Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Το GAB αποκατέστησε ΟΛΑ τα διαγραμμένα tweets του Χρυσαφένιου Αυτοκράτορα

Κίνηση ματ από το πράσινο βατράχι

Η γυναίκα συνελήφθη για φερόμενη εκλογική απάτη, παράνομη ψηφοφορία στο Τέξας

ΣΑΝ ΑΝΤΩΝΙΟ, Τέξας (CBSDFW.COM) - Μια γυναίκα συνελήφθη λόγω φερόμενης εκλογικής απάτης και παράνομης ψηφοφορίας, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton.

Σύμφωνα με τον Paxton, η Ρέιτσελ Ροντρίγκεζ του Σαν Αντόνιο «εκτέθηκε σε βίντεο του Project Veritas» πριν από τις εκλογές του 2020 σχετικά με τη συλλογή ψήφων και αναγνώρισε ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο.

Ιρλανδία: Νεκρά 9.000 μωρά και παιδιά σε πρώην οικοτροφεία της Καθολικής Εκκλησίας

Μια εξεταστική επιτροπή που ερευνούσε το σκάνδαλο πρώην οικοτροφείων που φιλοξενούσαν ανύπαντρες μητέρες και τα βρέφη τους στην Ιρλανδία, διαπίστωσε ότι από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του 1990, 9.000 (!) μωρά και παιδιά έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε αυτά τα ιδρύματα που διευθύνονταν από την Καθολική Εκκλησία της Ιρλανδίας, ένα «αποκρουστικό» ποσοστό θνησιμότητας που αντικατοπτρίζει τις βάναυσες συνθήκες διαβίωσης.

Ο τύπος που Δημιούργησε τον Παγκόσμιο Ιστό Δημιουργεί ένα «Νέο Διαδίκτυο», Όπου Ελέγχετε τα Δεδομένα Σας

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Εκτός κι αν ζείτε μέσα σε μια σπηλιά, γνωρίζετε ότι ο Tim Berners-Lee είναι ένας πολύ σημαντικός  άνθρωπος στον κόσμο της τεχνολογίας. Είναι ο πατέρας του Διαδικτύου, υπεύθυνος για τη γέννηση του Παγκόσμιου Ιστού όπως τον γνωρίζουμε.

Και μισεί αυτό που έχει γίνει. Λοιπόν, κάνει κάποια ενέργεια για να το διορθώσει.

Σώμα πεζοναυτών. Επιπλήττει την Pelosi:«Δεν δουλεύουμε για σένα!»

Ο στρατηγός David H. Berger, Διοικητής του Σώματος των Ναυτικών των Ηνωμένων Πολιτειών, απέρριψε το αίτημα του Προέδρου της Βουλής Nancy Pelosi να χρησιμοποιήσει το Σώμα. για την προστασία των εγκαινίων του Μπάιντεν από τους υποστηρικτές του Τραμπ και τους εξεγερτές.

Μια πηγή του Πενταγώνου που μιλούσε υπό την υπόσχεση της ανωνυμίας είπε στο Real Raw News ότι η Πελόσι επικοινώνησε με τον στρατηγό Μπέργκερ αργά τη Δευτέρα το βράδυ, και του παρακάλεσε να δεσμεύσει 5.000 στρατεύματα για να βοηθήσει στην ειρηνική μετάβαση της εξουσίας

Και θα ζούμε σε έναν κόσμο όπου η Αλήθεια και η Ελευθερία ΔΕΝ διαπραγματεύονται...

Ο Ομπάμα διευκόλυνε την απάτη των ψηφοφόρων μέσω της Πρεσβείας της Ρώμης.

Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι απογοητεύτηκαν μετά από χρόνια που τους είπαν ′′ εμπιστεύσου το σχέδιο ", που φαινόταν να εκραγεί στα μάτια τους την περασμένη εβδομάδα.
Οι αγωγές απάτης εκλογών που πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα του Τραμπ και κορυφαίου δικηγόρου Sidney Powell δεν

ΗΠΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Εκτελεστική εντολή για την αντιμετώπιση της απειλής από επενδύσεις σε κινητές αξίες που χρηματοδοτούν κινεζικές στρατιωτικές εταιρείες

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Που εκδόθηκε στις: 12 Νοεμβρίου 2020
ΜΕΡΙΔΙΟ:

Η Χαζαρική Μαφία Αναζητά να Παραδοθεί, καθώς η Δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση Βρίσκεται σε Εξέλιξη

Benjamin Fulford 11/1/21
Τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, και των επόμενων εβδομάδων, θα γραφτούν στην ιστορία ως μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι Η μεγαλύτερη, επαναστάσεις στην ιστορία.  Δεν μιλάμε απλά για την πτώση της Εταιρίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.  Μιλάμε για το τέλος ενός συστήματος δουλείας που συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters