Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΟ διπλό ΕΨΙΛΟΝ στην ΥΦΗΛΙΟ

Το σύμβολο που καθιερώθηκε υπερβαίνοντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την Ελληνική Σημαία, ως το απόλυτο και διαχρονικό σύμβολο των Ελληναράδων, των Ελλήνων Πατριωτών, των Ελλήνων που οι ίδιοι ή οι πρόγονοί τους έχουν επουράνια καταγωγή (και δη από τον Σείριο), των Ελ, των απόγονων των Ολύμπιων Θεών, της Ομάδας Έψιλον και, γενικότερα, των Ελλήνων που θεωρούν ότι είναι (ή που πραγματικά είναι) Γνήσιοι Έλληνες στην ψυχή, στο πνεύμα, στην καρδιά, στο DNA.
Το σύμβολο αυτό, δεν είναι σταθερό, αν και είναι ευρέως διαδεδομένο. Άλλοτε εμφανίζεται με έναν ισοσκελή σταυρό, δηλαδή ως Э+Є, άλλοτε χωρίς, ως ЭIЄ, αλλά και χωρίς τίποτα, ως ЭЄ όπως εκείνο στον θρόνο του Μίνωα, στην Κνωσό.
Στο βιβλίο του Πλουτάρχου, ο οποίος ήταν ο δια βίου ιερέας του Απόλλωνα «Περί του Ε του Εν Δελφοίς», στήνεται ένας διάλογος για ένα Ε που υπάρχει (ή μάλλον που υπήρχε) στη μετόπη του Απολλώνιου ναού. Αξίζει να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με κάποιες εκδοχές της μυθολογίας, ο Απόλλωνας ήρθε στους Δελφούς από την Κρήτη, το νησί όπου γεννήθηκε ο Δίας. Μάλιστα, αν παρατηρήσουμε προσεκτικά αγγειογραφίες ή αγαλματίδια του πατέρα των θεών και των ανθρώπων, αυτό που κρατάει στο χέρι του, ο κεραυνός, έχει το ακριβές σχήμα του ЭЄ.
Σύμφωνα με τον Πλούταρχο τρεις φορές τοποθετήθηκε ένα Ε στο κέντρο τού Αετώματος στον Ναό του Απόλλωνα, στους Δελφούς. Το πρώτο ήταν ξύλινο, το δεύτερο χάλκινο και το τρίτο από καθαρό χρυσό. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτα. Εκατέρωθέν του, στις γωνίες του αετώματος, ήταν γραμμένα τα Δελφικά Παραγγέλματα «Γνώθι  Σαυτόν» και «Μηδέν Άγαν».
Ολόκληρο το βιβλίο του Πλούταρχου είναι αφιερωμένο σε αυτό το Ε ή ΕΙ και, μέσα από τους διαλόγους του προβάλλονται διάφορες ερμηνείες τι μπορεί να σήμαινε αυτό το γράμμα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα αναφέρει «…και αφιέρωσε δύο Ε στον θεό». Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται πουθενά, εάν αυτά τα δύο Ε είναι αναμεταξύ τους ανεστραμμένα. Αν λάβουμε υπόψη μας ένα αρχαίο νόμισμα με την μετώπη των Δελφών, θα δούμε πως υπάρχει ένα και μόνο Ε.
Οι ερμηνείες που έχουν προταθεί γι’ αυτό το Ε, από τον Πλούταρχο και άλλους, είναι πολλές. Αξίζει να σημειώσουμε μερικές: «...προκειμένου να δηλώσει και να συμβολίσει τον αριθμό του σύμπαντος». «…ακόμα είναι κι ένας τύπος της φύσης...» σύμφωνα με το Περί της εν Τιμαίω Ψυχογονίας. «Το φως έχει άμεση σχέση με το πέντε...» λογιζομένου ότι Ε=5, όπως μας λέει ο Πυθαγόρειος Νικόμαχος.
Το διπλό Έψιλον, μπορούμε να το εντοπίσουμε παντού, σε όλο τον κόσμο, πέρα από την ελληνική κουλτούρα, ιστορία και τον διαχρονικό πολιτισμό μας. Ακόμα και σε φυλές που φαινομενικά, τουλάχιστον, δεν υπάρχει το παραμικρό που να συνδέει την δική τους με την δική μας πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά. Αγγεία, αγάλματα, κτίσματα, πέτρες, σφραγιδόλιθοι, ψηφία, αλφάβητα, νομίσματα, σημαίες, Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.
Στα νοτιοδυτικά της Αλγερίας, υπάρχει μία άγρια φυλή, με παραδόσεις που ξεπερνούν τα 5000 χρόνια και με ανύπαρκτες αστρονομικές γνώσεις που, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά το αστρικό σύστημα του Σειρίου, πολύ πριν από τους ίδιους τους αστρονόμους. Είναι η φυλή των Ντόγκον. Οι ιερείς τους, κατά την διάρκεια συγκεκριμένη τελετής, φορούν στο πρόσωπο μάσκες που στην κορυφή του κεφαλιού στέκεται ένα διπλό Ε. Επίσης, το χρησιμοποιούν ως διακοσμητικό ή τελετουργικό σύμβολο σε αρκετά σκεύη τους.
  
Σύμφωνα με την Μεσοποταμιακή Μυθολογία ο Οάννες δίδαξε την σοφία στην ανθρωπότητα.. Όπως περιγράφεται από το Βαβυλώνιο ιερέα Βηρωσό, ήταν ενδεδυμένος με σώμα ψαριού. Δίδαξε τις τέχνες και τις επιστήμες. Στις απεικονίσεις συνοδεύεται σχεδόν πάντα από την αρχαϊκή μορφή του ЭIЄ. Ερευνητές θεωρούν πως πρόκειται για κάποιο αστέρι ή κάτι άλλο. Ωστόσο, η ομοιότητα είναι εμφανής.
Μία άλλη μορφή γραμμάτων στην οποία συναντούμε το διπλό Έψιλον, είναι τα αρχαία Βερβερικά. Θεωρείται να έχει ξεπηδήσει από την Καρχηδονιακή γραφή γύρω στον 6ο π.Χ. αιώνα. Χρησιμοποιήθηκε σε όλη τη Βόρεια Αφρική μέχρι τον 3ο μ.Χ. αιώνα. Περιέργως όμως, οι επιγραφές παραμένουν αδιάβαστες, ενώ οι γλωσσολόγοι δεν μπορούν να συνδέσουν την γραπτή γλώσσα σε κάποια από τις δεκάδες σύγχρονες που ομιλούνται σε κοντινές περιοχές. Ωστόσο, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και σήμερα, κυρίως, από τις γυναίκες στην κοινωνία των Τουαρέγκ. Η σύγχρονη μορφή καλείται Tifinagh. Οι μελετητές θεωρούν ότι σημαίνει «Φοινικικά» ή «Καρχηδονιακά γράμματα».
Το Βάτζρα (Vajra), στο Θιβέτ, είναι Ντόρτζε και στα σανσκριτικά σημαίνει ένα διαμάντι, αλλά και κεραυνός. Είναι ένα σημαντικό τελετουργικό στοιχείο για τον Ινδουισμό και τον Βουδισμό. Το Βάτζρα είναι ένα απαράμιλλο όπλο που εκπροσωπείται με αποτελεσματικό τρόπο για να καταστρέφει την άγνοια. Συναντάται και ως δύο σταυρωτά vajras. Το σανσκριτικό όνομα συνδέεται με έναν κοσμολογικό μύθο που ισχυρίζεται ότι ήταν το πρώτο αντικείμενο του σύμπαντος που πήρε μορφή από την αιολική ενέργεια. Είναι το σύμβολο της αποτελεσματικής δράσης για την αριστεία και το χαρακτηριστικό του υπερβατικού Βούδα. Το Βάτζρα, δεν είναι τίποτε άλλο από το ЭIЄ.
Στον λόφο της Γορίτσας στον Βόλο υπάρχουν τα θεμέλια ενός κτίσματος, 250 περίπου τ.μ. Μόνο με παρατήρηση από ψηλά διακρίνεται ολοκάθαρα το ЭIЄ.

Μέσα στον κύκλο διακρίνεται το ЭIЄ

Βλέπουμε τελετουργικό σκεύος των Ντόγκον με εμφανέστατο το ЭIЄ
Καλύβα των Ντόγκον επάνω στην οποία αλλά και τριγύρω παρατηρούμε το ЭIЄ
Γέρασα, Νοτιοανατολικά της Γεννησαρέτ. Παρατηρήστε το ЭIЄ μέσα στους κύκλους.
Ο Βαβυλώνιος θεός Marduk, της βλάστησης, της δικαιοσύνης και της μαγείας, εμφανίζεται  και αυτός να κρατάει το διπλό Έψιλον.
Ίντρα. Ένας βασικός θεός στην ινδουιστική μυθολογία, αντίστοιχος του Δία. Στο χέρι του κρατάει ένα Βάζτρα, δηλαδή ένα ЭIЄ.
Τοιχοδομή αρχαίου κτιρίου στο Μεξικό, όπου τα ανεστραμμένα Ε παρουσιάζονται ταυτόχρονα και στην αρχαϊκή και στην σύγχρονη γραφή τους.
Σε αυτό τον βράχο στο Νέο Μεξικό, ανάμεσα σε πολλά σκαλίσματα διακρίνουμε και το ЭIЄ
Το διπλό Έψιλον συναντούμε στο Ντιρχάμ (ονομασία που προέρχεται από την ελληνική δραχμή) σε αρχαίο νόμισμα της Μογγολίας.
Αρχαίο Κινέζικο νόμισμα που βρίσκεται στο μουσείο της Σαγκάης, με το ЭIЄ στην μία όψη του.
Σφραγιδόλιθος από τον αρχαιολογικό χώρο του Anau στο Τουρκμενιστάν του 2.300 π.Χ. 
Βράχος γεμάτος με πετρογλυφικά ЭIЄ. Βρίσκεται στο Sipaliwini Savan-na στο Σουρινάμ
Ρωμαϊκή ασπίδα. Ολόκληρη είναι ένα ЭIЄ

Ημερολόγιο των Αζτέκων. Tα άκρα της γωνίας του ЭIЄ εμφανίζονται ως ανοιχτά τετράγωνα και η διχοτόμος του ως καμπύλη που τα συνδέει. Το βλέπουμε δεξιά κι αριστερά από το Γοργόνειο, στο κέντρο.
Ημερολόγιο των Σαρματών
Τσακώνικο ταγάρι γεμάτο με σύμβολα ЭIЄ

Στο Βόρονετς της Ρωσίας, τον Σεπτέμβριο του 1989, μάρτυρες περιέγραψαν τον συγκεκριμένο εξωγήινο μετά από προσγείωση UFO. Παρατηρήστε το σύμβολο στην ζώνη. 
Δείγμα γραφής που θεωρείται εξωγήινη. Παρατηρήστε στην μεσαία σειρά, το δεύτερο γράμμα από δεξιά.
Στην Iσπανία, στο San Jose De Valderas, την 01 Ιουνίου 1967 εμφανίστηκε ένα ΑΤΙΑ που στο κάτω μέρος του είχε το σχήμα του διπλού Ε.
Το 1947 κατέπεσε στην  περιοχή του Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό ένα ΑΤΙΑ. 
Ανάμεσα στα συντρίμμια του βρέθηκε μία πινακίδα με την λέξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. 
Τα Ε έχουν το σχήμα του διπλού Ε.
  
Νορβηγικό σύμβολο του θεού Οντίν
Άποψη από ψηλά ενός κτιρίου στην Astana του Kazakhstan, με την δομή και το σχήμα του διπλού Έψιλον

South-East European Cooperation Process. Καταχρηστικό ή τυχαίο το logo του διπλού Ε;
ЭIЄ… ΤΟ διπλό ΕΨΙΛΟΝ στην ΥΦΗΛΙΟ …ЭIЄ 
μαορι, διπλο, ζηλανδιας, εψιλον
  Πορτραίτο του αρχηγού των "Μαορί" από το 1883. Το διπλό (Δελφικό) ΕΨΙΛΟΝ και ο Λαβύρινθος των Μινωιτών.

http://youtu.be/e6RlUYtSnLY

ΠΗΓΗhttp://www.axortagos.gr/maori-tis-zilandias-diplo-epsilon-kai-minoites.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/03/blog-post_4471.html#ixzz2WDPRtbPV
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ
Κάνω ἔκκληση σὲ ὅλους ὅσους ἔχει περισσέψει δυνατότητα σκέψεως.
Παραθέτω τὰ βασισκὰ συστατικὰ ποὺ δὲν ἀφήνουν περιθώρια ἀμφιβολίας τῆς δρομολογήσεως τῶν γεγονότων. Ἀκολουθοῦν κατὰ γράμμα τὸν σχεδιασμό τῆς διαλύσεως τῆς Ἑλλάδος καὶ τοῦ ἑλληνισμοῦ.

1. Ὑποχρεωτικὴ γλῶσσα τὰ τούρκικα στὰ σχολεῖα
2. Μουσουλμανοποίηση τῆς Ἑλλάδος μέσῳ παράνομων μεταναστῶν
3. Φιλότουρκοι καὶ λαθρομεταναστολάγνοι δήμαρχοι
4. Τουρκικὰ σήριαλ, εἰδήσεις, γεγονότα στὶς τηλεοράσεις
5. Προώθηση κόμματος μὲ μουσουλμανικὴ πλειοψηφία καὶ ὑποστήριξη
6. Ἀναβίωση τῆς ὀθωμανικῆς αύτοκρατορίας
7. Σχέδιο δημιουργίας ἀνεξάρτητου κράτους Κωνσταντινουπόλεως
8. Ἀποδοχὴ ὁμοσπονδίας Ἑλλάδος – Τουρκίας
9. Ἡ ἀπόλυτος σιγὴ τοῦ ἱερατείου ποὺ βλέπουν ἀκόμη καὶ τὴν ἴδια τὴν ὀρθοδοξία τους νὰ καταποντίζεται.

Ἀναφορὲς κατ᾽ἀντιστοιχία τῶν ἀνωτέρῳ:

1. ΦΕΚ. Σελὶς 12373, ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Απ. Φύλλου 867, 10 Ἰουλίου 2006 
http://www.terrapapers.com/?p=3789

2. Περιττεύει οἰαδήποτε ἀναφορά, σχόλιο ἢ ἀπόδειξη γιὰ τὸν παράνομο ἐπικοισμὸ μὲ τὴν βοήθεια τοῦ ἰδίου τοῦ κράτους.
3. Καμίνης, Μπουτάρης παρομοίως περιττεύει οἰδήποτε ἀναφορὰ ἢ σχόλιο τῶν γραικύλων μισελλήνων
4. Μὲ πρωτοστάτη τὸ ἀνθελληνικὸ MEGA , τὸ αἶσχος συνεχίζεται
5. Εἶναι γνωστὸ τοῖς πᾶσι ὅτι οἱ ἑπόμενες ἐκλογὲς θὰ ἀναδείξουν τὸν ἀνθέλληνα δουλέμπορο Τσίπρα, μὲ τὸ κόμμα τῶν ἠλιθίων ὑποστηρικτῶν τῶν δῆθεν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, ἀνεξαρτήτως ψηφοφορίας. Εἶναι μία εὐκαιρία νὰ ὑπενθυμίσῳ ὅτι τὸ ἐκλογικὸ ἀποτέλεσμα εἶναι διάφορο τῆς ψηφοφορίας. Οἱ ἐκλογὲς ποὺ «ἀνέδειξαν» τὴν σημερινὴ δικτατορία τῆς τρικομματικῆς ἀθλιότητος εἶναι ἄκυρες διότι: 
- Ὁ πληθυσμὸς στοὺς ἐκλογικοὺς καταλόγους (2011) εἶναι 9.902.000, οἱ ἐγγεγαμμένοι 9.951.000 δηλαδὴ περισσότεροι 49.000
- Οἱ 0-18 ἐτῶν ποὺ δὲν ψηφίζουν εἶναι ἄνω τῶν 2.300.000
- Οἱ διπλοεγγεγραμμένοι 2.500.000.
Αὐτὸ καθιστᾶ τὶς ἐκλογὲς ἄκυρες ἀλλὰ οὐδεὶς ὁμιλεῖ περὶ αὐτοῦ. Οἱ ἑπόμενες ἐκλογὲς θὰ ἔχουν πρωθυπουργὸ τὸν Τσίπρα καὶ ἀντιπολίτευση τὴν Χρυσὴ Αὐγή, ἀνεξάρτητα τοῦ πόσοι καὶ ἂν ψηφίσουν. Ἐνδέχονται καὶ ἀδιανόητες συνεργασίες προκειμένου νὰ ἐξαχθῇ τὸ ἐπιθυμητό γι᾽αὐτοὺς ἀποτέλεσμα.

6. Μυστικὸ σχέδιο τῶν ΗΠΑ γιὰ ἀνασύσταση τῆς Ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας 
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6567.htmlhttp://www.youtube.com/watch?v=FfFrynxn7os

7. Ἀποκάλυψη τοῦ σχεδίου ἀπὸ τὸν Γ. Ἀϋφαντῆ στὴν ἐκπομπή: «2.3.2013 ΣΤΡ. Γ. ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ » γιὰ τὴν δημιουργία καὶ τὸν τρόπο ποὺ θὰ ἐπιτευχθῇ τὸ ἀνεξάρτητο κράτος Κωνσταντινουπόλεως μετὰ τὴν διάλυση τῶν δύο χωρῶν Ἑλλάδος καὶ Τουρκίας καὶ τὴν ὑποχρεωτικὴ συγχώνευσή τους (φυσικὰ κάτω ἀπὸ μουσουλμανικὸ καθεστώς). (σ.σ.) Σχεδιάζεται ἡ δημιουργία τῆς πόλεως τῶν Ἀθηνῶν τῶν 17.000.000 καὶ τῆς Θεσσαλονίκης τῶν 12.000.000. Δὲν ἔχω ἀρκετὲς ἀποδείξεις γιὰ νὰ ὑποστηρίξῳ τὴν πληροφορία ἀλλὰ μπορεῖτε νὰ καταλάβετε καὶ νὰ κατανοήσετε πλέον τὴν στρατηγικὴ τοποθέτηση τῶν δύο γραικύλων δημάρχων. Ἡ σύστασις τῶν πληθυσμῶν βέβαια δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ εἶναι ἑλληνικῆς καταγωγῆς καὶ ἡ μειονότης μας θὰ γίνῃ γεγονός. Ἡ πληροφορία τοῦ ἀνεξάρτητου κράτους «διέφυγε» ἀπὸ τὸν Βαρθολομαῖο, ἄγνωστο ἐὰν ἐπρόκειτο γιὰ ἐσκεμμένη ὴ στοχευμένη ἀναφορὰ ἐπὶ τοῦ θέματος.
Τὸ βίντεο εἶναι: 1:31:53´´, ἀλλὰ παρακολουθεῖστε μόνο τρία λεπτὰ καὶ σαράντα δευτερόλεπτα, ἀπὸ 0:47:00´´ ἔως 0:50:40´. Βρίσκεται στὴν διεύθυνση: 
http://www.youtube.com/watch?v=vzPPGWoRSyo

8. ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 
http://www.pentapostagma.gr/2013/06/blog-post_14.html#ixzz2W8TdLCNX

Βάσει τῶν ἀνωτέρῳ δὲν γνωρίζω ἐὰν ὑπάρχουν ἀκόμη ἀμφιβολίες στοὺς ἀναγνῶστες γιὰ τὴν τακτικὴ ποὺ ἀκολουθεῖται καὶ τὴν συνεργασία γραικύλων πολιτικῶν, δημοσιογράφων, καναλαρχῶν καὶ σωρείας ἄλλων ἀνθελλήνων γιὰ τὴν συντονισμένη προσπάθεια ὁλοκληρώσεως τοῦ σχεδίου διαλύσεως τῆς Ἑλλάδος καὶ ἀφανισμοῦ τοῦ ἑλληνισμοῦ. Πρωτοστάτησαν στὴν προδοσία καὶ ἦταν ὅλοι γνῶστες τοῦ σχεδίου ΕΛΙΑΜΕΠ, Διαμαντοπούλου, Ῥεπούση, Δραγῶνα, Παπαχελᾶς (Νέος διευθυντὴς τῆς ΕΡΤ - ΝΕΡΙΤ = κερὶ στὰ ἑβραϊκά, Ένα κατάλληλο όνομα για ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της Hannukah), 
 
http://www.panelnews.gr/2013/06/nerit.html
 σύσσωμη ἡ πολιτικὴ ἡγεσία ἡ νῦν καὶ τῶν προηγουμένων ἐτῶν.

10. Τὸ ἱερατεῖο ἔχοντας γνώση τοῦ σχεδίου ἀσχολεῖται μόνο μὲ τὸ πῶς θὰ διατηρήσῃ τὴν περιουσία του καὶ ἀδιαφορεῖ γιὰ τὴν μουσουλμανικὴ εἰσβολὴ προβάλλοντας τὴν ἑμετικὴ δικαιολογία ὅτι εἴτε εἶναι πρόβλημα τοῦ κράτους, εἴτε ὁ θεὸς ἀγαπάει ὅλα τὰ πλάσματά του. Πιθανῶς θὰ ἔχουν συμφωνήσει καὶ πάλι ὅπως καὶ ἄλλοτε στὴν τουρκοκρατία καὶ ἀργότερα μὲ τὸν Χίτλερ νὰ τοὺς ἀφήσῃ νὰ συνεχίσουν νὰ ζοῦνε διατηρῶντας τὴν περιουσία τους καὶ πουλῶντας κούφια θεολογία στοὺς κακομοίρηδες ποὺ δὲν ἔχουν στὸν ἥλιο μοῖρα καὶ περιμένουν νὰ σωθοῦν ἀπὸ τὰ εὐχέλαια. Ἐπιπλέον τὸ μόνο ποὺ προσέχουν εἶναι νὰ τὰ ἔχουν καλὰ μὲ τοὺς ἑβραίους γιὰ νὰ ἐξασφαλίσουν τὴν περιουσία τους σὲ σημεῖο ποὺ ἀποδέχθηκαν τὴν ἀνυπαρξία τοῦ Χριστοῦ καὶ τῆς σταύρωσης : «…επιβεβαιώνοντας ότι η συνολική ευθύνη για τη σταύρωση του Ιησού, η οποία βαρύνει τον εβραϊκό λαό είναι ένα αβάσιμο δόγμα».
 
http://olixnos.blogspot.com.au/2013/06/d.html

Κάνω ἔκκληση γιὰ ἀφύπνιση ὅλων ὅσων ἔχουν τὴν δυνατότητα ἀκόμη νὰ σκέφτονται καὶ εἰδικώτερα στοὺς πεπλανημένους καὶ ἀποκοιμισμένους παρωπιδικοὺς ἀριστερούς, νὰ ἀντιληφθοῦν τὴν πλάνη τους καὶ νὰ τοποθετήσουν τοὺς πολιτικοὺς καὶ τὶς ἐκλογὲς ἐκεῖ ὅπου τοὺς πρέπει, ὥστε νὰ δοῦμε πῶς θὰ διασώσουμε ὅ,τι μποροῦμε ἀπὸ τὴν ἅλωση τῆς πατρίδος μας καὶ τοῦ ἑλληνισμοῦ ἀπὸ τὴν ἐπίθεση ποὺ ἐπιτελεῖται, μετὰ τὴν κατὰ γράμμα ἐφαρμογὴ τῆς ἀποφάσεως τοῦ μισανθρώπου Henry Kissinger (ποὺ κατὰ πολλοὺς ἠλιθίους, ἀκόμη καὶ σήμερα ἀμφισβητεῖται) ὅτι πρέπει νὰ πληγοῦμε βαθειά στὶς ῥίζες μας, τὴν γλῶσσα καὶ τὴν θρησκεία προκειμένου νὰ συνετισθοῦμε διότι ἀποτελοῦμε πρόβλημα στὴν εὐαίσθητη περιοχὴ τῆς Μεσογείου.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ

ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Να ποιοι , πως και με ποια εργαλεία δημιούργησαν την κρίση στην Ελληνική Οικονομία.

MAΘΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ:
Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα:Προσωπικά, ως τηλεθεατής, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο κομμάτι της εκπομπής ως καλύτερο γιατί θα αδικήσω τα υπόλοιπα!
Από το 2ο λεπτό του βίντεο όπου στην ουσία ξεκινάνε οι αποκαλύψεις,
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!


Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη....χώρα μας στην δίνη της κρίσης!
Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!!
Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!!


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Οικονομια Και Αντιθεσεις 09-05-2013 από Egnatiatv

http://hellasxg.blogspot.com/2013/06/blog-post_7708.html
kerberos-hellas
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters