Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Μαίανδρος και Διόνιος 
ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ! ! ! ! !
ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ! ! ! ! !
ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΝΙΟ -ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ- ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΝΑ ΤΟΥ ....
ΑΥΡΙΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΒΗΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ...........................


https://www.facebook.com/groups/335284286614132/

Σχέδιο «Ημισέληνος» στις κάλπες της Θράκης! 10.000 τούρκοι θα περάσουν τα σύνορα για να ψηφίσουν


Σχόλιο ΛΦ: Μαυρίστε όσους βγαίνουν φωτογραφίες και ζητάνε την υποστηρίξη του τουρκικού Προξενείου. Αυτοί είναι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του Σύριζα. Η αποχή από οποιονδήποτε νομό της περιοχής, βοηθάει τους σχεδιασμούς του Προξενείου. Πολίτες της Καβάλας, της Δράμας, της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου, για την σημερινή ψήφο ή αποχή σας θα λογοδοτήσετε στα αγέννητα παιδιά σας. Να το θυμάστε αυτό. Δεν χωράνε ρουσφέτια και πολιτικές σκοπιμότητες. Όποιος προσκυνά το προξενείο έχει προδώσει εσάς. Όποιος τους ψηφίσει έχει προδώσει τα παιδιά του.

Επίδειξη δύναμης της Τουρκίας με κινητοποίηση – μαμούθ δέκα χιλιάδων μουσουλμάνων από τη γείτονα που έρχονται για να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές
Στόχος των Τούρκων είναι να καταγράψουν σημαντικά ποσοστά δύναμης στις ευρωεκλογές κερδίζοντας 1-2% σε επίπεδο Επικράτειας, σε Θράκη, Δωδεκάνησα, Κρήτη και Μακεδονία. Έτσι θα μπορούν να διαπραγματευθούν από θέση ισχύος με τα ελληνικά κόμματα για το ποιους «δικούς τους» βουλευτές θα περιλάβουν στη λίστα των επόμενων εκλογών. Ουσιαστικά θέλουν να δημιουργήσουν μία «τουρκική δεξαμενή πολιτευτών»

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης
Σε πλήρη εφαρμογή έχει θέσει η Άγκυρα το σχέδιο «Ημισέληνος» στη Θράκη, με τελικό στόχο να κοκκινίσει ο πολιτικός χάρτης των νομών Ροδόπης και Ξάνθης το βράδυ των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου και να… «τουρκέψουν» οι πρωτεύουσές τους.
Πρωταγωνίστρια στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου, για την επιτυχία του οποίου προγραμματίζεται μεθοδικά στο παρασκήνιο μία γιγαντιαία κινητοποίηση 10.000 δυτικοθρακιωτών τουρκογενών μουσουλμάνων που έχουν μεταναστεύσει στην Τουρκία και θα έλθουν στις κάλπες της μεταπροσεχούς Κυριακής για να ψηφίσουν το αυτονομιστικό κόμμα του Σαδίκ, είναι η πολιτική «συμμορία των τεσσάρων»:
Ο καταγόμενος από το μειονοτικό χωριό Αριαννά Ροδόπης Τούρκος υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Μεχμέτ Μουεζίνογλου. Ο επονομαζόμενος και αρχιτέκτων του σχεδίου
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Τούρκων» Δυτικής Θράκης, Χαλίτ Χαμπίμπογλου, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής αντίστοιχης μεγάλης κινητοποίησης για την εγγραφή δυτικοθρακιωτών μεταναστών στους εκλογικούς καταλόγους των αντίστοιχων Ελληνικών Προξενείων της Γερμανίας, της Δανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και του Βελγίου. Πρόκειται για στέλεχος που αναφέρεται στην Άγκυρα, αλλά έχει άριστες σχέσεις με το βαθύ γερμανικό κράτος της Μέρκελ.
Ο Τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος αλωνίζει κάθε βράδυ σε όλα τα τζαμιά της περιοχής της Θράκης προπαγανδίζοντας ανοικτά υπέρ της ψήφου στο μειονοτικό κόμμα Σαδίκ και των πιστοποιημένων από το προξενείο υποψήφιων συμβούλων.
Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Μετέ, ο οποίος οργανώνει συνεχώς κεκαλυμμένες πολιτικές συγκεντρώσεις μέσα στα τεμένη με πρόσχημα τη διεξαγωγή της προσευχής Μεβλίτ.
Την υψηλή εποπτεία της κινητοποίησης μαμούθ που προετοιμάζουν με καραβάνια οι μουσουλμάνοι της Τουρκίας, φαίνεται ότι έχει ο διδάκτωρ και πρόεδρος του Κέντρου Ισλαμικής Ιστορίας και Τέχνης, στενός συνεργάτης του Ερντογάν, Χαλίτ Ερέν, ο οποίος επίσης κατάγεται από το μειονοτικό χωριό Ραγάδα της Ροδόπης.
Ο κ. Ερέν επισκέφθηκε μυστικά την προηγούμενη εβδομάδα το νομό Ροδόπης συνοδευόμενος από τον θεολόγο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος πήγε μέχρι τα σύνορα των Κήπων και τον πήρε με το αυτοκίνητό του για να μετάσχει –υποτίθεται- σε ένα μνημόσυνο. Φυσικά, μόνο γι αυτό δεν ήρθε. Ο Ερέν είχε γίνει προ έτους πρωταγωνιστής επεισοδίου στα σύνορα γιατί έφερε διαβατήριο που ανέγραφε τη γενέτειρά του με τουρκική ονομασία. Του απαγορεύθηκε η είσοδος, μέχρι που το γραφείο Ερντογάν τον προμήθευσε με ένα διπλωματικό διαβατήριο.
Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν οι τούρκοι στην εκλογική μάχη του Μαΐου στη Θράκη –η Αθήνα δυστυχώς κοιμάται- είναι και το γεγονός ότι διοργανώθηκε πριν από τρεις ημέρες στα σύνορα Γερμανίας – Δανίας το Συνέδριο της FUEN, της οργάνωσης των Απόδημων «Τούρκων» Δυτικοθρακιωτών στην οποία μετέχουν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δυτικοθρακιωτών με επικεφαλής τον ανθέλληνα Χαμπίμπογλου, ο Σύλλογος Επισημόνων Μειονότητας και το κόμμα Σαδίκ (DEB).
 
Δεδομένου ότι στις ευρωπαϊκές εκλογές δημιουργούνται εκλογικά τμήματα σε όλα τα ελληνικά προξενεία στην Ευρώπη και λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους γίνεται εύκολα μέχρι την τελευταία στιγμή για οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη, οι εξτρεμιστές της Δυτικής Ευρώπης εκπονούν σχέδιο για μαζική ψήφο των δυτικοθρακιωτών μουσουλμάνων της Γερμανίας και άλλων γειτονικών χωρών στα κατά τόπους προξενεία χωρία να υποβληθούν στη βάσανο της μεταφοράς στην Ελλάδα, όπως θα γίνει με τα καραβάνι των μειονοτικών από την Προύσσα. Με την ελληνική ταυτότητα ανά χείρας και ελληνική ιθαγένεια, μπορούν να ψηφίσουν οπουδήποτε. Είναι μάλιστα τόσο βέβαιοι για την επιτυχία του σχεδίου τους οι αυτονομιστές μειονοτικοί της Γερμανίας, ώστε στο εν λόγω Συνέδριο έλαβαν μία απόφαση πρόκληση: Να διεξαχθεί το επόμενο Συνέδριο της Ομοσπονδίας «Τούρκων» Ευρώπης στην Κομοτηνή το 2015.
Κρούση για να μετάσχει στην κινητοποίηση των εξτρεμιστών μουσουλμάνων για την επιτυχία της εκλογικής καθόδου του κόμματος Σαδίκ στις ευρωεκλογές, έγινε και στην Γερμανίδα βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Μέρκελ, Τζεμιλέ Γουσούφ, η οποία είναι μουσουλμάνα και κατάγεται από την Κομοτηνή. Εξελέγη πέρυσι βουλευτής Ρηνανίας – Βεστφαλίας και δηλώνει «Γερμανίδα τουρκικής καταγωγής».
Ο ρόλος του Μουεζίνογλου
Κεντρικός συντονιστής της κινητοποίησης μαμούθ με τα πούλμαν του μίσους, είναι ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, παιδικός φίλος του Ερντογάν,καθώς μεγάλωσαν μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Μέχρι το 2004 ο Μουεζίνογλου ήταν ένα χαμηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΑΚΡ και επισκεπτόταν αραιά και που τη γενέτειρά του, τα Αρριανά Ροδόπης. Τη χρονιά εκείνη συνόδευσε τον τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν σε μία εκτός προγράμματος επίσκεψή του στην περιοχή της Ροδόπης και τον πήγε στο χωριό του. Εκεί, παρόντος του τότε υφυπουργού Εξωτερικών και βουλευτή της περιοχής Ευριπίδη Στυλιανίδη, στην πρώτη επίσκεψη τούρκου ηγέτη ύστερα από σαράντα χρόνια στη Θράκη, ο Ερντογάν έδειξε στον Μουεζίνογλου τον μουεζίνη στον μιναρέ και μονολόγησε «Μα γι αυτά εμείς πήγαμε φυλακή στην Τουρκία!»
 
Από τότε πέρασαν δέκα χρόνια, ο Μουεζίνογλου ανέβηκε ραγδαία στην κυβερνητική και κομματική ιεραρχία του ισλαμικού κόμματος και τώρα έχει στήσει δύο στρατηγεία για την αθρόα μεταφορά μουσουλμάνων ψηφοφόρων στις ευρωκάλπες της 25ης Μαΐου. Ένα στην Αδριανούπολη και ένα στην Προύσσα. Πρόσφατα μάλιστα μετέβησαν εκεί γυναίκες από μειονοτικές οργανώσεις της Ροδόπης, διέμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο, προφανές με τα έξοδα ποίου, και συζήτησαν πως θα οργανωθεί στην εντέλεια η μεταφορά των ψηφοφόρων.
Το σχέδιο προβλέπει μάλιστα ότι την ημέρα των εκλογών θα βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα όλοι οι βουλευτές της μειονότητας προκειμένου να διευθετηθούν παρουσία τους τα ό,ποια γραφειοκρατικά προβλήματα για να περάσουν εγκαίρως στην ελληνική επικράτεια τα καραβάνια των ψηφοφόρων.
«Ο πρόξενος του twitter»
Σύνδεσμοι των Μουεζίνογλου και Χαμπίμπογλου στην περιοχή της Θράκης είναι ο τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ και ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μεχμέτ Μετέ.
Ο πρόξενος, η θητεία του οποίου λήγει τον Ιούλιο και μετατίθεται, θέλει να κάνει ένα καλό φίνις και να βελτιώσει την εικόνα του στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, καθώς τα πρώτα δύο χρόνια έκανε αλλεπάλληλες γκάφες. Ήταν τόσο προκλητικός –ειδικώς όταν προανήγγειλε μέσω διαδικτύου ότι όσο είναι αυτός εκεί δεν πρόκειται να ψηφιστεί από τη Βουλή ο νόμος για τους ιμάμηδες- ώστε για πρώτη φορά μετά το 1990 το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε διάβημα στην Άγκυρα, διαμαρτυρόμενο ότι παραβιάζει απροκάλυπτα τη Διεθνή Σύμβαση της Βιέννης για τις προξενικές αρχές. Έπειτα από ορισμένη ατυχήματα και γκάφες ακόμη, όπως τη μήνυση που του έκανε ένας ιμάμης του χωριού Σώστης και την ηχηρή αποχώρηση μίας υπαλλήλου του προξενείου, για την οποία πολλά ελέχθησανν, ο Σενέρ με προϋπολογισμό 15 εκατομμυρίων ευρώ άρχισε να βρίσκει ρυθμό.
Σήμερα κυκλοφορεί αξύριστος, με μουσάκι και ζιβάγκο, σε όλα τα χωριά της Ροδόπης και της Ξάνθης, επιδιώκοντας να δίνει την εικόνα του ευσεβούς και του μοντέρνου. Δέχεται στο προξενείο υποψήφιες δημοτικές συμβούλους, γυναίκες από τη μειονότητα, οι οποίες φορούν τζιν και μπλούζες με ντεκολτέ, χωρίς φερετζέ (γεγονός αδιανόητο πριν από λίγα χρόνια), ενώ περνά τα βράδια του περιοδεύοντας στα τζαμιά μαζί με τον υποπρόξενο Μουράτ Ορτάς, όπου προπαγανδίζει την ψήφο υπέρ του μειονοτικού κόμματος. Στη νεολαία της μειονότητας είναι γνωστός ως «ο πρόξενος του twitter», γιατί όλη μέρα βρίσκεται σε επαφή με νέους και με νέες από το διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να συγκρατήσει τα διαρροή τους σε ελληνικά δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια.
Ο ρόλος του ψευτομουφτή
Ιδιαίτερη κινητικότητα στην εκλογική μάχη με στόχο να υπερκεράσει τον βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ, δείχνει και ο ψευτομουφτής Ξάνθης Μετέ, ο οποίος παρά την προκλητικότητά του φαίνεται ότι πήρε το μάθημά του. Έτσι, ενώ στην εκλογική αναμέτρηση του 2012 ούρλιαζε στα τζαμιά ότι «οι Τούρκοι ψηφίζουν Τούρκους και όχι γκιαούρηδες», στο τελευταίο μήνυμά του προς τους μουσουλμάνους προσφεύγει σε ένα κεκαλυμμένο ρατσισμό, γράφοντας: «Ο Αλλάχ να μην δώσει και χαλάσει η αδελφοσύνη μας. Στις εκλογές θα στηρίξουμε τους δικούς μας ανθρώπους».
Ο Ζεϊμπέκ από την πλευρά του προσπάθησε να κρατήσει ψηλά τις μετοχές του ακυρώνοντας την υποψηφιότητα της τσιγγάνας Σουλεϊμάν από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτίμησε ότι θα «έκλεβε» 20.000 τσιγγάνικες ψήφους από το μειονοτικό κόμμα DEB.
Ο… καφετζής της τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής
Εκτελεστικό όργανο στο σχέδιο για την επιτυχία του DEB είναι ο πρόεδρος του κόμματος, Μουσταφά Χαφούζ, ο οποίος μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν ο… καφετζής της αποκαλούμενης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Από το γραφείο του έχουν περάσει και έχουν φωτογραφηθεί μαζί του για να έχουν την επίσημη ευλογία της Άγκυρας τουλάχιστον πενήντα υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, στόχος των Τούρκων δεν είναι να κατεβάσουν το κόμμα Σαδίκ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Στόχος τους είναι να κάνουν επίδειξη δύναμης στις ευρωεκλογές καταγράφοντας ισχυρές δυνάμεις στην Θράκη, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και τη Μακεδονία (εκεί που δρα το Ουράνιο Τόξο) προκειμένου να διαπραγματευθούν από θέση ισχύος με τα ελληνικά κόμματα για το ποιους «δικούς» τους, απολύτως ελεγχόμενους βουλευτές, θα περιλάβουν στη λίστα τους και πως θα τους διανείμει» τη μειονοτική ψήφο.
Ο στόχος των τούρκων είναι διπλός. Καταγράφοντας ένα ποσοστό 1-2% στις ευρωεκλογές σε επίπεδο επικράτειας και κατακτώντας την πρώτη θέση το DEB στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, θα επιδιώξουν το επόμενο βήμα. Να εκλέξουν 2 στους 3 βουλευτές τόσο στο νομό Ροδόπης όσο και στο νομό Ξάνθης. Να αποδείξουν δηλαδή πληθυσμιακή υπεροχή. Με το νέο κόμμα η Άγκυρα επιδιώκει και τη δική της μεταπολίτευση στην περιοχή. Δημιουργώντας φυτώρια νέων πολιτευτών – βουλευτών με το κόμμα του Σαδίκ θα εξουδετερώσει κα τους βουλευτές – βεντέτες, όπως ο Ζεϊμπέκ της Ξάνθης και οι Ιλχάν και Χατζηοσμάν της Ροδόπης.
Διόλου τυχαίος ο ρυθμός που δέχεται τους νέους υποψηφίους στο γραφείο του ο πρόεδρος του DEB. Τις τελευταίες εβδομάδες συνάντησε τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους Τζεγκίζ Ομέρ, Ριτβάν Μολλά, Ισμάλ Μουσταφά, Καρά Χασάν, Εμρέ Αχμέτ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Φερχάτ Χασάν, Τεφίκογλου Αχμέτ, Τζιχάντ Ιμάμογλου, Ελμάς Χουσέμογλου, ενώ γευμάτισε με τους υποψήφιους δημάρχους Μύκης, Αρριανών και Ιάσμου. Ουσιαστικά δημιουργείται «τουρκική δεξαμενή πολιτευτών».
Τελευταίο, αλλά όχι έλασσον: Το σύνθημα με το οποίο κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το μειονοτικό κόμμα Σαδίκ:
«Ευρώπη, Ευρώπη, άκου τη φωνή μας».
Ποια εξέλιξη ενδεχομένως μπορεί να αποτρέψει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά τους για πλήρη επικράτηση;
Η τυχόν μείωση των βουλευτών του Κοινοβουλίου μας από 300 σε 200, θα είναι καταστροφική για Ροδόπη και Ξάνθη, αφού θα γίνουν διεδρικές από τριεδικές και θα εκλέγουν έναν βουλευτή από την πλειονότητα και έναν από τη μειονότητα…
Πηγή Περιοδικό "Crash", τεύχος 38, Μάιος 2014
kostasxan.blogspot.gr

Ξέρεις για τη βιταμίνη του ήλιου; Μάθε λοιπόν γιατί σου κρύβουν τον ήλιο!

 
Ξέρεις για τη βιταμίνη του ήλιου; Μάθε λοιπόν γιατί σου κρύβουν τον ήλιο!
Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα «φάρμακο» το οποίο μπορεί να κτίζει γερά οστά, να δυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη, καρδιοπάθειες, καρκίνο και Αλτσχάϊμερ και αυτό μάλιστα δωρεάν, θα το πιστεύατε;
Κι’ όμως, αρκετοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το φάρμακο αυτό ήδη υπάρχει και είναι η βιταμίνη D ή αλλιώς η «βιταμίνη του ήλιου».
Τι είναι η Βιταμίνη D;
Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη η οποία σχηματίζεται στον οργανισμό κυρίως μέσω της απορρόφησης της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας από το δέρμα, αλλά και από ορισμένες τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D.
Οι δύο μορφές (μεταβολίτες) της βιταμίνης D είναι η εργοκαλσιφερόλη (βιταμίνη D2) η οποία περιλαμβάνεται στις τροφές και η χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D3) η οποία παράγεται στο δέρμα μέσω της έκθεσης του από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.
Στην πραγματικότητα όμως δεν πρόκειται για βιταμίνη αλλά για μία προ-στεροειδήορμόνη, η οποία έχει άμεση δράση στα γονίδια μας. Το τελικό προϊόν του μεταβολισμού της, η Καλσιτριόλη (1,25-dihydroxyvitamin D), είναι μια σεκοστεροειδής ορμόνη που αλληλεπιδρά με περισσότερα από 2,500 γονίδια στο ανθρώπινο σώμα.
Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία δύο από τα σπουδαιότερα πανεπιστήμια του κόσμου, του Harvard και του UCLA της Καλιφόρνιας, συμπέρανε ότι η παρουσία της βιταμίνης D είναι απαραίτητη για να μπορούν τα κύτταρα να έχουν πρόσβαση στη «βιβλιοθήκη» του DNA. Στη συγκεκριμένη μελέτη αποδείχθηκε για πρώτη φορά το 2006, ότι ενώ τα λευκά αιμοσφαίρια του οργανισμού έχουν καταγεγραμμένη την πληροφορία στο DNA τους για την αντιμετώπιση του βακίλου της φυματίωσης, δεν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν χωρίς την παρουσία της βιταμίνης D.
Στο DNA μας υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται τα κύτταρα μας για να επιβιώσουν, ανάλογα με τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν κάθε φορά. Η λειτουργία της διεκπεραιώνεται από υποδοχείς οι οποίοι ρυθμίζουν πάνω 2,500 γονίδια, τα οποία κωδικοποιούν πολλές πρωτεΐνες και παίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση, στη διαφοροποίηση και στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Εκτός από τους υποδοχείς οι οποίοι βρίσκονται στο έντερο και στα οστά, έχουν προσδιοριστεί υποδοχείς της βιταμίνης D και στον εγκέφαλο, στον προστάτη, στον μαστό, στο κόλον, σε κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και στους αγγειακούς και καρδιακούς μυς.
Φαίνεται λοιπόν, πως η βιταμίνη D είναι το κλειδί για την ενεργοποίηση των γονιδίων μας.
Η πιο γνωστή, μέχρι πρόσφατα, δράση της βιταμίνης D είναι η αύξηση της απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου από το έντερο για τη διαμόρφωση και τη διατήρηση υγιών οστών καθώς και για την ενίσχυση της νευρομυϊκής λειτουργίας. Ακόμη όμως και εάν υπάρχει μια πλούσια διατροφή σε ασβέστιο, χωρίς ικανοποιητική βιταμίνη D το ασβέστιο δεν μπορεί να απορροφηθεί.
Πρόσφατες μελέτες , αλλά και αρκετές άλλες που βρίσκονται σε εξέλιξη, παρουσιάζουν συνεχώς και νέα στοιχεία στα οποία η βιταμίνη D φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική υγεία, επειδή βοηθά στη μείωση των φλεγμονών, στην καλή ρύθμιση και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ανάπτυξη των κυττάρων και στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα.
Από τον Απρίλιο του 2008, διακεκριμένοι καθηγητές Αμερικανικών Πανεπιστημίων, μεανοικτή επιστολή τους, καλούσαν την επιστημονική κοινότητα σε δράση για τη διάδοση της επίδρασης της βιταμίνης D, όχι μόνο για την οστεοπόρωση, αλλά και σε μια σειρά άλλων σοβαρών παθήσεων, όπως διαφόρων ειδών καρκίνου, διαβήτη, πολλαπλής σκλήρυνσης και άλλων ασθενειών.
Η ενέργεια αυτή είχε την υποστήριξη και από έγκριτες εφημερίδες όπως η Washington Post, αλλά και από διάφορα άρθρα . Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D λαμβάνει σήμερα διαστάσεις επιδημίας. Παρότι τα περισσότερα τρόφιμα είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνη D, οι ειδικοί λένε πως σπανίως μπορεί να προσλάβει κάποιος τις απαιτούμενες ποσότητες μέσω του φαγητού.
Είναι επομένως προφανές ότι η διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων βιταμίνης D στον οργανισμό διαδραματίζει βασικό ρόλο στην πρόληψη συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, διαβήτη, καρδιαγγειακών παθήσεων, υπέρτασης, πολλαπλής σκλήρυνσης, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, λοιμώδη νοσήματα και άλλων προβλημάτων υγείας. (βλέπε σχετικές επιστημονικές μελέτες για τη βιταμίνη D)
Υπολογίζεται σήμερα ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D με εμφανής επιπτώσεις τόσο στην υγεία τους όσο και στην ποιότητα της ζωής τους.
Πηγές Βιταμίνης D;
Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να συνθέσει το 90% της βιταμίνης D μέσω της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου και μόνο το 10% μέσω των τροφών.
Με εξαίρεση τα λιπαρά ψάρια, το συκώτι και το αυγό, τα υπόλοιπα τρόφιμα περιέχουν ελάχιστη βιταμίνη D. Μερικές τροφές (γάλα, χυμός πορτοκαλιού, δημητριακά) μπορούν να ενισχυθούν με βιταμίνη D αλλά σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Σε πολλές βιομηχανικές χώρες εμπλουτίζονται με βιταμίνη D κάποια επιλεγμένα τρόφιμα.
Τα επίπεδα της βιταμίνης D μπορούν να αυξηθούν όμως σημαντικά από την έκθεση στο ηλιακό φως. Θεωρητικά, η καθημερινή έκθεση στον ήλιο για μερικά λεπτά είναι σε θέση να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού στη συγκεκριμένη βιταμίνη.
15-20 λεπτά έκθεσης στο ηλιακό φως από τις 10 πμ μέχρι τις 2 μμ, χωρίς αντηλιακό, 3 φορές την εβδομάδα είναι ικανό χρονικό διάστημα ώστε να παράσχει στον οργανισμό την απαιτούμενη ποσότητα βιταμίνης D. Το διάστημα αυτό ο οργανισμός μπορεί να παράξει 10.000 μέχρι με 20.000 μονάδες (IU) βιταμίνης D.
Ωστόσο, ιδιαίτερα τον χειμώνα, πολλά άτομα δεν προσλαμβάνουν επαρκή ποσότητα βιταμίνης D μέσω της ηλιακής ακτινοβολίας. Η ικανότητα επίσης, της παραγωγής βιταμίνης D από τον οργανισμό μειώνεται με τα χρόνια, με αποτέλεσμα η έλλειψή της να είναι κοινή στις μεγαλύτερες ηλικίες, χωρίς ωστόσο να είναι σπάνιες και οι περιπτώσεις ανεπάρκειας βιταμίνης D και σε νεαρότερα άτομα.
Επίσης, τα αντηλιακά τα οποία είναι σημαντικά για την προστασία από τον καρκίνο του δέρματος, εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας, από την άλλη παρεμποδίζουν σημαντικά τον σχηματισμό της βιταμίνης D.
Άλλοι παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στον σχηματισμό βιταμίνης D από το δέρμα είναι, η μελανίνη του δέρματος η οποία δρα σαν φίλτρο κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας, η μόλυνση της ατμόσφαιρας και η τρύπα του όζοντος και περιοχές με γεωγραφικό πλάτος μεγαλύτερο από 35°.
Όπως αναφέρει ο καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης κ. Γιώργος Λυρίτης, «η έλλειψη βιταμίνης D στην Ελλάδα είναι συχνή, ειδικά στα παιδιά και στους υπερηλίκους. Οι βασικοί λόγοι του προβλήματος είναι δύο: 1) Το γεωγραφικό πλάτος της Ελλάδας (34°-41°) δεν επιτρέπει επαρκή υπεριώδη ακτινοβολία, ιδίως τους χειμερινούς μήνες. 2) Η κύρια πηγή λήψης λιπαρών τροφών στην χώρα μας, δηλαδή το ελαιόλαδο, δεν περιέχει βιταμίνη D.»
Σύμφωνα επίσης, με τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστόνης και συγγραφέα πολλών βιβλίων σχετικά με τη βιταμίνη D, Dr. Michael F. Holick, «μικρά διαλείμματα έκθεσης στον ήλιο 3 φορές την εβδομάδα χωρίς αντηλιακή προστασία αποδεικνύονται ακόμη πιο αποτελεσματικά.
Βάζω πάντα αντηλιακό στο πρόσωπο, όπου εμφανίζονται οι περισσότεροι καρκίνοι του δέρματος», λέει ο Dr. Holick, για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι αφήνει απροστάτευτα τα πόδια και τους ώμους του 15-20 λεπτά προτού βάλει κι εκεί αντηλιακό.
Στο διάστημα αυτό, το σώμα μπορεί να παράγει έως και 4.000 IU βιταμίνης D, ποσότητα ίση με αυτή που προσφέρει η κατανάλωση 40 ποτηριών πλήρους γάλατος.
Ποιοί διατρέχουν κίνδυνο για έλλειψη Βιταμίνης D;
•Άτομα με περιορισμένη έκθεση στο φως του ήλιου.
•Υπερβολική χρήση αντηλιακών.
•Άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα.
•Η αστικοποίηση και η τάση της εργασίας σε κλειστούς χώρους, καθώς και κάποιες συνήθειες ένδυσης σε ορισμένους λαούς.
•Βρέφη που θηλάζουν και παιδιά που βρίσκονται στην ανάπτυξη.
•Οι έγκυες γυναίκες και αυτές που θηλάζουν.
•Μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, οι οποίες έχουν αυξημένο κίνδυνο οστεοπόρωσης.
•Άτομα μεγαλύτερα των 50 ετών, επειδή η ικανότητα σύνθεσης της βιταμίνης D μειώνεται με την ηλικία.
•Άτομα με παθήσεις δυσαπορρόφησης λίπους όπως κοιλιοκάκη, νόσος του Crohn, κυστική ίνωση και παγκρεατίτιδα.
•Άτομα με ηπατικές και νεφρικές παθήσεις ή ενζυμικές ανεπάρκειες.
•Άτομα που ζουν στο βόρειο ημισφαίριο (γεωγραφικό πλάτος μεγαλύτερο από 35°) ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
•Υποπαραθυρεοειδισμός
•Παχύσαρκα άτομα.
Ποιοι οι κίνδυνοι από έλλειψη Βιταμίνης D;
Διάφορες επιστημονικές μελέτες έχουν συνδέσει την έλλειψη ή την ανεπάρκεια της βιταμίνης D με τις πιο κάτω παθήσεις:
•Στα παιδιά μπορεί να προκαλέσει Ραχίτιδα, μια πάθηση των οστών που οδηγεί σε κακή ανάπτυξη με αδύνατα οστά, καθυστερημένη ανάπτυξη και ανοσοανεπάρκεια.
•Στους ενήλικες μπορεί να έχει επίσης επιπτώσεις στην καλή υγεία των οστών προκαλώντας Οστεομαλακία και Οστεοπόρωση. Περίπου 6% των ανδρών και περισσότερο από 20% των γυναικών άνω των 50 ετών πάσχουν από οστεοπόρωση, ενώ 1 στους 5 άνδρες και 1 στις 3 γυναίκες θα υποστούν ένα οστεοπορωτικό κάταγμα μετά την ηλικία των 50. Επίσης, το 75% των γυναικών που έχουν οστεοπόρωση δεν το γνωρίζουν.
•Η ανεπάρκεια βιταμίνης D, μπορεί να οδηγήσει νεογέννητα και μικρά παιδιά για το υπόλοιπο της ζωής τους με κίνδυνο ανάπτυξης Ρευματοειδούς αρθρίτιδας, Διαβήτη, Πάρκινσον, Αλτσχάϊμερ, Πολλαπλής Σκλήρυνσης, φλεγμονές του εντέρου, όλα εξαιτίας της κακής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.
•Άτομα με χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D μπορεί να αναπτύξουν καρκίνο του ορθού καιεντέρου, του ενδομητρίου, του μαστού, του δέρματος, του παγκρέατος, τουπροστάτη ή λέμφωμα.
•Χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D έχουν συνδεθεί με παράγοντες κινδύνου γιακαρδιαγγειακές παθήσεις όπως υπέρταση, έμφραγμα του μυοκαρδίου,εγκεφαλική συμφόρηση, καρδιακή ανεπάρκεια καθώς και με διαβήτη.
Ποιοι οι κίνδυνοι από υπερβιταμίνωση Βιταμίνης D;
Πολλές φορές (αν και σπανιότερα) παρουσιάζονται περιστατικά τοξικότητας από υπερβολική λήψη βιταμίνης D. Μερικά συμπτώματα της τοξικότητας αυτής είναι τα αυξημένα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα που προκαλείται από την αυξημένη εντερική απορρόφηση του ασβεστίου, με απώλεια οστού και σχηματισμό πετρών στα νεφρά.
Η τοξικότητα της βιταμίνης D είναι γνωστό ότι αποτελεί αιτία της υψηλής πίεσης του αίματος.
Τα γαστρεντερικά συμπτώματα της τοξικότητας της βιταμίνης D μπορεί να περιλαμβάνουν ανορεξία, ναυτία και έμετο. Αυτά τα συμπτώματα συχνά ακολουθούνται από πολυουρία, πολυδιψία, αδυναμία, νευρικότητα, κνησμός (φαγούρα), και τελικά νεφρική ανεπάρκεια.
Άλλες μελέτες έδειξαν αυξημένο κίνδυνο ισχαιμικής καρδιοπάθειας εξαιτίας της ασβεστοποίησης των αγγείων.
Επομένως, η χορήγηση βιταμίνης D χωρίς προηγούμενη μέτρηση των επιπέδων της, μπορεί να οδηγήσει σε τοξικότητα με ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Πόση Βιταμίνη D χρειάζεται ο οργανισμός;
Σύμφωνα με διάφορες έρευνες οι ειδικοί προτείνουν τα πιο κάτω επίπεδα ως ενδεικτικά για:
Έλλειψη: < 10 ng/ml
Ανεπάρκεια: 10-30 ng/ml
Επάρκεια: 30-100 ng/ml
Τοξικότητα: > 100 ng/ml
Μετρήστε και βελτιώστε τα επίπεδα της Βιταμίνης D;
Η ακριβής εκτίμηση και αξιολόγηση των επιπέδων της βιταμίνης D στηρίζεται στη μέτρηση των επιπέδων της ΟΛΙΚΗΣ βιταμίνης D (25-OH Vitamin D).
Από το έντερο η βιταμίνη D οδεύει προς το ήπαρ, όπου υδροξυλιώνεται και μετατρέπεται σε 25-υδροξυβιταμίνη D (25-OH Vitamin D), που είναι το μόριο το οποίο μετράται και πάνω στο οποίο βασίζεται η σωστή εκτίμηση για τα επίπεδα της επάρκειας ή της ανεπάρκειας της βιταμίνης D στον οργανισμό.
Πολλές φορές γίνεται μέτρηση της 1,25-διυδροξυβιταμίνης D (1,25-OH Vitamin D). Η εξέταση αυτή δεν αντανακλά το σύνολο της ολικής βιταμίνης D, επειδή είναι ένας πολύ ευμετάβλητος δείκτης και η τιμή της αυξομειώνεται με την πρόσληψη ασβεστίου. Επιπρόσθετα, όταν η τιμή της ΟΛΙΚΗΣ 25-υδροξυβιταμίνης D είναι χαμηλή, ο οργανισμός μας την αντισταθμίζει αυξάνοντας την ποσότητα της 1,25-διυδροξυβιταμίνης D. Έτσι, μια αυξημένη τιμή της 1,25-διυδροξυβιταμίνης D μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη εκτίμηση επάρκειας βιταμίνης D στον οργανισμό, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ανεπάρκεια.
Αυτή τη στιγμή η εξέταση με τη μεγαλύτερη συχνότητα που ζητείται από τους γιατρούς στις ΗΠΑ είναι η μέτρηση της ΟΛΙΚΗΣ βιταμίνης D στο αίμα. Η εξέταση της ΟΛΙΚΗΣ βιταμίνης D (Total 25-OH Vitamin D) της εταιρείας DiaSorinμετρά τα επίπεδα της ΟΛΙΚΗΣ βιταμίνης D (25-OH Vitamin D, με μια πλήρως αυτοματοποιημένη μέθοδο (LIAISON) επιτρέποντας έτσι τον ακριβή και γρήγορο προσδιορισμό των επιπέδων της και συνεπώς τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της θεραπείας.
Επιπρόσθετα, η εξέταση της εταιρείας DiaSorin είναι εγκεκριμένη από το Food and Drug Administration (FDA) και έχει χρησιμοποιηθεί για τον καθορισμό των επιπέδων αναφοράς της βιταμίνης D.
Συνεπώς, η διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων βιταμίνης D στον οργανισμό, μέσω της εξέτασης της ΟΛΙΚΗΣ βιταμίνης D, είναι σημαντική για την προστασία και τη διατήρηση της καλής υγείας και της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής, βοηθώντας ταυτόχρονα και στην πρόληψη διαφόρων παθολογικών καταστάσεων.
ΠΗΓΗ
Λοιπόν;;; Τι δεν καταλαβαίνεις;;;
http://www.katohika.gr/2014/05/kseris-gia-ti-vitamini-tou-iliou.html

Φέρνουν τα ισραηλινά φάρµακα από την πίσω πόρτα (του ΕΟΦ)!

Φέρνουν τα ισραηλινά φάρµακα από την πίσω πόρτα (του ΕΟΦ)!

Ο Αδωνις ανακοίνωσε ότι θα αναθέσει σε ξένους ιδιώτες να αποφασίζουν ποια σκευάσµατα θα κυκλοφορούν στην Ελλάδα, την ώρα που ο Χατζηδάκης φέρνει στην Ελλάδα φαρµακάδες από το Ισραήλ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κανένα ηθικό φραγµό. Αυτό το ξέραµε. Αλλά ότι θα φτάσει να θυσιάζει µαζικά τις ζωές των Ελλήνων ασθενών, στο βωµό των ισραηλινών συµφερόντων, ούτε καν από αυτόν το φανταζόµασταν.
Το deal µε ισραηλινή αλυσίδα φαρµακείων!...

Η νοµοθεσία το απαγορεύει ρητά. Το υπουργείο Εξωτερικών 
(επί ΓΑΠ) όµως ανακοίνωνε ότι η Super-Pharm έρχεται στην Αθήνα...
Το σχέδιο παράδοσης της ελληνικής δηµόσιας Υγείας σε ξένα -και, κυρίως, ισραηλινά- συµφέροντα δεν είναι νέο. Το αντίθετο. Εχει βαθιές ρίζες στις πολιτικές όλων των µνηµονιακών κυβερνήσεων. Πρώτα ήρθε η συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, ακολούθησε η προώθηση της υποκατάστασης αξιόπιστων φαρµάκων που εµπιστεύονται οι ασθενείς µε άλλα, αµφιβόλου ποιότητας και µε µόνο κριτήριο την πάµφθηνη τιµή, ετοιµάζονται αλυσίδες φαρµακείων εν είδει σούπερ-µάρκετ, προλειαίνεται το έδαφος για τη διάθεση φαρµάκων από σούπερ-µάρκετ.

Μετά από όλα αυτά, αν έχει µείνει έστω και σε έναν Ελληνα πολίτη η παραµικρή υποψία ότι πρόκειται για... συνωµοσιολογίες, το ντοκουµέντο που δηµοσιεύει το Σάββατο Το ΧΩΝΙ τη διαλύει µια για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7669.html

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!! βίντεο

 

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού:Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ. ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ, ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ - ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ - ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ!! ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ -ΕΝΤΟΝΑ ΠΛΕΟΝ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ, ΠΗΓΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ.
ΟΜΩΣ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΥ ΩΡΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΠΑΝΙΚΟΣ!!! ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!


Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ_ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ_13-5-2014. Ακούστε τον



ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!!
ΕΛΛΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.!!!


https://www.facebook.com/angelo.irakleides/posts/1500292770194230?notif_t=like

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΣΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΟΥ!!!


ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! ΠΑΡ” ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ;… ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ;… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!!! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΟΣΕΤ!!! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ… ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΤΕ ΠΟΛΥ… ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ… Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΤΕ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ…
 10295732_10202853282806697_8549851094487622216_n1
Βασιλειάδης Δημήτριος ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΟΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ;;
ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ !!!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ »ΚΑΘΕΣΤΩΣ »

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ! ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!

1
«ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ…» Αρτέμης Σώρρας

Στήνουν παιχνίδια τρόμου πάνω από τις κάλπες

bloomberg_logo
Βλέποντας την μνημονιακή συγκυβέρνηση να καταρρέι στην κάλπη συνεχίζουν μέχρι τέλος τα παοχνίδια. Στο κόλπο μπήκε τώρα και το πρακτορείο Bloomberg που ισχυρίζεται ότι μια πιθανή κατάρρευση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες ευρωεκλογές επικαλούμενο τις τελευταίες δημοσκοπήσεις στις οποίες το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 5,5% θα βάλει σε  μεγάλο κίνδυνο για την πορεία της κυβέρνησης και κατ’ επέκταση της οικονομίας !
Η κυβέρνηση στηρίζεται αυτή τη στιγμή από 152 βουλευτές και το ενδεχόμενο της απόσυρσης των 27 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να αποθαρρύνει τους ξένους επενδυτές από το να βοηθήσουν στην ανάκαμψη, δηλώνει η αρθογράφος του Bloomberg Μέγκαν Γκριν.
«Αν διεξαχθούν έκτακτες εκλογές και οι επενδυτές τρομοκρατηθούν από την προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ τις διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα, αυτό θα μπορούσε να πλήξει πραγματικήα την ελληνική οικονομία γιατί είναι τόσο ευαίσθητη» περιέγραψε την άποψή της η κυρία Γκριν.
Κατά το Bloomberg μια κακή επίδοση του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενθαρρύνει βουλευτές και μέλη του κόμματός του να πιέσουν για την απομάκρυνσή του προσθέτοντας πως «χωρίς το Βενιζέλο, ο Σαμαράς θα δυσκολευτεί να διατηρήσει το ΠΑΣΟΚ στον κυβερνητικό συνασπισμό».

olympia
http://greeknation.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8302.html

ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!

 




ΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ!



 
 
http://olixnos.blogspot.gr/2014/05/t.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters