Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ. ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΦΕΡΕΙ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ίσως Να Κατασκευάστηκε Το Όπλο Του Τέσλα


Το Όπλο Του Τέσλα

Ανατολική Σιβηρία, 30 Ιουν 1908 – Μια τεράστια φλόγα διασχίζει τον ουρανό. 
Η γη συγκλονίζεται σε μια έκταση 2.000 χιλιομέτρων. Πάνω από 200.000 εκτάρια δάσους κάηκαν. 
Όλοι αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν μετεωρίτη… Οι εμπειρογνώμονες που έφθασαν στη περιοχή δεν βρήκαν κανένα ίχνος μετεωρίτη. Ορισμένοι ειδικοί αρχίζουν να αναρωτιούνται.

Νευρολογία κακίας ερπετοειδούς Εγκεφάλου, Βία λόγω φύλου, Φαλλοκρατία-Φεμινισμός. Αλκυόν Πλειάδες 85 ΒΙΝΤΕΟ

Η επιθετική συμπεριφορά και η βία προκαλούν διαρκείς διανοητικές βλάβες και τραύματα σε πολλούς ανθρώπους, με δαπανηρές ανθρώπινες και οικονομικές συνέπειες. Ποια είναι η προέλευση αυτής της βίας που αυξάνεται καθημερινά;
Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι γενετικοί παράγοντες διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο καθώς συμμετέχουν στην παραγωγή ορισμένων νευροδιαβιβαστών και μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη τάση στην επιθετικότητα, τον αλκοολισμό και τις βίαιες δολοφονίες, ωστόσο η βιολογία δεν καθορίζει το πεπρωμένο μας αφού ο εγκέφαλος έχει πλαστικότητα και είναι εύπλαστος σύμφωνα με εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες, ουσίες, κλπ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters