Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Γιατί η επιδημία κόβιντ έχει λήξει – part 1 στατιστικές - part 2 Γάλλος καθηγ. ιατρικής μιλά για την τεχνητή υστερία

Ο Ιβόρ Κάμινς εξηγεί πώς, παρά τους ισχυρισμούς των μέινστριμ ΜΜΕ για το αντίθετο, η επιδημία έχει σβήσει και έχει αντικατασταθεί από μια παράλογη, αντεπιστημονική "επιδημία κρουσμάτων". Μας εξηγεί πως το αν μια επιδημία συνεχίζει να υφίσταται δεν το βλέπεις από τον αριθμό των (συχνά ασυμπτωματικών άλλωστε) «κρουσμάτων», που ανεβαίνουν κάθε φορά που αυξάνεις τον αριθμό των τεστ στον πληθυσμό, μα από τους θανάτους και τις νοσηλείες στην Εντατική.

Κόβιντ 19 – Η απόπειρα της μετατροπής της Δύσης σε Κίνα

Απόσπασμα από το βίντεο (από την εκπομπή του διάσημου Αυστραλού πολιτικού σχολιαστή Άλαν Τζόουνς): 

«Τι μας περιμένει στο τέλος του δρόμου; 

Όλες οι κυβερνητικές εκτιμήσεις αυτήν τη βδομάδα λένε ότι οι επιχειρήσεις θα ανακάμψουν γοργά. 

Το ελπίζω! Εσείς τι σκέφτεστε;

Δυο λόγια από τον Robert F.Kennedy Jr. την παραμονή του μεγάλου συλλαλητηρίου στο Βερολίνο

Robert F. Kennedy Jr. says a 'vaccine safety' commission is still in the  works | Science | AAASΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ
Απομαγνητοφώνηση - μετάφραση - απόδοση: Μάρη Λιώκη
Κυριότερα σημεία

Αυτό που ζούμε σήμερα είναι το χειρότερο κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας.

Οι Κάπηλοι της τρομολαγνείας του Covid-19 Καταδιώκονται Συστηματικά και Σκοτώνονται

Benjamin Fulford 24/8/2020

Μην αμφιβάλλετε καθόλου, οι Χαζάροι γκάνγκστερ που λατρεύουν το Σατανά προσπαθούν να σκοτώσουν κι εσάς και τις οικογένειές σας. Αυτός είναι ο λόγος, σύμφωνα με πολλές πηγές, που έχει ξεκινήσει εκστρατεία συστηματικής καταδίωξης και δολοφονίας όλων των φασιστών Δυτικών ηγετών που καπηλεύονται τρομολαγνικά τον Covid-19.

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ - ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΣΤΙΣ 29.08.2020 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

γράφει ο Διονύσης Κλαδάς (Μποτίλια στο Πέλαγος)

1. ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΠΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 

Μια σειρά αλλαγές τεράστιου εύρους σε γεωπολιτική κλίμακα, οδήγησαν βαθμιαία το βαθύ κράτος και τούς θιασώτες του να έχουν στριμωχθεί άγρια. Γνωρίζουν, ότι τα επόμενα ακάθεκτα κτυπήματα που έπονται θα είναι γι αυτούς μοιραία. Το σχέδιό τους για επιβολή τού τρίτου παγκόσμιου, όπως τον ανακοίνωσε στην επιστολή του προς τον Mazzini ο αρχιερέας τής σατανολατρείας Albert Pike το 1871, δεν τούς βγήκε.

ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ Η ΜΕΛΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ... ΒΙΝΤΕΟ


Η Μελάνια χάνει το χαμόγελο καθώς περνάει η Ιβάνκα από μπροστά της...αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο στα αγγλικά που θα δείτε. Δείτε όμως και τα ματάκια της, η λάμψη τους είναι μου βγάζει κάτι περίεργο και απροσδιόριστο...

Η απόκρυφη έννοια του όρου COVID


Ο μετασχηματισμός της ανθρωπότητας.
Οι Αμερικανοί τέκτονες συγγραφείς Michael Hoffman και μέντορας του ο James Shelby Downard ήταν οι πρώτοι που μίλησαν για «Η αλχημική επεξεργασία της ανθρωπότητας μέσω της Δημόσιου Ψυχοδράματος».
Σύμφωνα με τους δύο ερευνητές του αποκρυφισμού, πρωταρχικός στόχος των μεσαιωνικών αλχημιστών και των μυημένων μυστικών κοινωνιών που συνεχίζουν στην παράδοσή τους, δεν ήταν η μεταστοιχείωση των μετάλλων, αλλά ο μετασχηματισμός της ανθρωπότητας. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters