Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Λαθρομετανάστευση – Ελλάδα – Ευρώπη

Αξιότιμοι ηγέτες της Ελλάδος και της Ευρώπης θα παρακαλέσω αυτό το άρθρο να διαβασθεί από όλους και ας είναι οι αποφάσεις σας γρήγορες για το καλό της Ελλάδος , της Ευρώπης και ας αφήσετε στην άκρη το κέρδος στον μόνον θεό που πιστεύετε.
Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος εάν θέλετε να μείνετε στην Ιστορία ως πραγματικό Έλληνας Πρωθυπουργός » ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ» διότι άλλως θα κατηγορηθείτε και εσείς και η ιστορία θα σας γράψει στις μαύρες σελίδες της.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters