Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ποια μικρά κόμματα στην Ελλάδα ελέγχει ο Τζορτζ Σόρος – Έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (BINTEO)

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Δεν είναι μόνο αριστερά - Διαβάστε και θα καταλάβετε...
Μία αριστερόστροφη ομάδα «σκοτεινού χρήματος», που λαμβάνει εκατομμύρια δολάρια από το δίκτυο υπεράσπισης του Τζορτζ Σόρος,  φέρεται να κρύβεται πίσω από μία διαφήμιση, η οποία προτρέπει ευάλωτους αριστερόστροφους ρεπουμπλικάνους να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα του Τραμπ, στο πλαίσιο των κατηγοριών, οι οποίες έχουν σκηνοθετηθεί εναντίον του, με τελικό σκοπό την καθαίρεσή του από την Προεδρία των ΗΠΑ.

Πάνω από 40 χρόνια κάθειρξη σε ιερείς που βίαζαν κωφούς μαθητές

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ !- 
Δύο ιερείς καταδικάστηκαν σε κάθειρξη άνω των 40 ετών επειδή επί χρόνια βίαζαν κωφά παιδιά σε ίδρυμα της Αργεντινής που φιλοξενούσε φτωχά παιδιά με προβλήματα ακοής. Το σκάνδαλο που ξέσπασε στο ίδρυμα «Αντόνιο Πρόβολο» στην πόλη Λουχάν δε Κούγιο, το 2016, έχει συγκλονίσει την Αργεντινή, πατρίδα του Πάπα Φραγκίσκου.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters