Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Kραχ στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Εκλεισε με πτώση -10,54%, κάτω από τις 600 μονάδες

Kραχ στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Εκλεισε με πτώση -10,54%, κάτω από τις 600 μονάδες

Δραματική πτώση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να «βυθίζεται» στα χαμηλότερα επίπεδα από τα τέλη Ιουνίου του 2012. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών υποχώρησε κάτω από τα επίπεδα των 600 μονάδων, εν μέσω κλυδωνισμών στις διεθνείς αγορές και της αβεβαιότητας που προκαλούν οι πρόωρες εκλογές.
Το κλίμα επιβαρύνθηκε, εκτός των πολιτικών εξελίξεων, από τις μεγάλες απώλειες που καταγράφουν οι διεθνείς αγορές, εν μέσω ανησυχιών για την παγκόσμια οικονομία, τις οποίες προκαλούν η επιβράδυνση της οικονομίας της Κίνας, η αδυναμία των αναδυόμενων αγορών και η υποχώρηση των εμπορευμάτων.
Τα ισχυρότερα «πυρά» των πωλητών δέχθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, ο δείκτης των οποίων υποχώρησε κατά 22,67%, ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών τραπεζών διαμορφώνεται μόλις στα 3,123 δισ. ευρώ.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 568,38 μονάδες, σημειώνοντας μεγάλη πτώση 10,54%. Είναι το χαμηλότερο κλείσιμο από τη συνεδρίαση της 25ης Ιουνίου 2012 (566,79 μονάδες). Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 562,87 μονάδες, όταν υποχωρούσε έως και 11,40%.
Από τις αρχές του έτους ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης καταγράφει απώλειες σε ποσοστό 31,20%.
Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς μειώθηκε κατά 4,126 δισ. ευρώ σε σχέση με την Παρασκευή.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 39,047 εκατ. ευρώ, ενώ ο όγκος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 136.134.806 τεμάχια.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 12,77%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 7,12%.


Πηγή:  iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/222638/krah-sto-hrimatistirio-athinon-ekleise-me-ptosi-1054-kato-apo-tis-600-monades#ixzz3jklJIFXR

**** ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;

 
 
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. 
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. 
ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, (ΓΛΩΣΣΑ, ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ, ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ)  ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. 
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ  ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

 


ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 12:00

Create your account, then download the FREE iPhone or Android CHAT app
279
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης Αθήνα 14-1-2014
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος
Αριστοτέλους 22, 10433 Αθήναι
 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Προς:

α) Υπουργείο Πολιτισμού.
β) Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.


ΘΕΜΑ: Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης και ο αφανισμός των Ελλήνων.

Η παγκοσμιοποίηση, δηλαδή το ‘’μίξερ’’ το οποίο αλέθει πολιτισμικές αξίες, εθνικές ταυτότητες, εθνικές συνειδήσεις και κάθε τι που εκ του φυσικού του διαφοροποιεί τις ιδιοσυστασίες-ιδιοσυγκρασίες των λαών δημιουργώντας έναν οικουμενικό χυλό επίμικτων και αλλοιωμένων φυλετικά ανθρώπων, είναι ένα καταστροφικό σχέδιο που ο μέσος Έλληνας εξακολουθεί να αγνοεί βομβαρδιζόμενος από θολοκουλτουριάρικα αντιρατσιστικά μηνύματα μιας επίπλαστης πολυπολυτισμικότητας που τον κάνει να ψελλίζει υπνωτισμένα την φράση της μόδας ‘’Δεν είμαι ρατσιστής… Δεν είμαι ρατσιστής…’’.

Ωστόσο το μοχθηρό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης κατά της ανθρωπότητας και ιδίως κατά των Ελλήνων (διότι στους Έλληνες εστιάζεται το ενδιαφέρον του παρόντος άρθρου), είναι ένα ανθελληνικό σχέδιο με επί μέρους χρονικές αφετηρίες μερικές εκ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε:

1) Ο Γερμανός ποιητής, δραματουργός, ιστορικός και κριτικός Friedrich von Schiller, (1759-1805) σε μια έκρηξη απορίας του έγραψε:

«Καταραμένε Έλληνα, όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω! Αν τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου πρώτος και αξεπέραστος… Αν επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, εσύ κορυφαίος και ανυπέρβλητος… Αν για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισότητα, εσύ ξανά μπροστά μου, ασυναγώνιστος και ανεπισκίαστος. Καταραμένε Έλληνα… Καταραμένη γνώση. Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσος μικρός είμαι, ασήμαντος και μηδαμινός;».

2) Ο Γραμματέας των Ευρωπαίων Βασιλέων και Υπουργός Εξωτερικών της Αυτοκρατορικής Αυστρίας, περιώνυμος Μέτερνιχ από το 1815 μέχρι το 1828, δεν έπαυε ποτέ να διακηρύττει ότι, «Oι Έλληνες είναι επικίνδυνος λαός και πρέπει οπωσδήποτε να συντριβεί…».

3) Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας του 19ου αιώνα, Λόρδος Λοντοτέρρυ, αγορεύοντας στην Αγγλική Βουλή είχε δηλώσει απερίφραστα ότι, «Η Ελλάς πρέπει να καταστεί όσο το δυνατόν ολιγότερον ισχυρά και επομένως ακίνδυνος για τα συμφέροντά μας, ο δε λαός της πρέπει να γίνει μικρόψυχος ως τα Έθνη του Ινδοστάν…».

4) Ο Ουίνστων Τσώρτσιλ που θαυμάζοντας δήθεν, τις νίκες του ελληνικού στρατού κατά των Ιταλών φασιστών, είχε αναφωνήσει το γνωστό: «Οι ήρωεςπολεμούν σαν Έλληνες», δεν δίσταζε να εκμυστηρεύεται στους συνεργάτες του ότι,«Εάν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλλοίμονό μας…». (Πηγή για τις προαναφερόμενες ανθελληνικές ρήσεις: Γ.Ν. Κοσσυβάκης, (Διαχρονικός Ηπειρωτικός Ελληνισμός, σελ. 167-170, εκδόσεις Κάδμος 2009).

Καθοριστικά χτυπήματα αποτελεσματικής δυστυχώς, ανθελληνικής προπαγάνδας, υπήρξαν και οι επιρροές που άσκησαν προς κάθε κατεύθυνση (πολιτική, κοινωνική και κυρίως εκπαιδευτική), οι κύριοι, κύριοι Φαλμεράυερ και Κίσινγκερ.

5) Ο μεν Φαλμεράυερ, Αυστριακός στην καταγωγή, περιηγητής, δημοσιογράφος, πολιτικός και ιστορικός, στο γνωστό του σύγγραμμα, το 1835, με τίτλο: ‘’Περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων’’, ισχυρίστηκε ότι οι νεοέλληνες δεν κατάγονται από την φυλή των Ελλήνων αλλά προέρχονται από Σλαύους που εισέβαλλαν στην Ελλάδα τον μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους και αναμίχθηκαν με ελληνόφωνους Βυζαντινούς πρόσφυγες από τους οποίους προέκυψε ο λαός των σύγχρονων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα ο Φαλμεράυερ γράφει: «Η Ελληνική φυλή έχει τελείως εξολοθρευτή από την Ευρώπη. Η φυσική ομορφιά, το μεγαλείο του πνεύματος, η απλότητα των συνηθειών, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι αθλητικοί αγώνες, οι πόλεις, τα χωριά, το μεγαλείο των μνημείων και των αρχαίων ναών, ακόμα και το όνομα του λαού, έχουν εξαφανισθεί από την Ελλάδα… Ούτε μία απλή σταγόνα αίματος, γνησίου ελληνικού αίματος, δεν τρέχει στις φλέβες των χριστιανών κατοίκων της σημερινής Ελλάδας. Μια τρομερή καταιγίδα διασκόρπισε έως την πιο απόμακρη γωνιά της Πελοποννήσου μια νέα φυλή, συγγενή προς την μεγάλη φυλή των Σλαύων. Οι Σκύθες-Σλαύοι, οι Ιλλυριοί-Αρβανίτες, οι συγγενικοί με τους Σέρβους και τους Βουλγάρους λαοί, είναι εκείνοι που τώρα ονομάζουμε Έλληνες. Ένας λαός με σλαβικά χαρακτηριστικά , τοξοειδείς βλεφαρίδες και σκληρά χαρακτηριστικά Αλβανών βοσκών του βουνού, που φυσικά δεν προέρχεται από το αίμα του Νάρκισσου, του Αλκιβιάδη και του Αντίνοου. Μόνο μια δυνατή ρομαντική φαντασία μπορεί να ονειρεύεται ακόμα μια αναγέννηση των αρχαίων Ελλήνων… Ένα διπλό στρώμα από ερείπια και ο βόρβορος δύο νέων και διαφορετικών λαών σκεπάζει τους τάφους των αρχαίων Ελλήνων. Τα αθάνατα έργα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και μερικά ερείπια, που βρίσκονται στην Ελλάδα, αποτελούν τώρα την μόνη απόδειξη πως πριν από πολλά χρόνια υπήρχε ένας λαός σαν τους Έλληνες…».

Κι όμως, παρόλο που η θεωρία του Φαλμεράυερ έχει καταρριφθεί πλήρως, τόσο από Έλληνες ιστορικούς μελετητές όσο και από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες η καθαρότητα του DNA (γενετικής σύστασης) των Ελλήνων ανέρχεται σε ποσοστό 99,5%, εξακολουθούν να υπάρχουν (εντός και εκτός των ελληνικών πυλών), ανθέλληνες υποστηρικτές της άποψης, ότι οι σημερινοί Έλληνες κατάγονται από Σλαύους, Αλβανούς και Τούρκους.

(Για την κατάρριψη της θεωρίας του Φαλμεράυερ, βλέπε: α)Κ. Παπαρρηγόπουλο, ‘’Περί εποικίσεως σλαυικών τινών φύλων εις την Πελοπόννησον, Αθήνα 1843, β)Γ. Βελουδή, ‘’Ο Jakob Philip Fallmerayer και η γέννηση του ελληνικού ιστορισμού’’).

6) Ο δε Κίσινγκερ, διάσημος Αμερικανοεβραίος διαμορφωτής της κοινής γνώμης και επί πολλών χρόνων υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, εισηγήθηκε επισήμως τον σχεδιασμό απορφανισμού των σύγχρονων Ελλήνων από τις μακραίωνες πολιτισμικές τους ρίζες, λέγοντας ότι, «Αν θέλουμε να πατάξουμε αυτόν τον ατίθασο λαό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Ίσως τότε αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Πρέπει να πλήξουμε τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε τη δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή που για μας είναι στρατηγικής σημασίας».

Και γιατί αυτό το μένος κατά των Ελλήνων; (θα ρωτήσει εύλογα ο αναγνώστης). Και οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις;Tο Υπουργείο Παιδείας; Δεν θα έπρεπε να μεριμνά ώστε μέσω των εκπαιδευτικών του συγγραμμάτων να πληροφορεί τις διαδοχές των γενεών για την ανθελληνική δράση; Για την αλήθεια; (Πικρόχολα χαμόγελα).

Μα οι περισσότεροι κρατούντες όλων των Υπουργείων από της επανασύστασης του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα, είναι προσκυνημένοι ταγοί, τύποις και ουσίας, εγκοσμίως και μεταφυσικώς στην δυτικοευρωπαϊκή και αμερικανοεβραϊκή παγκοσμιοποίηση της ισοπέδωσης των ελληνικών κυρίως αξιών και στο έλεος του δικτάτορα Θεού Γιαχβέ και των εβραίων ραβίνων του, σύμφωνα με τις διδαχές των οποίων, όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι έναντι ενός και μοναδικού Θεού. Μια επίπλαστη και ξενόφερτη ‘’αξία’’ που γαλούχησε τους νεοέλληνες καθιστώντας τους φοβικούς έναντι των άλλων λαών.

Ο γράφων δεν επιθυμεί να ανοίξει αναλυτικά το θέμα επιρροής της ξενόφερτης θρησκείας του Χριστιανο-Ιουδαϊσμού στη χειραγώγηση του σκοταδισμού των Ελλήνων και στη σχέση του με την απόκρυψη της αλήθειας από την εποχή του Βυζαντίου και μετά, διότι θα παρέκλινε του κυρίως θέματος που πραγματεύεται το παρόν άρθρο. Ωστόσο δεν μπορεί να μην επισημάνει δύο μόνο παραμέτρους.

Πρώτη παράμετρος:

Είναι πλέον γνωστό, πως η επίσημη θέση της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας (όχι μεμονωμένοι παπάδες), ήταν κατά της επανάστασης του απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων από τους Τούρκους οι οποίοι ήθελαν να επιβάλουν την δική τους παγκοσμιοποίηση. Το δε υποτιθέμενο λάβαρο που ύψωσε ο Ιεράρχης Παλαιών Πατρών Γερμανός στην Αγία Λαύρα των Καλαβρύτων και μάλιστα ανήμερα της εορτής του ‘’Ευαγγελισμού της Θεοτόκου’’ είναι αστικός μύθος που εξυπηρετεί την Εκκλησία η οποία προσπαθεί να απεκδυθεί, να εξωραΐσει, να εξομαλύνει και τελικά να αποποιηθεί τις δουλοπρεπείς γονυκλισίες που έκανε στους Οθωμανούς επί 400 σχεδόν χρόνια. (Για περισσότερα περί αυτού του μυθεύματος, Γ. Ν. Κοσσυβάκης, Διαχρονικός Ηπειρωτικός Ελληνισμός, εκδόσεις Κάδμος σελ. 180, και ιστορικό περιοδικό ‘’ΤΟΤΕ’’, τεύχος 34, σελ. 49).

Δεύτερη παράμετρος:

Eίναι επίσης γνωστό, πως η ελληνική επίσημη εκπαίδευση είναι καθοδηγούμενη από την επιβληθείσα θεοκρατία της Ορθοδόξου Εκκλησίας η οποία ούτως ή άλλως εκ του δόγματός της, ταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση και τους διεθνιστές υπηρέτες της. Συν του γεγονότος ότι χωρίς να το ομολογεί, ουδέποτε αρέσκεται στην προβολή των Ελλήνων διανοητών και φιλοσόφων προγόνων μας, λαμβανομένου υπόψη ότι οι Έλληνες σοφοί ήταν πολυθεϊστές και όχι Χριστιανοί. Άλλωστε πως είναι δυνατόν να παραδεχθείς και να επιτρέψεις στους νεοέλληνες Χριστιανούς την προβολή και διδασκαλία των επιστημονικών και πολιτισμικών επιτευγμάτων των προγόνων τους Ελλήνων… ‘’ειδωλολατρών’’; Απόδειξη του θεοκρατικού ελέγχου που ασκεί το χιλίων τετρακοσίων ξενόφερτο θρήσκευμα, στην επίσημη εκπαίδευση του νεοελληνικού κράτους από την επανίδρυσή του μέχρι σήμερα, είναι το γεγονός ότι στις πέντε ονομασίες που έχει αλλάξει το Υπουργείο Παιδείας από το 1833 μέχρι το 2013, ενυπάρχει πάντα ο όρος ‘’Θρησκευμάτων’’ πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, ούτε και σε αυτές που είναι χριστιανικές.

Ακολουθεί το χρονολόγιο των εκάστοτε ονομασιών του Υπουργείου Παιδείας.

1833-1974: Η επί των Εκκλησιαστικών και της Δημοσίου Εκπαιδεύσεως Γραμματεία της Επικρατείας.

1974-2009: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

2009-2012: Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

2012-24/6/2013: Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού.

25/6/2013 μέχρι σήμερα: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μερικό συμπέρασμα του γράφοντος είναι, ότι ένα Υπουργείο Παιδείας το οποίο είναι λειτουργικά σφιχταγκαλιασμένο με τις επιταγές μιας θρησκείας που από την ‘’φιλοσοφία της’’ πρεσβεύει την παγκοσμιοποίηση, δεν πρόκειται να προβάλει ποτέ το οτιδήποτε θα ξεπέρναγε την μετριότητα των νεοελλήνων, πόσο μάλλον τις προγονικές τους καταβολές που θα τους αφύπνιζαν και θα τους μετέτρεπαν πάλι σε ‘’ηνίοχους που ξεπερνάνε την σκοταδιστική τους άβυσσο με αχίλλειο πήδημα’’.

Τα υπόλοιπα ολοκληρωμένα συμπεράσματα σχετικά με την επιρροή του χριστιανισμού στα μυαλά των Ελλήνων, επαφίενται στον αναγνώστη.

Ωστόσο για τους πλέον δύσπιστους οι οποίοι θα θεωρήσουν ότι δεν είναι δυνατόν όλος ο δυτικός κόσμος να έχει μεθοδεύσει ειδικά τον αφανισμό των Ελλήνων, ας παρακολουθήσουμε το ιστορικό του γενικότερου σχεδίου μεθόδευσης του αφανισμού των λαών της Γηραιάς Ηπείρου το οποίο σήμερα βρίσκεται εν εξελίξει και στην πατρίδα μας, βαίνοντας στα τελευταία στάδια προ της τελικής του επίτευξης. (Πηγή: identita 11-12-2012, μετάφραση Ε. Αναστασιάδη).

Ο γεωπολιτικός Richard Goudenhove Kalergi (1894-1972), γιος ενός διπλωμάτη επίμεικτης Αυστρο-ουγγρικής καταγωγής και μιας πάμπλουτης Ιαπωνέζας, αν και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, υπήρξε από τους βασικούς εμπνευστές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης η οποία έγινε σκόπιμα για να προγραμματιστεί εν συνεχεία, ο αφανισμός των λαών της Ευρώπης. Όχι δεν πρόκειται για σχήμα οξύμωρο, αλλά τουναντίον, εύλογα εφικτό.

Το 1922 λοιπόν, ο Goudenhove Kalergi (όνομα με κάποιες ρίζες από την βυζαντινή οικογένεια των Καλλέργηδων), ιδρύει το κίνημα ‘’Πανευρώπη’’, στοχεύοντας σε μία ομοσπονδία εθνών που θα ετίθετο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκμεταλλευόμενος τις πολιτικές γνωριμίες του πατέρα του, υποστηρίζεται από τους Τσέχους πολιτικούς Tomas Masaryk, Edrard Benes και τον Αυστριακό τραπεζίτη Max Warburg ο οποίος και χρηματοδοτεί το κίνημα με τα πρώτα 60.000 μάρκα. Ο Αυστριακός καγκελάριος Ignaz Seipel και ο πρόεδρος Karl Renner αναλαμβάνουν καθοδηγητές του κινήματος και συνεπικουρούνται από τους Γάλλους πολιτικούς Leon Bloum, Aristide Briand και άλλους. Μεσολαβεί ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος και το κίνημα αναστέλλει τις δραστηριότητές του αλλά εν συνεχεία με την υποστήριξη του Winston Churchill (νάτος πάλι ο Τσώρτσιλ), της ιουδαϊκής μασονικής στοάς Β΄nai B΄rith και της εφημερίδας New York Times, o Goudenhove Kalergi επαναδραστηριοποιείται και η CIA αναλαμβάνει την αποπεράτωση του σχεδίου ενωμένης Ευρώπης.

Η πεμπτουσία του σχεδίου του Goudenhove Kalergi βρίσκεται μέσα στο ίδιο του το βιβλίο ‘’Praktischer Idealismus’’, στο οποίο δηλώνει ότι, «οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Δηλώνει ξεκάθαρα ότι, «οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. (Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα σήμερα;).

Ο Goudenhove Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποια όμως είναι αυτή η ελίτ; O Goudenhoye kalergi γράφει επ`αυτού:

«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων».

Αν και σε κανένα σχολικό βιβλίο δεν αναφέρεται ο Goudenhove Kalergi οι ιδέες του, είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμιχθούν με Αφρικανούς και Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση όλων των κοινοτικών πολιτικών που στοχεύουν στην ένταξη και την προστασία των μειονοτήτων. Αυτό δεν γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά εξαιτίας οδηγιών που έχουν εκδοθεί με αδίστακτη αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία (όχι με αιματηρούς πολέμους αλλά με αθρόες επιμειξίες που έχουν ήδη γίνει και γίνονται ολοένα αυξανόμενες σε βάθος λίγων γενεών).

Μάλιστα προς τιμήν του Goudenhove Kalergi ιδρύθηκε και το ομώνυμο ευρωπαϊκό βραβείο με το οποίο βραβεύονται κάθε δύο χρόνια, οι Ευρωπαίοι που έχουν διαπρέψει στην προώθηση του εγκληματικού σχεδίου του. Μεταξύ αυτών που βραβεύτηκαν είναι ο Πρόεδρος της Λετονίας Vaira Vike-Freiberga το 2006, η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel το 2010, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman Van Rompuy το 2012 και έπεται συνέχεια.

Στην εν λόγω γενοκτονία, προτρέπουν και οι συνεχείς εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών προς τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να δεχτούν εκατομμύρια μεταναστών, έτσι ώστε να αντισταθμιστεί το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2000, στην αναφορά ‘’Population division’’ των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, με τίτλο ‘’Μετανάστευση: Μία λύση για την μείωση και γήρανση του πληθυσμού’’, η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες. Αναρωτιέται κανείς, πώς θα ήταν δυνατό να γίνουν τόσο ακριβείς εκτιμήσεις για τη μετανάστευση, αν δεν ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο.

Είναι βέβαιο ότι το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων στις ευρωπαϊκές χώρες, θα μπορούσε εύκολα να αντιστραφεί μέσω των κατάλληλων κυβερνητικών μέτρων για την στήριξη των οικογενειών. Αλλά ο μοναδικός σκοπός των μέτρων της αθρόας μετανάστευσης, είναι να στρεβλώσει εντελώς έναν λαό, μετατρέποντάς τον σε ένα σύνολο ατόμων χωρίς καμία εθνική, ιστορική και πολιτισμική συνοχή. Εν ολίγοις, οι θέσεις του σχεδίου Goudenhove Kalergi ήταν και εξακολουθούν να είναι, η βάση των επισήμων πολιτικών των κυβερνήσεων που αποσκοπούν στην γενοκτονία των λαών της Ευρώπης, μέσω της μαζικής μετανάστευσης.

Ο G. Brock Chisholm, πρώην διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (OMS), αποδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του Kalergi όταν λέει: «Αυτό που σε όλους τους τόπους οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν είναι να εφαρμόσουν τον περιορισμό των γεννήσεων και να τελούν μικτούς γάμους (μεταξύ διαφορετικών φυλών), και αυτό με σκοπό να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή σε ένα κόσμο που θα κατευθύνεται από μια κεντρική αρχή».

Το συμπέρασμα είναι ότι αν κοιτάξουμε γύρω μας, το σχέδιο του Goudenhove Kalergi φαίνεται να υλοποιείται πλήρως. Είμαστε αντιμέτωποι με μία πραγματική τριτοκοσμοποίηση της Ευρώπης από την οποία βεβαίως, δεν εξαιρείται η χώρα μας. Η μάστιγα της επιμειξίας παράγει κάθε χρόνο χιλιάδες νέα άτομα μιγάδες: ‘’Τα παιδιά του Kalergi‘’.

Υπό τη διπλή πίεση της παραπληροφόρησης και της ανθρωπιστικής αποβλάκωσης που καλλιεργείται από τα εντεταλμένα μέσα μαζικής πληροφόρησης, οι Ευρωπαίοι αλλά και οι Έλληνες όπως θα αποδείξουμε κατωτέρω, τείνουν όλο και περισσότερο να απαρνούνται την καταγωγή τους, να απαρνούνται την εθνική τους ταυτότητα.

Οι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να μας πείσουν ότι το να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας, είναι μια προοδευτική και ανθρωπιστική πράξη, ότι ο "ρατσισμός" είναι λάθος.

Σύμφωνα με τον μεταφραστή του άρθρου (identita), Ε. Αναστασιάδη:

«Αν και τα αίτια των προσωπικών επιλογών του Goudenhove Kalergi, δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα, που σίγουρα θα διαμορφώθηκε στο μυαλό των αναγνωστών: Γιατί ένας Ευρωπαίος αριστοκράτης με Αυστριακο-ουγγρικές έως και Βυζαντινές ρίζες, ακόμη και με αίμα Σαμουράι στις φλέβες του(από την μητέρα του) έγινε φορέας τέτοιων σχεδίων και όργανο στα χέρια σκοτεινών δυνάμεων; Οι λόγοι, κατά την γνώμη μας, είναι πολλαπλοί: ιδιοσυγκρασιακοί, ψυχολογικοί και λόγοι… γυναικείων επιδράσεων. Παρατηρούμε λοιπόν μία προσωπικότητα με έντονα σνομπ συμπεριφορές, υπεροψία, και έναν, ας μου επιτραπεί ο όρος, ‘’εκφυλισμένο ελιτισμό’’. Επίσης, το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ασιάτισσα, ίσως του δημιούργησε εσωτερικές συγκρούσεις και απωθημένα, κάτι που μπορεί να συμβεί σε άτομα με τέτοια ιδιοσυγκρασία. Όμως ο πιο αποφασιστικός παράγοντας, πρέπει να ήταν η πρώτη γυναίκα του, η Ιουδαία Ida Roland, που όλως τυχαίως φυσικά, βρέθηκε δίπλα του και που αργότερα έγινε φημισμένη ηθοποιός. Ο κύριος Goudenhove Kalergi, είχε περιβάλλον και επιρροές, πολύ ιδιαίτερες...».


Παραθέτουμε 3 επιλεκτικά αποσπάσματα απ` το βιβλίο του Goudenhove Kalergi των οποίων η απόδοση έγινε από την αγγλική μετάφραση και αποτελούν ένα κρεσέντο υπέρ του εβραιοχριστιανισμού ως θρησκευτικά κυρίαρχου της πανσπερμίας των φυλών που θα εισρεύσουν στην Ευρώπη επιμιγνύοντας την, σύμφωνα με το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης της.

1)«Το σύνολο της Ευρωπαϊκής ηθικής έχει τις ρίζες του στον Εβραϊσμό. Όλοι οι πρωταγωνιστές για την χριστιανική η μη χριστιανική ηθική, από τον Αυγουστίνο μέχρι τον Ρουσσώ, τον Κάντ και τον Τολστόι, ήσαν Εβραίοι επιλογής (Wahljuden) κατά την πνευματική έννοια. Ο Νίτσε είναι ο μόνος μη Εβραίος, ο μόνος Ευρωπαίος ειδωλολάτρης ηθικολόγος».

2)«Ο Θεός ήταν ο αρχηγός του κράτους των αρχαίων Εβραίων… Ο Εβραϊσμός διαμέσου των αιώνων παρέμεινε πιστός στην θεοκρατική ιδέα της ταυτοποίησης πολιτικής και ηθικής. Ο Χριστιανισμός και ο Σοσιαλισμός αποτελούν προσπάθειες για να δημιουργήσουν τον επίγειο παράδεισο».

3)«Η Ευρώπη έχει κατακτηθεί θρησκευτικά από τους εβραίους και στρατιωτικά από τους Γερμανούς… ενώ η υπέρτατη πολιτική εξουσία είναι η Ιαπωνία…».

Σημείωση του γράφοντα το παρόν άρθρο:

Οι ιδιοσυγκρασιακοί και ψυχολογικοί λόγοι του μιγά Goudenhove Kalergi και ο ‘’εκφυλισμένος ελιτισμός του’’, θυμίζουν έντονα την ψυχοπαθολογία του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος σύμφωνα με τους βιογράφους του, Κέρσοου, Κρόκοβ και άλλους, έφερε βαρέως το γεγονός ότι ήταν Αυστριακός και όχι Γερμανός. Γι` αυτό και αμέσως μετά την προσάρτηση της Αυστρίας, εκκένωσε και κατέστρεψε τα χωριά των γονέων του μεταβάλλοντάς τα, σε πεδία στρατιωτικών ασκήσεων ωσάν να ήθελε να εξαφανίσει την καταγωγή του, την οποία έκρυβε πίσω από την προπαγάνδα περί φυλετικής καθαρότητας, επηρεαζόμενος τόσο από την ευγονική των Σπαρτιατών, όσο και από τον αρχαιόφιλο φιλέλληνα, Νίτσε. Δυο παράμετροι (η σπαρτιατική αγωγή και ο Νίτσε), που ακόμα και σήμερα χρεώνονται αδίκως τον ψυχονευρωτισμό και την παραφροσύνη του Χίτλερ.

Για τους εντρυφήσαντες στη σχέση μεταξύ των καταβολών-καταγωγής και διαμόρφωσης της προσωπικότητας του ατόμου, σημειώνονται τα ακόλουθα:

Ο Goudenhove Kalergi είχε καταπιεστεί στην παιδική και εφηβική του ηλικία από την ιουδαϊκή θρησκοληψία του πατέρα του πράγμα το οποίο τον έκανε να εξελιχθεί σε φανατικό αντισημίτη. Εν συνεχεία όμως για την επίτευξη των σκοπών της παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης αναίρεσε τις αντισημιτικές του απόψεις.

Ο Χίτλερ ήταν επίσης φανατικός αντισημίτης ίσως γιατί στις καταβολές του έρεε εβραϊκό αίμα. Συγκεκριμένα ο Βέλγος ιστορικός Μαρκ Βερμέερεν και ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ζαν-Πωλ Μιούλντερς πήραν δείγματα σιέλου από 39 συγγενείς του Χίτλερ και όπως δήλωσαν στο εβδομαδιαίο περιοδικό ‘’Κnack’’:

«Από τις γενετικές εξετάσεις που έγιναν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ηγέτης των ναζί είχε βιολογικούς δεσμούς με τις ‘’υπάνθρωπες’’ φυλές που θέλησε να εξολοθρεύσει. Μία απλοομάδα (σύνολο χρωμοσωμάτων Υ) που βρέθηκε στα δείγματα, η Ηaplogroup Ε1b1b1, είναι σπάνια στη Γερμανία και γενικότερα στη Δυτική Ευρώπη. Απαντάται συχνότερα στους Βερβέρους του Μαρόκου, στην Αλγερία, τη Λιβύη και την Τυνησία, καθώς και μεταξύ των Ασκενάζι και Σεφαραδιτών Εβραίων», σημείωσε ο Μαρκ Βερμέερεν. Στην πραγματικότητα, η Ηaplogroup Ε1b1b1 συνιστά το 18-20% των χρωμοσωμάτων Υ των Ασκενάζι και το 8,6%-30% των χρωμοσωμάτων Υ των Σεφαραδιτών. «Με βάση αυτό, μπορεί κανείς να συνάγει ότι ο Χίτλερ είχε συγγένεια με λαούς που μισούσε», πρόσθεσε ο Πωλ Μιούλντερς. Οι εξετάσεις DΝΑ πραγματοποιήθηκαν με τα αυστηρότερα εργαστηριακά πρότυπα. Ο δε Ρόνι Ντεκόρτ ειδικός γενετιστής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν δήλωσε ότι, «Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα».

Τέλος, αν η Ιουδαία σύζυγος του Goudenhove Kalergi, Ida Roland, επηρέασε καθοριστικά το ήδη πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον της καταγωγής του άντρα της, οι τρεις διαδοχικές σύζυγοι του Χίτλερ, Γκέλι Ράουμπαλ, Ρενέιτ Μίλλερ και Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν άπασες. Πράγμα που καταδεικνύει το επίσης πολύ ιδιαίτερο ψυχωτικό περιβάλλον, του από καταβολές προβληματικού Αδόλφου Χίτλερ. Όσο για τους διαχρονικά λαθροβιώσαντες Εβραίους, είτε εγκωμιασμένοι από τον Goudenhove Kalergi, είτε κυνηγημένοι από τον Χίτλερ, είναι ο περισσότερο λαοπρόβλητος και συνάμα σκιερός λαός της υφηλίου, ως ‘’προστατευόμενος’’ του Θεού Γιαχβέ.

(Πηγές: α)Κ. Ξενάκη, Εβραϊκές ρίζες είχε ο Χίτλερ, ΤΑ ΝΕΑ, 25-8-2010 και β)Σ. Νικήτας, Η καταγωγή του Αδόλφου, NEWS 247).

Κλείνοντας το θέμα της γενικότερης μεθόδευσης του αφανισμού της Ευρώπης, είναι ηλίου φαεινότερο, όχι μόνο ότι στο εν λόγω σχέδιο συγκαταλέγονται και οι Έλληνες, αλλά ότι ειδικά οι Έλληνες! πρέπει να αποτελέσουν και αποτελούν τον κύριο και πρώτιστο στόχο του φυλετικού τους αφανισμού. Διότι λόγω του μοναδικού από καταβολής πολιτισμού τους, έχουν (ή δυστυχώς είχαν) και τους ισχυρότερους αμυντικούς μηχανισμούς αντίστασης. Γι` αυτό και το ζηλόφθονο σύμπλεγμα κατωτερότητας των λοιπόν Ευρωπαίων απέναντι στους Έλληνες, το οποίο δείξαμε επαρκώς στις προηγούμενες παραγράφους, γέννησε μεθοδεύσεις αποδυνάμωσης των νεοελλήνων από την πατρώα πολιτιστική και πολιτισμική τους εθνική ταυτότητα, αποδυναμώνοντας κατ` επέκταση και την εθνική τους συνείδηση. Πρόκειται για μία διεργασία εθνικής αλλοτρίωσης που άρχισε αιώνες πριν από το σχέδιο του Goudenhove Kalergi, τις εισηγήσεις του Κίσινγκερ, τις δηλώσεις του Ουίνστων Τσώρτσιλ, τις διακηρύξεις του Μέτερνιχ και τις ανθελληνικές μελέτες του Φαλμεράυερ ο οποίος αμφισβήτησε την καταγωγή των σημερινών Ελλήνων.

Το μεγαλείο της ανωτερότητας του ελληνικού πολιτισμού και οι συλλήψεις των ιδεών, εμπνεύσεων, ανακαλύψεων, φιλοσοφικών και επιστημονικών δημιουργημάτων της ελληνικής διανόησης, σίγασαν από τότε που οι Έλληνες αναγκάστηκαν δια πυρός και σιδήρου να εγκαταλείψουν την πατρώα τους Κοσμοθέαση και να υιοθετήσουν τη δήθεν ανθρωπιστική αλληλεγγύη και ταπεινή νοοτροπία του Χριστιανοϊουδαϊσμού ο οποίος χρησιμοποιώντας ως άροτρο την τότε διεθνή ελληνική γλώσσα, εξαπλώθηκε και φώλιασε στην ούτως ή άλλως μεσαιωνική Δύση και Ανατολή, κρατώντας έκτοτε, σε πνευματική ομηρία την ανθρωπότητα και αστυνομεύοντας την φοβική της σκέψη που συν τω χρόνο, της δημιούργησε.

Σήμερα στη χώρα μας υλοποιείται πλήρως το σχέδιο του Goudenhove Kalergi δηλαδή το σχέδιο της φυλετικής αλλοίωσης των Ελλήνων, διότι το ποσοστό των μικτών γάμων αυξάνεται συνεχώς και οι μιγάδες απόγονοι πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα μετά από 25-30 χρόνια, δηλαδή διάρκεια περιόδου μιας γενιάς, να δικαιωθούν οι μέχρι προ τινός ανοησίες του Φαλμεράυερ. Τα πρόσφατα στοιχεία των μικτών γάμων που γίνονται μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών, καταδεικνύουν την φυλετική επιμειξία που θα χαρακτηρίζει τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων ή ακριβέστερα των Ελλήνων υπηκόων, μιας και η ποσοστιαία ελληνική καταγωγή θα βαίνει συνεχώς φθίνουσα.

Συγκεντρώνοντας και μελετώντας αντιπροσωπευτικό δείγμα δευτερογενούς πηγής πληροφόρησης και συγκεκριμένα τις αγγελίες των δημοσιευμένων γάμων της εβδομαδιαίας κυριακάτικης εφημερίδας ΝΕΑ, από τις 14 Αυγούστου του 2011, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2013, επί συνόλου 269 αναγγελθέντων γάμων, μόνο οι 193 αφορούσαν ζευγάρια ελληνικής καταγωγής, ενώ οι 76 δημοσιεύσεις αφορούσαν ζευγάρια μικτών γάμων μεταξύ Ελλήνων ανδρών και αλλοεθνών γυναικών ή αντίστροφα, μεταξύ Ελληνίδων γυναικών και αλλοεθνών ανδρών. Δηλαδή παρατηρούμε ότι σε διάστημα 18 μηνών (Αύγουστος 2011-Ιανουάριος 2013), το ποσοστό μικτών γάμων ήταν 28,25% ή αλλιώς, 3 στους 10 γάμους ήταν μικτοί όπου ο ένας εκ των δύο συντρόφων ήταν αλλοεθνούς καταγωγής. Για τον επιστημονικό κλάδο της στατιστικής, ο αριθμός αυτός των μικτών γάμων είναι ιδιαίτερα υψηλός!

Ειδικότερα όσο αφορά τις χώρες προέλευσης-καταγωγής των αλλοεθνών με τους οποίους συνήψαν γάμους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία των αναγγελιών, έχουμε:

Οι Ελληνίδες παντρεύτηκαν άντρες καταγόμενους από Ιράν, Αλβανία, Ουκρανία, Αλγερία, Αιθιοπία, Γεωργία, Γερμανία, Πακιστάν, Δανία, Λίβανο, Ιταλία και Τουρκία. Οι Έλληνες νυμφεύθηκαν γυναίκες από Αλβανία, Βουλγαρία, Καζαχστάν, Γεωργία, Φιλιππίνες, Ρουμανία, Αμερική, Μεξικό, Πολωνία, Τσεχία, Ισραήλ, Ρωσία, Ιαπωνία, Ζιμπάμπουε, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία και Λευκορωσία.

Σημειώνεται δε, ότι το δείγμα έχει ληφθεί από τις στήλες αναγγελίας γάμων, μόνο της εφημερίδας ΝΕΑ, πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτιμήσουμε την τάση του δείγματος και να προβάλουμε το ποσοστό των μικτών γάμων στη χώρα μας, μετά από 25-30 χρόνια, όσο διαρκεί μια γενιά.

Επίσης, προκειμένου να διαπιστώσουμε τον αυξανόμενο δείκτη του ποσοστού των μικτών γάμων, που έγιναν μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών, ανατρέξαμε σε στοιχεία γάμων της περιόδου 2006, ήτοι 5εώς7χρόνια πριν από την περίοδο 2011-2013. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Κύπρου, καθ` όλη τη διάρκεια του 2006 τελέστηκαν 4.218 γάμοι εκ των οποίων οι 944 ήταν μεταξύ Ελλήνων της Κύπρου και αλλοεθνών. Δηλαδή ποσοστό μικτών γάμων 22,38%. Συγκρίνοντας το ποσοστό του 2006 με το ποσοστό του 2011-2013, βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια των 5έως7 (μέσος όρος 6) χρόνων που μεσολάβησαν, είχαμε μία αύξηση μικτών γάμων κατά 5,87%. Εάν θεωρήσουμε το ποσοστό αυτό ως σταθερό (δηλαδή ως μη αυξανόμενο) και αρχίσουμε να το προσθέτουμε ανά εξαετία με αφετηρία το 2011-2013 και καταληκτική χρονολογία το 2041-2043 (διάστημα 30 χρόνων μιας γενιάς), οι πλέον συντηρητικές προβλέψεις, θα μας οδηγήσουν σε ένα αποτρόπαιο ποσοστό μικτών γάμων, της τάξης του 57,60%, καταστροφικό για την ελληνική φυλετική ομοιογένεια του 2041-2043.
 

Αναλυτικά:

2011-2013 (ποσοστό μικτών γάμων 28,25% + 5,87% (έστω η σταθερή αύξηση) = 34,12%, θα είναι το ποσοστό μικτών γάμων το 2017-2019. Και ούτω καθεξής:

2017-2019 (ποσοστό μικτών γάμων 34,12% + 5,87% = 39,99%, το 2023-2025.

2023-2025 (ποσοστό μικτών γάμων 39,99% + 5,87% = 45,86%, το 2029-2031.

2029-2031 (ποσοστό μικτών γάμων 45,86% + 5,87% = 51,73%, το 2035-2037. 
 
2035-2037 (ποσοστό μικτών γάμων 51,73% + 5,87% = 57,60%, θα είναι το ποσοστό των επίμεικτων γάμων στην χώρα μας το 2041-2043.

Όσο αφορά τις χώρες προέλευσης-καταγωγής των αλλοεθνών με τους οποίους συνήψαν γάμους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες της Κύπρου, σύμφωνα πάντα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία έχουμε:

Οι Ελληνίδες Κύπριες παντρεύτηκαν άντρες καταγόμενους από Συρία, Βρετανία, Αμερική, Ρουμανία, Ινδία, Ιράν, Ιορδανία, Ρωσία, Ουκρανία και Γεωργία. Οι Έλληνες Κύπριοι νυμφεύθηκαν γυναίκες από Ουκρανία, Ρωσία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Βρετανία, Σρι Λάνκα, Γεωργία και Ιρλανδία.

Στα ανωτέρω αποκαρδιωτικά στοιχεία για το παρόν αλλά κυρίως για το βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο μέλλον της ελληνικής φυλής (μακροπρόθεσμα δεν θα υπάρχει καν), δεν έχουμε συμπεριλάβει στοιχεία μικτών γάμων της ελληνικής ομογένειας με αλλοεθνείς, διότι στην περίπτωση αυτή η κατάσταση είναι προ πολλού εκτροχιασμένη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία (δημοσιευμένα στο Neos Kosmos.com-Ομογενειακή Ενημέρωση και www.gazetta.gr, 28- 8-2012), τα οποία έχουν ληφθεί από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων ομογενών και αλλοεθνών, που τελέστηκαν το 1999 μόνο στην Μελβούρνη, ήταν 42%, ενώ (σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή), το 2011 ανήλθαν στο 62%. Δηλαδή σε διάρκεια 12 χρόνων (1999-2011), υπήρξε αύξηση μικτών γάμων κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες. Η δε αλλοεθνείς που προτιμήθηκαν από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ήταν πρωτίστως ιταλικής καταγωγής και δευτερευόντως, αγγλοσαξονικής.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω υπέρογκα ποσοστά μικτών γάμων, αφορούν μόνο τους γάμους θρησκευτικών τελετών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ μεγαλύτερα αν λάβουμε υπόψη τα ποσοστά και των πολιτικών μικτών γάμων τα οποία δεν αναφέρονται.

Εν πολλοίς και εν ολίγοις, οι αυξανόμενες επιμιξίες θα επιφέρουν την υποχώρηση της ελληνικής φυλετικής ιδιοσυστασίας μέχρι της πλήρους εξάλειψης της, με συνέπεια την εξαφάνιση του Έθνους το οποίο συντίθεται από δύο βασικούς παράγοντες, την Φυλή και τη Συνείδηση.

Για την σπουδαιότητα της εννοιολογικής προσέγγισης των όρων αυτών επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Με τον όρο ‘’φυλή’’ εννοούμε την ‘’καταγωγή’’ και με τον όρο ‘’συνείδηση’’ δεν εννοούμε την συνείδηση που έχει ο καθένας για την καταγωγή του (διότι αυτή αφορά στον υποκειμενισμό του καθενός), αλλά την εκ των πραγμάτων καταγωγή του. Διότι μόνο η εκ των πραγμάτων κοινή καταγωγή των συντρόφων, συνεπάγεται κοινούς κληρονομικούς χαρακτήρες, άρα κοινά πνευματικά στοιχεία δηλαδή, κατά το μάλλον ή ήττον, κοινή γλώσσα, κοινό πολιτισμό, κοινή θρησκεία κοινά ήθη και κοινά ιστορικά πεπραγμένα παρελθοντικών βιωμάτων που καταγράφονται ως γενετικές μνήμες. Τα εν λόγω κοινά στοιχεία δεν αποτελούν το καθένα ξεχωριστά, απαραίτητη προϋπόθεση συγκρότησης Έθνους, αλλά η συνύπαρξή τους συντελεί στη συνοχή της κοινότητας, δηλαδή στη δημιουργία ενιαίας συνείδησης. Συνεπώς Έθνος είναι ο φυλετικά ομοειδής λαός που έχει συνείδηση της ύπαρξης του.

Όταν λόγω των επιμιξιών διαρρηχθεί η φυλετική ομοείδεια, τότε δημιουργείται το ‘’ψευδέθνος’’ αποτελούμενο από κοινωνούντα άτομα-πολίτες με ετερογενείς φυλετικές ιδιοσυστασίες στις οποίες συγκαταλέγονται τα διαφορετικά ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά καθώς και τα διαφορετικά ψυχικά χαρακτηριστικά.

Τα ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του μεσογειακού ελληνικού φύλου τα οποία είναι η ορθοκρανία, η μεσοπροσωπία στα όρια της λεπτοπροσωπίας, το μέτριο σωματικό ανάστημα, η λεπτοφυΐα και η λεπτορινία, μεταμορφώνονται σταδιακά (αναλόγως των προσμίξεων), άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του διναρικού φύλου των βορείων λαών (μεγαλοκρανία, πλατοπροσωπία, γρυπή μύτη, πλατυϊνία (επίπεδο πίσω μέρος κρανίου) και αφεστώτα ώτα), άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του προσωασιατικού φύλου (υψικρανία, βραχυκεφαλία, μεγαλορινία με ανεσπασμένους ρώθωνες, έντονη τριχοφυΐα προσώπου, κατσαρά μαλλιά και μικρό σωματικό ανάστημα) και άλλοτε με τα χαρακτηριστικά του βαλτικού φύλου (βραχυκεφαλία και ευρυπροσωπία, ανοιχτό χρώμα μαλλιών και ματιών, ασθενής τριχοφυΐα προσώπου, σώματος και κεφαλής).

Ως προς τα ψυχικά χαρακτηριστικά τα οποία επίσης διαφέρουν μεταξύ των προαναφερόμενων φύλων, υπόκεινται και αυτά σε αλλοίωση, άμα της οποιασδήποτε φυλετικής πρόσμιξης.

Τελικό συμπέρασμα; Οι επιμιξίες είναι καταστροφικές για όλους τους λαούς και στην ελληνική περίπτωση (γιατί αυτή μας ενδιαφέρει), οι επιμιξίες που γίνονται και θα γίνουν θα μας αλλοιώσουν φυλετικά, μορφολογικά και ψυχικά μέχρι τελικού αφανισμού μας.

Αλλά ποιος ενδιαφέρεται πλέον… Ως και ο γράφων κουράστηκε και σας κούρασε…


Μετά τιμής και πικρίας

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

ΥΣ: Νεοέλληνα αντιρατσιστή… Άντε και στους γάμους της κόρης σου με τον Πακιστανούλη, Αλβανούλη ή άλλους –ούλη. Διαφωνείς; Μη διαφωνείς. Αλλιώς είσαι ρατσιστής κι ας μη ξέρεις τι σημαίνει η λέξη.

Και κάτι ακόμα… Στα περιοδικά life Style της νεοελληνικής μπουρζουαζίας διάβασα ότι αυτοί οι πήγαινε – έλα, τροϊκανοί βαρβαρούληδες αναζητούν νύφες. Θα τρέξετε;

 

Πηγή: ηλ.τα.

http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_666.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. (Κινέτα 3/8/2899 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ekdhlvsh-kineta-3-8-2015

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ 3/8/2899

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα και στην Κινέτα, ακούω προσεκτικά όλους μου τους συνομιλητές οι οποίοι είναι πολεμιστές άμα το θέλετε. Το πρόβλημα, αν έχουμε καταλάβει όλοι, είναι η Ελλάδα και δη οι Έλληνες. Όσο και να λέμε τι προβλήματα έχουμε περάσει σας λέω ότι είναι πολύ πιο πολλά και δηλώνω επίσημα ότι οι προδοσίες στην Ελλάδα και των Ελλήνων γενικότερα, φτάσανε τον πλανήτη εδώ που τον έφτασαν. Ο πλανήτης έφτασε εδώ από μεγάλες προδοσίες. Θέλοντας και μη να πιστέψετε, οι πιο πολλοί ήρωες είναι προδότες καλυμμένοι με ηρωικά ονόματα. Φτάνει. Σκότωσαν όλους μας τους ήρωες, τους φιλόσοφους, όλα τα μεγάλα ονόματα, όλη την μεγάλη τεχνολογία, την άπειρη τεχνολογία των Ελλήνων. Προσπαθούν τώρα να σκοτώσουν τον πολιτισμό μας. Προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία μας. Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό; Μέχρι πότε θα το επιτρέψετε; Δεν νομίζετε ότι υπάρχει σταματημός; Ναι, υπάρχει σταματημός. Θα τον βάλουμε όμως εμείς και ξέρετε γιατί; γιατί μπορούμε! Τελικά ήταν οικονομικό το θέμα στον πλανήτη και στην Ελλάδα; Αν ήταν δεν θα είχε λυθεί; Δεν θα είχε λυθεί με την Ανατολή; Μήπως εγώ τα υπόγραψα; Η Βουλή δεν υπόγραψε πόσο κάνει η μετοχή; ότι η κάθε μετοχή κάνει 670 δις. Η Εφορία δεν είναι αυτή που έβαλε τον φόρο; Εγώ τον έβαλα; Στα δικαστήρια αυτοί δεν αποφασίσανε ότι οι μετοχές είναι έτσι και πρέπει να πληρωθούνε ειδικά οι 45; Τα 600 εκεί δεν είναι; αυτοί δεν ‘βγάλαν απόφαση; οι θεσμοί δεν μιλούσανε; γιατί τα παγκόσμια ταμεία δεν είναι δικά σας;

ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε μία και έξω, το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλος των κρατών. Η Μπρέττον Γουντς αν θέλετε να ξέρετε, όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκε ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος, σας λέω ότι είναι μια παγκόσμια συμφωνία όπου ανοίξαμε μια παγκόσμια εταιρεία όλα τα κράτη. Τα 45 στην αρχή και 204 σήμερα βάλαμε μέσα τα χρήματά μας και κάναμε την συμφωνία παγκοσμίως, ότι θα αγοράσουμε τα πρωτογενή και δευτερογενή προϊόντα πάντα από την ίδια την εταιρεία. Άρα πετρέλαια, μέταλλα, σπόροι, τα πάντα θα αγοράζονται πρώτα από την δικιά μας παγκόσμια εταιρεία που φτιάξαμε και θα πουλάμε τα προϊόντα στις χώρες μας έτσι όπως συμφωνούμε. Διαχειριστές σε αυτήν την διαδικασία μπήκανε αλλογενείς, ανθέλληνες, υπάνθρωποι αποστάτες. Αυτό συμβαίνει σήμερα και θα το αποδείξουμε. Άρα αγαπητοί συν-Έλληνες η εταιρία αυτή δεν μπορεί να κλείσει ποτέ. Για να κλείσει αυτή η εταιρεία πρέπει να κάνουμε ταμείο. Σήμερα λοιπόν τα παράγωγα όλου αυτού του χρήματος είναι οι λογαριασμοί, γιατί σας είπαν οι συνομιλητές μας ότι υπογράφουν οι κυβερνήσεις και υπογράφουν όλοι οι αξιωματούχοι αλλά είναι με λογαριασμούς επάνω, δεν μπορούν να κρυφτούν. Αυτά τα λεφτά είναι των Ελλήνων και θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας δίνει το Δ.Ν.Τ. χρήματα. Δεν μπορεί να μας δανείσει το Δ.Ν.Τ. βάση της σύμβασης. Το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλος.

Προσέξτε εδώ έχει σημασία να καταλάβετε, η κάθε χώρα που είναι σε αυτήν την εταιρεία, που έβαλε τα χρήματα και η συμφωνία λέγεται Μπρέττον Γουντς είναι νεότερη, γιατί είναι και άλλες νεότερες. Έχουμε και την Γκριν Χιλτον έχουμε και παλαιότερες συμφωνίες. Όλα αυτά φουντώνουν ένα ταμείο των χωρών όπου κάθε έξι μήνες και κάθε χρόνο υπογράφονται τα κέρδη της κάθε εταιρείας, άρα η Ελλάδα έχει κέρδη. Είναι δυστύχημα όμως να δίνουμε την διαχείριση των κερδών σε αυτά τα ζώα και να μας δίνουν τόκο 4% και να τα διαχειρίζονται αυτοί και να μην τα διαχειρίζονται οι Έλληνες, είτε οι χρηματιστές μας, είτε οι οικονομολόγοι μας.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

Δεν θα μείνω όμως εκεί, το Δ.Ν.Τ. για να καταλάβετε τι είναι, όλες οι χώρες στέλνουν έναν εκπρόσωπο. Τυχαία έκανε ο Τσίπρας την κυρία Παναρίτη και άλλους 3; Δεν καταλαβαίνετε ότι εκεί στέλνει η κάθε χώρα τον εκπρόσωπό της; Και οι εκπρόσωποι ψηφίζουν στο συμβούλιο του Δ.Ν.Τ. . Το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλος των χωρών της συμφωνίας. Δεν μπορεί να μας δώσει δάνειο το Δ.Ν.Τ., δουλεύει για μας. Δεν μπορεί αυτή η κυρία να μας μιλάει και να μας κουνάει το χέρι η Εβραία, δεν γίνεται είναι υπάλληλος μου. Μπορώ να την απολύσω. Και για να καταλάβετε πως μπορώ να την απολύσω θα πρέπει τουλάχιστον κάποιος με GAT’S, κάποιος που να έχει πραγματική δύναμη και δυνατότητα να πάει σε μία χώρα και να ζητήσει έλεγχο του Δ.Ν.Τ. και έλεγχο της BRETTON WOODS. Τι κέρδη έχουμε και τι έχετε κάνει, και αν καλώς η σύμβαση τηρείται μέχρι σήμερα. Διότι έχει όρους η σύμβαση, πως θα κυκλοφορεί το χρήμα, τι πρέπει να αγοράζεται, τι πρέπει να πωλείται, πως θα πωλείται και πως θα αγοράζεται, να δούμε αν όλα αυτά έχουν γίνει.

Το Δ.Ν.Τ. είναι υπάλληλοι των χωρών που είναι στην συμφωνία, άρα δεν μπορεί να έρχεται να σου δίνει δανεικά. Το ότι το έκανε, και η ( κυβέρνηση ) είπε ότι «το δέχομαι το Δ.Ν.Τ. να μου δώσει δάνειο» δεν γίνεται. Το Δ.Ν.Τ. ιδρύθηκε για να έρχεται σε κάθε χώρα να δίνει τα χρήματα και να εξυπηρετεί δάνεια, δανεισμούς ή κακούς χειρισμούς των χωρών, δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης. Και είναι το συμβούλιο που ψηφίζεται από τους εκπροσώπους των χωρών που είναι στο Bretton Woods. Το αντιλαμβάνεστε όλοι, πέστε μου ναι ή όχι; το αντιλαμβάνεστε; δεν μπορεί να μας δώσει δάνειο αυτό το ταμείο γιατί είναι υπάλληλοι μας. Είναι υπάλληλος δικός μου, το καταλαβαίνετε; Τόσο απλά. Δεν γίνεται λοιπόν να μου δίνει 30 δις και να μου λέει σου βάζω τόκο και θα σου βάλω την χώρα.

33 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

Η Τρόικα τώρα είναι μία άλλη ιστορία, την οποία πως την δέχεται ένα κράτος σαν το δικό μου είναι μία άλλη ιστορία. Καθήστε λοιπόν να το δούμε πόσες προδοσίες θα γίνουν ακόμα. Αφού είδατε τις προδοσίες από παλιά μέχρι σήμερα, σήμερα δεν σας δείχνουμε μόνο τι κακώς έχει γίνει αλλά σας δείχνουμε και μία παράλληλη λεωφόρο. Η παράλληλη λεωφόρος είναι αυτή που μπορούμε να φτιάξουμε και μπορούμε. Πρώτον γιατί έχουμε τα οικονομικά εργαλεία. Δεύτερον γιατί έχουμε την διανόηση. Έχουμε την νόηση. Έχουμε το σχέδιο. Και σας κάναμε διακήρυξη αξιών και αρχών, 33 πρωτόκολλα Ελλάνια κύριοι, διαβάστε τα. Κανένα κόμμα, δόγμα, ψευτο-ιδεολογία μέχρι σήμερα δεν είχε ούτε μία αξία. Οι αξίες και οι αρχές είναι νομοτελειακές, έτσι συνθέτουμε την Ελλήνων πολιτεία. Οι 3 πολιτειακοί νόμοι κλειδώνουν άμα το θέλετε την ίδια την πολιτεία και δεν χρειάζεστε τίποτε άλλο για να ζήσετε δημιουργικά με ανάπτυξη, με μέλλον, χωρίς να μπορεί κάνεις να σας κάνει κακό αλλά χωρίς να μπορεί και η πολιτεία να παράξει κάποιο κακό. Εργάζονται πάντα μέσα στην νομοτέλεια ακουμπώντας πάντα την μεσότητα . Σας δώσαμε 33 πρωτόκολλα, 12 αξίες, μελετήστε τες, κάντε τες ένα κομμάτι του εαυτού σας. Τις αρχές, έτσι είναι η πολιτεία. Πάμε να φτιάξουμε την πολιτεία των Ελλήνων η οποία είναι γεγονός από άκρη σε άκρη.

ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ

Κόβονται όλοι να κάνουμε ένα κόμμα. Πόσο δύσκολο σας φαίνεται να είχα κάνει κόμμα εδώ και καιρό; σας φαίνεται δύσκολο; δεν θα γίνει ποτέ γιατί το κόμμα είναι κομμάτι της κοινωνίας. Η πραγματική δημοκρατία έχω ξανά πει, δεν έχει κόμματα. Έχει μόνο δημόσια διοίκηση. Η πραγματική δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα, είναι η εκτελεστική εξουσία των δημοκρατικών αποφάσεων που πήρε ο λαός, η ουσία. Και εκτελεί η εξουσία, έξω από την ουσία. Πρέπει να το κατανοήσετε και όλοι οι Έλληνες να ασχοληθείτε με τα κοινά. Πρέπει ο τόπος να διοικηθεί και ο κάθε δήμος που είναι η πραγματική δημοκρατία, ο Κρατείν τω Δήμω από τον πραγματικό πολίτη. Γι’ αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ, αφήσαμε ελεύθερους ψευτο-θεούς και ψευτο-αρχηγούς και ψευτο-ελίτ και πήραν τον πλανήτη μας.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Σήμερα λοιπόν θα βάλουμε τα θέμελα πάλι στον πλανήτη ξανά από την Ελλάδα. Όλος ο κόσμος περιμένει τι θα κάνουμε. Δεν βλέπετε ότι όλα τα πολιτικά καθεστώτα διαλύθηκαν; Που είναι οι βασιλείες; Που είναι οι δημοκρατίες; Που είναι οι σοσιαλισμοί; Που είναι οι κομμουνισμοί; Υπάρχει τίποτα; πέστε μου αν υπάρχει, Όχι. Πάμε λοιπόν σε μία πραγματική δημοκρατία, αυτό που περιμένουν όλοι. Περιμένουν οι Εγγλέζοι, σας φωνάζουν, οι Γάλλοι. Είμαστε συνδεδεμένοι με παγκόσμιες οργανώσεις, δεν σας τα δείχνουνε. 4 εκ. λαός βγήκε στους δρόμους στην Washington, D.C. . Τελικά τα κράτη δεν υπάρχουν ούτε κι αυτά, γίναν εταιρείες. Εταιρεία η Αμερική, Εταιρεία η Γερμανία, Εταιρεία η Αγγλία, η Γαλλία, όλοι αυτοί έχουν πέσει έξω. Τελικά κατάφεραν και σε εμάς να κάνουμε εταιρεία στο Βερολίνο; Ποιο; το αρχαιότερο έθνος του πλανήτη; γιατί υπάρχει άλλο έθνος εκτός από τον Έλληνα; Ούτε οι Κινέζοι δεν μπορούν να διεκδικήσουν έθνος μπροστά σε εμάς. Σε όλο τον Ο.Η.Ε. το μοναδικό έθνος είμαστε εμείς. Πέστε μου ένα άλλο έθνος που δεν είναι συνυφασμένο με εμάς. Ακόμα και οι Ινδιάνοι οι γραφές τους είναι στα Ελληνικά και είναι δικοί σου. Σε όλο τον πλανήτη λοιπόν, υπάρχει Ελλάδα, άσχετα αν σου κρύβουν την ιστορία.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Θα την βγάλουμε την ιστορία, και ήδη η αλήθεια βγαίνει στο φως. Φτιάχνουμε λοιπόν την λεωφόρο την δικιά μας στην Ελλήνων Πολιτεία. Ζητούμε μόνο να ενωθείτε χωρίς κόμμα χωρίς δόγμα χωρίς χρώμα. Δεν έχει σημασία μέσα στην Ε.ΣΥ. αν έχεις 1 εκατομμύριο ή αν έχεις ένα 50ευρω. Δεν σημαίνει ότι αυτός που έχει τα πιο πολλά θα σου πει τι θα κάνεις, όχι στην Ελλήνων πολιτεία. Η Ελλήνων πολιτεία έχει συγκεκριμένες δομές, αξίες και αρχές. Πάρτε τες, κοιτάξτε τις αξίες, κοιτάξτε τις αρχές. Όπως είναι οι αξίες και οι αρχές έτσι έχετε κτιστεί και γεννηθεί. Έτσι λειτουργεί το σύμπαν. Αν δεν λειτουργήσει η πολιτεία μας έτσι, είμαστε ήδη χαμένοι.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα από αρχαίους χρόνους είναι οι προδοσίες, και ξέρετε γιατί είναι ισχυρές; γιατί τις κάναν πάντα Έλληνες. Τον Αλέξανδρο, τον Ιάσονα, στην Τροία, τα ιερά μας, ποιος τα πούλησε; τα μαντεία μας ποιος τα πούλησε; Σήμερα ποιος πουλάει; Στις μέρες μας ποιος πούλησε; Οι νεότεροι ήρωες σου που είναι; Που είναι ο Κολοκοτρώνης; Σας άρεσε όταν το Χολιγουντ έβγαλε τον Αλέξανδρο ότι είναι gay; Δεν μίλησε κανένα υπουργείο εξωτερικών; ξέρετε γιατί; γιατί είναι Εβραίοι εκεί μέσα και δεν είναι Έλληνες, ότι τα είχε με τον Ηφαιστίωνα. Ντρέπομαι γι’ αυτήν την κατάντια που εγώ έχω μία χώρα που δεν μίλησε γι’ αυτό και για χιλιάδες άλλα πράγματα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να πάρουμε την αληθινή ιστορία στα χέρια μας και να μην ξανά μιλήσει κανείς για εμάς. Εγώ τουλάχιστον μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου θα είμαι εδώ να βάλω τα πάντα και γυρίζω σε όλη την Ελλάδα σπάζοντας τα πόδια μου, έτσι και εσείς τα πόδια σας θα βγάλουν αίμα για να πάρετε την Ελλάδα. Από τον καναπέ η Ελλάδα δεν παίρνεται. Οι προδοσίες ήταν ισχυρές, γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε σε όλη την Ελλάδα να βγάλουμε έναν όρκο. Ελλάνιο όρκο με πρωτόκολλα, όπως τα βγάλαμε και τα πρωτόκολλα και όπως και την πολιτεία, την φτιάχνουμε, την χτίζουμε και σας καλούμε όλους στην πολιτεία.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ

Να ‘ρθειτε μέσα από όλους τους δήμους και να ανοίξετε γραφεία είναι διαταγή να ανοίξετε γραφεία σε όλη την Ελλάδα, τι δεν καταλαβαίνετε; Η Ελλάδα είναι δικιά σας, δεν είναι δικιά μου, ούτε αυτονών. Δικιά σας είναι η Ελλάδα και θα πρέπει να ανοίξετε τα δικά σας γραφεία, να έχετε τα δικά σας δρώμενα, να έχετε τις δικές σας αποφάσεις, την δικιά σου την ζωή και το μέλλον θα το πάρεις εσύ στα χέρια και ο εκπρόσωπός σου να τηρήσει μία δημοκρατική διαδικασία όπως πρέπει να την κάνει μέσα σε αρχές, σε αξίες και αν μην ξανά τρυπήσει ποτέ την πολιτεία μας. Γιατί δεν το κάνουμε; Δεν έχεις τα χρήματα; στα έδωσα είναι δικά σου. Ακόμα και τα παγκόσμια ταμεία δεν είναι δικά μου πάλι δικά σου θα είναι. Τι θέλεις εγγυήσεις; έχω όσες θέλεις. Δεν σου κάνει που δεν μιλάει κανένας από αυτά τα ζώα; Και δεν σου κάνει εντύπωση τελικά; όλα ήταν καλά και μόλις ήρθε ο Σώρρας, μόλις εμφανίστηκε ο Σώρρας επιτιθόμαστε στον Σώρρα όλοι μαζί, λες και αυτός έχει κάνει όλο το κακό στον πλανήτη και στην Ελλάδα; Οι άλλοι τι έκαναν, πέτυχαν και τώρα θα αποτύχουμε με εμένα ή με εσάς; Αν αποτύχουμε να αποτύχουμε μόνοι μας δεν θέλουμε κανέναν, αλλά σας δηλώνω ότι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ο πλανήτης θα τιναχτεί στον αέρα εάν δεν κάνουμε την Ελλήνων Πολιτεία και εάν δεν μπούμε σε αξίες και αρχές να διοικήσουμε πραγματικά την ζωή μας και να μάθουμε όλοι, να φύγουμε από την οντολογική μας λήθη, ποιοι είμαστε, τι κάνουμε εδώ, τι σχέδιο εξυπηρετούμε και ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης μας. Ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξης μας; να τρώμε και να πεθαίνουμε και να διαχειριζόμαστε από την ώρα που γεννιόμαστε τον θάνατό μας; Ελάτε Έλληνες και φιλέλληνες σηκωθείτε όλοι.

ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ

Βγάλαμε έναν όρκο. Καλώ και προκαλώ σε έναν Ελλάνιο όρκο όλους τους Έλληνες να δώσουν, ώστε ποτέ ξανά να μην προδώσει ποτέ κανένας συν-Έλληνας τον άλλο συν-Έλληνα. Ο όρκος των Ελλήνων να διαβαστεί, σήμερα ποιος είναι για ορκωμοσία εδώ ; υπάρχει κάποιος Έλληνας να ορκιστεί στους συν-Έλληνες; Υπάρχει κάποιος; Για ελάτε, ή δεν έχω Έλληνες εδώ μέσα; Ελάτε συν-Έλληνες να ορκιστούμε στην Ελλάδα στον Ελληνισμό στην απελευθέρωση της πατρίδας μας τίποτα παραπάνω και λιγότερο. Ελάτε λοιπόν να ορκιστούμε, όπως είμαστε και εμείς ορκισμένοι, τίποτα παραπάνω και λιγότερο, την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, τα δίκια μας, τα δικά μας, και τίποτα ξένο. Και δεν θέλω να ξανά προδώσει ποτέ κανένας κανένα συν-Έλληνα. Να είναι πίσω από την πλάτη μας όλοι και να προστατεύουν τον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Τιμή μου συν-Έλληνες μου, όλη η Ελλάδα μαζεύεται. Δεν φαντάζεστε τι έχει γίνει παντού, κι ας μην το βγάζουν τα κανάλια, είμαστε πολλοί και θα γίνουμε όλοι.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Βασιλική Δρόσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 3/8/2899 (βίντεο)

Προτείνουμε:

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς φτιάχνουμε μια μεγάλη παράλληλη λεωφόρο, την «ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Konstantinos Peristeris Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΡΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ( ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ) ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ

ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Φ Ε Κ 5 ΤΟΥ 1844 ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ( ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ) ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΟΚΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΩΜΑΤΑ ΙΔΟΙΚΤΗΣΙΑΣ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ -ΙΘΑΓΕΝΩΝ

ΓΙ” ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ » ΚΥΡΙΟΙ » ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΣΕΤΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΩΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο Ο . Η . Ε . ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

«Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»


 
http://alfeiospotamos.gr/?p=17389

Είναι ΑΥΤΟ ένα ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ στον ΑΡΗ;

Ένα περίεργο εύρημα εντοπίσαμε στον Άρη που συνεχώς "βγάζει" στην επιφάνειά του διάφορα πράγματα για εμάς να ανακαλύψουμε. Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν κατά καιρούς αποκαλυφθεί, κυρίως από bloggers -άσχετα αν οι επίσημες αρχές δεν τα παραδέχονται.
Έτσι και αυτή την φορά, χάρη στο ufosightingshotspot εντοπίσαμε κάτι διαφορετικό, παρά το γεγονός ότι  ο συγκεκριμένος blogger εστίασε σε κάτι άλλο:

Μας δείχνει πως παρά τις προσπάθειες της NASA (εδώ και εδώ) να θολώσει την εικόνα ώστε να μην φαίνεται καθαρά το περιεχόμενό της, εκείνος με ειδικά φίλτρα κατάφερε και το ξεθόλωσε. Έτσι ανακάλυψε κάτι που υποψιάζεται πως είναι ένα πετρογλυφικό πάνω σε ένα λοφίσκο. Εκεί που δείχνει το βέλος του. Κάνει, λοιπόν, σύγκριση με γήινα πετρογλυφικά που παρουσιάζουν, σύμφωνα, με μία ευρύτερη άποψη, αρχαίους εξωγήινους:


Όμως, στο diadrastika.com εντοπίσαμε και κάτι ακόμα, που ίσως ο διαχειριστής του ufosightingshotspot να μην το πρόσεξε ή απλά να μην γνώριζε. Στον κύκλο έχουμε σημειώσει κάτι που μοιάζει και θυμίζει το Διπλό ή Αντίστροφο Έψιλον των Δελφών.


Άραγε, έχουμε δίκιο; Ή πρόκειται για παιχνίδισμα του φωτός των σκιών και της καλπάζουσας φαντασίας μας; Τουλάχιστον η αριστερή πλευρά του Διπλού Έψιλον (του αντίστροφου Ε δηλαδή), είναι ολοφάνερη:


Ποιά είναι η γνώμη σας;


diadrastika

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/diplo-epsilon-ston-ari.html#sthash.uG8grvAR.dpuf

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΟΛΗ στο ΒΥΘΟ της ΚΟΥΒΑΣ - ΕΙΝΑΙ η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ; (video)


Δύο επιστήμονες, ο Paul Weinzweig και η Pauline Zalitzki, που εργάζονται στα ανοικτά των ακτών της Κούβας με την χρήση υποβρύχιων ρομπότ, έχουν επιβεβαιώσει ότι υπάρχει μια γιγαντιαία πόλη στο βυθό του ωκεανού.


Η θέση της αρχαίας πόλης - που περιλαμβάνει αρκετές σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγαντιαίες πυραμίδες καθώς και άλλες δομές - κάθεται εκπληκτικά μέσα από τα όρια του μυθικού Τρiγώνου των Βερμούδων.

Σύμφωνα με έκθεση της Arclein του Terra Forming Terra, Cuban Subsea Pyramid Complex (Υποθαλάσσιο Πυραμιδικό Συγκρότημα Κούβας), τα στοιχεία δείχνουν ότι η πόλη που κατακλύζεται ταυτόχρονα από την άνοδο των υδάτων και της γης βυθίζεται στη θάλασσα. Αυτό, μοιάζει να συσχετίζεται απόλυτα με το μύθο της Ατλαντίδας. diadrastika




See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/gigantiaia-poli-sto-vitho-cubas-video.html#sthash.7YTugOwl.dpuf

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ & ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΦΠΑ 23% !!!

ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ
Εξαιρούν όλα τα ακριβά ιδιωτικά σχολεία των πλουσίων, με πρώτο το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, από τον ΦΠΑ του 23% !!!

Σκανδαλώδης εξαίρεση των μεγάλων ιδιωτικών σχολείων από το 23% ΦΠΑ που θα επιβληθεί στα πιο μικρά και μεσαία ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

Μεγάλα ιδιωτικά σχολεία με δυσθεώρατα δίδακτρα που απευθύνονται στους γόνους της οικονομικής ελίτ της χώρας ευνοούνται αφού εξαιτίας ειδικών προϋποθέσεων.
Ωστόσο, αυτό που αποκαλύπτει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας αποδεικνύει ότι κάθε μνημονιακή επιταγή δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία θηλιά στον λαιμό της μικρομεσαίας επιχείρησης.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ΟΙΕΛΕ η επιβολή ΦΠΑ δεν «αγγίζει» όλα τα σχολεία, καθώς τα μεγάλα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, αυτά που εξαιτίας των διδάκτρων του απευθύνονται στα υψηλότερα στρώματα της κοινωνίας, παραμένουν στο απυρόβλητο, δηλαδή στο αφορολόγητο...
Εκείνα που θίγονται είναι τα συνοικιακά ιδιωτικά σχολεία, που στα χρόνια της κρίσης προσπαθούν να επιβιώσουν, ωστόσο, βλέπουν πλέον να ωθούνται προς το «λουκέτο» από ένα κράτους για το οποία η «ισονομία» αποτελεί λέξη κενή περιεχομένου.


Σε επιστολή της προς τους υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας και προς τη Γενική Γραμματέα Εσόδων, η ΟΙΕΛΕ επισημαίνει:

«Η ρύθμιση νόμου με την οποία επιβάλλεται συντελεστή ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια εξαιρεί ιδιωτικά σχολεία βάσει προϋποθέσεων.Γίνεται αντιληπτό σε κάθε πολίτη από την απλή ανάγνωση και μόνο των ονομάτων των εκπαιδευτηρίων που εξαιρούνται του μέτρου ότι η απόφαση την οποία έλαβε η κυβέρνηση είναι εξόφθαλμα άδικη και ενισχύει περαιτέρω τις ήδη οξυμένες εκπαιδευτικές και κοινωνικές ανισότητες, καθώς μετατρέπει την ιδιωτική εκπαίδευση σε αποκλειστικό προνόμιο ελάχιστων οικογενειών της ελίτ.
Υπενθυμίζουμε για μία ακόμη φορά ότι η ιδιωτική εκπαίδευση σήμερα, για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σ’ αυτήν, αποτελεί κοινωνικό αγαθό (όπως άλλωστε προβλέπει και το Σύνταγμα) και καλύπτει βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες που θα έπρεπε να παρέχει σε όλους το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.
Ζητούμε, έστω και την ύστατη ώρα, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του νέου σχολικού έτους, να μην εκδοθεί διευκρινιστική εγκύκλιος για το εν λόγω θέμα πριν υπάρξει ουσιαστικός διάλογος με την Ομοσπονδία μας και άλλους φορείς. Σε διαφορετική περίπτωση οι επιπτώσεις για χιλιάδες γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και για το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα που θα δυσκολευτεί να απορροφήσει το μεγάλο αριθμό των αποχωρισάντων από τα ιδιωτικά σχολεία, θα είναι ανυπολόγιστες.»


Η λίστα της ΟΙΕΛΕ με τα... προνομιούχα σχολεία :

Δημοτικά

ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΔΕΛΗ ΑΕΕ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

Β΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

Γ΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ - ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ SAINT JOSEPH

ΒΡΕΦ/ΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΝΗΠ. - ΔΗΜ. ΣΧ. ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜ/ΣΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑΣ

ΔΕΛΑΣΑΛ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Β΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Γ΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Δ΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

1ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

2ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΟΜΙΛΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΠΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ - ΕΛΠΙΔΑ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ι.Κ.Ε.

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΕΛΑΣΑΛ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΑΝΘΟΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΚΕ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΕΡΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

ΔΔΜΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Γυμνάσια

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ

ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

Β΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Β΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ι.Κ.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΑΝΘΟΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΙΚΕ

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

Λύκεια

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ

ΑΡΜΕΝΙΚΟΣ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

Β΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Β΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΚΑΛΗΣ

Α΄ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ι.Κ.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΑΝΘΟΣ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

HOMO EDUCANDUS ΑΓΩΓΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΙΚΕ

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

Ξένα σχολεία

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑMERICAN COMMUNITY OF ATHENS INC

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΛΑΣΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΙΩΑΝΝΑ Δ' ΑΡΚ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΛΙΒΥΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 17ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΚΤΟ

ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ST.CATHRINE BRITISH EMBASSY

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ)

KATIPUNAN PHILLIPINES CULTURAL ACADEMY

ΙΡΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΝΑΔΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΗΓΗ
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/348595
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/23_24.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters