Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙ-ΕΝD - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝD ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ




http://ei-end.blogspot.gr/2013/12/d-d.html

Μελέτη: Το εμφιαλωμένο νερό εισάγει στο σώμα μας 24000 χημικές ουσίες!


1η Δεκεμβρίου 2013 - Αρκετές εταιρείες έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν BPA στην παραγωγή πλαστικών εξαιτίας της οργής ​​των καταναλωτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή ένα πλαστικό δοχείο αναγράφει ότι είναι άνευ BPA, δεν περιλαμβάνει και δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα από τη Γερμανία δείχνει ότι υπάρχουν περισσότερες από 24.000 τέτοιες χημικές ουσίες σε κάθε μπουκάλι νερού, αρκετές από αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών ορμονικών διαταραχών.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτη, οι ερευνητές εξέτασαν 18 διαφορετικά εμφιαλωμένα προϊόντα νερού, σε μια προσπάθεια να ψάξουν για χημικές ουσίες που προκαλούν ενδοκρινικές διαταραχές, ή EDCs.

Βρήκαν πολύ περισσότερες από ό, τι αναμενόταν,εντοπίζοντας 24.520 διαφορετικές χημικές ουσίες στις δοκιμές τους.

Μετά την απομόνωση των χημικών προϊόντων και τον προσδιορισμό των επιπτώσεων τους στο σώμα, οι ερευνητές περιόρισαν αυτά με τις αντι-οιστρογονικές ιδιότητες σε ένα: DEHF ή δι (2-αιθυλεξυλ) fumarate. Το εύρημα αυτό ήταν μεγάλης σημασίας.

Από 18 διαφορετικά προϊόντα εμφιαλωμένου νερού, 13 είχαν σημαντική αντι-οιστρογονική δραστηριότητα, και 16 από τα 18 ανέστειλαν τους υποδοχείς ανδρογόνων σώματος κατά 90%. Με άλλα λόγια, το εμφιαλωμένο νερό σε μεγάλο βαθμό επιφέρει τον όλεθρο στο ανθρώπινο σώμα.

Εκτός την DEHF, όμως, οι ερευνητές προσδιόρισαν ότι υπάρχει κάποια ακόμα άγνωστη χημική ουσία που προκαλεί ενδοκρινικές διαταραχές. Κάτι άλλο που προκαλεί αντι-ανδρογόνο δράση.

Επιβεβαιώσαμε την ταυτότητα και τη βιολογική δράση της DEHF και των επιπλέον ισομερών dioctyl fumarate και μηλεϊνικό χρησιμοποιώντας αυθεντικά πρότυπα, αναφέρουν οι ερευνητές στο ηλεκτρονικό περιοδικό PLoS One.

Από την στιγμή που η DEHF έχει αντι-οιστρογονική δράση, αλλά όχι αντι-ανδρογόνο καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι επιπλέον, κάποια ακόμη άγνωστη χημική ουσία πρέπει να συμβάλλει στην επίδραση ανταγωνιστή του εμφιαλωμένου νερού.

Η διαταραχή ορμονών έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή, από την πρώιμη ωρίμανση στα παιδιά, έως την αύξηση κινδύνου ορισμένων τύπων καρκίνων.

Τα ευρήματα αυτής της πρόσφατης μελέτης, ως εκ τούτου, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα:

Επιπλέον, η δραστικότητα ανταγωνιστή ήταν πολύ ισχυρή. Ένα ισοδύναμο 3,75 ml εμφιαλωμένου νερού ανέστειλε τους οιστρογόνους και ανδρογόνους υποδοχείς πάνω από 60 έως και 90 τοις εκατό.

Εμφιαλωμένο νερό από έξι διαφορετικές χώρες έχει βρεθεί να περιέχει οιστρογονικές, αντι-οιστρογονικές, καθώς και ανδρογόνες, προγεσταγόνες και γλυκοκορτικοειδή χημικές ουσίες. Αυτό αποδεικνύει ότι ένα δημοφιλές ρόφημα είναι μολυσμένο με ποικίλες δράσης ενδοκρινικών διαταραχών.

disclose.tv

Πηγή

Οδηγούν την χώρα σε εθνικές απώλειες για χάρη του κομματικών στρατών

ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Η προστασία του άθλιου κομματικού κράτους από τους Βενιζέλο-Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με τους συμβούλους του Στουρνάρα οδηγούν την χώρα σε εθνικές απώλειες τίποτε λιγότερο.
Οδηγούν τη χώρα σε αιματοκύλισμα για να υπερασπισθούν το διεφθαρμένο δημόσιο τομέα, ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί σαν παρακράτος.

Πάρτε παράδειγμα τον ΣΔΟΕ και το σοκαριστική υπόθεση με τους χρυσοθήρες δικηγόρους και το στέλεχος του ΣΔΟΕ του μπάρμπα Στασινόπουλου που πιάσθηκε στα πράσα. Την ίδια στιγμή ο ΣΔΟΕ αδυνατεί  να ελέγξει τις επιχειρήσεις-νυχτερινά κέντρα γιατί το ωράριό των υπαλλήλων λήγει στις 10.
Αυτόν τον άθλιο κρατικό μηχανισμό υπερασπίζονται οι Σαμαράς-Βενιζέλος, ενώ ο Στουρνάρας πουλάει λαικισμό δηλώνοντας ότι έφτασε η ώρα να πληρώσει η Εκάλη.
Με χυδαίο τρόπο ετοιμάζονται να παραδώσουν την εξουσία στον ΣΥΡΙΖΑ κι αυτός με την σειρά του στη Χρυσή Αυγή και στο αίμα που θα σταματήσει  μόνο με εθνικές απώλειες.
Οι Σαμαράς-Βενιζέλος δεν έχουν ιστορική συνείδηση και όπως όλα δείχνουν δεν διαθέτουν ούτε την ανθρώπινη…
 
http://kourdistoportocali.com/post/31596/samibeni
http://greeknation.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3441.html

Το περίφημο Ασκληπιείο της Κω

Το περίφημο Ασκληπιείο της Κω - 4ος αιώνας π.Χ. - Αναπαράσταση
The ''Asclepion'' - health center of Kos Island
Τα Ασκληπιεία ήταν ιερά του Ασκληπιού, όπου εκτός από τη λατρεία του θεραπευτή Θεού εφαρμοζόταν και η ιατρική από τους ιερείς, τους Ασκληπιάδες. Τα τρία σημαντικότερα Ασκληπιεία ήταν κατά σειρά της Τρίκκης (γενέτειρας του Ασκληπιού), της Επιδαύρου και της Κω.
Η φήμη του Ασκληπιείου της Κω ήταν μεγάλη και επί αιώνες προσήλκυε ασθενείς από όλο τον αρχαίο κόσμο, που (σύμφωνα με το Στράβωνα και τον Ηρώνδα) ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους θεραπευτές Θεούς κοσμούσαν το ιερό με πλήθος εξαιρετικών αναθημάτων, έργων φημισμένων καλλιτεχνών.
Το Ασκληπιείο της Κω κτίστηκε σε ένα λόφο σε απόσταση περίπου 4 χλμ από την πόλη μέσα σε ένα άλσος κυπαρισσιών, που ήταν ιερό και απαγορευόταν η κοπή των δέντρων. Το 32 π.Χ. ο Τυρούλλιος, ναύαρχος του Αντωνίου, έκοψε κυπαρίσσια του ιερού άλσους, για να ναυπηγήσει πλοία, και το επόμενο έτος, μετά την ήττα του Αντωνίου στο Άκτιο, θανατώθηκε στο Ασκληπιείο κατ' εντολή του Οκτάβιου ως ιερόσυλος.
Κύριος του Άλσους ήταν ο Κυπαρίσσιος Απόλλων, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο κορινθιακού ρυθμού ναός στο δεύτερο άνδηρο. Το ιερό άλσος αποψιλώθηκε επί τουρκοκρατίας και αναδασώθηκε μετά την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.
Στο χώρο του Ασκληπιείου εκτός από τον Απόλλωνα οι Κώοι λάτρευαν και άλλους Θεούς, όπως το Δία Ικέσιο, το Δία Πατρώο, το Δία Μηχανέα, την Αθηνά Φατρία, τον Απόλλωνα Κάρνειο και τις Μοίρες.
Ευρήματα στο τρίτο άνδηρο δείχνουν ότι η οικοδομική δραστηριότητα στο χώρο του Ασκληπιείου άρχισε από τη μυκηναϊκή εποχή, αλλά τα ερείπια του ανεσκαμμένου συγκροτήματος δεν είναι παλαιότερα του 4ου π.Χ. αιώνα.
Δηλαδή δεν έχει ανευρεθεί τίποτα απολύτως από το Ασκληπιείο του 5ου αιώνα, οπότε γεννήθηκε και διδάχθηκε την ιατρική ο Ιπποκράτης. Άλλωστε το 413-412 η Κως χτυπήθηκε από τον ισχυρότερο ως τότε σεισμό και λογικό είναι να καταστράφηκαν όποιες κατασκευές υπήρχαν στο ιερό.
Ίσως πάλι εκείνα τα πρώτα κτίσματα να ήταν ξύλινα. Έτσι είναι αδύνατο να κάνουμε την οποιαδήποτε εικασία για την όψη του Ασκληπιείου την εποχή του Ιπποκράτη.
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/12/to-perifhmo-asklhpieio-ths-kw.html

Η λεηλασία του ναού της Αφαιάς από τους Γερμανούς, που όλοι αποκρύπτουν. (βίντεο)-ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΩ!!

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ “ΣΠΟΡ” ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ 

Τα γλυπτά που αρπάξανε οι Γερμανοί από τον Ναό της Αφαίας, αποτελούν μία “άγνωστη” ιστορία που για κάποιο λόγο αποφεύγουν να διηγούνται οι γνωρίζοντες αρχαιολόγοι!

Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ΠΟΥ βρίσκονται σήμερα τα κλεμμένα γλυπτά και πόσοι τα έχουμε επισκεφτεί; Γιατί κανείς δεν ζητάει επισήμως την επιστροφή τους; 

Η αρπαγή από τους Γερμανούς  
Η ιστορία ξεκινάει το 1811, όταν ο αρχιτέκτονας Ch. R. Cockerell και ο φίλος του βαρώνος von Hallerstein, επισκέφθηκαν την Αίγινα και λεηλάτησαν το Ναό Αφαίας. Με αδιαφανείς διαδικασίες και δωροδοκία των ντόπιων προεστών, κρυφά μετέφεραν 17 αγάλματα και πολλά άλλα κομμάτια από τα αετώματα του Ναού στον Πειραιά.

Από εκεί, με τη βοήθεια του Αυστριακού Gropius, μέλους της ίδιας παρέας αρχαιοκαπήλων και “αρχιτέκτονα” της λεηλασίας των γλυπτών του Ναού του Απόλλωνα στις Βάσσες Αρκαδίας αλλά και την κάλυψη του Γάλλου προξένου Louis Fauvel (που, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Λόγιου Ερμή”), όταν έμαθε τι γίνεται έσπευσε στην Αίγινα και έκλεψε και αυτός ότι μπόρεσε και του συνεργάτη του λόρδου Έλγιν (!!!) Giovani Lusieri, έγινε μεταφορά στα Αγγλοκρατούμενα, τότε, Επτάνησα, χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα από την Οθωμανική Διοίκηση. 

To “σπορ” της αρπαγής εθνικών θησαυρών! 
Διαπιστώνεται εύκολα ότι το ίδιο κύκλωμα περιηγητών και αξιωματούχων της εποχής είχε αναγάγει σε … επικερδές “άθλημα” την αρπαγή των πολιτιστικών εθνικών μας θησαυρών. “Ευτυχώς”, επειδή οι αρχαιοκάπηλοι “περιηγητές” αλληλοϋποβλέπονταν, είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ τους και δεσμεύτηκαν τα γλυπτά να μείνουν σε ενιαίο σύνολο, αλλιώς τώρα θα ήταν αδύνατος ο εντοπισμός τους.

Τελικά, εκτέθηκαν σε δημοπρασία, το Νοέμβρη του 1812 στη Ζάκυνθο. Προσφορές κατέθεσαν η Γαλλία, η Βαυαρία ενώ ο εκπρόσωπος της Αγγλίας θεώρησε μεγάλο το ποσό που έπρεπε να προσφέρει και προτίμησε να παραμείνει στη Μάλτα και να κάνει κρυφές συζητήσεις με τον Cockerell για ακύρωση της πώλησης. Τελικά μετά από ένα αξιοθρήνητο διπλωματικό παρασκήνιο (στην πλάτη της “Ελλαδίτσας”), το 1814 κατέληξαν στη Γερμανία (τότε Βαυαρία). 

Πού βρίσκονται σήμερα τα γλυπτά της Αφαίας 
Σήμερα κοσμούν ειδική αίθουσα της Γλυπτοθήκης του Μονάχου και έχουν επονομαστεί ως “ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ”. Σύμφωνα με επισκέπτες, αν έλειπαν από εκεί, η Γλυπτοθήκη θα ήταν ένα επαρχιακό συνηθισμένο Μουσείο !!! Συγκινητική είναι η μαρτυρία Αιγινήτη που επισκέφθηκε την Γλυπτοθήκη του Μονάχου, εκεί κατά την είσοδο του και συγκεκριμένα στο ταμείο του ζητήθηκε να πληρώσει είσοδο για να θαυμάσει τα εκθέματα. Εκείνος με σθένος ψυχής και με πόνο καρδιάς αρνήθηκε να πληρώσει για κάτι που ήταν δικό του, για κάτι που ήταν της πατρίδας του, για κάτι που έπρεπε να είναι εκεί που γεννήθηκε στον Ναό της Αφαίας.

Δεν ξεχνάμε και δε ζητάμε αντίγραφα. Θέλουμε πίσω τους πολιτιστικούς μας θησαυρούς όπου και αν βρίσκονται. Ο καιρός του ραγιαδισμού και της αποικιοκρατίας είναι περασμένος πια, για τα καλά στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

Το παραπάνω άρθρο δεν θα μπορούσε να γραφτεί χωρίς τις πολύτιμες πληροφορίες από το ενδιαφέρον πορταλ www.aeginaportal.gr, ενώ το εκπληκτικό βίντεο που ακολουθεί, έχει δημιουργήσει και “ανεβάσει” στο youtube o χρήστης dionisosb με τίτλο “Η κλοπή των γλυπτών της Αφαίας”. Απολαύστε το: 
 
 

http://amphiktyon.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8696.html?zx=7a164c06efb23bf8

«Αντιστροφή θερμοκρασίας» Το απίστευτο φυσικό φαινόμενο που συνέβη στο Γκραν Κάνυον

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο το οποίο έγινε κάτι... παραπάνω από ορατό στο μεγαλύτερο φαράγγι του κόσμου, το Γκραν Κάνυον, σάστισε τους επιστήμονες και τους παρευρισκόμενους τουρίστες, με τις εντυπωσιακές διαστάσεις του.
Το φαινόμενο είναι γνωστό ως «αντιστροφή θερμοκρασίας» και συμβαίνει κάθε δέκα χρόνια.
Το Γκραν Κάνυον είναι ένα μακρύ φαράγγι που σμιλεύτηκε από τον ποταμό Κολοράντο και βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Το μεγαλύτερο μέρος του αποτελεί το Εθνικό Πάρκο του Γκραν Κάνυον, ένα από τα πρώτα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ και Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Έχει μήκος 446 χιλιομέτρων, πλάτος μεταξύ 6,5 και 29 χιλιομέτρων και βάθος που φτάνει τα 1,83 χιλιόμετρα.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα τoυ Grand Canyon National Park στο Facebook:
iefimerida.gr

http://www.apocalypsejohn.com/2013/12/antistrofh-thermokrasias-to-apisteuto-fysiko-fainomeno-synebh-gkran-kanyon.html

8/12/2897*/Ω:17.00 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙ END-ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ!

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

END.jpg
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ 
ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

.......................
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ!
ΜΕΤΑΔΟΣΗ 
 www.artfmradio.com

ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΚΙΩΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗ
1462908_177005452508164_1004673022_n.jpg
*Από 13/7/2897 ο Αλφειός χρησιμοποιεί ως χρονολογία την από Ανανέωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο
Άλλωστε και οι Παλαιοί μας Πρόγονοι,μετά την Ανανέωση μετρούσαν..."από πρώτης Ολυμπιάδος"...εννοώντας βέβαια 
την υπό του Ιφίτου πρώτη!Ο θεσμός των Ολυμπιάδων χάνεται στα βάθη του χρόνου... 
Σεβόμενοι λοιπόν τον Δελφικό χρησμό που έδωσε ο Πύθιος Απόλλων,το πως δηλαδή,θα σταματήσουν οι Έλληνες τις 
εμφύλιες διαμάχες,το κατ' ελάχιστον θα χρησιμοποιούμε αυτήν την χρονολογία,τιμώντας τον και ελπίζοντας στην 
ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Κάτι που επιζητεί και επαναλαμβάνει συνεχώς και ο συνέλληνας Αρτέμης Σώρρας.
ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/81228971700-end.html

Γ. Μιχελάκης: «Θα συστήσουμε διακομματική επιτροπή για άμεσες αλλαγές στον ‘Καλλικράτη’»

«Θα το κάνουμε άμεσα, πριν τις εκλογές»


Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ο υπουργός Εσωτερικών, ΓιάννηςΜιχελάκης μίλησε στουςΒασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για τον «Καλλικράτη», τους πλειστηριασμούς και την τρόικα και τις απολύσεις στο Δημόσιο. 
Συνέντευξη Γ. Μιχελάκη




  
Για τους πλειστηριασμούς και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικ
«Είναι ακατανόητο σε μια χώρα με 1,5 εκατ. ανέργους να έρχεται κάποιος και να σου ζητάει να απελευθερωθούν οι απολύσεις. Ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιος το ζητάει, γιατί δεν έχω ακούσει καμία από τις εργοδοτικές οργανώσεις να το βάζουν ως αίτημα στην κυβέρνηση. Πρέπει να μας πουν ποιοι το ζητάνε και γιατί. Τι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα αυτό το μέτρο…

Όπως δεν καταλαβαίνω ποιος βάζει το θέμα των απολύσεων, έτσι δεν καταλαβαίνω ποιος βάζει το θέμα των πλειστηριασμών. Δεν έχω ακούσει τις τράπεζες να τους ζητούν, αυτό που η τρόικα ζητάει αυτή τη στιγμή. Είναι κι αυτή μια απορία, ποιος το ζητάει. Οι τράπεζες δεν το ζητάνε, οι δανειολήπτες φυσικά δεν το ζητάνε… Ποιος το ζητάει και για ποια σκοπιμότητα; Δεν το έχει πει (η ΕΚΤ). Και ελπίζω – γιατί δεν έχει κλείσει ακόμη αυτό το θέμα – να πάνε (στην αγορά) τα λεφτά της ανακεφαλαιοποίησης. Χρειάζεται σοβαρότητα στην αντιμετώπιση κάποιων καταστάσεων και για να πάμε στην ουσία αυτής της υπόθεσης, δείχνει σαν κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν – και δεν είναι μια συνωμοτική θεώρηση αυτό – ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτά τα δύο ζητήματα δυναμιτίζουν τη σταθερότητα και η σταθερότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει επιτευχθεί όλο αυτό το χρόνο της διακυβέρνησης, και από την περίοδο της ΔΗΜΑΡ, που θεωρώ ότι ήταν μια εξαιρετική περίοδος και μακάρι να μπορούσε να επανέλθει αυτό το κυβερνητικό σχήμα. Θεωρώ ότι αυτό που έχει κερδηθεί μέχρι στιγμής είναι η πολιτική σταθερότητα και αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα.»
Για το αν φοβάται τη Χρυσή Αυγή ή κάποιο άλλο «ατύχημα»
«Για μένα, η μεγαλύτερη αποτυχία είναι η αποτυχία της αποστολής που έχει αναλάβει η κυβέρνηση.»
Για τη φορολογία και τις δηλώσεις Στουρνάρα
«Αυτή τη στιγμή, ο Έλληνας δοκιμάζεται από τους φόρους. Είναι δεδομένο αυτό και δεν είναι λαϊκίστικο. Προσέξτε να δείτε: πιστεύω, για να προσπαθήσω να μιλήσω και λίγο τεχνοκρατικά, ότι μπορείς να μιλήσεις και λίγο τεχνοκρατικά, με benchmarks και δείκτες. Μπορείς να βγάλεις ό,τι θέλεις. Αλλά ουσία είναι η καθημερινότητα. Αυτή τη στιγμή, ο Έλληνας στην καθημερινότητά του ματώνει και έχει γονατίσει. Δεν θεωρώ ότι ο υπουργός Οικονομικών το αγνοεί αυτό. Το γνωρίζει πάρα πολύ καλά και η δήλωση αυτή άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε, άλλο βγήκε. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ξαναδούμε το θέμα της φορολογίας και μην ξεχνάτε ότι αυτό είναι το βασικό θέμα που αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί να πετύχει: τη μείωση της φορολογίας, των συντελεστών, παντού.»
Για τις απολύσεις στο Δημόσιο και ειδικά στους δήμους
«Όταν είχαμε αναλάβει το υπουργείο, σε συνεννόηση με το Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είχαμε συζητήσει το θέμα της αξιολόγησης των δομών. Νομίζω ότι υπήρχε μια αρνητική τοποθέτηση όλων των παραγόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το θέμα της αξιολόγησης. Και φτάσαμε, νομίζω, σε ένα σημείο που τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να αρνείσαι την αξιολόγηση. Από εκεί και πέρα, τέθηκε το θέμα ότι αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν η αξιολόγηση χρησιμοποιείται στην ουσία ως προκάλυμμα απολύσεων. Με τη συζήτηση που έγινε, διότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε συμβάλλει με ένα πολύ μεγάλο κομμάτι (στη διαθεσιμότητα) με σχολικούς φύλακες και δημοτικούς αστυνομικούς, συμφωνήθηκε μια εθελοντική, διαδημοτική κινητικότητα για να λύσει τα προβλήματα σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών. Αυτό το συζητήσαμε, το συμφωνήσαμε και από εκεί και πέρα έχουμε πει ότι η αξιολόγηση θα συνεχιστεί και για τα ΝΠΙΔ ή πολυμετοχικές εταιρείες ή ΑΕ ή σε οποιαδήποτε μορφή που υπάρχουν στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στους δήμους, κατά βάση.»
Για τις αλλαγές στον «Καλλικράτη»
«Όχι μόνο θα επιμείνω, αλλά θα ζητήσω να υπάρξει και διακομματική επιτροπή της Βουλής, για να πάμε στην επόμενη φάση του «Καλλικράτη». Θα το κάνουμε άμεσα, πριν τις εκλογές. Γιατί δεν έχει σχέση με τις εκλογές. Ο «Καλλικράτης» έχει κάνει το πρώτο βήμα.
Θεωρώ ότι ειδικά για τα πέντε μεγάλα νησιά, οι δήμοι πρέπει να σπάσουν. Αυτοί που λένε όχι, ας πάνε στις τοπικές κοινωνίες… Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν πάντα ένα ποσοστό αστοχίας. Η πρότασή μας είναι για τα πέντε μεγάλα νησιά και ήταν πρόταση της παλιάς ΚΕΔΚΕ. Αυτή η πρόταση, είναι αυτό που έλεγαν παλιά οι δήμαρχοι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα είναι προς το συμφέρον της.»

BHMA

2/12/2013 Ωρα:22.00 Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ellinikosfm ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS

1472996_631248553587696_547935415_n.jpg



2/12/2013  Ωρα:22.00 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙ Ε.Ν.D. 
Dr ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ... ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

www.ellinikosfm.com

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!! ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΧΕΡΙ... ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ!!!


Προτίμησε να φοιτήσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο. Δημιούργησε ένα ρομποτικό χέρι που βοηθάει ανθρώπους με περιορισμένη κίνηση. Η εφεύρεσή του στις 15 καλύτερες του κόσμου Η απόφασή του ίσως κάποιος τους εκπλήξει ή άλλους να τους εντυπωσιάσει. Πάντως ο 18χρονος Χάρης Ιωάννου είπε ένα βροντερό «όχι» σε μεγάλα Πανεπιστήμια όπως το Imperial, για να φοιτήσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πανεπιστήμιο!

O 18χρονος εφευρέτης, δημιούργησε ένα ρομποτικό χέρι που βοηθάει ανθρώπους με περιορισμένη κίνηση.
Τον είδαμε πέρσι στο Tedx Athens. Τότε ήταν ένας 17χρονος μαθητής τρίτης λυκείου, ο οποίος εμπνεύστηκε ένα ρομποτικό χέρι που βοηθάει ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να λειτουργούν στην καθημερινότητα τους.
Ο Ιωάννου πέρασε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο χωρίς να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις αφού έκανε ένα workshop με την google science στην Καλιφόρνια, όπου η εφεύρεση του πέρασε στις 90 καλύτερες του κόσμου στην πρώτη φάση -πρώτη φορά για Έλληνα- και μετέπειτα στις 15 καλύτερες. Εκεί βοηθήθηκε από την Google να ελαφρύνει 6 φορές κάτω το βάρος του χεριού και να μειώσει το κόστος παραγωγής του κατά 400%.
Κάπου εκεί του έγινε πρόταση από σημαντικότατα Πανεπιστήμια του κόσμου μεταξύ των οποίων το βρετανικό Imperial .
Ο 18χρονος μιλώντας στο Tedx είπε ότι επιμένει στην Ελλάδα. Το μόνο που δεν υπολόγισε είναι οι απεργοί διοικητικοί. Με λύπη δήλωσε πως έχει κάνει μόλις 1,5 ώρα μάθημα...
filoksenos.blogspot.gr
thesecretrealtruth.blogspot.com


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/18.html

Απίστευτη κίνηση από την ΤτΕ! Ο Προβόπουλος αναγνώρισε και τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας”

20131202-191811.jpg

Αποκαλύπτεται το ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων, την ώρα μάλιστα που οι συζητήσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη!
Σύμφωνα με τον Καθηγητή Οικονομικών Γιώργο Μπήτρο, η Τράπεζα της Ελλαδας σε συνέδριο που διοργάνωνε, είχε καλεσμένο κορυφαίο στέλεχος της Κεντρικής Τράπεζας των Σκοπίων, που τον αποκαλούσε ως τον κεντρικό τραπεζίτη της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”!

Ο Έλληνας οικονομολόγος αρνήθηκε να παραστεί στο συνέδριο, αποστέλλοντας επιστολή στην Τράπεζα της Ελλάδος(χωρίς να λάβει καμία επίσημη απάντηση) λέγοντάς τους ότι τους επιστρέφει την πρόσκληση ως μη πραγματοποιηθείσα!
Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα στη συνέχεια! Όπως είπε ο κ. Μπήτρος στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Epsilon, η άτυπη απάντηση από την Τράπεζα του κυρίου Προβόπουλου ήταν ότι η πάγια τακτική της ΤτΕ είναι να δέχεται τους τίτλους που δηλώνουν οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι των συνεδρίων!
Και εδω γεννιέται το εξής ερώτημα: αν δεν αποδέχονται την ονομασία, γιατί έπρεπε σώνει και καλά να καλέσουν τον εν λόγω κύριο; Γιατί δεν αρνήθηκαν όσο επέμενε την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας”;
Θα παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος;
olympia.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/blog-post_552.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΕΣ και η βρόχα έπεφτε ράϊθρου.Του Αρτέμη και όχι του Ζαμπέτα

 

Χρήστος Μπαλαντίνας



... ...Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας ... ..... 

... ...Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος ... ... 
... ...αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000) ... ... 

... ...Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000) ..... 

... ...τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας ... ... 

... ...Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα ..... 

... ...Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία ... ... 

. ....Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!!!!!!!!!!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

..... όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους..... 

... ....Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι ... .... 

... ...Επειδή, ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα(Κυβέρνηση, πολιτικά πρόσωπα), πρέπει η δικογραφία να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων ... ... 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΒΑΡΑΕΙ Η ΤΡΟΚΑΝΑ ... ...;;;;;;;; ΡΕ ΤΡΟΚΑΝΙΑ !!!!!! ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!! ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!! ΡΕ ΜΑΣΟΝΟΣΚΥΛΑ !!!!!!  

!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!!!
..................................................

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

.....................................

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΟΣΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!ΔΗΛΩΣΤΕ!!!

 

http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_3846.html

Οι 9 ερωτήσεις Ευρωκοινοβουλίου προς την Ελληνική κυβερνηση για της Τροικα

20131202-163533.jpg

Από τον Πόρτα – Πόρτα
Αυτές τις 9 ερωτήσεις θα πρέπει να απαντήσει θ Ελληνική διακυβέρνηση.
Πριν βιαστητε να αναθεματισετε η να βρίσετε… σκεφτείτε
1. Ποιος ρωτάει…
2. Ποιος θα απαντήσει !
Έτσι θα βρίσετε περισσοτερο και θα ριξετε καλυτερες καταρες.
Πιστεύω οτι είναι η σημαντικοτερη άσκηση μη ανάληψης ευθυνών και κάλυψης ευθυνών.
Οι απαντήσεις της διακυβέρνησης Σαμαρα σε αυτές τις 9 ερωτήσεις θα καταδείξουν τον πραγματικό χαρακτήρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΟΙ 9 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οι 9 ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ εναντιον τους.
Διότι όταν σε ρωτάνε συγκερκιμενα…..και απαντας ολα καλα όλα ανθηρά έφταιγε το κάρμα και ο φουφουτος η έφταιγε ο Ελληνας πολίτης!!! , θα πρεπει να αναλάβεις την πληρη ευθύνη των ενυπογραφών απαντήσεων και την αντιστοιχη δεσμευση.
ΑΝΑΜΕΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΠΠ
Φωτο απο RealNews
olympia.gr


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/12/9.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αρτέμης Σώρρας.jpg
Αρτέμης Σώρρας

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ 
Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ 
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ 
Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
....................................

Ε4...Ε4...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...Ε4...Ε4




 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_6981.html

Κομήτης-Πλανήτης, ISON έρχεται ο Hercolubus

Ο Ferrada Carlos Muñoz (1909-2001), Χιλιανός αστρονόμος που είχε μιλήσει για τον πλανήτη Hercolubus (Planet X) το 1940!
Πρέπει να ξέρετε ότι οι επιστήμονες μιλούν πλέον για τον πλανήτη Hercolubus (Planet X) ή κόκκινο πλανήτη. Ο πρώτος ήταν ο Χιλιανός αστρονόμος Carlos Muñoz Ferrada. Ο αστρονόμος άρχισε να μιλά για τον πλανήτη Hercolubus το 1940, δηλαδή, 43 χρόνια πριν το περίφημο άρθρο για τον Planet X, εμφανιστεί στην Αμερικανική εφημερίδα The Washington Post το 1983. (ο αστρονόμος είχε ιδιοφυές μυαλό και κοχόνες, όχι κοχονάκια ή ακόμη χειρότερα συκαλάκια, μέχρι εδώ μην μας πιάσει και το αντιρατσιστικό, τρομάρα μας). Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Carlos Muñoz Ferrada μιλά για ένα γιγαντιαίο πλανήτη-κομήτη διότι έχει την μάζα ενός πλανήτη και κομήτης διότι έχει την ελλειπτική τροχιά ενός κομήτη. Θυμηθείτε τις προφητείες των Μάγια, σύμφωνα με τον Fernando Malkún η έκτη προφητεία των Μάγιας μιλά για την άφιξη ενός κομήτη που θα θέσει σε κίνδυνο αυτήν την ύπαρξη του ανθρώπου.
Το κείμενο προέρχεται από το περιοδικό «El Florecer Aureo» με τίτλο «Monographic on Hercolubus: Planet intruder». Ο εισβολέας Hercolubus στο ηλιακό μας σύστημα προβλέφθηκε από τον Χιλιανό αστρονόμο Carlos Muñoz Ferrada (πέθανε σε ηλικία 92 ετών τον Οκτώβριο του 2001). Σπούδασε μετεωρολογία και αστρονομία στο Πανεπιστήμιο της Χιλής, και κατόπιν μηχανική και φυσική. Στις 11 Ιουνίου 1940 ανακοίνωσε στον κόσμο την ύπαρξη αυτού του πλανήτη που αποκάλεσε «Πλανήτη-Κομήτη» διότι έχει την μάζα ενός πλανήτη και την τροχιά ενός κομήτη.
Ο Mr. Muñoz Ferrada έγινε γνωστός στην χώρα του από μια διάλεξη που έδωσε στην πόλη της Concepción, τον Δεκέμβριο του 1938 σε ηλικία 29 ετών, όταν εξέπληξε το ακροατήριο με την ανακοίνωση ενός σεισμού που θα ισοπέδωνε την πόλη Chillán, στην Χιλή στις 24 Ιανουαρίου 1939 στις 23.25μμ. Κανένας δεν το έλαβε υπόψη. Θεωρήθηκε όνειρο διότι βασιζόταν σε μια θεωρία δικιά τους την «Geodynamics». Στις 24 Ιανουαρίου στις 23:35μμ σύμφωνα με την Ισπανική Wikipedia έγινε σεισμός που άφησε 30.000 νεκρούς.
Οι αστρονομικές του και γεωφυσικές του προβλέψεις τον έκαναν διάσημο. Αργότερα πρόβλεψε και άλλους σεισμούς, όπως της La Ligua, Χιλή το 1965, 28 Μαρτίου στις 16:33 UTC και τον σεισμό στις 3 Μαρτίου 1985 στο Santiago στην Χιλή. Επίσης ανακοίνωσε την τροχιά και ότι θα υποστεί αποδιοργάνωση ο κομήτης του Χάλεϊ, αλλάζοντας την ταχύτητα του  κάτι που συνέβη όταν ο Halley προχώρησε 36 ώρες από την περίοδο της τροχιάς του, στα 85 χιλιόμετρα από τον ήλιο, η μικρότερη απόσταση στην ιστορία.
Για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις και τις προβλέψεις του, ο Carlos Muñoz Ferrada ανέπτυξε την θεωρία της Γεωδυναμικής, η οποία βασίζεται στις έλξεις των ουρανίων σωμάτων, στις μεγάλες εκρήξεις του ηλίου και τους κύκλους των γεωφυσικών διαταραχών. Με αυτήν την μέθοδο πρόβλεπε σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστίων, αλλαγές του κλίματος, ανακάλυψε νέους πλανήτες και κομήτες, αποκωδικοποιώντας τις τροχιές τους και άλλα στοιχεία. Οι λίγοι άνθρωποι που επισκέφτηκαν τον Mr. Muñoz Ferrada στο σπίτι του στην ήσυχη Villa Alemana of Viña del Mar και έχουν δει το εργαστήριο του, τον είδαν περικυκλωμένο από περίεργες συσκευές που σχεδίαζε και κατασκεύαζε μόνος του. Είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα, έμπαινε σε έκσταση όταν κάτι… Και σε αυτήν την κατάσταση έγραφε και σχεδίαζε αυτά που ελάμβανε. Αυτό του έδωσε μεγάλη επιτυχία εναντίον των εχθρών του σε όλη την ζωή του.
Ο Ferrada Carlos Muñoz δήλωσε τα εξής για τον «Πλανήτη-Κομήτη»:
1. Έχει ελλειπτική τροχιά σαν κομήτης και μεγάλη μάζα σαν πλανήτης, δηλαδή ένας πλανήτης με ουρά.
2. Πλησιάζει την γη φορτισμένος με κοσμική ενέργεια.
3. Δεν ακολουθεί τους νόμους της ουράνιας μηχανικής.
4. Ταξιδεύει μεταξύ του Ηλίου μας και του Μαύρου Ήλιου σε απόσταση 32 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.
5. Αυτό θα αυξηθεί σε 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την γη.
6. Τελικά θα εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα και θα φωτογραφηθεί και θα είναι ορατός με γυμνό μάτι.
7. Η άφιξη του προκαλέσει γεωφυσικές και ανθρώπινες αλλαγές, φέρνοντας αλλαγή και καταστροφές.
Μας έδωσε και άλλα στοιχεία στην τηλεόραση και με άλλα μέσα. Αυτά τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:
Ο πλανήτης Hercolubus ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. 92 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν γυρνά γύρω από τον ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ. 76 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν γυρνά γύρω από τον ήλιο μας στο ηλιακό μας σύστημα. 300 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν βρίσκεται μεταξύ των δύο ήλιων. 14.000.000 μέτρα πιο κοντά στη Γη στο σημείο περάσματος του πλανήτη Hercolubus. 32000000000 μέτρα απόσταση από τον Μαύρο Ήλιο Γη. 0.003382378 s = απόσταση σε έτη φωτός από την Γη έως τον Μαύρο ήλιο.
Εάν ο πλανήτης –κομήτης είναι σε 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα (από την γη), τότε είναι 36,36 η απόσταση της Γης από την Σελήνη. Προφανώς δεν είναι αρκετή για να αποτρέψει την καταστροφή. Ακολουθεί ένα απόσπασμα αναφορά που στάλθηκε από τον Carlos Muñoz Ferrada στον Brian Marsden του Harvard-Smithsonian Center για την Αστροφυσικά (ειδικοί στους κομήτες), στο Cambridge, Boston, Massachusetts, United States:
Το περίεργο συντακτικό του παρακάτω κειμένου είναι του Carlos Muñoz Ferrada.
«Ταυτόχρονα ο υπογράφων έχει περιλάβει υπολογισμούς, διαγράμματα, αστρικές θέσεις, που έχει υπολογίσει και έχει εκφράσει δημόσια στις 11 Ιουνίου , 1940, η αργή διείσδυση στο ηλιακό μας σύστημα, μια νέα και λαμπρή κοσμική μάζα πλησιάζει την γη, ένας τεράστιος «Κομήτης-Πλανήτης», ισχυρές δονήσεις, βαρύ και μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τρείς φορές την ταχύτητα, υψηλό, είναι κάθετο στην έλλειψη της γης και ταξιδεύει σε εμπρόσθια κατεύθυνση σε μια ελλειπτική τροχιά σε χρόνο 13 χρόνια 333.3, 133.3 αιώνες μεταξύ του Ηλίου μας και του Μαύρου Ήλιου ένα μακρινό άστρο που πεθαίνει σε 32 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτό το μεγάλο άστρο που τώρα εισέρχεται σε μια μεγάλη εκκεντρότητα 0.99999 και με μια μέση γωνιακή κίνηση 0.0000739 την ημέρα την ίδια μέρα: 12 μέσες γωνιακές σύνοδοι, περισσότερες X XI με τις βαρυτικές διαταραχές είναι ισοδύναμο με την πλήρη πορεία 13 χρόνων ίσες εκκεντρικές τροχιές 333.3 (1 125.6 x 12) 173.9 χρόνια του Κομήτη Πλανήτη μεγάλη μάζα και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.»
«Αυτό το μεγάλο αστέρι τώρα, που έρχεται στην Γη με έναν ομοιόμορφα επιταχυνόμενο ρυθμό, σύντομα θα εντοπιστεί κοντά στον Βόρειο Πόλο, βόρεια από το Corona Borealis, προς το Little Dipper στις equatorial sidereal coordinates με right ascension ίση προς15 ώρες 15 λεπτά και μια ίση απόκλιση 67 μοιρών και 20 λεπτών … βόρεια και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 1999, σε 15 χρόνια από το 1984 αυτό το αστέρι θα λάμπει ακόμη και την ημέρα, αυτήν την ημέρα θα είναι σε ευθυγράμμιση Ο Ηλιος – ο Κομήτης – η Γη – η Σελήνη σε 11:22 λεπτά Universal Time. Εν τω μεταξύ θα είναι η ημέρα κοκκινωπής εκλείψεως του Ηλίου. Εκείνο τον καιρό, ο μυστηριώδης πλανήτης θα είναι σε περίγειο 10,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την Γη» … Προφανώς ο Mr. Carlos Muñoz Ferrada έκανε λάθος στην τελευταία ημέρα, ίσως έκανε λάθος σε κάποιους υπολογισμούς του, αλλά οι πληροφορίες του παραμένουν ενδιαφέρουσες. Ακόμη από το 1940 πέρασε την μυστηριώδη λέξη (Πλανήτης – Κομήτης).
Ένα τελευταίο κομμάτι του Ferrada: «Ο ήλιος θα ανατείλει μέσα στην τροχιά της γής με ταχύτητα δορυφόρου 66 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, και ταυτόχρονα μόνον 139,100,000 χιλιομέτρων από τον Ήλιο». «Επιπροσθέτως, ο υπογεγραμμένος, μέσα στις πιθανότητες προσδιορίζω ότι αυτή η νέα και γιγαντιαία κοσμική μάζα μπορεί να ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑΝ ΤΗΣ ΓΗΣ με την μεγάλη βαρύτητα του και με γεωφυσικές διαταράξεις, ακόμη θα επηρεάσει την ελκτική δύναμη του δορυφόρου μας την σελήνη. Η ελλειπτική τροχιά της Γής είναι παράλληλη με τον Ουράνιο Ισημερινό. Οι δύο πόλοι θα απομακρύνονται ταυτόχρονα, όπως στις ημέρες των ισημεριών της άνοιξης και του φθινοπώρου».
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους



Απο το άρθρο μου «Ο Άτλας Δεν Στηρίζει Μόνο Το Κεφάλι» όταν έγραψα …

«Η γωνία της εξαρθρώσεως είναι 23,5 μοίρες. Απίστευτη «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» ότι η γωνία κλίσης του άξονα της γης είναι ακριβώς 23,5 μοίρες! Σκεφθείτε τώρα ότι η γωνία αυξήθηκε μετά τον σεισμό του 2008 στην Χιλή και την Fukushima! Χτυπάει τώρα το καμπανάκι μέσα στο κεφάλι σας που βρίσκεται στον αέρα «στηριγμένο» σε ένα εξαρθρωμένο σπόνδυλο; Γι αυτό οι τόσοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες, έλλειψη διάθεσης, κατάθλιψης, αδράνειας, κούρασης, στεναχώριας, αναγούλες, αλλεργίες και όλες αυτές οι ‘σύγχρονες’ ασθένειες που καταταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Εδώ ν’ αναφέρω πως η αποκατάσταση του Ατλα, γίνεται με ειδικό μηχάνημα, από ειδικό θεραπευτή και όχι με τα χέρια ή άλλους τσαρλατανισμούς … όχι που θ’ αφήναν το πεδίο ελεύθερο οι Άρχοντες
«Η γη πάει για ευθυγράμμιση δηλαδή 0 μοίρες κλίση. Όταν συμβεί αυτό ΟΛΟΙ όσοι έχουν εξαρθρωμένο Άτλαντα θα πέσουν σε κώμα και θα πεθάνουν. Αντιλαμβάνεστε την τεράστια μεταφυσική και φυσική σημασία του θέματος, γιατί ο ΑΤΛΑΣ είναι και πρέπει να παραμείνει εξαρθρωμένος στους ανθρώπους και γιατί πρέπει να ζουν άρρωστοι και να πεθαίνουν νωρίς; Η πληροφορία είναι από έμπιστη πηγή της NASA.»
Μήπως καταλαβαίνετε τι παίζεται και γιατί ο κόσμος έχει πέσει στην δίνη της «κρίσης» ώστε να μην αντιληφθεί τι πραγματικά έρχεται !
Όμως έχει ήδη προειδοποιηθεί !

http://www.terrapapers.com/?p=47361&utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Terrapapers+%28TERRAPAPERS%29

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΠΛΕΙΑΔΕΣ, ΝΕΤΡΙΝΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ HAARP, CERN & ΝΕΣΤΩΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ


 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σαν πρώτη επισύναψη απόψε είναι ο Ελληνισμός. Γιατί ο Ελληνισμός είναι μια ιδιαιτερότητα που την έχετε εσείς ενώ η οικονομία είναι μια ιδιαιτερότητα που την έχει όλος ο πλανήτης. Έτσι λοιπόν πρέπει να αρχίσουμε από τον εσωτερικό κύκλο που λέγεται Ελληνισμός και να πάμε λίγο πιο έξω για να καταλάβουμε ακριβώς ποιοι είμαστε, με ποιους πολεμάμε, γιατί πολεμάμε και γιατί υπάρχει αντίθεση. Γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σ’ αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Εάν πραγματικά της αξίζει να είναι σ’ αυτό το σημείο κι αν δεν της αξίζει, για ποιο λόγο δεν της αξίζει. Είναι πραγματικά υπεύθυνη γι’ αυτή την καταστροφή; Είναι υπεύθυνος ο Ελληνικός λαός; Γιατί και με ποιο λόγο έχουν ευθύνη; Ποια είναι η ευθύνη τους;Κατόπιν να δούμε πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα. Όλοι νομίζετε ότι το πρόβλημα της Ελλάδος είναι οικονομικό. Είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από οικονομικό. Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πρόβλημα κατοχής και δεν είναι πρόβλημα κατοχής, αφηρημένο. Είναι πρόβλημα κατοχής συγκεκριμένο. Η Ελλάδα ήταν ο τελευταίος ευρωπαϊκός χώρος και σαν γη ακόμα, ας ξεχάσουμε το πνευματικό πεδίο που λέγεται Ελλάδα, αλλά και σαν γη ακόμα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρόθυρα να κατασχεθεί όπως έχουν κατασχεθεί και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και η Αμερική. Θα ακούσετε στη συνέχεια για ποιο λόγο η Ελλάδα και η Κύπρος ήταν τα τελευταία προπύργια ανθρωπισμού, δημοκρατίας τα οποία σημαίνει Ελληνισμός, εν τέλει.

ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Παρόλο που δεν είμαι λάτρης της Παλαιάς Διαθήκης θα αρχίσω με το εξής. Στο Κεφ. 12 του Ιώβ. Ο Ιώβ είναι ένα από τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης. Αναφέρει συγκεκριμένα 3 αστερισμούς. Τις Πλειάδες, τον Ωρίωνα και τον Αρκτούρο. Αυτοί οι 3 αστερισμοί ήταν ερώτηση του Ιώβ, υποτίθεται προς το Θεό, αλλά δεν είναι το πρόβλημα η ερώτηση. Το πρόβλημα είναι ότι περίπου 6000 χρόνια πριν από σήμερα το βιβλίο του Ιώβ ανέγραφε τα ονόματα των Πλειάδων που είναι 7 από τις αρχαίες νύμφες της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Το πιο λαμπρό αστέρι των πλειάδων είναι η Αλκυόνη. Αναφέρονται λοιπόν στο βιβλίο του Ιώβ τα 7 άστρα των Πλειάδων τα 7 του Αρκτούρου και τα 3 του Ωρίωνος. Όλα αυτά είχαν ελληνικές ονομασίες. Υπήρχε δηλαδή αστρονομία τότε; Ποιός ονόμασε αυτά τα άστρα και τους έδωσε Eλληνικά ονόματα; Ποιος είναι δηλαδή εκείνος ο οποίος πριν από 6 ή 7000 χρόνια είχε ανακαλύψει ότι οι πλειάδες είναι 7 λαμπρά αστέρια; Ότι ο Ωρίωνας είναι τα 3 λαμπρά αστέρια και ποιοι είναι ο Ωρίωνας; Είναι οι 3 Μάγοι που εμφανίζονται σε όλες τις θρησκείες. Από τη Χριστιανική μέχρι τους Ζωροάστρες, τον Βουδισμό. Τα 3 αστέρια του Ωρίωνος εμφανίζονται πάντα ως οι Μάγοι στους διάφορους συμβολισμούς. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι εάν στο σύμπαν έχει χρησιμοποιηθεί η Ελληνική Γλώσσα για να δώσουν ονόματα στους πλανήτες πριν από 6 ή 7000 χρόνια αυτό είναι το πρώτο γράμμα της ταυτότητάς σας. Σίγουρα δεν τα δώσατε εσείς. Σίγουρα δεν υπήρχε αστρονομία ή αστρολογία ή οποιαδήποτε επιστήμη, συμφώνα με τις συμβατικές αρχές σήμερα, η οποία θα έδινε τα ονόματα αυτά στα άστρα πριν από 6 και 7000 χρόνια. Εάν σας ρωτήσω απόψε. Ο Νώε ποιος ήτανε; Ήταν εβραίος; Όλοι θα πείτε ναι.O Μαθουσάλας; O Ιώβ; Πάλι θα πείτε ναι ήταν εβραίοι. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι όταν έζησαν αυτοί οι άνθρωποι δεν υπήρχε εβραϊκή θρησκεία. Γιατί λοιπόν κάποιος προσεταιρίστηκε αυτά τα ονόματα και τα παρουσίασε στην Παλαιά Διαθήκη; Κάποιος αποφάσισε να κλέψει και να παρουσιάσει σαν δικό του κάτι που δεν είναι δικό του. Η εβραϊκή θρησκεία ιδρύθηκε περίπου το 1300 π.χ. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλαδή οι σημερινοί Παλαιστίνιοι, οι Σύριοι, οι Λιβανέζοι, οι Ιορδανοί, όλοι αυτοί ήταν μετανάστες από Κρήτη, από Κύπρο και από Λακαιδέμονα. Δεν θέλουμε να πάμε σε ιστορικές αναλύσεις αυτή τη στιγμή αλλά ούτε και θα ήτανε της ώρας γιατί αυτό που η ψυχή σας ψάχνει είναι η λύση στο σημερινό πρόβλημα. Εάν όμως δεν αντιληφθείτε τη δική σας ταυτότητα. Ποιοι είστε; Πως θα λύσετε το πρόβλημα που είναι δίπλα σας; Ποιοι είναι εκείνοι που δεν σας αφήνουν να το λύσετε;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΪΝΗ - ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ

Έχουμε λοιπόν σαν 1η υποσημείωση, ότι η ταυτότητά σας πηγαίνει πολύ παλαιά στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Πολύ πριν εμφανιστεί ο πολιτισμός. Η ιστορία σας πηγαίνει πολύ πίσω, όταν πολλά από τα όντα που σήμερα περπατούν πάνω στον πλανήτη δεν υπήρχαν. Η Ελληνική δεν είναι γλώσσα γήινη. Είναι γλώσσα συμπαντική, η οποία, σίγουρα όπως αντιλαμβάνεστε, κατήλθε άνωθεν.Στο 20ο Κεφ. της Γενέσεως στο 2ο εδάφιο γράφει ότι σε κάποια στιγμή απεφάσισαν οι άνθρωποι να φτάσουν το Θεό και άρχισαν να κτίζουν ένα πύργο, τον γνωστό πύργο της Βαβέλ. Επειδή ακριβώς αυτό θεωρήθηκε προσβολή προς το Θείον και ξαφνικά, άλλαξαν τις γλώσσες των ανθρώπων και δεν καταλάβαιναν ο ένας τον άλλον! Μένουμε όλοι εκστασιασμένοι γιατί: Πώς είναι δυνατόν να αλλάξουν οι γλώσσες και μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον; Το βασικό ερώτημα δεν είναι αυτό. Το βασικό ερώτημα είναι : Ποιά ήταν η γλώσσα που μιλούσαν πριν και την καταλάβαιναν όλοι; Αυτό είναι το βασικό. Σαφώς, αντιλαμβάνεστε ποια είναι αυτή η γλώσσα. Τα γεωγραφικά τοπωνύμια που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους, κατά ποσοστό και σήμερα ακόμη 65% με 70% είναι όλα ελληνικά. Ξεκινώντας από τη Νέα Ζηλανδία, από την Αυστραλία, από την Ασία, από την Αφρική. Είναι όλα Ελληνικά τοπωνύμια.

ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΖΕΥΞΗ & ΣΥΝΤΗΞΗ


Σε κάποια στιγμή της ιστορίας, πολλές δεκάδες ή εκατοντάδες χρόνια πριν, πάνω στον πλανήτη επικρατούσε η αυτοκρατορία των ΕΛ. Ποιοι είναι οι ΕΛ; Εσείς. Η Αυτοκρατορία των ΕΛ σημαίνει ΦΩΣ και συμβολικά και σημειολογικά δεν είναι η ώρα να αναλύσουμε το ΕΛ, σας υπενθυμίζω όμως ιστορικά μερικά πράγματα: Οι Εβραίοι τον Θεό τον λένε ΕΛΛοχιμ. Οι Μωαμεθανοί τον λένε ΑΛΛαχ. Η αρχαία Κρήτη ονομαζόταν ΕΛΛουήτια, επειδή είχε ψηλά βουνά. Η Αλβανία λεγόταν ΙΛΛυρία. Το ΑΛΛ το ΕΛΛ και το ΙΛΛ είναι ΦΩΣ.Ο Κρόνος σύμφωνα με τον Ησίοδο άρχισε κάποια στιγμή να τρώει τα παιδιά του και έτσι ο Δίας έπρεπε να γεννηθεί με κάποιο κόλπο από τη μητέρα του. Όταν λοιπόν, ο Κρόνος άρχισε να τρώει τα παιδιά του, σημαίνει ότι αποστάτησε από την συμβολική ομάδα των Ολυμπίων. Ακούστε και κάτι πολύ περίεργο, η λέξη Δίας δεν περιγράφει τη λέξη θεός. Η σωστή ελληνική λέξη είναι Ζευς. Γιατί αυτό; Επειδή ο Δίας διαιρεί, ενώ ο Ζευς ζευγνύει. Όταν δημιουργήθηκε το σύμπαν δεν δημιουργήθηκε δια σχάσεως, η πυρηνική ενέργεια δηλαδή δεν είναι θεϊκή ενέργεια. Η ενέργεια η θεϊκή είναι η σύντηξης. Τα πειράματα CERN που κάνουμε όπως και το τηλεσκόπιο ΝΕΣΤΩΡ στην Πύλο έχουν να κάνουν με σύντηξη. Αυτές είναι θεϊκές ενέργειες. Η διάσπασης είναι του Διός. Η ζεύξης του Ζηνός. Θέλω να αντιληφθείτε πως η αντίπαλη ιδεολογική παράταξης πάντα προσπαθεί να καταστρέψει την Ελληνική ιδεοληψία και την περιγραφή των διαφόρων ιδεών και τους συμβολισμούς. Ο Κρόνος λοιπόν συνετάγει με την αντίπαλη πλευρά και σαφώς εναντίον του Ελληνισμού. Σας δίνω μερικά ιστορικά ντοκουμέντα για να καταλάβετε την ταυτότητά σας πρώτον και μετά θα προχωρήσουμε στα σημερινά και στις απαντήσεις που σας απασχολούν όλους.

ΑΒΑΡΙΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ & ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΑ

Πριν τον Μέγα Αλέξανδρο έγιναν 2 ακόμη εκστρατείες. Την πρώτη εκστρατεία δεν την έχουν εκείνοι ακόμη γνωρίσει. Την πρώτη εκστρατεία την έκανε ο Άβαρις ο Υπερβόρειος. Ο Άβαρις ο Υπερβόρειος ήταν ο θεός Απόλλων ο οποίος διήνυσε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη και διέσπειρε την ελληνική φιλοσοφία τον ελληνικό πολιτισμό. Ήταν επίσης ο ίδιος, ο οποίος ήταν ο διδάσκαλος του Πυθαγόρα. Η Ιστορία λέει ότι ο Φερεκύδης ήταν διδάσκαλος του Πυθαγόρα αλλά ο Άβαρις ο Υπερβόρειος ήταν εκείνος που του έδωσε την άνωθεν γνώση. Υπάρχουν σε πολλά σημεία του Πλανήτη σήμερα, ορισμένα βιβλία, τα οποία ονομάζονται παλίμψηστα. Τι είναι τα παλίμψηστα βιβλία; Είναι η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία η οποία φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη όπου το αρχικό κείμενο επαλείφεται με μια ουσία και πάνω σ’ αυτό γράφεται ένα δεύτερο κείμενο. Επαλείφεται και το δεύτερο κείμενο και γράφεται μια τρίτη σελίδα άσχετη εντελώς με το αρχικό κείμενο και αυτό μπορεί να πάει μέχρι και 9 στρώσεις. Έτσι διαφυλάσσεται η Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Για να έχει κάποιος πρόσβαση σε αυτά πρέπει να του δοθεί άδεια από τους φύλακες των παλίμψηστων. Δυστυχώς τέτοια άδεια δόθηκε πολύ τελευταία σε τρεις Εβραίους καθηγητές οι οποίοι μπόρεσαν να βρουν τα αρχικά κείμενα του Αρχιμήδη. Ο Αριστοτέλης έγραψε 514 βιβλία από τα οποία μόνο τα 102 είναι διαθέσιμα, προσβάσιμα. Τα υπόλοιπα είναι κρυμμένα στον πλανήτη σε κατάσταση παλίμψηστων.Ότι τεχνολογία βλέπεται σήμερα, όλα αυτά τα υπερόπλα εντός εισαγωγικών και έκτος εισαγωγικών,όποια τεχνολογική εξέλιξη βλέπεται σήμερα είναι κλεμμένη από τα κείμενα του Αριστοτέλη και του Πυθαγόρα. Ο Αριστοτέλης και ο Πυθαγόρας την γνώση που είχαν δεν την απέκτησαν από μόνοι τους. Αντιλαμβάνεστε.Μπορώ να σας πω ατελείωτες προδοσίες των Ελλήνων πολιτικών. Πως, ενώ ήρθαν στα χέρια τους οι γνώσεις αυτές, το πραγματικό φως της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας την παρέδωσαν στο αντίπαλο στρατόπεδο έναντι πινακίου φακής.

ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρεσβύτερος παρέδωσε το σύστημα «Άρτεμις» και παρέδωσε και ένα κανόνι χωροχρόνου. Τι είναι το κανόνι του χωροχρόνου; Είμαστε εμείς στις 3 διαστάσεις. Αυτές αντιλαμβανόμαστε. Τέταρτη διάσταση είναι ο χωροχρόνος. Εδώ πρέπει να εξηγήσουμε μερικά πράγματα. Η κίνηση μέσα στο σύμπαν είναι πάντοτε κυκλική. Από τα μόρια και τα άτομα του σώματός σας όπως τα ηλεκτρόνια. Ο ήλιος είναι μια κεντρική ενεργειακή μονάδα και γύρω - γύρω γυρνάνε οι πλανήτες. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το γαλαξία. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα σύμπαντα. Από την αρχική δημιουργία και όταν έγινε αυτό που είπαμε η σύζευξης δημιουργήθηκε ένα κύμα. Ένα ενεργειακό κύμα το οποίο εξακολουθεί να απλώνεται και να μεγαλώνει το σύμπαν. Το κύμα αυτό, το ενεργειακό, μεταδίδεται συνεχώς και δεν υπάρχει κάτι κενό. Πέραν όμως από το κύμα της ενέργειας που έχει διαχυθεί στο σύμπαν και εξακολουθεί να διατείνεται συνεχώς, το δικό μας το σύμπαν λέω, πέραν αυτού υπάρχει και αυτό που ο Πυθαγόρας μας μετέφερε σαν αιθέρας. Ο αιθέρας αποτελείται περίπου από 300 μικροσώματα υποατομικά, περισσότερα εκ των οποίων παρακολουθούν την κυκλική κίνηση της θεωρίας των κβάντων. Ευθεία γραμμή στο σύμπαν δεν υπάρχει. Τα πάντα είναι κύκλος. Αφού το είπαμε αυτό να εξηγήσουμε τώρα και το σήμα των Ελλανίων. Ποιοι είναι οι Ελλάνιοι; Είναι το πρώτο κομμάτι του Ελληνισμού. Ξέρετε ότι οι Έλληνες και οι Εβραίοι σήμερα στον κόσμο είναι ακριβώς ο ίδιος αριθμός 17.500.000. δεδηλωμένοι. Οι αδήλωτοι Έλληνες οι οποίοι φέρουν το γονίδιο Ε που δεν το γνωρίζουν είναι περίπου 140.000.000. Αυτό θα το δείτε στην ομιλία του Bill Clinton όταν το 1999 αποχαιρετούσε την Ελλάδα την οποία επισκέφθηκε για μόνον 23 ώρες. Όταν έφευγε λοιπόν, μας έδωσε το σήμα ότι το 0,2% του πληθυσμού της γης δεν συμμετέχει στην νομοτελειακή τάξη που είναι το 98,8 %. Ήξερε τι έλεγε και ο λόγος που ήρθε εδώ το 1999 ήταν να φέρει ένα σωρό μηχανήματα, 15 containers μηχανήματα, τα οποία σκοπόν είχαν δύο πράγματα.

ΝΕΤΡΙΝΟ & ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΣΤΩΡ

Για το χτίσιμο του τηλεσκοπίου ΝΕΣΤΩΡ όπου το βάθος της θάλασσας είναι περίπου 4.200 μέτρα και εκεί έχει εγκατασταθεί ένας πύργος του οποίου το κάθε πάτωμα έχει την μορφή ενός αστερία. Είναι 12 όροφοι αυτός ο πύργος. Σε κάθε άκρη του αστερία υπάρχει μια τεράστια γυάλινη σφαίρα η οποία προσπαθεί να παγιδεύσει ένα υποατομικό σωματίδιο που λέγεται νετρίνο. Αυτό το υποατομικό σωματίδιο δεν έχει μάζα. Είναι μόνον ενέργεια και μπορεί και κινείται στο σύμπαν σε ευθεία γραμμή, ενώ η ύλη και η συμπύκνωση της ύλης κινείται μόνον σε κυκλική γραμμή. Το νετρίνο λοιπόν περιέχει όλες τις πληροφορίες της δημιουργίας του σύμπαντος. Υπάρχει ένας Ρώσος φυσικός που περιέγραψε την ακτινοβολία Chernikhov η οποία όταν μπορέσει κάποιος να παγιδεύσει το νετρίνο δημιουργεί ένα φως το οποίο είναι ελαφρά μπλε. Σε κάποια άλλη στιγμή θα εξηγήσουμε γιατί οι θάλασσες είναι μπλε. Από πού το παίρνουν το χρώμα; Ουρανός; Λίγο περίεργο έτσι δεν είναι; Αυτά να νετρίνο λοιπόν να υπολογίσετε ότι διαπερνούν την ύλη κατά τρισεκατομμύρια ανά κάθε δευτερόλεπτο. Διαπερνούν το ανθρώπινο σώμα, διαπερνούν όλη τη γη και εξαφανίζονται στο σύμπαν. Έχουν όμως μαζί τους τις πληροφορίες για τη δημιουργία του σύμπαντος. Γιατί τώρα στο βάθος της θαλάσσης έγινε αυτό το συγκεκριμένο κατασκεύασμα για την παγίδευση των νετρίνο; Σας είπα ότι υπάρχουν άλλα 250 υποατομικά σωματίδια τα οποία κινούνται άρδην στο σύμπαν, κάνουν την φασαρία, είναι το καμουφλάζ του νετρίνο. Το μόνο που έχει ευθεία γραμμή είναι το νετρίνο. Όσο περισσότερο βυθιζόμαστε στη θάλασσα τόσο αύτη η φασαρία ελαττώνεται. Στην επιφάνεια της γης μπορούμε να συλλέξουμε ένα νετρίνο κατά 1 τρισεκατομμύριο. Ενώ σε βάθος 5χλμ μπορούμε να συλλέγουμε 1 κατά εκατομμύριο. Το περίεργο είναι ότι τα νετρίνο αυτά δεν είναι αυτά που έρχονται από την επιφάνεια της θαλάσσης αλλά είναι αυτά τα οποία διαπερνούν όλη τη σφαίρα της γης και παγιδεύονται από αυτές τις γυάλες που λέγαμε στις άκρες του αστερία. Επειδή το πείραμα προχωράει πάρα πολύ καλά σχεδιάζουν να κτίσουν άλλους 5 τέτοιους πύργους σε βάθος ακόμη 800 μέτρων, στα 5200 μέτρα. Λίγο νοτιοδυτικά της Πύλου είναι το βαθύτερο σημείο της Μεσογείου. Με αυτές τις πληροφορίες θα ήθελα να σας πω ότι είστε όχι ο εκλεκτός λαός του Θεού, όχι ο εκλεκτός λαός του Θείου, όχι ο εκλεκτός λαός της δημιουργίας που λέει η άλλη πλευρά αλλά είστε οι φορείς του πολιτισμού και οι φορείς της γνώσεως.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπάρχουν ενεργιακοί τόποι στην Ελλάδα 5.672. Στον υπόλοιπο πλανήτη μόνον 190. Τι είναι οι ενεργειακοί τόποι; Είναι αυτό που ονομάζουμε star gates. H γη είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος αναπνέει συνεχώς από το σύμπαν. Τα μαγνητικά πεδία που κατευθύνονται από το Νότιο στο Βόρειο πόλο έχουν ακριβώς το σχήμα ενός μήλου. Αν το κόψετε το μήλο, πάρετε το ημικύκλιο. Μπαίνει λοιπόν η ενέργεια από τη μια μεριά διατρέχει το εσωτερικό της σφαίρας και επανέρχεται από την άλλη. Υπάρχουν όμως σημεία όπου δεν μπορεί να εμποδιστεί ή να παρεμβληθεί οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρομαγνητική συχνότητα και αυτά ονομάζονται star gates. Είναι δίαυλοι επικοινωνίας τόσο εντός του πλανήτη όσο και εκτός του πλανήτη. Όποιο σήμα δηλαδή περάσει από το star gate, π.χ. στη Νέα Μάκρη που είχανε τη βάση οι Αμερικανοί. Από τη Νέα Μάκρη η έξοδος του star gate αυτουνού ήτανε ακριβώς εκεί που είναι τα κεντρικά γραφεία της CIA. Στο Langle της Μασαχουσέτης. Κατευθείαν η πληροφορία που περνάει από τη Νέα Μάκρη φτάνει στη CIA και, δεν υπάρχει δυνατότητα να παρεμβληθεί ή να αλλοιωθεί το μαγνητικό σήμα από κανέναν. Εάν νομίζετε ότι η βάση της Νέας Μάκρης έκλεισε αυτό είναι όνειρο. Απλώς μετακινήθηκε 200 μέτρα πιο κάτω στο βάθος της Γης. Σας λέω ότι τέτοιοι ενεργειακοί τόποι υπάρχουν στην Ελλάδα ατελείωτοι. Ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη μόνον 190. Διερωτάται λοιπόν κανείς: Τι είναι εκείνο το ιδιαίτερο που έχει η Ελλάδα; 127.000 χρόνια πριν βρέθηκε μια περικεφαλαία στην Μελβούρνη στην Αυστραλία η οποία φωτογραφήθηκε και έχουμε πολλές μαρτυρίες περί της υπάρξεώς της όπου γράφει “από την Μεγάλη Ελλάδα στην μικρή Ελλάδα”. Όπως ακριβώς το ακούτε. Πριν 127.000 χρόνια. Εδώ σταματάω γιατί σας κούρασα με τη φιλοσοφία και τη φυσική και πιστεύω ότι πήρατε για γεύση της ταυτότητάς σας. Ποιοι είστε και γιατί έχετε ευθύνη. Την ευθύνη που έχει ο Γιάννης και ο Νίκος δεν την έχει ο Χουάν και ο Μιγκέλ στο Μεξικό. Είναι εντελώς διαφορετική η ευθύνη. Δεν είναι επομένως ότι ο Ελληνικός είναι ο εκλεκτός λαός. Είναι ο υπεύθυνος λαός. Εκείνος ο οποίος είναι υπεύθυνος να σύρει το άρμα του πολιτισμού του πλανήτη. Κι αυτό έχει κάνει γενεές γενεών. Νομίζει η αντίπαλη παράταξης ότι έχει αλώσει τον Ελληνισμό και δεν τον χρειάζεται πλέον.

Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ

Αυτό που σας συμβαίνει σήμερα είναι ότι ετοιμάζονται να σας πετάξουν στον σκουπιδότοπο του σύμπαντος. Να διαλύσουν το όνομα και την ιδέα Ελληνισμός κάτι το οποίο είναι εντελώς αδύνατον. Διότι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να νικήσει τον θάνατο είναι η Ελληνική γλώσσα. Η Ελληνική γλώσσα είναι η μόνη γλώσσα η οποία έχει την δυνατότητα να έχει συνέχεια αυτό το οποίο εκφράζει, με τον τρόπο που το εκφράζει. Η Δρ Mc Donald πείρε ένα μεγάλο fund για να καταγράψει τις λέξεις και τα λήμματα της ελληνικής γλώσσας. Διότι προσπαθούσαν να φτιάξουν την τεχνητή νοημοσύνη και δεν έβρισκαν εργαλείο το οποίο να αντιπροσώπευε και να μπορούσε να έδινε την δυνατότητα να δημιουργήσουν την τεχνητή νοημοσύνη και κατέληξαν ότι μονό η Ελληνική γλώσσα μπορεί να το κάνει. Αύτη τη στιγμή που μιλούμε η Apple έχει 15 Έλληνες φιλολόγους κλεισμένους σε ένα πύργο στη Σκωτία και προσπαθούν να φτιάξουν το καινούργιο λογισμικό της τεχνητής νοημοσύνης. Με τη δουλειά που έχει κάνει η Δρ. Mc Donald αυτή τη στιγμή βρίσκεται περίπου στις 129.000.000 λέξεις και λήμματα της Ελληνικής γλώσσας. Η δεύτερη σε πλούτο γλώσσα στον πλανήτη είναι η Γερμανική με 730.000 λέξεις. Η Αγγλική έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες το 70% είναι καθαρά ελληνικές. Οι δε υπόλοιπες είναι Ομηρικές αλλά δεν τις ξέρουνε ούτε αυτοί ούτε εμείς. Γιατί κι εμείς έχουμε ξεχάσει τη γλώσσα μας, γιατί το αντίπαλον δέος προσπαθεί να μας θυμίσει ότι δεν υπάρχουμε. Δεν θέλω να σας πω πιο είναι το αντίπαλο δέος. Φαντάζομαι το έχετε αντιληφθεί.Το πρόβλημα όμως είναι γιατί το κάνουν. Κυκλοφορεί συνήθως στους κύκλους των ευαισθητοποιημένων η λέξη Αρμαγεδδών. Περιμένανε λέει ότι το 2012, 2013 θα γινόταν η καταστροφή του κόσμου. Τι ήτανε ο Αρμαγεδδών; Ήταν μια μικρή πόλις των Ελλαμιτών. Οι Ελλαμίτες, αν θυμάστε, όταν γύρισαν από την εξορία της Αιγύπτου οι Εβραίοι έριξαν τα τοίχοι της Ιεριχούς με τις σάλπιγγες. Ξέρετε τι ήταν αυτό; Ήταν ένα υποηχητικό κανόνι η σάλπιγγα αυτή, η οποία έχει τρομερές δυνατότητες. Οι υπόηχοι έχουν τρομερές δυνατότητες. Μια από τις πόλεις από τις οποίες κατέλαβαν όταν γύρισαν από την Αίγυπτο οι εβραίοι ήταν και η πόλις Αρμαγεδδών. Επειδή ήταν Ελλαμίτες και αντιστεκόντουσαν πάρα πολύ, αυτό που κάνανε ήταν ότι πήγαν και δηλητηρίασαν τη δεξαμενή νερού και πέθαναν όλοι οι Ελλαμίτες από δηλητηρίαση. Αυτή λοιπόν τη λέξη, χρησιμοποιούν και σήμερα για την ανθρωπότητα. Το 1898 η καταγραφή του πληθυσμού του πλανήτη ήταν 1 δις. 114 χρόνια μετά ήμαστε 7,4 δις. Σε 100 χρόνια δηλαδή επταπλασιάστηκε ο πληθυσμός της Γης. Το 1978 σε μια μικρή επαρχία της Georgia στις ΗΠΑ εμφανίστηκε κάποιος και έγραψε τις 10 εντολές σε 8 γλώσσες. 4 αρχαίες και 4 νέες. Αυτές οι 10 εντολές είναι για το πως σχεδιάζει το αντίπαλον δέος να χειριστεί τον πληθυσμό του πλανήτη. 500.000.000 είναι οι άνθρωποι που θα μείνουν, λέει, πάνω στη Γη. Οι υπόλοιποι πρέπει να εξαφανιστούν είτε με υπογεννητικότητα είτε με εκτέλεση των μαζών.

ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΛΑ

Εάν υπάρχουν τα όπλα για να εκτελεστεί η συνολική μάζα του πληθυσμού; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Είναι εντελώς αθόρυβα και ονομάζονται σήμερα πληροφοριακά όπλα. Έχουν να κάνουν με την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου ο οποίος λειτουργεί περίπου στα 8,4Hz. Εάν κατεβάσεις τη λειτουργία στα 4 ή στα 3Hz μπορούνε όλοι να κοιμηθούν. Για παράδειγμα ένας στρατός 300.000.000 κινέζων προελαύνουν με το πάτημα ενός κουμπιού ξαφνικά κοιμούνται όλοι. Τι χρειάζεσαι λοιπόν τα αεροπλάνα ; τους πυραύλους ; την πυρηνική ενέργεια ; Τα πληροφοριακά όπλα έχουν να κάνουν με μια συγκεκριμένη λειτουργία του εγκεφάλου η οποία μεταβιβάζεται με αυτό που ονομάζουμε νευροδιαβιβαστές. Επειδή ο εγκέφαλος του ανθρώπου αποτελείται από 3 διαφορετικά κομμάτια, για να επικοινωνούν τα διαφορετικά κομμάτια εκκρίνονται μερικές ουσίες από το τέλος των νευρικών ινών, παραλαμβάνονται από το άλλο τμήμα του εγκεφάλου για να εκτελεστεί η διαταγή που έδωσε ο ανώτερος εγκέφαλος που είναι ο ανθρώπινος. Αυτούς τους νευροδιαβιβαστές λοιπόν μπορεί και επηρεάζει η τεχνολογία σήμερα και κατά βούληση μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι κατάθλιψη ή να σε κάνει να αισθάνεσαι τόση έξαρση που να βγεις στο μπαλκόνι και να πηδήξεις και να αυτοκτονήσεις, από τι χαρά σου υποτίθεται! Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτούργει από τα 4 Hz μέχρι τα 60 Hz. Η καθημερινή μας λειτουργία είναι από τα 8Hz - 14Hz. Από τα 14 Hz - 16Hz είμαστε σε κατάσταση ευθυμίας. Αυτή η κατάσταση ευθυμίας σε φέρνει στα 16Hz - 17 Hz. Τώρα αν γυρίσεις το κουμπί και το πας στα 20 στα 25Hz έχεις μια επανάσταση στα χέρια σου. Θυμάστε ότι πριν από 3 χρόνια αυτή η Αραβική άνοιξις ήταν ο ιός της «δημοκρατίας», εμείς τον ονομάσαμε τότε. Ο ιός της «δημοκρατίας» λοιπόν εξαπλώθηκε σε όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής οι οποίες η μια μετά την άλλη σε διάστημα 2 εβδομάδων άρχισαν να κάνουν επαναστάσεις. Αυτό ήταν ένα τεχνητό πείραμα με το HAARP βεβαίως, το οποίο πρέπει να σας πω ότι σήμερα έχει σχεδόν απενεργοποιηθεί εντελώς. Με άνωθεν παρεμβάσεις το HAARP έχει απενεργοποιηθεί. Θα διαπιστώσατε επίσης ότι οι ψεκασμοί τους οποίους βλέπατε με μεγάλη συχνότητα στους ουρανούς τόσο της Κρήτης όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας τις τελευταίες 60 ήμερες έχουν σταματήσει εντελώς. Κάτι γίνεται παιδιά!!! Κάτι συμβαίνει!!! Κάποιες αλλαγές γίνονται. Εγώ είμαι εδώ και σας λέω αυτά τα πράγματα και κανένας δεν έχει φωνάξει το ασθενοφόρο να με πάει στο ψυχιατρείο!!! Αντιλαμβάνεστε ότι αν αυτά σας τα έλεγα πριν από 15 χρόνια θα είχατε φύγει οι μισοί και οι άλλοι μισοί θα με είχατε “βουτήξει” και θα λέγατε τι έπαθε ο γιατρός!!!! Καλά τι έπαθε αυτός δε γίνεται να λέει λογικά πράγματα. Τι συνέβη στο μεταξύ; Σ’ αυτά τα 15 χρόνια έγιναν πολλά πράγματα. Μερικοί πέρασαν τα όρια που επέτρεψε η γενεσιουργός αιτία της δημιουργίας. Δεν επιτρέπεται πέρα από ένα κομμάτι.

CERN & ΝΕΣΤΩΡ


Θα σας πω και κάτι που θα ακουστεί εντελώς παράλογο αλλά το πείραμα CERN σταμάτησε τον Δεκέμβριο του 2012. Και σταμάτησε για αόριστο χρόνο και ξέρετε γιατί; διότι άλλο ξεκίνησε να κάνει και άλλο έκανε. Ξεκίνησε να κάνει εκπομπή νετρίνων τα οποία το τηλεσκόπιο ΝΕΣΤΩΡ θα παγίδευε. Δηλαδή τι έκανε; Συμπύκνωση των νετρίνων για να αποστέλλονται στο τηλεσκόπιο ΝΕΣΤΩΡ στην Πύλο για να μπορέσουμε να δούμε τις πληροφορίες από τα υποατομικά σωματίδια, διότι, μερικά από τα νετρίνα μπορούν να συγκρουστούν με την ύλη και γίνονται κάτι που λέγεται μυόνιο. Το πείραμα CERN λοιπόν ξέφυγε, και προσπάθησαν να ξαναδημιουργήσουν υποτίθεται το αρχικό bang. Την αρχική λειτουργία της δημιουργίας. Τους δόθηκαν πάρα πολλές προειδοποιήσεις .Θυμάστε ότι το CERN σταμάτησε να δουλεύει 3 φόρες. Τη μια μας έλεγαν ότι τα ηλεκτρικά δε ήταν καλά, την άλλη μας έλεγαν ότι είχαν κάνει λάθος στο μηχάνημα, ότι το μήκος του ενός σωλήνα δεν ήταν καλό. Στην 4η προειδοποίηση εκτελέστηκαν τα ⅔ των επιστημόνων που ήταν μέσα στις στοές. Εκτελεστήκαν από κάποια δύναμη που δεν έκανε ποτέ τον εαυτό της ορατή ή αισθητή στις ανθρώπινες αισθήσεις. Έτσι λοιπόν ανακοινώθηκε ότι το CERN κλείνει για αόριστο χρόνο και αντιλαμβάνεστε ότι κι αυτό συνέβη στο τέλος του 2012.Αρχίζετε λοιπόν να κατανοείτε μερικές ερωτήσεις. Τι ήταν εκείνο το ημερολόγιο των Μάγια που έλεγε ότι θα γίνει η καταστροφή, ότι είμαστε στο τέλος του κόσμου, και γιατί κι αυτό και το άλλο. Τι ήτανε; Βρισκόμαστε στο τέλος του Μεγάλου Ενιαυτού. Θυμάστε όταν σας είπα πως δημιουργήθηκε το σύμπαν, δημιουργήθηκε με έναν κυματισμό ενεργειακό. Τα πάντα στο σύμπαν έχουν μια κυκλική τροχιά. Αυτό που ονομάζουμε μήκος κύματος. Οι περισσότεροι από σας θυμάστε από τη Φυσική τι είναι το μήκος του κύματος, τι είναι το ύψος του κύματος. Όταν δείτε το πλανητικό μας σύστημα από το πλάι, βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία η μέση γραμμή και το πλανητικό σύστημα πηγαίνει επάνω και πηγαίνει κάτω κι αυτό κάνει γύρω - γύρω όπως είπαμε στο Γαλαξία. Ο χρόνος που παίρνει να κάνει μια επάνω και μια κάτω στροφή για να επανέλθει στη μέση γραμμή είναι 26.300 χρόνια. Αυτό ονομάζεται ο Μεγάλος Ενιαυτός.

ΛΕΜΟΥΡΙΑ, & ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ - ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ


Γιατί έχει σημασία; Διότι κατά την πορεία της η Γη αλλάζει τον μαγνητικό της άξονα. Και υπάρχει πολύ συχνά στην ιστορία αντιστροφή των πόλων της Γης. Η αντιστροφή των πόλων της Γης κινεί τις τεκτονικές πλάκες δημιουργεί απώλεια γαιών και δημιουργία νέων γαιών. Πριν 53.000 χρόνια ήταν το τέλος του προ-προηγουμένου ενιαυτού και έγινε αντιστροφή των πόλων της Γης και καταστράφηκε η ήπειρος Λεμούρια η οποία ήταν στο μέσον του Ειρηνικού Ωκεανού. Την ίδια όμως εποχή από την θάλασσα ανήλθε στην επιφάνεια η ήπειρος της Ποσειδωνίας ή αλλιώς Ατλαντίδος. Οι Έλληνες την ονόμαζαν Ποσειδωνία ενώ όταν την κατέλαβαν οι αποστάτες την ονόμασαν Ατλαντίδα. Όταν δηλαδή ο Ηρακλής εξεστράτευσε εναντίον της Ατλαντίδος ήτο υπό την κατοχή των αποστατών. Τώρα με αυτά που σας είπα τα λίγα, καταλάβατε και ποια είναι ή άλλη πλευρά. ΟΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣΝα πάμε τώρα στις 10 εντολές. Η 1η εντολή λέει: «Εγω ημι Κυριος ο θεος σου ουκ εσωντε σου Θεοι εταιροι πλην εμου».Ξαφνικά ο Θεός αρχίζει και φοβάται ότι υπάρχουν κι άλλοι Θεοί και δίνει εντολή στον άνθρωπο “κοίταξε μη πας μ’ αυτούς μ’ εμένα να είσαι”Η 2η εντολή ακούτε τι λέει: «Ου ποιήσεις εαυτό είδωλον ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη Γη κάτω και όσα τα εν τις ύδασει τα υποκάτω της Γης. Ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ λατρέψεις αυτοίς». Σας δίνει δηλαδή τη γεωφυσική θέση των έμβιων όντων στη Γη. Όσα είναι πάνω στη Γη και όσα είναι κάτω από τη Γη. Καταλάβατε τι λέει η δεύτερη εντολή; Και όσα τα εν τις ύδασει τα υποκάτω της Γης. Είναι φανερά στα μάτια μας. Η επόμενη εντολή τι λέει: «Έξι μέρες έργα»
«και ποιήσεις πάντα τα έργα σου τη δε ήμερα τη εβδόμη Σάββατο Κυρίω το Θεώ σου». Εμείς όμως έχουμε πέντε μέρες έργα. Γιατί; Κι αν διαπιστώσετε το Σάββατο κατά το μάλλον ήττον δουλεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι στον Πλανήτη. Την ημέρα την οποία τιμούν ως αργία είναι την ημέρα της Κυριακής. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν οι αποστάτες να σας βάλουν να ανοίγετε τα μαγαζιά και να πηγαίνετε στη δουλειά την Κυριακή. Το Σάββατο ονομάζεται Saturday (=Saturnus Day). Το Saturnus Day στα Αγγλικά και στα Λατινικά είναι η ημέρα του Κρόνου. Saturn είναι ο Κρόνος. Άρα το Σάββατο γιορτάζουν οι Κρόνιοι, ενώ την Κυριακή που είναι Sunday (=Sun Day). Η ημέρα του φωτός, του Ηλίου, του Φαέθωνος Απόλλωνος εορτάζει το φως. Επειδή αυτές είναι οι δυο αντιδιαμετρικές δυνάμεις στον πλανήτη. Οι δυνάμεις του Σαββάτου και οι δυνάμεις του Απολλωνίου φωτός. Δεν υπάρχει άλλη δύναμη. Η αιώνια διαμάχη σε όλο τον πλανήτη είναι ανάμεσα σ’ αυτές τις δυο δυνάμεις. Αυτή είναι η άλλη παράταξη που σας έχει φέρει σ’ αυτή την κατάσταση σήμερα.

Απόσπασμα απομαγνητοφωνημένης ομιλίας του Δόκτωρος Μανόλη Λαμπράκη Προέδρου της EI-END στα Χανιά στις 6/8/2013
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ART FM ΚΥΠΡΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
ΟΜΑΔΑ : Ei-End Μνημοσυνη


https://www.facebook.com/groups/362861210524716/permalink/368015650009272/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters