Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Η Χαζαρική Μαφία Διεξάγει Την Ψυχολογική Επιχείρηση «Μπάιντεν» Από Την Ελβετία

Benjamin Fulford 5/4/2021
Η χονδροειδής επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού, γνωστή ως «προεδρία Μπάιντεν», διεξάγεται από μια υπόγεια βάση στην Ελβετία, συμφωνούν πηγές από την MI6, την NSA, την FSB, τη CIA και αλλού.  Η βάση πατάει στα σύνορα του Λιχτενστάιν, της Αυστρίας και της Ελβετίας, επιτρέποντας την είσοδο από οποιαδήποτε από αυτές τις τρεις χώρες, σύμφωνα με πηγή της CIA. 

Η «Νευρική Σκόνη» θα Μπορούσε να Ελέγχει το Νευρικό Σύστημα

Σάιμον Μάκιν 8/8/2016

Ο υπέρηχος τροφοδοτεί ασύρματες συσκευές που μπορούν να παρακολουθούν τα νεύρα βαθιά μέσα στο σώμα

Μια τεχνολογία με δυνατότητα να θολώσει τα όρια μεταξύ βιολογίας και ηλεκτρονικών μόλις έθεσε ένα σημαντικό εμπόδιο στον αγώνα για την απόδειξη της σκοπιμότητάς της.

Μια ομάδα στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια, με επικεφαλής τον

Η δίωξη του Ghislaine Maxwell αποκαλύπτει σχεδόν 3 εκατομμύρια σελίδες αποδεικτικών στοιχείων

Οι εισαγγελείς της Ghislaine Maxwell αποκάλυψαν 2,7 εκατομμύρια σελίδες αποδεικτικών στοιχείων στους δικηγόρους της στην υπόθεση εμπορίας Jeffrey Epstein , σύμφωνα με την κατάθεση δικαστηρίου.

Η Βρετανική κοινωνία περιμένει δίκη τον Ιούλιο για ισχυρισμούς ότι κακοποίησε ανήλικα κορίτσια για να κακοποιήσει τον χρηματοδότη της Νέας Υόρκης.

Συνέπεια κι Ασυνέπεια

“Ο πόλεμος είναι Ειρήνη.
Η Ελευθερία είναι σκλαβιά.
Η άγνοια είναι δύναμη.”

Υπουργείο Αλήθειας.
1984 / Τζωρτζ Οργουελ.

Μεγάλο μέρος της επιχειρηματολογίας του terrapapers εξαρτάται από το εάν αποδεχόμαστε πως τίποτε στην ύπαρξη μας δεν είναι πραγματικό. Εάν τίποτα το φαινομενικό δεν είναι πραγματικό, τότε καθετί το φαινομενικό είναι πραγματικά απατηλό; 

Οδηγίες προς ανθρώπους

Αν παρατηρήσεις από κοντά, οι σχέσεις είναι κάτι πολύ πιο λεπτό, κάτι πιο γοργό κι από την αστραπή, πιο αχανές κι από την γη, γιατί οι σχέσεις είναι η ζωή. Η ζωή είναι σύγκρουση, ανταγωνισμός, πόλεμος, παιχνίδι… Θέλεις όμως, να κάνεις τις σχέσεις χοντροκομμένες, ωμές, εύκολες, μηχανιστικές. 

Ετσι χάνουν την ευωδιά τους, την ομορφιά τους. Ολα τούτα συμβαίνουν γιατί δεν αγαπάς και η αγάπη, φυσικά, είναι το σπουδαιότερο απ’ όλα, γιατί μέσα σ’ αυτή πρέπει να εγκαταλείψει κανείς ολοκληρωτικά τον εαυτό του. (το εγώ του)

Αυτή ακριβώς η ιδιότητα της φρεσκάδας, του καινούριου, είναι ουσιαστική, αλλιώς η ζωή γίνεται ρουτίνα, συνήθεια, μόνο που η αγάπη δεν είναι συνήθεια, δεν είναι κάτι βαρετό.

Ο ΠΟΥ και άλλα 23 έθνη / μπλοκ πιέζουν μια νέα διεθνή συνθήκη πανδημίας ως λύση στις μελλοντικές πανδημίες. Γιατί;

Ο ΠΟΥ προωθεί μια νέα διεθνή συνθήκη πανδημίας

να καταρτιστούν και να υπογραφούν από τα έθνη του κόσμου. Στην ανακοίνωσή τους στις 30 Μαρτίου 2021 με τίτλο COVID-19 δείχνει γιατί απαιτείται ενωμένη δράση για μια πιο ισχυρή διεθνή αρχιτεκτονική υγείας , ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) απευθύνεται προβλέψιμα σε ασαφείς γενικές αρχές και ευγενείς αξίες σε μια προσπάθεια να προσελκύσει την ανθρωπότητα να υποστηρίξει την αναζήτησή του για παγκοσμιοποίηση και περισσότερο συγκεντρωτισμό της εξουσίας. 

Σημαντικές παγίδες με PCR για τη φερόμενη ανίχνευση SARS-CoV-2 και διάγνωση COVID

Η τεχνική PCR έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε όλη την απάτη για υποτιθέμενη ανίχνευση SARS-CoV-2 και διάγνωση COVID – όταν δεν μπορεί να το κάνει.
Είναι ένα εργαλείο χειραγώγησης. 

Θέλετε περισσότερα θετικά αποτελέσματα και περιπτώσεις; Αυξήστε το όριο κύκλου (ct). 

Θέλετε λιγότερες περιπτώσεις; Μειώστε το όριο κύκλου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters