Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Από τα Φυλάκια του Έβρου στα νησιά …Γιατί τρέχει ο Α/ΓΕΣ Στρατηγός Καμπάς;

Απο τον Έβρο και τις Μονάδες του Δ’ ΣΣ ο Α/ΓΕΣ  Στρατηγός Καμπάς πήρε σβάρνα τα νησιά και τρέχει και δεν φτάνει …Το θέμα είναι οτι όπου πάει ελέγχει τη ετοιμότητα των Μονάδων, των Τμημάτων Αμέσων Επεμβάσεων και τα Επιτηρητικά Φυλάκια !
Στην Ουσία ο Α/ΓΕΣ δείχνει να κάνει και τα καθήκοντα του ΓΕΠΣ  και δεν πρέπει να είναι τυχαίο …Ανησυχεί φαίνεται ο Στρατηγός Καμπάς και κατά την γνώμη μας καλά κάνει !!!

Ο ελληνικός ουρανός «αλλάζει»: Αυτή την Παρασκευή συζητούν όσα ο Λιακόπουλος ανακοίνωνε πριν χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν εξελίξει τα πάντα…
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ημερίδα με θέμα «Η τεχνολογία drone μετασχηματίζει την δημοσιογραφία (Drone Technology is Transforming Journalism)» διοργανώνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (European Communication Institute – http://www.qjnt.gr), με συνδιοργανωτές το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την ΕΡΤ και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πιερία: «Φλέβα» Φυσικού Αερίου Στα Έγκατα Της Γης - Η Φλόγα Καίει Επί 22 Χρόνια! (Βίντεο, Φωτό)


Ένα φυσικό φαινόμενο, που πιθανόν να λύσει τα προβλήματα θέρμανσης ενός χωριού και όχι μόνο, βρίσκει διέξοδο σε αγρόκτημα τού χωριού Αλώνια Πιερίας.

Είναι μια «φλέβα» φυσικού αερίου που ανακαλύφθηκε τυχαία και σε βάθος 250 μέτρα στα έγκατα τής γής.

Αγρότης των Αλωνίων, πριν από 22 χρόνια, θέλησε να κάνει γεώτρηση στο χωράφι του και ενώ το γεωτρύπανο έφτασε στο βάθος που συνάντησε βράχο, στην προσπάθεια του να διαπεράσει τον βράχο άγγιξε την «φλέβα» τού φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να βγαίνει αέριο από τον σωλήνα αντί για νερό.

Μυστήριο με την «Εξωγήινη» επιτάχυνση στη νέα ρωσική πυραυλική δοκιμή

Το κανάλι των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Zvezda έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που εικονίζει τη μεταφορά του πυραύλου στο πεδίο και ετοιμάζεται για εκτόξευση. Το μέγεθος του πυραύλου φανερώνει ότι επρόκειτο για S-500.
Ορισμένοι πάντως υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πύραυλο Α-135, ο οποίος σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα πολλές πυρηνικές κεφαλές. Ο συνταγματάρχης Βλαντίμιρ Σεργκιένκο, της ρωσικής αντιπυραυλικής άμυνας, δήλωσε απλώς πως εκτελέστηκε μια επιτυχής δοκιμή ενός νέου αντιπυραυλικού συστήματος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ


ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΕ Φ.Ε.Κ. (ΠΡΑΔΙΤ 633/29.05.2018)  ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters