Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Συνταγή: Ποτό θαύμα σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα και όχι μόνο. Διαδώστε!


Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από το ιστολόγιο atheatignosi
για μια απίθανη ιστορία ενός Ιάπωνα ο οποίος θεράπευσε πλήρως, όπως ισχυρίζεται, τον καρκίνο του πνεύμονα πίνοντας ένα ποτό με 3 μόνο υλικά που ευτυχώς για εμάς στην Ελλάδα τα βρίσκουμε παντού. Ακολουθεί το άρθρο:

Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο.

Η Ελλάδα, η πατρίδα σου, αναλογικά με την έκταση της και τον πληθυσμό της, είναι η πιο προικισμένη χώρα του κόσμου.

ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΑ....!!!
Μάθε, λοιπόν, ότι τα αποθέματα του υπεδάφους μας είναι αμύθητης αξίας. Η αξία του ορυκτού μας πλούτου ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια ευρώ. Πρίν λίγα χρόνια, σε μεγάλη εκδήλωση που όλα τα μέσα απέκρυψαν (Ίδρυμα Κακογιάννη, 7-11-12), ειδικοί επιστήμονες βεβαίωσαν, για πρώτη φορά σε ευρύ κοινό, ότι μόνο τα άμεσα αξιοποιήσιμα κοιτάσματα υδρογονανθράκων εκτιμώνται σε ένα τρισεκατομμύριο ευρώ.

Εκπληκτικό τσάι: Ένα φλιτζάνι την ημέρα θα σας κάνει να ξεχάσετε τις καρδιακές παθήσεις - Αυτό το καταπληκτικό φάρμακο συνιστάται ιδιαίτερα για τους καπνιστές

Ένα τσάι που παράγεται από τα χωρίσματα του καρυδιού (που χωρίζουν το εσωτερικό του πυρήνα), βρέθηκε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό απέναντι στο μπλοκάρισμα των στεφανιαίων αρτηριών, στις καρδιακές παθήσεις και στον πυρετό. 
Η στένωση των στεφανιαίων αρτηριών είναι συχνά μια αντανάκλαση της χρόνιας δηλητηρίασης από τη νικοτίνη.

Είσαι οδηγός αυτοκινήτου… τότε πρέπει σίγουρα να δεις αυτό!


Πρέπει να το λάβουν υπόψη τους όλοι οι οδηγοί!‏

Δείτε παρακάτω τι ενοούμε...




Ο Νίμιτς στον ΑΝΤ1 «δίνει» Τσοχατζόπουλο, Παπούλια και Σαμαρά για προδοσία!

«Μα το όνομα Μακεδονία το δώσατε το 1995!»

Ο Νίμιτς σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε το βρώμικο σχέδιο που υπηρετεί. Είναι αυτό που βασίζεται στην εθνική προδοσία του 1995, όπου η κυβέρνηση του κατάκοιτου Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο αντικαθιστούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τις πλάτες του Σαμαρά υπέγραψε την κατάπτυστη «ενδιάμεση συμφωνία»! 
Σε αυτή την προδοσία πατάει ο Νίμιτς και διαμηνύει στην Ελλάδα ότι το όνομα που θα προτείνει θα περιέχει μέσα τον όρο «Μακεδονία», επειδή οι δοσίλογοι το δέχτηκαν από το 1995 και τώρα δεν γίνεται να αφαιρεθεί!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! E.ΣΥ. 17-01-2018




Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΑ….βίντεο

Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΑ…vid 
Αν υπάρχει κάποιος νομικός που είναι πατριώτης αυτός είναι η κ. Μαρούπα…..Επιπλέον είναι και ιδιαιτέρως ευφυής. Ας δούμε λοιπόν τι λέει… Μας τα σέρβιραν τα υπουργεία τα θέματα !

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ «Ε5» ΚΑΙ «ΕΛ. ΕΝ. ΕΛ. ΕΝ. Ε.»

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 1/12/2901
[ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 1-12-2017 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ….

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΝΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!!!Ιωαννης Τσερνος
ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΣΤΙΣ 7/11/2017 ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. 

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΟΥ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 24/11/2011 ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 172 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΠΟΥ

«Γίγαντες» στην γη, Ντοκιμαντέρ:


Δείτε το βίντεο:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters