Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Από την Κρήτη η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό στην Αμερική!

Από την Κρήτη η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό στην Αμερική!
24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, συμμετείχε το βράδυ του Σαββάτου στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017!
Ένα όνειρο ζωής για την 24χρονη Ηρακλειώτισσα έγινε πραγματικότητα.Τα προγνωστικά από την πρώτη στιγμή την κατέτασσαν στις πρώτες θέσεις και επαληθεύτηκαν καθώς βγήκε πρώτη!
Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, πήρε και τον τίτλο Miss Beaty Fore Crete 2017.

Όπως η ίδια είχε πει πριν τον διαγωνισμό στο Flashnews.gr «δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη που έδωσε στο Flashnews.gr, πριν τον διαγωνισμό.
Η Κωνσταντίνα όχι απλώς έζησε το όνειρο της συμμετοχής στις πασαρέλες της Αμερικής αλλά αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού και ίδια «πετάει» από την χαρά της
Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστευω στα μάτια μου ειμαι πολυ χαρούμενη σας ευχαριστω όλους!

Να σημειωθεί ότι η 24χρονη καλλονή πριν τις πασαρέλες έπαιζε… «ξύλο» καθώς ασχολείται χρόνια με το kick boxing.

Από την Κρήτη η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό στην Αμερική! Από την Κρήτη η Μις Υφήλιος 2017 σε διαγωνισμό στην Αμερική!

flashnews.gr

https://www.diadrastika.com/2017/05/apo-kriti-mis-yfilios-2017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters