Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Med Bed. Η τεχνολογία Ιατρικών Κρεβατιών. Ας πάρουμε μια εικόνα. - 27 φορές ταχύτερα από το φως. -

Προφανώς θα είμαστε αγνώριστοι σχεδόν σε όλους. Η τεχνολογία Med Bed έχει αποσιωπηθεί και κρυφτεί από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ευτυχώς, λόγω της αυξανόμενης απαίτησης για διαφάνεια στη συλλογική ανθρώπινη συνείδηση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν από το προσκήνιο για να αποκαλύψουν αυτά που γνωρίζουν, τα οποία ήταν κρυμμένα για δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, και πιθανώς για χιλιάδες χρόνια. 🎐🎊🎉 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ

Στην Εποχή του Φωτός, οι ανθρώπινοι πολιτισμοί θα βασίζονται στο βαθύ σεβασμό για τη Γη και την κοσμική τάξη, και οι ανθρώπινες σχέσεις θα καλλιεργούνται από τις αρχές της αγάπης και της κατανόησης, της ισότητας και της συμμετοχής, της ελευθερίας και της υποστήριξης. 

Αυτή είναι μια εποχή Μεγάλης Αλλαγής στον πλανήτη σας και εσείς είστε ένα σημαντικό μέρος αυτής της αλλαγής. Σας ενθαρρύνουμε, αγαπητοί μου, να συνεχίσετε να λέτε την αλήθεια σας, να

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters