Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Έλληνας ερευνητής δημιούργησε την πρώτη ψηφιακή κάμερα με αισθητήρα CMOS που βλέπει και το «αόρατο» (βίντεο)

 Ερευνητές στην Ισπανία, με επικεφαλής έναν Έλληνα ηλεκτρολόγο μηχανικό, δημιούργησαν τον πρώτο στον κόσμο αισθητήρα εικόνας CMOS που ενσωματώνει γραφένιο και κβαντικές τελείες, πράγμα που επιτρέπει στην κάμερα να βλέπει ταυτόχρονα στο ορατό και στο αόρατο (υπέρυθρο και υπεριώδες) τμήμα του φάσματος.

Τι κατέθεσαν τα δύο πρώην μέλη της ΕΛΣΤΑΤ στη δίκη του Γεωργίου


Τον πρώην πρόεδρο της Αρχής Ανδρέα Γεωργίου ως υπαίτιο για την ένταξη της Ελλάδας στα μνημόνια, έδειξαν τα πρώην μέλη της Αρχής Νίκος Λογοθέτης και Ζωή Γεωργαντά καταθέτοντας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων όπου ο κ. Γεωργίου δικάζεται για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

Η κατηγορία αφορά το ότι είχε διατηρήσει για μερικούς μήνες, μέχρι το τέλος του 2010 παράλληλα με την ιδιότητα του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και εκείνη του μέλους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στο οποίο είχε εργαστεί επί σειρά ετών.

Bόμβες για την «κάλυψη» στον Γεωργίου. Οι περίεργες συμπτώσεις και η εντολή Ντράγκι για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ.


Οι περίεργες συμπτώσεις και η εντολή Ντράγκι για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Η Ζωή Γεωργαντά μιλά για «διάτρητο βούλευμα» και καταθέτει αίτηση αναίρεσης, λίγες ώρες προτού καθίσει πάλι στο σκαμνί ο άνθρωπος που φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 και έβαλε τη χώρα στη μέγκενη των Μνημονίων
Για «διάτρητο βούλευμα» μιλά η Ζωή Γεωργαντά, που κάνει αίτηση αναίρεσης κατά της απαλλακτικής απόφασης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ για το υλικό για τις "έμφυλες ταυτότητες" που πάει στα σχολεία και την ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ και ποιοι την απαρτίζουν ! Δείτε ποιοι "αποδομούν" τα "έμφυλα στερότυπα" των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !

Πριν λίγες ώρες λάβαμε το παρακάτω εμαιλ:
Ακούστε το όλο!
Φρίκη!!!!Υποκρύπτουν το υλικό των ΜΚΟ!!



Στο Βόλο στο πλαίσιο της έμφυλης εβδομάδας, διάβασαν βιβλίο του Τσακίρη όπου πα-τέρας βιάζει την κόρη του..! 
(σχόλιο ο Παιδαγωγός: το βιβλίο είναι της Μαρίας Τσακίρη, παραθέτουμε σχετικές εικόνες)

Παύλος Σαντορίνης: Το εκατοστομετρικό ραντάρ – Μία μεγάλη Ελληνική εφεύρεση

Παύλος Σαντορίνης: Έλληνας πολιτικός μηχανικός, φυσικός, και σπουδαίος σύγχρονος εφευρέτης. (Ιούνιος 1893 – 19 Οκτωβρίου 1986)
Το εκατοστομετρικό ραντάρ είναι καθαρά Ελληνική εφεύρεση του καθηγητού του Ε.Μ. Πολυτεχνείου Παύλου Σαντορίνη ο οποίος σπούδασε στην Ελβετία από το 1905 έως το 1919 και ήταν φυσικός του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης και πολιτικός μηχανικός του Ομοσπονδιακού Πολυτεχνείου της Ζυρίχης, μαθητής, φίλος και συνεργάτης του Αλβέρτου Αϊνστάιν, κατά την περίοδο εκείνη.

Και ξαφνικά ανακαλύψαν όλοι ότι η Ελλάδα είναι ζάπλουτη …

Θα παρέμβει επιτέλους η δικαιοσύνη όπως αμέτρητες φορές της έχει ζητηθεί και έχει καθήκον να κάνει, ή θα συνεχίσει να κοιτάζει πως λεηλατείται η χώρα και εξουδετερώνεται με κάθε τρόπο ο ελληνικός Λάος, έτσι ώστε ως νόμιμος ιδιοκτήτης αυτού του πλούτου να μην έχει ούτε την δυνατότητα, ούτε το χρόνο, ούτε το κουράγιο και ούτε τη δύναμη να αντιδράσει;

ΚΕΛΣΟΣ: Άλλοι Λαοί Παραχάραξαν τους Ελληνικούς Μύθους


ΚΕΛΣΟΣ
«ατεχνώς παισίν νηπίοις εμυθολόγησαν»
ΕΤΟΣ 178: Ο ΚΕΛΣΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ:
Κι έπειτα συνέθεσαν έναν κατακλυσμό και μια κιβωτό αλλόκοτη, η οποία είχε μέσα της τα πάντα, και ένα περιστέρι και μια κουρούνα ως αγγελιοφόρους, παραχαράσσοντας και υποκλέπτοντας τον μύθο του Δευκαλίωνα γιατί δεν πιστεύω ότι περίμεναν πως αυτά θα έρθουν στο φως, αλλά τα έπλασαν άκομψα για μωρά παιδιά.
Αληθής λόγος Δ,41, μετ. φιλολογική ομάδα Κάκτου:
«είτα κατακλυσμόν τινά και κιβωτόν αλλόκοτον, άπαντα ένδον έχουσαν, και περιστεράν τινά κορώνην αγγέλους, παραχαράττοντες και ραδιουργούντες τον Δευκαλίωναּ ου γάρ οίμαι προσεδόκησαν ότι ταύτα εις φως πρόεισιν, αλλ’ ατεχνώς παισίν νηπίοις εμυθολόγησαν».
Ο Αληθής Λόγος, γραμμένος το έτος 178, σώζεται σχεδόν αυτούσιος:

http://ihtys.narod.ru/kelsos.pdf
Στο οπτικοακουστικό, μια ενδιαφέρουσα σύγκριση ανάμεσα στην παραμελημένη Ελληνική Μυθολογία και την αγιοποιημένη μυθολογία της Βίβλου!


enneaetifotos
https://www.diadrastika.com/2017/05/celsus-alli-lai-paracharaxan-ellinikous-mythous.html

Ρίτσαρντ Γκιρ: «Ολοι έχουμε ένα κομμάτι Ελλάδας μέσα μας!»

Ριτσαρντ Γκιρ
Richard Gere - Victoria WilAP
ΤΑΣΟΥΛΑ ΕΠΤΑΚΟΙΛΗ
Είναι απόγευμα και η έκφραση «κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα» αδυνατεί να περιγράψει επαρκώς την κατάστασή μου. Κοιτάζω συνεχώς το ρολόι μου, έχω ταχυπαλμία, το στομάχι μου πονάει, ο λαιμός μου έχει στεγνώσει. Ο ήχος του κινητού μου που χτυπά με κάνει να πεταχτώ και σχεδόν να πέσω από την καρέκλα μου. «Καλησπέρα, Τασούλα. Είμαι η Μάριελ. Περίμενε μισό λεπτό, σε παρακαλώ, να σε συνδέσω με τον Ρίτσαρντ».

Από την Κρήτη η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό στην Αμερική!

Από την Κρήτη η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό στην Αμερική!
24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017!
Ένα όνειρο ζωής για την 24χρονη Ηρακλειώτισσα έγινε πραγματικότητα.Τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή την κατέτασσαν στις πρώτες θέσεις και επαληθεύτηκαν καθώς βγήκε πρώτη!
Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, πήρε και τον τίτλο Miss Beaty Fore Crete 2017.

Ελληνίδα Υποψήφια για Διευθυντής του FBI ! ! !

FBI
Η Ελληνίδα ομογενής Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου φιγουράρει στην λίστα με τους οκτώ υποψηφίους για την θέση του νέου διευθυντή του FBI, μετά την αποπομπή του Τζέιμς Κόμεϊ από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο «τυφώνας» Τάουνσεντ, όπως είναι το προσωνύμιο της ομογενούς, κέρδισε την υποψηφιότητα με πολύ κόπο και εργαζόμενη σε όλα τα πιθανά πόστα – από σερβιτόρα, μέχρι οικιακή βοηθός – για να σπουδάσει και να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

Ελλάς το μεγαλείο σου: Ακόμα και οι μασόνοι «μάσησαν» το ταμείο της Στοάς!

ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚOΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ. Ελλάς το μεγαλείο σου! Ακόμα και οι μασόνοι που έχουν ως "σημαία" την ηθική και την χρηστή διαχείριση των οικονομικών, κατηγορούνται ότι «μάσησαν» το ταμείο της Στοάς και υπεξαίρεσαν πάνω από 1,5 εκατ...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ, ΙΔΟΥ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΚΑΥΚΑΣΟ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ  ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ   Κ Α Υ Κ Α Σ Ο !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ
ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ
Κ Α Υ Κ Α Σ Ο !!!
(ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ! ΙΔΟΥ Ο ΧΑΡΤΗΣ! ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!) Δεν τα λέμε εμείς, οι ΔΗΘΕΝ «ακραίοι», αλλά τα γράφει λίαν προσφάτως, η σκοπιανή εφημερίδα ‘Ρεπούμπλικα’, επικαλουμένη πληροφορίες από τα Τίρανα, που μιλούν για ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ τοποθετήσεις δύο Αυστριακών Ακαδημαϊκών!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters