Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Η Ράνια Αικατερινάρη που διώκεται (δις) για κακουργήματα, διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος στο Υπερταμείο


Μείζον ζήτημα το οποίο δεν είναι μόνο ηθικό προκύπτει από την τοποθέτηση της Ράνιας (Ουρανίας) Αικατερινάρη στην θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας, δηλαδή το γνωστό Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ -ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕΝΤ για την Ελλάδα! Ξεχάστε το ΔΝΤ!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ -ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕΝΤ για την Ελλάδα! Ξεχάστε το ΔΝΤ!ΤΡΟΜΟΣ στην Ευρώπη λίγες ώρες αφότου ο Donald Trump ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του.

H Mέρκελ επιχειρεί να κατευνάσει το θηρίο από το βήμα τοπικού συνεδρίου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Βάδης-Βυρτεμβέργης στη μικρή πόλη Σόνταλ. Kι όμως το θηρίο έδειξε τις διαθέσεις του από την πρώτη μέρα στο Οβάλ Γραφείο.

Σχεδόν αμέσως μετά την λήξη της παρέλασης υπέγραψε το πρώτο του εκτελεστικό διάταγμα δίνοντας εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για μείωση των κανονιστικών επιβαρύνσεων που συνδέονται με το Obamacare, καθώς το Αμερικανικό Κογκρέσο

Τι γίνεται εδώ ρε;;;

Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω συνέχεια για συναντήσεις στην Αστάνα στο Καζακστάν,και δεν βλέπω ούτε μια αναφορά από κανέναν!!!

H Αστανά είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καζακστάν (μετά το Αλμάτι). Ο πληθυσμός της είναι 708.794 κάτοικοι (καταμέτρηση 2010). Βρίσκεται στο βόρειο-κεντρικό τμήμα του Καζακστάν, στην επαρχία Ακμόλα, αν και πολιτικά διαχωρίζεται από την υπόλοιπη επαρχία.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ:Με εισήγηση THOMSEN και υπογραφή ΤRUMP η Ελλάδα θα κηρύξει επίσημα χρεοκοπία!

H εισήγηση του επικεφαλής των Ευρωπαικών Υποθέσεων του ΔΝΤ προς το επιτελείο του Donald Trump γράφτηκε και παραδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.
Ο Τόμσεν εισηγείται στην ουσία στον Trump να εγκαταλείψει το Ταμείο την Ελλάδα. 

Μάλιστα τόσο ο ίδιος όσο και η Λαγκάρντ διαβλέποντας ότι η Ελλάδα θα κηρύξει και επίσημα χρεοκοπία φρόντισαν όσο μπορούσαν να μειώσουν τον δανεισμό του Ταμείου προς την Αθήνα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters