Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

Κλειστείτε στα σπίτια σας τρομοκρατημένοι κι εξευτελισμένοι Έλληνες, που εκτός των άλλων, σας έκλεψαν και το δικαίωμα να κυκλοφορείτε άνετα και ελεύθερα στη χώρα σας, στερούμενοι την επικοινωνία, την κοινωνική συμμετοχή, την επιλογή της διασκέδασης και της ώρας της σχόλης σας.
Έτσι, έγκλειστοι και αναγκασμένοι, θέλουν να χαζεύετε μόνο φτηνές τούρκικες σειρές, για να εξασκήστε στις μελλοντικές σας συναλλαγές.

Να παθιάζεστε με διαγωνισμούς τραγουδιού ατάλαντων διαγωνιζόμενων, οι οποίοι, συνειδητά ή ασυνείδητα, χρησιμοποιούνται από καιροσκόπους παραγωγούς και κριτές ξεπεσμένους, μα λόγω διαπλοκής πανταχού παρόντες.

Οι μεγαλύτερες μάχες του αρχαίου ελληνικού κόσμου! (βίντεο)

 
Η Μάχη του Μαραθώνα — 490 π. Χ. 
Η Μάχη των Θερμοπυλών — 480 π. Χ.
Οι Ναυμαχίες του Αρτεμισίου — 480 π. Χ.
Η Ναυμαχία της Σαλαμίνας — 480 π. Χ.
Η Μάχη των Πλαταιών — 479 π. Χ.
Η Μάχη της Μυκάλης — 479 π. Χ.
Η Ναυμαχία των Συβότων — 433 π. Χ.
Οι Ναυμαχίες της Πάτρας και της Ναυπάκτου — 429 π. Χ.

Ο Έλληνας που πολέμησε κατά της αυτοκρατορίας των Ίνκας στο πλευρό των Ισπανών κατακτητώνΠολλοί ξεχάστηκαν, άλλοι λησμονήθηκαν. Σε αυτή την τελευταία κατηγορία υπάρχει και ο «Pedro de Candia»!
Ο Πέτρος ο Κρητικός, ο ατρόμητος πυροβολητής που σαν μισθοφόρος βρέθηκε στο πλευρό των Ισπανών κατακτητών οι οποίοι καθοδηγούμενοι από το αστείρευτο πάθος τους για χρήμα και δόξα έφτασαν στο μακρινό Περού με στόχο να καταλύσουν την αυτοκρατορία των Ίνκας και να οικειοποιηθούν τον τεράστιο πλούτο!

ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ 12 ΩΡΕΣ!!!

Άμεση καταπολέμηση του καρκίνου σε 12 ώρες
Η Αρτεμισία ανήκει στα αγγειόσπερμα δικοτυλήδονα, στην οικογένεια Asteraceae (Compositae).
Υπάρχουν πολλά υποείδη και τα πιο γνωστά είναι η Artemisia annua L. που είναι φυτό της Ασίας και η Artemisia arborescens L. που είναι φυτό της Κρήτης.

Στην πρώτη γραμμή των φυσικών μέσων για την καταπολέμηση του καρκίνου που έχουν ήδη αναπτυχθεί και επιτρέπουν στο σώμα να θεραπεύσει τον εαυτό του, είναι ένα νέο παράγωγο του φυτού αρτεμισία που είναι πολύ αποτελεσματικό.

ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΣΤΗ ΜΙΑ 15 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ !!! Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ ΝΟΕΙΤΩ…

“Σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτη”. Ανοιχτή Επιστολή στους Έλληνες

Του Peter Koenig, πρώην στελέχους της Παγκόσμιας Τράπεζας από τον Καναδά.
«Σας σφάζουν μπροστά στα μάτια του Πλανήτη και κανείς δεν λέει κουβέντα. Πρώτα από όλα η ελίτ της Ελλάδας. Και η κυβέρνησή σας. Λίγοι, αλλά πολλοί λίγοι, επιτρέπουν την σφαγή γιατί δεν τους αφορά. Έχουν τυφλωθεί από την απατηλή λάμψη του ευρώ και τη συμμετοχή στην προνομιούχα τάξη των ευγενών Ευρωπαίων.

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ: «ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» (video)


ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ
42 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ….
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ !!!!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017


ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ


Victoria Papademetriou Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


 

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ:
ΚΟΜΜΑΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
ΔΕΞΙΟΙ
ΚΕΝΤΡΟΟΙ
ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΚΟΚΚΙΝΟΙ

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΝΤΡΟΠΗ!! Δείτε τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ…

Φυσικά αυτή την ΕΙΔΗΣΗ τα Βοθροκάναλα δεν τη ΕΙΔΑΝ Ποτέ!!!
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ !!!!
NTΡΟΠΗ!
(ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ βαθέος ΑΠΑΤΡΗ ΣΥΡΙΖΑ;)

Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, υπάρχει η προτομή του Κυπρίου ήρωος του Εθνικο-απελευθερωτικού αγώνος της ‘ΕΟΚΑ’ Ευαγόρα Παλικαρίδη.
Όμως…

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ - 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 42.000 ΕΥΡΩ;

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΛΕΕΙ 42.000 ΕΥΡΩ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters