Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Φέρνουν τα ισραηλινά φάρµακα από την πίσω πόρτα (του ΕΟΦ)!

Φέρνουν τα ισραηλινά φάρµακα από την πίσω πόρτα (του ΕΟΦ)!

Ο Αδωνις ανακοίνωσε ότι θα αναθέσει σε ξένους ιδιώτες να αποφασίζουν ποια σκευάσµατα θα κυκλοφορούν στην Ελλάδα, την ώρα που ο Χατζηδάκης φέρνει στην Ελλάδα φαρµακάδες από το Ισραήλ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν έχει κανένα ηθικό φραγµό. Αυτό το ξέραµε. Αλλά ότι θα φτάσει να θυσιάζει µαζικά τις ζωές των Ελλήνων ασθενών, στο βωµό των ισραηλινών συµφερόντων, ούτε καν από αυτόν το φανταζόµασταν.
Το deal µε ισραηλινή αλυσίδα φαρµακείων!...

Η νοµοθεσία το απαγορεύει ρητά. Το υπουργείο Εξωτερικών 
(επί ΓΑΠ) όµως ανακοίνωνε ότι η Super-Pharm έρχεται στην Αθήνα...
Το σχέδιο παράδοσης της ελληνικής δηµόσιας Υγείας σε ξένα -και, κυρίως, ισραηλινά- συµφέροντα δεν είναι νέο. Το αντίθετο. Εχει βαθιές ρίζες στις πολιτικές όλων των µνηµονιακών κυβερνήσεων. Πρώτα ήρθε η συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, ακολούθησε η προώθηση της υποκατάστασης αξιόπιστων φαρµάκων που εµπιστεύονται οι ασθενείς µε άλλα, αµφιβόλου ποιότητας και µε µόνο κριτήριο την πάµφθηνη τιµή, ετοιµάζονται αλυσίδες φαρµακείων εν είδει σούπερ-µάρκετ, προλειαίνεται το έδαφος για τη διάθεση φαρµάκων από σούπερ-µάρκετ.

Μετά από όλα αυτά, αν έχει µείνει έστω και σε έναν Ελληνα πολίτη η παραµικρή υποψία ότι πρόκειται για... συνωµοσιολογίες, το ντοκουµέντο που δηµοσιεύει το Σάββατο Το ΧΩΝΙ τη διαλύει µια για πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7669.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters