Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Τι κρύβει ο αριθμός 33; – Γιατί οι μυστικές κοινωνίες, όπως οι Μασόνοι, βλέπουν το 33 σαν τον μαγικό αριθμός τους

Ο αντιπρόεδρος της JP Morgan στο Λονδίνο,ο Gabriel Magee, πήδηξε  από τον 33ο όροφο. Η JP Morgan είναι η τράπεζα που πλήρωσε το αμερικανικο κρατος 2 δις για να σταματησει την έρευνα εναντίον της. Ο Μπέρνυ Μάντορφ, ο απατεώνας γνωστός από την Πόνζι απάτη, κατηγορούσε την JP Morgan ότι γνώριζε τι απατεωνιές έχουν κάνει και κέρδιζαν φοβερά ποσά.

Συμφωνα με την μαζικη προπαγάνδα, ο αμερικανός τραπεζίτης, Gabriel Magee, πρέπει να πήδηξε με σκοπό να αυτοκτονήσει. Σε ηλικία 39 χρόνων, κερδίζοντας τοσα χοντρά ποσά, τι λόγους πρέπει να είχε για να αυτοκτονησει; Γνώριζε ισως πολλά για το τι μας περιμένει και κώλοσε; Δεν μπόρεσε να αντισταθεί απέναντι στα πραγματικά αφεντικά του κόσμου;

Το βίντεο που πρέπει να το δείτε όλοι ! Όλη η αλήθεια για τους λαθρομετανάστες !

Ένα ασυνήθιστο βίντεο, από αυτά που δεν περιμένει κανείς να δει, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.
Στο βίντεο εμφανίζεται ένας «μετανάστης» ο οποίος σύμφωνα και με την μετάφραση προκαλεί και γελοιοποιεί τους Ευρωπαίους και την Ευρώπη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται την «μετανάστευση».
Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Οι σκλαβωμένοι Έλληνες στην Τουρκία ετοιμάζονται – Δείξτε παντού το ΒΙΝΤΕΟ.



Κάποτε τα κλεμμένα επιστρέφονται – Ποιο το μήνυμα στις Ελληνίδες
του Κίμωνα Χαραλάμπους
Μιλώντας στο Σύνταγμα, ανήμερα της 19ης Μαΐου, ο Ταμέρ Τσιλινγκίρ από την Λιβερά της Ματσούκας, ο Έλληνας ακτιβιστής που είχε φυλακιστεί από τους Τούρκους και τώρα ζει αυτοεξόριστος στην Ελβετία, μίλησε με δυναμισμό, στέλνοντας μηνύματα.
Ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος για τα 100 χρόνια από τηn Γενοκτονία των Ποντίων.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ 10-5-2019

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΕΡΡΕΣ 98,9 10-5-2019
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 21-5-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 21-5-2019

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ OPEN 21-5-2019
ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο από την καταστροφή της Σμύρνης: 10λεπτο υλικό που βρέθηκε στη Νέα Υόρκη

Πρόκειται για σπάνιο υλικό από την καταστροφή της Σμύρνης  που δόθηκε στην δημοσιότητα το 2008 από τον Robert Davidian, ο οποίος  είναι εγγονός του ανθρώπου που τράβηξε τις εικόνες, του George Magarian. O Davidian σκηνοθέτης, καμεραμαν και παραγωγός εκπομπών ανακάλυψε το υλικό στο σπίτι της γιαγιάς του στην Νέα Υόρκη.
Ο George Magarian γεννήθηκε το 1895 και σπούδασε στο Αμερικανικό Κολλέγιο στο Ικόνιο της Μικράς Ασίας.   Το βίντεο περιέχει υλικό που τράβηξε αμέσως μετά την καταστροφή της Σμύρνης το 1922, αλλά και εικόνες από τους καταυλισμούς των προσφύγων.

Πληρώνουν 25 ευρώ το κεφάλι για να γεμίσουν τις προεκλογικές συγκεντρώσεις


Ναυλώνουν πούλμαν με «αυθόρμητους» υποστηρικτές τα οποία ξεκινούν από το κέντρο της Αθήνας με προορισμό πόλεις της επαρχίας για λογαριασμό υποψηφίων - Γραφεία εύρεσης εργασίας ψαρεύουν τους ενδιαφερόμενους μέσω των σόσιαλ μίντια και τους πληρώνουν με μαύρο χρήμα

Τελικά, πόσο αυθόρμητη είναι η συμμετοχή του κόσμου στις προεκλογικές φιέστες των κομμάτων και των υποψηφίων τους; Είναι άραγε τόσο αυθόρμητη, όσο καυχιόταν από το μικρόφωνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του στη Λαμία; Προτού βέβαια αποκαλύψουν μπροστά στις κάμερες οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των Ρομά ότι ταξίδεψαν τσάμπα από κάθε πιθανό και απίθανο μέρος της χώρας για να κάνουν μπούγιο.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΜΙΛΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΡΤ 2

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΥΠΟΨ.ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 20/5/2019



ΟΤΑΝ Ο ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ !!!

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΤ. 20 Μαΐου 2019

Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 
ΑΠΑΝΤΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Γ.Γ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΤΟΣ, Ο Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Α’ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ

https://alfeiospotamos.gr

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 20-05-2019

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΑΡΝΤ ΔΝΤ: Τα κάναμε όλα λάθος στην Ελλάδα - Tη θυσιάσαμε για χάρη των τραπεζών



Χρήστος Κολιός

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΚΟΥΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΤΟΣ

ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ B.I.S ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 16-5-2019

Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΣΤΟ IONIAN GALAXY 90,8 16-5-2019
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ιδού πώς οι Γερμανοί «άρπαξαν» τα μαγαζιά των Ρωμιών στη Μικρά Ασία και την Πόλη το 1914

Το 1914 ξεκίνησε ο πρώτος διωγμός των Ρωμιών στα παράλια της Μικρασίας, με τη σφαγή της Φώκαιας. Μία σύντομη περιγραφή των γεγονότων. «Όλη τη μέρα του Σαββάτου 13 Ιουνίου, μέχρι τις επτά περίπου το βράδυ, εκτυλίσσονται ταυτόχρονα οι σκηνές των δυο μεγάλων πράξεων του δράματος: η οικτρή έξοδος και η αναίσχυντη λεηλασία. Τρεις χιλιάδες οκτακόσιοι Έλληνες Οθωμανοί έφυγαν για τη Θεσσαλονίκη με το πρώτο πλοίο και δυο χιλιάδες περίπου με το δεύτερο για τον Πειραιά.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 13-5-2019

Η ΕΦΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ 13-5-2019
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters