Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Δημοσίευμα «κόλαφος» για τη φωτιά στο Μάτι: «Θάψ’ τα γιατί θα σε σκίσουμε»

Το υψηλόβαθμο στέλεχος  στην ηγεσία της Πυροσβεστικής κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται  να πίεσε και να απείλησε τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής ο οποίος και ανέλαβε με εισαγγελική παραγγελία τη διερεύνηση των αιτιών της τραγωδίας.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε λίγες μέρες πριν την συμπλήρωση των δύο ετών από την τραγωδία στο Μάτι, όπου 102 ανθρώπινες ψυχές βρήκαν τραγικό θάνατο, το δημοσίευμα της Καθημερινής που φέρνει στο φως διαλόγους και στοιχεία για απόπειρα συγκάλυψης της έρευνας σχετικά με τα τυχόν λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν το βράδυ της 23ης Ιουλίου του 2018.

Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ


Κορονοϊός και παιδοφιλία. Τι κρύβεται πίσω από την καραντίνα.
ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – CORONAVIRUS – COVID – 19
Ο κορονοϊός, τα βρώμικά κυκλώματα της παιδοφιλίας και πως παράγεται το αδρενοχρώμιο.

Κορονοϊός – Τι μας κρύβουν και πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας.

Από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2020, ξεκίνησε μια είδηση εντονότερα στα ελληνικά ΜΜΕ, που αφορούσε τον κορονοϊό.

Όλο και περισσότερο, όσο περνούσε ο καιρός, βλέπαμε στην τηλεόραση, για την εξάπλωσή του, το πόσο επικίνδυνος είναι και φυσικά, όλη αυτή την τρομοκρατία που ακόμα και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας «βομβαρδίζουν», σε ότι και να κάνουμε.

Καταστράφηκαν υπόγεια συστήματα κάτω από τη Στουτγκάρδη και το Βερολίνο και τι σχεδιάζουν οι ελίτ για το φθινόπωρο

Η γη βρίσκεται στην τελική φάση

Ήταν η πανδημία της κορώνας απλώς μια προπόνηση ενός πολύ μεγαλύτερου γεγονότος που θα μπορούσε να μας περιμένει το φθινόπωρο; Πολλοί διορατικοί άνθρωποι αναφέρουν αυτήν τη στιγμή για αυτό.

Η ισπανική γρίπη 1918 μια ψεύτικη πανδημία. Η συμβατική ιατρική είναι καταστροφή - ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

Ο πρώτος παγκόσμιος μαζικός εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε πριν από 102 χρόνια στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αμέσως μετά, εμφανίστηκε μια μέχρι σήμερα άγνωστη ασθένεια που κόστισε τη ζωή περίπου 100 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό αργότερα έγινε γνωστό ως «η ισπανική γρίπη». Αλλά αν διαβάσετε τα αρχαία βιβλία γιατρών από εκείνη την εποχή, θα έχετε μια εντελώς διαφορετική εικόνα της πανδημίας της γρίπης:

Ισπανική γρίπη 1918 - μαζικοί θάνατοι λόγω μαζικών εμβολιασμών; Μήπως το ίδιο γίνετε και τώρα::::::


ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ(2) ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters