Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

François Hollande : άλλη μια αποτυχία της ευρωζώνης !


From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Στα μέσα του περασμένου Μαΐου είχαμε ανεβάσει το άρθρο μας :
- Γνωρίστε το νέοαφεντικό: «ο νέος Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande είναι άλλο ένα ανδρείκελοτων Πεφωτισμένων σαν τον Σαρκοζί » - , όπου θέταμε και το ερώτημα «ποια είναι άραγε η αποστολή που ανατέθηκε στον Hollande ; »
Μήπως θα επιβλέπει τη Γαλλία στη σχεδιαζόμενη διάλυση της Ευρωζώνης ;
Ή απλώς για να εξυπηρετήσει τους Γάλλους καπιταλιστές … παζαρεύοντας τις δυο μονάδες στη διάφορα επιτοκίων των κρατικών ομόλογων Γερμανίας - Γαλλίας ;
Βέβαια πέσαμε στην εποχή του …. Ελληνογαλλικού-ειδυλλίου , πριν ακόμα «το tsiprashow φάει την πόρτα » από τον Hollande …. και έτσι πέρα από μια φίλη μας και τα υπόλοιπα γνωστά 6-7 φιλαράκια του HEIL GAP …  κανείς άλλος δεν έθεσε το άρθρο μας υπ όψιν του κοινού στο διαδίκτυο .
Μετά ; ….  Τι μετά ;
Μετά ήρθαν και οι δεύτερες βουλευτικές εκλογές , όπου οι έλληνες με την βοήθεια και των 500.000 αλβανών λαθροψηφοφορων του @ντωνάκη Comaneci …. απλώς ….. «έβγαλαν τα μάτια τους» ! 
(ναι sorry το ξέχασα … βορειοηπειρώτες τους λένε τώρα) .

Όμως το παρελθόν του Hollande προδιαγράφει και το μέλλον του :
Ακόμα και η αριστερά είναι θυμωμένη μαζί του και ο Hollande τρώει … απανωτά χαστούκια.
Η Γαλλία βυθίζεται σε μια στάσιμη οικονομία.
Ο ιδιωτικός τομέας βρίσκεται υπό πίεση , η βιομηχανία κατασκευής των γαλλικών αυτοκινήτων οδεύει προς την ύφεση.
Η ανεργία χτύπησε ένα 10,2 % , αφήνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς δουλειά.
Η ανεργία των νέων (;)  …  στο 22,7% .
Η "λύση" των 150.000 θέσεων εργασίας για τους νέους με έξοδα των  φορολογουμένων έχει δοκιμάσει και στο παρελθόν … «με μικρή επιτυχία».
Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ σήμερα … αιωρούνται κοντά σε «επίπεδα ρεκόρ».
Έτσι, υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι …
Σε μια δημοσκόπηση του BVA το 55% των ερωτηθέντων ήταν δυσαρεστημένοι με τις προσπάθειες του Προέδρου François Hollande για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης .
Συγκριτικά … στο τέλος του μήνα του μέλιτος του … το 2007, μόνο το 31% ήταν δυσαρεστημένοι με τον Νικολά Σαρκοζί . Καταστροφικό για έναν «σοσιαλιστή» : το 57% πιστεύει ότι δεν έχει  διανείμει τα "βάρη" δίκαια - ίδια με τον πρόεδρο των πλουσίων - δηλαδή τον Σαρκοζί.  

Το πρόβλημα για τους ψηφοφόρους είναι η "αδράνεια", του Hollande μετά από κάποια αρχικά ημίμετρα, όπως η μερική αποκατάσταση της συνταξιοδότησης στα 60 και η αύξηση της υποστήριξης για την επάνοδο στην εκπαίδευση .

Τώρα οι άνθρωποι "αμφιβάλλουν σοβαρά για την ικανότητά του να αλλάξει τα πράγματα."
Πιστεύουν ότι στην κυβέρνηση ξοδεύουν το χρόνο τους … προσπαθώντας να « αποκαθηλώσουν την κληρονομιά του Σαρκοζί » και «απλώς συνεδριάζουν …. χωρίς την λήψη αποφάσεων ».

Σε μια δημοσκόπηση της OpinionWay , η ικανοποίηση σχετικά με τη δουλειά που έχει κάνει ο Hollande … συνετρίβει κατά 14 μονάδες … από το 60% τον Ιούλιο … στο 46% τον Σεπτέμβριο , σε σύγκριση προς το σκορ ικανοποίησης των ψηφοφόρων ... του 64 % για τον  Σαρκοζί το 2007.


Και το 58% ήδη πιστεύει ότι ο Hollande , μετά από τέσσερις μήνες στην εξουσία , πηγαίνει "προς τη λάθος κατεύθυνση."
Οι άνθρωποι έχουν την «περίεργη εντύπωση» ότι η κυβέρνηση «μόλις τώρα συνειδητοποίησε την κρίση», και από όποιο πολιτικό χώρο και αν προέρχονται ανησυχούν ότι η κυβέρνηση στερείται "σαφούς οράματος" και "σχεδίου πολέμου" για την καταπολέμησή της , δήλωσε ο Μπρούνο Jeanbart, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της OpinionWay.

Το άγχος καταπίνει τη μεσαία τάξη που σφυροκόπησε τον Hollande … με μείωση του ποσοστού ικανοποίησης της από την πολιτική του … κατά ένα 19%.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, είχε υποσχεθεί ότι θα απαιτούσε «προσπάθειες» από τους πλούσιους και από τις μεγάλες εταιρείες , αλλά πλέον η μεσαία τάξη φοβάται ότι θα κληθεί να επωμιστεί τα βάρη και να πληρώσει μάλιστα ακόμα περισσότερα σε φόρους.

Η κατάσταση χειροτερεύει .

Για να ανατρέψει την όλη κατάσταση , ο Hollande , το βράδυ της Κυριακής , απευθύνθηκε στο έθνος μέσω της τηλεόρασης (TF1) ... όπου και μείωσε τις προσδοκίες ανάπτυξης για το 2012 από το ...  ήδη μηδαμινό 1,2% … στο  0,8%.

Χα, χα, χα … μήπως τον θυμάστε τον τέκτονα ... τότε που θα πάντρευε την λιτότητα με την ανάπτυξη ;
Χα, χα, χα ….


Για να διατηρηθεί το έλλειμμα σε τάξη έπρεπε να καταλήξει σε νέα μέτρα περικοπών των 33 δισ. ευρώ.
Να  "περισώσει" 10 δισεκατομμύρια ευρώ στις δημόσιες υπηρεσίες - αν και είχε ήδη δεσμευτεί για την πρόσληψη περισσότερων υπαλλήλων για την εκπαίδευση, στην επιβολή του νόμου, καθώς και το σύστημα δικαιοσύνης.
Βαθιά απροσδιόριστες περικοπές θα πρέπει να γίνουν αλλού.
Που ;
Δεν μπορεί να σας απαντήσει ο HEIL GAP … 
Είναι μυστήριο …
Βεβαία είναι σίγουρο οτι ... οι προκύπτουσες απεργίες εκ των περικοπών αυτών … θα παραλύσουν τη Γαλλία για εβδομάδες.


Και αφού περιέγραψε τα φορολογικά μέτρα, μερικά από τα οποία είχαν  ήδη προταθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ώστε να αποκομίσει άλλα  20 δισεκατομμύρια ευρώ από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις , τόνισε για άλλη μια φορά, προς τους δύσπιστους συμπατριώτες του της μεσαίας τάξης , ( μπλα, μπλα, μπλα ) ότι οι φόροι αυτοί θα πλήξουν μόνο τις μεγαλύτερες εταιρείες και τα πλουσιότερα νοικοκυριά . ( μπλα, μπλα, μπλα )

Μάλλον … σωστά τον είχε αποκαλέσει HollandReOU κάποια … ροζ-ψυχή .

Βέβαια εκρηκτική ήταν η επίδραση στην κοινή γνώμη του "affaire Arnault," (της επιχείρησης Arnault , όπως ονομάζεται) , του Bernard Arnault, του πλουσιότερου άνθρωπου στη Γαλλία , τέταρτου πλουσιότερου άνθρωπου στον κόσμο, το αφεντικό της LVMH, και στενό συνεργάτη του Σαρκοζί , που έχει ζητήσει την βελγική υπηκοότητα , λόγω των φορολογικών συνθηκών του Βελγίου !

Αν μη τι άλλο, η κίνηση Arnault ήταν ένα επιτήδειο χαστούκι στο πρόσωπο του φαφλατά καιροσκόπου Hollande.

Βέβαια όσον αφορά τις βρωμοδουλειές των Ηνωμένων Εθνών και της παγκοσμιοποίησης … ;
Ε , εκεί ο François Hollande δεν χάνει τον χρόνο του , αντιθέτως σπεύδει να βοηθήσει τους τρομοκράτες των  "ταγμάτων θανάτου" που μαστίζουν σήμερα τη Συρία – και που υποκριτικά παρουσιάζονται από το δυτικό Τύπο ... ως «ιθαγενείς» και «αγωνιστές της ελευθερίας».
 

Εικόνα: Ο François Hollande (δεξιά) μετά τα «παχιά» λόγια της προεκλογικής του καμπάνιας προς τους Γάλλους ψηφοφόρους , όταν υποσχόταν να τερματίσει τον στρατιωτικό τυχοδιωκτισμό του Νικολά Σαρκοζί … τώρα … πια … που τα ξέχασε όλα … συμβάλλει στην αποσταθεροποίηση  και την καταστροφής της Συρίας , μέσω της χρηματοδότησης Λιβύων τρομοκρατών , τους οποίους βοήθησε να αναρριχηθούν στην εξουσία στην Τρίπολη , ο προκάτοχός του ο «κοντούλης » ο Σαρκοζί …

«The Hindu» http://www.thehindu.com/news σε άρθρο της , « η Γαλλία θα χρηματοδοτήσει την  αντιπολίτευση στη Συρία », αναφέρει:

Το Reuters επικαλέσθηκε μια « διπλωματική πηγή »,  που ανέφερε ότι η Γαλλία είχε αρχίσει να υποστηρίζει τα μέρη της Συρίας που προφανώς ελέγχονται από την ένοπλη αντιπολίτευση .
Πιο ανησυχητικό είναι ότι η έκθεση επισημαίνει ότι το Παρίσι εξετάζει την παροχή βαρύ πυροβολικού στους αντικυβερνητικούς μαχητές - μια κίνηση που θα αύξανε την σκληρότητα του εμφύλιου πόλεμου στη χώρα. 


Η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν που ηγούνται της Διεθνούς καταδίκης του εμφυλίου στην Σύρια έχουν επισημάνει ότι η λεγόμενη «ένοπλη αντιπολίτευση» αποτελείται από θρησκευτικούς εξτρεμιστές , πολλοί εκ των οποίων έχουν άμεσους δεσμούς με την Αλ Κάιντα και δεν είναι καν της Σύριοι ...  «προδίδοντας» έτσι το παραμύθι της Δύσης «περί επαναστατών».

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Γαλλίας είναι ιδιαίτερα εξωφρενική , δεδομένου ότι η λεγόμενη "αντιπολίτευση" της Συρίας ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να αρχίσει την στόχευση «πολίτικων στόχων» και υποδομών όπως π.χ. πολιτικά αεροδρόμια …  ένα από τα πλέον κραυγαλέα εγκλήματα πολέμου.
HEIL GAP ( or mind the GAP)
 
 
http://heilgapormindthegap.blogspot.nl/2012/09/francois-hollande.html

Σαντορίνη: Ανησυχία για το ηφαίστειο – Το νησί «σηκώθηκε» 14 πόντους!

Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, που μελετούν το φαινόμενο, ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «φούσκωμα» του μάγματος έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Η προσθήκη αυτού του μάγματος, από άποψη όγκου, θεωρείται η σημαντικότερη που έχει λάβει χώρα από το 1955, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου. Οι ερευνητές με επικεφαλής τον καθηγητή ηφαιστειολογίας Ντέηβιντ Πάιλ και την ηφαιστειολόγο Μισέλ Παρκς του Τμήματος Γεωεπιστημών της Οξφόρδης, καθώς και την Τζούλιετ Μπιγκς του Τμήματος Γεωεπιστημών του Μπρίστολ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature Geoscience», υπολόγισαν ότι η διόγκωση του μάγματος οδήγησε σε ανύψωση της επιφάνειας του νησιού κατά 8 έως 14 εκατοστά στο ίδιο χρονικό διάστημα. Οι επιτόπιοι υπολογισμοί στη Σαντορίνη έγιναν με τη βοήθεια εικόνων από δορυφορικά ραντάρ που παρείχαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) και η Γερμανική Υπηρεσία Διαστήματος (DLR), καθώς και μετρήσεων GPS από το έδαφος. Αν και τα νέα στοιχεία ρίχνουν περισσότερο φως στη λειτουργία του ηφαιστείου (το οποίο γύρω στα 1600 π.Χ. σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες εκρήξεις στην παγκόσμια ιστορία, οδηγώντας πιθανώς στην καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού), σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν διαφωτίζουν για το μείζον ερώτημα: πότε το ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά. Το «ζωντάνεμα» του ηφαιστείου καταγράφηκε στην αρχή του 2011 με μικρούς σεισμούς, που τράβηξαν την προσοχή των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων, καθώς για περίπου 25 χρόνια επικρατούσε σχετική ησυχία στην καλδέρα. Οι μικρο-σεισμοί συνοδεύτηκαν από ορισμένες άλλες περιστασιακές ενδείξεις, όπως αλλαγές στο χρώμα του νερού σε ορισμένα σημεία και έκλυση αερίων με χαρακτηριστική οσμή. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η ποσότητα λιωμένων πετρωμάτων (μάγματος) που έχει σωρευτεί κάτω από το ηφαίστειο κατά το περασμένο έτος, ισοδυναμεί με περίπου 10 έως 20 έτη ανάπτυξης του ηφαιστείου. Επισημαίνουν όμως πως αυτό δεν σημαίνει ότι επίκειται κάποια έκρηξη, αντίθετα, όπως τονίζουν, η σεισμική δραστηριότητα έχει σαφώς υποχωρήσει κατά τους τελευταίους μήνες. Οι ερευνητές σημειώνουν ότι το ηφαίστειο της Σαντορίνης εμφανίζει δύο διαφορετικών ειδών εκρήξεις στο πέρασμα του χρόνου: αφενός μικρές εκρήξεις που συμβαίνουν σχετικά συχνά και εκλύουν λάβα και, αφετέρου, μεγάλες εκρήξεις που συμβαίνουν σπάνια, ανά περίπου 10.000 έως 30.000 χρόνια. Και οι δύο τύποι εκρήξεων θεωρείτο ότι «εκκολάπτονται» σε ένα ρηχό θάλαμο μάγματος, ο οποίος τροφοδοτείται σε συνεχή βάση από μικρές ποσότητες λιωμένων πετρωμάτων, οι οποίοι ανεβαίνουν από κάτω προς τα πάνω. Όμως, όπως αναφέρει η νέα μελέτη, γεωλογικές (ορυκτολογικές) μελέτες δείχνουν ότι τουλάχιστον το 15% του υλικού που εκτινάχθηκε κατά την Μινωική έκρηξη του ηφαιστείου, έφθασε στον θάλαμο του μάγματος λιγότερο από 100 χρόνια πριν την έκρηξη, δηλαδή όχι σταδιακά και σε βάθος χρόνου, αλλά σε πολύ πιο σύντομο χρόνο. Σύμφωνα με τους ερευνητές, είτε το ηφαίστειο της Σαντορίνης βρίσκεται στην πιο συνηθισμένη (αργή) φάση συσσώρευσης λάβας, είτε στην πιο σπάνια (και γρήγορη) εκρηκτική φάση του, ο ρηχός θάλαμος του μάγματος τροφοδοτείται περιστασιακά με ταχείας ροής ποσότητες μάγματος. Η χρονική διάρκεια αυτών των περιόδων τροφοδότησης του μάγματος είναι σύντομη σε σχέση με τις ενδιάμεσες περιόδους ηρεμίας, ενώ το πότε θα συμβούν αυτές οι περιστασιακές ανατροφοδοτήσεις, δηλαδή ο χρονισμός τους, εξαρτάται από την υπόγεια δυναμική που αναπτύσσεται στο ακόμα βαθύτερο τμήμα του μάγματος κάτω από τη Σαντορίνη 

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/14_2096.html

Μυστήριο : Τί έχουν βρεί στον Ζάκρο και τον Τσούτσουρο της Κρήτης και τα κρύβουν;Γιατί το μουσείο παραμένει κλειστό;



 Μουσείο Ηρακλείου, κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης από το 2006 !!! Απίστευτο !!! Το δεύτερο ... σημαντικότερο (κατ’εμέ Το Σημαντικότερο !) μουσείο της Ελλάδας είναι κλειστό από τον Νοέμβριο του 2006 λόγω εργασιών ανακαίνισης !!! Μα τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι,.. σε τόσα χρόνια (6 τον αριθμό) θα σηκώναμε νέο πύργο του Άϊφελ στο Ηράκλειο της Κρήτης !!! Βέβαια δεν μας λένε και τα άλλα,… οτι δηλαδή τα τελευταία χρόνια γίνανε τρομερές ανακαλύψεις σε περιοχές της Κρήτης όπως...
είναι ο Τσούτσουρας και ο Ζάκρος. Συγκεκριμμένα στον Ζάκρο ανακαλύφθηκε ανάκτορο διαστάσεων Κνωσσού και επίσης στο φαράγγι του Ζάκρου ανακαλύφθηκαν και άλλα πολύ περίεργα πράγματα μέσα σε σκαμμένους στα βράχια πανάρχαιους Μινωϊκούς ? τάφους ! Γιαυτό μάλιστα και το φαράγγι του Ζάκρου λέγεται από τους ντόπιους και φαράγγι των Νεκρών (βασιλέων και ποιών βασιλέων ??? !!!) Εκεί λοιπόν (κατ’επίσημη δήλωση αρχαιολόγου στο μουσείο του Ηρακλείου) βρέθηκαν λίθινες σφραγίδες που απεικόνιζαν διάφορα “φανταστικά όντα αγνώστου προέλευσης και αναγνώρισης” !!!. Όταν μάλιστα αποφασίστηκε σε ποιά αίθουσα του μουσείου Ηρακλείου να τα τοποθετήσουν προς έκθεση στους επισκέπτες όλα αυτά τα περίεργα εκθέματα από τον Ζάκρο, τότε ξαφνικά όλο το μουσείο έκλεισε για λόγους ανακαίνισης !!! και έμεινε κλειστό από το 2006 μέχρι και σήμερα όπου και παραμένει κλειστό. Μάλιστα λειτουργεί μόνο μία προσωρινή μικρή αίθουσα με λίγα χαρακτηριστικά και αντιπροσωπευτικά εκθέματα, (δηλαδή αυτά μόνο που θέλουν να μας δείξουν).. Τι συμβαίνει τελικά όμως, μήπως τα εκθέματα ήταν τόσο σημαντικά που θα προκαλούσαν και τελικά απλά τα έκρυψαν ? Βέβαια μην περιμένετε να δείτε αυτά τα φανταστικά όντα του Ζάκρου γιατί αυτή τη στιγμή γίνεται το “ξεκαθάρισμα” όπως ενημερώνουν το κοινό στα πλαίσια της “ανακαίνισης” για να επιλέξουν ποιά εκθέματα τελικά θα δείξουν στο κοινό. Μήπως περιμένουν την έγκριση λογοκρισίας από τους “men in black” ? τι να πω,, Πάντως ο αρχαιολογικός χώρος και το φαράγγι τουν Ζάκρου σφίζει κυριολεκτικά σήμερα από πεζοπόρους-αρχαιολόγους Αμερικανούς και Γάλλους. Το λέω όντως έχοντας δει αυτό ο ίδιος που βρέθηκα εκεί. Κάνουν εκτενείς “πεζοπορίες” όπως μου είπανε μέσα στο φαράγι του Ζάκρου (ή το φαράγγι των νεκρών) για λόγους φυσιολατρικούς ! Μάλιστα στα πλαίσια της φυσιολατρίας παίρνουν μέτρα από τμήματα όπου έχουν βρεθεί ευρήματα, (πχ τάφοι και ανάκτορο Ζάκρου) και σχεδιάζουν εκτενώς όλη την περιοχή. Αμα λάχει κάνουν και καμιά λαθροανασκαφή μέσα στο φαράγγι των νεκρών αφού ουσιαστικά ο καθένας μπαίνει (όπως και εγώ) και κάνει ότι θέλει χωρίς κανένα έλεγχο ! Αλλά το ερώτημα παραμένει, γιατί κρύφτηκαν τα ευρήματα των φανταστικών όντων του Ζάκρου, γιατί το μουσείο Ηρακλείου κάνει ανακαίνιση για έξι χρόνια αλλά δεν ανακαινίζει το κτίριο αλλά τα εκθέματα !!! ??? επιλέγοντας ποιά είναι καλά και ποιά απαγορευτικά !!! Και στην τελική όλοι αυτοί οι περιπλανώμενοι περιπατητητές αρχαιολόγοι τι ενδιαφέρον βρήκανε ξαφνικά στον Ζάκρο και τρέχουν απ’ολο τον κόσμο ? Σημειώστε εδώ πως μέχρι και το National Geographic Society έκανε τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την περιοχή μέ έναν αμερικανό αρχαιολόγο ο οποίος βρίσκει ευρήματα μέχρι και πάνω στις κορυφές του όρους Ζάκρου. Και για λίγη "σάλτσα", ψάξτε και βρείτε τι δουλειά έχει το όρος Ζάκρος να υπάρχει με το ίδιο όνομα στο σημερινό Ιράν και γιατί στα πανάρχαια χρόνια πριν ακόμα και από τους Σουμέριους ήτανε λατρευτικό βουνό των Ακκάδων ή αλλιώς Ελαμίτες (Αρκάδες και Ελαδίτες). Ψάξτε επίσης γιατί σε όλη την περιοχή του Ζάκρος στην Κρήτη έχουν ανακλυφθεί Μινωϊκά ιερά σε κορυφές όπου ονομάζονται “Ιερόν κορυφής”. Παρόμοια στο Ζάκρος του Ιράν θεωρούνταν η κορυφή του από τους Ακκάδες-Ελαμίτες ως ιερόν ! Ψάξτε επίσης γιατί οι Σουμέριοι ανέφεραν στις γραφές τους πως οι Ακκάδες ή Ελαμίτες ήρθαν από την θάλασσα και ήταν άλλη φυλή ξένη προς την δική τους και πως αυτοί (οι Ελαμίτες) δίδαξαν στους Σουμέριους θρησκεία, αρχιτεκτονική, αγροκαλιέργεια, και πολιτειακή οργάνωση. Επίσης ερευνήστε γιατί οι Σουμέριοι όταν αντιμετώπιζαν σε μάχη τους Ελαμίτες τους αποκαλούσαν “ερυθρόδερμους”. Συνδυάστε το αυτό με το κόκκινο χρώμα των Μινωιτών που θεωρούνταν ιερό και επίσης εξηγείστε μου γιατί όλη η περιοχή Ζάκρος στην Κρήτη έχει σε πολλά σημεία ένα έντονο κοκκινόχωμα το οποίο απλά το διαλύεις με νερό και γίνεται αμέσως βαφή κόκκινου χρώματος που με αυτό μπορείς να βάψεις (για λατρευτικούς ίσως λόγους) όλο το δέρμα σου κόκκινο ! Πολλά αναπάντητα ερωτήματα και τρομερές συμπτώσεις συμβαίνουν στο Ζάκρος της Κρήτης (εκ του Ζαγραίου Δία) που κατ’εμέ απλά είναι και άλλες αποδείξεις που έχω μαζέψει και που δείχνουν ποιά είναι η σχέση των Μινωιτών με τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο από αρχήας έως και σήμερα. ! Σας προκαλώ πάντως να κάνετε και εσείς την έρευνά σας.. ποιός ξέρει,.. ίσως του χρόνου σας συναντήσω στο Ζάκρος της Κρήτη να ψάχνετε γενικώς μέσα στο φαράγγι.. εγώ πάντως θα είμαι εκεί για “φυσιολατρικούς” λόγους και μόνο.. << Επτάγονος >>
http://olympia.gr/
http://www.gataros.net

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_7447.html

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ



Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αισθάνομαι μαζί με πολλούς άλλους ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τις ταραχές και εξεγέρσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 8 μήνες. Κάτι κοσμικό συμβαίνει με τη μοριακή δομή ολόκληρου του πλανήτη μας και αυτό αλλάζει τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και τα μυαλά, και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Έχει αποδειχθεί σε όλη την ιστορία ότι τα περισσότερα από τα μεγάλης κλίμακας βίαια περιστατικά, (πολέμους, εξεγέρσεις, κτλ. ..) έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του ηλιακού κύκλου του ήλιου. Λοιπόν, αν έχετε παρατηρήσει, ο ήλιος ήταν πολύ δραστήριος τον τελευταίο καιρό. Ηλιακές εκλάμψεις και κηλίδες στον Ήλιο εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Είμαστε τώρα που βιώνουμε τον ηλιακό κύκλο 24 και μόλις ξεκίνησε. Το ηλιακό μέγιστο (όταν ο ήλιος θα δείξει πιο δραστηριότητα) υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα κοντά στο τέλος του 2012. Είναι πολύ πιθανό ότι μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη θα γίνει προς την κατεύθυνση της γης. Αν είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα του πλανήτη. Προσπαθήστε να τυλίξτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό για ένα λεπτό. Προσπαθήστε να φανταστείτε τη γη σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τώρα από την πλευρά συνωμοσίας των πραγμάτων. Εντάξει, έτσι έχουμε τον ηλιακό κύκλο 24 να συμβαίνει και ίσως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν κάτι που αφορά μια τεράστια έκλαμψη. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένας από τους λόγους που τόσες πολλές τεράστιες υπόγειες βάσεις χτίζονται; Ταυτόχρονα, θα μπορούσε το HAARP και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να χρησιμοποιούν αυτή τη φορά να δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα στους ανθρώπους, ώστε να μην έχουν την προσοχή στο τι πραγματικά συμβαίνει; Εάν οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι, θα πεθάνουν. Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν. Απλά γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια για να πάρουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Μόνο η ελίτ θα ζήσει και είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού. 

 http://hellenic-music-videos.blogspot.gr

 http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_58.html

ΒΙΑΖΕ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ "ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"



ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΧΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1955 Συγκλονιστική μαρτυρία από τον δημοσιογράφο Γ. Καράγιωργας που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αγριότητας των τούρκων. Σε ομιλία του για..
τα 40 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά περιέγραψε κάποια περιστατικά... "Στο Γενή Σεχίρ, ώρα 7 το απόγευμα μέσα στη μέση του δρόμου, ο όχλος περικύκλωσε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το παρέδωσε σ΄ έναν ημιπαράφρονα χαμάλη γνωστό ως «γορίλα» και εκείνος παρουσία δύο χιλιάδων ατόμων το.. εβίασε επανειλημμένως, ενώ το πλήθος ούρλιαζε, «αυτά παθαίνουν οι Έλληνες. Σκότωσέ την, σκότωσέ την την σκύλα την Ελληνίδα»." "Μόλις δόθηκε το σύνθημα της επιθέσεως, κύματα όχλου μπήκαν στην εκκλησία, για να την καταστρέψουν. Μέσα όμως βρισκόταν εκείνη την στιγμή ο αρχιδιάκονος, ο οποίος επιχείρησε να τους εμποδίσει. Οι Τούρκοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να προσπαθούν να του βγάλουν τα ράσα. Ο αρχιδιάκονος αντέστη, αλλά υπέκυψε. Από τις φωνές, τα ουρλιαχτά και την φασαρία ανησύχησε η μητέρα του ιερωμένου κι έντρομη έτρεξε στην εκκλησία. Το πλήθος την εκύκλωσε και άρχισε να την κτυπά, ενώ πιο πέρα ο γιος της δεμένος πισθάγκωνα σε μια καρέκλα μετεφέρετο από το πλήθος στην έξοδο. Εκεί αφού τον άφησαν, ανέθεσαν σε έναν αλήτη να τον ξυρίσει χωρίς σαπουνάδα. Όταν τον εξύρισαν, τον μετέφεραν στο καμπαναριό από κάτω και του 'καναν περιτομή. Ύστερα τον άφησαν εξαντλημένο και αιμορραγούντα." Ένας άλλος Κωνσταντινουπολίτης αναφέρει: «Βρισκόμασταν μόνοι στο σπίτι μόλις άρχισαν τα φοβερά γεγονότα. Είχε αρχίσει να σουρουπώνει, όταν ξαφνικά ακούσαμε ασυνήθιστο θόρυβο, ιδιαίτερα δυνατό. Φοβηθήκαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ο θόρυβος δυνάμωνε συνεχώς και ο φόβος μας γινόταν εντονότερος. Στην κεντρική είσοδο είχα βάλει μια μεγάλη μπάρα, ενώ είχαμε κλείσει τα παράθυρα. Στο διπλανό σπίτι είχαν ήδη αρχίσει τη λεηλασία. Ακούσαμε φωνές να ζητάνε βοήθεια. Τελικά, μπήκαν από την πόρτα του κήπου. Την είχαν σπάσει με κασμάδες. Μόλις με είδαν, ρώτησαν με δυνατή φωνή και απειλητικό ύφος: «Τούρκοι είσαστε εσείς;» Όλοι απαντήσαμε: «Είμαστε Ρωμιοί μέχρι τα κεραμίδια». Τον ένα όροφο του σπιτιού τον λεηλάτησαν. Δεν άφησαν τίποτε στο πέρασμά τους. Έσπειραν τον πανικό και την καταστροφή. Έφυγα με τη γυναίκα μου για να γλιτώσουμε. Είχε πάθει σοκ και έκλαιγε ασταμάτητα. Στο δρόμο επικρατούσε πανικός, οι εκκλησίες είχαν λεηλατηθεί, τα σπίτια και τα καταστήματα είχαν γίνει κάρβουνο…».(Σωτήρης Μισαηλίδης) Ο Σταύρος Γιουσουφίδης μέσα απ’ το Γηροκομείο του Ελληνικού Νοσοκομείου του Μπαλουκλί, αφηγείται: "Μέναμε στο Αϊβάνσαραϊ. Εργαζόμουν σε ένα κατάστημα χονδρικής στο Εμίνονου. Το βράδυ της 6ης Σεπτεμβρίου ακούσαμε ένα μεγάλο θόρυβο. Μία πολυπληθής ομάδα φώναζε συνθήματα. Οι πρώτες καταστροφές άρχισαν από την εκκλησία στο Εντιρνέκαπι. Έρχονταν χτυπώντας και σπάζοντας. Όταν έφτασαν στο σπίτι μας, μας προφύλαξε ο παιδικός μου φίλος Ισμαήλ Τσαβούς. Στη συνέχεια πήγε στη πίσω γειτονιά να προστατέψει τον αδελφό του που ζούσε με μια Ρωμιά. Όταν έφυγε μία ομάδα κατέστρεψε το μπροστινό μέρος του σπιτιού μας. Η γειτονιά μας καταστράφηκε. Παρά το γεγονός ότι κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συνέχισαν να καταστρέφουν. Αποχώρησαν με το πρωινό εζάνι...

" http://www.stoxos.gr http://antipliroforisi.blogspot.gr/

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/6_2431.html

Οι… Τούρκοι δάσκαλοι της Θράκης ξαναχτυπούν!


Ε, τι; Δεν το ξέρετε εσείς δηλαδή ότι κάθε χρόνο τέτοιον καιρό διάφοροι εμπλεκόμενοι με την εκπαίδευση (υπουργοί, προϊστάμενοι διευθύνσεων, συνδικαλιστικές παρατάξεις, σύλλογοι καθηγητών και γονέων) εκδίδουν ανακοινώσεις με διαπιστώσεις και ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς; Και βέβαια το ξέρετε!

Πάρτε λοιπόν τώρα και μία…άλλη ανακοίνωση: το μήνυμα που απέστειλε την 1η του Σεπτέμβρη στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης ο γνωστός (και παράνομος) «Σύλλογος Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης», όπως τη μετέφρασε το ιστολόγιο tourkikanea.gr από το τουρκοπεριοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί».


Απολαύστε γνήσιο τουρκολάγνο εμετό από κάποιους που επιχειρούν να αυτοπροσδιορίζονται ως δάσκαλοι, απολαύστε όμως και τη φωτογραφία, που δεν έχει βέβαια σχέση με το δημοσίευμα, αλλά είναι σίγουρα πολύ… εύγλωττη, καθώς απεικονίζει τον πρόεδρο του εν λόγω συλλόγου Σαμή Τοραμάν με το…μεγάλο του ίνδαλμα! Όσον αφορά τέλος τη φύση των περιεχομένων αιτημάτων, εμείς τι να πούμε; Κρατάμε απλώς το προσφυές αναμφίβολα σχόλιο του μεταφραστή Μ.Κ. πως «θα ήταν καλύτερα να βγάζει απ’ ευθείας μια ανακοίνωση το ίδιο το τουρκικό προξενείο, και όχι να τα μαθαίνουμε από…αναμεταδότη»! Ε, να μη χάνουμε τζάμπα και τον χρόνο μας!  Μήνυμα για την εκπαιδευτική χρονιά του «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης»


Ας είναι χαρμόσυνη για όλη την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης η εκπαιδευτική-ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013.
Αγαπητοί μαθητές, εσείς αποτελείτε το μέλλον μας. Η συνέχιση του τουρκικού πολιτισμού και η δυνατότητα μιας πιο ελπιδοφόρας ματιάς για το αύριο της μειονότητας, συνδέεται με την εκπαίδευση που θα πάρετε και τις εργασίες που θα κάνετε.
Αξιότιμοι δάσκαλοι, σε εσάς αναλογεί το μεγάλο καθήκον για την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό της μειονότητας μας, καθώς και για την ανάπτυξη της τουρκικής γλώσσας και την βελτίωση της έκφρασης των μελών της μειονότητας. Στόχος μας πρέπει να είναι η εξύψωση του επιπέδου και της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται στα παιδιά μας, και η ανατροφή γενεών μορφωμένων, σύγχρονων και συνδεδεμένων με την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, και τις εθνικές και πνευματικές μας αξίες.
Αξιότιμοι γονείς, μεγάλη είναι και η δική σας συμβολή στην ανατροφή των παιδιών σας, που είναι και το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο. Συνεργαστείτε με τους δασκάλους στο σχολείο και παρακινήστε τα παιδιά σας να μετέχουν σε κάθε είδους δραστηριότητες. Ενδιαφερθείτε για τα μαθήματα των παιδιών σας.
Αξιότιμοι γονείς, γράψτε τα παιδιά σας στα μειονοτικά σχολεία. Για όσο ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας, θα δείτε να αυξάνονται και οι επιτυχίες.
Στην Δυτική Θράκη θα πρέπει να ανοίξουν δίγλωσσα νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια που θα ανήκουν στην μειονότητα.
Δεν είναι σωστό το μέτρο του κατ’ επιλογήν μαθήματος των τουρκικών σε κάποια κρατικά σχολεία στην Δυτική Θράκη.
Στην Δυτική Θράκη πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια ώστε τα παιδιά της τουρκικής μειονότητας να επιλέγουν τους δικούς τους εκπαιδευτικούς φορείς”.


Ηλεία: Συμβολικός αποκλεισμός της Πρωτοβάθμιας από δασκάλους και νηπιαγωγούς

Συμβολικό αποκλεισμό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα .....
πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Ηλείας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών Ηλείας, αναφέρονται τα εξής: «Η πενιχρή χρηματοδότηση της Παιδείας έχει αντίκτυπο, στα σχολεία όλης της χώρας και θα φανεί ακόμη περισσότερο τους χειμερινούς μήνες, όταν θα πρέπει να επιλέξουμε πού θα διατεθούν τα λίγα χρήματα που υπάρχουν. Δε χρειάζεται βεβαίως να πούμε για τους μισθούς μας που είναι οι κατώτεροι στην Ευρώπη και για την παροχή Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης την οποία πληρώνουμε και δεν έχουμε. Και τώρα, κατ’ ακολουθία της έκθεσης του ΟΟΣΑ, μας περιμένουν δραματικές αλλαγές στο εργασιακό μας καθεστώς, μετατρέποντας τον Έλληνα Εκπαιδευτικό σε «δούλο» ενός έξωθεν συστήματος επιταγών με εγχώρια υπογραφή, στο όνομα του ευρώ και στο πλέγμα της τήρησης των υποχρεώσεών μας στους Εταίρους μας, ως τη μοναδική λύση από τη διαφυγή της κρίσης, που μέρα με τη μέρα αφήνει πίσω της στρατιές ανέργων, εξαθλιωμένους ανθρώπους και μία ύφεση που έχει ξεπεράσει σε βάθος και χρόνο κάθε προηγούμενο. Αξιολόγηση, Ανακατανομή των οργανικών θέσεων, Αύξηση του ωραρίου κατά δύο ώρες για τους δασκάλους, είναι το τρίπτυχο που θα κληθεί ως μέσο – μέτρο, να διορθώσει τις στρεβλώσεις και τα κακώς κείμενα του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Στην πραγματικότητα: Θα καταργήσει τους αναπληρωτές και θα περιορίσει τους διορισμούς Θα αλλάξει τους όρους στο σχολείο με ένα διευθυντή που θα μετατραπεί σε επιθεωρητή και τιμωρό Θα αλλάξει το εργασιακό καθεστώς και θα συμβάλλει στις απολύσεις των συναδέλφων οι οποίοι θα κριθούν ανάξιοι να μεταβούν από τον ένα βαθμό στον επόμενο, με τη μεγάλη σφαγή από το Γ στο Β, για να μη μιλήσουμε και για τη μετάβαση από το Β στον Α Θα δίνει «φύλλο πορείας» στους συναδέλφους από περιοχή σε περιοχή, εκτός του διορισμού τους εφόσον υπάρχουν κεντά. Μετακινήσεις δηλ. εκπαιδευτικών από περιοχές που πλεονάζουν οργανικές θέσεις σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη οργανικών».
 
 Πηγή: ilialive.gr

Πρόεδρος Πούτιν: Δεν θα "αλλάξουμε πολιτική" στη Συρία!


From HEIL GAP ( or mind the GAP)   
Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν κατέστησε σαφές ότι η Ρωσία δεν θα υποχωρήσει σε μια ενδεχομένη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, και προειδοποίησε το Ισραήλ και τις άλλες χώρες να μην επιτεθούν στο Ιράν εξ αιτίας του πυρηνικού του προγράμματος , λέγοντας ότι η χρήση βίας θα ήταν "καταστροφική" για τη Μέση Ανατολή και θα έχει επιπτώσεις πολύ πιο πέρα από την περιοχή, ανέφερε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

"Έχουμε προειδοποιήσει όσους δεν είναι άσχετοι με τις στρατιωτικές λύσεις .... ότι αυτό θα ήταν επιβλαβές, κυριολεκτικά καταστροφικό , για την περιφερειακή σταθερότητα και θα έθετε σε βαθύ κλονισμό την ασφάλεια , ακόμη και για τις οικονομικές σφαίρες αρκετά πέρα από τα όρια της περιοχής της Μέσης Ανατολής," ανέφερε στο Interfax ο Αναπληρωτής Υπουργός Sergei Ryabkov .
Η Ρωσία δεν βλέπει κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν αποσκοπεί στην ανάπτυξη όπλων, προσθεσε ο Ryabkov.
"Εμείς, όπως και πριν, δεν βλέπουμε κανένα σημάδι ότι υπάρχει μια στρατιωτική διάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν."
Δεν υπάρχουν σημάδια. 

Βλέπουμε κάτι διαφορετικό - ότι δεν υπάρχει πυρηνικό υλικό... στο Ιράν που είναι υπό έλεγχο των ειδικών επιθεωρητών της διεθνούς αντιπροσωπείας ατομικής ενέργειας.
Αυτό το πυρηνικό υλικό δεν καταλήγει με κάποιο τέχνασμα για τις στρατιωτικές ανάγκες, αυτό επιβεβαιώνεται επίσημα από  (IAEA) (ΔΟΑΕ)" . 


Ο Πρόεδρος Πούτιν, σε συνέντευξή του στο Russia Today, απέρριψε οποιαδήποτε κώλυμα σχετικά με τη Συρία εκ μέρους της Ρωσίας , ύστερα από τις απειλές πόλεμου του Λονδίνου και του Ομπάμα.
"Πώς γίνεται να αναμένουν ότι η Ρωσία θα είναι η μόνη που θα αναθεωρήσει τη στάση της;" απάντησε ο Πούτιν. «Δεν νομίζετε ότι οι ομόλογοι μας στις διαπραγματεύσεις θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις δικές τους απόψεις ;»
Επειδή , εάν εξετάσουμε και πάλι τα γεγονότα των τελευταίων ετών , θα δούμε ότι κάμποσες πρωτοβουλίες των ομολόγων μας , τελικά δεν έχουν κατέληξαν για τον σκοπό για τον οποίον προοριζόταν !
                                  Afghanistan, 1996 - Ruins of Kabul from civil war.                                                     

"Πάρτε τα παραδείγματα τις πολυάριθμες χώρες τις οποίες οδήγησαν  σε κλιμάκωση των εσωτερικών τους συγκρούσεων."
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πήγαν στο Αφγανιστάν, και τώρα όλοι μαζί ανυπομονούν να αποχωρήσουν από εκεί.

Αν υπάρχει κάτι στο τραπέζι τώρα , αυτό είναι το θέμα της βοηθείας μας ώστε να αποσύρουν τα στρατεύματα και το υλικό τους από το Αφγανιστάν και της διέλευσής τους μέσω των ιδικών μας οδών διαμετακόμισης.

"Τώρα, είστε βέβαιοι ότι η χώρα ( το Αφγανιστάν ) έχει σταθεροποιηθεί για τις επόμενες δεκαετίες ;"

Ο Πούτιν απαίτησε να δοθεί ένα τέλος στην αποστολή όπλων στη συριακή εμπόλεμη ζώνη, και έκανε άμεση αναφορά στο Αφγανιστάν της δεκαετίας του '80:
"Εκείνη την περίοδο, οι τρέχοντες ομόλογοι μας υποστήριξαν εκεί μια επαναστατική κίνηση  και βασικά δημιούργησαν την Al Qaeda , ένα πρόγραμμα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που αργότερα στόχευσε και τον ίδιο τον δημιουργό του". 

"Σήμερα μερικοί άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους μαχητές από την Al Qaeda ή μερικές άλλες οργανώσεις , με εξίσου ακραίες ισλαμιστικές απόψεις , για να ολοκληρώσουν τους στόχους τους στη Συρία." 


Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη και πολύ μυωπική.
Αλλά σε αυτή την περίπτωση , κάποιος πρέπει να ξεκλειδώσει το Γκουαντανάμο , να οπλίσει τους όλους τους κρατούμενους και να τους φέρει στη Συρία ώστε να πολεμήσουν .
"Θα ήθελα να τονίσω ότι αυτή η πολιτική είναι πολύ κοντόφθαλμη και είναι γεμάτη με ολέθριες συνέπειες. "
Τέλος
HEIL GAP ( or mind the GAP)    
 


http://heilgapormindthegap.blogspot.it/2012/09/blog-post_10.html

Διέρρευσαν τα σχέδια των Βρυξελλών για την μετατροπή της ΕΚΤ σε μια τράπεζα υπέρ-ρυθμιστή!

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Οι Πεφωτισμένοι Τέκτονες banksters έχουν πατήσει για καλά το πόδι τους επάνω στην Ευρώπη.
Ο στόχος τους δεν είναι να σώσουν την Ευρώπη .... παρά τα όσα λένε.
Η ευρωζώνη θα καταρρεύσει !
Αυτή είναι η πρόθεση τους !
«Θα διεξάγουν οικονομικό βιασμό στα πρόβατα , θα θέσουν σε  εφαρμογή τα σχέδια τους για απόλυτη φτώχεια, κοινωνική αναταραχή , χάος , βία ... και θα εδραιώσουν την εξουσία τους.» 
Όλα αυτά για να μας προετοιμάσουν ώστε να μπούμε στην εωσφορική Νέα Τάξη Πραγμάτων τους !
- Albert Pike : Ήθη και Δόγμα της Αρχαίας και Αποδεκτής Ιεροτελεστίας του Τεκτονισμού της Σκωτίας το 1871 (βλασφημία)
"Για να σας, Κυρίαρχοι Μεγάλοι Γενικοί Επιθεωρητές (του 33ου βαθμού), το λέμε αυτό και  μπορείτε να το επαναλάβετε για τους αδελφούς των βαθμών 32ου, 31ου και 30ου - 
Η μασονική θρησκεία θα πρέπει να τιμάται από όλους μας , ξεκινά από αυτούς που μυήθηκαν προσφάτως στους υψηλούς βαθμούς  (μασονίας) και διατηρεί την καθαρότητα της στην αγνότητα του δόγματος του Εωσφόρου.
Ναι ..., ο Εωσφόρος είναι ο Θεός ... "
Διέρρευσαν τα σχέδια των Βρυξελλών για να κάνουν ΕΚΤ μια τράπεζα υπερ-ρυθμιστή!
Με την Louise Armitstead , http://www.telegraph.co.uk/
Οι Ρυθμιστικοί παράγοντες των Τραπεζών στις χώρες της ευρωζώνης θα κληθούν να συμφωνήσουν ώστε να παραχωρήσουν τις εξουσίες τους στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σε τρεις μήνες, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν από τις Βρυξέλλες.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC) θέλει να δώσει η ΕΚΤ την εποπτική εξουσία πάνω από 6.000 τραπεζών της Ευρωζώνης ως μια πρώτη κίνηση σε μια ταχεία προώθηση προς την τραπεζική και στη συνέχεια δημοσιονομική ένωση.
Τα έγγραφα, τα οποία επρόκειτο να παρουσιαστεί την Τετάρτη, αποκαλύπτουν τα πολυαναμενόμενα σχέδια για την « τραπεζική ένωσης » της Ευρώπης.
Η ΕΚΤ θα έχει την εξουσία για την εκκαθάριση των πιστωτικών ιδρυμάτων , την αφαίρεση αδειών των τραπεζών και να τις εξαναγκάσει σε  προγράμματα ανακεφαλαιοποίησης , όταν νομίζει ότι αυτό είναι απαραίτητο, σύμφωνα με τα έγγραφα.
   
Η ΕΚΤ θα πρέπει επίσης να έχει την εξουσία να "προβαίνει σε διοικητικές ρυθμίσεις" με τις ρυθμιστικές αρχές εκτός ευρωζώνης - ή να ενεργεί και να διαπραγματεύεται εξ ονόματος όλων των μελών στις συνομιλίες για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική ρύθμιση.
Ο José Manuel Barroso  … η γνωστή μας ποδίτσα και σημερινός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , ο οποίος επρόκειτο να αποκαλύψει τα σχέδια την επόμενη εβδομάδα, έχει ορίσει αυστηρή προθεσμία από την 1η Ιανουαρίου για τη συμφωνία που θα συμφωνηθεί από τις χώρες της ευρωζώνης. Η "Σταδιακή εφαρμογή" θα ξεκινήσει από τα μέσα του 2013, με τους κανόνες που θα τεθούν σε εφαρμογή από τις αρχές του Ιανουαρίου του 2014.
Η ΕΚ μπορεί να αντιμετωπίσει αντίσταση από τη Γερμανία, η οποία είχε υποστηρίξει κοινή εποπτεία μόνο για τις 25 μεγαλύτερες τράπεζες της ευρωζώνης.
Μη-μέλη της ευρωζώνης να συμμετάσχουν , αλλά η Βρετανία, η οποία εναντιώνεται σθεναρά εναντίον μιας ενδεχομένης τραπεζικής ένωσης , δεν αναμένεται να ενταχθεί.
HEIL GAP ( or mind the GAP)
Υ.Γ.1.
Το επόμενο στάδιο ίσως θα ήταν η συγχώνευση της ΕΚΤ της FED και της τράπεζας της Ιαπωνίας σε μια παγκόσμια τράπεζα !
Υ.Γ.2.
Ποιος όμως πρόκειται να δώσει προσοχή στο κείμενο αυτό ;

ΤΕΛΟΣ

Ρε “ουστ” από εδώ και εσείς … που θα μου μπείτε τώρα και μέσα στα άρθρα να κάνετε τις κωλο-τούμπες σας .





http://heilgapormindthegap.blogspot.cz/2012/09/blog-post.html

Σοβαρές Εξελίξεις Χωρίς Ταυτότητα (4 VIDEO ΜΥΘΩΔΙΑΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ)

 Αναδημοσίευση: Κατοχικά Νέα : Επιμένετε να αφήνεται την αλήθεια να περνά κάτω από την μύτη σας ....διαβάστε και δείτε όλα τα βίντεο εδώ ....από το χεράκι θέλετε όλοι σας? Τι έχετε πάθει?
Ενώ η Οικονομική κρίση αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο αποπροσανατολίζει το Παγκόσμιο στερέωμα που όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί προηγείται πάντοτε ενός παγκόσμιου πολέμου, είναι εμφανές στους πιο κλειστούς κύκλους ότι κάτι άλλο πιο σημαντικό εξελίσσεται πίσω στα καμαρίνια αυτού του θιάσου που κάποιοι έστησαν επιμελώς.
Είναι αλήθεια πως όταν επηρεάζεται η επιβίωση των ανθρώπων αυτοί παύουν να σκέφτονται και να αναλύουν τα εξωγενή για αυτούς και την παρούσα φάση γεγονότα. Προσεγγίζουν επιμελώς το Τεχνηέντως κατασκευασμένο πρόβλημα και
ασχολούνται με αυτό αρνούμενοι να δεχθούν ή να αντιληφθούν την σοβαρότητα μιας σειράς γεγονότων που εξελίσσονται παράλληλα  αλλά τους αφορούν άμεσα και μακροπρόθεσμα, διότι απλά πρέπει ενστικτωδώς να λύσουν το πρόβλημα της καθημερινής επιβίωσης.
Δεν τους Αδικώ ...
 Όμως "ΕΜΕΙΣ" παραμένουμε οι χρισμένοι ξάγρυπνοι φρουροί για να αποδίδουμε καθημερινά τον φόρο τιμής του γένους μας.
Στα βίντεο που ακολουθούν αποκαλύπτονται  αλήθειες ασύλληπτες χωρίς ταυτότητα ..... θα γίνουν όλα καινούρια το 2012.....
 ΜΥΘΩΔΙΑ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ - Μέρος 1ο :
ΜΥΘΩΔΙΑ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ - Μέρος 2ο :
ΜΥΘΩΔΙΑ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ - Μέρος 3ο :
ΜΥΘΩΔΙΑ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ - Μέρος 4ο :
http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_4084.html

Οι ''ηγέτες'' της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας της ελληνικής κλεπτοκρατικής ''Δημοκρατίας'' Αν υπήρχε ανεξάρτητη και μη ελεγχόμενη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα ήταν ήδη προφυλακισμένοι.


Πόσες φορές δήλωσαν ''σώσαμε την Ελλάδα από βέβαιη χρεοκοπία'' (με τα ''μνημόνια'');
Οι ''ηγέτες'' της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας της ελληνικής κλεπτοκρατικής ''Δημοκρατίας''
Αν υπήρχε ανεξάρτητη και μη ελεγχόμενη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα ήταν ήδη προφυλακισμένοι.

Αυτοί οι ξενόδουλοι-δουλοπρεπείς πολιτικοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, κατάστρεψαν την πατρίδα μας.
'Ελεγαν ότι θα έβγαζαν το 2012 την Ελλάδα στις αγορές… Κι αντί της εξόδου της χώρας από την κρίση, την βύθισαν στην εξαθλίωση, στην αβεβαιότητα και στις... αυτοκτονίες! Προστάτευσαν 
τις τράπεζες και τους πλούσιους που ''ταίζουν'' τα διεφθαρμένα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ). 'Οχι τον λαό.

 
http://www.triklopodia.com/2012/09/blog-post_3835.html

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ! Να παρέμβει άμεσα η Ρεπούση…

Με άρθρο της στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στην αισχρή επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης. Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό. Η τουρκάλα ιστορικός επισημαίνει πως αντίθετα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς που υποστηρίζουν ότι τη φωτιά στη Σμύρνη έβαλαν Αρμένιοι, υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο ηγέτης των νεότουρκων, Κεμάλ Ατατούρκ γνώριζε για τον εμπρησμό που κατάστρεψε σχεδόν πλήρως την πόλη και επιτάχυνε τον ξεριζωμό των Ελλήνων.

Μάλιστα, την ώρα που η Σμύρνη καιγόταν, ο Κεμάλ βρισκόταν στην πόλη και απολάμβανε τη θέα από το μπαλκόνι της αρραβωνιαστικιάς του, Λατιφέ.

Συγκεκριμένα, η τουρκάλα ιστορικός αναφέρεται σε άρθρο του υπασπιστή του Κεμάλ στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ το 1939, όπου περιγράφονταν λεπτομέρειες για την καταστροφή της Σμύρνης, από πυρκαγιά που κατέκαψε την πόλη από τις 13 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

«Ο Μουσταφά Κεμάλ και η Λατιφέ κάποια στιγμή έμειναν μόνοι στο μπαλκόνι. Η πυρκαγιά συνέχιζε με όλη της δύναμη» έγραφε το άρθρο και παρέθετε τη συνομιλία Κεμάλ-Λατιφέ. Ο Κεμάλ ρώτησε την αρραβωνιαστικιά του: «Έχετε πολλά κτήματα στο σημείο της φωτιάς;»

Η Λατιφέ φέρεται να του απάντησε: «Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας μου είναι εκεί, αλλά, πασά μου, ας καούν όλα, εσείς να είστε καλά. Όταν υπάρχουν τέτοιες ευτυχισμένες μέρες, τι σημασία έχει η περιουσία. Σώθηκε η πατρίδα. Στο μέλλον μπορούμε να τα ξαναχτίσουμε»

Σύμφωνα με το άρθρο, αυτό άρεσε στον Κεμάλ που της απάντησε: «Ναι, ας καούν και ας καταρρεύσουν, όλα μπορούν να επουλωθούν».

 

http://greeknation.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2750.html

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι 191 από τις 192 χώρες του πλανήτη έχουν χρέος, τίθεται το ...
ερώτημα, προς ποιους; Αυτό που όλοι γνωρίζουμε είναι ότι στην παγκόσμια αγορά υπάρχει πλαστό χρήμα το οποίο το διαχειρίζονται διεθνείς τραπεζικοί τοκογλύφοι και όχι μόνο. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν τεράστια ποσά διαθέσιμα εκτός διατραπεζικών και άλλων χρηματιστηριακών οίκων. Αυτά τα ποσά τα κρατούν διάφοροι οίκοι και αποτελούνται από χαρτοφυλάκια, όπως ομόλογα κρατών κλπ. και είναι ποσά που χρηματοδοτούν κάτω από το τραπέζι παράνομους (νόμιμους) κρατικούς σχηματισμούς , όπως κρατικές τράπεζες ώστε να διατηρούν σταθερά τα χαρτοφυλάκια των κρατών. Η Ελλάδα επειδή είναι στο στόχο διεθνών κύκλων υποδούλωσης του λαού και υποθήκευσης του πλούτου της, δέχεται επιθέσεις τέτοιου τύπου επειδή δεν διαθέτει , η δεν στηρίζεται από τέτοιους χρηματοπιστωτικούς οίκους. Και όμως, αν έρθουμε αρκετά χρόνια πίσω και ανατρέξουμε στην μεταπολεμική περίοδο την στιγμή που είχε καταρρεύσει η Γερμανία, ο άνθρωπος που την στήριξε για να ανακάμψει ήταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝΑΣΗΣ με την συμφωνία για την κατασκευή 40 τανκερ . Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκείνη την εποχή ένας Έλληνας, ξεκίνησε την ανικοδόμιση της Γερμανίας που εξελίχτηκε και στην Ευρώπη. Το ερώτημα που τίθεται σήμερα είναι αν μπορεί το Ελληνικό στοιχείο απ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης, να παρέμβει και να ανατρέψει την κατάσταση που εξελήσεται σε βάρος της Ελλάδας , αν ναι και σε τι βαθμό; Υπάρχουν πληροφορίες ότι μεγάλος Ελληνικός όμιλος που έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμος να καταθέσει ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ και στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, για την αγορά του χρέους της Ελλάδας. Σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο , τινάζεται το διατραπεζικό σύστημα που της Μέρκελ στον αέρα…. Πως θα γίνει όμως αυτό; Η νομιμότητα της διαδικασίας θα στηριχθεί στον δανεισμό με μηδέν επιτόκιο στις διατραπεζικές συναλλαγές, πράγμα που πράττει η Γερμανία και δεν επιτρέπει σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία κλπ. Παρακολουθώντας τις εξέλιξης των τελευταίων ημερών , ο ΣΑΜΑΡΑΣ με τον συνεργάτη του ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ, πλήρως υποταγμένων στην πολιτική και στα σχεδία της ΜΕΡΚΕΛ, βιάζονται να τελειώνουν παίρνοντας τα μέτρα ώστε να εισπράξουν οι φίλοι τους τραπεζίτες τα 32 δις και μετά να την κάνουν…!! Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ΣΑΜΑΡΑΣ θα βγει κερδισμένος από την μία γιατί θα πετύχει το στόχο του κερδίζοντας και μια επιμήκυνση, ενώ από την άλλη θα χρεώσει στους ΚΟΥΒΕΛΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟ τα μέτρα…!!!.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/09/blog-post_585.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters