Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μην αμφιβάλλετε...

(Το κείμενο διαβάζεται με μουσική υπόκρουση. Πηγαίνετε στο τέλος, πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση, και βάλτε το βιντεάκι να παίζει).

Όταν η κυβέρνηση, ο "πρωθυπουργός" στη ΔΕΘ, ο Βενιζέλος, η Διαμαντοπούλου, ο Κακλαμάνης και τόσοι άλλοι μιλούν για "εμφύλιο πόλεμο" , το εννοούν και ετοιμάζονται, από καιρό.
Γνωρίζουν πολύ καλά, πως τα μέτρα που παίρνουν ενάντια στο λαό, θα οδηγήσουν σε....
άγρια απελπισία χιλιάδες ανθρώπους και η απελπισία και η ανημπόρια θα φέρουν τον κόσμο σε κατάσταση εξέγερσης.

Ήρθε η ώρα να κάνουν "πρακτική εξάσκηση".

Ο καθένας που συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο κατά της ολιγαρχίας θα πρέπει να περιμένει το ανελέητο δικτατορικό πρόσωπο της τοκογλυφικής εξουσίας.

Δε μιλάμε πια για τις "παραδοσιακές" αψιμαχίες. Το μήνυμα έχει δοθεί. Μια μικρή γεύση πήραμε, όταν ειρηνικοί διαδηλωτές δέχονταν αναιτιολόγητη επίθεση, με ιδιαίτερο ζήλο στον ξυλοδαρμό γυναικόπαιδων και ηλικιωμένων. Είναι αυτοί που δεν πρέπει να βγουν στο δρόμο, "πάση θυσία". Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτό το "πάση θυσία"; Ετοιμαστείτε. Ήρθε η ώρα.

Το έχουμε τονίσει, κατ΄επανάληψη: Στην Ελλάδα δεν λαμβάνονται "αναγκαία μέτρα", λόγω χρέους.

Υπάρχουν χώρες με μεγαλύτερο ποσοστό χρέους επί του ΑΕΠ ή χώρες με απίστευτα μεγάλο χρέος, που είναι αδύνατο να αποπληρωθεί, όπως το Λουξεμβούργο των 500.000 κατοίκων με τα 2 τρισεκατομμύρια χρέος!

Η επιλογή της Ελλάδας είναι μια δοσιλογική επιλογή ένος άθλιου πολιτικού και των συνεργατών του. Η κερδοφόρα για αυτόν και την οικογένεια του επιλογή συμπίπτει με τις επιθυμίες της παγκόσμιας τοκογλυφικής διακυβέρνησης να δοκιμαστεί στην πράξη ένα σενάριο για την Ευρώπη. Και τι πιο "φυσικό" για αυτούς να δοκιμαστεί πάνω σε ένα λαό , που αποδεδειγμένα έχει δείξει τις αντιστάσεις του, παρά την αλλοτρίωση; Είμασταν ο μόνος λαός στον κόσμο, που με συντριπτική πλειοψηφία της τάξεως του 90% διαφώνησε με τις επιλογές της ολιγαρχίας στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη. Κι αυτό "συνέπεσε" με το τραγικό γεγονός πως στην Ελλάδα, δίπλα στους μεγάλους ποιητές, ευδοκιμούν μικροί πολιτικοί.

Ζούμε ένα πείραμα. Και τα πειραματόζωα είμαστε όλοι.

Ο "εμφύλιος", στο δικό τους μυαλό, είναι να φέρουν αντιμέτωπους τους "έχοντες" με τους "μη έχοντες" και αδυνατούντες να πληρώσουν τις άθλιες επιλογές της ολιγαρχίας.

Δεν δοκιμάζονται μόνο οι αδύναμοι. Δοκιμάζεται ο καθένας μας και παρακολουθούν τις αντιδράσεις όλων. Θέλουν να δουν, αν οι "έχοντες"¨θα αρνηθούν την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση στους πεσμένους συμπατριώτες τους. Θέλουν να δουν, αν η τηλεοπτική προπαγάνδα μπορεί να καθυποτάξει και τα τελευταία ίχνη ανθρωπιάς στον καθένα χωριστά, φτωχό ή πλούσιο.

Δεν είναι, απλοϊκά, πολιτικό το ζήτημα. Είναι βαθύτατα ανθρωπιστικό και καλούμαστε να απαντήσουμε.

Πάνω από 50% είναι τα απλήρωτα χαράτσια της εφορίας, σύμφωνα με πηγές εφοριακών. Ξαφνικά, ο "κοιμισμένος" λαός ξύπνησε και αρνήθηκε μαζικά να μην πληρώσει, ενώ μπορούσε;

Όχι , βέβαια. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του 50% δεν μπορούν να πληρώσουν.

Μπορεί κανείς να διανοηθεί το τι θα συμβεί με τη φορολογία της κατοικίας πάνω στο λογαριασμό της ΔΕΗ; Σε 300 χιλιάδες υπολογίζει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τα απειλούμενα με διακοπή νοικοκυριά, μετρώντας όσους έκαμαν ρυθμίσεις οφειλών, πέρισι. Δεν υπολογίζει σε αυτά, πόσοι από το 30% που καθυστερούν να πληρώσουν, θα δηλώσουν αδυναμία πληρωμής.

Εσύ θα πληρώνεις και θα έχεις ήσυχη της συνείδηση σου, όταν, σταδιακά, οι πόλεις και τα χωριά θα χάνουν το φως από τα σπίτια των γειτόνων;

Όταν οικογένειες με παιδιά και γέροντες θα στερούνται το "θεμελιώδες" δικαίωμα στο φως και το ρεύμα, όπως το αποκάλεσε ο άθλιος Βενιζέλος, στις 29/6, εσύ θα ταχτοποιείς τη συνείδηση σου, βασισμένος στα επιχειρήματα που θα σου προσφέρει η τηλεόραση;

Τώρα, όλα μετριούνται. Όλα εδώ ζυγίζονται. Ο "σιωπών δοκεί συναινείν" σε ένα προμελετημένο έγκλημα εξαθλίωσης , καταστροφής και αυτοκτονικής κατάστασης ανθρώπων.

Ο καθένας μας καλείται να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Θα σκύψει να σηκώσει τον πεσμένο; Ή θα προσπεράσει, αδιάφορα; Ή μήπως, θα ρίξει και μια κλωτσιά στον πεσμένο, λέγοντας του "καλά να πάθεις, εγώ στηρίζω την κυβέρνηση και τα μέτρα της";

Είναι έτοιμοι από καιρό, για αυτό που συμβαίνει τούτη την ώρα με τη ΔΕΗ.

Θυμηθείτε τον αδίστακτο Μητσοτάκη, που όταν ρωτήθηκε, λίγο πριν από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του μισού εκατομμυρίου στο Σύνταγμα, είπε σε συνέντευξη στην τηλεόραση: "Ναι, να έχουμε νεκρούς. Προκειμένου να υπερασπιστούμε τη "δημοκρατία" μας". Τη "δημοκρατία" τους. Τη χούντα της τρόικας τη λένε "δημοκρατία"!!

Τα παλιά τα χρόνια, η δικτατορία ερχόταν, με ένα πραξικόπημα, που εξελισσόταν μέσα σε λίγες ώρες. Σήμερα, η δικτατορία έρχεται, με δόσεις κι έχουν ξεκινήσει οι "δόσεις", από τη στιγμή που ανέλαβε αυτή η "κυβέρνηση", υποσχόμενη άλλα.

Και θα είναι ανελέητη η απάντηση των κρατούντων σε όσους αποφάσισαν ή θα αποφασίσουν να βοηθήσουν τον συμπατριώτη, που δεν μπορεί άλλο. Θα είναι ανελέητη, και δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και στρατό, ενάντια σε όλους αυτούς, που καταβάλλουν την ύστατη και πιθανά απέλπιδα προσπάθεια να να υπερασπιστούν το δικαίωμα στο φως και στην κατοικία του φτωχού.

Η εποχή της αφέλειας και των αφελών πολιτών έχει περάσει. Προετοιμασμένοι, με γνώση και θέληση, προχωράμε.

Η απάντηση είναι εύκολη απέναντι στη βία της εξουσίας. Η βία συντρίβεται, όταν συναντήσει την τεράστια και αποφασισμένη δύναμη της κοινότητας . Όταν το μέγα πλήθος και το μέγα πάθος σταθεί απέναντι στους λιγοστούς πάνοπλους πραιτωριανούς, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Οι μισθωτοί του καθεστώτος δεν είναι όλοι γουρούνια. Δεν θα σκοτώσουν. Θα "λιποτακτήσουν" εκείνοι οι πολλοί, που επικαλούμενοι το σύνταγμα και το δικαίωμα του πολίτη να υπερασπιστεί την ελευθερία, την πατρίδα και τη ζωή. Ο στρατός, η δικαιοσύνη, η αστυνομία και οι άνθρωποι τους δεν είναι ιδιοκτησία των τραπεζιτών. Ας αναλάβουν και αυτοί, ο καθένας χωριστά, τις ευθύνες τους.

Στην Αίγυπτο, στην Τυνησία, στη Συρία, στη Νότιο Αμερική, στις ΗΠΑ, ο αγώνας και ο δρόμος είναι κοινός και ίδιος, κόντρα στις δικτατορίες.

Ας προετοιμαστούμε. Ηθικό ακμαιότατο .

Δεν θα περάσουν. No passaran.

Δεν έχουμε "εμφύλιο πόλεμο". Έχουμε πόλεμο με το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο και μια χούφτα τοποτηρητών τους στην Ελλάδα. Έχει πόλεμο η δημοκρατία με την ολιγαρχία.

Κανείς μας δεν πρέπει να έχει καλή σχέση με αυτή την ολιγαρχική εγκληματική οργάνωση.


http://www.ithacanet.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_4105.html

TΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ! Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της


H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.
Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.
Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του...
Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Μία ταξιαρχία της ευρωχωροφυλακής EGF εγκαταστάθηκε στην Λάρισα
(από Κλασσικοπερίπτωση)

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, και τώρα φέρνει και τον... στρατό του!!!

Απ΄ότι φαίνεται επαληθεύεται η πληροφορία που είχαμε απο το πρωί, ότι δηλαδή τις δύο τελευταίες ημέρες πέρασε μέσω Ηγουμενίτσας μια ταξιαρχία της γνωστής EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force.

Συγκεκριμένα όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.

Αν όλα αυτά που ακούγονται πλέον και απο ραδιοφωνικούς σταθμούς είναι αλήθεια, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως οι Ευρωπαίοι "προστάτες" μας και η ντόπιοι εντολοδόχοι τους έχουν πανικοβληθεί μιας και βλέπουν τον ελληνικό λαό να είναι έτοιμος για εξέγερση.

Η στρατοπέδευση στην χώρα μας μιας ταξιαρχίας "ξυρισμένων κεφαλιών" Γερμανικής και Ολλανδικής κυρίως καταγωγής, σημαίνει ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε ακόμα και αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο Μεταξάς τον Οκτώβριο του 1940.

Όλα δείχνουν πως ή επόμενη Δευτέρα που καθορίστηκε, γύρευε να δείς απο ποιούς και γιατί, σαν ημέρα εξέγερσης των απανταχού "αγανακτισμένων", είναι εκείνη στην οποία ίσως να δούμε τα ξυρισμένα κεφάλια των κατακτητών να στέκονται δίπλα στα δικά μας τάγματα ασφαλείας.

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι ότι το καθεστώς νοιώθει πως κολοβώθηκαν οι μέρες του και κάνει ότι είναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία , όχι ασφαλώς επειδή το θέλει αλλά επειδή έτσι το διέταξαν τα αφεντικά του.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως οι προδότες της πατρίδας μας, θά 'θελαν να μπούν σε ένα αεροπλάνο και να πάνε σε ασφαλή μέρη όπου θα χαρούν ανενόχλητοι τα κλοπιμαία και την αμοιβή της προδοσίας.

Τα αφεντικά τους όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.

Τους λένε "σε πληρώσαμε να κάνεις μια δουλειά και θα την αποτελειώσεις, μετά κάνε ότι θέλεις".

Έτοιμος λοιπόν ο Παπανδρέου να χτυπήσει τον λαό και με εισαγόμενους φασίστες, έτοιμος και ο επόμενος εργολάβος ο οποίος δήθεν θα επαναδιαπραγματευθεί το χρέος και το μνημόνιο, με ή χωρίς την συναίνεση του λαού.

Αν σήμερα σκύψουμε το κεφάλι και φοβηθούμε μερικούς ξυρισμένους γορίλες της νέας Γκεστάπο που θα στέκονται δίπλα στα φασιστοειδή καραγκιοζάκια με τα άσπρα κράνη, τότε καλύτερα να πάμε και να ανοίξουμε απο τώρα τον λάκκο μας.

Ο Οκτώβριος του 40 έβγαλε λεβέντες και παλληκάρια που πάλεψαν για την πατρίδα και νίκησαν. Στο χέρι μας είναι και ο Οκτώβριος του 2011 να βγάλει την πατρίδα μας έξω απο τον βόθρο που μας έριξαν όλα τα προηγούμενα γιουσουφάκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί και το κεφάλαιο,ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους, έχουν τα μάτια τους στραμένα στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό.Οι μέν περιμένουν να δούν ηρωικές πράξεις αντίστασης και αληθινού πατριωτισμού για να ξεσηκωθούν και οι δε αγωνιούν να διαπιστώσουν αν θα πετύχει η νέα επιχείρηση "σοκ και δέος" που έχουν στήσει εναντίον της χώρας μας.

Σαν χθές διώξαμε τον Όθωνα και όλο το Βαυαρικό σκυλολόϊ που μας είχαν φορτώσει οι προστάτιδες δυνάμεις δηλαδή εκείνες που τον καιρό του εθνικού ξεσηκωμού χειροκροτούσαν τον καγκελάριο Κλέμενς Φον Μέτερνιχ όταν τους έλεγε πως:

«Η Ελλάδα είναι λέμβος άνευ εδάφους και πηδαλίου -πέρα απ' τα ανατολικά μας σύνορα. 300 ή 400 χιλιάδες κρεμασμένοι, στραγγαλισμένοι, παλουκωμένοι δεν σημαίνει τίποτα για μας. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες πνίξαμε δύο επαναστάσεις, στη Νεάπολη και στο Πεδεμόντιο. Ας ελπίσουμε ότι και η κρίση στην Ανατολή δεν θα 'χει καλύτερη τύχη. Οι Ελληνες είναι επικίνδυνος λαός, η επανάστασή τους πρέπει να συντριβεί».

Είναι αυτοί που και τότε και σήμερα ήθελαν και θέλουν να καταπνίξουν την εξέγερση των "ραγιάδων τρομοκρατών".

Ήλθε η στιγμή να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι εχουμε "κότσια" σαν και κείνα του Μακρυγιάννη, του Παππουλάκου και των άλλων μαρτύρων και αγωνιστών προγόνων μας.
Ήλθε η ώρα να δείξουμε την έξοδο σε όλα τα ντόπια και ξένα κοπρόσκυλα που γυρίζουν δρυλίζοντας τριγύρω μας.

Έφτασε η μέρα να μάθουμε να περπατάμε όρθιοι και με το κεφάλι ψηλά.

Αν θέλουν να πάρουν πίσω όσα δήθεν μας έδωσαν ( διότι και αυτό είναι μέγα ψέμα) να πάνε να τα πάρουν απο τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη και αν δεν μπορούν απο δαύτους, ας πάνε τότε στον διάβολο που είναι και ο αφέντης τους να του ζητήσουν τα μεροκάματα.

Η Ελλάδα ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους Έλληνες οι οποίοι είχαν, έχουν και θα έχουν αφεντικό μονάχα τον Χριστό.


Κωνσταντίνος
 Πληροφορίες και από "Κλασσικοπερίπτωση"

ΥΓ: Τελευταίες πληροφορίες μας από την Αθήνα, αναφέρουν πως αρκετά λεωφορεία του Ελληνικού Στρατού, χωρίς διακριτικά έχουν σταθμεύσει κάπου στην περιοχή του Μαρκόπουλου, ενώ υπάρχει πλήθος 500 περίπου ανθρώπων με πολιτικά στα λεωφορεία αυτά
http://www.eglimatikotita.gr/2011/10/eurogendfor.html#more
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/t-eurogendfor.html

Η ΝΔ… πρόλαβε την Κυβέρνηση στις ΗΠΑ

Την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται να επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα τις ΗΠΑ, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι εκεί.

Η Νέα Δημοκρατία δείχνει μεγάλη διεθνή κινητικότητα το τελευταίο διάστημα, καθώς προ είκοσι ημερών ήταν παρούσα στη Μόσχα, δια του Αντιπροέδρου της, στο Συνέδριο του Κόμματος «Ενωμένη Ρωσία». Εκεί, όπου «γράφτηκε ιστορία» με την....
ανακοίνωση της επιστροφής του Βλαντιμίρ Πούτιν στη θέση του (υποψηφίου) Προέδρου.

Η επίσκεψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ θα έχει δύο σταθμούς. Στην Ουάσιγκτον, θα ξεκινήσει απόψε τις επαφές του με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και την Ιλεάνα Ρος-Λεχτινεν, Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενώ θα συναντηθεί στο State Department με τον Ρόμπερτ Χόρματς, Υφυπουργό Αρμόδιο για Οικονομικές, Ενεργειακές και Γεωργικές Υποθέσεις και τον Έρικ Ρούμπιν, Βοηθό Υφυπουργό Αρμόδιο για Ευρωπαϊκές και Ευρωασιατικές Υποθέσεις.

Οι συναντήσεις αυτές δείχνουν το ενδιαφέρον και την προσοχή της Νέας Δημοκρατίας στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και το ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης να ακούσει την σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση και εν δυνάμει Κυβέρνηση της Ελλάδας σε θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής.

Στη Νέα Υόρκη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αξιοποιεί τις σχέσεις που διατηρεί με την Ομογένεια. Ιδιαίτερα σημαντικό, θεωρούν στη Νέα Δημοκρατία το γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του, ο Ομογενής επιχειρηματίας Τζων Κατσιματίδης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου και της ελληνικής Ομογένειας. Εκεί, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταφέρει μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά.

Θα συναντηθεί ακόμη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, τον Ρέινς Πρίμπους, Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ρεπουμπλικάνων, ενώ θα παρακαθίσει στο ετήσιο δείπνο του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τιμηθεί με το «Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας», ο Αρχηγός του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ελληνοαμερικανός Ναύαρχος Τζέιμς Σταυρίδης.

http://www.statesmen.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_9945.html

Αρχίζουν να εισβάλλουν και οι ταξιαρχίες της ευρωχωροφυλακής (EGF)

Κάθε αποικία θωρακίζεται και με το στρατό των αποικιοκρατών.
Οι διοικητές των πολυεθνικών κερδοσκόπων πριν εγκατασταθούν στη χώρας μας (είναι καθ’ οδόν) στέλνουν πρώτα τις στρατιωτικές τους μονάδες.
Μια ταξιαρχία, λοιπόν, «ξυρισμένων κεφαλιών», γερμανικής και ολλανδικής κυρίως καταγωγής, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.
Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, παρέλασαν και....
πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) και εγκαταστάθηκαν και αυτές στη Λάρισα.

Διαβάστε αναλυτικά στο Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/#!/2011/10/egf.html

Γίνεται φανερό ότι ενεργοποιούνται άμεσα οι νέοι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας των λαών.

Να θυμίσουμε:

α). Πριν ένα χρόνο (6 Οκτωβρίου 2010) εγκρίθηκε στην «Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης» το ψήφισμα «για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού»:

Το ψήφισμα προέβλεπε περιορισμούς στην: «Ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται για να διασφαλιστεί «η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης ή εγκληματικών πράξεων, η προστασία της ηθικής και η προστασία των δικαιωμάτων των άλλων».

Το ψήφισμα έδινε τον εξής ορισμός του «εξτρεμισμού»: «απόρριψη των βασικών αξιών και των κανόνων του παιχνιδιού σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου»!!!

Δηλαδή τους «κανόνες» και τις «αξίες» που ορίζουν οι ληστές και οι δήμιοι…

β). Πριν από δύο μήνες συγκροτήθηκε, από τις μαφίες της ΕΕ, νέος τρομοκρατικός μηχανισμός με τον τίτλο: «Δίκτυο Ευαισθητοποίησης για τη Ριζοσπαστικοποίηση».

Σαφέστατος ο τίτλος: Δίκτυο «ευαισθητοποίησης» για τη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών κινημάτων στο όνομα της πάταξης της «τρομοκρατίας»!!!

Ανοικτά οι μηχανισμοί της ΕΕ χαρακτηρίζουν τη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών κινημάτων «εξτρεμισμό» και «τρομοκρατία».

Διαβάστε αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5944

Τώρα αρχίζουν να καταφτάνουν οι ταξιαρχίες των νέων αποικιοκρατών…

Η εσπευσμένη αυτή κάθοδος της ευρωχωροφυλακής (EGF) σημαίνει ότι οι άρχοντες της βαρβαρότητας είναι πεπεισμένοι:

α). Ότι η ΟΡΓΗ του ελληνικού λαού είναι εκρηκτικά συμπιεσμένη και έτοιμη να εκραγεί ΑΜΕΣΑ…

β). Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων της βρίσκεται στα πρόθυρα της παταγώδους κατάρρευσής της…

γ) Οι ελληνικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί και κυρίως ο ελληνικός στρατός όχι μόνο είναι ανεπαρκείς για τις λαϊκές θύελλες που έρχονται, αλλά το σπουδαιότερο: Δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στους διεθνείς ληστές και δήμιους.

Στην επαναστατικά εκρηκτική κατάσταση που θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα οι ντόπιες κατασταλτικές δυνάμεις (ελληνικές) είναι πολύ πιθανόν να περάσουν με το μέρος του λαού.

Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ΟΡΓΗ από τη δολοφονική μανία των ανδρεικέλων εναντίον του ΣΥΝΟΛΟΥ της ελληνικής κοινωνίας και των τμημάτων του πληθυσμού έχει συσσωρευτεί και στα σώματα των ελληνικών κατασταλτικών δυνάμεων…

Οι νέοι αποικιοκράτες όλα αυτά τα έχουν μετρήσει με ακρίβεια.

Γι αυτό στέλνουν τις δικές τους επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις να επανδρωθούν και να οργανωθούν στη χώρα μας για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους και τη συνέχιση των εγκλημάτων τους…

Η οικονομική και πολιτική κατοχή οδηγεί αναπόφευκτα και στη στρατιωτική κατοχή…

Μόνο που τα αφεντικά της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και οι χρηματιστηριακές μαφίες του σκότους δεν έχουν υπολογίσει σωστά τη δυναμική και τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ των λαϊκών εξεγέρσεων, την αγωνιστική ιστορία και τις επαναστατικές παραδόσεις του ελληνικού λαού…

Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν ότι μπορεί, για πολύ χρόνο, να βάλουν τους λαούς και ιδιαίτερα τον ελληνικό στο γύψο…

Στους τάφους που μας ανοίγουν τα ανδρείκελα των ληστών και δημίων θα μπούνε πολύ γρήγορα μέσα αυτά τα ίδια τα ανδρείκελα…

http://www.resaltomag.gr/f

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/egf_13.html

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

ΣΥΜΒΑΣΗ "Cooper" ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ (27/02/1940)

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η Σύμβαση «Cooper" υπάρχει στο Yπουργείο Bιομηχανίας (άγνωστο αν έχει περιέλθει τώρα στο υπουργείο Οικονομικών ή το Ανάπτυξης) και παραδίδεται - σαν "ιερό κείμενο"- από υπουργό σε υπουργό! Στην Σύμβαση αυτή, δεσμεύονται τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά» της Ελλάδος, μαζί με τον υδάτινο μας πλούτο, από ένα Αμερικανικό consortium εταιρειών!



Θέλετε και το καλύτερο: Η Ελλάδα έχει υπογράψει και δεσμεύεται από την Σύμβαση «Cooper» της οποίας η χρονική ισχύς, εληξε την 31η Δεκεμβρίου του 2010, ενώ η διάρκειά της ήταν για 70 έτη!

Αν, μάλιστα, η σημερινή κυβέρνηση δεν προβεί στις ανάλογες ενέργειες, δηλαδή αν δεν απαντήσει αρνητικά στην εταιρεία Hugh Cooper & Co Inc Chemical Construction Corporation, προβλέπεται αυτόματη ανανέωση της σύμβασης για άλλα 25 έτη!!!

Διαβάστε μερικά ορυκτά που έχει το ελληνικό υπέδαφος που στο ρεπορτάζ θα έχετε την ευκαιρία να δείτε λεπτομέρειες.....

Λιγνίτη - Αλουμίνιο - Βωξίτη - Μαγγάνιο - Νικέλιο - Σμηκτίτες - Μαγνήσιο - Χρωμίτη - Ουράνιο - Οσμιο και φυσικά Πετρέλαιο και Φυσικό αέριο. Εύστοχος ήταν ο τίτλος της Αθηναϊκής το 1999 όταν χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα «Θησαυροφυλάκιο». Βέβαια αφήσαμε τελευταίο τον Χρυσό που εκμεταλλεύεται ως ένα σημείο ο Τζώρτζ Σόρος.

Τώρα, όμως γεννάται, ένα ερώτημα: Τώρα που λήγει αυτή η επαχθής σύμβαση Cooper θα την ανανεώσουμε; Θα βρεθούν πολιτικοί που θα συναινέσουν σε επανάληψη του εγκλήματος ή θα πάρουμε τον πλούτο μας στα χέρια μας και θα ξεχρεώσουμε και διαολοστείλουμε ΔΝΤ και Τοκογλύφους στον αγύριστο;

Το θέμα έφερε στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος που ερωτά τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου: Η 70ετής ισχύς της Συμβάσεως, αληθεύει ότι εκπνέει, την τελευταία ημέρα του επομένου μηνός Δεκεμβρίου; Ποιοι απαρτίζουν αυτό το Αμερικανικό «consortium» εταιρειών; Τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση;

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ

Τη Σύμβαση «Cooper» αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπάτσης στο βιβλίο του «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Τα νέα βιβλία» το 1947! Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να τουφεκιστεί ο Δ.Μπάτσης μαζί με τον Ν. Μπελογιάννη το 1952!!!
Ο οικονομολόγος και δικηγόρος Δημήτρης Μπάτσης αναλύει στο εν λόγω βιβλίο τους μηχανισμούς παράνομου πλουτισμού που συνδέθηκαν με την παραλαβή, κατεργασία και διανομή των εφοδίων της ΟΥΝΡΑ στη μεταπελευθερωτική Ελλάδα.

Γράφει ο Μπάτσης: «Η σύμβαση αυτή, που έγινε γνωστή με το όνομα Κούπερ, συνομολογήθηκε για διάρκεια 70 ετών ως το 2010 μ.Χ.! Δίνει αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης της δύναμης των νερών του ποταμού Αχελώου, στις θέσεις Κρεμαστά, Πρεβέντζα, Κριεκούκι και των παραπόταμων Μέγδοβα, Αγραφιώτικου, Ασπροπόταμου, δικαίωμα ίδρυσης υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων για παραγωγή ηλεκτρενέργειας και εγκαταστάσεων μεταφοράς ενέργειας στα κέντρα κατανάλωσης, δικαίωμα χρησιμοποίησης της ενέργειας που θα παραχθεί για τις ηλεκτροχημικές και ηλεκτρομεταλλουργικές βιομηχανίες που θα ιδρύσει η ανάδοχος εταιρία. Τέλος δικαίωμα μεταφοράς και χρησιμοποίησης της ηλεκτρενέργειας για φωτισμό και κίνηση σε άλλες περιοχές (άρθρο 1 της σύμβασης παράγ. 1 εδάφια α' - ζ΄).

Προβλέπεται η αναγκαστική απαλλοτρίωση των εδαφών που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης, η σύσταση δουλειών, η χρησιμοποίηση δωρεάν δημόσιων κτημάτων, η προμήθεια δωρεάν οικοδομικών υλικών και κοιτασμάτων από λατομεία κρατικά (άρθρο 4 σύμβασης), ατέλειες και αφορολόγητο για εισαγωγή των υλικών της, εκτός από εισαγωγικό δασμό όχι πάνω από 2 1/2 % αξίας (άρθρο 50, παράγρ. 1 και 2), προστασία τιμών των προϊόντων της κ.ά. Ακόμα προβλέπεται δικαίωμα ειδοποίησης της εταιρίας στην περίπτωση που το κράτος θα αποφάσιζε την εκμετάλλευση των ποταμών Αλιάκμονα, Μόρνου, Φίδαρη οπότε η εταιρία θα έχει το δικαίωμα να υποβάλει και γι' αυτούς τους ποταμούς μελέτες και προτάσεις (άρθρο 56, παράγρ.2, σύμβασης)».

Και παρακάτω: «Σε περίπτωση λήξης της σύμβασης (Κούπερ) το Δημόσιο «υποκαθίσταται μεν» στα δικαιώματα του αναδόχου, υποχρεώνεται όμως να πληρώσει σε αυτόν τις μη αποσβεσθείσες δαπάνες! Δε φτάνει δηλαδή ότι η ξένη επιχείρηση θα έχει στο μεταξύ πραγματοποιήσει αμύθητα κέρδη, αλλά θα ζητάει και απόσβεση των εγκαταστάσεών της από την εθνική οικονομία».

Το κείμενο δημοσιεύτηκε με τα αρχικά του συγγραφέα στο περιοδικό «Ανταίος» (10 Μαΐου 1946). Ο Δημήτρης Μπάτσης συνελήφθη στην τελευταία φάση της υπόθεσης Μπελογιάννη και εκτελέστηκε με τους Ν. Μπελογιάννη, Η. Αργυριάδη και Ν. Καλούμενο στις 30 Μαρτίου 1952.

πηγή


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 27/02/1940

http://www.rapidshare.com/files/434134193/SIMBASI_COYPER_ELLINASHELLAS.pdf

http://freegreecenow.blogspot.com/2011/09/cooper.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_5806.html

ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ;;; ΟΙ ΕΥΡΩ...ΚΑΠΗΛΟΙ (!) ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

Μας τρομοκρατούν, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, μόνο έτσι, θα γλυτώσουν από τους τρομακτικούς τους εφιάλτες! Μας εκφοβίζουν, γιατί η ταπεινή δραχμούλα μας αποτελεί την φοβερή εκδίκησή μας !!! Μας δημιουργούν τον τεχνητό πανικό της ''εξόδου από το ευρώ'', γιατί αυτή η έξοδος σημαίνει γι' αυτούς ταφόπλακα!!! Μας κρατάνε σιδηροδέσμιους της αδιέξοδης οικονομικής φόρμουλας που....
δημιούργησαν, γιατί αν ανατραπεί κι οι σκλάβοι γίνουν ελεύθεροι, έρχεται αυτόματα το τέλος τους! Μας προπαγανδίζουν το ψέμα από τα φερέφωνα της καταποντιζόμενης Εξουσίας τους, για να διασφαλίσουν τα κλεμμένα και τα αθέμιτα κέρδη τους! Μας παρουσιάζουν τα ''πλεονεκτήματα'' του κοινού Ευρωπαϊκού νομίσματος, προβάλλοντας την ασέληνη νύχτα σαν ηλιόλουστη μέρα, λες και δεν τα βιώνουμε στο καταπληγωμένο τομάρι μας ..!
Και ποιοί είν' αυτοί ;;;
Κατά πρώτον, τα αδίστακτα αφεντικά της Ευρωζώνης, που αφού μας ήπιανε το αίμα με το ''καλαμάκι'' κι από τους τόκους που μέχρι τώρα έχουν εισπράξει, έχουν καλύψει προ πολλού τα κεφάλαια (!), θέλουν να φάνε και τις σάρκες μας, αρπάζοντας τον πολύμορφο φυσικό πλούτο που ο Πανάγαθος χάρισε στον Τόπο μας !
Εν συνεχεία, οι Μεταπολιτευτικοί πολιτικάντηδες, που στήριξαν την 38ετή <<<Δημοκρατία>>> τους, σ' αυτούς τους άσπονδους ''φίλους'' και τις σκοτεινές λέσχες τους παγκοσμίων ζωτικών αποφάσεων τύπου Bildeberg, που κατά την τρομερή αποκάλυψη του γνωστού σημερινού Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου σε γνωστό δημοσιογράφο του Βήματος: '' Αν σου πω τι συζητήσαμε στη σύνοδο της λέσχης Bildeberg, πρέπει μετά να σε σκοτώσω '' !!!
Και τέλος, οι μεγάλοι τραπεζίτες τόσο των αλλοδαπών όσο και των ημεδαπών χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων (Τραπεζών κυρίως), που αν ''πτωχεύσουμε'', στην πραγματικότητα θα πλουτίσουμε (!!!), γιατί θα πάψουν να μας καταληστεύουν, θα γλυτώσουμε τα υποθηκευμένα σπιτάκια και υποστατικά μας (που μέχρι τώρα τους τάχουμε χρυσοπληρώσει !!!) και θα ελευθερωθούμε από την τυραννία τους, ξεγαντζώνοντας από πάνω μας τα αρπακτικά και θανατηφόρα νύχια τους! Και μετά , Αιωνία τους η μνήμη .! Αμήν και πότε ...

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_4727.html

Proton Bank: Η ληστεία του αιώνα

Διαβάστε αναλυτικά την υπόθεση της Proton Bank. Τα παραθυράκια του νόμου, το κουκούλωμα της υπόθεσης και το πόσο θα επιβαρυνθεί το ελληνικό κράτος για τη στήριξη της τράπεζας.
Από το SalataTV.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το άρθρο 384 του Π.Κ. που ψηφίστηκε το 2010.
«το αξιόποινο της κλοπής και ...της υπεξαίρεσης εξαλείφεται αν ο υπαίτιος με δική του θέληση και πριν ακόμη εξετασθεί με οποιονδήποτε τρόπο για την....
πράξη του από τις αρχές ικανοποιήσει εντελώς τον ζημιωμένο». Κοινώς, εάν η κομπίνα δεν πιάσει, ο δράστης μπορεί απλά να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε και να πάει σπίτι του, με καθαρό ποινικό μητρώο και γεμάτος εμπειρίες για την επόμενη προσπάθεια -αρκεί να το κάνει πριν κληθεί από τη δικαιοσύνη.
Κατά τα άλλα εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε τον ευέλικτο μπουγατσοΦΠΑ για να στηρίξουμε τα έσοδα του κράτους.
-----------
Proton Bank: Αυτή είναι η ληστεία του αιώνα
Εδώ και λίγες ημέρες τα ΜΜΕ βουΐζουν για την κινηματογραφική ληστεία του υποκαταστήματος της Alpha Bank που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, αλλά και την άμεση εξιχνίασή της.
Η "ληστεία του αιώνα" όμως δεν είναι αυτή, παρά τους τίτλους των δελτίων ειδήσεων. Η ληστεία του αιώνα είναι κατά πάσα πιθανότητα η άτσαλα κουκουλωμένη υπόθεση της Proton Bank, με πρωταγωνιστή τον νεαρό επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση της υπόθεσης.
Λεία 51.000.000 ευρώ
Στο τέλος του Ιούλη, δημοσιεύθηκε έκθεση της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που κάνει λόγο γιαυπεξαίρεση 51.000.000 ευρώ από την Proton Bank, με άμεση συνεργία μελών του ΔΣ της.
Σύντομα οι υποψίες επικεντρώθηκαν στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, μιας και η υπεξαίρεση φαίνεται πως έγινε μέσω δανείων της τράπεζας προς εταιρείες του ομίλου Alapis, τα οποία κατέληγαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς φυσικού προσώπου άμεσα συνδεδεμένου με τον επιχειρηματία και βασικό τους μέτοχο κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Άμεσα, οι λογαριασμοί του Λ. Λαυρεντιάδη -καθώς και έξι άλλων μελών του ΔΣ της τράπεζας- πάγωσαν και ταυτόχρονα απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε μεταβολή στην ακίνητη περιουσία του, ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα που πραγματοποιούσε η ανεξάρτητη αρχή.
Ούτε γάτα, ούτε ζημιά
Σε αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το άρθρο 384 του Ποινικού Κώδικα. Πρόκειται για μια νέα πατέντα της ελληνικής δικαιοσύνης που ψηφίστηκε το 2010 -κατά σύμπτωση, την ίδια περίοδο που άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες υποψίες για την υπεξαίρεση-, σύμφωνα με την οποία «το αξιόποινο της κλοπής και της υπεξαίρεσης εξαλείφεται αν ο υπαίτιος με δική του θέληση και πριν ακόμη εξετασθεί με οποιονδήποτε τρόπο για την πράξη του από τις αρχές ικανοποιήσει εντελώς τον ζημιωμένο». Κοινώς, εάν η κομπίνα δεν πιάσει, ο δράστης μπορεί απλά να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε και να πάει σπίτι του, με καθαρό ποινικό μητρώο και γεμάτος εμπειρίες για την επόμενη προσπάθεια -αρκεί να το κάνει πριν κληθεί από τη δικαιοσύνη.
Έτσι λοιπόν, στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης αποφάσισε να κάνει χρήση του άρθρου 384 του Ποινικού Κώδικα. Με κάποιον μαγικό τρόπο, όλη η προαναφερθείσα έρευνα της ανεξάρτητης αρχής δεν θεωρήθηκε εξέταση της ενοχής του από τη δικαιοσύνη, κι έτσι η ενέργειά του έγινε δεκτή από τον εισαγγελέα και η υπόθεση του ξεπλύματος θα θεωρηθεί λήξασα μόλις τακτοποιηθούν κάποιες "τυπικές" λεπτομέρειες.
Μας νοιάζει; Μας νοιάζει!
Όλα αυτά δεν θα ήταν τόσο σημαντικά, αν αφορούσαν απλά κομπίνες μεταξύ επιχειρηματιών. Το πρόβλημα είναι πως, όπως συμβαίνει συνήθως, τα σπασμένα καλείται να τα πληρώσει ο απλός κόσμος.
Η κακοδιαχείριση της διοίκησης Λαυρεντιάδη -με αποκορύφωμα, προφανώς, την υπεξαίρεση των 51.000.000 ευρώ- δημιούργησε τεράστια προβλήματα ρευστότητας στην Proton Bank η οποία κατέρρευσε και τώρα θα πρέπει να διασωθεί από το ελληνικό κράτος -δηλαδή με χρήματα από τις τσέπες όλων μας. Το ακριβές ποσόν που καλείται να καλύψει το δημόσιο ανέρχεται στα 863.000.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται διάφορες ενέσεις ρευστότητας που έχει δεχτεί η τράπεζα τα τελευταία δύο χρόνια.
Σσσστ!
Θα περίμενε κανείς ένα τέτοιο σκάνδαλο να κάνει πάταγο. Κι όμως. Όπως έγραψε και το The Press Project τον Αύγουστο: «Αυτό που συνέβη είναι ότι δεν συνέβη τίποτα. Η είδηση ουσιαστικά δεν" πέρασε ούτε στα ψιλά" ούτε στα χοντρά της ελληνικής δημοσιογραφίας. Εκτός από tovima.gr/in.gr που φιλοξένησαν από το μεσημέρι την είδηση, site όπως αυτά της Καθημερινής, του Έθνους, του Πρώτου Θέματος, του ΑΝΤ1, του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ αλλά και αμιγώς διαδικτυακά μέσα όπως το newsit.gr, newsbeast.gr, zougla.gr, real.gr, ellispoint.gr, e-go.gr, ακόμα και το tvxs.gr δεν είχαν ούτε μία λέξη για μια είδηση πρωτοσέλιδου. Κι αυτό, ενώ πολλά από τα παραπάνω ΜΜΕ είχαν συνεχή παρακολούθηση της επικαιρότητας και προέβαλλαν αναλυτικά τον "καθαρισμό" του Συντάγματος και την επικείμενη συνέλευση των "απερίσκεπτων" οδηγών ταξί».
Αν αναρωτιέστε το γιατί, η απάντηση βρίσκεται στο τεράστιο άνοιγμα που έκανε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με το blog anergoidimosiografoi.blogspot.com, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μέσω της ΝΕΠ Εκδόσεις κατέχει:
Το 12,53% της Πήγασος Εκδοτική (Έθνος, Ημερησία, Αγγελιοφόρος, e-go.gr)
Το 26,66% της ΚΠΜ Εκδοτικής του Γ. Κύρτσου (City Press, City Auto Moto, Sunday Press)
Το 9,62% στη Χ.Κ. Τεγόπουλος
Το 49% της Veto του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου
Το 100% του Flash FM (από τον Κόκκαλη)
Το 100% της Athens News
Το 100% της Espresso (από Φιλιππάκη - Βαρδινογιάννη) και το espresso.gr
Το 50% των εκδόσεων «Επίκαιρα» (από τις εκδόσεις Λιβάνη)
Το 100% της Ισοτιμίας και το isotimia.gr
Το 100% της Daily Press
Το 100% του Sport TV (πρώην Magic του Κόκκαλη) και το 100% του Καναλιού «10 » (από τον Γ. Τράγκα)
Το 10% του ΣΚΑΙ FM και το 10% του Red FM
Το 100% της αθλητικής «Score»
Το portal Nooz.gr
Επίσης, φημολογείται πως ο Λαυρεντιάδης χρηματοδότησε μεγάλο μέρος της προεκλογικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ το 2009.


πηγή

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/proton-bank_13.html

Μια μαθήτρια: ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!

Aνθρωποι άκαρδοι, ανίκανοι, σε όλα άχρηστοι...κι όμως λέγονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές κλπ!Γιατί?
Κάνω "μάθημα" με ανύπαρκτους καθηγητές, καθηγητές που δεν ξέρουν πόσο κάνει 1+1, καθηγητές που δεν αγαπούν τα παιδιά..που σου μιλάνε σα σκουπίδι!!
Κάνω μάθημα χωρίς βιβλία(μου έδωσαν cd που δε λειτουργούν)...αλλά συγνώμη ξέχασα...ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!
Έφεραν γύρω μου τον πόνο, τη δυστυχία,
τη γκρίνια, τα νεύρα..γιατί έτσι ήθελαν, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν!!
Άφησαν ξένους να μου κάνουν κουμάντο...χωρίς να με ρωτήσουν αν εγώ θέλω...ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!
Το μόνο που με νοιάζει είναι να τελειώσω το "σχολείο", κι αφού τους βάλω τα γυαλιά με την επιτυχία μου-παρά τις όλες ελλείψεις σε βιβλία, καθηγητές και σχολεία-θα φύγω!!
Αφού αυτοί δε με θέλουν μορφωμένη αυτοί...κι εγώ δε τους θέλω πάνω από το κεφάλι μου!!
Δε θέλω πια να βγαίνω έξω και να κοιτάω γύρω μου μήπως και μου επιτεθούν!
Δε θέλω να πέφτω για ύπνο και να φοβάμαι μήπως μπουν στο σπίτι μου!
Δε θέλω να καταστρέψω τη ζωή μου γι αυτούς!!
Δε θέλω να φύγω επειδή το θεωρώ εύκολη λύση..μα δε μου αφήνουν περιθώρια...ο Έλληνας δε βάζει μυαλό, όταν αυτό αλλάξει θα αλλάξει και η κατάσταση στη χώρα μας!
Δε θέλω να φοβάμαι το συνάνθρωπο μου...θέλω να τον έχω φίλο μου...κι ενωμένοι να τα αντιμετωπίσουμε όλα...ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!


Μια μαθήτρια
 http://www.pentapostagma.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_2063.html

Mετά το σκάνδαλο της PROTON BANK Καταρρέει η Αlapis, χωρίς υλικά τα νοσοκομεία που προμηθεύει Η εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη χρωστάει ένα δισ. ευρώ

Καταρρέει η Αlapis, χωρίς υλικά τα νοσοκομεία που προμηθεύει


Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της Proton Bank που υποχρέωσε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην κρατικοποίηση της τράπεζας του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ο οποίος ζει στο Λονδίνο, στα πρόθυρα της κατάρρευσης βρίσκεται και το δημιούργημά του, η φαρμακευτική εταιρεία Alapis η οποία οφείλει στις τράπεζες κοντά ένα δισ. ευρώ και προμηθεύει με φάρμακα και νοσηλευτικό υλικό σχεδόν όλα τα νοσοκομεία.Σύμφωνα με στοιχεία, η Alapis που μεταβιβάστηκε πέρυσι σε επενδυτικό fund που εδρεύει στο Λονδίνο είχε το α' εξάμηνο βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ύψους 800 εκατ. ευρώ και άλλες υποχρεώσεις 150 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές οφειλές – στο μεγαλύτερο μέρος τους (800 εκατ. ευρώ) είναι συγκεντρωμένες σε τρεις πιστώτριες τράπεζες, τη Royal Bank of Scotland (RBS), την Εμπορική και την Εθνική – προσεγγίζουν το ένα δισ. ευρώ, ενώ το Δημόσιο οφείλει στην εταιρεία περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ από προμήθειες φαρμάκων και υλικών στα νοσοκομεία.
Η εταιρεία βρίσκεται σε «χρηματοδοτικό κενό», οι εργαζόμενοι πληρώνονται μετ' εμποδίων, ενώ υπάρχει διοικητική αναταραχή.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ο κίνδυνος διακοπής των προμηθειών των νοσοκομείων που γίνεται μέσω του πολυσχιδούς δικτύου του Ομίλου και της εταιρείας Gerolymatos, η οποία ήδη δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο ΧΑ, αλλά και των εξελίξεων που διαφαίνονται στην Alapis, η τιμή της μετοχής υποχώρησε την Τρίτη στα 5 λεπτά (0,05 ευρώ) καταγράφοντας απώλειες 28% σε μία ημέρα, ενώ την Τετάρτη εν μέσω ανόδου παρέμεινε στα ίδια επίπεδα.

Η ταμειακή κατάσταση της εταιρείας αποτυπώνεται ευκρινώς στα οικονομικά στοιχεία της τελευταίας διετίας όταν οι ταμειακές ροές βρέθηκεν πέρυσι στο «κόκκινο».Το 2009 στο ταμείο υπήρχαν διαθέσιμα της τάξης των 90 εκατ. ευρώ που ήταν σοβαρό ποσό σε περίοδο κρίσης.
Τα φάρμακα
Σήμερα, η Alapis δραστηριοποιείται στις ακόλουθες κατηγορίες φαρμάκων προωθώντας μεταξύ άλλων και προϊόντα συνεργαζόμενων πολυεθνικών εταιρειών:
- Καρδιολογικά, Αγγειοκαρδιακά, Διαβητολογικά, Δερματολογικά, Ουρολογικά, Νευρολογικά, Ψυχιατρικά, Αντικαρκινικά, Ανοσοποιητικά, Αιματολογικά Νοσοκομειακά, Παιδιατρικά, Οφθαλμολογικά, Αναπνευστικά, Αλλεργικά, Μη Υποχρεωτικά Συνταγογραφούμενα Φάρμακα (ΟΤC)
Ο Ομιλος δραστηριοποιείται επίσης στην παραγωγή και διανομή και παραφαρμακευτικών προϊόντων.
Ο κατάλογος των παραφαρμακευτικών προϊόντων που διατίθενται περιλαμβάνει:
- Επιθέματα Τραυμάτων, Στερεωτικοούς Επιδέσμους & Ταινίες, Επιδέσμους γενικής χρήσεως, Ηλεκτρονικές συσκευές ποιότητας (πιεσόμετρα, θερμόμετρα), Ορθοπεδικά.
Επίσης, μέσω του χονδρικού δικτύου των φαρμακαποθηκών διατίθενται προς διανομή περισσότεροι από 10.000 κωδικοί παραφαρμακευτικών ειδών:
- Eίδη Βρεφανάπτυξης
- Παιδικά καλλυντικά
Συμπληρώματα διατροφής
- Φυτικές πολυβιταμίνες
Χημικά
- Δρόγες
Φυτικά διαιτητικά προϊόντα
- Υπατικά
Είδη υγιεινής περιποίησης γυναικών
Καλλυντικά
- Αποσμητικά
- Αποτριχωτικά
- Κρέμες εγκυμοσύνης
- Kρέμες σύσφιξης, αδυνατίσματος
- Είδη αντηλιακής προστασίας
- Προϊόντα περιποίησης μαλλιών
- Προϊόντα περιποίησης προσώπου - σώματος
- Προϊόντα υγιεινής και περιποίησης χεριών - ποδιών
Οδοντιατρικά
- Είδη υγιεινής στόματος
Οφθαλμολογικά
- Ταμπλέτες και υγρά φακών επαφής
Προϊόντα δερματικών παθήσεων
- Δερμοκαλλυντικά
Παστίλιες λαιμού
- Γλυκαντικά
Διαγνωστικά
- Συσκευές και Τεστ Αιματολογικού και Ουρολογικού ελέγχου
- Τεστ Εγκυμοσύνης
- Προφυλακτικά
- Επιδεσμικά - Πρώτων βοηθειών
- Εμπλαστρα
- Ορθοπεδικά
- Περιπατητικά
- Καλσόν φλεβίτιδας
- Ιατρικά εργαλεία
- Νοσοκομειακά
- Είδη για στομίες
- Υποσέντονα
- Πάνες ακράτειας
- Παιδικές πάνες
- Βαμβακομάντηλα
- Χαρτομάντηλα
- Είδη Εργαστηρίου
- Ζυγοί

Επιπλέον, ο Ομιλος εισάγει και εμπορεύεται στην ελληνική αγορά γάλατα και διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που απευθύνονται κυρίως στις βρεφικές ηλικίες. Οι σειρές των εν λόγω προϊόντων περιλαμβάνουν:

Γάλατα 1ης βρεφικής ηλικίας
Γάλατα 2ης βρεφικής ηλικίας
Παιδικές κρέμες
Ροφήματα
Είδη κλινικής διατροφής
Λοιπές υπηρεσίες

Πέραν των προαναφερθέντων, ο Ομιλος παρέχει υπηρεσίες Logistics προς φαρμακευτικές εταιρείες έχοντας αναλάβει τη διανομή των προϊόντων τους προς τις φαρμακαποθήκες.

Η ιστορία
Οπως αναφέρεται στο «προφίλ» της εταιρείας, ο Ομιλος Alapis δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Veterin ΑΒΕΕ, Lamda Detergent ΑΒΕΕ, ΕΒΙΚ ΑΕ και Elpharma ΑΕΒΕ.

Με τη συγκέντρωση των δραστηριοτήτων των τεσσάρων αυτών εταιρειών σε ένα κεντρικό κορμό, ο Ομιλος προσφέρει σε κάθε δραστηριότητα τη δυνατότητα να ενισχύεται από την τεχνογνωσία και τη διείσδυση στις αγορές των υπoλοίπων.
Ο Ομιλος δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση φαρμάκων και παραφαρμακευτικών ειδών μέσω θυγατρικών εταιρειών στις αγορές της Νοτίου Αγγλίας και της Σερβίας.
.
Το δημιούργημα Λαυρεντιάδη
Ο Ομιλος Alapis δραστηριοποιείται στο κλάδο της Ανθρώπινης Υγείας μέσω των ακόλουθων εταιρειών:
- ALAPIS ABEE ALAPIS RESEARCH LABORATORIES INC.
- ALMEDIA PHARMACEUTICALS ΑΕ
- EUROMEDICINES LTD GENESIS ILAC
- GEROLPHARM ΑΕ GEROLYMATOS INC MEDSYSTEMS ΑΕ
- SAMBROOK MED ΑΕ
- SANTA PHARMA AE
- SUMADIJALEK AD
- ΗΠΕΙΡΟΦΑΡΜ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΕ
- Κ.Π. ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ΠΝΓ
- ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΜΕΝΤΙΚΑΛ ΑΕ
- ΦΑΡΜΑΓΟΡΑ AE
- ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΓΛΟΥ ΑΕ
- ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΕ
- ΦΑΡΜΑΣΟΦΤ ΕΠΕ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/m-proton-bank-lapis.html

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ;

εναν δεν ειδα να τον χειροκροτει μονο εναν ανεγκεφαλο ακουσα να λεει παρτε τον και δεστε τον.......... ντροπη!!!!

Πολλοί θα με θεωρήσουν τυχοδιώκτη - και, πράγματι, είμαι, μόνο που ανήκω σε διαφορετικό είδος: είμαι από εκείνους που παίζουν το κεφάλι τους για να αποδείξουν τις κοινοτοπίες τους
ΕΡΝΕΣΤΟ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ


 
MrAnemos5

ΕΛΛΗΝΑ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ

~TRUTH~: Το σαλόνι στο κάθε σπίτι, λειτουργεί σαν ένα εργοστάσιο διαμόρφωσης, ρηχών και κατευθυνομενων συνειδήσεων..! Αυτή η φράση, αν και μικρή, είναι στην ουσία πολύ σημαντική να την έχουμε απορροφήσει και κατανοήσει.. Επίσης ιδια δουλειά στο θέμα διαμορφωσης του νου κάνει και το σχολείο σε μεγάλο βαθμό.... Για να ελέγξουν έναν λαό ολόκληρο, θα πάρει πολύ καιρό... καθώς θα πρέπει να διαμορφώσουν μια ολόκληρη γενιά η οποία θα κληρονομήσει αυτή την πλαστή γνώση στους απογόνους της... Δυστυχώς στην χώρα μας το είχαν ξεκινήσει εκατοντάδες χρόνια πρι... Άραγε είναι αργά πια....;
Αν αποφασισουμε να συγκρίνουμε την Αρχαία Ελλάδα, τις αξίες της, το πνευματικό-λειτουργικό-παραγωγικό της επιπεδο, με την σημερινή Ελλάδα η καλύτερα με την Ελλάδα τα τελευταία 200 χρόνια για να μην πω περισσότερα, θα διαπιστώσουμε με περίσσια ευκολία την τραγική διαφορά που υπάρχει στις δύο "Ελλάδες"...! 
Έλληνα όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί που θέλουν να χειραγωγήσουν όλο τον κόσμο και η Ελληνική "δυναμη" τους στεκόταν εμπόδιο, σε πήραν σιγά σιγά και σε έβαλαν σε ένα παράλληλο δρόμο, ο οποίος παρεκκλίνει με τον καιρό απο την αρχική σου πορεία...!!! Βάζοντας δικές τους κυβερνήσεις εμπλεξαν την Ελλάδα σε πολέμους, ώστε να αλλοιώσουν έστω και λίγο, την καθαρότητα του Λαού μας, να υιοθετηθούν εθιμα και προτυπα ξενόφερτα σβήνοντας κάποια κομμάτια της ιστορίας...!! Χωρις ιστορία δεν υπάρχει Εθνος... και αυτό φρόντισαν να το αποτελιώσουν και τόσα χρόνια, αλλάζουν την ιστορία και το συστημα εκπαίδευσης... Πλέον στα σχολία παρέχουν γνώση αλλοιωμένη, όση χρειάζεται για να λές ότι πετυχες στις εξετάσεις... Η ικανοποίηση ότι περασαμε στα διαγωνίσματα, βαζουν σε δευτερη μοίρα το να σκεφτούμε αν μαθαμε σωστά και επαρκή πράγματα...! Μας έχουν κάνει να κυνηγάμε πλέον την επιτυχία στις εξετάσεις μαθαινοντας ακριβως αυτά που ζητάνε οι εξετάσεις και προσπερνάμε να μορφωθουμε και να παρουμε τις σημαντικές γνωσεις που θα μας βοηθησουν στην ζωή μας σαν ατομα και σαν Εθνος!! Ετσι με ευκολια πλεον αλλοιώνουν την ιστορία, και την μορφωση και φτιάχνουν αυριανούς πολίτες με ήδη κατευθυνόμενη συνειδηση...! 
 Ενα κράτος γίνεται αδύναμο επίσης, όταν το λασπολογούν και χαλάνε την εικόνα που έχει...Ετσι λοιπόν είτε με πλαστά στοιχεία, είτε βασισμένοι σε ασημαντα γεγονότα τα οποία τα μεγαλοποίησαν έδωσαν στην Ελλάδα την εικόνα του "Τεμπέλη" που δεν δουλεύει και τα περιμένει όλα απο τον χρόνο... και του "Γλετζέ" που καθημερινά βγαίνει και διασκεδάζει μεχρι αργά το πρωί και σπαταλάει τα χρηματά του...! Μήπως οι άλλοι λαοί δεν το κάνουν αυτό... Διακοπές σε ελληνικά νησιά και ξεφρενα μεθύσια, κονταροχτυπήματα σε μπυραρίες της κεντρικής Ευρώπης, Rave Party's με μεγάλες ποσότητες ουσιών... Είναι μερικά από τις κρεπάλες που κάποιοι Ευρωπαικοί Λαοί και όχι  μόνο έχουν προσαρμόσει στον τρόπο ζωής τους...!
Φτιαχτές κυβερνήσης σου έδωσαν την εντύπωση ότι μπορείς και εσύ να ζήσεις μια ανετη ζωή, και σου άνοιξαν την πόρτα για αποκτηση δανειών με υπερευνοϊκούς όρους... και ύστερα και άλλα δάνεια, και άλλα, και μετά πιστωτικές κάρτες..και, και, και...! Πάνω σε αυτή την όχι τόσο εμφανή τότε υπερχρέωση βασίστηκαν τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και με χρήση "σαγηνευτικών" και ελκυστικών διαφημίσεων έβαλαν του Ελληνες σε ένα υπερκαταναλωτισμό... Μετά απο τόσες κακουχίες που δεχτηκε ο Ελληνικός Λαός απο πολέμους, Χούντες, Αριστερά, έπεσε θύμα σε αυτόν τον καινούργιο και πιο ανετο τρόπο ζωής επειδή το είχε ανάγκη... Τα χρήματα τότε έρρεαν αφθονα, και έδιναν δάνειο ακόμα και για ασήμαντους λόγους, με ευνοικούς όρους αποπληρωμής... Όταν σε έναν "πεινασμένο" δώσουμε να φάει ενα καζάνι με ευγευστα τρόφιμα, θα τα φάει χωρίς να σκεφτεί ότι θα πονέσει το στομάχι του απο το πολύ φαγητό...
Έτσι ο Έλληνας, αυτό το στημένο παιχνίδι, όσο έξυπνος και να ήταν το βρήκε κάτι σαν στηριγμα και βοήθεια στις πολλές κακουχίες που είχε περάσει... και αυτό απο τις "καλές" του κυβερνήσεις.
Το αποτέλεσμα, ήταν σαφώς ο Ελληνας να βρεθεί με δυσβάσταχτα χρέη, και να είναι δέσμιος και αναγκασμένος να δουλεύει περισσότερο, σε πιο αντιξοες συνθήκες (με λιγα λόγια, ότι δουλεια βρει) με λιγότερα χρήματα, και να μην μπορεί να αντιδράσει.... Έτσι με αυτόν το υπερκαταναλωτισμό και με όποια βοήθεια απο τους "ιδρυτές" αυτού του παιχνιδιού η Ελλάδα βρέθηκε όλη να είναι χρεωμένη και την αναγκασαν να δανειστεί απο τους ίδιους τεράστια ποσά, που θα εξασφάλιζαν την υποταγή της χώρας στα ξένα χέρια...!!!
Το παιχνίδι ήταν τόσο καλά οργανωμένο, που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι έχουμε και εμείς ευθύνη για την κατάντια της χώρας... ωστε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να μην ζητησει δικαίωση ποτέ...
Αναλογιστήκαμε ποτέ, αν όντως φταίμε εμείς...; Αν το είχαμε κάνει θα βλέπαμε πολύ ευκολά καποια μικρά στοιχεία που δεν μας καθιστούν φταίχτες...
Φταίμε εμείς όταν η κληρικοί ετησίως πέρνουν περισσότερα απο 300 εκατομμύρια Ευρώ απο το κράτος, για την "δυσκολη" δουλειά που κάνουν και τους μηδενικούς φόρους που πληρώνουν?? Και ας έχουν όλες αυτές τις μεγάλες περιουσίες που προέρχονται απο Δωρεές και απο τις τελετές.!
Φταίμε εμείς όταν η κάθε κυβέρνηση με χρήματα κράτους εξοπλίζει τα γραφεία και όλα της τα μέλη με συγχρονη τεχνολογία και ανέσεις;; Υπολογιστές, κινητά, συνδέσεις, αυτοκίνητα, ρούχα, εξοπλισμόυς θερμανσης κ.α. που κοστίζουν 300+ εκ. Ευρώ ετησίως...!
Φταίμε εμείς όταν λόγω συμφερόντων, ξενες δυναμεις οδηγούν την Ελλάδα να εξοπλιστεί στρατιώτικά με δαπανηρές μα ελλατωματικές μονάδες...;
Ταξίδια και προσωπικά έξοδα βουλευτών πληρόνονται απο το κράτος...και γιαυτό εμείς φταίμε;

Ο Ελληνας λοιπόν σήμερα είναι ένας λαός που έχει δεχτεί την εξής προπαγάνδα...:
ότι σαν λαός είμαστε τεμπέληδες που έχουμε όρεξη μονο για διασκέδαση, και για σπαταλες, δουλεύουμε λίγο, ξοδεύουμε πολλά, και λογω αυτού του τρόπου ζωής έχουμε μεγάλο μέρος ευθύνης για την χρεοκοπία της Ελλάδας...
Μετά απο όλο αυτό μεγάλο μέρος των Ελλήνων δεν θα διαλέξουν να εξεγερθούν ή να φέρουν αντίσταση στην "πωληση" της χώρας, καθώς κανείς δεν εναντιώνεται σε κάτι που και αυτός έχει μερίδιο ευθύνης, ή σε αυτή την περίπτωση νομιζει ότι εχει ευθυνη..!
Έλληνα επιτέλους δες την ζωή σου με γεγονότα και αποδείξεις και βγες επιτέλους απο τον αγκαθωτό δρόμο που σε έχουν καταδικάσει να περπατάς... Η Ελλάδα είναι δική σου και κανεις δεν έχει δικαίωμα να την πουλήσει... Δεν φταίς καθόλου για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Όταν κατάλαβες το παιχνιδι που σου παιζουν ήταν πλεόν αργά...είχες ήδη παγιδευτεί... Θα φταίς όμως αν συνεχίσεις να τους ανέχεσαι και τους αφήνεις να κατακερματίζουν την χώρα σου. Αν δεν κάνεις κάτι να ξανακερδίσεις πισω την ζωή σου... Αν δώσεις στα παιδιά σου, μια σκλαβωμένη ζωή, και ένα εκμηδενισμένο Έθνος.... Μόνο τότε θα φταίς....!
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2011/10/blog-post_12.html

Την βίασαν ΜΠΡΟΣΤΑ στον άνδρα και τα μωρά της. Τα καθάρματα των ΜΜ”Ε” μέχρι τελους έλεγαν για “κλειδωμένα δωμάτια”. Ανατριχιαστικές περιγραφές

Γνώριζε τα πάντα η 16χρονη Ελληνίδα (η κατάθεση της ακολουθεί) της οποίας η οικογένεια πρέπει επίσης να δικαστεί.
Διαβάστε τις καταθέσεις θυμάτων και κτηνών
Αντριχιαστικές καταθέσεις των θυμάτων της αδίστακτης σπείρας των Αλβανών, που διέπραττε ληστείες στα νότια προάστια. “Κατέβασαν τα παντελόνια και μου είπαν να πιάσω τα πέη τους, όπως και έκανα, αυνανίζοντας τους μεχρι που εκσπερμάτισαν στο στήθος μου” λέει η 33χρονη, μάνα δίδυμων παιδιών, από τη Γλυφάδα, πού έπεσε θύμα της αδίστακτης συμμορίας. Διαβάστε στο planet-greece τι αναφέρουν τα υπόλοιπα θύματα και τι ισχυρίστηκαν τα κτήνη ενώπιον του δικαστηρίου….“Με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις εαισθήσεις μου.


Οταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα , βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου και στην κοιλιακή μου χώρα είχα υγρά, σπέρμα”, αναφέρει μία άλλη γυναίκα, 47χρονη, από την Ηλιούπολη, θύμα κι αυτή των αδίστακτων αλβανών ληστών.

“Αφού κάναμε καλό μπάζο, ας το γλεντήσουμε”
Όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσει των θυμάτων, που αποκαλύπτει το planet-greece, τα κτήνη – ληστές, όταν έκαναν καλή μπάζα στις ληστείες τους, ήθελαν μετά να κακοποιούν σεξουαλικά τα θύματά τους. Είτε τα αναισθητοποιούσαν χτυπώντας τα είτε τους ασκούσαν υπό τη θέα των πιστολιών ψυχολογική βία ό,τι θα σκότωναν τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας τους, αν δεν υπέκυπταν στις αρρωστημένες τους σεξουαλικές ορέξεις.
Η ανατριχιαστική κατάθεση της 47χρονης, στην Ηλιούπολη, που βιάστηκε από τα κτήνη, σοκάρει:
«Ακουσα από το σαλόνι θόρυβο, έπεσαν κάποια cd και άκουσα βήματα. Αφού ο συζυγό μου έλειπε και ο γιός μου κοιμόταν , σκέφτηκα πώς κάποιος άλλος είναι στο σπίτι και σκεπάστηκα με τα σεντόνια για να μην κατάλάβουν πώς είμαι ξύπνια και έκαναν πώς κοιμόμουν. Μπήκαν στο δωμάτιο μου και άνοιξαν τις ντουλάπες. Πάνω από το κρεβάτι είχα μια νουλάπα και ο ένας με πάτησε προκειμενου να την ανοίξει. Τότε έβγαλα μια δυνατή κραυγή και κάταλαβαν πώς είμαι ξύπνια. Με απέιλησαν με μαχαίρι με ρωτούσαν που ειναι το αμάξι. Απαντούσα πώς δεν έχουμε αυτοκίνητο.Αυτός με το μαχαίρι που έδειξε προς το δωμάτιο του γιου μου και με ρώτησε τι είναι εκεί. Όταν του είπα αυτός απειλητικά μου είπε «ή τα λεφτά ή το γιό σου». Τους υπέξειξα φάκελο με λεφτά στο σακάκι του άνδρα μου. Αφου τα πήρε είπε «αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε» και ήρθε προς το κρεβάτι με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Οταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα, βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου και στην κοιλιακή μου χώρα είχα υγρά, σπέρμα. Σηκώθηκα αμέσως πήγα στο μπάνιο και έκανα καυτό ντούς. Τα εσώρουχα και το φανελάκι, βρισκονταν διπλα πάνω στο κρεβάτι μου. Και οι δυο δράστες φορούσαν κουκούλες.Τα άτομα αυτά θα τα αναγνώριζα ανα πάσα ώρα και στιγμή από τη φωνή και τη σωματοδομή τους. Μου επέδειξαν άτομα στην αστυνομία και με βεβαιότητα αναγνώρισα από το σωματότυπο τους Αλέξανδρο Πέπα και Σωκράτη Μενίκο. Ο πρώτος έφερε ο μαχαίρι και ο άλλος με χτύπησε στο κεφάλι. Ζήτησα από τους αστυνομικούς ο Πέπα να πει τις φράσεις «τα λεφτά σου ή το γιό σου» και ο άλλος «αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε» και τους αναγνώρισα.
“Με έβαλαν να τους πιάσω τα πέη”
Εξίσου ανατριχιαστική είναι, όμως, και η κατάθεση της 33χρονης από τη Γλυφάδα, που τα αδίστακτα κτήνη την ανάγκασαν να της ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους σεξουαλικές ορέξεις:
«Μπηκαν στο σπίτι στις 27/9/11 τρείς άγνωστοι ενώ κοιμόμασταν με άντρα και διδυμα παιδιά μας δυο ετών. Μας χώρισαν και έβαλαν τον συζυγό μου με τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα κι εμένα στο σαλόνι. Ήπιαν χυμό από ένα κουτί ενώ κάπνισαν κι ένα τσιγάρο. Στο σαλόνι, μαζί μου έκατσαν οι δυο και κατέβασαν τα παντελόνια και μου είπαν να πιάσω τα πέη τους , όπως και έκανα, αυνανίζοντάς τους μεχρι που εκσπερμάτισαν στο στήθος μου, καθόσον εγώ δεν φόραγα μπλούζα και από την αρχή είχα τυλιχθεί με ένα σεντόνι».
Ο σύζυγος έβλεπε και δεν μπορούσε να αντιδράσει
Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του 48χρονου, συζύγου της 33χρονης, που έβλεπε τα κτήνη να την κακοποιούν σεξουαλικά κι εκείνος παρακολουθούσε ανύμπορος, έχοντας τα δίδυμα στην αγκαλιά του.
«Αναγνωρίζω με βεβαιότητα τον Αλέξανδρο Πέπα , ως δράστη της σε βάρος μου ληστείας. Επίσης ο συγκεκριμένος είναι ο ένας από τους δυο που προεβησαν στις πράξεις κακοποίησης της συζύγου μου. Η συζυγός μου ανέφερε ότι δυο δράστες κατέβασαν τα παντελόνια τους, αναγκάζοντας τη γυναίκα μου να τους πιάσει τα γεννητικά όργανα αυνανίζοντάς τους μέχρι που εκσπερμάτισαν.»
Τι κατέθεσαν τα κτήνη

ΕΝΕΑ ΠΑΝΟ – ΕΤΩΝ 24 – ΑΛΒΑΝΟΣ «Παραδέχομαι τη συμμετοχή μου σε κάποιες ληστείες. Μου έδιναν 200-300 ευρώ για τη συμμετοχή μου. Όμως για μια ληστεία στου Παπάγου πήρα μόλις 5 ευρώ γιατί η λεία δεν ήταν μεγάλη…».
ΕΡΜΙΡ ΜΕΤΑ – ΕΤΩΝ 20 – ΑΛΒΑΝΟΣ.
«Παραδέχομαι ότι συμμετείχα σε κάποιες ληστείες. Συνήθως πηγαίναμε οι τέσσερίς μας (ο Πέπα, ο Λάνο και ο Λέλη ). Τελευταία φορά πήγαμε στη Γλυφάδα όπου ήταν ανδρόγυνο και δυο μωρά, όπου μπήκαμε και οι τρείς (εκτός του Πάνο που δεν ήταν μαζί μας ) όπου ο Πέπα και ο Λέλη έκαναν στη στη γυναίκα ασελγείς πράξεις. Από εκεί πηραμε το Μερσεντές αυτοκίνητο που επέβαινε ο Πέπα όταν τον πιάσατε.»
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΠΑ – ΕΤΩΝ 21 – ΑΛΒΑΝΟΣ
«Τους τελευταίους 6 μήνες και οι τρείς μας (εγώ, Ερμίρ Μέτα και Πάνο Ενέα) μπλέξαμε με ναρκωτικά. Εγώ έκανα χρήση χασίς και οι δύο κοκαίνη. Επειδή δεν είχαμε λεφτά έδωσα σε έναν Αλβανό τα τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω 500 ευρώ, πριν από τρείς μήνες, και μου έφερε ένα περίστροφο. Από τότε με τους άλλους δύο συμφωνήσαμε να κάνουμε κάποιες ληστείες. Εδώ θέλω να πώ πως ο Μέτα Ερβίστ και ο Μένινος Σωκράτης δεν έχουν καμία σχέση με ληστείες. Δεν έχω κάνει τις ληστείες σε όλα τα σπίτια που με κατηγορείτε . Εγώ ο Μέτα Ερμίρ και ο Πάνο Ενέα καθώς και ο Λέλη ή Αουρέλ που μένει στον Βύρωνα είχαμε πάει σε περίπου 10 σπίτια χωρίς να είμαστε όλες τις φορές και οι τέσσερις. Συνήθως είμαστε τρείς ή δύο διαφορετικοί κάθε φορά. Ζητάω την επικείκια του δικαστηρίου εκ μέρους και των τριών και ζητάω συγνώμη από τα άτομα που ληστέψαμε».
ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΡ***ΤΗ – ΕΤΩΝ 16 – ΑΝΗΛΙΚΗ
«Είχα ερωτικό δεσμό με τον Αλέξανδρο Πέπα. Τον γνωρίζω περίπου τρία χρόνια. Ηξερα πως έκαναν ληστείες. Τα οπλοπολυβόλα τα προμηθέυονταν από άτομο στην περιοχή της Λούτσας, τα φυλούσσαν κυρίως στις οικίες τους και συνεχώς άλλαζαν τα σημεία στα οποία τα έκρυβαν».
ΕΡΒΙΣΤ ΜΕΤΑ – 15 ΕΤΩΝ – ΑΛΒΑΝΟΣ
Αρνείται κάθε συμμετοχή στις κατηγορίες που του αποδίδουν.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕΝΙΚΟΣ – 22 ΕΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ
Αρνείται κάθε συμμετοχή στις κατηγορίες που του αποδίδου
 

ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ...

...ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ" ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ KAI ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ.


ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ.

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΜΑΣ ΡΕ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΑΣ;

ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΕΝΩΣΗ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 200.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΣΑΙ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟΝΟ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 40 ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ 400 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ Ή ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟ.ΠΟ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ; ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ; ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟ.ΠΟ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΡΑΓΟΣ, ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΖΟΥΓΚΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ;
ygro-pyr
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_6815.html

Η πρόταση - σοκ έγινε από στενό συνεργάτη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: "Να πάτε το στόλο σας για συντήρηση στη Τουρκία"! Ποιοι το πρότειναν!

“Μπορείτε να πάτε το Στόλο σας για συντήρηση στη Τουρκία”! Η πρόταση -σοκ είχε γίνει από στενό συνεργάτη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο Υπεύθυνου για τον Ανταγωνισμό κ. Χοακίν Αλμούνια, σε κλιμάκιο αξιωματικών του ΠΝ! Και είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν στην ΕΕ το θέμα των... Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Το ερώτημα είναι αν πράγματι…ζουν στον κόσμο τους όπως δείχνουν τέτοιου είδους προτάσεις, ή συμβαίνει κάτι χειρότερο και πονηρό.

Το κλιμάκιο των Ελλήνων αξιωματικών είχε συνάντηση με το επιτελείο του Αλμούνια και προσπάθησε να εξηγήσει πόσο σημαντικά για τη συντήρηση του Στόλου μας είναι τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Η απάντηση που έλαβαν ήταν σοκ:
“Και γιατί πρέπει οπωσδήποτε να συντηρείτε το Στόλο σας στο Σκαραμαγκά; Ναυπηγεία υπάρχουν στη Τουρκία, την Ισπανία, την Ιταλία. Γιατί να μην τα πάτε εκεί”! Η σειρά των χωρών είναι ακριβώς όπως ειπώθηκε στους αξιωματικούς μας. Οι οποίοι και προσπάθησαν να επαναφέρουν…πίσω στη πραγματικότητα τους συνεργάτες του Αλμούνια.
Ίσως γι΄ αυτό και η συνάντηση που είχε ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης με τον Αλμούνια δεν είχε κανένα ουσιαστικό, θετικό τουλάχιτον, αποτέλεσμα. Όταν έχουν τέτοιες παράλογες απόψεις σε τι μπορεί να ελπίζεις;
Η κατάσταση στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι για ακόμη μία φορά κρίσιμη. Η ιδιοκτησία απαιτεί 100.000.000 ευρώ μέχρι τις 17 Οκτωβρίου,όπως προβλέπεται από τη συμφωνία που υπάρχει.
Όπως βέβαια αποκάλυψε με δηλώσεις του ο ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης, απαιτούν κι άλλα. Τη ναυπήγηση νέων φρεγατών ή τον εκσυγχρονισμό των ΜΕΚΟ. Για το πρώτο δεν υπάρχει καμία προοπτική στο ορατό μέλλον. Για το δεύτερο, χρειάζονται 400.000.000 ευρώ.

onalert


http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/blog-post_9094.html

Εκαναν πίσω ολοταχώς για τα ρετιρέ ...τους τσαμπουκάδες στα κορόιδα !

Υπέκυψε αμαχητί και άνευ όρων στις απειλές για απεργιακές κινητοποιήσεις των δικών της «πράσινων» συνδικάτων στις εισηγμένες ΔΕΚΟ η κυβέρνηση.
 Στο ψέλλισμα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και του σωματείου των ΕΛ.ΠΕ. ότι θα ξεκινήσουν απεργίες, η κυβέρνηση ετράπη σε άτακτη υποχώρηση, διατηρώντας έτσι τις προκλητικές αμοιβές τους σε σχέση με τους υπόλοιπους ....
εργαζομένους στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Τώρα που η κυβέρνηση έκανε πίσω για το μισθολόγιο, μένει να δούμε αν η ΓΕΝΟΠ, που απειλούσε με πρόκληση απεργιακού χάους, θα συνεχίσει την ίδια μαχητική της στάση.
Εκεί θα δείξει αν την απασχολεί η τσέπη της ή η κοινωνία, όπως υποστηρίζει ο πρόεδρός της Ν. Φωτόπουλος. Με ένα αεροπλανικό κόλπο η κυβέρνηση εξαίρεσε τα ρετιρέ των εισηγμένων ΔΕΚΟ από το πλαφόν των 1.900 ευρώ στις μεικτές μηνιαίες αποδοχές και τις άλλες ρυθμίσεις που προβλέπονται στο ενιαίο μισθολόγιο για το Δημόσιο.


Ενώ έως χθες το απόγευμα ήταν γνωστό ότι και οι εισηγμένες ΔΕΚΟ θα ενταχθούν στο νέο καθεστώς, η βραδινή συνάντηση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ υπό τον Ν. Φωτόπουλο με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλ. Πλασκοβίτη ανέτρεψε το σκηνικό. Ετσι οι πληβείοι του στενού δημόσιου τομέα και των μη εισηγμένων ΔΕΚΟ θα υποστούν σημαντικές μειώσεις μισθών, αλλά οι πατρίκιοι των ΔΕΗ, ΕΛ.ΠΕ., ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ κ.λπ. θα εξαιρεθούν.

Με βάση τη συμφωνία, η οποία θα λάβει τη μορφή τροπολογίας, το μέσο κατά κεφαλήν κόστος μισθοδοσίας ανά εργαζόμενο των εισηγμένων ΔΕΚΟ θα μειωθεί κατά 35% σε σύγκριση με το 2009. Επειδή, όμως, οι εισηγμένες εταιρίες του Δημοσίου εμφανίζονται να έχουν προχωρήσει σε περικοπές τους τελευταίους μήνες, η τελική επιβάρυνση για τους υπαλλήλους τους θα είναι περί το 15%, ενώ χωρίς την τροπολογία οι μισθοί θα περιορίζονταν κατά 50% έως 70%. Η νίκη που κατήγαγε χθες η ΓΕΝΟΠ για λογαριασμό των 21.300 υπαλλήλων της ΔΕΗ πανηγυρίστηκε δεόντως.


http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_4012.html#ixzz1aa2iO5TB
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters