Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Θα λαλήσουν οι Τούρκοι …Κατά κύματα απογειώσεις μαχητικών από την 117 ΠΜ


Κατά κύματα θα απογειώνονται απόψε τα μαχητικά από τις συμμετέχοντες χώρες στην Διεθνή Αεροπορική Άσκηση που εξελίσσεται αυτές τις ημέρες σε ολόκληρο το FIR Αθηνών εκτελώντας πολλαπλές Αποστολές …


Ειδικά απόψε που η νυχτερινή άσκηση θα κουφωθεί στο Τρίγωνο θα τρομάξει και ο Χότζας που θα βγει στον Μιναρέ
Σήμερα είχαμε την εισβολή δύο Τούρκικων F-16 στο Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο αλλά λάκισαν με την εμφάνιση ελληνικών F-16 που είχαν απογειωθεί απο το νησί της Σκύρου !

Οι Τούρκοι πίστεψαν οτι άπαντες θα είναι στην Αναδραβίδα και δεν περίμεναν άμεση αναχαίτιση απο τα F-16 της ετοιμότητας ..
Ενώ την ίδια ώρα τα Τουρκικά CN-235 που ήταν προγραμματισμένα για το δρομολόγιο του ΝΑΤΟ απο Βορά Νότο και αντίστροφα ,πέταξαν και σήμερα αλλά δεν έκαναν καμιά παραβίαση …Τα RADAR του ΝΑΤΟ καταγράφουν τα πάντα.



https://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters