Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Γεια σας αδέλφια! Γεια σας λεβέντες! Ελπίζω να’ μαι ο τελευταίος που εκτελούν. Αδέλφια συνεχίστε τον αγώνα. Εγώ βαδίζω στην αγχόνη γελαστός, αποφασιστικός και υπερήφανος...

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

Μεσάνυχτα... σαν τώρα...  13 προς 14 Μάρτη 1957, οι Άγγλοι αποικιοκράτες, τα ανθρωπόμορφα κτήνη απαγχονίζουν τον Μάρτυρα, τον Ήρωα και ποιητή...
Γράφει στο... τελευταίο του γράμμα:

Γεράκι της Ελληνικής Αστυνομίας καταρρίπτει drone – Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Τα τελευταία χρόνια τα drones, έχουν μπει δυναμικά στην αγορά.Παρόλο που στην Ελλάδα προς το παρόν χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο για την καταγραφή διαφόρων περιοχών από ψηλά, στο εξωτερικό έχουν διάφορες χρήσεις, όπως η μεταφορά εξετάσεων HIV από τη Unicef σε χώρες της Αφρικής. Αυτή όμως, είναι η καλή πλευρά τους.

Ποιος είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Ανήκει στον εσωτερικό κύκλο του Τραμπ και θεωρείται «γεράκι» στο θέμα της Βόρειας Κορέας.
Αιφνιδιαστική ήταν η αλλαγή στο «τιμόνι» του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που πραγματοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, απομακρύνοντας τον Ρεξ Τίλερσον και βάζοντας στη θέση του τον Μάικ Πομπέο.

«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!» – Ξεκίνησε η άλωση της Ευρώπης – Δύο τζαμιά στο Λονδίνο χαρακτηρίζονται πολιτιστική κληρονομιά!

To βρετανικό υπουργείο Πολιτισμού πρόσθεσε σήμερα δύο λονδρέζικα τζαμιά στον κατάλογο των κτιρίων εθνικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, μετά την εισήγηση του κυβερνητικού οργανισμού Historic England, αρμόδιου για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ένας από τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο είναι Κρητικός και κλέβει την παράσταση σε επιδείξεις μαχητικών αεροσκαφών (εικόνες, βίντεο)

Ανάμεσα στους 10 κορυφαίους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών διεθνώς βρίσκεται ο Κρητικός πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης.
Ο Κρητικός πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης, με καταγωγή από το χωριό Χάρακα του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, επελέγη προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνή διαγωνισμό επίδειξης με μαχητικά αεροσκάφη που διοργανώθηκε στην αεροπορική βάση του Payerne στην Ελβετία.

Θα λαλήσουν οι Τούρκοι …Κατά κύματα απογειώσεις μαχητικών από την 117 ΠΜ


Κατά κύματα θα απογειώνονται απόψε τα μαχητικά από τις συμμετέχοντες χώρες στην Διεθνή Αεροπορική Άσκηση που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες σε ολόκληρο το FIR Αθηνών εκτελώντας πολλαπλές Αποστολές …

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ;

Μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απήχθησαν και κρατούνται στα μπουντρούμια της Αδριανούπολης, πραγματοποίησαν χθες στις Φέρες του Έβρου εκατοντάδες αγρότες της περιοχής. Η μηχανοκίνητη πορεία...

Αρχαίο Αίπυ Πλατιάνας: Ενέργειες για χρηματοδότηση της αναστήλωσης μέσω ΟΧΕ

Αρχαίο Αίπυ Ενέργειες για χρηματοδότηση της αναστήλωσης μέσω ΟΧΕ
Προς αναζήτηση χρηματοδότησης, εξακολουθεί να βρίσκεται  ένα  πολύ σημαντικό αρχαιολογικό  μνημείο για την Ηλεία που είναι το Αρχαίο Αίπυ, το οποίο βρίσκεται μεταξύ Πλατιάνας και Μακίστου.

Ήδη στο πλαίσιο του έργου στην περιοχή της αρχαίας ακρόπολης Πλατιάνας  έγιναν   οι    μελέτες  τοπογράφησης  του  χώρου,  στατική  μελέτη  και  μελέτη αποκαταστάσεως του αρχαίου θεάτρου (αναστήλωση), η οποία έχει εγκριθεί εδώ και δύο χρόνια περίπου από το ΚΑΣ.

Ζακλίν ντε Ρομιγί: Όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει Ελληνικά, γιατί η Ελληνική γλώσσα βοηθάει πρώτα απ` όλα να καταλάβουμε τη δική μας γλώσσα...

Η κορυφαία Γαλλίδα Ελληνίστρια η οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Ωνάση και πολιτογραφήθηκε Ελληνίδα, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1913.-Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή

Το αρχαίο μυστικό που κρύβει το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών. Τι ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι !!!

Το μοναδικό εικονογραφημένο ημερολόγιο του αρχαίου ελληνικού κόσμου, ηλικίας 22 αιώνων «κρύβεται» δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών, στο εκκλησάκι  της Παναγίας Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου. 
Η αρχική φωτογραφία είναι του Jean Binot και δείχνει το ναό όπως ήταν τον Απρίλιο του 1902. 
Ο μικρός ολομάρμαρος ναός ανεγέρθηκε επί του αρχαιολάτρη Μητροπολίτη Αθηνών Μιχαήλ Χωνιάτη, τον 12ο αιώνα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ...ΜΑΘΑΜΕ...ΑΡΑΓΕ;;;;ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ!!!ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ!!!ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ!!![ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ]!!!

Στους καλύτερους διεθνώς ο Έλληνας πιλότος Γιώργος Ανδρουλάκης. Δείτε το βίντεο που εξέπληξε τους πάντες με την επίδειξη του αεροσκάφους, και έκανε υπερήφανο ολόκληρο το Ελληνικό Έθνος.

MAΣ ΕΙΠΑΤΕ OTI H EIKONA EINAI FAKE... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... Ο Πάπας Φραγκίσκος φιλάει τα χέρια του Χένρι Κίσινγκερ και του ρότσιλντ.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΙΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ!
ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ....

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ


 

15 Δεκ 2016
Θέλουν για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Ιβάν Σαββίδη

Artemis Sorras
ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΝΖΕΒΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ [ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝΝΝ ΟΠΩΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ???? ΑΡΚΟΥΔΑ ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters