Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

20 Πράγματα που Αντιλαμβάνονται Μόνο οι Πολύ Δημιουργικοί Άνθρωποι!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον.
Η νευροεπιστήμη επιβεβαιώνει ότι οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο. Ο εγκέφαλός τους είναι κυριολεκτικά προγραμματισμένος με μοναδικό τρόπο. Αλλά αυτή η προίκα μπορεί συχνά να δυσκολέψει τις σχέσεις τους με τους άλλους ανθρώπους.

Δίας ο Μεγαλειώδης Πλανήτης

 
Το διαστημόπλοιο Juno εκτοξεύτηκε το 2011 και μπήκε σε τροχιά 53 ημερών γύρω από τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος τον Ιούλιο του 2016. Οι κάμερες της αποστολής κατέγραψαν εντυπωσιακές εικόνες της ατμόσφαιρας του Δία όπου κυριαρχούν τα σύννεφα, σύνθετες αναταράξεις, δίνες, τεράστιοι κυκλώνες και καταιγίδες. Η NASA δημοσίευσε τις εικόνες καλώντας όποιον επιθυμεί να τις επεξεργαστεί.

Ονειρα: Το Μυστήριο της Δεύτερης Ζωής μας

Ο εγκέφαλός σου είναι πιο ενεργός όταν κοιμάσαι απ’ ό,τι όταν βλέπεις τηλεόραση


Όταν ονειρευόμαστε, ο εγκέφαλός μας λειτουργεί κανονικότατα σαν να δέχεται αληθινά ερεθίσματα, και δίνει στους επιστήμονες την εικόνα ενός εγκεφάλου που βλέπει, ακούει, οσμίζεται, γεύεται, πιάνει, κινείται, κλπ, και επεξεργάζεται πληροφορίες σαν να τις δέχεται από το εξωτερικό περιβάλλον, με τη διαφορά ότι το σώμα κοιμάται και τίποτε από όλα αυτά δεν παρατηρείται να συμβαίνει σε αυτήν την πραγματικότητα.

Ελληνας γεωλόγος ανακάλυψε σε αποστολή με τη NASA 263 μετεωρίτες στην Ανταρκτική

Με γεμάτα χέρια γύρισε από την Ανταρκτική ο γεωλόγος Γιάννης Μπαζιώτης, επίκουρος καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος, μαζί με τους άλλους επιστήμονες, ανακάλυψαν ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά 263 μετεωρίτες στο πιο κρύο, ξηρό, ανεμoδαρμένο αλλά και πανέμορφο μέρος του πλανήτη.

Η άγνωστη συνέχεια της Ιλιάδας και της Oδύσσειας

 
Όλοι γνωρίζουμε την Ιλιάδα και την Oδύσσεια, αλλά πόσοι έχουν αναρωτηθεί από που προέρχεται η γνώση μας π.χ. για τον θάνατο του Αχιλλέα, αφού η Ιλιάδα τελειώνει με τον θάνατο του Έκτορα;
Ίσως πολλοί να υποθέτουν ότι τα υπόλοιπα επεισόδια, τα πριν και τα μετά τον θυμό του Αχιλλέα, είναι κατασκευάσματα των νεότερων τραγικών ποιητών, αλλά στην πραγματικότητα υπήρχε ένα πλήθος επών με θέμα τα πριν, τα μετά και τα της Τρωικής εκστρατείας.

Ανέλυσαν DNA από Οδοντοστοιχία Νεάντερταλ ΟΜΩΣ Αυτό που Βρήκαν Ανάμεσα στα Δόντια Ξάφνιασε τους Επιστήμονες

Οι Νεάντερταλ χρησιμοποιούσαν φυτικά αναλγητικά και πιθανώς τον μύκητα της πενικιλίνης, χιλιάδες χρόνια πριν την ανακάλυψη των αντιβιοτικών.

Όταν ήταν άρρωστοι, φαίνεται πως μασούσαν τον φλοιό από το δέντρο της λεύκας, ο οποίος περιέχει μια χημική ουσία (σαλικυλικό οξύ), που αποτελεί το ενεργό συστατικό της σημερινής ασπιρίνης.

Ερμηνεύτηκε το 50% του Δίσκου της Φαιστού

Ο Δίσκος της Φαιστού, που χρονολογείται πιθανόν στον 17ο αι. π. Χ., αποκαλύπτει σταδιακά τα μυστικά του. Ο γλωσσολόγος Δρ. Γκάρεθ Όουενς, που εδώ και 30 χρόνια ζει στην Κρήτη, έχει αφιερώσει τον ερευνητικό χρόνο του στην ερμηνεία του δίσκου. Μάλιστα, σε συνεργασία με τον καθηγητή Φωνητικής στην Οξφόρδη, Τζον Κόουλμαν, έχει προχωρήσει στην «ανάγνωση» του δίσκου σε ποσοστό 99%.

Μήπως έχετε ομάδα αίματος 0; Σταματήστε να κάνετε αυτό αμέσως!

Λογικά γνωρίζετε ότι αν έχετε ομάδα αίματος 0, μπορείτε να δώσετε αίμα σε όλες τις άλλες ομάδες αίματος! Αυτή είναι μια πολύ μοναδική ικανότητα που έχει η δική σας ομάδα αίματος.

Δεν συμφωνείτε; Αλλά, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να λάβετε αίμα από ανθρώπους μόνο με την ίδια ομάδα αίματος, το οποίο δεν είναι και το καλύτερο πράγμα – επειδή η ομάδα αίματος Ο είναι πολύ σπάνια!

Θα αποκτήσουμε και πολύ-λαθρομεταναστευτική αστυνομία.

Ο υπουργός Μη Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε από το Λονδίνο πως η Ελληνική Αστυνομία (γιατί την λες μωρέ Ελληνική αφού δεν θα είναι. Πολυλαθρομεταναστευτική θα είναι) θα προχωρήσει σε προσλήψεις λαθρο-αλλοδαπών αστυνομικών. Κι αυτό που εννοεί είναι ότι θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. Αλβανοί (έχουμε κάποιους), Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Ινδοί, Μαροκινοί Σομαλοί, και γενικά

Η Ρωσία Κήρυξε Παράνομους Τους Ιεχωβάδες -Το Κράτος Θα Κατασχέσει Την Περιουσία Τους Πίσω Αποθήκευση

«Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι στηρίζει τη θέση του ρωσικού υπουργείου Δικαιοσύνης και θεωρεί την οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία εξτρεμιστική, την εξαλείφει και απαγορεύει τη δραστηριότητά της στη χώρα», δήλωσε ο δικαστής Γιούρι Ιβανένκο.

Στον αέρα το σκάνδαλο Novartis: Αυτή είναι η πρώτη προστατευόμενη μάρτυρας – Πρώην γραμματέας του Φρουζή

Η πηγή που «κελάηδησε» πρώτη και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα λαδώματα και τις περίεργες πρακτικές των ανωτέρων στελεχών της Novartis ήταν τελικά μία γραμματέας.
Αυτήν την ώρα τελεί υπό καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, το οποίο της διασφάλισε η εισαγγελέας διαφθοράς.

Δήλωση-βόμβα από Ν.Τόσκα: «Θα προσλάβουμε Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς αλλοδαπούς στην Ελληνική Αστυνομία» – Διαλύουν τη χώρα

 
Δήλωση-«βόμβα» του Νίκου Τόσκα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε από το Λονδίνο πως η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει σε προσλήψεις αλλοδαπών αστυνομικών. Κι αυτό που εννοεί είναι ότι θα ενταχθούν στην ΕΛ.ΑΣ. Αλβανοί (έχουμε κάποιους), Πακιστανοί, Αφγανοί, Μπαγκλαντεσιανοί και γενικά άνθρωποι απ’ όλες τις φυλές του κόσμου, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει τα σύνορα και

Με λένε Jacob Rothchild και είμαι... αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ


 

Ο επικεφαλής μιας δυναστείας που εδώ και αιώνες σταθερά και με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζει να αποκτήσει απόλυτη κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα. Είμαι αρχηγός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ που μαζί με έξι μεγιστάνες Τραπεζίτες και πέντε βασιλικές οικογένειες το 1953 σχεδιάσαμε την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ελέγχουμε τα έθνη της Ευρώπης και στο

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ….. Αφροδιτη Καρανικου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ 
Σκοτάδι είχε αρχίσει να απλώνεται πάνω από τη Γη του Φωτός. 
Ένα μαύρο πέπλο , που αιώνες τώρα ύφαιναν οι έχθροί του Ελληνισμού. Το είχαν κεντήσει με κλωστές ψεύδους και άσβεστου μίσους και είχαν χαράξει επάνω του ανεξίτηλα σχέδια με σκηνές δόλου και υποκρισίας . …Και το ‘φτιαξαν τόσο πυκνό , ώστε να μην μπορεί να περάσει καμιά αχτίνα φωτός και ξυπνήσει τους κοιμισμένους ραγιάδες….

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ( Άρθρο της Αφροδίτης Καρανίκου )

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι μια μεγάλη αγκαλιά που τον τελευταίο καιρό γεμίζει από νέους Έλληνες αγόρια και κορίτσια….
Είναι τα καμάρια της Ε.ΣΥ…. Είναι το μέλλον της πατρίδας μας και μας γεμίζουν περηφάνια…. Νέα παιδιά γεμάτα ζωντάνια κι όρεξη να μάθουν την αληθινή τους ιστορία…. Συνειδητοποιημένα παιδιά , που σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία και την κοιτάνε να κυματίζει νιώθοντας περηφάνια….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 06-02-2018


Έσκαβαν για το Metro στην Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν Έμειναν Άφωνοι οι Αρχαιολόγοι

Έσκαβαν για το Metro στην Θεσσαλονίκη ΑΛΛΑ με Αυτό που Βρήκαν Έμειναν Άφωνοι οι Αρχαιολόγοι (εικόνες)
Τα έργα του μετρό προχωρούν και φέρνουν στο φως εικόνες που παρέμεναν καλά κρυμμένες στα έγκατα της γης. Τι διαπιστώνουν οι αρχαιολόγοι…

Την εικόνα της παλαιοχριστιανικής Θεσσαλονίκης, μιας πόλης που χαρακτηρίζεται από μεγαλοπρέπεια, αίγλη και δύναμη, σκιαγραφούν τα ευρήματα των ανασκαφών στον σταθμό του μετρό της Αγίας Σοφίας.

ALERT!!! ΦΟΒΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!!! ''ΔΙΑΤΑΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ''!!! ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ των ΗΠΑ τα λέει όχι κάποιος συνωμοσιολόγος!!! [ΒΙΝΤΕΟ] ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ...ΟΛΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ....

Αποκαλυπτικό βίντεο (για το οποίο τα mainstream κανάλια σιωπούν) από εκπομπή της Amy Goodman στις 2 Μαρτίου, 2007, όπου ο απόστρατος Στρατηγός (με τέσσερα αστέρια) του Στρατού των Ηνωμένων
Πολιτειών, γνωστός και από τον πόλεμο στο Κόσσοβο, αλλά και τους βομβαρδισμούς στη Σερβία το 1999, επί Κλίντον, Στρατηγός Wesley Clark, εξηγεί ότι η κυβέρνηση Μπους σχεδίαζε να επιτεθεί σε 7 χώρες μέσα σε 5 χρόνια:
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters