Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Τι βρισκόταν κάτω από το εμβληματικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος;

Το κεντρικό, ιστορικό κτίριο της οδού Πανεπιστημίου 21, που εγκαινιάστηκε στις 4 Απριλίου 1938, θεμελιώθηκε εκεί όπου ξεκινούσε η πορεία των κατοίκων της πόλης προς το επέκεινα.

ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ο περιπατητής της Πανεπιστημίου ή ο βιαστικός περαστικός σπανίως αναρωτιέται τι μπορεί να υπάρχει κάτω από το εμβληματικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος. Σπανίως, επίσης, μπορεί να φανταστεί τον τρόπο με τον οποίον είχε

Ε άντε στο διάβολο πολιτικές πορδές που θέλετε να συμμετάσχετε στην κάθαρση

Τι κατάρα κι αυτή, κάθε φορά που τίθενται προ ευθυνών οι αρμόδιοι, να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους. Δεν γνώριζα δεν άκουσα δεν είδα.

Και γνώριζαν και έβλεπαν και άκουγαν για όλα αυτά, το χειρότερο όμως είναι ότι δεν αντιλαμβάνονταν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή είναι συνενοχή.

Τι δε γνωρίζατε πολιτικά και καλλιτεχνικά ράκη; Ότι η παιδεραστία και οι βιασμοί είχαν καταστεί εθνικό σπορ; Αγνοούσατε ή τους προστατεύατε κιόλας; 

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ! ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ?

Ο "πρώην" πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα μιλήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο από το Ορλάντο της Φλόριντα, στην πρώτη του ομιλία μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου και όλοι θα στρέψουν τα μάτια τους στον "πρώην" πρόεδρο καθώς όλα είναι ανοιχτά για την δημιουργία ενός νέου πατριωτικού κόμματος όπως είχε ο ίδιος αφήσει να εννοηθεί αλλά και καθώς οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν χωρίς καμιά υποστήριξη να λαμβάνει την συντριπτική πλειοψηφία των ρεπουμπλικάνων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters