Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Αυτή είναι η αλήθεια! Η μοναδική αλήθεια και απλή! Πως είναι δυνατόν να μην την βλέπουμε;

Αγαπητοί πατριώτες και συνάδελφοι μπλόκερ ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο αυτό το βίντεο, αυτή είναι η σωτηρία με απλά λόγια, μας συκοφάντησαν και εμείς ακολουθήσαμε αυτούς που έχουν κέρδος από την δυσφήμιση της πατρίδας μας! Ας βάλουμε όλοι ΜΑΖΙ πλάτη με τα ιστολόγια μας, να δείξουμε τη είναι η αληθινή Ελλάδα και όχι των απατεώνων που με τον τρόπο τους μας παρέσυραν στον δικό τους χορό! Ζήτω η Ελλάδα όχι γιατί είμαι εθνικιστής, αλλά γιατί ΕΙΜΑΙ Έλληνας, ζήτω η Ελλάδα όχι γιατί είμαι Υπέρ πατριώτης αλλά γιατί είμαι Έλληνας, Ζήτω η Ελλάδα όχι γιατί εγώ είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και έτσι με συμφέρει, αλλά γιατί η Ελλάδα είναι η παγκόσμια ελπίδα! Αυτό να δείξουμε ομαδικά και συντεταγμένα όλα τα μπλοκ την αλήθεια, η Ελλάδα είναι απλή και για αυτό δεν μπορούν να την σκοτώσουν, η απλότητα σημαίνει αγάπη, και η αγάπη παράγει φιλίες, και οι φιλίες παράγουν την ασπίδα μας, την ασπίδα απέναντι στο κακό. Μπορούμε έχουμε τα μέσα, ας ενωθούμε σε μια γροθιά για την αληθινή ανάδειξη της πατρίδος μας! Αυτό το βίντεο μου το έστειλε ο φίλος μου και συνεργάτης ΑΦΟΥΣΙΑ τον ευχαριστώ διότι θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά έναν άνθρωπο που αγαπά την πατρίδα του και μας λέει πόσο απλά είναι αν το θέλουμε! Αυτό το βίντεο πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες και όλη η Γη, γιατί είναι η απλή αλήθεια!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΦΟΥΣΙΑ

http://www.arxaiaithomi.gr/

Μέγας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κατά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ

Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου «κυκλοφόρησαν» διάφορες παράξενες διαδώσεις που στα αυτιά των τότε ανθρώπων –ακόμα και των σημερινών – μπορεί να μοιάζουν υπερβολικά ή ακόμα και φανταστικά. Ωστόσο, αποκτούν κάποια σημαντική αξία, μόνο αν γνωρίζουμε και συνδυάσουμε πολλές πληροφορίες μαζί.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, πριν τον Αλέξανδρο. Διάφορες διηγήσεις όπως του Κτησία και του Σκύλακα αναφέρονταν σε πολλά περίεργα πράγματα προς τα μέρη στα οποία εξαπλώθηκαν οι εκστρατείες του.

Σε σχέση με όσα κατέγραψε ο Σκύλακας θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι ο Αλέξανδρος έφτασε στο «πρώτο έθνος της Ασίας (που) είναι οι (γυναικοκρατούμενοι) Σαυρομάτες», ή στο «έθνος των Μακροκέφαλων» κοντά στην Ελληνική πόλη Τραπεζούς, ή «στα ανάκτορα της Κοίλης(=κούφιας;) Συρίας», οι στους Αιθίοπες που «είναι πιο γεροδεμένοι από όλους τους ανθρώπους, απ’ όσους εμείς γνωρίζουμε, ψηλότεροι από τέσσερις πήχες (περίπου 2 μ.). Μερικοί μάλιστα εξ αυτών φτάνουν και στο ύψος των πέντε πήχεων* (περίπου 2.30 μ.)» οι οποίοι «χρησιμοποιούν βέλη πυρακτωμένα». (Περίπλους). Ο Σκύλακας, επίσης, αναφέρεται και στους «κάτω από την γη κατοικούντες» τους «Τρωγλοδύτες». Στα μέρη που κινήθηκε ο Αλέξανδρος ίσως συνάντησε και το «έθνος των ανδροφάγων Σκυθών»  (Ανωνύμου, Πόντου Ευξείνου και Μαιώτιδος λίμνης Περίπλους).

Ποιοι να ήταν αυτοί οι λαοί που έτρωγαν ανθρώπινη σάρκα, ήταν ψηλοί σαν γίγαντες, είχαν μακρουλά κεφάλια (σαν κι αυτά που βρέθηκαν στο Περού και αλλού), κατοικούσαν στο εσωτερικό της γης και είχαν μάτια σαύρας; Οι περιγραφές ταιριάζουν απόλυτα με την Αδελφότητατων Ερπετοειδών

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία που αφορά τον Αλέξανδρο και πιθανότατα τα παραπάνω έθνη είναι η εξής: 
«[…] Συνάντησα (ο Αλέξανδρος), επίσης, πολλά έθνη που έτρωγαν σάρκες ανθρώπων και έπιναν το αίμα ζώων και θηρίων σαν νερό. Τους νεκρούς τους δεν τους έθαβαν αλλά τους έτρωγαν. […] τους επιτέθηκα, σκότωσα με το σπαθί μου πολλούς από αυτούς και υποδούλωσα την χώρα τους. […] και τράπηκαν σε άτακτη φυγή. […] μέχρι που οχυρώθηκαν πίσω από τα δύο βουνά που λέγονται Μαζοί του Βορρά και δεν υπάρχει άλλη είσοδος ή έξοδος εκτός από αυτήν ανάμεσα στα δύο βουνά. […] Και μεταχειρίστηκα κάθε μέσο, ώστε να μην έχουν άλλη έξοδο πλην αυτής […]. Και στο σημείο αυτό έκτισα χάλκινες πύλες πλάτους είκοσι δύο πήχεων και ύψους εξήντα, και τις πέρασα μέσα έξω με ασβέστη ώστε να μην μπορούν να τις ανοίξουν ούτε με φωτιά, ούτε με σίδερο, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Γιατί ο ασβέστης σβήνει τη φωτιά και σπάει τα σίδερα. Έξω από αυτές τις φοβερότατες πύλες έκτισα άλλη οικοδομή με σκληρές πέτρες, που καθεμιά τους είχε πλάτος έντεκα πήχες, ύψος είκοσι και μήκος εξήντα. Έτσι λοιπόν ασφάλισα τη νέα αυτή οικοδομή, πότισα τις πέτρες με κασσίτερο, τον οποίο ανέμειξα με μολύβι και την πέρασα με "ασικύτινο", ώστε τίποτε να μην μπορέσει ποτέ να τις ανοίξει, και τις ονόμασα πύλες της Κασπίας. Εκεί μέσα έκλεισα είκοσι δύο βασιλείς. Τα ονόματα αυτών των εθνών είναι Μαγώγ, Γωθ, Κυνοκέφαλοι, Νούνοι, Φονοκέρατοι, Συριασοροί, Ίωνες, Καταμόργοροι, Ιμαντόποδες, Καμπάνες, Σαμάνδρεις, Ιππύεις, Επάμβοροι» (Ψευδοκαλλισθένης, Αλεξάνδρου Πράξεις). 
Θα πρέπει να ήταν πάρα πολύ επικίνδυνα τα έθνη αυτά για να πάρει τόσα πολλά μέτρα ασφαλείας.

Οι Πύλες που «σφράγισε» ο Αλέξανδρος δεν αποκλείεται να σχετίζονται με ένα τείχος που έχτισαν οι Σασσανίδες (περσική δυναστεία 226-651μ.Χ.) μεταξύ Καυκάσου και Κασπίας, στο σημερινό Αζερμπαϊτζάν, για να προφυλάξουν την βόρεια Μεσοποταμία από τις επιδρομές των νομάδων. Την στενή δίοδο ο Ψευδοκαλλισθένης (τα βιβλία του θεωρούνται συνονθύλευμα πολλών μεταγενέστερων συγγραφέων και ως εκ τούτου ψευδεπίγραφα) ονομάζει Κασπίες Πύλες, ο Πτολεμαίος «Σαρματικάς Πύλας» και ο Στράβων «τα επί Κύρω εις τα επι Αράλη στενά».

Ενδεχομένως, πάνω σε αυτό το κείμενο του Ψευδοκαλλισθένη έχουν βασιστεί όλα τα υπόλοιπα που αφορούν τις πύλες που σφράγισε ο Αλέξανδρος.

Ο άγιος Ανδρέας ο δια τον Χριστό Σαλό, μας δίνει μία σχετική πληροφορία με περιγραφές που ταιριάζουν σε ερπετοειδή: «Εν εκείνο γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία, ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ’ ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν

Το κείμενο μας λέει πως ο Θεός θα ανοίξει τις πύλες που  σφράγισε ο Αλέξανδρος κλείνοντας μέσα εκεί 72 βδελυρούς βασιλιάδες με τους υπηκόους τους, οι οποίοι τρέφονταν με έντομα, σάρκες και αίμα ανθρώπινο.

Άλλα παρόμοια κείμενα αναφέρουν πως ο Αλέξανδρος κατεδίωξε βόρεια τα «ρυπαρά έθνη», ή πως τα βρήκε στα βασίλεια του Κύρου.

Το Κοράνι μας δίνει ανάλογες πληροφορίες, αλλοιώνοντας μαζί και τα θρησκευτικά πιστεύω του Αλέξανδρου:
«Ω Μωάμεθ! Θα σ’ ερωτήσωσι περί του Ζουλ-Καρνέϊν, αποκρίθητι· θα διηγηθώ υμίν την ιστορίαν αυτού. Ωρίσαμεν την εξουσίαν αυτού επί της γης και τω παρεχωρήσαμεν τα μέσα ίνα εκτελέση παν ό,τι εβούλετο ακολουθών οδόν τινά. Ώδευσε μέχρις ου έφθασεν εις την δύσιν, είδε δύοντα τον Ήλιον εν βορβορώδει τινί πηγή, πλησίον δ’ αυτής εύρε λαόν. Είπομεν αυτώ· Ω Δίκερως! Δύνασαι να τιμωρήσης τον λαόν τούτον, ή να μεταχειρισθής αυτόν ευμενώς. Θα τιμωρήσω, απεκρίθη ούτος, πάντας τους ασεβείς και είτα θα εγκαταλείψω αυτούς τω Θεώ όστις σκληρώς θα τους τιμωρήση. Αλλ’ όστις πιστεύση και πράξη το αγαθόν θα αμειφθή εξαιρέτως, και θα αναθέσω αυτώ διαταγάς ας θέλει απόνως ακτελέσει. Ο Δίκερως** εκ νέου ανέλαβε την πορείαν αυτού. Έως ου έφθασεν εις το μέρος εις ο ανατέλλει ο Ήλιος επί τινός λαού εις ον ουδέν εδώκαμεν προς προφύλαξίν του εκ της θερμότητος αυτού. Ναι, ούτως έχει, και γιγνώσκομεν πάντας τους μετ’ αυτού. Και ηκολούθησεν ετέραν οδόν. Μέχρις ου έφθασε μεταξύ δύο προχωμάτων, εις τους πρόποδας των οποίων κατώκει λαός μόλις εννοών διάλεκτον τινά. Ο λαός ούτος είπεν αυτώ· Ω Δίκερως! Ο Γωγ και Μαγώγ διαφθείρουσιν την γην. Δύνασαι αντί αμοιβής να εγείρης φραγμόν μεταξύ υμών; Η υπό του Κυρίου μου, απεκρίθη ούτος, χορηγηθείσα μοι εξουσία, είναι μεγαλυτέρα αμοιβή της υμετέρας. Αρκεί να με συνδράμετε μετά προθυμίας, και θέλω εγείρει φραγμόν μεταξύ υμών. Κομίσατέ μοι διαφόρους σιδηράς πλάκας αρκούσας ίνα πληρώσι το μεταξύ των δύο ορέων διάστημα, φυσήσατε το πυρ μέχρις ου πυρακτωθή ο σίδηρος. Έπειτα είπε· κομίσατέ μοι αναλελυμένον χαλκόν όπως χύσω αυτόν άνθωθεν. Ο δε Γωγ και Μαγώγ δεν θα δυνηθώσι να διασκελίσωσι το περίφραγμα, ούτε να διατρυπήσουν αυτό. Και προσέθηκε· το έργον τούτο είνασι η ισχύς της μακροθυμίας του Κυρίου μου. Όταν δε ο Θεός θελήση, θα μεταβάλω αυτό εις τεμάχια. Η επαγγελία του Κυρίου μου είναι αλάνθαστος» (Κοράνι, κεφ XVIII εδάφιο 83-98).

Ύστερα από όλα αυτά, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγει: Ο Μέγας Αλέξανδρος κυνήγησε και στρίμωξε τα Ερπετοειδή –τουλάχιστον κάποιους από αυτούς.

Υπερβολικό; Φανταστικό;

Αν η ύπαρξη των ερπετοειδών είναι φανταστική, τότε, και οι παραπάνω ιστορίες είναι φανταστικές…
*Σημ 1
(ένας πήχης –ανάλογα με πόλη που τον χρησιμοποιούσε– ισούται με περίπου 45 εκατοστά, ενώ μπορεί να φτάσει ως τα 70-75 εκατοστά του μέτρου)
** Σημ. 2
Ζουλ (Δουλ ή Ντουλ)-Καρνέιν σημαίνει Δίκερως, αυτός με τα δύο κέρατα, ένα όνομα με το οποίο οι Μουσουλμάνοι εννοούν τον Μέγα Αλέξανδρο.

Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_4932.html#ixzz1jx4rHLNf

Θεσσαλονίκη: Ο Μέγας Αλέξανδρος "φέρνει" Γάλλους τουρίστες στη Μακεδονία!

Αιώνες πριν, ο Μέγας Αλέξανδρος εγκατέλειψε τη γενέτειρά του για να ανακαλύψει, με τις στρατιές του, τον κόσμο. Σήμερα, «στρατιές» τουριστών ετοιμάζονται να ακολουθήσουν αντίστροφο δρόμο, προκειμένου να βρεθούν στην περιοχή, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι του ο μεγάλος στρατηλάτης: τη Γη της Μακεδονίας.Την «όρεξη» των ξένων -κυρίως Γάλλων- τουριστών να γνωρίσουν τη μακεδονική γη, το....
2012-2013, έχει ανοίξει η εντυπωσιακή έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο, που ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου 2011 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στο Μουσείο του Λούβρου, στο Παρίσι.

Τα 600 εκθέματα λειτουργούν σαν μαγνήτης για τους Γάλλους, που καθημερινά «βομβαρδίζουν» τα γραφεία του ΕΟΤ στο Παρίσι με ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, σχετικά με τους τουριστικούς προορισμούς και τα αρχαιολογικά αξιοθέατα της Β.Ελλάδας.

Χιλιάδες e-mail και τηλεφωνήματα με ερωτήσεις για τη Μακεδονία!

«Καθημερινά επισκέπτονται την έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο περίπου 6.000 άτομα και εκτιμούμε ότι μέχρι την ολοκλήρωσή της, τη Δευτέρα, θα έχουν περάσει από τους χώρους της πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι. Την ίδια στιγμή, τα γραφεία μας δέχονται καθημερινά περίπου 20-25 τηλεφωνήματα και άλλα τόσα e-mail, από ανθρώπους που ζητούν πληροφορίες για τη Μακεδονία [σ.σ.3.500-4.500 τέτοια αιτήματα στο τρίμηνο]», σημειώνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος των γραφείων του ΕΟΤ στο Παρίσι, Θεόδωρος Χαρτοματσίδης.

Ο ίδιος εκτιμά ότι το 2012 θα κλείσει συνολικά για την Ελλάδα με μεγάλη αύξηση στις αφίξεις Γάλλων τουριστών σε σχέση με το 2011 (οπότε την επισκέφτηκαν 1.050.000 Γάλλοι) και το 2010 (868.000), ενώ σημαντικό μέρος των επισκεπτών θα προσελκύσει -χάρη και στην έκθεση του Λούβρου- η Μακεδονία.

«Ο πλούτος των εκθεμάτων εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της έκθεσης και απ΄τα μηνύματα που λαμβάνουμε καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να δουν από κοντά τί το ιδιαίτερο, ποια ενέργεια, έχει αυτή η περιοχή, που ώθησε τον μέγα Αλέξανδρο να πετύχει τόσα», σημειώνει ο κ.Χαρτοματσίδης.

Συν …Λούβρω και χείρα κίνει
Επειδή, όμως, συν ...Λούβρω και χείρα κίνει, ο ΕΟΤ στο Παρίσι δεν στάθηκε στις καλές εντυπώσεις που προκάλεσε η έκθεση: εξασφάλισε την παραχώρηση της ιστορικής αίθουσας συνεδριάσεων του Μουσείου του Λούβρου, απέναντι από τη γνωστή γυάλινη πυραμίδα, προκειμένου να φέρει σε απευθείας επαφή Μακεδόνες ξενοδόχους και εκπροσώπους φορέων της περιοχής με 50-60 Γάλλους τουριστικούς πράκτορες.

Στη διάρκεια της τρίωρης συνάντησης, οι εκπρόσωποι των βορειοελλαδικών φορέων παρουσίασαν στους ξένους tour operators τις φυσικές ομορφιές και το ξενοδοχειακό δυναμικό της περιοχής, αλλά και εξειδικευμένες διαδρομές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα της πορείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ακολούθως, οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης και -σύμφωνα με τον κ.Χαρτοματσίδη- αποχώρησαν ενθουσιασμένοι, με εξαιρετικές εντυπώσεις, κάτι που δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για συμφωνίες, αν όχι το 2012, σίγουρα το 2013.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να πιέσουμε για συχνότερες, απευθείας αεροπορικές συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με το Παρίσι, από εταιρείες. Οι πτήσεις πρέπει να ξεκινούν τον Απρίλιο και όχι από τον Ιούνιο, τον Ιούνιο είναι αργά», σημείωσε και πρόσθεσε ότι είναι κρίμα που η πολύ επιτυχημένη έκθεση στον Λούβρο δεν μπορεί να παραταθεί (κάτι που, κατά τον κ.Χαρτοματσίδη, θα επιθυμούσε και η ίδια η έφορος του Μουσείου), λόγω τού ότι για την ίδια αίθουσα έχουν προγραμματιστεί αμέσως μετά άλλες διοργανώσεις.

1500 + 10.000 Γαλλοεβραίοι τουρίστες έρχονται στη Θεσσαλονίκη!\
Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται τον Απρίλιο, με την ευκαιρία του εβραϊκού Πάσχα (Πέσαχ), περίπου 1500 Εβραίοι της Γαλλίας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με πτήσεις τσάρτερ ως γκρουπ, προκειμένου να γνωρίσουν την πόλη, από όπου μεταξύ άλλων κατάγονται οι πρόγονοι του Γάλλου Προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Όπως σημείωσε ο κ.Χαρτοματσίδης, οι 1500 τουρίστες θα βρεθούν στην πόλη, στο πλαίσιο συμφωνίας, που του κοινοποιήθηκε μόλις χθες, την οποία έχει κλείσει ένας εκ των έξι μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων της Γαλλίας, που ειδικεύονται στα ταξίδια μελών της γαλλικής εβραϊκής κοινότητας.

Δεδομένων των στενών ιστορικών θεσμών της εβραϊκής κοινότητας με την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και με πρόσθετο δέλεαρ το ενδιαφέρον που αφύπνισε η έκθεση στο Λούβρο, αντίστοιχη συμφωνία βρίσκεται στα σπάργανα και για άλλους 10.000 Γαλλοεβραίους τουρίστες, οι οποίοι αναμένεται να επισκεφτούν τη Βόρεια Ελλάδα τον Αύγουστο του 2012._
Αλεξάνδρα Γούτα
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_8152.html

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ...;

Αγαπητοί φίλοι.Θυμάμαι ότι κατά τα τέλη τής 10ετίας τού '50 πρωτάκουσα
για την ύπαρξη τών... "Σκοτεινών δυνάμεων" και τους σκοπούς που ήθελαν
να εξυπηρετήσουν.  Δυστυχώς η ονομασία αυτή θεωρήθηκε τότε υπερβολική
και εν πολλοίς, αντιμετωπίστηκε ως αποτέλεσμα ενός άκρατου
θρησκόληπτου φανατισμού μερικών... σαλταρισμένων. 

 

Από τότε και μέχρι σήμερα ο στόχος τής παγκοσμιοποίησης έχει σχεδόν

πραγματοποιηθεί καιδεν απομένουν παρά μόνο μερικές πινελιές για να

ολοκληρωθεί το...έργο.  Όμως, αν η επικράτηση τής παγκοσμιοποίησης είναι

ο τελικός στόχος τών... "εξω-θεσμικών δυνάμεων" ανά την υφήλιο, πρέπει να
σημειωθεί ότι αυτή εφαρμόζεται κατά περίπτωση, δηλαδή, με άλλους
ρυθμούς και μέσα λαμβανομένων υπόψη τών... "τοπικών" συνθηκών τής κάθε
χώρας. 

Βασικός άξονας τής εφαρμογής τής παγκοσμιοποίησης είναι το...
δοκίμαζε και προχώρα γιατί όπως είναι γνωστό καμιά έρευνα δεν προχωρά
αν δεν γίνουν και τα απαιτούμενα πειράματα.  Έτσι, για την επίτευξη
τού... "σκοπού" διατέθηκαν, πλουσιοπάροχα, πολλά χρόνια και άπειρα
κεφάλαια.

Δυστυχώς, η πατρίδα μας επελέγη ως πρώτο πειραματόζωο,λόγω μεγέθους, ιστορικού παρελθόντος και ανύπαρκτης πολιτικής ηγεσίας.

Μέσα στα πλαίσια τών δοκιμών είναι εμφανέστατες  οι... ρωγμές  που
προκάλεσαν την εθνική της αλλοίωσή. 

Η Ελλάδα, μετά τον παγκόσμιοπόλεμο, τον εμφύλιο και τη μετανάστευση που

ακολούθησε κατόρθωσε να επιζήσει και να σταθεί στα πόδια της γιατί διέθετε

αμιγή πλήθυσμό.
Σήμερα, με το μικρόβιο τής λαθρομετανάστευσης στα σπλάχνα της και την
εκ νέου μετανάστευση τού νεανικού της πληθυσμού στα ξένα η κατάσταση
είναι πολύ διαφορετική.  Τότε εισαγόταν συνάλλαγμα μ' αποτέλεσμα την
ενίσχυση τής εθνικής οικονομίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Σήμερα, εξάγεται συνάλλαγμα (χωρίς κανένα περιορισμό) μ' αποτέλεσμα η
συρρίκνωση τής οικονομία και τής παραγωγικότητας να είναι
αδιαμφισβήτητα χαρακτηριστικά.  Τότε, η χώρα μας αντιμετώπισε, έπειτα
από χίλια-δυο βάσανα και πόνους,  την ανασυγκρότηση και την επούλωση
τών τραυμάτων της που άφησαν πίσω τους οι δύο πόλεμοι, (Παγκόσμιος και
Εμφύλιος).  Σήμερα, η ανομοιογένεια τού πληθυσμού της, όπως εσκεμμένα
αυτή δημιουργήθηκε από τούς σύγχρονους... "εφιάλτες", δεν θα τής
επιτρέψει να επαναλάβει το ίδιο θαύμα.

 

Το επισυναπτόμενο μήνυμα "ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ...;"
απευθύνεται στον μέσο, αλλά αλλοτροιωμένο  Έλληνα πολιτή ο οποίος
εγκλωβισμένος (βάσει τού σχεδίου τής παγκοσμιοποίησης) σ' έναν άκρατο
καταναλωτισμό, μια υποβαθμισμένη παιδεία και διεφθαρμένη κοινωνία
αφέθηκε να παρασυρθεί από τους εγκάθεκτους... διαφθορείς (βλ.
πολιτικούς) στην άκρη τού γκρεμού καλούμενος σήμερα, ως συνήθως
γίνεται, να πληρώσει τα... σπασμένα.

Ευχαριστώ τον αγαπητό Α. Ο. (Αθήνα) για την αποστολή
τού μηνύματος.
Φιλικώτατα.

Νι Κάππα (Αθήνα)
==============================
===========================================================

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ...;
Κατάλαβες τώρα
... γιατί κατέστρεψαν τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών τα μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα
ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ;

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που
διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...
Κατάλαβες  τώρα...   γιατί  σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;  Για
να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.
Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνου το σπίτι, το χωράφι, το
μαγαζί.
Κατάλαβες τώρα... γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;  Όταν ένας
πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά
του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις
παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.
Κατάλαβες τώρα... ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα
ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;
Κατάλαβες τώρα... γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";  Για
να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στους
μεγαλο-μπακάληδες τής Γερμανίας, τής Γαλλίας, κ. ά.
Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον
ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες ...
διατροφής.
Κατάλαβες τώρα... γιατί αγαπάνε τόσο πολύ  τους λαθρομετανάστες οι...
"εκλεγμένοι" αλήτες μας;  Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι'
εμάς δυστυχισμένους.
Κατάλαβες τώρα... ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;  Γιατί αυτή είναι η
καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν
- τιμή ευκαιρίας - μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και τών...
αρχαιοτήτων.
Κατάλαβες τώρα... γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;
Θέλεις 20 όμορφα ευρώ, πλέον, για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη
χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να
την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που
παριστάνει τον... εργολάβο;
Κατάλαβες τώρα... γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια;  Για να σε
κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια τών ελληνο-τουρκικών... σήριαλς.
Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον
απογευματινό πληρωμένο τελάλη τής προπαγάνδας τους.  Από το πρωί μέχρι
το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά
ειδικότητα, στον αέρα.
Κατάλαβες τώρα...  γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου,
δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο";  Για να τα δώσουν δωρεάν στους
νέους... "εποίκους".
Κατάλαβες τώρα... γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές,
ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.
Για να χαθεί η "καταραμένη" φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και
γι' αυτό προωθούν την ... υπογεννητικότητα.

Κατάλαβες τώρα... γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός
άνθρωπος;  Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο τών 300 που
προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι
ντόπιοι τοποτηρητές τής παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες
οικογένειες" τού τόπου. 

 
Έτσι, στο θέατρο που λέγεται ... Βουλή, δενθα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν

από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν

είναι... θεατρίνοι.
Κατάλαβες τώρα... γιατί τα κάνουν ολ' αυτά;  Όλοι αυτοί οι...
θεατρίνοι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι
για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, όπως και για την κάθε
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.  Ούτε στο γένος,
ούτε στη σκέψη.

Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και
πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.
Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας
την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την
οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι έξω-θεσμικές δυνάμεις που δρουν
πάντα στο... σκοτάδι.

ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ ΧΡΗΣΤΗ

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_1354.html

Μπλέ Ακτίνα , Χαμηλές συχνότητες ΤΕΣΛΑ , HAARP

Μπλέ Ακτίνα  , Τέσλα , HAARP
HAARP ΤΕΣΛΑ Μπλέ Ακτίνα , Χαμηλές συχνότητες ΤΕΣΛΑ , HAARP
Ψάξτε βρείτε μάθετε για την Μπλέ ακτίνα , Χαμηλές συχνότητες που επιδρούν στο σώμα μας , προκαλούν δέος φόβο , παγκόσμιο σύστημα HAARP , Αέρο ραντίσματα με αλουμίνιο και Νόσος Αλσχάιμερ.   Νευροπαθητικές εκφυλιστικές εγκεφαλικές ασθένειες ,μνήμης , Απώλεια σθένους , Απώλεια πεποιθήσεως , Απώλεια συγκέντρωσης ,Απώλεια ομάδας ,έθνους , κράτους , οικογένειας , διάρρηξη ειρηνικών Ανθρώπινων σχέσεων , επιβολή σχέσεων ενστικτώδους αρπακτικών προθέσεων.   Μάθετε προστατευτείτε , με τη γνώση , η γνώση είναι ο εχθρός τους , η γνώση δεν πανικοβάλει , τακτικός συνειδητός πολίτης-Ατομο δεν προσβάλετε από τά παραισθησιογόνα κόλπα τους , Ήδη άρχισαν με διάφορους ήχους   με εκπομπές χαμηλής συχνότητας από το σύστημα HAARP , που προκαλούν πανικό φόβο , μη συνειδησιακού ελέγχου , διατάραξη οργανικών λειτουργιών , δεν είναι ασθένειες , προς το παρών είναι προσωρινά σωματικές δυσλειτουργίες προκαλούμενα από φόβο η πανικό η από ψυχαναγκαστικές υποβολές.  Γίνονται αντιληπτές από όλους , δεν προκαλούν βλάβες σε συνειδητοποιημένους , σε αυτούς που γνωρίζουν , και σε αυτούς που δεν μπορούν να βλάψουν αυτοί οι νοσηροί κρετίνοι φιλόδοξοι παγκόσμιοι κατακτητές. Ξέρουν ότι δεν έχουν πολύ χρόνο και βιάζονται , θα κάνουν ζημιά σε αυτούς που δεν έχουν θωράκιση , σε αυτούς που έχουν την υφή του φελλού.  Μάθετε , γνωρίστε αποκτήστε βαρύτητα , επικρατήστε και βοηθήστε τους πάντες.  Γνωρίστε έχετε καιρό ακόμη , έχετε την δυνατότητα να μάθετε , το σύστημα τους έχει ακόμη πολλά κενά ,και δεν μπορούν να ελέγξουν την μάθηση , προσπαθούν να καταστρέψουν ότι σας μαθαίνει , διαστρεβλώνουν την πληροφορία η οποία άρχισε να γίνετε αποδεκτή από τους φελλούς , και αυτοί ακόμη μπορούν να μάθουν και να αντιστρέψουν την υποδούλωση τους. Η κατάθλιψη μέσω της οικονομικής κατάντιας είναι ήδη ενεργή , η Ανθρώπινη υπόσταση είναι σε κατάληψη , οχυρωθείτε με τη γνώση. Αντιδράστε αγνοήστε τους , ο πόλεμος αυτός θα έχει πολλά θύματα , εκατομμύρια θύματα τα οποία υποκύπτουν καθημερινά ,μέσα από τον πανικό και τον φόβο , έτσι και αλλιώς είστε νεκροί από τώρα ,για αυτούς , έτσι και αλλιώς είστε αναλωμένοι για αυτούς , Για αυτούς το πρόβλημα είναι αυτοί που δεν μολύνονται , δεν καταθλίβονται , δεν αποδέχονται , γνωρίζουν , είναι σπόρια τά οποία , περιμένουν την άνοιξη να ανοίξει την πορεία σε ένα στρατό που πάντα είναι εκεί για να ανακόψει τις καταστροφικές τους φιλόδοξες διεργασίες τους. Αυτό φοβούνται και έχουν βάλει τα δυνατά τους με μαζικές τεχνικές σε επιρροές με τεχνάσματα που προκαλούν πανικό φόβο τά οποία καταστρέφουν εσωτερικά το ΟΝ Άνθρωπός όχι τους Human , όμως η υλική ασθένεια δεν είναι το βασικό τους όπλο για να καταβάλουν τους  κατοίκους του πλανήτη , και άρρωστοι σωματικά οι αμόλυντοι ξέρουν να παλεύουν , για να δώσουν πάλι την ελευθερία στη σκέψη , στη βούληση ,στα Άνω θρώσκοντα όντα στους ,Ανθρώπους.  Όπλα , θρησκείες υποταγής του ΥλικοΨυχικού ατόμου ,  έχουν εφεύρει τρείς βασικές τέτοιες ψυχοβλαπτικές  θρησκείες όπου τά όντα δίποδα , θέτουν εαυτούς στη λαιμητόμο , Προφητείες , ένα κάρο φτιαγμένες διατάξεις πραγμάτων καταστάσεων δήθεν συμπτώσεων , διάφορα ευαγγέλια , διάφορες ψυχοφθόρες ειδήσεις , πρόσφατα τις προφητείες των Μάγια , που ήδη άρχισαν με τεχνολογία να κατασκευάζουν. Ήδη στο Μεξικό και Ρωσία τους βομβαρδίζουν με υπόηχους και ήχους πανικού , τύπου βρυχηθμού άγριων ζώων που τα ίδια χρησιμοποιούν για να τρομάξουν να φοβίσουν , ώστε να αποδυναμώσουν και να καθηλώσουν το θύμα τους. Τα παπαγαλάκια στην Τήλε-Όρασης άρχισαν να τά αναμασούν , ως μηρυκαστικά συμπαθεί τετράποδα.  Σε λίγο θα εκπέμπουν διάφορες τρισδιάστατες εικόνες στον ουρανό με ακολουθίες τετραφωνικών ήχων ,που θα θυμίζουν στο υποσυνείδητο, εποχές μεγάλων καταστροφών , διάλυσης κοινωνικών ιστών , Θα τρέμει το σώμα μας από τις χαμηλές συχνότητες τύπου ΤΕΣΛΑ από το παγκόσμιο σύστημα HAARP  , κάτι σαν να ακούτε δυνατά μπάσα χαμηλής συχνότητας κοντά σε ένα ηχείο  , που νομίζετε ότι διαλύετε το εσωτερικό σας , ότι αποσυντονίζετε ο ρυθμός της Καρδιάς.   Μην Πιστέψετε τίποτε  ,μάθετε ,γνωρίστε , οργανωθείτε , αποκρούστε , υπάρχουν πολλά , αντίμετρα , και αμυντικά συστήματα στο οπλοστάσιο της γνώσης σας. Αντισταθείτε με την γνώση , αρχίστε ψάξτε με προσοχή , ακούγοντας τη συνείδηση σας , την ψυχή σας ξέρουν ,την λογική σας , αυτούς που έχουν ισορροπημένο βίο και ξέρουν να επιλέγουν το ορθό.
Δε θέλω να φοβίσω ,απλά δεν θέλω να φοβηθώ γνωρίζοντας και να προλάβω ίσως , γιατί άρχισαν να χτυπούν , αλύπητα , βιάζονται , να καταβάλουν αυτούς που μπορούν , γιατί φοβούνται αυτούς που δεν μολύνονται δεν εισπράττουν τη βία τους , δεν επηρεάζονται από καμία Μπλέ Ακτίνα , από κανένα δηλητηριώδες ράντισμα , δεν ασθενούν με υπόηχους η με τη χαμηλή συχνότητα , έτοιμοι για μάχη με το τίμημα του προσωρινού θανάτου , δεν φοβούνται είναι αήττητοι, Και βέβαια καμία σχέση με μερικά φανταστικά δημιουργήματα τά οποία έχουν φτιάξει στο κοινωνικό οπλοστάσιο τους, όπως  αυτό το δημιούργημα τελευταίων αιώνων το  εξκάλημπερ και κάτι τέτοιες τρίχες υπερανθρώπων σούπερμαν, πού ούτε κάν κατσαρές δεν γίνονται.  Γνωρίζουν και φοβούνται και γίνονται ποιο άγριοι και θηριώδεις , αλλά γνωρίζουν , απλά εύχονται να είναι το μαχαίρι ποιο μαλακό και ό θάνατος τους ποιο γρήγορος, έως τότε όμως θα έχουν κάνει πολύ ζημιά , πολύ αίμα θα χυθεί εάν δεν σταματήσουν, αφού όλοι γνωρίζουν και δεν θα μπορούν να επιβληθούν και να επιβάλουν τις ηλίθιες φιλοδοξίες τους.  ΄
Θα προβάλουν ανάλογα με τη θρησκεία διάφορα δήθεν σενάρια της λεγόμενης αποκάλυψης και των προκατασκευασμένο προφητειών ποιος θυμάται τι έγινε πρίν 10 χρόνια , θα θυμάται τι προηγήθηκε των δήθεν χρόνων που δήθεν γράφηκαν οι Προφητείες , όταν ασχολούνται καθημερινά οι δήθεν σοβαροί θεατρίνοι της Τήλε-όρασης  και μερικά άλλα δίποδα με τη μόδα , με τους διάσημους ποδοσφαιριστές , με τους διάσημους ηθοποιούς –αυτούς που ποιούν έντεχνα το ήθος-  με τους διάσημους πολιτικούς σωτήρες , τών εθνών ,,,,, Μάθατε;; πόσοι δολοφονήθηκαν γιατί αντιτάχθηκαν στην Ιατρική που προωθούν , πόσοι ερευνητές δολοφονήθηκαν που προσπάθησαν να αποκαλύψουν τη ζημιά κάνουν τά πανάκριβα δήθεν αντικαρκινικά φάρμακα , πόσοι δολοφονήθηκαν επί-στήμονες που αποκάλυψαν , το τι κακό κάνουν οι αεροψεκασμοί , τι προκαλεί το αλουμίνιο που ψεκάζουν ,για να κάνουν εναέριες κεραίες  οι οποίες υποστηρίζουν το σύστημα HAARP , το οποίο είναι εγκατεστημένο σε όλη τη γή ,,,, ένα είναι πολύ κοντά μας , δίπλα στη Κύπρο μας , τι προκαλεί η υπερσυσώρευση αλουμινίου στον εγκέφαλο , γιατί νομίζετε έχουν αυξηθεί τα προβλήματα , εγκεφαλικών εκφυλιστικών παθήσεων αλλοιώσεων  και Αλσχάιμερ ,,, Γιατί βρέχει κατά παραγγελία , γιατί κάποιοι ακούνε μέσα στο σώμα τους ήχους οι οποίοι απορυθμίζουν το βιολογικό κύκλο. Δείτε πώς αύριο θα παρουσιάζουν ,διάφορα οπτικά  παραπλανητικά μηνύματα πχ τον Τσεσουά να σας μεταφέρει ειδήσεις από τον Παράδεισο της πέμπτης διάστασης , της ατελείωτης μεταβολή της κβαντικής ενέργειας σε οποιαδήποτε επιθυμία σας ,τα ουρί και το πιλάφι του ουρανού θα είναι τρίχα μπροστά σε ολόκληρη την υδρόγειο σφαίρα. Θα δείτε τον Αβραάμ τον Αβακούμ , όλους τους ιουδαίους και εβραίους προφήτες να σας λένε την δήθεν αλήθεια και στον ύπνο σας και στο ξύπνιο σας. Θα βλέπετε τέρατα έτοιμα να σας κατασπαράξουν φωτιές , για να τιμωρηθείτε ,,,,,  Ακριβώς ότι βλέπετε στο πανί η στο γυαλί η ακόμα οθόνες υγρού κρυστάλλου και ακόμα στις τρισδιάστατες Οθόνες μόνο με τελάρο  , και λίγο ποιο μετά από ένα σημείο που θα εκπέμπει θα βλέπετε ότι θέλετε , θα βλέπετε τον Ιούδα τρισδιάστατο ,θα του κάνετε χειραψία , και γιατί  όχι να βρίσκεστε καλεσμένος , στο τραπέζι του μεγάλου γλεντιού , και μυστικού κατά τά άλλα δείπνου , και αυτό σαν δώρο επειδή κάνατε μία καλή πράξη , ίσως γιατί καταδώσατε τον γείτονα γιατί διαβάζει Σωκράτη , Πλούταρχο , γιατί γράφει Ελληνικά γιατί Ξέρει Αρχαία Ελληνικά , γιατί Είναι Έλλην το θρήσκευμα ,,,, τόσα γιατί ,,,αλλά και τόσα επειδή , Θέλεις να θρέψεις την οικογένεια σου , επειδή είναι άρρωστη η μητέρα σου , επειδή έκανες αμαρτίες τύπου , ξενοκοίταξες σε Ελληνικά βιβλία , η μήπως έχεις Αρχαιοελληνικά Αγαλματίδια , η ίσως πέρασες από Αρχαίο Ελληνικό ναό και έκανες σπονδή στην Παναγία-Αθηνά και όχι στην Παναγία-Μαρία , επειδή πήρες δάνειο και σου ζητάνε το αριστερό βυζί της γυναίκας σου , επειδή είσαι απόγονος Έλληνα από το δυστυχές Δίστομο , και πρέπει να αποποιηθείς την καταβολή των γερμανών για την καταστροφή των προγόνων σου ,,,,, Θα βρούνε πολλά , αγαπητέ και σεβαστέ συνΕλληνα και βλάκα ελλαδίτη κατουρημένε , γλύφτη , άψυχε , κρυφομογγόλε ιουδαιοβλαμμένε στερημένε θείου φωτός. όχι δεν θα κατηγορήσω τους Αλβανούς , δείτε που τους φτάσανε τους κάνανε το κακό συναπάντημα , αλλά όσοι έχουν μπεί στην κοινωνία μας δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που κατηγορούσαμε 10 χρόνια πρίν , δεν θέλουν να πάνε πίσω δεν θέλουν να είναι αυτοί οι αλβανοί. Οι ίδιοι βρίζουν και αποκαλούν τους συγχωριανούς τους ,,Αλβανός είναι !!!!   Μάθε αγαπητέ Έλληνα αναγνώστη και ελλαδίτη υπομόχλιο τους , και μάθε τι είναι η Μπλέ Ακτίνα , Τι είναι το HAARP ,  και τι ανακάλυψε ο Τέσλα και δυστυχώς πέσανε σε  Άρρωστα δίποδα  , που τά θέλουν όλα και όλους , και δή αυτό που φοβούνται , το θέλουν επί πίνακι , αυτό πού μισούν θανάσιμα , γιατί δεν αντέχουν το Φώς = ΕΛ την χώρα του Φωτός  ΕΛ –ΛΑΣ  ΕΛ =Φώς  ΛΑΣ = βράχος  , χώρος , χώρα , κάπως έτσι περίπου.
ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ , ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ,
(το παρών είναι μόνο για Έλληνες όχι για ελλαδίτες και άλλους ,όπως μού έμαθε μία φίλη.)
Άρθρο β) Μάλλον ο Άνθρωπος έχει Αρχ@@@@ η Κότσια , και ποιος ξέρει από τι θα πάει , από ατύχημα , καρδιά , πτήση η αεροπλάνου η ταράτσας , η , η ,η ,,,, Τώρα που δεν έχει εξάρτηση και υπακοή στο Κόμμα τά λέει έξω από τά δόντια , η θέλει να την βγάλει καθαρή , άμα βγείς από το μαντρί να προσέχεις τον λύκο ,, τόσα χρόνια που ήσουν καημένε καμένε , τώρα που είδες τα δύσκολα , ανοίξαμε το στόμα , η θέλετε να συσπειρώσετε παράπλευρες απώλειες
Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι ξεφτιλισμένοι δήθεν προστάτες , ελλαδίτες που κατέχουν διοικητικά καθήκοντα , η φοβούνται την ζωούλα τους επειδή κάνανε την καλή τους μπάζα ,  θέλουν και άλλα αγνοώντας σε τι κατάσταση φρίκης βάζουν τους υποτακτικούς τους.  Έως πότε υποτακτικοί θα φροντίζετε για την αρπαχτή αυτών , πότε θα  πάνε εκεί , που θα τα τρώνε όλα μόνοι τους , αλλά πίσω από κάγκελα ,,,, Πώς;;; Ποτέεε !!  δεν έχεις δίκιο !!!!
http http://human-philosophie.blogspot.com/

‘Αϋλον  Ενημέρωση’enimerosi@aylon.gr;

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

 

http://www.arxaiaithomi.gr/?p=54727#more-54727

Μας Σκοτώνουν...

Μέθοδοι την Νέας τάξης πραγμάτων για τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Morgellon -GMO η νέα απίθανη σύνδεση της ψυχοπαθητικής παρασίτωσης - Εσείς ακόμα να ενημερωθείτε?

GMO η νέα απίθανη σύνδεση της ψυχοπαθητικής παρασίτωσης
Το παρακάτω άρθρο αποτελεί μετάφραση από το άρθρο http://www.healthfreedomusa.org/?p=599 με αναδημοσίευση στο http://nexusilluminati.blogspot.com/search/label/morgellons%20disease
Τα morgellon είναι μία νέα ασθένεια που ταλαιπωρεί ένα μέρος του πληθυσμού με εξαιρετικά απίθανα συμπτώματα που θυμίζουν ταινία τρόμου.Η επίσημη ιατρική την κατατάσσει στις "κατά φαντασία ασθένειες " παρόλο που τα αποτελέσματα της δεν έχουν καμμία σχέση με τη φαντασία.΄
----------------------------------------------------------------------------------------------
Η επίσημη ιατρική περιγράφει τη νόσο ως {Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ Η ΣΥΝΔΡΟΜΟ MORGELLONS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΖΩΥΦΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.
Η ένταση των συμπτωμάτων είναι τόσο μεγάλη που εξωθεί τα άτομα αυτά λόγω του ακραίου κνησμού σε συνεχές ξύσιμο και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις ακόμη και στην επιθυμία του ακρωτηριασμού.
Το τελευταίο γίνεται όχι μόνο λόγω του επώδυνου κνησμού αλλά και της απαλλαγής από φανταστικά παράσιτα. Η παθογένεια και ο μηχανισμός λειτουργίας της νόσου παραμένει ακόμη άγνωστος με αρκετούς γιατρούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται αμιγώς για μια ψυχιατρική περίπτωση και για άλλους ότι υφίσταται ένα μεικτό πρόβλημα μιας παρασιτικής ενόχλησης σε υπερευαίσθητα ψυχικά άτομα.}
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε μια προσπάθεια αρκετών να εξηγήσουν την προέλευση της νόσου την έχουν συσχετίσει και με πειράματα νανοτεχνολογίας.Το παρακάτω άρθρο δίνει την απάντηση για την προέλευση της νέας αυτής ασθένειας.


Τρομακτική νέα ασθένεια περιέχει πανομοιότυπο υλικό με  τα  GM (ΓΕΝΕΤΙΚΆ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΈΝΑ)  


Ο Εφιάλτης στο τραπέζι σας.Ευχαριστώ,  Monsanto!


Στην περίπτωση που σκεφτήκατε ότι η κατανάλωση  γενετικά τροποποιημένων  τροφίμων (αυτά που  χαρακτηρίζονται ως "Φρανκενστάιν Τροφές") είναι μια χαρά, έρχεται μια μελέτη η οποία καθιστά σαφές ότι η κατανάλωση GM τροφών βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο την δικιά σας ζωή, αλλά και των παιδιών σας.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Codex Alimentarius, που θέτει τα πρότυπα για το διεθνές εμπόριο των τροφίμων, επιτρέπει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και δεν κάνει καμία προσπάθεια για τον περιορισμό, τον έλεγχο ή την εξάλειψη τους. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προσπαθούν εδώ και χρόνια  να αποτρέψουν την επισήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και των σπόρων στο διεθνές εμπόριο και θέλουν όλοι να ακολουθήσουν την δική τους εσωτερική πολιτική , η οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ένδειξη στην ετικέτα ότι τα τρόφιμα  περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το 75-80% όλων των τροφίμων που πωλούνται στις ΗΠΑ περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. 

Τώρα φαίνεται ότι ο όλο και  πιο διαδεδομένος εφιάλτης μιας ασθένειας που ονομάζεται "Νόσος του Morgellon " μπορεί να είναι αποτέλεσμα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και τροφίμων.
Η Νόσος Morgellon  περιγράφηκε για πρώτη φορά όταν ο 3 ετών γιος μιας γυναίκας ανέπτυξε εξανθήματα και έντονο κνησμό και πληγές που παρήγαγαν παράξενες πολύχρωμες ίνες  που βγαίναν μέσα  από το δέρμα του. Έφτιαξε ένα website και ανέφερε την κατάσταση του το 2001 και το ονόμασε "Η νόσος του Morgellons " εξαιτίας μιας παρόμοιας αναφοράς τον 17ο αιώνα.
Όπως συμβαίνει πάντα, η αλλοπαθητική ιατρική κοινότητα της Δύσης, φάρμακο- εξαρτώμενη χαρακτήρισαν τους  πάσχοντες φαντασιόπληκτους. 
Ως φυσίατρος, έχω μεγάλη δυσκολία να  εξηγήσω πώς μια αυταπάτη μπορεί να παράγει έγχρωμες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα και συνεχίζουν να αυξάνονται σε ένα τρυβλίο του Petri. Πάντως όπως και να έχει τώρα , οι  πολύχρωμες  ίνες που παράγονται από την «ψευδαίσθηση» έχουν  αναλυθεί και τώρα γνωρίζουμε ότι η ασθένεια Morgellon δεν είναι πλέον σπάνια και έπαψε πλέον να  είναι  μυστήριο.
  Μια μελέτη των ινών δείχνει ότι περιέχουν DNA τόσο από μύκητα όσο  και από ένα βακτήριο που χρησιμοποιείται στην εμπορική προετοιμασία των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και μη εδώδιμων καλλιεργειών (όπως το βαμβάκι). Οι ίνες τους αποτελούνται κυρίως από κυτταρίνη, την οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να διασπάσει και να  κατασκευάσει. Έτσι η  τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων τροφών έχει προφανώς, όπως ο καθηγητής Frankenstein, βρει έναν τρόπο για να δώσει κινηση σε κάτι  μη ζωντανό. Αυτές οι   ίνες τα νήματα συστρεφονται, αναπτύσσονται και διαιρούνται. Εν ολίγοις, ζουν κάτω από το δέρμα των ανθρώπων, δημιουργωντας παρασιτικές βλάβες και αν και είναι ένα υλικο χωρις ζωη μεσα του, αλλά που, μέσα από τη φρίκη της γενετικής τροποποίησης, έχει πάρει τα χαρακτηριστικά ενός ζωντανού οργανισμού.
Τα συμπτώματα είναι τόσο ανυπόφορα που ένας αριθμός των ατόμων που πάσχουν από αυτή την  ασθενεια έχουν αυτοκτονήσει μη μπορωντας να αντεξουν  τον αφόρητο πόνο, και τη συνεχομενη  αίσθηση οτι κάτι που μοιάζει πολύ με  έντομο σέρνεται χωρίς να σταματά  κάτω από το δέρμα τους,  συνοδευόμενο με  αφόρητο κνησμό. Φυσικά, η στάση των περισσότερων γιατρών ότι είναι μια  κατά φαντασία ασθενεια και όχι πραγματικη, δεν μπορεί να βοηθήσει αυτές τις φτωχές ψυχές για την αντιμετώπιση της θλίψης τους.

Πόσο μεγάλη είναι η εξάπλωση της ασθενειας του  Morgellon ; Μερικα μητρώα έχουν καταγραψει 1.200 ή περισσότερα άτομα, αλλά αυτές οι   καταχωρίσεις  αντιπροσωπεύουν μόνο όσους  έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχουν σκοντάψει στα  μητρώα αυτών των site. Η ασθένεια παράγει υλικό άγνωστο με οτιδήποτε οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει εως τωρα. 




Αυτές οι εικόνες δείχνουν ίνες που εχουν αφαιρεθεί από βλάβες στο δέρμα των πασχόντων από την νόσο του Morgellon.

Δεν υπάρχει εικόνα, ωστόσο, που να μπορεί να σας δείξει το μαρτύριο της αίσθησης  εντόμων που έρπουν κάτω από το δέρμα  ημέρα και νύχτα, των θυμάτων. Έντρομοι, μερικοί ερευνητές λένε ότι κάθε πρόσωπο που έχουν εξετάσει έχει κάποιο επίπεδο τύπου παθολογίας του  Morgellon στο δέρμα τους.

Το ότι η  υπόθεση είναι ακριβής, ότι η ασθένεια προκαλείται από τη σπορά, την καλλιέργεια και την κατανάλωση FrankenFood,   συνηγορεί  γιατι το 75-80% όλων των τροφίμων στις  ΗΠΑ  περιέχουν γενετικώς τροποποιημένα συστατικά χωρις επισημανση. Δεν έχουμε  ένζυμα ή άλλους μηχανισμούς για να αφομοιώσουμε  αυτά τα   αφύσικα συστατικά στο σωμα μας, που το FDA λέει ότι είναι  ίδια με τα παραδοσιακά τροφιμα και απαγορεύει την επισήμανση των GMO. Δεν έχουμε κανένα τρόπο να απαλλαγούμε από τα δυσπεπτα , τοξικά ή ακόμα και θανατηφόρα  υλικα που μπαινουν  στον πυρήνα των τροφίμων μας από τα όπλα υψηλής ενέργειας και τα βιοχημικα κόλπα που ποτέ δεν σκέφτηκε η Φύση. 

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι που επιτρέπουν το μεγαλύτερο βιολογικό πείραμα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, δεν θα πρέπει να ειμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την πιθανότητα ότι αυτή η  τραγικη και τρομακτικη νόσος μπορεί να προκληθηκε από αυτά τα τρομακτικα θεωρητικα   τρόφιμα, με τους  πραγματικούς όμως κινδύνους που εισάγονται στο εσωτερικό μας όπου δεν μπορείς να δεις, να γευτείς, ή με καποιο άλλο τρόπο να ανιχνεύσεις με τα συνήθη μέσα, αλλα  μόνο από εξειδικευμένα εργαστήρια. 

Μέρος του στόχου του Natural Solutions Foundation  είναι να σιγουρευτεί ότι οι τρίτες χώρες του κόσμου έχουν τα εργαστήρια, και την εκπαίδευση για  να μπορουν να καθορισουν ποια τρόφιμα είναι καθαρα και ασφαλη, και ποιο  φαγητό έχει υποστεί ζημιά από τις τεχνικές με τη γενετική τροποποίηση. 

Εν τω μεταξύ, θα παρακολουθησουμε  μια πολύ σημαντική συνάντηση του Codex στην Οτάβα. Ειθε ο African Pro-health Coalition κατά τη συνεδρίαση, να συνεχίσει να αψηφά τις ΗΠΑ και να  συνεχισει με  θέρμη και αποφασιστικότητα  να μην επιτρέψει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους στις χωρες τους  και να απαιτήσουν ουσιαστική επισήμανση σε όλα τα τρόφιμα που περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.



Σχέση μεταξύ της νόσου Morgellon και GMO
 
από την Barbara H. Peterson 


Από τότε που η κυβέρνηση Κλίντον έκανε την Βιοτεχνολογία   στρατηγική προτεραιότητα των ΗΠΑ με την υποστήριξη της κυβέρνησης: (1), γιγαντιαίες παγκόσμιες αγροτικες επιχειρήσεις έχουν επιθετικά αναλάβει την παγκόσμια διατροφική αλυσίδα   πλημμυριζοντας την  με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ), αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη Γη και στους κατοίκους της.

 Αυτή η εξαγορά δεν έχει μόνο τη δυνατότητα για μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, αλλά απειλεί τον πληθυσμό της γης με εκτεταμένες βλαβες για την υγεία του, επισης. Ένα πρόβλημα υγείας που φαίνεται να συμπίπτει με την επανασταση των  ΓΤΟ  είναι η ασθένεια Morgellons. Και τι θα συμβεί αν η εμφάνιση της νόσου του Morgellons έχει να κάνει με την κατάναλωση  των ΓΤΟ τρόφιμων;



ΑΣΘΕΝΕΙΑ Morgellons  - Τι είναι αυτό;

Πολύ λίγα μπορούν να βρεθούν σχετικά μαυτη την ασθένεια . Αρχικά, στους πάσχοντες είπαν ότι το πρόβλημά τους ήταν στη φαντασία τους. Αυτό ήταν πολύ  μικρή παρηγοριά για τους ανθρώπους που υπέφεραν.
Οι πάσχοντες από Morgellons αναφέρουν παράξενα, σαν ινες υλικά να βγαίνουν από τις πληγές τους και να αναδύονται από το δέρμα τους.Αυτό συνοδεύεται από επώδυνο και  έντονο κνησμό, που έχει περιγραφεί σαν  μια διαρκή  αίσθηση ότι κάτι σέρνεται κάτω από το δέρμα τους. (2)
Στις 18 Μαΐου, 2006, το KGW, ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων από τον χώρο του Όρεγκον  δημοσιεύσε αυτή την ιστορία:



Παράξενη ασθένεια: Μυστηριακή ασθένεια μια ιστορία τρόμου  (απόσπασμα) 


[Δρ Drottar] ) Η εκτος υπηρεσίας  οικογενειακή  γιατρός ένιωθε σαν έντομα να περπατούσαν κάτω από το δέρμα της.
"Αν πω πλήρως στους ανθρώπους τι μου έχει συμβεί με μένα ιατρικά, θα νομίζουν ότι είμαστε στη ζώνη του λυκόφωτος», δήλωσε η Dr Drottar.
Ξύπνησα με την αίσθηση ότι κατι σαν υγρό έρεε ακριβώς κάτω από το δέρμα μου. Συχνά, μαύρα ή μπλέ μαλλιά σαν ίνες προεξείχαν από το δέρμα μου, είπε.
«Πίστευα ότι είχα εκτεθεί σε αμίαντο. Νόμιζα ότι είχα  ίνες αμιάντου  οι οποιες βγαίνaν από το δέρμα μου. Τραβούσα μακριές λεπτές, μικρές  τρίχες- ίνες που ήταν εξαιρετικά κοφτερές  που θα μπορούσαν  να διαπεράσουν  κυριολεκτικά τα νύχια μου », είπε η Drottar.
Εκτός από το αίσθημα των τσιμπημάτων από εντομα  και τις ίνες,η Drottar επίσης υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη, χρόνια κόπωση και ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Σαν αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να εγκαταλείψεω την πρακτική του οικογενειακού γιατρού  είπε η Drottar. (3)  




Morgellons και ΓΤΟ - η Σύνδεση

Λίγες πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από τις  καλλιεργειες των  ΓΤΟ σε ανθρώπους ή ζώα, και ακόμα λιγότερες πληροφορίες σχετικά με έρευνες οι οποιες  να συσχετίζουν ta Morgellons με ΓΤΟ τρόφιμα.

Αυτό είναι ύποπτο, γιατί κανονικά θα υπήρχε μία φυσική περιέργεια σχετικά με τη σχέση μεταξύ γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών που καταναλώνουν οι άνθρωποι τακτικά και από τις ανόργανες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα ενός ατόμου. Αυτό θα ήταν ο δρόμος ενός γενετιστή , και αρκετά αντάξιος μιας εντατικής έρευνας.

Ποιος είναι ο λογος που ,  δεν υπάρχει ένας τόνος  δημοσιευμένων μελετών; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάτι  που να σχετίζεται με αυτή;

 Θα μπορούσε να είναι γιατί εταιρείες σαν τη Monsanto έχουν αρκετή ισχύ για να καταπνίξουν αποτελεσματικά αυτές τις ερευνες;

Αν έχουν αρκετή ισχύ για να καταστρέψουν  χώρες  εξαπατώντας  φτωχούς αγρότες να αγοράζουν κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων ΓΤΟ, και στη συνέχεια να κάνουν ένα βήμα περαιτέρω και να αναγκάζουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους να αγοράζουν σπόρους κάθε χρόνο, αντί  να χρησιμοποιουν την δική τους  συγκομιδής,

τότε έχουν αρκετή ισχύ για να ζητήσουν από τις πρόθυμες  εταιρίες  «διακυβέρνησης» (κυβερνησεις)  να χειραγωγήσουν τον Τύπο ... ξανά.

Σύμφωνα με τον Mike Stagman, PhD, "Η γενετική μηχανική είναι μια τεχνολογία εφιάλτης που έχει προκαλέσει ήδη πολλές επιδημίες ασθενειών - τεκμηριωμένα αλλά μη δημοσιευμένες." (4) 

Καλά Monsanto, αφήσατε τουλάχιστον μία μελέτη να ξεγλιστρήσει? Με τη βοήθεια αρκετων μηχανών αναζήτησης , το παρακάτω άρθρο από  τονWhitley Strieber που δημοσιεύθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2007, με τίτλο η «Δερματική ασθένεια μπορεί να συνδέεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα» βρέθηκε, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι ίνες που λήφθηκαν από έναν πάσχοντα με Morgellons περιέχουν την ίδια ουσία που έχει " χρησιμοποιηθεί εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών" 




Εδώ είναι το άρθρο:

Δερματική νόσος μπορεί να συνδεθεί με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα
12-Οκτ-2007

Πολλοί άνθρωποι και οι περισσότεροι γιατροί έχουν αποκηρύξει την ασθένεια Morgellons  είτε ως φάρσα είτε σαν  υποχονδρία. Αλλά τώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η μυστηριώδης ασθένεια μπορεί να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και να  σχετίζεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα!
Το δέρμα των θυμάτων που υποφέρουν από  Morgellons  ξεχειλίζουν από  μυστηριώδη  νήματα που έχουν προσδιοριστεί ως κυτταρίνη (που δεν μπορούν να κατασκευαστούν από τον ανθρώπινο οργανισμό), και οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση  πραγμάτων που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους ... 

Στις 15 ​​- 21 Σεπτέμβριου σε άρθρο στο  περιοδικό του New Scientist,ο  Daniel Elkan περιγράφει έναν ασθενή που ο ίδιος αποκαλεί «Steve Jackson», ο οποίος “για πολλά χρόνια βρίσκει μικροσκοπικές μπλε, κόκκινες και μαύρες ίνες που του προκαλούν έντονο κνησμό και βλάβες στο δέρμα του”. Παραθέτει ότι ο Τζάκσον έλεγε ότι « Οι ίνες είναι σαν  εύκαμπτο πλαστικό και μπορεί να είναι αρκετά χιλιοστά σε μήκος. Κάτω από το δέρμα, μερικές είναι διπλωμένες σε ζιγκ-ζαγκ. Αυτες μπορεί να είναι τόσο λεπτές, όπως το μετάξι της αράχνης, αρκετά ισχυρες όμως  για να τεντώνουν  το δέρμα όταν τραβιούνται, σαν  το τράβηγμα  μια τρίχας. " 



Οι γιατροί λένε ότι αυτός ο τύπος ασθένειας θα μπορούσε να προκαλείται μόνο από ένα παράσιτο, αλλά τα αντι-παρασιτικά φάρμακα δεν βοηθούν. Οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση του  γνωστού συνδρόμου της  "παραισθησιακής παρασίτωσης." Αν και αυτή είναι μία «πραγματική» νόσος, δεν προκαλείται από κατι φυσικό..
Αλλά τώρα υπάρχει φυσική απόδειξη ότι η ασθενεια Morgellons δεν είναι ΜΟΝΟ ψυχολογική. Όταν ο φαρμακολόγος Randy Wymore προσφέρθηκε να μελετήσει μερικές από αυτές τις ίνες εάν οι άνθρωποι του τις έστελναν, ανακάλυψε ότι "ίνες από διαφορετικούς ανθρώπους ήταν εντυπωσιακά όμοιες μεταξύ τους και ακόμα φαίνονταν  να μην ταιριάζουν  με καμμία από τις συνηθισμένες στο περιβάλλον ινες." 

Όταν ταδωσε σε μια ομάδα ιατροδικαστική της αστυνομίας, είπαν ότι δεν ήταν από  χαλιά, ρούχα, ή στρώματα. Δεν είχαν ιδέα τι είναι.


Ο ερευνητής Ahmed Κilani  λέει ότι ήταν σε θέση να σπάσει δύο δείγματα ινών και  να πάρει το DNA τους.
Βρήκε ότι ανήκαν σε έναν μύκητα.
 Ένα ακόμη πιο προκλητικό εύρημα είναι ότι ο βιοχημικός Vitaly Citovsky ανακάλυψε ότι αυτές οι ίνες περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται "Agrobacterium", το οποίο, σύμφωνα με το New Scientist,  "χρησιμοποιείται εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών." Θα μπορούσαν τα γενετικά τροποποιημένα φυτά  να"προκαλέσουν μία  νέα ανθρώπινη ασθένεια; "(5)



ΓΤΟ -   Τι ειναι αυτό!



Οι  γίγαντιαίες διεθνείς εταιρείες που είναι πίσω από την  επανάσταση των ΓΤΟ μας χτυπάνε στην πιο ευάλωτη περιοχή μας –τις  κοιλιές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με μια έμφυτη εμπιστοσύνη ότι αυτό που αγοράζουν από τα καταστήματα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Αυτό δεν ισχύει πλέον, δεδομένου ότι τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο στην υγεία των ζώων όσο και στην  την υγεία του ανθρώπου.

Αυτό που  έχετε αγοράσει από το συνοικιακό κατάστημα  και μπορεί να αλλάξει  το DNA σας δημιουργωντας τέτοια τρομακτικά συμπτώματα , το ευρύ κοινό απλά δεν το πιστεύει.


Το χειρότερο είναι ότι όταν θα πάτε στο γιατρό για βοήθεια, αυτός / αυτή θα σας πει ότι αυτό που βιώνεται  είναι απλα μεσα στο κεφάλι σας.

Αυτό είναι ανοησίες! Εναπόκειται στους ανθρώπους που νοιάζονται να κάνουν τις συσχετίσεις μεταξύ του τι τρώμε και του  τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Θυμάσθε το παλιο ρητό  «είστε ό, τι τρώτε;" 




Λοιπόν, αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ότι  αυτό είναι αλήθεια.

Υποσημειώσεις:
1) Engdahl, F.W. (2007). Seeds of Destruction.
2) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml
3) Porter, L. (2006). Strange sickness: Mystery disease horror story. Retrieved from http://www.kgw.com/news-local/stories/kgw_051806_news_sweeps_strange_sickness_morgellons.53b2569a.html
4) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml
5) Strieber, W. (2007). Skin Disease Might be Linked to GM Food. Retrieved from
http://www.unknowncountry.com/news/?id=6486

by Barbara H. Peterson, Writer and Activist
http://spktruth2power.wordpress.com
Global Research, March 27, 2008


Στοιχεία σχετικα με την ασθένεια  morgelon στο 
http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons και στα Ελληνικά μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του καθ.Κουντουρη εδω: http://neurotalk.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CF%88%CF%8D%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7 απόπου έγινε και η αναπαραγωγή της περιγραφής στην αρχή της ανάρτησης


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters