Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟ ΒΟΤΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΝΑΝ ΟΖΜΠΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ !!!
-
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ σήμερα, τον απώτερο σκοπό και το κρυφό μήνυμα που είχε η ανάρτησή μου με την φωτό των πλοίων στην Ρόδο! Κάτι το οποίο ενώ αυτοί που έπρεπε το κατάλαβαν καλά, εντούτοις όμως δεν έκαναν απολύτως τίποτα! ΠΡΟΧΩΡΩ ΛΟΙΠΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για απόρρητες εντολές του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με τις οποίες η

«ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΙΛΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ» ΛΟΥΝΤ

Σε σχέση με τα λεγόμενα του Λουντ/ Lude, του κινέζου πληροφοριοδότη που έδωσε στις Η.Π.Α αλλά και στην δημοσιότητα τους σκληρούς δίσκους και τα μειλς το Μπαιντεν, έχει να δώσει ακόμα πολύ περισσότερα μειλς από τις 10,000.

Επίσης είπε πως η φωτογραφία του Μπαιντεν είναι από το ταξίδι του στο Πεκίνο το 2013.
Βρισκόταν σε δωμάτιο ιδιωτικού κλαμπ.
Το άτομο που φαίνεται στην φωτογραφία να του ανάβει το τσιγάρο είναι η Λιου Γιφει/ Liu Yifei.
Η Λιου είναι η ηθοποιός που έλαβε μέρος στην ταινία του Ντισνει Μουλάν/ Mulan.

5 σημάδια κατάρρευσης της Deutsche Bank

Η Deutsche Bank, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης, η μεγαλύτερη τράπεζα στη Γερμανία, μία από τις δέκα μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο από περιουσιακά στοιχεία, και φυσικά η τράπεζα για την εμπορία παραγώγων, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.

Και φυσικά, αυτό έχει σημασία: Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν ο πρώτος που το προειδοποίησε ως «ο μεγαλύτερος καθαρός συντελεστής συστημικών κινδύνων» στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. 

Η Εξέγερση των Φωτεινών Όντων Κατά Ερπετοειδών

 Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η αφήγηση ενός εξωγήινου σε έναν γήινο που ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία του, ύστερα από μία επαφή εμπιστοσύνης που είχαν μεταξύ τους όταν συναντήθηκαν τυχαία. Η ιστορία του δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Globe Planet Star, στις 22/9/2020, από τον βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο Loukian So, ο οποίος μας περιγράφει την περιπέτεια της φυλής του ύστερα από την εισβολή κακόβουλων όντων:

Οι Έλληνες προηγήθηκαν χιλιάδες χρόνια των Αιγυπτίων ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΘΕΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ

«Όπως σήμερα θεωρείται αυτονόητη η ενσωμάτωση στην Ελληνική ιστορία του Κρητομυκηναϊκού κόσμου, έτσι αύριο θα αποδεχθούν όλοι μιαν αλήθεια, που από τώρα διαφαίνεται: ότι δηλαδή στην Προϊστορία έχουν τεθεί οι βασικές καταβολές του ελληνικού Έθνους και τα κύρια συστατικά του Ελληνικού Πνεύματος.» ( Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τομ. Α’, σελ. 9, Εκδοτικη Αθηνων..

Αν η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη Ιστορία, τότε όπως θα δείξουμε έχει ακόμα μεγαλύτερη Προϊστορία και οι διάφοροι πολιτισμοί των λαών της Μεσογείου και της Ασίας γονιμοποιήθηκαν από τον προϊστορικό πολιτισμό των Ελλήνων “Διογενών”.

Χριστιανισμός, Τουρκοκρατία και Επανάσταση

Πολλοί έχουν την εντύπωση πως η χριστιανική εκκλησία ήταν μαζί με τον Ελληνισμό και μάχονταν μαζί του όλα τα χρόνια της τουρκοκρατίας για την ανεξαρτησία του, για τη μόρφωσή του, για την ενίσχυσή του. Κι όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική!

Η χριστιανική εκκλησία πάντα κοίταγε το συμφέρον της και πάντα ήταν ενάντια στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό, παρά μαζί του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters