Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Η Εαρινή Ισημερία Σηματοδοτεί το Σημείο Καμπής στη Μάχη για την Απελευθέρωση της Γης

Benjamin Fulford 21/3/2022
Υπάρχουν πολλές αναφορές που έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις και δείχνουν ότι ο πόλεμος για τον έλεγχο του πλανήτη Γη, ο οποίος κυριολεκτικά μαίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Η μάχη για την Ουκρανία θα θεωρηθεί από τους μελλοντικούς ιστορικούς ως η έσχατη άμυνα της σατανικής Χαζαρικής μαφίας που σχεδιάζει να μετατρέψει ολόκληρο τον πλανήτη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων υπό τη διακυβέρνησή της.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters