Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Από σχόλιο φίλου: Για όρκο Μ. Αλεξάνδρου

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

Σχετικά με απόσπασμα :
"Μάλιστα λέγεται ότι από ...πάνω οι βρωμεροί δρακονιανώς δαιμονισμένοι καλόγεροι διαδίδουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος όταν πέρασε μέσα στην Ασία και βρήκε την πόλη «ΟΠΙΣ» την μετονόμασε σε «ΩΠΗ» ώστε ο λεξάριθμός της να βγαίνει:
Ω’(800) + Π’(80) + Η’(8) = 888 (!)
Βέβαια εάν αυτό αληθεύει και έχει συμβεί κάτι τέτοιο τότε είναι μια ακόμη απόδειξη ότι και ο κατά τ’άλλα άριστος στρατηλάτης των Ελλήνων Μ. Αλέξανδρος ήταν υπό την επιρροή αυτών των σατανικών ιερατείων της Δρακονιανής Σελήνης και αυτό αποδεικνύει ότι η εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας ήταν μια καλοσχεδιασμένη διαχρονική δρακονιανή προβοκάτσια"

Αυτά τα γράφει ο "Ψευδοκαλλισθένης", γνωστός απατεών, έγραφε δε ότι ο Αλέξανδρος συνάντησε και ...εβραίους και ...γωγ και μαγώγ... και κάτι τέτοια. Μάλιστα όσον αφορά το λόγο του Αλέξανδρου στην Οπή που μας πλασάρουν οι αδερφές, δεν υπήρξε!
Σχετικές πηγές:


Και μάλιστα έχει περάσει ότι έδωσε όρκο ο Αλ - εξ - ανδρός, και έλεγε αυτές τις μπαρούφες... και βέβαια ποιοί τις διέδωσαν; Το εκκλησιαστικό ιερατείο.
Ο "όρκος" είναι μύθευμα του ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ και θα το βρείτε στο βιβλιο του: "Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ". δεν υπαρχει σε κανενα αρχαιο κειμενο.



Σας παρακαλώ διαδώστε την αποκάλυψη της απάτης αυτής ώστε να μην εμπλέκονται παλαιοδιαθηκίστικες ανωμαλίες με το φως του Οικουμενικού Γαλαξιακού Ελληνισμού που προσπάθησε(γιατί ο αρχι-αρχίδης του διαστήματος δεν τον άφησε εν τέλει) να διαδώσει παντού ο Αλέξανδρος.



Να προσθέσω στα παραπάνω σχόλια του φίλου ότι τον πλαστογράφο απατεώνα Ψευδοκαλλισθένη χρησιμοποιεί ο άλλος σύγχρονος απατεώνας θεωρητικός των "Εψιλον" και του "ΛΑ.Ο.Σ." Κριναετός Δημοσθένης Λιακόπουλος για να προωθήσει τις προβοκατόρικες θεωρίες του μαζί με τον σκατόψυχο θεό του Ελ Σενταϊ ή αλλιώς ο επαναστάτης κατά της Γαλαξιακής Κυβερνήσεως Τζεντάϊ Σεληνιακός Γιαχβέχας ο ...επιφανής! (ΓΕΛΩΣ!)
Γι'αυτό λοιπόν προσοχή από που λαμβάνουμε πνευματική τροφή γιατί μπορεί να είναι δρακονιανό δηλητήριο φιδιού.
Για το άλλο που αναφέρεις πέρα από την Ωπη και το "888" υπάρχουν και άλλες αποδείξεις ότι ο Αλέξανδρος κατευθύνονταν από τα ιερατεία του Γιαχβέχα για να εκκινήσει την εκστρατεία του στα βάθη της Ασίας. Προσοχη!!! Δεν παραγνωρίζουμε εδώ την τεράστια συμβολή του έργου του στο να ανακόψει την Περσοεβραική εισβολή στην Ελλάδα και να φέρει τον πόλεμο εντός του Περσοεβραικού στρατοπέδου, διότι οι Πέρσες πλέον είχαν διαβρωθεί από εβραίους και σημιτο-"φοίνικες" που τους εξωθούσαν σε διαδοχικές εκστρατείες γενοκτονίας εναντίον της μητροπολιτικής Ελλάδος. Αναφερόμαστε λοιπόν ειδικότερα σε ποιόν ή ποιοι εξώθησαν τον Αλέξανδρο σε εκστρατεία στα βάθη της Ασίας ώστε να δουλέψει η προβοκάτσια 1ος βήματος προς τα ανατολικά του Αλέξανδρου και η μετέπειτα αντεπίθεση 2 και 3ων και 4ων βημάτων των μογγολικών ορδών προς τα δυτικά.
Μια από τις κυριότερες αποδείξεις ότι η εκστρατεία και η τετραπολική αυτοκρατορία του Αλεξάνδρου ήταν υπονομευμένη ευθύς εξαρχής και σχεδιασμένη από τα ιερατεία του Γιαχβέχα Άνω και Κάτω Σιν-Σιων-Κίνα-Ισραήλ είναι και οι προφητείες του μέντιουμ του Γιαχβεχ ονειροκρίτη (ο νοών νοήτο) Δανιήλ, 3 αιώνες πριν τον Αλέξανδρο όπου και προφητεύει - διάβαζε: προγραμματίζει με εντυπωσιακή ακρίβεια την έλευση του, την βασιλεία του, την εκστρατεία του εναντίον των Περσών - και την τελική διάσπαση του στα 4 βασίλεια.
Επίσης κάποια άλλα φαινομενικώς εξωκοσμικά γεγονότα στην εκστρατεία του, η μητέρα του Ολυμπιάδα που ήταν μυημένη ιέρεια στα Καβείρια μυστήρια και ο δάσκαλος του Αριστοτέλης που ήταν υποκείμενος στο ιερατείο του Διός (Διάβαζε ψευδο-Διός: υποδυόμενο από Γιαχβεικούς/Κρόνιους δαίμονες) αφήνουν αρκετές αποχρώσες ενδείξεις ότι κάτι στραβό πήγαινε με αυτή την εκστρατεία.. Ομοίως σήμερα μέσω του Λιακόπουλου, Φουράκηδων,Καλογεράκηδων, Κεραμυδάδων, του "ΛΑ.Ο.Σ." και των "Εψιλον 666" και ειδικώς μέσω του Γιόχαν (Βασιλεύς Ιωάννη) Κριστιανσεν (δυναστείας Χριστιανών) Ψευδο-Παλαιολόγου Δραγάζη ως δήθεν τάχα αναστημένου "μαρμαρωμένου βασιλιά" και "ενσαρκωμένου θεού" των Ελλήνων τα ίδια ιερατεία του Γιαχβέχα προσπαθούν να παγιδεύσουν για τελευταία φορά τους υπό παρακμή νεοέλληνες σε τερματική εκστρατεία παγίδα - προβοκάτσια Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ανατολή ώστε να δώσουμε ως Τίγρης την αφορμή και το ηθικό άλλοθι στον Κινεζικό Δράκο να αντεπιτεθεί και να μας αποτελειώσει όλους.. και παράλληλα να χρεωθούμε και το μέγιστο πλανητικό έγκλημα της εκκίνησης του Γ' Παγκοσμίου πολέμου. (δηλαδή με ένα σμπάρο 2 δρακονιανά τρυγόνια ενώπιον της Συμπαντικής Δικαιοσύνης - Νεμέσεως)
Για τις τετραπολικές διαδοχικές δρακονιανά υποκινούμενες αυτοκρατορίες που έφεραν από την Κίνα το ιερατείο του Γιαχβεχα των 72 μογγόλων του Σανχενδριν της Α.Ο.Α. τελικά στο σημερινό Λονδίνο (ώστε οι μογγόλοι να μπορούν πλέον να εξουσιάζουν ΚΑΙ τη Δύση εντός της καρδιάς του Πελασγικού Κόσμου), μπορείς να μελετήσεις το παρακάτω εκπληκτικό πραγματικά κείμενο "Αποκάλυψις" της Ο.Ε.Α.
(Διότι η "Αποκάλυψις" της Βίβλου είναι στην πραγματικότητα "Συγκάλιψις" κωδικοποιημένη, προοριζόμενη για αποκωδικοποίηση σε μεθύστερο χρόνο μόνον για τα ανώτερα ιερατεία και για ....όσους έχουν επαφή με τα κείμενα Ο.Ε.Α.)


Υ.Γ. Μήνυμα προς το ιστολόγιο "ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ":
Επειδή κατά το κοινώς λεγόμενο είχατε σηκώσει πολύ τον αμανέ τότε με τον περιβόητο Όρκο του Μέγα Αλέξανδρου και είχατε επιτεθεί τότε στον Βασίλη Λεβέντη που τον ανάφερε και τον σχολίαζε, τώρα που παρουσιάζονται επιχειρήματα και στοιχεία ότι αυτός ο Όρκος είναι χαλκευμένος και εφεύρημα του εβραιοχριστιανικού ιερατείου, έχετε το ελληνικό σθένος και την εντιμότητα να επιτεθείτε στην πηγή των απατεώνων, δηλαδή στο ίδιο το ιερατείο;;
 
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Ποιά Δικαιοσύνη;


  • Είναι γνωστό πως αν πας στα δικαστήρια για μία υπόθεσή σου, μπορείς να την κερδίσεις μόνο αν πεις ψέματα. Γιατί άραγε;
  • Είναι γνωστό πως αν πας στα δικαστήρια για μία υπόθεσή σου απέναντι σε έναν πλούσιο, απέναντι σε έναν οργανισμό ή απέναντι στο δημόσιο, δεν πρόκειται να κερδίσεις, ακόμη και αν ο αντίδικος δεν παρουσιαστεί. Γιατί άραγε;
  • Είναι κοινό μυστικό στους πολίτες, που δεν τολμούν να το πούνε δημόσια, πως η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα αγνοείται, ενώ για τους περισσότερους θεωρείται και... ανέκδοτο! Γιατί άραγε;

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο χώρο της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, χρόνια τώρα, απέχει πολύ από αυτήν που πρέπει να επικρατεί σε ένα ευνομούμενο κράτος.
Οι καθυστερήσεις στην έκδοση των αποφάσεων έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και ουσιαστικά οδηγούν στην αρνησιδικία, όπως έχουν παραδεχτεί καθηγητές Νομικών Σχολών, δικηγόροι, ακόμη και οι Ενώσεις των ίδιων των δικαστών.
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έχει καθορίσει ως ανώτατο όριο εκδίκασης των υποθέσεων, σε κάθε βαθμό, τα τρία χρόνια. Ομως στην Ελλάδα παραβιάζεται....
συστηματικά, όπως μαρτυρούν τα επίσημα στοιχεία.
ΜΟΝΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι υποθέσεις που εκκρεμούν ξεπερνούν τις 30.000. Το ανώτατο δικαστήριο έχει τη δυνατότητα να εκδικάσει περίπου 6.000 υποθέσεις το χρόνο, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτούνται πέντε και πλέον χρόνια για να τις φέρει σε πέρας. Εν τω μεταξύ, κάθε χρόνο κατατίθενται περίπου 8.000 νέες αιτήσεις, οπότε καθένας αντιλαμβάνεται ότι το αδιέξοδο είναι δεδομένο.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αυτή, προφανώς, αποβαίνει σε βάρος πρωτίστως των αδύναμων πολιτών, οι οποίοι περιμένουν επί χρόνια να δικαιωθούν, ιδιαίτερα στην αντιδικία τους με ισχυρούς. Και η δικαίωση αυτή δεν έρχεται ή μπορεί να έρθει όταν ο ενδιαφερόμενος δεν υπάρχει πλέον στη ζωή. Ναι, ακόμη και τέτοιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί.
ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ που παρουσιάζονται στο σημερινό (χθεσινό) ρεπορτάζ της «Ε» είναι κάτι περισσότερο από χαρακτηριστικές. Το 1999, στο μεγάλο σεισμό που έπληξε την Αθήνα, κατέρρευσε το πασίγνωστο πλέον κτήριο της «Ρικομέξ», στα ερείπια του οποίου βρήκαν τραγικό θάνατο πολλοί άνθρωποι. Δώδεκα χρόνια μετά, οι συγγενείς τους δεν έχουν ακόμη καταφέρει να εισπράξουν τις αποζημιώσεις που τους έχουν επιδικάσει τα δικαστήρια είτε για τη διατροφή των παιδιών που έμειναν ορφανά είτε για ψυχική οδύνη από το χαμό των ανθρώπων τους.
ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ οφείλονται εν μέρει και στις συνεχείς παρεμβάσεις τραπεζών, οι οποίες διεκδικούν να εισπράξουν κατά προτεραιότητα όσα τους όφειλε η επιχείρηση που πτώχευσε. Την ίδια απαίτηση πρόβαλαν το Δημόσιο, το ΙΚΑ κ.λπ. Ετσι, όμως, δεν θα έμενε τίποτα για τους συγγενείς των θυμάτων.
ΠΡΟΣ τιμήν τους οι δικαστές, σε όλους τους βαθμούς, δικαίωσαν τους συγγενείς των θυμάτων, αναγνωρίζοντας ότι θα πληγεί το περί δικαίου αίσθημα, αν η τράπεζα καταφέρει να εκμηδενίσει τις απαιτήσεις των συγγενών, ώστε να ικανοποιηθούν μόνο οι δικές της. Απόφαση καίρια, που αποδίδει δικαιοσύνη. Που δεν δικαιώνει μόνο τον ισχυρό, που θέτει και τον αδύναμο τουλάχιστον σε ίση μοίρα.
ΟΜΩΣ, ακόμη και αυτές οι σημαντικές αποφάσεις δεν έχουν επιφέρει το δίκαιο αποτέλεσμα για τους συγγενείς των θυμάτων. Με απανωτές προσφυγές, η τράπεζα έχει καταφέρει να μπλοκάρει την καταβολή των αποζημιώσεων. Η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη στον Αρειο Πάγο.
ΑΥΤΟ είναι ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα που επιβεβαιώνουν ότι ουσιαστικά δεν απονέμεται δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Το υπουργείο Δικαιοσύνης και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (δικαστές, δικηγόροι, Νομικές Σχολές) έχουν την ευθύνη να θέσουν τέρμα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Πηγή

Μετανάστες και Ιθαγενείς

http://www.postnews.gr

Έχετε προσέξει πόσο εύκολα μαθαίνουν να μιλούν ελληνικά οι περισσότεροι ξένοι που ζουν στη χώρα μας; Άνθρωποι από πολλές αφετηρίες, γεωγραφικές, κοινωνικές και οικονομικές, για διαφορετικούς λόγους επιλέγουν την Ελλάδα για να ζήσουν η ζωή τους, ή άλλοι, προκειμένου να ανασυγκροτηθούν, με σκοπό να περάσουν αργότερα σε πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες. Εκεί ξέρουν ότι θα τούς προσφερθούν περισσότερες ευκαιρίες ενσωμάτωσης, το κράτος θα είναι πιο ανθρώπινο απέναντί τους και πιο δίκαιο, παρόλο που γνωρίζουν ότι η ζωή θα είναι πιο σκληρή, αλλά συνάμα και πιο ορθολογική.
Βέβαια, συμβαίνει και το άλλο. Αν περάσουν ορισμένα χρόνια, ο ξένος επισκέπτης, που αρχικά βρέθηκε τρανζιτ στην Ελλάδα, δύσκολα εγκαταλείπει τον τόπο που τον φιλοξένησε στο πρώτο φευγιό από την πατρίδα του. Επιμένει και παραμένει στη χώρα της ελευθερίας, παρά την προσωρινότητά του ενώπιον θεσμών και ανθρώπων, σε έναν τόπο όπου οι ιθαγενείς επιθυμούν να μην αναγνωρίζουν τα παιδιά του, παρά το ότι γεννήθηκαν στο έδαφός τους.
Είναι πολλά τα “μη-ελληνάκια” σε όλες, πλέον, τις βαθμίδες του εθνικού συστήματος εκπαίδευσης. Πλήρως ενσωματωμένα στις παρέες, συχνά διακρίνονται για την ευφυία και την κοινωνικότητά τους. Και δεν διστάζουν, σε άπταιστα ελληνικά και με δικαιολογημένα αγριεμένο ύφος να χρησιμοποιούν με αφοπλιστική ακρίβεια λέξεις όπως ‘αδικία’, ‘ισότητα’, ‘δικαιοσύνη’.
Είναι λέξεις που πληγώνουν αυτόν εδώ τον τόπο και την ιστορία του. Μία χώρα, που πάντοτε υπήρξε προορισμός ξένων, πολλοί εκ των οποίων παρέμεναν για πάντα, μάθαιναν τη γλώσσα, τις συνήθειες, καταφέρνοντας να απορροφούν στωϊκά και με χαμόγελο τα εθνικά μας ελαττώματα.
Είναι η “ελληνοποιητική δύναμη της ελληνικής γης” (όπως έλεγε και ο Αμερικανός αρχαιολόγος John Caskey), που ποτέ δεν έπαψε να ισχύει και ποτέ δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Σε συμφωνία με την προαιώνια αρχή, που ήθελε Έλληνες να είναι “όλοι όσοι ομιλούν την ελληνική γλώσσα, σέβονται την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του ελληνικού έθνους, μετέχουν της ελληνικής παιδείας και θάπτουν τους ηρωικούς νεκρούς τους με την ελληνική σημαία”.
Όμως, ο σεβασμός στη δύναμη του τόπου είναι ψιλά και δυσανάγνωστα γράμματα για τους πολιτικούς που πασχίζουν να παράξουν ιδεολογήματα και πολιτικό λόγο μόνο και μόνο για να δηλώσουν την ύπαρξή τους. Τα πράγματα όμως αλλάζουν, και όποιος δεν αλλάζει, μπορεί να μην βουλιάξει, το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεχωρίσει. Θα τον απορροφήσουν τα στερεότυπα του ενός συγκυριακού δήθεν πατριωτισμού που πιστεύει στην “καθαρότητα”. Τίνος άραγε; Ας κοιτάξει λίγο την προέλευση που είχαν οι Πλακιώτες της παλιάς εποχής και μετά τα λέμε…
Άραγε πόσο αξίζουμε εμείς, οι αυτόχθονες ιθαγενείς, τη γη που πατάμε και συχνά κακοποιούμε μέσα από τη στρεβλή εντύπωσή μας για τα πράγματα; Σίγουρα όχι περισσότερο από τα παιδιά των ξένων που μιλούν ελληνικά, αγγλικά, αλλά όχι τη μητρική τους γλώσσα, γιατί γεννήθηκαν εδώ, στην Ελλάδα…
By the way, το μήνυμα στα μάρμαρα του Συντάγματος λέει: ‘τα χαρτιά κατασχέθηκαν μέσα στο κτίριο’… της Υπατίας; Όταν πρωτοέφθασαν τη χώρα μας; Άγνωστο. Οι σκέψεις δικές σας.
 
http://ideopigi.blogspot.com/2011/03/blog-post_5814.html

Ντροπή τους... Ξεπέρασαν τα όρια του παρακράτους της καραμανλοκρατίας του 1961 - Ούτε ο Τοτόμης της χούντας δεν τα έκανε αυτά!!!

"Χρήστο Παπουτσή, αν δεν συμμαζέψεις τους ασφαλήτες σου, 
θα τους πάρει ο διάολος μαζί μ’ εσένα! "
 από σίβυλλα

Όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας, και δεν επιδεχόμαστε διαψεύσεις, ΕΔΕ, συγνώμες κι άλλα κουραφέξαλα!
  
Φοιτητής ο γιος μου, πρωτοετής…
Ήσυχο παιδί… αλλά καθημερινά είναι θύματα μια βίας και τρομοκρατίας χωρίς όρια.
Σημερινό περιστατικό: (12:30 με 13:00) Στην εκκλησία Παναγίτσα (Λένορμαν και Κηφισού), μοτοσικλέτα Suzuki v-strom μπλε (εξάτμιση ελευθέρας Yoshimura), χωρίς πινακίδες, με επιβάτες δύο νεαρούς, κλείνουν το παιδί, τον κατεβάζουν και του διαλύουν κυριολεκτικά -για καψόνι οι αληταράδες σου Παπουτσή- το 50αρι μηχανάκι. (ακόμη και τη σέλα ξεβίδωσαν και γελούσαν). και του έκαναν βίδες το μηχανάκι
Φοιτητής ο γιός μου, εργάζεται για να σπουδάσει -δεν έχω δυνατότητα οικονομική να στείλω ΟΠΩΣ ΕΣΥ το παιδί σου στις ΗΠΑ.
Το σημερινό περιστατικό ξεπερνάει κάθε όριο και η ευθύνη είναι αποκλειστική του Χρήστου Παπουτσή.
Γι’ αυτό:
1. Δεν θέλω να είμαι πλέον μέλος του ΠΑΣΟΚ, που έχει υπουργό Δημόσιας Τάξης, άτομο που εγκρίνει και δίνει εντολές τρομοκράτησης σε αληταράδες. Σαν αυτούς τους αλήτες θεωρώ κι εσένα Χ. Παπουτση! Δικαίως σε φωνάζουν Τοτόμη!
2. Θεωρώ αποκλειστικό υπεύθυνο -δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι είναι εν...
 αγνοία του ή άλλα παραμύθια- τον Χ. Παπουτσή
3. Στην πρώτη ευκαιρία, φταίνε δεν φταίνε οι μπάτσοι του καθεστώτος που οικοδομείς, θα κτυπάω με ότι μπορώ και κάθε τρόπο.
4. Θα μάθω να φτιάχνω μολότοφ. Μόνη αντίσταση στο νεοφασιστικό καθεστώς που κτίζουν στην πατρίδα μας είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
5. Παπουτσή, ευτυχώς που δεν ξαναπατάω (αν και εσύ δεν πρόκειται να ξαναπάς) σε Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ, γιατί θα σε έφτυνα. Ακόμη κι αν δεν συνόδευαν δεκάδες ασφαλήτες σου, δεν θα σε κτύπαγα, δεν αξίζεις.
Κλέψατε τα όνειρα των παιδιών μας, κλέβετε και την ελευθερία μας!
Αλητήριοι υπουργοί, με αλητήριους πραιτοριανούς!
* Η φωτο της μηχανής είναι από το διαδίκτυο, σαν αυτή των μπάτσων, ώστε να μαθαίνουν όλοι με τι κυκλοφορούν οι χαφιέδες-αλήτες του Παπουτσή!
==========================

ΤΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μουαμάρ Καντάφι και το καθεστώς του θα ανατραπούν και μάλιστα πνιγμένοι στο αίμα των θυμάτων τους, καθώς προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία εξοντώνοντας αυτούς που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον τους.  

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ 

Ο Καντάφι θα απομακρυνθεί έτσι με ατιμωτικό τρόπο από το προσκήνιο της Ιστορίας. Η ύστατη φάση της εξουσίας του ως τυράννου που πνίγει τον λαό του στο αίμα, θα αμαυρώσει ανεξίτηλα όλα όσα προσέφερε στη Λιβύη και στον λαό της τα πρώτα είκοσι-τριάντα χρόνια της κυριαρχίας του. Η απεχθής στάση του Καντάφι δεν πρέπει όμως να αποτρέψει την επισήμανση ορισμένων σκοτεινών πτυχών της διαδικασίας ανατροπής του, η οποία έχει ριζικές διαφορές από τις αυθόρμητες λαϊκές εξεγέρσεις στην Αίγυπτο, στην Τυνησία, στην Υεμένη, στο Μπαχρέιν και σε άλλες αραβικές χώρες.

Τώρα έχει πλέον καταστεί εμφανές ότι στη Λιβύη είχαμε οργανωμένη ένοπλη εξέγερση. Καμιά ειρηνική συγκέντρωση ειρηνικών και άοπλων πολιτών δεν είναι σε θέση να δίνει στρατιωτικές μάχες, να καταλαμβάνει πόλεις κάμπτοντας την αντίσταση στρατιωτικών μονάδων του καθεστώτος, χωρίς την ύπαρξη καθοδηγητικού κέντρου της εξέγερσης, το οποίο και θα συντονίζει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των αντικανταφικών δυνάμεων. Η τυχαία αυτομόληση αξιωματικών και ανδρών του στρατού δεν επαρκεί συνήθως για τέτοιας κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις. Θεωρητικά βεβαίως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το θεωρήσει κανείς ως την πιθανότερη εκδοχή. Υπάρχουν και κάποια άλλα γεγονότα, τα οποία εντείνουν τις υποψίες περί της ύπαρξης οργανωμένου λιβυκού κέντρου, που σχεδίασε και υλοποίησε την εξέγερση, διατηρώντας επαφές και με εξωτερικούς παράγοντες.


Το Σάββατο π.χ. ο υπουργός Δικαιοσύνης μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα της λιβυκής κυβέρνησης, Μουσταφά Μοχάμεντ Αμπντάλ Τζαλίλ, δήλωσε ότι προτίθεται να σχηματίσει μεταβατική κυβέρνηση, η οποία και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Λίγες ώρες αργότερα, ο ευρισκόμενος στο Κάιρο ακροδεξιός Αμερικανός γερουσιαστής Τζο Λίμπερμαν, παλαιότερα υποψήφιος για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ και λυσσώδης υποστηρικτής των πιο επιθετικών κύκλων του Ισραήλ, κορυφαίο μέλος της επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της αμερικανικής Γερουσίας, βγήκε στο CNN και ζήτησε «αναγνώριση της επαναστατικής κυβέρνησης» ως νόμιμης κυβέρνησης της Λιβύης και άμεσο εξοπλισμό της με αμερικανικά όπλα! Εύλογη η απορία: Πώς ένας Αμερικανός γερουσιαστής και δη τόσο δεξιός σαν τον Λίμπερμαν εμπιστεύεται έναν επί χρόνια υπουργό του Καντάφι και ζητάει να δοθούν αμερικανικά όπλα σε μια κυβέρνηση, στην οποία θα ηγείται ο προ εβδομάδος υπουργός του Καντάφι, μια κυβέρνηση μάλιστα που ούτε καν έχει συγκροτηθεί; Μόνο επειδή πίστεψε στη μεταμέλεια του αποσκιρτήσαντος υπουργού Τζαλίλ; Προφανώς, όχι. Μόνο αν είχαν προηγηθεί επαφές του Τζαλίλ με παράγοντες των ΗΠΑ, θα μπορούσε να είχε αποκατασταθεί μια τέτοια σχέση εμπιστοσύνης των Αμερικανών στο πρόσωπό του και μόνο αν οι επαφές αυτές είχαν κάποιο βάθος χρόνου, όχι φυσικά διάρκεια τεσσάρων-πέντε ημερών.

Προς την ίδια κατεύθυνση συντείνει και το γεγονός ότι μαζί με τον Λίμπερμαν βρισκόταν στο Κάιρο και ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν, ο υποψήφιος πρόεδρος που ηττήθηκε από τον Ομπάμα, μέλος και αυτός της επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της αμερικανικής Γερουσίας, ο οποίος έσπευσε κι αυτός στο CNN μαζί με τον Λίμπερμαν και δήλωσε κι αυτός χωρίς καμία επιφύλαξη ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αναγνωρίσουν αμέσως ως νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης τη μεταβατική κυβέρνηση που υποτίθεται ότι θα έφτιαχνε ο προ εβδομάδος υπουργός Δικαιοσύνης του Καντάφι! Τόσο πολύ «μάγεψε» την αμερικανική Δεξιά αυτός ο Λίβυος; Τελικά δεν έφτιαξε μεταβατική κυβέρνηση ο Τζαλίλ. Αντιθέτως, την επόμενη μέρα συγκροτήθηκε ένα «Εθνικό Συμβούλιο» από αντιπροσώπους πόλεων που έχουν πέσει στα χέρια των αντικανταφικών δυνάμεων, με τον εκπρόσωπο Τύπου τους μάλιστα να υπογραμμίζει ότι αυτό το συμβούλιο «δεν μπορούμε να το αποκαλέσουμε μεταβατική κυβέρνηση» και να διαχωρίζει τη θέση τους από τον τέως υπουργό Δικαιοσύνης, υπογραμμίζοντας ότι τα όσα είπε ο Τζαλίλ αποτελούν «προσωπικές του απόψεις».  

Αναθάρρησαν Σκλήρυνση όλων των καθεστώτων
ΝΕΚΡΟΙ διαδηλωτές σε όλη την Αραβία την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο. Δεκατρείς στο Ιράκ. Επτά στην Υεμένη. Πέντε στην Τυνησία. Δύο στο Ομάν. Τέσσερις στην Αίγυπτο. Πέντε στο Μαρόκο. Τα φιλοδυτικά αραβικά καθεστώτα εκτίμησαν την ιδιαιτέρως επιθετική στάση των ΗΠΑ και της ΕΕ έναντι του Καντάφι ως στροφή της Δύσης υπέρ των καθεστώτων που είναι σύμμαχοι των δυτικών συμφερόντων στις αραβικές χώρες. Οι δικτάτορες και οι μονάρχες ερμήνευσαν τη στροφή αυτή ως αυξημένη ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ στην αιματηρή κατάπνιξη των διαδηλώσεων, που έχουν στόχο την ανατροπή τους. Εξαπέλυσαν έτσι την αστυνομία και τον στρατό με εντολές να δολοφονήσουν διαδηλωτές για να τρομοκρατήσουν τους υπόλοιπους εξεγερμένους γι’ αυτό και είχαμε τόσους νεκρούς.

ΕΘΝΟΣ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/03/blog-post_1397.html

Κρατικές διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα της μαμάς Μαργαρίτας

Και ενώ γύρω μας σφυρίζουν οι επιχορηγήσεις του γιού Γιώργου στη Μ.Κ.Ο της μητέρας Μαργαρίτας, άλλοι μιλάνε για 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ.άλλοι μιλάνε 1.249.694 ευρώ, ψάξαμε και εμείς να δούμε τι είναι αυτή η Μ.Κ.Ο.. Είναι η Κ.Ε.Δ.Ε. ( Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με πρόεδρο την Μαργαρίτα Τσαντ Παπανδρέου και μέλη του Δ.Σ. όλοι μέλη του ΠαΣοΚ και μόλις μπήκαμε στη σελίδα τους στο ιντερνετ kede.org πάθαμε το μεγάλο σοκ. Γεμάτη διαφημιστικά banner σε μια ιστοσελίδα που δεν έχει καμία επισκεψιμότητα. Εχει ΕΥΔΑΠ , έχει Τσιμέντα , έχει Βασιλόπουλο Και πάνω από όλους ο ΟΠΑΠ . Δηλαδή ακόμα και σήμερα ο ΟΠΑΠ πληρώνει διαφημιστική δαπάνη στην Μαργαρίτα για να διαφημιστεί σε μια ιστοσελίδα που δεν μπαίνει κανένας.
Τι να πούμε τώρα ;;;;

Θα μας απαντήσει κανείς;;;
Θα παραιτηθεί κανένας;;;;
kafeneio-gr

Κίνηση για την διάσωση και την ανάδειξη του Βωμού των Δώδεκα Θεών στο FACEBOOK

Αυτήν τη στιγμή, στις ράγες του τρένου σκεπασμένο με νάιλον βρίσκεται ένα εύρημα ανεκτίμητης αξίας, ένα εύρημα που όμοιό του δεν υπάρχει και που συνδέει χιλιάδες χρόνια Ιστορικής συνέχειας της Πόλης μας.....

Είναι ο Βωμός των 12 Θεών. Το κέντρο της Πόλεως της Αρχαίας Αθήνας. Κάτι που αν το ανακάλυπταν σε κάποια άλλη χώρα, θα έχτιζαν -με κάθε κόστος- ένα μουσείο γύρο του. Είναι ένα ζωντανό τμήμα του Πολιτισμού μας. Ακόμη είναι Ιερό και Όσιο και για τους Πολίτες που ακολουθούν την Αρχαία Ελληνική Θρησκεία.

Ταυτόχρονα αντικατοπτρίζει την Πολιτιστική κατάσταση αυτής της χώρας. Αυτό το εύρημα θα μπορούσε να γίνει ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς αυτής της πόλης αλλά και ολόκληρης της Αττικής. Μάταια όμως, παρά τις προτάσεις των Αρχαιολόγων για την διάσωσή του, ο Βωμός κινδυνεύει να χαθεί από το πρόσωπο της Αττικής Γής με τον Η.Σ.Α.Π. να προβάλει το επικίνδυνο επιχείρημα ότι «κοστίζει» για να σωθεί . Πόσο κόστος θα έχει άραγε η κατάχωση της Ιστορίας μας και των Ιερών μας; Πόσο εκτιμούν ότι θα έπρεπε να αξίζει ένα σπάραγμα -έτσι το κατάντησαν- μεγαλύτερης αξίας από αυτά που θαύμασαν κάποτε οι Φιλέλληνες αγωνιστές και πείστηκαν να βοηθήσουν στην Εθνεγερσία του 1821; Πώς τολμούν να ζητούν τα γλυπτά του Ιερού Παρθενώνα όταν καταστρέφουν με πρόσχημα «το κόστος» ότι βρουν μπροστά τους και δεν κολλάει στα επιχειρηματικά τους σχέδια;

Σήμερα κοστίζει ο βωμός των 12 Θεών, αύριο ίσως «κοστίζετε» και εσείς για να ασχοληθεί μαζί σας η Πολιτεία. Αν αφήσουμε να θάψουν τον Ιερό Βωμό, να είστε σίγουροι ότι μαζί του θα θάψουν το μεγαλύτερο ίσως τμήμα της ιδιότητά σας ως Ελλήνων Πολιτών.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

www.facebook.com/home.php?sk=group_201467599864244

Τα μίσθαρνα του ΔΝΤ μας δείχνουν την... πραγματικότητα


  • Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μαλώνει όσους είναι εναντίον του Μνημονίου, δεν βλέπουμε την πραγματικότητα, λέει…
"Είναι οι αντιλήψεις και νοοτροπίες που μας κατάντησαν έτσι. Είναι η τυφλή άρνηση της πραγματικότητας, η παθολογική απόρριψη όλων των αλλαγών που πρέπει να γίνουν για να ξανασταθούμε στα πόδια μας", λέει ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δασκαλόπουλος.
Οι αντιλήψεις και οι νοοτροπίες ε; Κι εγώ που λανθασμένα νόμιζα πως είναι η απληστία ορισμένων.
Ακου “να ξανασταθούμε στα πόδια μας”!
Ποιοι να σταθούμε; Εμείς, ο λαός, σας κουβαλάμε ΟΛΟΥΣ στην πλάτη μας και σας τρέφουμε. Από ποιον νομίζετε είναι τα κέρδη σας; Από ποιον είναι τα κέρδη σας; Από τις αμοιβές γαλέρας που μας δίνετε είναι. Από την δική μας τσέπη βγαίνουν τα κέρδη σας.
Κάθε βράδυ παρακαλάνε οι διαφημίσεις σας να μιλήσουν οι έφηβοι κάνα λεπτό παραπάνω για να βγάλετε την επόμενη θαλαμηγό. Από το χαρτζηλίκι των νέων ζείτε οι μισοί. Που τους το παίρνετε από την τσέπη πουλώντας τους life-style και φύκια για μεταξωτές κορδέλλες. Σιγά την οικονομία. Σιγά την ανάπτυξη που κάνατε ποτέ σ’ αυτή τη χώρα.
Κουβαλάτε και μεταπουλάτε εδώ αυτοκίνητα και χίλια δυο από τις άκρες του κόσμου. Αυτά που μας διαφημίζετε κάθε βράδυ από την τηλεόραση. Μαζί με τα δάνεια που θα μας δώσετε για να τα αγοράσουμε. Πότε κάνατε ανάπτυξη σ’ αυτή την χώρα. Μετα-πωλητες είσαστε.
Μας πουλάτε ξένα προϊόντα. Οι δρόμοι μας και τα σπίτια μας είναι γεμάτα από αντικείμενα που φτιάξαν ξένοι. Ξένοι εργάτες. Οπου να κοιτάξεις στην Ελλάδα, βλέπεις μισθούς και συντάξεις γερμανών, γιαπωνέζων, γάλλων και κινέζων εργατών. Στις συσκευές, στα αυτοκίνητα, στα έπιπλα…
“Τυφλή άρνηση της πραγματικότητας” ε;
“Να ξανασταθούμε στα πόδια μας” ε;
Λες κι είμαστε όλοι οι έλληνες το ίδιο. Λες και κάνουμε όλοι οι έλληνες μεγαλο-δουλειές θαλασσο-δουλειές με το κράτος. Λες και είμαστε όλοι οι έλληνες κρατικοδίαιτοι μεγαλο-επιχειρηματίες. Λες και έχουμε όλοι τα ίδια συμφέροντα. Λες και δεν έχει καταλάβει και ο τελευταίος έλληνας τι γίνεται τόσα χρόνια. Χρόνια πολλά.
Μπορεί να είμαστε όλοι έλληνες, αλλά πέραν αυτού ΔΕΝ ανήκουμε όλοι στο ίδιο εμείς.
Εμείς, ο λαός, ΔΕΝ έχουμε τα ίδια συμφέροντα με εκείνα των κρατικοδίαιτων μεγαλοεπιχειρηματιών, που από την σκιά κουμαντάρουν και τις κυβερνήσεις μας τόσα χρόνια. Χρόνια πολλά (δις).
Δεν έχει μείνει έλληνας που να μην έχει πάρει χαμπάρι το στημένο παιχνίδι.
Σχόλιο ιστολογίου: Μπορεί ο "πρόεδρος του ΣΕΒ" να μας πει ποιάς βιομηχανίας κάτοχος είναι; Μήπως είναι υπάλληλος που καμώνεται τον καμπόσο; Και αφού δεν "βλέπουμε" εμείς το καλό που μας προσφέρει το ΔΝΤ, τι θα έλεγε ο υπάλληλος - πρόεδρος του ΣΕΒ να αλλάξει θέση μαζί μου, για να δει όσα βλέπω, αλλά για να δω κι εγώ αυτά που εκείνος "βλέπει"... Όχι για πολύ, αλλά μέχρι να μας ορθοποδήσει σαν χώρα το ΔΝΤ...
Κωνσταντίνος Μιχαήλ

Μια αδίστακτη πολιτική ληστοσυμμορία

Του Γιώργου Δελαστίκ – Σε αδίστακτη πολιτική συμμορία ληστών στην υπηρεσία των πιο επιθετικών κύκλων του κεφαλαίου αναδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου – του πιο μισητού πολιτικού καθάρματος που κυβέρνησε ποτέ την Ελλάδα. Τέτοιο μίσος εναντίον των εργαζομένων δεν είχαν δείξει ούτε οι φασίστες δικτάτορες που κατά καιρούς κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία στη χώρα. Οι αλλεπάλληλοι αντεργατικοί νόμοι που προωθεί ο Γ. Παπανδρέου του εξασφαλίζουν αβίαστα την πρώτη θέση στη λίστα των πιο μισητών υπηρετών του κεφαλαίου σε όλη την ελληνική ιστορία.

Πρόκειται για τόσο αχαλίνωτο αντεργατικό όργιο που ακόμη και το ΔΝΤ θεωρεί πως είναι …δυσφήμιση για την απάνθρωπη εικόνα του παγκοσμίως να εμφανίζεται ότι ταυτίζεται με την πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου!!! Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί το τελευταίο διάστημα, ο γκαουλάιτερ του ΔΝΤ στην Αθήνα Πολ Τόμσεν διακηρύσσει δημοσίως, σε κάθε ομιλία του, ότι το ΔΝΤ δεν ζήτησε ποτέ από την κυβέρνηση Παπανδρέου να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό πουθενά στον κόσμο: Να βγαίνει το ΔΝΤ από …αριστερά(!!!) σε κάποια κυβέρνηση – και μάλιστα η κυβέρνηση αυτή να είναι του λεχρίτη του… προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Είναι όντως εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έφτασε μέχρι του σημείου να δώσει το δικαίωμα στον κάθε ιδιώτη εργοδότη να μειώνει όσο θέλει (!) τους μισθούς των εργαζομένων του, με προσωρινό κατώτατο φράγμα μόνο τα 740 ευρώ μεικτά του ελάχιστου μισθού, που καθορίζει η εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας.
Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι η κάθε μεγάλη επιχείρηση που απασχολεί στη χώρα μας π.χ. μηχανικούς ή γιατρούς με 30 ή και περισσότερα χρόνια προϋπηρεσίας και τους αμείβει με 2.300 ή 3.000 ευρώ ή και περισσότερα, έχει το δικαίωμα από τον Γ. Παπανδρέου να τους μειώσει το μισθό και να τους ρίξει ακόμη και στα… 740 ευρώ! Εννοείται ότι η τεράστια μάζα των εργαζομένων που δουλεύει με 1.000 ή 1.500 ή 2.000 ευρώ μεικτά ταχύτατα θα βουλιάξει προς τα 740 ευρώ! Μεικτά, για να μην ξεχνιόμαστε. Στην περίπτωση του ιδιωτικού τομέα, όπως είναι ευνόητο, δεν υπάρχει ούτε καν το πρόσχημα ότι τα κέρδη από τη μείωση των μισθών πάνε στα κρατικά ταμεία και από εκεί στους ξένους τοκογλύφους που δανείζουν την κυβέρνηση. Στην περίπτωση των ιδιωτών όλα τα λεφτά που εξοικονομούνται από τη μείωση των μισθών πάνε ολόκληρα στην τσέπη του εργοδότη – και χάνονται κι από πάνω τεράστια ποσά που αντιστοιχούν στις ασφαλιστικές εισφορές των ποσών που περικόπτονται από τους μισθούς και θα πήγαιναν στα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ χάνει και απευθείας το κράτος φορολογικά έσοδα εξαιτίας των μισθών που περικόπτονται και που είναι τα μόνα σίγουρα φορολογικά έσοδα, αφού κόβονται απευθείας από την πηγή χωρίς να ερωτηθούν οι εργαζόμενοι.
Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με αδίστακτους υπηρέτες των συμφερόντων του κεφαλαίου. Αυτή είναι η πραγματική φύση της κυβέρνησης Παπανδρέου, ο οποίος άλλωστε έχει έτοιμες τις βαλίτσες του να την κοπανήσει από την Ελλάδα μόλις δυσκολέψουν τα πράγματα. Ξέρει ότι αποκλείεται να εκλεγεί για δεύτερη τετραετία και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά επικίνδυνος πολιτικά. Ξεπουλάει τα πάντα στο κεφάλαιο, στους Αμερικάνους και στην ΕΕ με την πρώτη ευκαιρία, ελπίζοντας να τον ανταμείψουν με τη θέση του ΓΓ του ΟΗΕ για τις υπηρεσίες του. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κανένας δεν έχει βάλει ακόμη θέμα στη Σοσιαλιστική Διεθνή να τον καθαιρέσουν από πρόεδρο, αφού έχει αποδειχθεί με τη διακυβέρνησή του… ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού, ώστε να πάψει τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου να αποτελεί «κινητό διασυρμό» της υποτιθέμενης σοσιαλδημοκρατίας. Έχει πλάτες ο Γιωργάκης – Τσολάκογλου που αποδεικνύεται «Ντίλινγκερ του κεφαλαίου»! Δεν είναι τυχαίο φυσικά που για την εκπλήρωση της αποστολής του τον έχουν πλαισιώσει με ένα οικονομικό επιτελείο οργάνων του διεθνούς κεφαλαίου.
•Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν υπάλληλος του ΟΟΣΑ στο Παρίσι επί εφτά χρόνια.
•Η Παναρίτη, αυτή η παντελώς άγνωστη και εξτρεμιστικά νεοφιλελεύθερη οικονομική σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου που την τοποθέτησε βουλευτή επικρατείας χωρίς καν να γνωρίζονται(!), ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ πριν μας την φέρουν.
•Ο Χριστοδούλου, ο υπεύθυνος του δημόσιου χρέους, ήταν υπάλληλος της Γκόλντμαν Ζαξ.
Καταλαβαίνουμε δηλαδή στα χέρια ποιών ανθρώπων βρίσκεται η ελληνική οικονομία!
Αυτοί όμως την αποστολή τους εκπληρώνουν. Εμείς θα ξυπνήσουμε να τους διώξουμε με κλωτσιές και τις πέτρες ή θα τους αφήσουμε να μας γδάρουν ζωντανούς; Αυτό είναι το ζήτημα. Τα άλλα περιττεύουν. Αυτό πρέπει να το αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας στις απεργιακές κινητοποιήσεις όλης αυτής της εβδομάδας και πάνω από όλα στη γενική απεργία της Τετάρτης. Εκεί θα κριθεί εμπράκτως αν η οργή που αισθάνεται ο κόσμος της εργασίας θα μετατραπεί σε λάβα που κάψει την κυβέρνηση ή θα εκφυλιστεί σε κατάθλιψη αδράνειας. Ελπίζουμε, ευχόμαστε και εργαζόμαστε για να συμβεί το πρώτο. Διαφορετικά, το μέλλον μας προβλέπεται πολύ ζοφερό. Αυτοί δεν έχουν έλεος.

Ως πότε θα κυβερνούν φρουρούμενοι;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα – το πιο ανίκανο, αλλά και το πιο ανθεκτικό επί του πλανήτου – ενοχλείται από τις εναντίον του κατηγορίες,
εξοργίζεται και θεωρεί «λαϊκιστικές» τις διαμαρτυρίες έξω από σπίτια πολιτικών (όπως αυτές που οργανώνει ο σκηνοθέτης Δ. Κολλάτος με χορηγό επικοινωνίας το Fimotro), καταδικάζει μετά βδελυγμίας και κολλάει την ταμπέλα του «αναρχικού» σε όποιους πολίτες αντιδρούν με οποιονδήποτε τρόπο.
Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι οι πολιτικοί μας δεν κατανοούν το αυτονόητο: Ότι ο κόσμος τους θεωρεί υπεύθυνους για όλα τα δεινά της πατρίδας, ανίκανους και αναξιόπιστους να δώσουν οποιαδήποτε λύση.
Δεν θέλουν να καταλάβουν πως δεν.... υπάρχει χώρα στον κόσμο που να κατέρρευσε και να μην πλήρωσε κανείς γι’ αυτό. Ας θυμηθούν το κλίμα που επικρατούσε στην Ισλανδία τον Ιανουάριο του 2009. Οι διαδηλώσεις των εκεί «αναρχικών» ήσαν τόσο μαχητικές, που ο τότε πρωθυπουργός Γκέιρ Χόρντε παραιτήθηκε.



Ας θυμηθούν τι συνέβη και στην Βρετανία μετά την κρίση. Ο κόσμος πολιορκούσε τα σπίτια των τραπεζιτών που έριξαν έξω τα μαγαζιά τους, όπως για παράδειγμα ο Σερ Φρέντερικ Γκούντγουϊν, που του κόλλησαν το παρατσούκλι «ο χειρότερος τραπεζίτης του κόσμου», απολύθηκε από την Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας και επί μέρες η βίλα του πολιορκείτο από πολίτες που πετούσαν πέτρες, έσπαγαν τα τζάμια και του απαγόρευαν την έξοδο. Αλλά κανείς στην Βρετανία δεν τους αποκάλεσε «τρομοκράτες».

Και στη γηραιά Αλβιόνα, ο πρώην πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν τιμωρήθηκε χάνοντας το αξίωμά του και έγινε περίγελως όταν αποκαλύφθηκε πως ως υπουργός των Οικονομικών είχε περιλάβει τον (άχρηστο) Γκούντγουϊν σε μια… ομάδα σκέψης για τη διεθνή οικονομία, ενώ με πρόταση Μπλερ η βασίλισσα τον έχρισε Ιππότη, το 2004!

Ας θυμηθούν ότι η Ελισάβετ τους αποκάλεσε όλους μαζί «βόδια» και κανείς δεν τόλμησε να την αποκαλέσει «αναρχική».

Τα ίδια και στην Ιρλανδία, όπου μόλις προχτές είχαμε εκλογικές ανατροπές.

Παντού στον κόσμο ένα είδος τιμωρίας επιβάλλεται. Και μόνο στην Ελλάδα παραμένουν όλοι στους (εναλλασσόμενους) ρόλους τους, συνεχίζοντας να εξηγούν πώς θα μας σώσουν και θυμώνοντας κι’ από πάνω που ο λαός δεν… καταλαβαίνει το ταλέντο, τις ικανότητες, την αυταπάρνηση, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητά τους.

Η Ελλάδα μάλιστα έχει έναν λόγο παραπάνω να ζητά την Κάθαρση, έστω και δια της πολιτικής τιμωρίας. Διότι εδώ, σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, δεν έχει ποτέ τιμωρηθεί κανείς.

Το κακό είναι πως δεν δέχονται τίποτε. Ούτε μια διαδήλωση έξω από το σπίτι τους. Η δε Ηρώδου Αττικού, για την οποία συνεχίζουμε να πληρώνουμε τέλη, παραμένει συνεχώς κλειστή από μία κλούβα της αστυνομίας.

Ερώτημα: Ως πότε θα κυβερνούν ή θα μετέχουν του δημοσίου βίου φρουρούμενοι; Ως πότε θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι αστυνομικούς για να εμποδίζουν την «επικοινωνία» τους με τον κόσμο, από τον οποίο υποτίθεται ότι αντλούν την εξουσία τους;

Αλήθεια, πόσοι αστυνομικοί απασχολούνται σε κάθε πολιτικό, την ώρα που οι κακοποιοί μας κλέβουν τα πορτοφόλια; Δυστυχώς, τέτοια ερώτηση δεν θα δείτε ποτέ να υποβάλλεται προς τον αρμόδιο υπουργό στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάθε πολιτικός – ανάμεσά τους και απλοί βουλευτές – απασχολεί τρεις βάρδιες αστυνομικών. Και στις περισσότερες περιπτώσεις η ασφάλεια ενισχύεται και από μοτοσικλετιστή.

Αυτό για τις μετακινήσεις τους με αυτοκίνητο. Διότι έχει καταγραφεί περιστατικό στη διάρκεια του οποίου και λόγω επίθεσης που δέχθηκε πολιτικός σε κεντρικό καφέ της Αθήνας, ξαφνικά πετάχτηκαν από πλαϊνά τραπέζια άνθρωποι με πολιτικά που έδειξαν τις ταυτότητές τους.

Ομάδες αστυνομικών βρίσκονται σε διαρκή κίνηση όλη την ημέρα, αλλάζοντας βάρδιες και διανύοντας καθημερινά χιλιόμετρα ολόκληρα για να βρεθούν στο σπίτι του προσώπου που φυλάσσουν ή για να παραλάβουν το «αφεντικό» από το γραφείο του ή την Βουλή.

Εργατοώρες, υπερωρίες, συνεννοήσεις, μοτοσικλέτες, κράνη, συνοδευτικά, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κλείσιμο δρόμων – με συγχωρείτε, αλλά πού θα πάει αυτό;

Έχει υπολογίσει κανείς – η τρόικα έστω – ποιο είναι το κόστος αυτής της γιγαντιαίας επιχείρησης φύλαξης του πολιτικού μας προσωπικού;

Και επιτέλους, πώς το αντέχουν και πώς το ανέχονται; Ως πότε θα κυβερνούν φρουρούμενοι;

Αυτόν τον καιρό στη χώρα γίνονται συζητήσεις για το πώς θα βρούμε το κατάλληλο πολιτικό προσωπικό. Ποιο θα ήταν το προφίλ του πολιτικού που θα μας έβγαζε από την κρίση.

Ας ξεκινήσουμε από το πιο απλό και το πιο εύκολο: Να μπορούν να κυκλοφορούν στον δρόμο, ανάμεσα στον κόσμο, χωρίς φρουρά. Ας εκπληρωθεί κατ’ αρχήν αυτό το κριτήριο και… μετά βλέπουμε!

ΑΕΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΔ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΟ-ΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ

Ως μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στεκόμαστε άφωνοι μπροστά στη νέα επίθεση της Κυβέρνησης στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Μετά τις εκτρωματικές προτάσεις για νέο Νόμο Πλαίσιο και την αναλογία 1 πρόσληψη ανά 5 συνταξιοδοτήσεις, για τις....
προσλήψεις νέου επιστημονικού προσωπικού, η Κυβέρνηση της Τρόικας συνεχίζει ακόμα παραπέρα. Συζητά το παγκοσμίως πρωτάκουστο, να εφαρμόζεται η αναλογία 1 προς 5 και για τις εξελίξεις των μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Πανεπιστημίων μας ενώ παράλληλα προχωρά και στην κατάργηση της βαθμίδας του Λέκτορα. Μάλιστα ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Ι. Πανάρετος, χωρίς να έχει οδηγίες από την Τρόικα, με πρωτοβουλία δική του έστειλε σχετική επιστολή στα αρμόδια Υπουργεία ( http://ypepth.opengov.gr/panaretos/wp-content/uploads/2011/01/exelixi-melon-DEP.pdf )

Η ελλιπής χρηματοδότηση και η υποστελέχωση που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των Ιδρυμάτων της χώρας συναντούν τώρα την επιστημονική στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Την ώρα που οικονομική ύφεση κυριαρχεί, οι ρυθμοί ανάπτυξης απαντούν με αρνητικό πρόσημο και μοναδική διέξοδος είναι η πρόοδος της γνώσης με την προαγωγή της επιστήμης και της τεχνολογίας, η Κυβέρνηση ολοκληρώνει το έργο της ανεπιστρεπτί υποδούλωσης.

Παγώνοντας ακόμα και τις εξελίξεις των μελών ΔΕΠ των Πανεπιστημίων που αποτελούν το τελευταίο οχυρό ανάπτυξης και ελπίδας για τον ελληνικό λαό, η Κυβέρνηση οδηγεί σε νομοτελειακή αποσάθρωση της Ανώτατης Εκπαίδευσης, καταρράκωση της επιστημονικότητας και εκποίηση του πραγματικού πλούτου της Χώρας μας, του άριστου επιστημονικού της δυναμικού.

Καλούμε την Υπουργό κ. Α. Διαμαντοπούλου να σκεφτεί πολύ σοβαρά τις συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί και τις ευθύνες που ιστορικά θα έχει απέναντι στο Ελληνικό Λαό και το Πανεπιστήμιο.

Καλούμε σύσσωμη την Πανεπιστημιακή κοινότητα να εκφράσει την αντίθεση της απέναντι στα σχέδια διάλυσης του δημόσιου Πανεπιστημίου.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/blog-post_2134.html

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ



http://ektos-alektor.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Τελευταία νέα από το ..μέτωπο

Πληροφορίες ερχόμενες από φίλο συνεργάτη του ιστολογίου:

Πιθανές εχθροπραξίες εντός των Ελληνικών συνόρων μέσα στον Μάρτιο ή,το αργότερο, μέχρι τον Ιούλιο.
Διαβάστε τα μηνύματα που έχει αναρτήσει κάποιος που γνωρίζει τους κωδικούς του 5ου & 6ου στόλου των ΗΠΑ:


Ο άνθρωπος αυτός είναι μάλλον από Σούδα (μάλλον είναι έλληνας) και αναφέρει πως ήδη την γλυτώσαμε τον Φεβρουάριο από "αφανείς ενέργειες" της δικιάς μας πλευράς. Αν συνυπολογίσουμε και τις παλαιότερες αναρτήσεις στο Ολυμπία για περίεργες κινήσεις όπως αφίξεις κοσοβάρων κτλ κτλ ίσως θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι για το τι μπορούμε να περιμένουμε....

Το παραπάνω είναι το απόσπασμα σχετικά με αποτροπή όπως λένε αυτοί του πολέμου μέσα στο Φλεβάρη, και για την εμπλοκή της Σούδας στο κόλπο. Δε λένε ποίοί το απέτρεψαν.

Επίσης αποστέλω σύνδεσμο για εξώφυλλα σημερινών εφημερίδων.
Στην Ελευθεροτυπία κάτω δεξιά αναφέρει πώς εμπλέκουν οι ΗΠΑ και τη Σούδα....

Στον Ελεύθερο ο Καρατζαφύρερ λέει πως πιθανώς να μην κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές
Σχόλιο: πληροφορούμεθα επίσης ότι αρκετά στελέχη τους ήδη αποχωρούν από το ΛΑ.Ο.Σ. αηδιασμένοι από τον νεοταξίτη κωλοτούμπα ψευτοπατριώτη προβοκάτορα αρχηγό του. Το ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκεται υπό διάλυση και συγχώνευση με τα συμπαιγνιακά κόμματα του κατεστημένου Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενώ τους καμμένους Βασιλικούς αναμένετε να τους ενσωματώσει το νέο κόμμα της εβραίας Ντόρας Μητσοτάκη Μπεν Σαλόμ. (Έλληνες, Μαυρίστε τα αμφότερα!!!)
Καλούμε αυτές τις πατριωτικές υγιείς δυνάμεις που ορθώς αποχώρησαν εγκαίρως από το ΛΑ.Ο.Σ. να συστρατευτούν με υγιείς έντιμες πολιτικές δυνάμεις όπως του Βασίλη Λεβέντη ώστε να αποτελέσουν ισχυρή γροθιά στο κατεστημένο που θα τη θυμάται για χρόνια!

Ενώ διαβάζουμε στην Ελεύθερη Ώρα τον κ. Μιχαλόπουλο να παρακαλεί το νέο ζεύγος της δρακονιανής βασιλικής οικογένειας μισελλήνων αγγλοσαξόνων να προσκαλέσει έλληνες στο ...γάμό...Μάλιστα λέει ο κ. Μιχαλόπουλος πως τη βασιλική οικογένεια σαυρών τη συνδέουν δεσμοί αίματος με τους Έλληνες!
(!!! σχόλιο: Τον κακό του το φλάρο.. Αυτός είναι μογγόλος και γι'αυτό προφανώς νιώθει να έχεις συγγένιες αίματος με αυτούς τους μισέλληνες μογγόλους ημιδρακονιανούς κάφρους, να μη πιάνει στο στόμα του όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες)

Τέλος, στη δε Καθημερινή διαβάζουμε πώς ο Ερντογάν "προκάλεσε" τις αρχές στη
Γερμανία αναφέροντας πως οι τουρκοι "πράκτορες" (sleeper agents) εντός Ε.Ε. θα πρέπει πρώτα να μαθαίνουν τούρκικα κλπ.... http://newsstand.gazzetta.gr/media/components/com_newsstand/images/cache/date_20110301/paper_20/full.jpg

Φοβούνται νέο Ιράκ οι ΝΑΤΟϊκοί στη Λιβύη - Απορρίπτει η Ρωσία την ιδέα στρατιωτικής επέμβασης
Σχόλιο: Η Ρωσική Κυβερνηση ακολουθά προς το παρόν την Γραμμή-Συμβουλή της Ο.Ε.Α.. περί μη στρατιωτικής εμπλοκής στην κρίση της Λιβύης!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Καλούμε επειγόντως όλους τους Έλληνες να κινηθούν προς τη Γραμμή παροχής διατροφικής και λοιπής κατεπείγουσας βοήθειας από τη Ρωσία και από κράτη της δύσεως που έχουν ακόμη δύναμη ως επείγουσα γενική βοήθεια της Ρωσίας προς τα Ισλαμικά Σουνιτικά και αραβικά κράτη που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή πρόβλημα πείνας-σιτοδείας-ελλείψεων και συνεπαγόμενων εξεγέρσεων ώστε να σβήσουμε και αυτή την εστία πυρός 3ου παγκοσμίου πολέμου που προσπαθεί να ανάψει ο πανικόβλητος πλέον Σεληνιακός Γιαχβέχας και ώστε να αποτύχει ο δόλιος προσεταιρισμός αυτών των ισλαμικών κρατών από την Τουρκία και από την Κίνα.
(σημ: Διότι η Κίνα επιχειρεί στη θεμελίωση του νέου άξονα Τ.Ι.Κ. Τουρκίας-Ισλάμ-Κίνας εν όψει απώλειας της συμμαχίας της Ρωσίας, να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερα ισλαμικά κράτη μπορεί και τα Σουνιτικά κράτη είναι πιο ανυπάκουα στο σιωνισμό σε σχέση με τα άμεσα ελεγχόμενα κρυπτοεβραικά Σιιτικά όπως π.χ. το Ιράν και το Πακιστάν...)


Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ - G.H.REES TOP URGENT ΤΕLEGRAM SIGNAL TO ISLAMIC COUNTRIES
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/ghrees-top-urgent-signal-to-islamic_11.html

Ο μεγαλύτερος δανειστής των ΗΠΑ η Κίνα

Η Ιαπωνία διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση και η Μεγάλη Βρετανία στην τρίτη
01 Μαρ 2011 - 10:40
Picture 0 for Ο μεγαλύτερος δανειστής των ΗΠΑ η Κίνα

Στην πρώτη θέση μεταξύ των δανειστών των Ηνωμένων Πολιτειών εξακολουθεί να βρίσκεται η Κίνα, αυξάνοντας στο ποσό-ρεκόρ των 1,175 τρισ. δολαρίων την έκθεσή της σε αμερικανικό χρέος τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, οι επενδύσεις της Κίνας ανήλθαν στα 1,16 τρισ. δολάρια στο τέλος του χρόνου, έναντι 891,6 δισ. δολάρια που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Παράλληλα, η Ιαπωνία διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με 882,3 δισ. δολάρια, ενώ τρίτη έρχεται η Μεγάλη Βρετανία με 272,1 δισ. δολάρια. Σημειώνεται ότι από το διαπραγματεύσιμο χρέος των ΗΠΑ, ύψους 8,96 τρισ. δολαρίων, οι ξένοι επενδυτές ελέγχουν περίπου το 50%.
http://voreia.gr/index.php?module=news&func=display&sid=41806

Ζήτω το Ελλάντα (κωρίς Έλλενες)!

Ek kan nie skryf dit!    
لا أستطيع أن أكتب ذلك!
यह नहीं लिख सकते हैं!
我不会写吧!
میں یہ نہیں لکھ سکتا ہے!
Hindi ko isulat ito!   

"Εγκώ το Μουσταφά Μπατεσκιλικιαλέστογκλου, τέλω εφγκαριστήσει το γκυρία Νταλάρα γκια τα γκαλά που μας γκάνει. Το Νταλάρα πολύ καλό άντρωπο... Ανεργκία για Έλλενες πολύ μεγκάλη, αλλά το γκυρία Νταλάρα γκάνει τα πάντα γκια να μη φύγκουμε εμείς...

...Το γκυρία Νταλάρα εκζετάζει να µειωτεί ο απαιτούµενος αριτµός ενζήµων και µελετά και το εντεχόµενο να υπάρκζουν ειντικές ρυτµίσεις και γκια μας τους µετανάστες που έκασαν στο...


παρελντόν τη ντυνατότητα ανανέωσης της άντειας παραµονής τους εκζαιτίας έλλειψης ενζήµων. Ντιλαντί, τώρα μου έρκεται να φωνάκζω "Ζήτω το Νταλάρα!", γκιατί καλύπτονται από κυμπέρνηση τα έκζοντα περίταλψης μας, αφού τα μπορούμε να ασφαλιζόμαστε με πολύ λιγκότερα ένζημα από τους Έλλενες ασφαλιζόμενους.

Ακόμα, τέλω εφκαριστήσει την ηγκεσία του υπουργκείου Εργκασίας, τους συντικαλιστικούς φορείς γκαι τις κοινωνικές οργκανώσεις, αφού η εντεχόµενη πρόμπλεψη να αποκτούν ντικαίωµα εργκασίας όσοι παράνοµοι µετανάστες υπακτούν στο λεγκόµενο "κατεστώς ανοκής", συνεπάγκεται πως δεν µπορούν να απελατούν άµεσα από το Ελλάντα.

Με άλλα λόγκια, το σκέντιο προμπλέπει με την ελάχιστη καταμπολή από μας, τις μέγκιστες απολαμπές για μας. Τα μπορώ να παρουσιάζω 50 ένζημα το κρόνο και τα απολαμπάνω ιατρικής περίταλψης, ενώ τα μπορώ να εργάζομαι παράνομα τους υπόλοιπους ντέκα μήνες το κρόνο.. Γκαι τα έσοντά μου ντεν τα πηγκαίνουν φυζικά στο ελλενικό κράτος, αλλά στη κώρα μου με τα εμπάσματα που τα στέλνω.

Και τέλος, τέλω εφκαριστήσει κύριο Καστανίντη, γκιατί με νέο νόμο που έκανε, οι Έλλενες όκι μόνο ντεν μπορούν να κλάσουν εμένα αρκίντια, αλλά ούτε να μιλήσουν γκια μένα ντεν τα μπορούν γκιατί τα μπαίνουν φυλακή (χεχεχεχεχεχεχεχεχε).

Ζήτω το Ελλάντα (αλλά κωρίς Έλλενες)!"

ΛΟΞΙΑΣ
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_6237.html

Κρασομπλόγκ

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/03/blog-post_4564.html

Πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός τα κολεγιόπαιδα του υπ. Εξωτερικών

Εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει ο κρατικός προϋπολογισμός (δηλαδή η τσέπη των φορολογουμένων) τα τελευταία 16 χρόνια, για να απολαμβάνουν τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα,
βρετανικά και ιταλικά κολέγια, τα παιδιά των υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο κ. Μπίτσιος, ο οποίος σήμερα είναι ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια,...

μας επιβεβαίωσε το γεγονός διευκρινίζοντας πως, βάσει του νόμου που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια, αυτή η οικονομική συνεισφορά δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά όλους τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών.

Το παράδοξο είναι πως, ενώ το συγκεκριμένο κονδύλι διατίθεται για τους υπαλλήλους της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου, έχει σταματήσει να χορηγείται στους διπλωμάτες που εργάζονται στο εξωτερικό, για τους οποίους ξεκίνησε η καταβολή του στις περιπτώσεις όπου στις χώρες που υπηρετούσαν, δεν υπήρχαν ελληνικά σχολεία και άρα τα παιδιά τους θα έπρεπε να φοιτήσουν σε κάποιο ξενόγλωσσο, ιδιωτικό σχολείο. Την πληροφορία μας επιβεβαίωσε ο πρέσβης ε.τ και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που μας έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, μόνο οι υπάλληλοι της κεντρικής υπηρεσίας ανέρχονται σε 1.173, ενώ τα δίδακτρα που πληρώνει το υπουργείο Εξωτερικών σε ποσοστό τουλάχιστον 50%, κυμαίνονται από 2.500 έως 12.000 ευρώ ανά οικογένεια.

Επομένως, μπορεί κανείς να καταλάβει πόσα «κολεγιόπαιδα» έθρεψε και εξακολουθεί να θρέφει το κράτος, δηλαδή ο λαός, που στερείται πλέον τα πάντα για να πληρώνει τις πολυτέλειες των εχόντων



Rokakias

Πυροβόλησαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ - Ένας νεκρός


  • Δύο αστυνομικοί σοβαρά τραυματίες
  • Η Αστυνομία θρηνεί, ο Παπουτσής τι κάνει;
Κακοποιοί πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Λαχαναγορά στου Ρέντη. Τέσσερις σοβαρά τραυματίες. Δύο έχουν κτυπηθεί στο κεφάλι. Είχε προηγηθεί καταδίωξη των δραστών, οι οποίοι έστησαν ενέδρα
Οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί βαριά. Δύο από τους άνδρες έχουν κτυπηθεί στο κεφάλι και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους....
τραυματίες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Οι κακοποιοί επέβαιναν σε τζιπ (μάρκας Volvo), το οποίο δεν σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο στο ποτάμι στο ύψος του Περιστερίου.
Ακολούθησε καταδίωξη, το τζιπ ξέφυγε προς στιγμήν και οι επιβάτες του έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς.
Περίμεναν να τους πλησιάσουν, κατέβασαν τα παράθυρα τους πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, στις 17:30 είχαν ληστέψει περίπτερο στο Μενίδι.
Δυνάμεις της αστυνομίας χτενίζουν το Ρέντη και τον Πειραιά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σε τζιπ.
Αφού στείλουμε τα συλληπητήριά μας στην οικογένεια του θύματος, αλλά και στην Αστυνομία, θέλουμε να ρωτήσουμε:
  1. Οι άνθρωποι αυτοί εκτίθενται σε κακοποιούς (και άλλους πολλούς) για 29€ την ημέρα. Πόσα παίρνει ο κύριος Παπουτσής και ο κάθε πολιτικός την ημέρα;
  2. Η εγκληματικότητα έχει ανέβει στα ύψη, αλλά η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε για να την σταματήσει. Αρέσκεται απλά να απειλεί πολίτες με φυλάκιση αν δεν πληρώσουν τα χρέη τους... Το χρέος της κυβέρνησης να προστατεύει τους πολίτες από τους εγκληματίες, πότε θα πραγματωθεί;

Πάτρα: Πετροπόλεμος μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας

Συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα (Δευτέρα 1.3.2011) το απόγευμα στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας στο ύψος του οδού Νορμαν, όταν πολλοί μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προκειμένου να προσπαθήσουν να μπουν στο λιμάνι και από εκεί στο πλοίο που φεύγει τώρα για την Ιταλία, απωθηθήκαν από την αστυνομία.
Πάτρα: Πετροπόλεμος πριν λίγη ώρα μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε κυνηγητό, με τους μετανάστες να ξεχύνονται στην λεωφόρο ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ανέπτυσσαν ταχύτητα και τους οδηγούς να κοιτούν με τρόμο το τι συμβαίνει, ενώ άρχισε και ο πετροπόλεμος.
Όλα τελείωσαν λίγα λεπτά μετά, όταν έφτασαν και ενισχύσεις ύστερα από αίτημα των αστυνομικών, που είχαν εμπλακεί στο περιπολικό.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_3501.html

Ο φτωχούλης του Μαξίμου

Ζητήθηκε από τον Γιωργάκη τον αντιεξουσιαστή να στοιχηματίσει τον μισθό του στην αποπληρωμή του χρέους.

Και ο τσιγγούναρος αντί να θυσιάσει ένα μισθό για να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα στις αγορές άρχισε να λέει τα δικά του.

Όχι μόνο δεν θυσίασε τον μισθό του (μιας και είναι δεδομένο ότι το στοίχημα θα το έχανε) αλλά άρχισε μπροστά στον δημοσιογράφο να κλαίγεται…

Η κακή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του έχει μειώσει τον μισθό του κατά 20%.

Μετά την δήλωση αυτή ο πανηλίθιος μισθωτός που είχε προσφέρει τον μισθό του για να σωθούν οι τράπεζες πήγε στο σπίτι του πρωθυπουργού για να του δώσει και ...

κάτι ψιλά που είχε στην καβάντζα για ώρα ανάγκης.

Βέβαια ο δικός του μισθός μειώθηκε μόνο κατά 20% και σίγουρα αναπληρώνεται από δικαιολογημένα έξοδα που κάνει στις περιοδείες του.

Από την άλλη έχουμε τον Πάγκαλο να κλαψουρίζει επειδή τον έδιωξαν κακήν κακώς από μια εκδήλωση προς τιμή του Γαβρά.

Ο αντιπρόεδρος ο οποίος βρίζει σε μεγαλύτερη συχνότητα και από τις αναπνοές που παίρνει θεωρεί ότι είναι φασιστικό να του επιτίθεται κάποιος λεκτικά.

Το βασικό του επιχείρημα είναι ότι είναι εκλεγμένος από τον λαό. Και είναι πράγματι αλήθεια αυτό. Αλλά αυτή η αυτονόητη αλήθεια είναι η μισή. Η άλλη μισή είναι ότι 
 οι ψηφοφόροι του δεν τον ψήφισαν για να κάνει τα αντίθετα από ότι είχε υποσχεθεί.

Το ΠΑΣΟΚ και κατά συνέπεια και ο Πάγκαλος είχαν πει ότι θα κάνουν αυξήσεις στους μισθούς (έστω λίγο) πάνω από τον πληθωρισμό.

Αντί αυτού τους μείωσαν κατά 30% στον δημόσιο τομέα (με στόχο, όπως είπε και ο Μάνος, να φτάσει στο 50% η μείωση) και στον ιδιωτικό τομέα οι μισοί είναι άνεργοι και οι άλλοι μισοί είμαι σίγουρος ότι αγνοούν τι μισθό θα πάρουν τον επόμενο μήνα.

Οπότε ο Πάγκαλος καταπάτησε το «συμβόλαιο» με τον λαό και μάλιστα συνειδητά. Αν δεν ήθελε να το καταπατήσει θα έλεγε την επόμενη των εκλογών «κύριοι δεν μπορούν να ισχύσουν αυτά που σας υποσχέθηκα, πάμε πάλι σε εκλογές για να σας οδηγήσω με ασφάλεια στην καταστροφή».

Το ωραίο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ μας έχει ρίξει στον γκρεμό και βγαίνει ως τιμητής ο Παπαθανασίου. Είναι να καις εγκέφαλο. Ο υπουργός που κατάφερε να είναι χειρότερος ακόμα και από τον Αλογοσκούφη έχει το θράσος να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να κατηγορεί.

Σε ανασχηματισμό ή σε εκλογές θα πάει ο Γιωργάκης μετά τις 25 Μαρτίου. Και καλά το εκλογές το καταλαβαίνω. Ο ανασχηματισμός που κολλάει;

Δηλαδή αν αλλάξει κάποιους υπουργούς θα γλιτώσουμε την πτώχευση; Την επόμενη μέρα θα έχουμε ανάπτυξη; Θα μας δανείσουν οι αγορές;

Άντε να έχουμε ένα θέμα για δύο το πολύ ημέρες για να σχολιάζουμε.

Delivery διαδηλώσεις έχουν ξεκινήσει κάποιοι πολίτες. Ξεκίνησαν από το σπίτι του Άκη και η συνέχεια ήταν Σημίτης.

Αυτό είναι φασιστικό που λέει και ο Πάγκαλος. Είναι αδιανόητο να αναγκάζονται οι πολιτικοί να βλέπουν από τόσο κοντά τον λαό.

Η οργή βέβαια είναι δικαιολογημένη. Συμφωνούν σε αυτό οι πολιτικοί και των δύο κομμάτων εξουσίας καθώς και ο Πρετεντέρης.

Μόνο που ο λαός πρέπει να καταπίνει την οργή του. Άντε το πολύ πολύ να κατεβαίνει στοιχισμένος αλά ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, να φωνάζει τα συνθήματα που δεν θα θεωρεί υβριστικά ο Πάγκαλος και ο Πρετεντέρης και τρέχοντας να φεύγουν για το σπίτι τους.

Ο Καρατζαφέρης συζητάει για συνεργασία με την ΝΔ. Τι να σχολιάσω… μέχρι να τελειώσω το κείμενο αυτός θα έχει αλλάξει άποψη δέκα φορές.

Μικρός Φωκίων
http://greki-gr.blogspot.com/

Τι σημαίνει για την Ελλάδα μια επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη;


Σε σχόλιο μου σχετικώς με την κρίση και το διαφαινόμενο τέλος του καθεστώτος Καντάφι αναφέρθηκα στο ενδεχόμενο επιχειρήσεων ανορθοδόξου πολέμου απο ομάδες stay behind Κανταφικών καθώς και στο σοβαρό «δίλημμα» για την ελληνική κυβέρνηση, της ευθείας αναμείξεως σε ενδεχόμενη επέμβαση ΝΑΤΟ – ΕΕ η απλώς την παραχώρηση «διευκολύνσεων».
Πιστεύω πως μια διαταραγμένη προσωπικότητα οπως ο Καντάφι, με εμπλοκή σε πλείστες οσες συνωμοτικές – τρομοκρατικές ενέργειες ανά την υφήλιο, με αφθονο χρήμα και συνενοχές στην διάθεση του, με «σπουδές» στα μεγάλα σχολεία ασύμετρου πολέμου της Β. Κορέας, του Ιράν, της υποστηρίξεως σε δίκτυα τρομοκρατών , της συνεργασίας με ποικίλλους αφρικανούς σφαγείς κ.α. αποκλείεται να μήν εχει προετοιμάσει μια ανάλογη απάντηση σε δυτική εισβολή. Οργανωμένες ομάδες ανορθοδόξου πολέμου, με σχέδια, κρύπτες οπλων και εκρηκτικών, επικοινωνίες και χρήματα μπορούν να κάμουν μεγάλη ζημιά. Απο την καταστροφή της πετρελαικής υποδομής, εως τον πόλεμο φθοράς με ΙΕD (αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς) που θα αιματοκυλίσουν τους εισβολείς και θα τους εμπλέξουν σε εναν αδιέξοδο και αιματηρό βούρκο τύπου Αφγανιστάν.
Την ιδια αποψη πρέπει να εχουν και οι Δυτικοί «δημοκράτες» και για τον λόγο αυτό ο Fillon διακατεχόμενος απο την αγωνία να μήν ευρεθή η Γαλλία αλλη μια φορά «πίσω» απο τις εξελίξεις στο πάλαι ποτέ «Γαλλικό» Μαγκρέμπ – Β. Αφρική πρότεινε «Ζώνη απαγορεύσεως πτήσεων» επάνω απο την Λιβύη. Καλή η «δημοκρατία» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα» αλλά προπάντων οχι φέρετρα ! Απο ψηλά, εκ του ασφαλούς, με ολα τα κονφόρ απέναντι σε λίγα Λιβυκά κακοσυντηρημένα αεροσκάφη, να δείξωμε και τι εστί Rafale μήπως και το αγοράσει κανένα κορόιδο !
Για την χώρα μας (που αποκλείεται να συμμετάσχει σε επιχειρήσεις στο εδαφος) η κρίσιμη παράμετρος είναι η εξής:
Οποιασδήποτε φύσεως αεροναυτική επειχείρηση του ΝΑΤΟ η της ΕΕ θα στηριχθή σε μεγάλο ποσοστό αν οχι εξ ολοκλήρου στην βάση της Σούδας και στα ραντάρ του Ζήρου (3ο ΚΕΠ, Α. Κρήτη) και σε οτι εχει απομείνει και λειτουργεί στο πάλαι ποτέ «Μουστάκο», τον σταθμό εγκαίρου προειδοποιήσεως στο ομώνυμο ορος της ΝΔ Κρήτης, σε ιδανική θέση για την διεξαγωγή επιχειρήσεων επάνω στον Λιβυκό εναέριο χώρο. Επίσης, το αεροδρόμιο του Τυμπακίου θα τεθή στην διάθεση αεροσκαφών εναέριου εφοδιασμού καυσίμων, μεταφοράς υλικών κλπ. του ΝΑΤΟ.
Αυτομάτως οι προαναφερόμενες εγκαταστάσεις αλλά και ολόκληρη η Κρήτη θα θεωρηθούν στόχοι στην περίπτωση αυτή για τις εναπομείνασες Κανταφικές δυνάμεις που θα δίνουν τις τελευταίες λυσσώδεις μάχες επιβιώσεως τους. (χάρτης 1)
Το ειδοποιό στοιχείο, είναι βεβαίως τι εχει συμβεί και τι θα συμβή με το πυραυλικό δυναμικό της Λιβύης, το μόνο που μπορεί να απειλήση την Κρήτη, αφού τα ΝΑΤΟικά αεροσκάφη και η αρμάδα θα εξουδετερώσουν (εύκολα) τις οποιες αεροπορικές φιλοδοξίες. Σε ποιών τα χέρια ευρίσκονται τα τακτικά βαλλιστικά οπλα της Λιβύης ;
Πρόκειται για τα κάτωθι :
Εκτοξευτές βλημάτων R-17/300 (SCUD- B) με βεληνεκές περίπου 300 χλμ. και CEP (εκτίμηση της ακρίβειας του οπλου) περίπου 450 μ., με γόμωση 985 χλγρ. HE η Χημική – Βακτηριολογική.
Βλήματα προελεύσεως Β. Κορέας “Hwasong 6”, με βεληνεκές 500 χλμ.και γόμωση 750 χλγρ.
Ιδίας προελεύσεως βλήματα “Rodong 1” με βεληνεκές 1000 χλμ. και CEP 2000 – 4000 μ., προφανώς εντελώς ανακριβή για πλήγμα σε στρατιωτικό στόχο αλλά καταλληλότατα για την πρόκληση πανικού και ολέθρου στον αμαχο πληθυσμό.
Το βλήμα “Al Fatah” , κατασκευαζόμενο απο κοινού με το Ιράν που θα είχε βεληνεκές 1000 – 1200 χλμ. είναι σε αγνωστη φάση αναπτύξεως.
Να πούμε οτι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η Λιβύη παρέλαβε αναβαθμισμένους SCUD C με βεληνεκές 500 – 600 χλμ. η τουλάχιστον ιρανικά αντίγραφα τους.
Μολονότι μετά την αποκατάσταση των σχέσεων με την Δύση η Λιβύη δεσμεύθηκε να καταστρέψη τα βλήματα με βελενεκές ανω των 120 χλμ.(αφήνοντας μόνον τους Frog -7 βεληνεκούς 50 – 70 χλμ.), θεωρείται απίθανο να εχει συμβεί αυτό, οπως εξάλλου και με τα χημικά οπλα, των οποίων διατηρεί απόθεμα.
Στον χάρτη 2 βλέπομε σχηματικά τα βεληνεκή του βληματικού δυναμικού της Λιβύης, οι αμερικάνικες ομως υπηρεσίες που τον σχεδίασαν λαμβάνουν ως κέντρο το … γεωγραφικό κέντρο της Λιβύης ! Εάν μετατεθή το κέντρο αυτό στα Β – ΒΑ (οι εκτοξευτές είναι κινητοί, παραλλαγμένοι και δύσκολα εντοπιζόμενοι) η Κρήτη ευρίσκεται προφανώς εντός του δραστικού βεληνεκούς, και συγκεκριμένα το Μουστάκο, η Παλαιόχωρα, το αεροδρόμιο του Τυμπακίου, οι εγκαταστάσεις ανεφοδιασμού στους Καλούς Λιμένες κ.α. Τα βλήματα αυτά δεν είναι οτι ακριβέστερο, ειδικώς τα Βορειοκορεατικής προελεύσεως, είναι ομως οπλα «εκδικητικού πυρός» και εάν αντί του αεροδρομίου στο Τυμπάκι πετύχουν γειτονικούς οικισμούς η ζημιά θα εχει γίνει.
Παρά την σχετική αμερικανική προπαγάνδα για την ανάλογη περίπτωση με τους πυραύλους του Σαντάμ, ελάχιστο ποσοστό των εκτοξευθέντων αναχαιτίσθηκε – οι Patriot είναι ακριβέστατοι στις ασκήσεις και στο ΠΒΚ (Πεδίο Βολής Κρήτης) – αλλά η πραγματικές επιχειρήσεις είναι διαφορετικό challenge που λένε και οι αμερικάνοι. Επίσης, ενώ ισχυρίσθηκαν οτι είχαν «εντοπίσει» και καταστρέψει περί τους 100 εκτοξευτήρες, απεδείχθη οτι δεν είχαν εντοπίσει και καταστρέψει ούτε 10 ! Μήν ξεχνούμε τον κορμοράνο βουτηγμένο στο πετρέλαιο, λένε ιστορίες και παραμυθιάζουν κατά συστηματικά.
Παρά τα αναπτυχθέντα μέσα, την μακροχρόνια χαρτογράφηση, στοχοποίηση και απόλυτη εναέρια υπεροχή, η βάση του Dahran στην Σ. Αραβία χτυπήθηκε απο SCUD – B με 18 νεκρούς αμερικανούς γιατί λέει το software των Patriot είχε ενα bug !
Στην Κρήτη υπάρχουν βεβαίως οι S-300 PMU1, με σαφείς αντι-βαλλιστικές επιδόσεις αλλά είναι αγνωστος ο βαθμός ολοκληρώσεως τους στο εθνικό σύστημα αεράμυνας. Αυτό δεν είναι τεράστιο πρόβλημα, γιατί η φιλοσοφία σχεδιασμού των ρωσσικών συστημάτων τα καθιστά λίγο – πολύ «αυτόνομα», με ραντάρ ερεύνης, προσκτήσεως και ελέγχου πυρός ανεξάρτητα απο τις υπάρχουσες υποδομές. Ετσι το ραντάρ 64D6 των μοιρών S-300 θα μπορούσε να επιτηρή και να ανιχνεύση ενδεχόμενο πλήγμα ανεξάρτητα απο το εθνικό σύστημα εγκαίρου προειδοποιήσεως, το πρόβλημα ομως είναι οτι δεν εχει γίνει καμμία εκπαιδευτική βολή (δεν πληρούνται οι προδιαγραφές ασφαλείας ισχυρίζονται οι ΝΑΤΟικοί για το ΠΒΚ…) και κατά ορισμένες πληροφορίες η επιχειρησιακή «ζωή» των βλημάτων εχει λήξει…
Ποιός πιστεύει οτι το καταρρέον καθεστώς η τα εναπομείναντα τμήματα του, με «κρεμασμένη την κάπα τους στην λυγαριά», αντιμέτωποι με το λυντσάρισμα, την αγχόνη η τον αυτοχειριασμό θα διστάσουν να κάμουν χρήση του τελευταίου asset που διαθέτουν, οταν δεν δίστασαν να βομβαρδίσουν απο αέρος τις πόλεις τους;
Είναι γνωστό οτι οι τελευταίοι σπασμοί του θηρίου είναι οι πλέον επικίνδυνοι και μια δράκα διαταραγμένων , εκπτωτων δυναστών μαζί με τα τσιράκια τους θα πούν μετά βεβαιότητος «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».
Το πρόβλημα λοιπόν για την ελληνική κυβέρνηση είναι μεγάλο και δυσεπίλυτο, πολύ περισσότερο απο το ανάλογο με τις επιχειρήσεις στην Γιουγκοσλαυία, ακόμη και εάν αγνοήσωμε την τότε μπουρδολογία περί «ομόδοξου» λαού, «ορθόδοξα τόξα», «γέροντες της Ορθοδοξίας» κλπ («ομόδοξοι» Σλαύοι, που δεν εκρυψαν ποτέ την βούληση τους να βγούν στο Αιγαίο και μας αφησαν το αγκάθι FYROM).
Μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς του 1986, ο Καντάφι επετέθη με SCUD – B στην βάση – ραδιοβοήθημα των αμερικανών στο Ιταλικό νησί Lampedusa, σε ανάλογη απόσταση με την Κρήτη (περίπου 300 χλμ. απο τις ακτές της Λιβύης).
Στον χάρτη 3, βλέπομε τις θέσεις των αντιαεροπορικών συστοιχιών SA-2, SA-3 και SA-5 της Λιβύης (τριγωνικά σύμβολα) που θα στοχοποιηθούν και θα καταστραφούν σχετικά εύκολα με επιχειρήσεις SEAD (καταστολή αεράμυνας). Δεν υπάρχει ανάλογη πληροφορία για τις μονάδες βλημάτων εδάφους – εδάφους που είναι κινητές και με την τακτική shoot and scoot μπορούν να βάλλουν το βλήμα και να μετακινηθούν σε περίπου μισή ωρα. Πού ευρίσκονται αυτές οι μονάδες; Οταν λέγεται οτι οι «επαναστάτες» ελέγχουν την ανατολική Λιβύη ελέγχουν την Darnah, το Τobruk, τους περιφερειακούς δρόμους, τις επίλεκτες μονάδες που εχουν εξοπλισθεί με τα οπλα αυτά; Οι διάφοροι «ρεπόρτερ» των δυτικών Μ.Μ. Εξηλιθιώσεως που διαβεβαιώνουν οτι «ελέγχεται η τάδε πόλη», «το δείνα αεροδρόμιο» πόσο αξιόπιστοι είναι και σε ποιό βαθμό δεν συμμετέχουν σε επιχείρηση “intoxication”, διασπορά ειδήσεων για πρόκληση πανικού στους «κακούς»;
Κάποιοι θα πούν οτι η απειλή απο τον διαλυμένο στρατό της Λιβύης είναι ασήμαντη και θα θυμηθώ εδώ τους εκπαιδευτές μας στις Ειδικές Δυνάμεις συμμαχικού στρατού – με περγαμηνές απο την Αφρική - να ομιλούν για τον “facteur K”, το παράγοντα «Καφίρ», την καφρίλα δηλαδή των τριτοκοσμικών μαχητών, οταν χειρίζονται σύγχρονα οπλικά συστήματα. Είναι έτσι; Πιστεύετε οτι εδώ και 40 χρόνια δεν απέκτησε η Λιβύη αξιόπιστους χειριστές τακτικών βαλλιστικών βλημάτων και μονάδες ανορθοδόξου πολέμου που ταυτισμένοι με το καθεστώς θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους;

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_9587.html

Τα τεκμήρια του ξεπουλήματος - Λέτε να είναι κουτσομπολιά;

Πόσο θράσσος μπορεί να έχει κανείς για να τολμά να κρύβεται πίσω από... μία τρίχα; Όσο και αν προσπαθούν -οι σημερινοί τραγικοί ανθυποκυβερνώντες- να μας πείσουν πως προσπαθούν για το καλό της χώρας, πως προτάσσουν το εθνικό συμφέρον και πως δίνουν έναν αγώνα για την χώρα, δεν μπορούν να τα καταφέρνουν και να μας πείσουν για τις αγαθές τους προθέσεις.
Ο λόγος; Πολύ απλός. Όλα αυτά που αποκαλύπτονται ενάντια στους ψευδείς καθημερινούς ισχυρισμούς της κυβερνώσας παρεούλας, σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου θα προκαλούσαν την άμεση φυλάκιση των ιθυνόντων. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Κι αυτό, επειδή δεν είμαστε πλέον χώρα, αλλά χώρος. Δεν είμαστε πλέον πολίτες, αλλά έχουμε μεταμορφωθεί σε αποχαυνωμένα περιφερόμενα (ενίοτε και σε πασαρέλες που ονομάζονται "απεργιακές πορείες") δίποδα...
Διαβάζουμε, λοιπόν:



"Τα γραπτά μένουν"... Μας ταράξατε όλοι στο ψέμα!!

Κύριοι (και κυρίες) της κυβέρνησης και τα άλλα παπαγαλάκια της ενημέρωσης:
Αυτό το εγγραφο γιατί δεν μας το είπε κανένας σας; Πότε θα μας πείτε; ΌΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΟΛΑ;
Έχουμε λοιπόν:
The Economic Adjustment Programme for Greece (Το Οικονομικό Πρόγραμμα Προσαρμογής για την Ελλάδα)
Το έγγραφο είναι εδώ. Επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε και απο το blog μαςεδώ (Το κίτρινο φόντο και το πλαίσιο το κάναμε εμείς)
Το κείμενο είναι στα Αγγλικά και είναι “φρέσκο” … Φεβρουάριος 2011. Στη σελίδα 7 του εγγράφου γράφει τα εξής:
The foreseen very ambitious privatisation and real estate development programme will be of great support to the fiscal consolidation efforts. The government has committed to considerably scale up its privatisation and real estate development programme, and the objective is to realise EUR 50 billion in privatisation proceeds from now to 2015. This has the potential of cutting the debt ratio by more than twenty percentage points of GDP over the next five years.
Furthermore, the privatisation programme is likely to increase economic efficiency and support higher investment and exports. The government’s commitment to this process, includingdetermination to tackle privileges and vested interests, will be critical. If successful, this new initiative has the potential of substantially improving the market sentiment vis-à-vis Greece.
Με μια απλή μετάφραση (αν έχω λάθη ενημερώστε με):
Το προβλεπόμενο πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων θα είναι πολύτιμη στήριξη στις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αυξήσει σημαντικά την ιδιωτικοποίηση και το πρόγραμμα ανάπτυξης ακινήτων, και ο στόχος είναι η υλοποίηση των 50 δισ. ευρώ σε έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις από τώρα έως το 2015. Αυτό έχει τη δυνατότητα της μείωσης του δείκτη του χρέους κατά περισσότερο από είκοσι εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ κατά τα επόμενα πέντε χρόνια.
Επιπλέον, με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων είναι πιθανό να αυξηθεί η οικονομική αποτελεσματικότητα και η υποστήριξη υψηλότερων επενδύσεων και εξαγωγών. Η δέσμευση της κυβέρνησης σε αυτή τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού να αντιμετωπίσει τα προνόμια και οργανωμένα συμφέροντα, θα είναι κρίσιμο. Εάν επιτύχει, η νέα αυτή πρωτοβουλία έχει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά την αίσθηση στην αγορά έναντι των υποχρεώσεων (;) της Ελλάδας.
Δηλαδή κ. Παπακωνσταντίνου και κ. Πρωθυπουργέ:
ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ !!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;
Αλλά… θα μου πεις…
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ;
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ… ΘΑ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ… ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ!!!
Και να πω και κάτι σαν ιδέα (αστείο είναι περισσότερο):
Από τις πωλήσεις που θα κάνετε… το ΦΠΑ να το αποδώστε σε ΜΑΣ γιατί ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/blog-post_1491.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters