Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η ισλαμική κουλτούρα θανάτου ευθεία απειλή για τη χώρα

 
Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί “αγαπημένος προορισμός” της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.
Οι εξελίξεις στο Ιράκ, το οποίο…οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαμελισμό, με βάση τα επικίνδυνα γεωπολιτικά σχέδια που χορογραφούνται και για τα οποία έχουμε κάνει εκτενή αναφορά σε σχετικό αρθρο μας: ” ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ “, αναδεικνύουν παράλληλα και μία ακόμη πλευρά την οποία θα ήταν εγκληματικό για μας, αν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να την προσπεράσει αβασάνιστα.
Η πλευρά αυτή αφορά την “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ” η οποία διαπερνά το Ισλάμ, και η οποία αργά ή γρήγορα (και μάλλον γρήγορα) θα φέρει αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις ολόκληρη την Ευρασία.
Πρόκειται για ένα θεμελιακό στοιχείο αντίληψης, το οποίο διαπερνά ως ραχοκοκαλιά το Ισλάμ, και το οποίο βεβαίως δεν προσεγγίζεται και πολύ περισσότερο δεν ερμηνεύεται, πρωτίστως δε δεν ακυρώνεται η καταλυτική του επίδραση στη συμπεριφορά των ισλαμιστών, με το λαθρολάγνο ουμανισμό των αφελών.
Κυρίως όμως πρόκειται για ένα στοιχείο αντίληψης, στο οποίο με μαεστρία επενδύουν σ αυτό οι επικίνδυνοι χορογράφοι του πλανήτη, στην προσπάθειά τους να το αξιοποιήσουν ως εργαλείο επιβολής των γεωπολιτικών τους επιλογών και προτεραιοτήτων, στις γεωπολιτικές περιφέρειε που στοχοποιούν.
Έχει λοιπόν πολύ μεγάλη σημασία για μάς, σε μια εποχή που επικίνδυνες πλανητικές διεργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αυτό το στοιχείο να μη το παραβλέψουμε.
Και ο λόγος είναι απλός.
Η χώρα μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει στοχοποιηθεί με εντελώς συγκεκριμένο τρόπο, και έχει καταστεί “αγαπημένος προορισμός” της κατευθυνόμενης εισβολής ισλαμοφασιστών, και ουδείς είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να γνωρίζει τον τρόπο, το χρόνο και φυσικά την προσχηματική αφορμή, για να μετατρέψουν την κοινωνία σε κόλαση.
Όσο για το τη σημαίνει “ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ”, για να το συναισθανεί ακόμη και ο πλέον αφελής, αρκεί να ξαναρίξει μια ματιά σε δυο πράγματα:
Στο βίντεο – κάλεσμα μέσα από το οποίο οι ισλαμιστές καλούντια να “εγκαταλείψουν την ανιαρή ζωή τους και να βιώσουν το μεγαλείο της μάχης και του θανάτου για το Ισλάμ”…
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=G1OXV8vVoh0

Και φυσικά σε εικόνες σαν τις παρακάτω που αποκαλύπτουν την ικανοποίηση των μανιακών δολοφόνων, που αν και πάνοπλοι, αρέσκονται στο να σφάζουν ανθρώπους σαν να είναι κοτόπουλα.
Σε ποιά άλλη κουλτούρα του πλανήτη συναντά κανείς τέτοια ροπή σ αυτή τη φρίκη???

Και τώρα πήρατε μια γεύση από τα μελλούμενα…
Ποιός δικαιούται να τα προσπεράσει???Η κυβέρνηση πάντως, όλα δείχνουν πως έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά σ αυτόν τον επικίνδυνο εφιάλτη, και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την τροφοδοσία των θησαυροφυλακίων της Γκεστάπο.Η πατρίδα είναι στα χέρια μας…


http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/06/blog-post_4438.html

Τα βιώματα είναι κληρονομικά: Πώς οι εμπειρίες των προγόνων μας περνάνε στο δικό μας DNA

Τελικά οι εμπειρίες είναι κληρονομικές; Πρόσφατη έρευνα απαντά σε ένα αιώνιο ερώτημα που διχάζει τους γενετιστές και τους ψυχολόγους.

Υπάρχει ένα ανέκδοτο που λέει ότι ο Δαρβίνος και ο Φρόιντ μπήκαν σε ένα μπαρ και είδαν δύο ποντίκια, μητέρα και γιο να πίνουν τζιν. Η μητέρα του ποντικιού τους ρώτησε «Πείτε μου πώς ο γιος μου έφτασε σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση» Ο Δαρβίνος της απάντησε «κακά γονίδια» και ο Φρόιντ «κακή μητρότητα».


Για πάνω από εκατό χρόνια, οι δύο αυτές απόψεις - η φύση και η ανατροφή ή η βιολογία και η ψυχολογία έδιναν αντίθετες εξηγήσεις για ορισμένες συμπεριφορές που παρατηρούνται όχι μόνο σε ένα άτομο, αλλά περνούν και από γενιά σε γενιά.

Το 1992, δύο νέοι επιστήμονες ακολουθώντας τα βήματα του Φρόιντ και του Δαρβίνου δημιούργησαν μια νέα επαναστατική θεωρία για το πώς οι εμπειρίες της ζωής θα μπορούσαν να επηρεάσουν άμεσα τα γονίδιά του ατόμου. Και δεν εννοούσαν μόνο τις δικές σας εμπειρίες της ζωής, αλλά και εκείνες της μητέρας σας, της γιαγιάς σας ή και πιο πίσω.

Σε μία διεθνή συνάντηση του Cajal Institute, του παλαιότερου ακαδημαϊκού κέντρου της Ισπανίας για τη μελέτη της νευροβιολογίας παρευρέθηκαν ο Μόσε Σζιφ, μοριακός βιολόγος και γενετιστής στο Πανεπιστήμιο ΜακΓκιλ στο Μόντρεαλ, ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί ποτέ πριν με την ψυχολογία και τη νευρολογία και ο Μάικλ Μίανι νευροβιολόγος στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Από το 1970, οι ερευνητές γνώριζαν ότι τα σφιχτά πηνία του DNA στο εσωτερικό του πυρήνα κάθε κυττάρου χρειάζονται κάτι επιπλέον για να επιλέξουν ποια ακριβώς γονίδια να μεταγράψουν, είτε πρόκειται για κύτταρα της καρδιάς, είτε ηπατικά, είτε του εγκεφάλου.

Ένα τέτοιο επιπλέον στοιχείο είναι η ομάδα μεθυλίου, ένα κοινό δομικό συστατικό των οργανικών μορίων. Η μεθυλική ομάδα λειτουργεί σαν σελιδοδείκτης σε ένα βιβλίο μαγειρικής, που συνδέεται με το DNA μέσα σε κάθε κύτταρο για να επιλέξει μόνο τις συνταγές (δηλαδή τα γονίδια) που είναι αναγκαία για τις πρωτεΐνες του συγκεκριμένου κυττάρου.

Επειδή οι ομάδες μεθυλίου που συνδέονται με τα γονίδια, βρίσκονται δίπλα, αλλά ξεχωριστά από τον κώδικα διπλής έλικας του DNA, το πεδίο ονομάστηκε επιγενετικό.

Αρχικά αυτές οι επιγενετικές αλλαγές πιστεύεται ότι συμβαίνουν μόνο κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης. Αλλά πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι τα μοριακά κειμήλια θα μπορούσαν να προστεθούν στο DNA ακόμα και κατά την ενήλικη ζωή, ξεκινώντας έναν καταιγισμό κυτταρικών αλλαγών.

Μερικές φορές ομάδες μεθυλίου συνδέονται με το DNA, χάρη σε αλλαγές στη διατροφή, άλλες φορές, η έκθεση σε ορισμένα χημικά προϊόντα φαίνεται να είναι η αιτία. Μάλιστα ο Σφιζ απέδειξε ότι η διόρθωση επιγενετικών αλλαγών με φάρμακα θα μπορούσε να θεραπεύσει ορισμένες μορφές καρκίνου σε ζώα.

Οι γενετιστές ήταν ιδιαίτερα έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι επιγενετικές αλλαγές θα μπορούσαν να περάσουν από τους γονείς στα παιδιά, από τη μια γενιά στην άλλη.

Μια ακόμη πρόσφατη μελέτη από τον Ράντι Τζιρτλ του Πανεπιστημίου Ντιουκ έδειξε ότι όταν τα θηλυκά ποντίκια που τρέφονταν με δίαιτα πλούσια σε ομάδες μεθυλίου, η χρωστική ουσία της γούνας στους απογόνους τους μεταβαλλόταν. Χωρίς καμία αλλαγή στο DNA θα μπορούσαν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ομάδες μεθυλίου και οι αλλαγές να κληρονομηθούν σαν μια μετάλλαξη στο γονίδιο.

Ωστόσο αυτό δημιουργεί ένα ακόμη ερώτημα: εάν η διατροφή και οι χημικές ουσίες μπορούν να προκαλέσουν επιγενετικές αλλαγές, θα μπορούσαν ορισμένες εμπειρίες – όπως η παραμέληση των παιδιών, η κατάχρηση ναρκωτικών ή άλλες σοβαρές πιέσεις – να δημιουργήσουν επιγενετικές αλλαγές στο DNA στο εσωτερικό των νευρώνων του εγκεφάλου ενός ατόμου;

Το ερώτημα αυτό κατέληξε να είναι η βάση ενός νέου πεδίου, της επιγενετικής συμπεριφοράς, που αποτελεί αφορμή για δεκάδες μελέτες και προτείνει νέες μεθόδους για να θεραπεύσει τον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με τις νέες μελέτες της επιγενετικής συμπεριφοράς, οι τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν μας, ή στο παρελθόν των προγόνων μας, αφήνουν μοριακά σημάδια προσκολλημένα στο DNA μας.

Εβραίοι των οποίων οι προπαππούδες κυνηγήθηκαν από τους ναζι, Κινέζοι των οποίων οι παππούδες έζησαν τα δεινά της Πολιτιστικής Επανάστασης, νέοι μετανάστες από την Αφρική των οποίων οι γονείς επέζησαν από σφαγές, ή ενήλικες κάθε εθνικότητας που μεγάλωσαν με γονείς αλκοολικούς ή τοξικομανείς, όλοι τους κουβαλάνε μαζί τους κάτι περισσότερο από αναμνήσεις.

Όπως το αλάτι μένει στα βράχια όταν υποχωρεί το κύμα, έτσι και οι εμπειρίες μας, και εκείνες των προγόνων μας, δεν έχουν φύγει, ακόμα κι αν έχουν ξεχαστεί. Γίνονται μέρος της ζωής μας, ένα μοριακό κατάλοιπο στις γενετικές σκαλωσιές μας.

Ετσι σύμφωνα με τους ερευνητές, το DNA παραμένει ίδιο, αλλά οι ψυχολογικές και συμπεριφορικές τάσεις κληρονομούνται. Μπορεί για παράδειγμα να μην έχετε κληρονομήσει μόνο τα ψηλά πόδια της γιαγιάς σας, αλλά και την προδιάθεση της προς την κατάθλιψη που προκλήθηκε από την παραμέληση που υπέστη ως νεογέννητο.Πηγή: iefimerida.gr

Ποιος ελέγχει πραγματικά τον κόσμο;

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.
Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.
Σύμφωνα με το aporrito.blogspot.gr, αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο.
Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα:
«Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].

Οι "30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:

1. Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress.
Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της 'Wall Street' και του 'AIPAC' (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.
2. Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank.
Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον.
Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:
α. Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller
β. Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ
γ. Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co
δ. Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan
ε. Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y
στ. Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker's Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D
ζ. Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.
Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι
(τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke) Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.
3. Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/'Banks-Bankers'-Cartel.
Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι
4. Ολιγάρχες/Oligarchs'.
Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι(CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών. Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.
5. Νέα Τάξη Πραγμάτων/'New World Order'.
Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν.Τ.Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.
6. Εκλεκτοί/ Chosen.
Είναι το Εβραϊκό έθνος , που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός λαός του θεού». Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Ισραήλ έχει εγκατασταθεί ένα ναζιστικό και στρατοκρατικό καθεστώς (ναζιστικές μέθοδοι κατά Παλαιστινίων, Ανακρίσεις, φυλακές, φίμωση λόγου, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ) Υπάρχει ναζιστικό κόμμα και πολυάριθμοι ένθερμοι οπαδοί του ναζισμού, όπως συμβαίνει και στην Εβραιοκρατούμενη Γερμανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, όπου ξεφυτρώνουν οι νοσταλγοί των Ναζί σαν τα μανιτάρια.
7.'Wall Street'.
Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Εβραίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεοκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία (χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros) Αργεντινή, η Ελλάδα κ.α.
8. Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ('United Nations)
Αυτός έχει μεταβληθεί σε όργανο των ΗΠΑ. Με την αρνησικυρία (veto) μπορούν τα μόνιμα μέλη να εξουδετερώνουν κάθε απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών μελών. Ο ΟΗΕ σύρεται σαν ουραγός πίσω από τις θελήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και ευλογεί τις επιθετικές ενέργειες και τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των.
9. Αστυνομικό Κράτος ('Police State')
Όταν καταπιέζεται η κοινωνία και βιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επόμενο να υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Το Σύστημα για την αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης οργανώνει αστυνομικά κράτη (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, τάγματα εφόδου, αντιτρομοκρατικοί νόμοι κ. α) Αρκετές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι βελτιώσεις των μεθόδων της Gestapo'
10. Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ('IMF')
Αυτό είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν κάτω από επαχθείς τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του 'IMF' στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση μεγίστης ένδειας.
11. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Non Governmental Organizations)
Είναι η 5η φάλαγγα του συστήματος που χωρίς δημοκρατική ή άλλη νομιμοποίηση κατασκοπεύουν και ελέγχουν τις χώρες στις οποίες δρουν. Συχνά χρηματοδοτούνται με έξοδα των Εβραίων σιωνιστών ('Rockefeller', Soros κ.α) αλλά όχι σπανίως και από τις χώρες που δέχονται την επιβουλή των εν λόγω οργανώσεων. Αυτοί που εργάζονται σε παρόμοιες οργανώσεις αποκαλούνται κατ' ευφημισμόν κοινωνικοί ακτιβιστές'.
12. Παγκοσμιοποιητές - 'Globalists'.
Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν και προωθούν την παγκοσμιοποίηση σαν πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο, και εργάζονται για «Μια Γη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση» Αυτοί προωθούν την διάλυση του κράτους -έθνους, την οικογένεια, θρησκεία, παραδόσεις, διαχρονικές αξίες και τη Δημοκρατία. Παράλληλα προβάλλον παρακμιακές απαξίες, κακοήθειες και διαστροφές σαν νέες αξίες της σήμερον και του αύριο. Δυστυχώς, η Αριστερά και ορισμένοι δήθεν «προοδευτικοί διανοούμενοι» έχουν στρατευθεί στη Νέα Τάξη και έχουν γίνει εχθροί του Ελληνισμού.
13. Οικογένειες Rothschild και 'Rockefeller'.
Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς.
14. Νεοναζισμός - 'Adolph Hitler'.
Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε αλλά το Ναζιστικό καθεστώς του παραμένει ως υπόδειγμα των Εβραίων Σιωνιστών. Και ενώ κατηγορούν δήθεν το Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα, στην πραγματικότητα δείχνουν λαγνεία και θαυμασμό προς αυτόν. Επομένως δεν είναι απίθανον να δούμε αναβίωση του Ναζιστικού καθεστώτος χωρίς τον Χίτλερ, για να φέρουν εις πέρας την παγκόσμια επικράτηση τους και να την κρατήσουν εν ισχύ .
15. Πεντάγωνο/'Pentagon'.
Το Αμερικανικό Επιτελείο των Ε.Δ είναι στην διάθεση του Διεθνούς Σιωνισμού για να καθυποτάξει δια των όπλων τους ανυπότακτους λαούς, που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι. Διαθέτει 800 υπερπόντιες μεγάλες βάσεις και τον ισχυρότερο στρατιωτικό μηχανισμό στον κόσμο. Ενώ οι δυνατότητες του Αμερικανικού μισθοφορικού στρατού είναι συντριπτικές σε όπλα καταστροφής του αντιπάλου, το ηθικό του είναι λίαν χαμηλό για την διεξαγωγή παρατεταμένου πολέμου χαμηλής εντάσεως.
16. ΝΑΤΟ / Σύμφωνο Βορείου-Ατλαντικού.
Τούτο είναι δημιούργημα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, του ανετέθη ο ρόλος του Παγκόσμιου «χωροφύλακα» για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελλείψει νέου εχθρού εφεύραν το φάντασμα της Τρομοκρατίας.
Τώρα επανεξετάζουν το ρόλο του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των πετρελαιαγωγών, ενεργειακών πηγών, γραμμών συγκοινωνιών, αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών, περιβαλλοντικών καταστροφών, επαναστάσεων κ.α. Όμως ο πραγματικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι η υπερφαλάγγιση της Κίνας και Ρωσίας και η διατήρηση της Ε.Ε σε κατάσταση πολιτικής, στρατιωτικής και ενεργειακής ομηρίας. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά κρατά υπό κατοχήν την Ευρώπη.
17. Μυστικές Υπηρεσίες. Central Intelligence Agency, NSA, Echelon, M15, Mossad κλπ
Αυτές είναι η σύγχρονη Λερναία Ύδρα που περισφίγγει κράτη, λαούς και άτομα με την στενή παρακολούθηση των μέσων επικοινωνιών, συγκοινωνιών, τις συζητήσεις, κινήσεις , υγεία, ατομικά δεδομένα, δραστηριότητες, αγορές, συμβόλαια, εμπόριο, πόρους, πολιτική κλπ
Τώρα σκέπτονται να ενσωματώσουν μικροκάψουλα στα άτομα για την συνεχή παρακολούθηση των πάντων επί μονίμου βάσεως και την καταγραφή των δεδομένων στον κεντρικό υπολογιστή μαμούθ. Τούτο θα υλοποιήσει τον εφιάλτη του BIG BRATHER.
18. Συμβούλιο Εξωτερικής Σχέσεων. 'Council on Foreign Affairs
Είναι Εβραϊκό όργανο για την χάραξη της στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
19. Ε.Ε, Βόρειο-Aμερικανική Ένωση (Ασιατική και Αφρικανική Ένωση υπό διαμόρφωσιν)
Η Ε.Ε αφού πρώτα μας χορήγησε τα πακέτα των κονδυλίων για την διάλυση της οικονομίας μας, τώρα μας έφερε το λογαριασμό της πληρωμής και δυστυχώς ελλείψει χρημάτων επτωχεύσαμεν'. Η Ε.Ε είναι ένα σιωνιστικό , πλουτοκρατικό και αντιδημοκρατικό δημιούργημα , που σκοπεύει στον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης. Με την συνθήκη της Λισαβώνος εξελίσσεται στο 4ον Ράιχ.
Παρόμοιο πείραμα έγινε και στην Βόρεια Αμερική (με τη NAFTA) με μικρότερη επιτυχία. Τώρα επιδιώκεται η γιγαντιαία Ένωση της Ασίας με κέντρο την Κίνα. Τα ίδια χιμαιρικά σχέδια προβλέπουν την Ένωση της Αφρικής, ούτως ώστε να υλοποιηθεί η τετραμερής διακυβέρνηση του κόσμου και να τυλίξει ο Ουροβόρος Όφις ολόκληρη τη Γη.
Όμως ο «Σιωνιστικός Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι αντιμέτωπος με τους λαούς και το υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα(Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ)
20. Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. 'Bilderbergers'.
Είναι μια Εβραϊκή λέσχη και ένα Κέντρο Σκέψεως εξεχόντων Εβραίων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεγαλοκροίσων, που σκοπό έχει να μελετάει και να χαράζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες κυβερνήσεις για να φθάσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ιδρυτής της είναι ο διαβόητος Γερμανο-Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ. Το όνομα της έλκει από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας που πρωτοσυνεδρίασε το 1954. Σ' αυτήν συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.
21. Τριμερής Επιτροπή/ Trilateral Commition.
Αυτή πραγματεύεται περισσότερο Αμερικανικά θέματα. Συμμετέχουν περίπου τα ίδια πρόσωπα και έχει παρόμοιους σκοπούς με τους 'Bilderbergers'
22. Διεθνής Μασονία/ Τεκτονισμός.
Είναι η σύγχρονη Λερναία Υδρα, η οποία υπό το κάλυμμα των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων , προωθεί Εβραϊκούς σκοπούς για την καθυπόταξη του κόσμου. Είναι όργανο της διεθνούς σιωνιστικής πλουτοκρατίας και στηρίζεται στη μυστικότητα, αποκρυφισμό, χάρις στην αυστηρή ιεραρχική δομή του. Προωθεί την αλληλογνωριμία και αλληλοϋποστήριξη των μελών του, τα οποία στρατολογεί μεταξύ των μορφωμένων αστών όλων των τάξεων.
Έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα (κυβέρνηση, στρατό, αστυνομία, δικαστικό, νομοθετικό, οικονομία, εκκλησία κ.ο.κ) Στα πρότυπα του τεκτονισμού έχουν δημιουργηθεί διάφορες λέσχες(skull and bones κ.α) και ενώσεις(AHEPA, AIPAC κ.α) με ύποπτους και αμφιλεγόμενους σκοπούς.
23. Ολοκαύτωμα/'Holocaust'.
Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:
α. Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
β. Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα 6 εκατ. Εβραίους', που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθώνιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.
24. Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες. 'Forces of Darkness'.
Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές.
Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.
25. Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/'Al Qaeda'
Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν.
Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70' από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.
26. Υποτακτικές Κυβερνήσεις. Stooges Governments
Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α
27. Κοινοβούλια/Parliaments.
Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.
28. Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως/ Media.
Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή.
Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.
29. Ανάκτορα Μπάκινχαμ / Buckingham Palace.
Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι.
Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. [Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους , φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]
30. Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake
Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας(R &R ή Χ. K Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Fόhrer.
Συμπέρασμα
Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια.
Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογή-σαν τους χαμαιλέοντες- το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος, ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος.
Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.
Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ' εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα . Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών.
Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει. Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Σίγουρα Ναι. Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ' αυτόν εδώ τον τόπο.


newsbomb.gr
http://www.apocalypsejohn.com/2014/06/poios-elegxei-pragmatika-kosmo.html

Ποιά μυστικά κρύβονται πίσω από τις προσόψεις των «ουρανοξυστών του Στάλιν»;

Η προσωπικότητα του Στάλιν κατά τη διάρκεια της ζωής του ακόμα, περιβαλλόταν από αύρα μυστηρίου και φόβου.
Ψιθύριζαν ότι ήταν πολύ προληπτικός, ότι τον περιέβαλαν μέντιουμ και αστρολόγοι. Λένε επίσης ότι ακριβώς ο προσωπικός του αστρολόγος τον συμβούλευσε να επιλέξει πού και πότε να χτίσει εκείνους τους διάσημους 7 ουρανοξύστες της Μόσχας, που αποκαλούνται «ουρανοξύστες του Στάλιν».
Ο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» απευθύνθηκε στον αστρολόγο Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι και τον παρακάλεσε να εξηγήσει γιατί ήταν τόσο σημαντικό για τον Στάλιν να επιλέξει τον χρειαζούμενο χρόνο και τόπο ανέγερσης αυτών των θρυλικών οικοδομημάτων.
- Ο τόπος και ο χρόνος έναρξης της ανέγερσης των οκτώ πολυώροφων κτιρίων (το όγδοο - Παλάτι των Σοβιέτ, που δεν χτίστηκε, έπρεπε να εμφανιστεί στη θέση του Ναού του Σωτήρος Χριστού) επιλέχθηκαν από τον προσωπικό του αστρολόγο. Αυτά τα ιδιόμορφα κτίρια, σχήματος κόλουρων πυραμίδων καλούνταν να συντελέσουν στη δημιουργία ισχυρότερου ενεργειακού πεδίου πάνω από τη Μόσχα.
Η ανέγερση όλων των οικοδομημάτων άρχισε στις 7 Σεπτεμβρίου του 1947 ακριβώς στη μία η ώρα μετά το μεσημέρι. Ο Βλαντισλάβ Ομπολόνσκι είναι βέβαιος ότι ήταν αδύνατο να επιλεχθεί καλύτερη ώρα για την έναρξη της κατασκευής αυτών των σύγχρονων πυραμίδων.
- Αυτή την ημερομηνία και αυτή την ώρα εκπέμπεται συνήθως τεράστια ενέργεια, η οποία είναι πολύ βολική για την έναρξη μεγάλων σχεδίων. Ο αστρολόγος του Στάλιν το ήξερε αυτό πολύ καλά. Εκτός απ’αυτό, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο ηγέτης δεν είχε στη διάθεσή του πολύ χρόνο. Ήξερε ότι αν χαθεί το τόσο βολικό «χρονικό παράθυρο» άλλο τέτοιο μπορεί να μη συμβεί μέσα στα πλησιέστερα έτη.
Ακριβώς για αυτό τον λόγο στις 7 Σεπτεμβρίου του 1947 είχαν τοποθετηθεί οι πρώτες πέτρες στα θεμέλια αυτών των κτιρίων, παρόλο που τα σχέδια τους δεν ήταν ακόμα οριστικοποιημένα.
Συνολικά χτίστηκαν 7 «ουρανοξύστες του Στάλιν».Στέμμα δε του σχεδίου έπρεπε να γίνει το Παλάτι των Σοβιέτ, επίκεντρο όλης της «κατασκευής» στα ζώδια του Ηλίου.
- Το Παλάτι των Σοβιέτ σχεδιαζόταν ως η τελευταία πτυχή του μεγαλοφυούς σχεδίου των επτά «πυραμίδων». Έπρεπε να θέσει σε λειτουργία όλο τον μηχανισμό. Θα σχηματιζόταν η ενεργειακή οκτάδα (ο αριθμός 8 είναι το σύμβολο του απείρου και της αθανασίας, που τόσο επιδίωκε ο Στάλιν).
Στο Παλάτι των Σοβιέτ, όπως έλεγαν, ο Στάλιν ήθελε να κάνει το κοιμητήριό του, όμοιο με εκείνα των Αιγυπτίων Φαραώ, οι οποίοι επιδίωκαν, όπως ξέρουμε, την αιώνια ζωή. Με τη διαταγή του Στάλιν ανατίναξαν το Ναό του Χριστού του Σωτήρος και έσκαψαν τεράστιο λάκκο για τα θεμέλια του μελλοντικού κτιρίου. Αλλά δεν ήταν γραφτό να πραγματοποιηθούν τα σχέδια του Στάλιν.
Πέθανε πριν προλάβει να πραγματοποιήσει την ιδέα του. Στη θέση του Παλατιού των Σοβιέτ, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Χρουτσόφ κατασκευάστηκε τεράστια πισίνα και στη νέα Ρωσία ανοικοδομήθηκε ο καθεδρικός Ναός του Χριστού του Σωτήρος.
Ωστόσο, οι θρύλοι για τους 7 ουρανοξύστες της Μόσχας συνεχίζουν να ζουν.

http://www.apocalypsejohn.com/2014/06/poia-mystika-krybontai-pisw-apo-prosopseis-ouranoksystwn-tou-stalin.html

Νεαρός Έλληνας εντόπισε μια από τις λαμπρότερες εκρήξεις σούπερνοβα στο Σύμπαν

Ένας έλληνας ερευνητής που ζει και εργάζεται στη Βρετανία, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, εντόπισε μια από τις ισχυρότερες και λαμπρότερες εκρήξεις σουπερνόβα (υπερκαινοφανούς αστέρα) που έχουν ποτέ παρατηρηθεί στο σύμπαν.


Ο όρος υπερκαινοφανείς αστέρες ή σουπερνόβα (supernova) αναφέρεται σε διάφορους τύπους εκρήξεων που συμβαίνουν στο τέλος της ζωής των αστέρων κατά τις οποίες παράγουν εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα, αποτελούμενα από πλάσμα (ιονισμένη ύλη) και των οποίων η αρχική φωτεινότητα στη συνέχεια αδυνατίζει μέχρι σημείου εξαφάνισης εντός λίγων μηνών.

Συνήθως προκαλούνται από τη βαρυτική κατάρρευση μεγάλων άστρων και η έκρηξή τους μπορεί να είναι από εκατό εκατομμύρια έως μερικά δισεκατομμύρια φορές φωτεινότερη από τον Ήλιο μας. Μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί χιλιάδες τέτοιοι θεαματικοί αστρικοί «θάνατοι», όμως οι υπερβολικά φωτεινές εκρήξεις είναι πολύ λίγες.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακός φοιτητής-ερευνητής στο Ινστιτούτο Κοσμολογίας του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ, έκανε την σχετική ανακοίνωση σε συνέδριο της Βασιλικής Εταιρείας Αστρονομίας που έλαβε χώρα στην πόλη.

Ο έλληνας ερευνητής εντόπισε την έκρηξη σε έναν μακρινό γαλαξία, σε απόσταση περίπου 7,8 δισεκατομμυρίων ετών φωτός. Η αστρική έκρηξη, με την ονομασία DES13S2cmm, ήταν τόσο φωτεινή που εύκολα «έσβηνε» τους περισσότερους γαλαξίες του σύμπαντος και η λάμψη της ήταν ορατή τουλάχιστον επί ένα εξάμηνο.

Η παρατήρηση ήταν η πρώτη που έγινε στο πλαίσιο του νέου προγράμματος «Έρευνας Σκοτεινής Ενέργειας» (Dark Energy Survey-DES) το οποίο εγκαινιάστηκε μόλις πρόσφατα.

«Λιγότερες από 40 τέτοιες σούπερ-νόβα έχουν μέχρι σήμερα βρεθεί και ποτέ δεν περίμενα να βρω μία από αυτές μελετώντας τις πρώτες εικόνες της “Έρευνας Σκοτεινής Ενέργειας”. Καθώς είναι τόσο σπάνιες, κάθε νέα ανακάλυψη φέρνει μαζί της νέες δυνατότητες κατανόησης του φαινομένου ή περισσότερες εκπλήξεις», δήλωσε ο Παπαδόπουλος.

Ακόμη και ανάμεσα σε αυτή την «ελίτ» των υπερβολικά φωτεινών εκρήξεων σούπερ-νόβα, ξεχωρίζει αυτή που εντόπισε ο έλληνας επιστήμων, καθώς η λάμψη της ξεθωριάζει με πολύ πιο αργό ρυθμό από τις περισσότερες άλλες εκρήξεις που έχουν μέχρι σήμερα ενταχτεί σε αυτήν την κατηγορία.

Ο δρ Μαρκ Σάλιβαν του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον έκανε περαιτέρω φασματοσκοπικές μελέτες της έκρηξης με τη βοήθεια του Πολύ Μεγάλου Τηλεσκοπίου του Ευρωπαϊκού Νοτίου Αστεροσκοπείου στη Χιλή.

Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν τους λόγους για τους οποίους προκλήθηκε η ισχυρή έκρηξη.

“Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε το σούπερνοβα ως αποτέλεσμα της αποσύνθεσης του ραδιενεργού ισοτόπου Νικελίου-56” εξηγεί ο Δρ Κρις Ντ Άντρέα του Πανεπιστημίου του Πόρτσμουθ. “Ωστόσο για να προκαλέσει αυτή τη λαμπρότητα, η έκρηξη θα έπρεπε να παράξει Νικέλιο-56 με μάζα τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου μας. Και ακόμα και τότε η συμπεριφορά της καμπύλης φωτός δεν ταιριάζει” πρόσθεσε.

Η ερευνητική ομάδα αναζητά εναλλακτικές εξηγήσεις. Μια από αυτές θεωρεί το DES13S2cmm ένα κανονικό σούπερνοβα που στον πυρήνα του δημιούργησε ένα εξωτικό άστρο νετρονίων που περιστρέφεται εκατοντάδες φορές ανά δευτερόλεπτο με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο τρεις φορές ισχυρότερο από αυτό της Γης.

econews
sahiel.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8895.html

Μαρτυρία που σοκάρει: Επί δυο μέρες έριχναν τόνους αλάτι για να κλείσουν την «τρύπα» της Κλεισούρας!!! Θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για το πετρέλαιο στην περιοχή;

Μαρτυρία που σοκάρει: Επί δυο μέρες έριχναν τόνους αλάτι για να κλείσουν την «τρύπα» της Κλεισούρας.
Δισεκατομμύρια με το τσουβάλι στα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και η Δυτική Ελλάδα έχει φυσικά το δικό της μερίδιο. Της τάξης των 150 δις, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό!!! Έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν τα πράγματα η χώρα μας μπορεί, κατά συνέπεια, να αποπληρώσει εύκολα το χρέος και τα δάνειά της, να αγοράσει από πάνω και το χρέος όλων των κρατών μελών της ευρωζώνης, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, και να στείλει μετά η κυβέρνηση δωράκι σε όλους τους πολίτες χρυσά κουτάλια για να τρώμε…!
Τόσο απλά… Ορυκτός πλούτος υπάρχει. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι αργήσαμε πολύ να τον ανακαλύψουμε.
Πρώτα υπογράψαμε τα μνημόνια, υποθηκεύοντάς τον – δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια – και μετά θυμηθήκαμε να δούμε τον πραγματικά μεγάλο μας πλούτο. Πριν το ΔΝΤ, όποιος τολμούσε να μιλήσει για πετρέλαιο και φυσικό αέριο ή άλλα ορυκτά, ήταν τουλάχιστον γραφικός. Ή, έτσι συνέφερε να τον παρουσιάζουν όλοι εκείνοι που …κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα κληθούν να απολογηθούν για την προδοσία.
Θυμάμαι, λίγο πριν ξεσπάσει η θύελλα στην Ελλάδα, τον Γιώργο Παπανδρέου να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σχεδόν μονολεκτικά, ότι πετρέλαια δεν υπάρχουν (ήταν τότε που ο «Πινόκιο» έκανε πρώτα τη χαρακτηριστική κίνηση ξύνοντας τη μύτη του…). Και μετά ήρθε το «λεφτά υπάρχουν» και το Καστελόριζο…
Η όλη ιστορία πάντως θυμίζει έντονα καταστάσεις του παρελθόντος, με τις χώρες εκείνες που πρώτα τις εξαθλίωσαν, μετά τις υπέταξαν και εξακολουθούν να τις εκμεταλλεύονται. Πλούσιες χώρες σε ορυκτά, που ο λαός όμως κυριολεκτικά πεινάει και δυστυχεί….
Πετρέλαια υπάρχουν, λοιπόν. Και τα κοράκια κάνουν κύκλους πάνω απ’ την ημιθανή Ελλάδα.
Πετρέλαια υπάρχουν και στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά γι’ αυτά δεν πρέπει να μιλάμε. Μόνο ο Σώκος το τόλμησε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου στο Αγρίνιο, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια. Και μίλησε για τον Αμβρακικό και για την Κλεισούρα, όπου ποτέ δεν μάθαμε τι ακριβώς είχε βρεθεί. Εξαφάνισαν τα στοιχεία, έθαψαν τις μελέτες…
Οι πολίτες, όμως, θυμούνται. Δεκάδες οι μαρτυρίες ανθρώπων που έσκαβαν την εποχή εκείνη για να περάσει το δίκτυο της ΔΕΗ και βρώμαγε, λένε, ο τόπος πετρέλαιο. Μπορεί και να μη σημαίνει τίποτε αυτό. Σύμφωνοι. Ακούστε, όμως, και τη μαρτυρία συνταξιούχου αστυνομικού, όπως αυτή παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή του Φώτη Μπερίκου «Στον Ορίζοντα των Γεγονότων» στον Antenna-Star 105.9.
Με αφορμή το σχετικό σχολιασμό, ο εν λόγο πολίτης επικοινώνησε με την εκπομπή για να δηλώσει ότι… «επί δυο μέρες έριχναν τόνους αλάτι στην τρύπα για να την κλείσουν»! Φορτηγά πήγαιναν και έρχονταν κουβαλώντας αλάτι. Ο άνθρωπος ήταν εκεί (σε υπηρεσία, ως αστυνομικός),τα έζησε αυτά. Και τα θυμάται σαν και χθες…
Κατά μία περίεργη σύμπτωση, η «τρύπα» έκλεισε όταν υπήρξε η συμφωνία για την Αμερικανική βοήθεια προς τη χώρα μας. Νωρίτερα, η Χούντα είχε προκηρύξει διαγωνισμούς για την εξόρυξη υδρογονανθράκων, είχε φτιάξει και το σχετικό νόμο, …ο οποίος όμως προέβλεπε συναλλαγή όχι με το δολάριο, όπως γινόταν σε όλο τον κόσμο, αλλά σε δραχμές. Ε, και ξαφνικά, …σταμάτησαν όλα.
Εάν δεν είναι έτσι, να μας το πει κάποιος επισήμως. Και να μας πει, με αποδείξεις και στοιχεία, τι ακριβώς συνέβη μισό αιώνα πριν στην Κλεισούρα. Αν μη τι άλλο, οι πολίτες δικαιούμαστε να μάθουμε, έστω και τόσα χρόνια μετά…
thesecretrealtruth.blogspot.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα χέρια των σιωνιστών ο φυσικός πλούτος της Ελλάδας!

Η υποδούλωση της Ελλάδας αποτελεί διακαή πόθο των Σιωνιστών. Μεταχειρίζονται δόλιους τρόπους για να την επιτύχουν, αφενός γιατί θεωρούν πως αν πέσει ένα από τα τελευταία προπύργια της Ορθοδοξίας, θα ανοίξει πολύ πιο εύκολα ο δρόμος για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης, αφετέρου γιατί τους βολεύει να την μετατρέψουν σε στρατηγική εφεδρεία του διαρκούς πολέμου που έχουν κηρύξει.
Μία από τις πιο γνωστές οικογένειες-φατρίες του Σιωνισμού, η οποία κινεί τα νήματα παγκοσμίως είναι εκείνη των Rothschilds. Σχεδόν από συστάσεως του ελληνικού κράτους παρέχουν στην Ελλάδα τοκογλυφικά δάνεια και προσπαθούν να την υποδουλώσουν με τα χρέη. Χαρακτηριστικά συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην Ελλάδα το 1824 ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.
Ο Μαξ ντε Rothschild ήταν μεταξύ των εβραίων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα το 1834 δηλαδή μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Οθωνα, του Βαυαρού μονάρχη που επεβλήθη στην Ελλάδα, ενώ το 1890 ένας ακόμη Rothschild, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας την οποία έκτοτε ελέγχουν σε κάθε βήμα, όποτε τολμά να σηκώσει το κεφάλι, της τραβάνε την οικονομική αλυσίδα της χρεωκοπίας.
Βρίσκοντας διαχρονικά πρόθυμους υποτακτικούς στις ελληνικές κυβερνήσεις, οι Rothschild κατόρθωσαν όχι μόνο να έχουν άμεση εποπτεία του τι συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά πολύ χειρότερα να καθορίζουν τις πολιτικές που ακολουθεί η χώρα σε όλα τα ζητήματα.
Η δύναμη των Rothschild είναι μάλιστα τέτοια που σε θέματα μείζονος σημασίας για τα συμφέροντα και τους σκοπούς τους, διενεργούν αντί της κυβέρνησης και μάλιστα απροκάλυπτα, χωρίς καν να τηρούνται τα προσχήματα.
Ένα από τα θέματα αυτά είναι ο τεράστιος ορυκτός πλούτος της Ελλάδας, τον οποίον εποφθαλμιούσαν σαν λυσσασμένα αρπακτικά και τελικά μέσω της κρίσης, που τεχνηέντως επέβαλαν και μέσω των μνημονίων που οι εντολοδόχοι τους υπέγραψαν, κατόρθωσαν να βάλουν στο χέρι.
Αυτό αποδεικνύεται από ένα απίστευτο παρασκήνιο που διαδραματίστηκε στις αρχές του 2012, όταν το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ ήταν στο προσκήνιο. Ενδιαφέρον είχαν εκφράσει τότε τρεις ρωσικές εταιρείες: ο κολοσσός Gazprom, το fund Energy και η Negusneft. Πρόεδρος του ρωσογερμανικού fund Energy ήταν ο Ιγκορ Γιουσούφοφ, πρώην υπουργός Ενέργειας και στενός σύμβουλος του Πούτιν.
«Περιέργως» πώς, ο φάκελος του fund κρίθηκε τεχνικά προβληματικός (π.χ. έλεγαν ότι δεν προσφέρονταν επαρκείς εγγυήσεις) και εκπρόθεσμος από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό του από τη δεύτερη φάση της ιδιωτικοποίησης.
Το πλέον εξοργιστικό όμως και παράλληλα αποκαλυπτικό του τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, είναι ότι την απάντηση στο ρωσογερμανικό fund δεν την έστειλε το επίσημο ελληνικό κράτος, αλλά η εταιρεία Rothchild and Sons, η οποία δήθεν ενεργούσε από κοινού με την UBS, ως σύμβουλοι ιδιωτικοποιήσεων της «ελληνικής κυβέρνησης».!!!
Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι έλαβαν ένα γράμμα από την εν λόγω εταιρεία χωρίς ημερομηνία καλά-καλά και… άλλα τυπικά στοιχεία, με το οποίο απορριπτόταν, για τυπικούς λόγους, η πρότασή τους.
Προφανώς και οι λόγοι δεν ήταν το συμφέρον του ελληνικού δημοσίου…Πολύ απλά οι σιωνιστές δεν θα επέτρεπαν ποτέ στη Ρωσία να βάλει χέρι στο «άγιο δισκοπότηρο», δηλαδή στον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.
Μάλιστα, όταν το fund απείλησε με προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τον αποκλεισμό του, γεγονός που ανησύχησε την ελληνική κυβέρνηση, η «απάντηση» των Σιωνιστών, η οποία έφτασε μέσω του αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών (με ένα ταξίδι αστραπή στην Αθήνα) ήταν άμεση και φυσικά σε αυστηρό τόνο: «Τέρμα τα αστεία με τους Ρώσους. Πουθενά Ρώσοι στον ενεργειακό τομέα. Θα τα δώσετε όλα στην κρατική εταιρεία του Ισραήλ και στις ελληνικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί της».
Το συμβάν με την Energy προκάλεσε φυσικά την έντονη δυσαρέσκεια του Κρεμλίνου, αλλά διασφάλισε τα συμφέροντα των Rothchild στο ακέραιο.
Επομένως, ας μην τρέφουμε αυταπάτες σχετικά με το πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα η αξιοποίηση του πλούσιου υπεδάφους της, αφού αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου στα σιωνιστικά κέντρα ελέγχου.
Επίσης, ας μην τρέφουμε αυταπάτες ότι μπορεί κάτι έστω και τώρα να αλλάξει, αφού οι κυβερνώντες είναι πιστά υποχείρια των διεθνών τοκογλύφων. Άλλωστε, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι μία από τις πιο περήφανες υπογραφές του ήταν εκείνη που έβαλε ως υπουργός Εξωτερικών για την επίσημη αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ!!!


hellasforce.com

Παγκόσμια σύναξη των μασόνων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μασόνοι από κάθε γωνιά του πλανήτη αναμένεται να κατακλύσουν την Ανάβυσσο, την ελληνική Ριβιέρα, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι, με αφορμή το διεθνές συνέδριό τους, το οποίο πραγματοποιείται πρώτη φορά στη χώρα μας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και τις λεπτομέρειες που δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα International Masonic Events, η παγκόσμια σύναξη των μασόνων (Summer International Masonic Workshop) θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου στην Ανάβυσσο.
Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον, με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν τον ρόλο και το μέλλον της μασονίας στον 21ο αιώνα.
Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να γνωρίσουν την Ιστορία της αρχαίας Αθήνας. Ενας από αυτούς είναι ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το οποίο χαρακτηρίζουν αριστούργημα του 5ου αιώνα.
Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι είναι υψηλόβαθμοι των αδελφοτήτων από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Φινλανδία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ συμμετοχή θα έχουν και Ελληνες. Εχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν -μεταξύ άλλων- οι John Belton, Dr Ric Berman, Dr Eveline Durie, Antti Talvitie, αλλά και η Ελληνίδα δρ Αννα Ζαρκάδα.
Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση, η διοργάνωση δεν είναι συνδεμένη με τεκτονικό ή ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν τεκτονικές συνεδριάσεις.


mythorrea.blogspot.gr

Στο Εβραϊκό Συμβούλιο πάλι ο Σαμαράς.Για να πάρει εντολές;

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Εβραϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες μίλησε ο Αντώνης Σαμαράς, με θέμα το μέλλον της Ευρώπης τόνισε ότι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σημερινές δημοκρατίες είναι η ελευθερία, η δικαιοσύνη, η κοινωνική συνοχή και οι μεταρρυθμίσεις που φέρνουν ανάπτυξη.
Ο έλληνας πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην παρατεταμένη περίοδο ύφεσης που πέρασε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η οποία όπως είπε χτύπησε με δριμύτητα την ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη μεσαία τάξη, προκάλεσε ανεργία χωρίς προηγούμενο και οδήγησε στη φτώχεια σημαντικό μέρος του πληθυσμού.
Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι πριν από δύο μόλις χρόνια, πολλοί προεξοφλούσαν την κατάρρευση της χώρας, με τον εξτρεμισμό να δυναμώνει απότομα και να συντρίβει τη φιλελεύθερη δημοκρατία, αλλά διαψεύστηκαν. «Ο εξτρεμισμός κέρδισε έδαφος προσωρινά, αλλά δεν απέκτησε ποτέ δυναμική. Σήμερα ο εξτρεμισμός κάθε μορφής βλέπει τη δυναμική του να υποχωρεί. Η κοινωνική συνοχή, αν και τραυματίστηκε, άντεξε στις πιέσεις. Η Δημοκρατία, παρά τα πλήγματα που υπέστη από λαϊκιστές κάθε είδους, στάθηκε όρθια», τόνισε.
Συνεχίζοντας, ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως σήμερα στην Ελλάδα έχει ήδη αρχίσει η ανάκαμψη, η ανοδική τάση της ανεργίας ανακόπηκε και αντιστράφηκε και η ανάπτυξη πλησιάζει. «Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν τελειώσαμε ακόμα. Αλλά τώρα πια κερδίζουμε έδαφος.
Είναι ένας αγώνας της Ελπίδας ενάντια στο φόβο. Ένας αγώνας της φιλελεύθερης δημοκρατίας ενάντια στο λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό. Είναι μια σύγκρουση ανάμεσα στην νέα Ενωμένη Ευρώπη και τα φαντάσματα από το παρελθόν», δήλωσε ο Α. Σαμαράς που ανέφερε, επίσης, ότι για να νικήσει η δημοκρατία, οι ηγέτες πρέπει να πείσουν τους λαούς τους ότι η Δημοκρατία δεν είναι προνομιακός χώρος για ακρότητες και εξτρεμιστές, ούτε για λαϊκιστές καιροσκόπους, αλλά είναι η εγγύηση της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής συνοχής, καθώς και το εφαλτήριο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι πρέπει όλοι να επιδείξουμε μηδενική ανοχή στο ρατσισμό, στην τρομοκρατία και στην παραβίαση της έννομης τάξης. «Έχουμε υποχρέωση να σταματήσουμε το ρατσισμό πριν ξεκινήσει. Και οπωσδήποτε πριν χαθεί κάθε έλεγχος. Όλα τα είδη ρατσισμού είναι απαράδεκτα. Ο αντι-σημιτισμός είναι εντελώς απαράδεκτος», ανέφερε ο Α. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι σήμερα στην Ελλάδα ενισχύεται η σχετική νομοθεσία εναντίον του ρατσισμού, με σαφείς αναφορές στις γενοκτονίες και το Ολοκαύτωμα.
oneminute.gr

Η Ελλάδα σαρώνεται από την εγκληματικότητα των ξένων - Φρικτά εγκλήματα και λεηλασίες καθημερινά

Σαρώνει την χώρα η εγκληματικότητα των αλλοδαπών οι
οποίοι έχουν καταλάβει την χώρα και κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει. Σήμερα είχαμε "επίδειξη" υψηλής τεχνικής στο μαχαίρι, όταν δύο Αλβανοί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες μαθητές στο Καματερό.
Το περιστατικό συνέβη έξω από το 1ο τεχνικό λύκειο του Καματερού. Ο καβγάς, που σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε για προσωπικούς λόγους, έγινε έξω από τα κάγκελα του σχολείου, με τους δυο Αλβανούς να μαχαιρώνουν τους δυο από τους τρεις Έλληνες.
 
Aιτία του καβγά, μεταξύ Αλβανών και Ελλήνων μαθητών, ήταν πιθανότατα μία κοπέλα.Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, στην οποία συμμετείχαν δύο Αλβανοί ηλικίας 17 και 19 ετών και τρεις Έλληνες, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών, ένας από τους Αλβανούς  τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο -πιθανόν μαχαίρι- δύο από τους Έλληνες μαθητές.
 
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ οι δύο Αλβανοί μαθητές συνελήφθησαν και βρίσκονται μαζί με τον τρίτο Έλληνα στο αστυνομικό τμήμα Καματερού, όπου διενεργείται προανάκριση.
 
Ο ένας τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση και ο άλλος στο πόδι. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου υποστήριξε ότι στη συμπλοκή δεν συμμετείχε κανένας μαθητής.
Μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τους δυο Αλβανούς. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι Αλβανοί ήταν μαθητές.
 
Φυσικά εγείρονται ερωτήματα κατά πόσον τα παιδιά μας είναι ασφαλή όταν αναγκαστικά και υποχρεωτικά πρέπει να πηγαίνουν σε αυτά τα σχολεία, υποτίθετι για να μορφωθούν, ενώ τελικά μαθαίνουν πως να αποφεύγουν τις κακοτοπιές στους δρόμους της...Καμπούλ.
 
Αρκεί να δεί κάοιος τηνεπίσημη στατιστική καταγραφή που είχε φέρει ο Νίκος Δένδιας τότε υπουργός Δημοσιας Τάξης στη Βουλή για τα έτη 1998-2012
 
Στοιχεία, που τηρούνται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών,και τα διαβίβασε πέρσι στη Βουλή το 2013 ο τότε  αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου. Τα στοιχεία αφορούσαν την περίοδο από το 1998 έως και το 2012 και δείχνουν τον αριθμό αλλοδαπών δραστών ανά την επικράτεια σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών θυμάτων.
 
Από αυτά τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι η αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών δραστών αυξήθηκε εντυπωσιακά μέσα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεδομένου ότι το σύνολο των αλλοδαπών που προέβησαν σε εγκληματικές πράξεις το 1998 ήταν 6.094 και το 2012 έφτασαν τους 20.265 αλλοδαπούς! Yπενθυμίζεται ότι το 1998 θεωρούνταν ήδη χρονιά υψηλής εγκληματικότητας.
 
Προκύπτει, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αλλοδαπών δραστών, την περίοδο 1998-2012, είναι αλβανικής υπηκοότητας (σσ έχουν καταγραφεί 64.939 Αλβανοί δράστες), ακολουθούν οι Ιρακινοί, που τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφθασαν τους 17.351 και οι Ρουμάνοι που έφθασαν τους 15.198. Ακολουθούν Πακιστανοί και Βούλγαροι, που φθάνουν τους 14.721 και 14.720 αντίστοιχα.
 
Περιττό να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι εξ'αυτών ζουν και περιφέρονται ανάμεσά μας, και φυσικά εκατοντάδες άλλοι προστίθενται κάθημερινά. Τα όρια της κοινωνίας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Είμαστε σαν αυτόν που πέφτει από ένα πολυόρωφο κτίριο και σε κάθε όρωφο λεμε "μέχρι εδώ όλα καλά".
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ...!!! (vid)

Πολύς λόγος έγινε σχετικά με τις έρευνες που πραγματοποίησε η Ρωσία σε συνεργασία με την Αμερική στη λίμνη Βοστόκ στην Ανταρκτική....Πολλα ειπώθηκαν και γράφτηκαν χωρίς ωστόσο να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ενημερωθούν οι άνθρωποι για αυτό που πραγματικά βιώνουμε...
.

 
Η ομάδα Ματζέστικ 12, γι' αυτούς που δε γνωρίζουν, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο φιλτραρίσματος των πληροφοριών που έχουν να κάνουν με εξωγήινους πολιτισμούς. Ιδρύθηκε από το Αμερικάνικο στρατό κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Truman και σαν πρώτη αποστολή της ήταν το Roswel. Ένας από τους ιδρυτές της ήταν και ο γενικός γραμματέας του ναυτικού, James Forrestal.Το αξιόλογο στην υπόθεσή του ήταν ότι ο συγκεκριμένος στρατιωτικός, αν και πολύ καλά στην υγεία του, ξαφνικά κρίθηκε με ψυχολογικά προβλήματα και "αυτοκτόνησε". Στενοί του κύκλοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας μιας και η ψυχολογική του κατάσταση κρινόταν ως άριστη.


Ο Τζέημς ήταν στενός φίλος με τον ναύαρχο Richard E. Bird. O συγκεκριμένος ήταν ο πρωταγωνιστής του δεύτερου μέρους του σχεδίου High Jump, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος οδήγησε ένα αεροπλάνο, δίχως μηχανές -σαν ανεμοπλάνο- εντός της εισόδου προς το εσωτερικό της Γης. O Ναύαρχος Μπερντ του Αμερικανικού Ναυτικού, με ιστορικό αποστολών στην Ανταρκτική, και αξιόπιστοι μάρτυρες καταθέτουν ότι βρέθηκε, κατά τη διάρκεια αποστολής, το άνοιγμα το 1944 και μάλιστα ότι πέταξαν με αεροσκάφος πάνω από αυτό.

 Ο ναύαρχος είχε σχεδιάσει να βγει μαζί με τον Φόρρεσταλ δημοσίως για ν' αποκαλύψουν τα ευρήματά τους. Ωστόσο, η "αυτοκτονία" του γραμματέα από τον 16ο όροφο του Ναυτικού Νοσοκομείου τον έκανε ν' αλλάξει γνώμη και ν' απομακρυνθεί σ' ένα είδος αυτοεξορίας.


Δειτε ενα αποκαλυπτικο βιντεο απο επανδρωμενη πτηση που μας δειχνει αυτο που για τις κυβερνησεις δεν υπαρχει...και μη ξεχνατε......Το χαπι της πραγματικης γνωσης βλαπτει μονο αυτους που δεν θελουν να ξερετε...!!! 

sinomosiologos

thesecretrealtruth

Είκοσι επιστημονικές αλήθειες που δεν θα πιστεύετε!

1. Το ανθρώπινο σώμα έχει 75 δισεκατομμύρια κύτταρα και δεκαπλάσια βακτήρια. Με άλλα λόγια, αποτελούμαστε από 90% βακτήρια.
2. Ένα μόριο του νερού, το καθιστά κατά 99,99% κενό. Άρα, ένα ποτήρι γεμάτο νερό είναι κατά 99,99% άδειο.
3. Τα φυτά επικοινωνούν μεταξύ τους. Η ακακία ή η λεύκα για παράδειγμα, χρησιμοποιούν πτητικές οργανικές ενώσεις, για να ειδοποιούν τα άλλα φυτά, ότι υπάρχει παρουσία φυτοφάγων ζώων.
4. Ο συνολικός αριθμός των γαιοσκωλήκων είναι ο διπλάσιος από τον αριθμό, όλων των υπολοίπων ζωντανών οργανισμών.
5. Οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν, όπως πιστεύουμε. Τα γονίδιά τους βρίσκονται σε πολλά ζώα, όπως πάπιες, κότες, περιστέρια κλπ.
6. Οι ιοί μπορούν κι αυτοί να μολυνθούν. Για παράδειγμα, ο ιός Mamavirus μπορεί να μολυνθεί από έναν άλλο ιό που ονομάζεται Spoutnik.
7. Πριν από 6.000 χρόνια, η έρημος Σαχάρα ήταν καταπράσινη.
8. Τα ζώα έχουν και αυτά, τη συναίσθηση του θανάτου. Ελέφαντες και κάποια είδη πιθήκων, έχει παρατηρηθεί ότι θρηνούν.
9. Στο δέρμα μας υπάρχει ζωή, 100 φορές περισσότερη από το συνολικό αριθμό των ανθρώπων στη γη.
10. Τα εργαλεία δεν εφευρέθηκαν από τον άνθρωπο. Οι ελέφαντες, οι πίθηκοι κι οι ενυδρίδες χρησιμοποιούν εργαλεία, πολύ καιρό πριν από τους ανθρώπους.
11. Το 75% των αποθεμάτων του γλυκού νερού βρίσκεται σε στερεή μορφή.
12. Την ίδια στιγμή, έχουμε μόνο το μισό αριθμό των γονιδίων του ρυζιού.
13. Το Bing Bang den δεν ήταν μια ξαφνική έκρηξη αλλά μια μακροχρόνια διαδικασία.
14. Ο άνθρωπος μοιράζεται το 98% των γονιδίων του με το χιμπατζή και το 35% με την ασφόδελο ( κρινοειδές ποώδες φυτό).
15. Κάθε χρόνο, η Γη δέχεται 40.000 τόνους υλικών, που καταφτάνουν στον πλανήτη μας, με τους αστεροειδείς , που έρχονται από την άλλη άκρη του ηλιακού μας συστήματος.
16. Το 5-10% των ανθρώπων που έζησαν ποτέ είναι ζωντανοί σήμερα.
17. Η πολύ συμπυκνωμένη μορφή των 46 χρωμοσωμάτων του DNA μας, αν μπορούσε να τεντωθεί, θα κάλυπτε 26.000 φορές, την απόσταση μεταξύ Γης και Σελήνης.
18. Οι μαύρες τρύπες είναι τα φωτεινότερα αντικείμενα του σύμπαντος, διότι τα υλικά που πέφτουν μέσα τους, τις μετατρέπουν σε τεράστια πηγάδια φωτός.
19. Στον πλανήτη Άρη υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο έμβια όντα. Πρόκειται για τα επιζώντα βακτήρια που έφτασαν στον πλανήτη αυτό, από τη Γη, από το 1971 μέχρι σήμερα, δια μέσου των ερευνητικών αποστολών.
20. Η Σελήνη απομακρύνεται από τη Γη κατά 3.82 εκατοστά κάθε χρόνο.

http://www.apocalypsejohn.com/2014/06/eikosi-episthmonikes-alhtheies-pou-den-tha-pisteuete.html

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ... Ο "έλεγχος" του διδακτικού προσωπικού των πανεπιστημίων

 
ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»  ΤΩΝ  ΡΕΠΟΥΣΙΔΩΝ  ΣΕ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ;

«……..Βρισκόμαστε στα μέσα του 20ού αιώνα(1954) στις ΗΠΑ. Η βουλή των Αντιπροσώπων
διαπίστωσε ότι στις ΗΠΑ υπήρχαν μη φορολογούμενα ιδρύματα, τα οποία είχαν ένα επίσημο καταστατικό και περίεργες δραστηριότητες.
Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μια επιτροπή με πρόεδρο τον Caroll Reece με σκοπό να ερευνηθούν αυτά τα ιδρύματα, ποιοί είναι οι πραγματικοί τους στόχοι, ποιοί τα χρηματοδοτούν.
Κάποιος ονομαζόμενος Norman Dodd μέλος της επιτροπής αποκάλυψε τα συμπεράσματα και τα στοιχεία της έρευνας και εκδόθηκε ένα βιβλίο το «THE TAX-EXEMPT FOUNDATIONS» (by William H. McIlhany,II)….»

«………………Στα πρακτικά του 1914 είχαν θέσει το ερώτημα «Πως μπορούν να ελέγξουν την ανατροφή των  Αμερικανόπαιδων»  Και κατέληξαν ότι πρέπει να ελέγξουν την εκπαίδευση. Τότε πλησίασαν το ίδρυμα Ροκφέλερ  το οποίο έκανε ό,τι χρειάζεται για να ελέγξουν το εκπαιδευτικό σύστημα των ΗΠΑ.  Δηλαδή αποφάσισαν ότι το κλειδί είναι ο τρόπος με τον οποίο διδάσκεται η Αμερικανική ιστορία.  Έτσι πλησίασαν τους πιο μεγάλους  Αμερικάνους ιστορικούς εκείνης της εποχής για να τους πείσουν να αλλάξουν την προσέγγιση με την οποία παρουσιάζουν τα γεγονότα.  Ωραιοποίηση της ιστορίας δηλαδή.  Ό,τι κάνουν τώρα Βερέμης,  Λιάκος,  Φραγκουδάκη.    

Όμως σχεδόν 100  χρόνια πριν. Τα πρακτικά δείχνουν σύμφωνα με τον Dodd ότι οι καθιερωμένοι  ιστορικοί αντιστάθηκαν οπότε το ίδρυμα Carnegie μαζί με το ίδρυμα Guggenheim            (  http://www.guggenheim.org/guggenheim-foundation)
διέθεσαν νέες υποτροφίες σε νέους ιστορικούς με την υποχρέωση φυσικά να παρουσιάσουν την ιστορία όπως ήθελε το ίδρυμα....……………….»
 «…………..Στα πρακτικά του 1911 το ίδρυμα ασχολήθηκε με το ερώτημα: «Αν κάποιος θέλει να αλλάξει το κόσμο, υπάρχει άλλος τρόπος πιο αποτελεσματικός από  τον πόλεμο;» Η συζήτηση κράτησε ένα χρόνο περίπου και……………»

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΠΗΓΕΣ-ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης 1982 Dodd από Γ. Edward Griffin
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ «ΜΗΔΕΝ» ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ «ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ  ΥΒΡΙΔΙΑ»;;;
«……..Στην παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα που  κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες)………»
                               ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΡΕΠΟΥΣΗ

«……………...παραλήρημα ανθελληνισμού της ... Μαρίας Ρεπούση ...
Παραμερίζοντας τη γενική άποψη περί διαχωρισμού ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ- ΚΡΑΤΟΥΣ ακούστε τα άλλα μαργαριτάρια  για "προοδευτικά αυτιά".   Όταν τους ακούσεις να προχωρούν σε περαιτέρω ανάλυση, θα καταλάβεις ότι ουσιαστικά μιλούν για διαχωρισμό ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ- ΕΘΝΟΥΣ καθώς και διαχωρισμό ΕΘΝΟΥΣ- ΚΡΑΤΟΥΣ δηλαδή  τη γνωστή ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...... Και  προχωρούν  ακόμη περισσότερο...  Αμα καταλάβεις τελικά που καταλήγουν διαπιστώνεις ότι τελικά ευαγγελίζονται διαχωρισμό ΚΡΑΤΟΥΣ και ΕΘΝΟΥΣ από την ΙΣΤΟΡΙΑ τους και τις πηγές της!!!........»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΤΑ  πτυχία της  η Ρεπούση;;
ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ - ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Nα αποβληθεί δια παντός από την Βουλή η Ρεπούση
Μίκης Θεοδωράκης προς  Ρεπούση: «Πήγαινε να ζήσεις αλλου…
Η αλήθεια της ιστορίας της Μ Ρεπούση
Η ΣΜΕΡΝΑ της Σμύρνης-Εμετική συνέντευξη

EI-END. Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 25-06-2014
Η ΕΛΑΣ ψάχνει UAV αγνοώντας επιδεικτικά τον Έλληνα ΠΗΓΑΣΟ!!

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Η πιο πρόσφατη επιχειρησιακή ''επαφή '' της ΕΛΑΣ με ...τηλεκατευθυνόμενους ''ιπτάμενους κατασκόπους'' των Ενόπλων Δυνάμεων ( δηλαδή Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη- UAV) ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν ένα γαλλικής κατασκευής UAV Sperwer του Στρατού Ξηράς, ''σάρωνε'', πριν πέσει από βλάβη στο χωριό Αγία Ευθυμία, την Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων που βαρύνονταν, με τη δολοφονία μία κοπέλας στην Κόρινθο και ενός αστυνομικού έξω από το Δίστομο.

Η πρώτη όμως συνεργασία με UAV ήταν το καλοκαίρι του 2008 (!), όταν η Πολεμική Αεροπορία, ύστερα από συνεννόηση του τότε αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου Γ. Γιάγκου με τους αρμοδίους της Πολιτικής Προστασίας της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, είχε εντάξει τα 4 διαθέσιμα -τότε- ελληνικής κατασκευής UAV ''Πήγασος ΙΙ'' στο πρόγραμμα επιτήρησης μεγάλων περιοχών με σκοπό την έγκαιρη ειδοποίηση σε περιπτώσεις πυρκαγιών!

Τώρα η ΕΛΑΣ αποφάσισε να κάνει το πρώτο δικό της βήμα στον τομέα των UAV- γνωστά και ως Drones: Σύμφωνα με επιτελείς της βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης σχεδίου για την αγορά μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) για τον έλεγχο των συνόρων, αλλά και σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις μέσα στις πόλεις! Μάλιστα σύμφωνα με πολύ πρόσφατες πληροφορίες της ''Καθημερινής'' το υπουργείο Δημόσιας Τάξης βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με ισραηλινών συμφερόντων εταιρείες που εξειδικεύονται στην κατασκευή UAVs, παρ΄όλο που δεν έχουν υπάρξει οριστικές αποφάσεις σχετικά με τον αριθμό και τον ακριβή τύπο των αεροσκαφών που θα επιλεγούν.Πριν περίπου 2 χρόνια η ισραηλινή εταιρεία Israel Aerospace Industries (IAI) παρουσίασε σε Έλληνες αξιωματικούς στην αεροπορική βάση στο Άκτιο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της, «Heron» (σ.σ ''Ερωδιός'').Η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του ευρωπαϊκού οργανισμού Frontex και αφορούσε τη χρήση του συγκεκριμένου τύπου UAV σε επιχειρήσεις για τον έλεγχο των συνόρων και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης,έγραψε η εφημερίδα.

Πάνε για προκήρυξη διαγωνισμού

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η απόκτηση αναμένεται από το 2015 και μετά, καθώς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα προχωρήσει σύντομα στη δημοσίευση διαγωνισμού για την προμήθειά τους.Και αυτό διότι όπως έγραψε πρόσφατα η «Espresso», <<το υπουργείο Δημόσιας Τάξης -με τη σύμφωνη γνώμη του τότε υπουργού κ.Νίκου Δένδια- είχε ήδη μπει στη διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για την προμήθεια αριθμού μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία θα είναι εφοδιασμένα με ειδικά μηχανήματα κατάλληλα για παρακολούθηση στον αστικό ιστό αλλά και με μηχανήματα εντοπισμού πυρκαγιών>>.

Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες το νέο επιχειρησιακό κέντρο που άρχισε να λειτουργεί στον 3ο όροφο του κτιρίου της Λεοφώρου Κατεχάκη για την επιτήρηση των συνόρων της χώρας και την εισροή λαθρομεταναστών διαθέτει την τεχνολογία να δέχεται εικόνα από τα UAV που έχει στο δυναμικό της η Πολεμική Αεροπορία.

Η εικόνα που δέχεται τώρα το κέντρο επιχειρήσεων για τη λαθρομετανάστευση είναι σε επίπεδο επιχειρησιακό, κυρίως όταν οι Αστυνομικές Αρχές ειδοποιήσουν την Αεροπορία πως διεξάγεται επιχείρηση για τον εντοπισμό διακινητών τόσο στα χερσαία όσο και στα θαλάσσια σύνορα της χώρας προκειμένου να πετάξουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της και να δώσουν εικόνα και πληροφορίες από το σημείο που ενδιαφέρει την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως ανέφερε εκείνο το ρεπορτάζ τα Drones που επιθυμεί να εντάξει στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της η ΕΛ.ΑΣ. πρέπει να πληρούν συγκεκριμένους όρους λειτουργίας και να φέρουν ειδικό εξοπλισμό κατάλληλο για αστυνομικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα αυτό υποστηρίζεται ότι αν η ΕΛ.ΑΣ. διέθετε έστω και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος θα ήταν δυνατόν να είχε ολοκληρωθεί η επιχείρηση εντοπισμού του Αλβανου κακοποιού Μόριον Κολα και των συνεργατών του μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων και όχι να κρατήσει έναν μήνα, με έξοδα μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και με κατάκοπους αστυνομικούς που είχαν να δουν τα σπίτια τους τόσες εβδομάδες!Λέγεται λοιπόν ότι εκεί λοιπόν πάρθηκε η μεγάλη απόφαση για το βήμα προς τη σύγχρονη τεχνολογία και αμέσως ειδικοί ανέλαβαν να καταρτίσουν το οργανόγραμμα για το είδος των αεροσκαφών και τα μηχανήματα που θα πρέπει να αγοραστούν.

Αντιφάσεις για τα δεδομένα

Όμως είναι άξιο σημειώσεως ότι παρα τα όσα διαδίδονται στην επιχείρηση συμμετείχε - μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον- όπως προαναφέραμε, ένα UAV τύπου Sperwer του Γενικού Επιτελείου Στρατού που κατέπεσε ανώμαλα λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή πτήσης του και οι οποίες δεν επέτρεψαν στους χειριστές του να το προσγειώσουν σε ομαλό σημείο της δύσβατης περιοχής χρησιμοποιώντας τα αλεξίπτωτά και τους αερόσακούς του...
.
Το συγκεκριμένο UAV γαλλικής κατασκευής Sperwer (απογειώνονται με καταπέλτη), ανήκει στο 472 Τάγμα Επιτηρήσεως και Ηλεκτρονικού Πολέμου του Στρατού Ξηράς, που εδρεύει στην Αττική, ανήκει στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, έχει μεν ζώνη ευθύνης όλο το Αιγαίο, αλλά οι αποστολές του είναι ανάλογες των αναγκών (Πυροβολικού κλπ). Ο Στρατό Ξηράς διαθέτει και 2η παρόμοια μονάδα στην Θράκη που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο και την επιτήρηση και άλλες ποικίλες αποστολές.Έχει ικανή αυτονομία πτήσης, πολλούς αισθητήρες και τον κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό (θερμικές κάμερες, FLIR κ.λπ.), ώστε να μπορεί να εντοπίσει ανθρώπους ημέρα και νύχτα από τη θερμοκρασία του σώματός τους .Φέρεται να προτιμήθηκε για τον εντοπισμό του Κόλα από τα ελικόπτερα Σούπερ Πούμα της ΕΛΑΣ (που πετούσαν και αυτά εκεί κατά διαστήματα ) για λόγους οικονομίας και γιατί δίνουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων ( και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ) σε πραγματικό χρόνο, ενώ κινούνται ευέλικτα , ημέρα και νύχτα.

Ερωτήματα για την μη αναφορά του ''Πήγασου''

Όμως πέραν των διαφόρων αντιφάσεων που προκύπτουν από τις διαρροές εντύπωση προκαλεί και το ότι δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα από όσες πηγές της ΕΛΑΣ και του Υπ.Δημόσιας Τάξης μίλησαν, δεν έγινε καμία αναφορά για πιθανή χρήση των κατασκευασμένων από τους τεχνικούς της Πολεμικής Αεροπορίας του UAV Πήγασος ΙΙ...

Ας δούμε όμως μερικές από τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Ελληνικού ''Πήγασος ΙΙ'' όπως κατεγράφησαν σε ρεπορτάζ των ''Νέων'' στις 16-4-2008 μετά την πλήρη επιχειρησιακή του αξιολόγηση σε σκληρό <<πολεμικό τέστ>> στην Δυτική Ελλάδα με σειρά σεναρίων προσομείωσης.

<<Αποστολή του ''ΠήγασοςΙΙ'' , όπως φάνηκε από το σενάριο προσομοίωσης που προαναφέραμε, είναι η στοχοποίηση του εχθρού αθόρυβα, αόρατα, με ακρίβεια, πίσω από τις γραμμές του. Η μεγάλη διαφορά από το σύνολο σχεδόν των άλλων όπλων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UΑV) Πήγασος ΙΙ είναι ελληνικής ανάπτυξης, σχεδίασης και κατασκευής, με πολύ λίγες προσθήκες ξένης τεχνολογίας- κυρίως από το Ισραήλ.

Με φουλ εξοπλισμό βλέπει μέρα -νύχτα

Την πρώτη απόπειρα των τεχνικών της Πολεμικής Αεροπορίας - ανέφερε το ρεπορτάζ- για το ελληνικό UΑV τη συναντάμε νωρίς, στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, και έκτοτε ακολούθησαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2002 κατασκευάστηκε το πρώτο ''Πήγασος'' και άρχισαν δειλά οι δοκιμές του. Το 2005 αποφασίστηκε η αναβάθμισή του με νέα άτρακτο, βελτιωμένα χαρακτηριστικά και επιδόσεις, ενώ σύντομα τα 4 πρώτα Πήγασος ΙΙ ήταν γεγονός. Πέρυσι (σ.σ. 2007) τα ελληνικά UΑV εξοπλίστηκαν με 3 κάμερες υψηλής ευκρίνειας ημέρας- νύχτας ισραηλινής κατασκευής. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι απογειώνεται και προσγειώνεται σε μικρούς διαδρόμους. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα κατασκευής άλλων 12 UΑV, με εμπλοκή πλέον και του ΓΕΕΘΑ λόγω της διακλαδικής αξιοποίησής του.

Η τελευταία δοκιμή, σε καθαρά επιχειρησιακό περιβάλλον, έγινε πριν από λίγες μέρες (σ.σ.Μάρτιος -Απρίλιος 2008) στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος» και η κατασκοπευτική εικόνα (βίντεο) που έπαιρνε ο Πήγασος ΙΙ από τα αλλεπάλληλα «πεδία μάχης» στα οποία ενεπλάκη έφθανε μέσω του δορυφόρου Ηellas-Sat και στα Κέντρα Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΑ. Έχουν προηγηθεί και άλλες φάσεις αξιολόγησης και σε συνθήκες ηλεκτρονικών αντιμέτρων με άριστες επιδόσεις(...).

Και ρίψη βλημάτων!

Κατά την Μυθολογία, ο Πήγασος, το φτερωτό άλογο- γιος του Ποσειδώνα, μετέφερε τους κεραυνούς του Δία. Για την Πολεμική Αεροπορία και τους τεχνικούς της η χρησιμοποίηση του Πήγασου για ρίψη βλημάτων-κεραυνών είναι το επόμενο βήμα! Ήδη, οι Αμερικανοί, που μαζί με τους Ισραηλινούς έχουν την πιο προηγμένη τεχνολογία σε μη επανδρωμένα (ρομποτικά) αεροσκάφη, χρησιμοποιούν το UΑV Ρredator ΙΙ όχι μόνο για κατασκοπευτικές πτήσεις και επιτήρηση μεγάλους βάθους αλλά και για εκτόξευση βλημάτων.

Ερωτήματα για σιωπηρή απαξίωση του ''ΜΑDE IN GREECE''

Αλήθεια έχει υπάρξει συνεργασία των δυο Υπουργείων (Εθνικής Άμυνας και Προστασίας Πολίτη και Δημόσιας Τάξης) για να δουν το ένα την εμπειρία του άλλου από την χρήση UAV,καθώς στοΠεσταγωνο υπάρχει διπλή εμπειρία (ΓΕΑ και ΓΕΣ);

Τα Γενικά Επιτελεία ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ έχουν μεταφέρει στην ΕΛΑΣ δια της προϊσταμένης πολιτικής ηγεσίας τους ότι διαθέτουν τεχνογνωσία και ουσιαστικά γραμμή παραγωγής για UAV; Από την άλλη το Υπ. Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης και η ηγεσία της ΕΛΑΣ, που γνωρίζουν τον ''Πήγασο ΙΙ'', έχουν ζητήσει πληροφορίες για συντονισμό;

Γιατί να μην αξιολογείται από την ΕΛΑΣ μια δυναμική τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΌΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ οι τεχνικοί της ΠΑ - με τη χρήση και Ισραηλινής τεχνολογίας - και να διαρρέουν ότι πάνε κατευθείαν στο εξωτερικό;

Παράλληλα, έχει ερωτηθεί η κρατική ''Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) - που και αυτή διαθέτει δική της τεχνογνωσία UAV- για το αν μπορεί να δώσει πρόταση είτε αυτοδύναμη είτε σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία για τον ''Πήγασο ΙΙ'';

Μήπως - επιπλέον - πρέπει να υπάρξει συνεργασία όπως αυτή με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη όπου άλλος είναι ο ''ιδιοκτήτης'' του μέσου και άλλος φορέας έχει τον χειρισμό;

Μήπως πρέπει η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ - Δημ.Αβραμόπουλος,Φώφη Γεννηματά και Ι. Λαμπρόπουλος - και η ηγεσία του Υπ. Προστασίας Πολίτη και Δημόσιας Τάξης - κ.Β.Κικίλιας- να σηκώσουν το τηλέφωνο και να συνεννοηθούν μεταξύ τους υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, υπέρ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ;

Διότι, αν δεν σπάσεις αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα!

onalert.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters