Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ελληνίδα Υποψήφια για Διευθυντής του FBI ! ! !

FBI
Η Ελληνίδα ομογενής Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου φιγουράρει στην λίστα με τους οκτώ υποψηφίους για την θέση του νέου διευθυντή του FBI, μετά την αποπομπή του Τζέιμς Κόμεϊ από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ο «τυφώνας» Τάουνσεντ, όπως είναι το προσωνύμιο της ομογενούς, κέρδισε την υποψηφιότητα με πολύ κόπο και εργαζόμενη σε όλα τα πιθανά πόστα – από σερβιτόρα, μέχρι οικιακή βοηθός – για να σπουδάσει και να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του ’50, όταν ο πατέρας της, Γιάννης Φράγκος, ένας φτωχός οικοδόμος, πέρασε το κατώφλι μιας κατασκευαστικής εταιρίας στη Νέα Υόρκη προκειμένου να κλείσει μια σημαντική εργολαβία που θα του επέτρεπε να ανασάνει οικονομικά. Αναμένοντας να δει τον διευθυντή γνώρισε μια υπάλληλο ιρλανδικής καταγωγής, την Ντόροθι. Ο έρωτας τους επισημοποιήθηκε και στις 28 Δεκεμβρίου του 1961, ήρθε η γέννηση της κόρης τους, Φράνσις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Real News», το ζευγάρι ζούσε μια οικονομική ζωή και πλέον έχει να αντιμετωπίσει και τον ατίθασο χαρακτήρα της μικρής Φράνσις. Σε ηλικία 11 ετών η κόρη τους αναστάτωσε ολόκληρη την ενορία της περιοχής, στέλνοντας αιτήσεις στον ιερέα, τον επίσκοπο, τον καρδινάλιο και το… Βατικανό, ζητώντας να της επιτραπεί να συμμετέχει σε εκκλησιαστικές λειτουργίες ως παπαδοπαίδι. Όταν οι αιτήσεις της απορρίφθηκαν, ο ιερέας την έπιασε να επιχειρεί να συμμετέχει στη Λειτουργία κρυφά με δανεικό χιτώνα.

Λίγα χρόνια μετά, η Φράνσις έγινε το πρώτο μέλος της οικογένειας της που τελείωσε το Γυμνάσιο και οι γονείς της αποφάσισαν ότι πρέπει να σπουδάσει στο Κολέγιο, αλλά τα χρήματα τους δεν αρκούσαν. Τότε εκείνη, συγκέντρωσε τα χρήματα που της έλειπαν εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός και σερβιτόρα σε διάφορα ελληνικά και ιταλικά εστιατόρια μαθαίνοντας τη «γλώσσα της πιάτσας».

Η σημαντική θέση στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Η νεαρή Ελληνίδα, πήρε πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Ψυχολογίας το 1982 και η σταδιοδρομία της άρχισε να ακολουθεί ανοδική τροχιά το 1985 από την Εισαγγελία του Μπρούκλιν, κερδίζοντας την υποστήριξη αλλά και την καθοδήγηση του τότε ομοσπονδιακού εισαγγελέα και μετέπειτα δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι.

Πολύ γρήγορα η φιλόδοξη δικηγόρος προβιβάστηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης παραμένοντας στη θέση αυτή επί 13 χρόνια, από το 1988 έως το 2001, και χαίροντας της προσωπικής φιλίας της υπουργού του Μπιλ Κλίντον, Τζάνετ Ρίνο. Τότε γνώρισε τον δικηγόρο Τζον Μάικλ Τάουνσεντ, με τον οποίον παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο αγόρια. Με εισήγηση της Ρίνο, η Τάουνσεντ τοποθετήθηκε το 1998 επικεφαλής του τότε πανίσχυρου OIPR (Office of Intelligence Policy and Review – Γραφείο Πολιτικής Ελέγχου Πληροφοριών). Τον Αύγουστο του 2001 την τοποθέτησαν σε μια θέση παροπλισμένων στελεχών: υποδιοικητής της υπηρεσίας πληροφοριών της ακτοφυλακής. Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στους Διδύμους Πύργους όμως, η ακτοφυλακή αναδείχθηκε σε βασικό παράγοντα του αντιτρομοκρατικού σχεδιασμού.

Διετέλεσε σύμβουλος του Τζορτζ Μπους

Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου
Φράνσις Τάουνσεντ Φράγκου
Οι ειδικές ικανότητες της Τάουνσεντ εκτιμήθηκαν και από την κυβέρνηση του Τζορτζ Μπους. Το 2003 ορίστηκε υπαρχηγός της τότε συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Κοντολίζα Ράις, με αρμοδιότητα στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Ο ρόλος της ήταν να οργανώνει τον σχεδιασμό ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας εκ μέρους του Λευκού Οίκου, ενώ από το 2004 η Φράνσις Τάουνσεντ έγινε προσωπική σύμβουλος του προέδρου Μπους σε ζητήματα ασφαλείας της χώρας.

cnn.gr
https://www.diadrastika.com/2017/05/ellinida-ypopsifia-diefthyntis-fbi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters