Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

screenshot-1

Artemis Sorras : ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ [ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ] ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΦΛΟΓΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΩΝΩΝ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


…………………………………………….

Αλφειός: ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΟΥΚΙΑ…

…………………………………………….

Artemis Sorras : ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΔΑΦΝΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΕΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΖΩΟΟΟΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
……………………………………..

Αννα Μπου Η «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ………….. ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ …. ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΠΙΣΤΑ ΕΕΕ ;;;;;;;
ΜΗΝ ΛΥΣΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑΧΑ ΜΕ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑΤΙ Ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ !!!!!!!
Ο ΚΑΘΕ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΣΕΙΣ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ
ΕΚΤΟΣ ΚΙΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ;;;;;;

ΕΝΑΣ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»
………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=25134

Τα Ψέματα των Χριστιανών για την Αρχαία Ελλάδα.!!!

Αθήνα 

1. «Οι Αρχαίοι Έλληνες βρήκαν τα πάντα, εκτός από την…θρησκεία»

Βρήκαμε τα πάντα, μας λέγουν οι χριστιανοί δημαγωγοί, πλην της θρησκείας. Την οποία πήραμε από το Ισραήλ, αυτό το τελευταίο δεν το λένε για να μην τονίζεται το μέγεθος της ανοησίας τους.
Δηλαδή μας λέγουν ότι εμείς ανακαλύψαμε το θέατρο, την ζωγραφική, την μουσική, το αλφάβητο, τα μαθηματικά, την ιατρική, την αστρονομία, την φιλοσοφία, και τόσα άλλα αγαθά του πολιτισμού. Αλλά κάναμε λάθος στο θέμα της θρησκείας. Και ο εβραϊκός λαός που δεν ανακάλυψε τίποτε από τα παραπάνω, ανακάλυψε την αληθινή θρησκεία.

Να σημειωθεί, ότι εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με ορισμένους χριστιανούς εθνικιστές που ενώ κατηγορούν τους εβραίους για μύρια όσα, την ίδια στιγμή υποτάσσονται στις δοξασίες των εβραίων. Εμείς, το τονίζουμε, δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με αντιεβραϊκές κινήσεις, απλώς εδώ αναφέρουμε τα επιχειρήματα των χριστιανών και κάνουμε κριτική.

Το επιχείρημα λοιπόν περί ανακαλύψεως της θρησκείας από τους εβραίους και της ανακαλύψεως όλων των άλλων αγαθών από τους Έλληνες είναι διάτρητο. Και αυτό όμως, το πρώτο μέρος του επιχειρήματος των χριστιανών έρχεται σε αντίθεση με όλη την ιστορία τους.

Τώρα ανακάλυψαν ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει τα μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική κτλ; Και τότε γιατί τόσους αιώνες δεν κοίταζαν να μάθουν κάτι από αυτούς αντί να τους καίνε ζωντανούς; Τώρα ανακάλυψαν οι χριστιανοί το αρχαίο Ελληνικό θέατρο; αφού το απηγόρευαν επί 17 αιώνες; Τώρα ανακάλυψαν τους Έλληνες φιλοσόφους και τις σχολές τους; Αφού τις έκλεισαν και αφού έκαψαν ζωντανούς τους φιλοσόφους μας;

Οι δούλοι μίας ανθελληνικής και μισανθρωπικής αιρέσεως καλύτερα να πλένουν το στόμα τους όταν μιλούν για αρχαία Ελλάδα. Δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτισμού από τους φονιάδες του Ελληνικού πολιτισμού.

2. Ο άγνωστος θεός

Ολόκληρη η επιγραφή περί αγνώστου θεού που τάχα ανακάλυψε ο Σαούλ-Παύλος στην Αθήνα λέει: «Τοις θεοίς, Ασίας, Ευρώπης και Αφρικής, θεοίς αγνώστοις και ξένοις». Άρα ούτε μιλά για έναν θεό ούτε έχει το νόημα που δίνει ο Σαούλ και οι χριστιανοί ψεύτες.

Το παράδειγμα του λαοπλάνου Σαούλ ακολουθούν οι χριστιανοί δημαγωγοί (Γ. Γεωργαλάς, Κ. Πλεύρης, Ε. Μπεξής, Α. Σακέτος, Α. Γεωργιάδης, κ.α. [Σχόλιο diadrastika: Αν και το άρθρο προσφέρεται για κριτική και σκέψη, ως diadrastika.com επιφυλασσόμαστε για την επίθεση στα συγκεκριμένα ονόματα]):

Συλλέγουν από εδώ και από εκεί 4-5 λέξεις, στην ανάγκη αλλάζουν το νόημα και τις ταιριάζουν όπως τους βολεύει. Και δεν τους νοιάζει αν το νόημα που ακολουθεί ή προηγείται δεν έχει σχέση με αυτό που ισχυρίζονται ή σημαίνει το εντελώς αντίθετο. Και το κάνουν με τόση ψυχρότητα, ανερυθρίαστα, που θα τους ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι δημαγωγοί.

3. Χριστιανική ειδωλολατρία

Ο χριστιανισμός με τους φασιστικούς του νόμους κατάφερε να μην υπάρχει αντίλογος ώστε να μην έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κάποιος προσπαθεί να καταγγείλει τα ψέματα του. Με τον μονόλογο του, έπεισε τους Έλληνες ότι τάχα οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες γιατί λέει προσκυνούσαν τα είδωλα (εικόνες) των θεών (σημείωσης: Οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν προσκυνούσαν, ούτε φίλαγαν τα αγάλματα όπως κάνουν σήμερα οι χριστιανοί ειδωλολάτρες του Γιαχβέ και του Τζεσουά).

Αυτό το οποίο αποκρύπτει η ορθοδοξία είναι ότι οι άλλες δύο μονοθεϊστικές θρησκείες, Ισλάμ και Εβραϊσμός, απαγορεύουν εικόνες και προσωπογραφίες του θεού και έτσι ακριβώς ήταν στις αρχές στο βυζάντιο. Απηγορεύετο η απεικόνιση του Τζεσουά από τους σκληροπυρηνικούς χριστιανούς. Επειδή όμως η Ελληνική ψυχή ήθελε να εκφραστεί καλλιτεχνικός άρχισε να ζωγραφίζει χριστιανικά πρόσωπα μίας και η εθνική καλλιτεχνική θεματογραφία ήτο εκτός νόμου.

Γι’ αυτό έχουμε και την εικονομαχία στο βυζάντιο που κράτησε 100 περίπου χρόνια. Μια μερίδα χριστιανών δεν ήθελε εικόνες (είδωλα) του Τζεσουά, ενώ η άλλη ήθελε είδωλα.Ερώτηση για τους ανθέλληνες που κατηγορούν την Εθνική μας Θρησκεία για ειδωλολατρία:

Πώς φαίνονται στα μάτια ενός μουσουλμάνου ή ενός εβραίου οι εικόνες του Τζεσουά, της Μύριαμ και των αγίων; Ως ειδωλολατρία φυσικά, γιατί οι μονοθεϊστικές θρησκείες δεν επιτρέπουν τις προσωπογραφίες. Και πραγματικά οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι κατηγορούν τους χριστιανούς για ειδωλολατρία, αλλά η ορθοδοξία το αποκρύπτει.

Να το θυμηθείτε μια ημέρα θα γελάσουμε πολύ, θα δούμε τον Αρχιεπισκοπο να μελετά τον Πορφύριο και τον Κέλσο και να χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν αυτοί κατά των χριστιανών, για να αμυνθεί κατά των μουσουλμάνων στις κατηγορίες για ειδωλολατρία των χριστιανών…

Βασικά το πρόβλημα του χριστιανισμού σε σχέση με την Ελληνική Θρησκεία, φαίνεται να είναι στις διαστάσεις του ειδώλου. Εμείς απεικονίζουμε τούς Θεούς μας σε 3 διαστάσεις στα αγάλματα(ύψος, βάθος, πλάτος) ενώ οι χριστιανοί σε 2 διαστάσεις στις εικόνες τους (πλάτος, ύψος). Περιττό να προσθέσουμε ότι εμείς δεν πιστεύουμε ότι τα αγάλματα είναι θεοί, όπως μας κατηγορεί ο χριστιανισμός, αλλά θέλουμε τα αγάλματα για να έχουμε μία απεικόνιση των Θεών μας όπως έχουν οι χριστιανοί την εικόνα του ραβίνου Τζεσουά. Δεν πιστεύουν ότι η εικόνα είναι ο θεός και φυσικά ούτε οι πρόγονοί μας επίστευαν ότι τα αγάλματα είναι θεοί.

Οι χριστιανοί μας έσφαξαν λοιπόν για κάτι που κάνουν και οι ίδιοι σε 2 αντί 3 διαστάσεις. Και μιλάμε για τους ορθοδόξους, γιατί αν μιλήσουμε για τους καθολικούς είναι γνωστό ότι στην δύση επετράπη η απεικόνιση του Τζεσουά και σε 3 διαστάσεις.

Υπάρχουν πολλά αγάλματα του θεού των χριστιανών στην δύση με πιο γνωστό αυτό στο Ρίο ντε Τζανέϊρο. Αρα οι χριστιανοί έσπασαν τα αγάλματα και τις εικόνες των Εθνικών Θρησκειών για να αναρτήσουν τις εικόνες και τα αγάλματα του ραβίνου τους Τζεσουά. Τα περί ειδωλολατρίας, να τα βρουν με τους μουσουλμάνους και τους εβραίους.

Φυσικά αν ρωτήσεις τους χριστιανούς δημαγωγούς την χρονική στιγμή Α γιατί πολεμούν την Εθνική Θρησκεία θα σου πουν τα γνωστά περί ειδωλολατρίας. Αν τους ρωτήσεις την χρονική στιγμή Β γιατί αυτοί έχουν εικόνες και αγάλματα του ψευτοθεού τους και πώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες περί ειδωλολατρίας των μουσουλμάνων θα σου πουν τα ακριβώς αντίθετα. Σε διαφορετικές στιγμές λέγουν αντιφατικά επιχειρήματα. Αν τους ρωτήσεις ταυτοχρόνως θα βραχυκυκλώσουν.

4. Αρχαία «μονοθεϊστικά» κείμενα

«Τα ορφικά κείμενα ήταν μονοθεϊστικά, ο Πλάτων προ Χριστού χριστιανός», μας λένε οι χριστιανοί ψεύτες . Φυσικά τα ορφικά κείμενα δεν είναι καθόλου μονοθεϊστικά. Οι χριστιανοί δημαγωγοί στηρίζονται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν τα έχουν διαβάσει. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πλάτωνα, ουδέποτε μίλησε για κάποιον ξυλουργό-μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα, ούτε για ιουδαίους μεσσίες.

Γιατί όμως οι χριστιανοί δημαγωγοί τα επαναλαμβάνουν συνεχώς ενώ ξέρουν ότι είναι ψέματα;
Προσπαθούν να μας υποβάλλουν την ιδέα ότι η πλειοψηφία των προγόνων μας ήσαν λίγο βλάκες που πίστευαν σε πολλούς θεούς ενώ τα «μεγάλα φωτισμένα μυαλά» είχαν ανακαλύψει τον ένα και μοναδικό θεό. Δηλαδή προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι και αλλιώς θα ερχόταν ο χριστιανισμός οπότε μην διαμαρτύρεστε. Δεχθείτε την επιβολή του χριστιανισμού ως φυσιολογική.

Φυσικά οι πάντες γνωρίζουν ότι ο χριστιανισμός επεβλήθη δια σφαγών και ότι πολλά αρχαία κείμενα έχουν πλαστογραφηθεί για να εμφανίζουν μονοθεϊστικές φράσεις. Το «οι θεοί» εύκολα γίνεται «ο θεός». Και σε τελευταία ανάλυση γιατί τα «φωτισμένα μυαλά» των προγόνων μας δεν κατέληξαν στον Αλλάχ ως ένα και μοναδικό θεό και δεν ήταν προ Μωάμεθ μωαμεθανοί; Ακόμη καλύτερα, γιατί δεν κατέληξαν στον Δία ως τον ένα και μοναδικό θεό και κατέληξαν σε έναν ιουδαίο μαραγκό από την Ναζαρέτ;

Προσοχή στα τεχνάσματα των χριστιανών δημαγωγών που θέλουν να ανακαλύψουν χριστιανισμό στην αρχαία Ελλάδα έτσι ώστε να δικαιολογήσουν τις σφαγές και την επιβολή τους. Τι πειράζει ο πολυθεϊσμός των προγόνων μας τους κυρίους Γεωργαλά, Σακετο & Σία;

Η ψυχή του λαού μας κάνει μια φοβερή προσπάθεια να τραβηχτεί έξω από τον ιουδαϊοχριστιανικό βούρκο. Παλεύει με νύχια και με δόντια και έρχεται ο κ. Γεωργαλάς, ο κ. Σακέτος, ο κ. Πλεύρης και της ρίχνουν μια κλωτσιά για να ξαναπέσει μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βούρκο. Και μετά έχουν το θράσος να κατηγορούν και τον εβραϊκό λαό ότι κάνει κακό στην Ελλάδα.Τι τους φταίνε οι εβραίοι και τους κατηγορούν; Τα δικά τους ανομήματα να κοιτούν. Οι εβραίοι προσέχουν ως κόρη οφθαλμού την εθνική τους θρησκεία και καλά κάνουν.

Οι χριστιανοί δημαγωγοί όμως είναι εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού διότι καταδιώκουν την Εθνική μας Θρησκεία. Αν είναι πατριώτες, όπως κακώς ισχυρίζονται, γιατί δεν επιλέγουν τον Δία ως ένα και μοναδικό θεό, γιατί σώνει και καλά πρέπει να επιλέξουν έναν θεό από την Ιουδαία; Γιατί τέλος πάντων δεν διδάσκουν τα ελληνόπουλα ότι πράγματι, ένας είναι ο αληθινός και μοναδικός θεός, ο Ζευς. Οπότε ικανοποιούν έτσι τον αρρωστημένο ψυχισμό τους περί ενός μοναδικού θεού που τους καταδυναστεύει και συγχρόνως αφήνουν και μας τους «πλανεμένους» μαζί με τον Δία να λατρεύουμε και τους άλλους Πατρώους Θεούς
ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ»


http://mirmidones90f.blogspot.com/2010/04/blog-post_1235.html
ΜΕΣΩ xemandrios1
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ sites.google.com
http://www.diadrastika.com/2012/04/blog-post_8137.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

[ ΕΜ ΡΕ ΖΩΑ ΚΤΗΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ???]

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΑΟΛΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟ???

  • ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ???

  • ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ???

  • ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ???

  • ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ??

  • ΤΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ?????

  • ΟΛΑ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

  • ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ???????

  • ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ????

  • ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ??????

  • ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ?????

ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ??? … ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΜΑΣ [ ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ 23% ΦΠΑ ΟΤΙ ΚΑΥΣΙΜΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΧΕΙ 150% ΦΟΡΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ 100% ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ 23% ΦΠΑ ΟΤΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟ 13% ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 45% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

ΤΟ ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΔΙΑΚΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ 45% ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΟΥ
 
ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΙΩΝΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΙΟ ΚΟΥΙΖ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΑΔΕΙΑ ΔΟΧΕΙΑ [ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ ] ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ???
ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ???
ΑΓΑΘΑ ?????
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ???

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
 
ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ???

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΑ
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΛΕΨΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 

ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΙΣΧΥΕΙ … 

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ
  • ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
  • ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
  • ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
  • ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
  • ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ
  • ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ
  • ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ
  • ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ
  • ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
  • ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
  • ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΗΓΚΙΠΕΣ [ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ]
  • ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ
  • ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
  • ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
  • ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ
  • ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΡΠ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ

ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ
ΠΡΑΞΕ ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΕΝΩΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ [ ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ]
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

http://ellanionforum.com/archives/3801

Ο ΦΟΙΝΙΞ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ !!!

 



ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ????

Ο ΦΟΙΝΙΞ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΠΡΟΗΛΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ !!!
... < Α . . . Ω >
=================
Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα

Η πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ κράτους,
Ιδρύθηκε στην Αίγινα στις 2 Φεβρουαρίου 1828, με ψήφισμα του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.

Στα πρώτα του βήματα, το νέο κράτος είχε να αντιμετωπίσει μια χαοτική κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Η χώρα ήταν ένας σωρός ερειπίων, τα ταμεία άδεια, οι δανειακές υποχρεώσεις έτρεχαν και η τραπεζική πίστη ήταν στα χέρια των σαράφηδων και των τοκογλύφων, που δάνειζαν με τόκο έως και 50%.

Νόμισμα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ .....
και οι συναλλαγές γίνονταν με τα οθωμανικά γρόσια και τους παράδες.

Ένα μήνα κιόλας μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ιωάννης Καποδίστριας είχε έτοιμο το σχέδιό του για την ίδρυση τράπεζας, που θα αναλάμβανε την ανασυγκρότηση της χώρας. Με τη βοήθεια του ελβετού φιλέλληνα Ιωάννη Εϋνάρδου, προχώρησε στη σύσταση της Εθνικής Χρηματιστικής Τράπεζας, σε μια προσπάθειά του να εκλογικεύσει την τραπεζική πίστη.

Το πρώτο πιστωτικό ίδρυμα του νεοελληνικού κράτους είχε την έδρα του στην Αίγινα και παράλληλα με τις τραπεζικές εργασίες ασκούσε και αρμοδιότητες του Υπουργείου Οικονομικών. Επικεφαλής της τράπεζας τέθηκε ο ηπειρώτης έμπορος Γεώργιος Σταύρου,[ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΣ ] μετέπειτα πρώτος διοικητής της Εθνικής Τράπεζας.

Ο Καποδίστριας επιδίωξε την άμεση κινητοποίηση των λίγων κεφαλαίων του εσωτερικού, αλλά και την προσέλευση κεφαλαίων του εξωτερικού, με το δέλεαρ της επικερδούς τοποθετήσεώς τους, που προσέφερε ο ετήσιος τόκος του 8%.

[ ΩΠΑ ... ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΙΧΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΤΟΧΕΥΣΕ ...........ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ........ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΕΝΤΟΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ... ΤΟΤΕ 8 % ???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥ !!!!]

Η νέα τράπεζα άρχισε τις εργασίες της με καλούς οιωνούς, .......παρά την αντίδραση σημαντικών ντόπιων κεφαλαιούχων,.......... που αντιπολιτεύονταν τον Κυβερνήτη.
Μέτοχοί της έγιναν επιφανείς έλληνες και .........φιλέλληνες ( Εϋνάρδος, Λουδοβίκος της Βαυαρίας κ.ά.), ενώ ένα ποσό από την περιουσία του συνεισέφερε και ο Καποδίστριας.
[ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΝΑΡΔΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΔ ......ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ??? ... ΠΙΟ ΧΑΖΑΡΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ !!!! ]...
..... ( ο Λουδοβίκος της Βαυαρίας .... ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ...ΣΕ ΧΡΥΣΟ ουσιαστικα απαιτησαν οι χαζαροι τραπεζιτες του ΛΟΝΔΙΝΟΥ απο το δανειο του 1822 να πληρωθουν και ....
ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ..... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟ 1832 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ......
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
< ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ > ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΟΤΤΟ < ΟΘΩΝΑ > ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ... )
.
Στις 28 Ιουλίου 1828 ο Καποδίστριας προχώρησε ένα ακόμη βήμα μπροστά, με την υιοθέτηση του Φοίνικα ως του πρώτου νομίσματος του κράτους.

[ ΟΧΙ -- ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ -- ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ .... ΑΛΛΑ ΕΚΔΟΣΗ !! ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ !!!!
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ < ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ > ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ !!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ .....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ]

[ ΑΛΛΑ ...ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δηλ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ -- ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ -- ??? ...
. ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΙΝΕΜΑ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟ 1828 ????
.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΙΝΕΜΑΔΕΣ ΤΟ 1828 !!!
ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ --- ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ---- ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΟ 1828 !!!
... ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 200.000 ΧΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ του 1754 μχ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ !! ]

Η νέα τράπεζα δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει επί μακρόν, επειδή το κράτος απορροφούσε όλα τα διαθέσιμά της, λόγω των ανυπέρβλητων ταμειακών του αναγκών ή -όπως θα λέγαμε σήμερα- για να καλύψει τα απύθμενα ελλείμματα του προϋπολογισμού.
.
[ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1831 Ο ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ απο την ΓΑΛΛΙΑ ΕΥΝΑΡΔΟΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1822 ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΠΙ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !!!!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ
( ΦΟΙΝΙΚΑ ) ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟΥ ]

Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο το 1834, χωρίς να έχει κατορθώσει σε όλη την εξαετή της ζωή να προβεί σε οποιαδήποτε τραπεζιτική πράξη, ...
( αφου ηδη ειχε συνεισφερει τα μεγιστα ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκδιδοντας ΗΔΗ το νομισμα της πολιτειας των Ελληνων ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ο χαζαροεβραιος αρθρογραφος εδω μας λεει αλλα )
από εκείνες που προέβλεπε το καταστατικό της.
Περιττό να τονισθεί ότι οι μέτοχοι της τράπεζας υπέστησαν σημαντικές ζημίες.
( ΚΑΙ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ )
Πάντως, η Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα συνεισέφερε σημαντικά στην ανασυγκρότηση του ΣΤΡΑΤΟΥ , στην κίνηση του ΣΤΟΛΟΥ και την ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ της ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ , στην ΠΡΩΤΗ οργάνωση της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ , στη συντήρηση ΠΛΗΘΟΥΣ φτωχών οικογενειών, καθώς και σε ΕΡΓΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ και ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ !!!!!!!!!!!!!!

[ ΕΛΑ ΡΕ .... ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????
ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ..
.. Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο το 1834,
χωρίς να έχει κατορθώσει σε όλη την εξαετή της ζωή να προβεί σε οποιαδήποτε τραπεζιτική πράξη,
από εκείνες που προέβλεπε το καταστατικό της. ]

Επόμενο τραπεζικό εγχείρημα από τους Εϋνάρδο και Σταύρου, η ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας το 1841......
[. ΩΠΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ...
..ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ..... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ...... ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ... ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( του εισπρακτικου μαγαζιου του Λουδοβικου ) ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ( Αρχιεπισκοπη Αθηνων-ΕΚΚΛΗΣΙΑ ) .ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ... ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ !!!
... ΑΑΑΑ ΤΟΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΡΟΤΣΙΛΔ ]
ΕΔΩ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ........
ΜΕ ΤΙ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ < < ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ > > που ιδρυθηκε το 1841 .... ΕΚΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ???
.
ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ .... ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΡΟΥΣ ( τοκους ) ??? ΠΟΙΟΣ ΟΕΟ ??
.
ΓΙΑΥΤΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ..... ΕΣΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!
.
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ :
ΘΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!
.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ......... ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !!!
.

 

 
Η πρώτη τράπεζα του νεοελληνικού κράτους, πρόδρομος της Εθνικής Τράπεζας. Ιδρύθηκε στην Αίγινα στις 2 Φεβρουαρίου 1828, με ψήφισμα του κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.
Στα πρώτα του βήματα, το νέο κράτος είχε να αντιμετωπίσει μια χαοτική κατάσταση στον οικονομικό τομέα. Η χώρα ήταν ένας σωρός ερειπίων, τα ταμεία άδεια, οι δανειακές υποχρεώσεις έτρεχαν και η τραπεζική πίστη ήταν στα χέρια των σαράφηδων και των τοκογλύφων, που δάνειζαν με τόκο έως και 50%. Νόμισμα δεν υπήρχε και οι συναλλαγές γίνονταν με τα οθωμανικά γρόσια και τους παράδες.
Ένα μήνα κιόλας μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Ιωάννης Καποδίστριας είχε έτοιμο το σχέδιό του για την ίδρυση τράπεζας, που θα αναλάμβανε την ανασυγκρότηση της χώρας. Με τη βοήθεια του ελβετού φιλέλληνα Ιωάννη Εϋνάρδου, προχώρησε στη σύσταση της Εθνικής Χρηματιστικής Τράπεζας, σε μια προσπάθειά του να εκλογικεύσει την τραπεζική πίστη.
Το πρώτο πιστωτικό ίδρυμα του νεοελληνικού κράτους είχε την έδρα του στην Αίγινα και παράλληλα με τις τραπεζικές εργασίες ασκούσε και αρμοδιότητες του Υπουργείου Οικονομικών. Επικεφαλής της τράπεζας τέθηκε ο ηπειρώτης έμπορος Γεώργιος Σταύρου, μετέπειτα πρώτος διοικητής της Εθνικής Τράπεζας.
Ο Καποδίστριας επιδίωξε την άμεση κινητοποίηση των λίγων κεφαλαίων του εσωτερικού, αλλά και την προσέλευση κεφαλαίων του εξωτερικού, με το δέλεαρ της επικερδούς τοποθετήσεώς τους, που προσέφερε ο ετήσιος τόκος του 8%. Η νέα τράπεζα άρχισε τις εργασίες της με καλούς οιωνούς, παρά την αντίδραση σημαντικών ντόπιων κεφαλαιούχων, που αντιπολιτεύονταν τον Κυβερνήτη. Μέτοχοί της έγιναν επιφανείς έλληνες και φιλέλληνες (Εϋνάρδος, Λουδοβίκος της Βαυαρίας κ.ά.), ενώ ένα ποσό από την περιουσία του συνεισέφερε και ο Καποδίστριας. Στις 28 Ιουλίου 1828 ο Καποδίστριας προχώρησε ένα ακόμη βήμα μπροστά, με την υιοθέτηση του Φοίνικα ως του πρώτου νομίσματος του κράτους.
Η νέα τράπεζα δεν μπόρεσε να ευδοκιμήσει επί μακρόν, επειδή το κράτος απορροφούσε όλα τα διαθέσιμά της, λόγω των ανυπέρβλητων ταμειακών του αναγκών ή -όπως θα λέγαμε σήμερα- για να καλύψει τα απύθμενα ελλείμματα του προϋπολογισμού. Έτσι, αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο το 1834, χωρίς να έχει κατορθώσει σε όλη την εξαετή της ζωή να προβεί σε οποιαδήποτε τραπεζιτική πράξη, από εκείνες που προέβλεπε το καταστατικό της. Περιττό να τονισθεί ότι οι μέτοχοι της τράπεζας υπέστησαν σημαντικές ζημίες.
Πάντως, η Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα συνεισέφερε σημαντικά στην ανασυγκρότηση του στρατού, στην κίνηση του στόλου και την καταστολή της πειρατείας, στην πρώτη οργάνωση της διοίκησης, στη συντήρηση πλήθους φτωχών οικογενειών, καθώς και σε έργα γεωπονικά και ανοικοδομήσεως. Επόμενο τραπεζικό εγχείρημα από τους Εϋνάρδο και Σταύρου, η ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας το 1841.

Το Ψήφισμα της 2/2/1828 περί «Συστάσεως της Εθνικής Χρηματιστικής Τραπέζης»

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ακούσας και την γνώμην του Πανελληνίου

Ψηφίζει

Άρθρον 1. Συσταίνεται Εθνική Χρηματιστική Τράπεζα (Banque).

Άρθρον 2. Τα κεφάλαια της Εθνικής Χρηματιστικής ταύτης Τραπέζης σύγκεινται από τας διαφόρους ποσότητας, τας οποίας οι μέτοχοί της (actionnaires) θέλουν καταθέσει εις αυτήν, δια να λαμβάνουν τους τόκους ανά οκτώ τα εκατόν κατ' έτος.

Άρθρον 3. Όσοι εκ των πολιτών μέτοχοι δεν δύνανται άλλως να συμμεθέξουν εις την Εθνικήν Χρηματιστικήν Τράπεζαν, ειμή προσφέροντες εις αυτήν προϊόντα, τα οποία ημπορούν να πωληθούν εις ξένους τόπους, θέλουν τα παραδίδει εις τους διευθυντάς της Τραπέζης και ούτοι θέλουν δίδει τα πιστά εις τους μετόχους δι' αποδεικτικών ποσότητος αναλογούσης με την τιμήν των προϊόντων.

Άρθρον 4. Αι εις την Εθνικήν Χρηματιστικήν Τράπεζαν εμπιστευόμεναι ποσότητες δίδονται δι' εν ολόκληρον έτος.

Άρθρον 5. Μετά την προθεσμίαν ταύτην οι θέλοντες έχουν το δικαίωμα να λάβουν οπίσω τα κεφάλαιά των ή ολικώς ή εν μέρει. Αλλ' οφείλουν να διευθύνουν την περί τούτου αίτησίν των εις τους διευθυντάς ένα μήνα πρότερον.

Άρθρον 6. Μετά την συμπλήρωσιν της αυτής προθεσμίας τα αποδεικτικά, τα οποία οι διευθυνταί αυτής ήθελαν δώσει εις τους μετόχους, θέλουν είσθαι δεκτά χωρίς ξεπεσμόν εις αγοράν προσόδων της Επικρατείας, εις λήψιν εθνικών κτημάτων εις υποθήκην, κατά το περί υποθήκης εκδοθησόμενον ψήφισμα, βάσιν έχον τον υπ' αριθμ. ΝΑ΄νόμον, και προσέτι εις αγοράν εθνικών γαιών, εάν η προσεχώς συγκαλεσθησομένη Συνέλευσις αποφασίση την εκποίησιν μέρους αυτών.

Άρθρον 7. Ο Πρόβουλος του επί της Οικονομίας τμήματος του Πανελληνίου με δύο συνεργάτας διωρισμένους από τον Κυβερνήτην, είναι οι διευθυνταί της Εθνικής Χρηματιστικής Τραπέζης.

Άρθρον 8. Χωριστόν διάταγμα διορίζει τον οργανισμόν της Εθνικής Χρηματιστικής Τραπέζης και όλων των κλάδων της διευθύνσεως αυτής.

Ο Κυβερνήτης

Ι. Α. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

https://www.sansimera.gr/articles/399#ixzz3dKbiokDg

Η "βυζαντινή" "ιερά" εξέταση



Τα "βυζαντινά" βασανιστήρια περιελάμβαναν κάθε προσβολή, κακοποίηση και εξόντωση του ανθρωπίνου σώματος.
Οι βασανιστές του πατριαρχείου συναγωνίζονταν τους βασανιστές του παλατιού σε σκληρότητα και εφευρετικότητα. Η αγριότητα των "βυζαντινών" ηθών, ο σαδισμός και οι εκδικητικές επινοήσεις στους βασανισμούς εξεικονίζονται στα κείμενα των χρονογράφων.
 Αναρωτιέται ο Νικήτας Χωνιάτης ποιός από τους πασίγνωστους τύραννους της αρχαιότητας υπήρξε τόσο θηριώδης όσο οι σύγχρονοί του ηγεμόνες. Μήπως ο Καμβύσης ή ο Ταρκύνιος, μήπως ο Έχετος ή ο Φάλαρις;
Δεν είναι επομένως περίεργο που πολλοί αυτοκράτορες χαρακτηρίζονται από "βυζαντινούς" συγγραφείς αίσχιστοι, παμμίαροι, δυσεβείς, θεοβδέλυκτοι, ωμότατοι, ανόσιοι, τρισάθλιοι, θηριώδης, αιμοχαρείς, θεομισείς, αλιτήριοι, παλαμναίοι (δηλ. δολοφόνοι, βδελυροί).
Οι ποινές ήταν:
-αποκεφαλισμός,
-κάψιμο στην πυρά(είχε οργανωθεί -επί Ιουστινιανού- ειδική κρατική υπηρεσία με αποστολή την ανακάλυψη και εξόντωση "αιρετικών". Ο επικεφαλής αυτής της υπηρεσίας ονομαζόταν κοιαίστωρ -από το λατινικό quaestor- δηλαδή εξεταστής, ανακριτής.Οι βυζαντινοί κοιαίστορες φυλάκιζαν, βασάνιζαν και θανάτωναν υπόπτους χωρίς διατύπωση κατηγορίας, χωρίς μάρτυρες, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και, φυσικά, χωρίς δίκη. Ήταν μια μέθοδος αφανισμού των αντιφρονούντων και συγχρόνως επιχείρηση κερδοσκοπίας. Γιατί η καταδίκη "αιρετικού" συνεπαγόταν δήμευση της περιουσίας του)
-απαγχονισμός,
-στραγγαλισμός,
-λιθοβολισμός,
-ψήσιμο στη θράκα,
-γδάρσιμο,
-καταποντισμός σε ποτάμια ή στη θάλασσα (πολλές φορές εντός ραμμένων σάκων γεμάτων με φίδια),
-ανά­ποδη σταύρωση,
-θανάτωση με βραστό νερό (ή καυτό λάδι ή υπέρθερμη πίσσα),
-παλού­κωμα (η περιγραφή που ακολουθεί είναι από τον Σερραίο συγγραφέα Γιώργο Καφταντζή και αναφέρεται στο βιβλίο του «Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΥΝΑΔΙΝΟΥ», έκδ. της μητροπόλης Σερρών, 1989): "..το παλούκωμα -φούρκισμα, ανασκολοπισμός- γίνονταν δημόσια και σε θέση περίοπτη με τον εξής τρόπο. Έπαιρναν μια μακριά ως 3 μέτρα σούβλα σιδερένια ή ξύλινη με σιδερένια μύτη, την οποία κουβαλούσε ο κατάδικος στον ώμο ως τον τόπο του απαίσιου μαρτυρίου. Εκεί τον ξάπλωναν καταγής μπρούμυτα γυμνό μέχρι τη μέση και χειροπόδαρα με ανοιγμένα σκέλια. Ύστερα ο μπόγιας αφού ξέσχιζε το πανταλόνι και φάρδαινε με το μαχαίρι την τρύπα του απευθυσμένου, έχωνε τη σούβλα αλειμμένη με λίπος για να γλιστρά και χτυπώντας σιγανά προσέχοντας να μη βλάψει βασικά όργανα όπως τα έντερα, καρδιά, πλεμόνια, την έβγαζε από το πίσω μέρος της δεξιάς πλάτης...".),
-εγκαύματα με πυρωμένα σίδερα,
-δηλητηρίαση,
-τύφλωση (προβλεπόταν αρχικά από την νομοθεσία αλλά μόνο για τους "ιερόσυλους". Με αυτοκρατορική, ωστόσο, εντολή ή συγκατάθεση θα επεκταθεί αυθαίρετα και στα εγκλήματα καθοσιώσεως, για κάθε δηλαδή επιβουλή κατά της εξουσίας και του βασιλικού οίκου...Ο αυτοκράτορας, επίγειος εκπρόσωπος του "θεού", ενσαρκώνει το ιερό και όσιο, όποιος επιβουλεύεται τον μονάρχη και την εξουσία προσβάλλει τα ιερά και τα όσια, ασεβεί στο θείο, είναι επομένως ιερόσυλος...),
-ακρω­τηριασμός,χειροκοπία (κοπή των χεριών)
-αποκοπή ρινός (αποτελούσε είδος βασανιστηρίου αλλά και ηθικής, κοινωνικής και πολιτικής εξόντωσης σε περιόδους εσωτερικών αναστατώσεων ή θρησκευτικής διαμάχης όπως στα χρόνια της εικονομαχίας .Ρινοτομία στους "βυζαντινούς" δεν σήμαινε πάντοτε αποκοπή της μύτης με μαχαίρι, κλάδεμα από τη ρίζα, όπως γινόταν επί τουρκοκρατίας. Έκοβαν με μια κοφτερή λαβίδα, ψαλίδιζαν δηλαδή, μόνο τον χόνδρο που χωρίζει τους δύο ρώθωνες. Έτσι η μύτη, χωρίς το εσωτερικό υποστήριγμα, έγερνε στο πλάι),
-αποκοπή ωτίων, γλώσσης,  (ο τεράστιος αριθμός των ακρωτηριασμών στο "βυζάντιο" φαίνεται και από τα παρωνύμια που δίνονταν σε όσους είχαν υποστεί ρινοτομία, αποκοπή αφτιών, χεριών κλπ, Κοψόρρινος, Αργυρομύτης, Ασημομύτης, Χαλκομύτης -επειδή τα θύματα αντικαθιστούσαν την κομμένη ή πλαγιασμένη μύτη με ομοίωμα, ένα είδος θήκης από μέταλλο- Κουτσομύτης, Κουτσοχέρας, Κουτζοδάκτυλος, Δερμοκαΐτης. Κι ακόμα το όνομα Γάλλος που σημαίνει τον «αποτετμημένον τα αιδοία», τον ευνούχο)
-αποκοπή γεννη­τι­κών οργάνων πολλές φορές μετ' εμπηγμού αιχμηρών αντικειμένων μέσα στην τομή, ευ­νουχισμός(Ο Ιουστινιανός και η Θεοδώρα χρησιμοποιούσαν την απειλή αποκοπής των γεννητικών μορίων ως όπλο τρομοκρατίας ή εκδικητικό μέσο εναντίον των αντιφρονούντων και μη υπάκουων. Για να εξοντώσει έναν επίφοβο εχθρό το αυτοκρατορικό ζεύγος έδινε εντολή να χαλκευθεί κατηγορία για παιδεραστία, με συνέπεια τον άμεσο ακρωτηριασμό του. Αυτή την τύχη είχε κάποιος Βασιανός που τόλμησε να μιλήσει σαρκαστικά για την Θεοδώρα) ,
-διαπόμπευση, ο επί δημοσίας θέας δι' αιμορ­ρα­γί­ας θάνατος(πριν από την διαπόμπευση, τον «θρίαμβο» όπως την αποκαλούσαν χλευαστικά, μαστίγωναν σκληρά τον κατάδικο, τον κούρευαν «εν χρω», του ξύριζαν μαλλιά, γένεια, μουστάκι, φρύδια, μουτζούρωναν το πρόσωπό του με καπνιά ή το άλειφαν με πίσσα, τον στεφάνωναν με μια πλεξάνα σκόρδα, τον τύλιγαν με βρωμερά άντερα από το χασαπιό, κρεμούσαν στο λαιμό του σαπιοκοιλιές και στους ώμους του κουδούνια. Κατά την πάνδημη περιαγωγή του στους δρόμους και στην αγορά ή στον ιππόδρομο κάθιζαν το θύμα γυμνό ή ημίγυμνο σε γάιδαρο, παλιομούλαρο, ψωριασμένη καμήλα, ακόμα και σε γελάδα ανάστροφα και το υποχρέωναν να κρατάει την ουρά του υποζυγίου. Στην πομπή που σχηματιζόταν προπορεύονταν σαλπιγκτές και διαλαλητές. Και το πλήθος των συγκεντρωμένων περίεργων του πετούσαν στο πρόσωπο λάσπες και ανθρώπινες ακαθαρσίες, άδειαζαν πάνω του δοχεία με ούρα, τον χτυπούσαν στο στόμα με βορβορώδη εντόσθια σφαγίων. Τον έφτυναν, τον πετροβολούσαν, τον χτυπούσαν με ραβδιά και μαστίγια, τον έβριζαν, τον λοιδορούσαν).
-στρεβλώσεις, εξαρθρώσεις,
-δουλεία, ισό­βια κάτεργα σε λατομεία και καταναγκαστικά έργα,
-ισόβια εξορία, ισόβια κρά­τηση εντός μοναστη­ρί­ων, και άλλα.

Ένα παράδειγμα μεταλλικού οργάνου βασανισμού ανάμεσα στα αναρίθμητα άλλα ήταν η σι­δηρά προσωπίς! Αυ­τή ερυ­θρο­πυρούτο και κατόπι ετίθετο επ' ολίγον χρόνον επί του προσώπου του βασα­νι­ζο­μέ­νου ατόμου. Αυ­τό υφί­στατο εγκαύ­ματα δευτέρου ή τρίτου βαθμού τα οποία επουλώ­νοντο διά δυσει­δών ου­λών οπότε πλέον έφερε εις το διηνεκές το στίγμα του «αιρετι­κού ή ετεροδόξου ή ετε­ροθρή­σκου»!
Στη "βυζαντινή" Ιερά Εξέταση ανήκουν και οι συχνές καύσεις αρχαίων βι­βλίων ετεροδόξων ή όσων άλλων βιβλίων, επειδή μόνο και μόνον δεν άρεσαν στους καλογήρους του Βυζαντίου. Τεράστιες πυρές οργα­νώ­νον­ταν σε δρόμους, πλατείες και στάδια πόλεων όπου υπέρογκοι σωροί βιβλίων εγίνοντο πα­ρανά­λωμα πυρός, προς δημοσίαν τέρψιν .
Οι πυρές αυτές άρχισαν με τον αυτο­κράτορα Θεοδό­σιο Α΄ τον «Μέγα», τον επίσκοπο Αλεξαν­δρείας Θεόφιλο, τον Ιω­άν­νη Χρυσό­στομο στην Κωνσταντινούπολη και συνε­χίστηκαν αργό­τερα με τον «ιερόν» Φώτιο (9ος αι­ών) στην Κωνσταντινούπολη, ο οποί­ος έκαιγε ό,τι δεν του άρεσε. Με εντολή του Θεοδοσίου Β΄ του Μι­κρού το 448 καίγονται συστηματικά όλα τα βιβλία τα οποία αντιτίθενται με οποιο­δήποτε θεμιτό τρόπο στην καθεστωτική θρησκεία.
Ανεξαρτήτως περιε­χο­μέ­νου απω­λέ­σθη­καν σχε­δόν όλα τα αρχαιότερα βιβλία. Όσα επέζησαν είναι μόνο το ένα στις δέκα χιλιά­δες, κα­τά τις εκτιμήσεις των ειδικών.Από τις πληροφορίες που μας παρέχει ο  Μι­χα­ήλ Ψελλός (1018-1078), υπολογίζομε ότι την εποχή του "ιερού" Φωτίου (9ος αιών) υπήρχαν δέκα φορές περισσότερα βι­βλία από όσα έχομε εμείς σήμερα στα χέ­ρια μας. Η απώλεια των βιβλίων αυτών έγκειται στις συχνές δημόσιες καύσεις βι­β­λί­ων που εκτελούσε ο ίδιος ο Φώτιος και οι όμοιοι στην νοοτροπία συνεργάτες και δι­άδοχοί του ..!
Αναζητούσαν και θεωρητική κάλυψη των ακρωτηριασμών και των εκτυφλώσεων, με θεολογικά επιχειρήματα και αναγωγές στη Γραφή.  οπως βγάλε το μάτι σου, κόψε το χέρι σου ή το πόδι σου αν σε σκανδαλίζει..Πρόκειται φυσικά για σοφιστικές προφάσεις και υποκριτικές δικαιολογίες.
Οι ακρωτηριασμοί και οι εκτυφλώσεις είναι η φρικαλεότερη μορφή βασανισμού, χειρότερη ποινή κι από τον θάνατο γιατί καταδικάζει το θύμα σε ισόβια δυστυχία.
Η Θεοδώρα βασάνιζε τους εχθρούς της τυλίγοντας και σφίγγοντας με βούνευρο το κεφάλι τους τόσο πολύ που έβγαιναν τα μάτια από τις κόχες.
Δεν περνούσε μέρα στην Κωνσταντινούπολη χωρίς εξομματισμούς και φονικά, γράφει ο Νικήτας Χωνιάτης...
Το 820 ξέθαψαν τον πατριάρχη Ιωάννη έφεραν τα λείψανά του στον Ιππόδρομο σε ημέρα αγώνων. Εκεί, μπροστά στο πλήθος, αφού αποκάλυψαν και μαστίγωσαν τον σκελετό τον έκαψαν !

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑΟι "βυζαντινοί" είναι οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν κρατουμένους ως πειραματόζωα για ιατρική έρευνα. Έχουν, δηλαδή, τα πρωτεία στα λεγόμενα επιστημονικά βασανιστήρια. Ο Θεοφάνης μας πληροφορεί ότι επί Βασιλείου Β΄ "βυζαντινοί" πράκτορες πήγαν στη Βουλγαρία με αποστολή την απαγωγή ενός ετερόδοξου χριστιανού. Οι πράκτορες κατόρθωσαν να τον αρπάξουν και να τον μεταφέρουν δέσμιο στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, αφού του έκοψαν χέρια και πόδια, κάλεσαν τους γιατρούς. Κι εκείνοι τον άνοιξαν ζωντανό με τα νυστέρια τους από τα γεννητικά όργανα ως το στέρνο για να μάθουν τα μυστικά του ανθρώπινου σώματος !

(Στοιχεία που παραθέτονται στο βιβλίο του Κυριάκου Σιμόπουλου «ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ»)
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters