Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Ανακαλύπτοντας το Αδιανόητο - Εφευρέσεις Εκτός Τόπου και Χρόνου

Από την αρχή του χρόνου το ανθρώπινο μυαλό πάλευε με το αδιανόητο, προσπαθώντας να υλοποιήσει κάθε σκέψη που θα μπορούσε να του παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το «αδύνατο». 

Ο μέσος άνθρωπος συνήθως δεν ξέρει ή δε θέλει να θυμάται ότι για να μπορεί να απολαμβάνει σήμερα όλες αυτές τις δυνατότητες που του προσφέρει η τεχνολογία, κάποιοι άνθρωποι πέρασαν ολόκληρη τη ζωή τους προσπαθώντας να καταφέρουν το ακατόρθωτο. Πρόθεση αυτού του άρθρου είναι να διασπάσει το γνωστό χωροχρονικό συνεχές και να καταλύσει για λίγο τη γραμμική έννοια του χρόνου όπως την αντιλαμβάνεται ο δυτικός ορθολογισμός.

Τα πειράματα της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, που καθήλωσαν τους παρισταμένους, το 1926…


Είναι αναντίρρητο ότι η ίδρυση της ελληνικής Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών έδωσε ώθηση στο έργο της έρευνας των διάφορων σχετικών φαινομένων, τα οποία στην Ελλάδα περνούσαν μέχρι τότε απαρατήρητα ή αποτελούσαν ένα ευτράπελο θέμα των κοινωνικών συγκεντρώσεων.

Όμως, με τον Πρόεδρο της εταιρείας αυτής, τον Άγγελο Τανάγρα και τα υπόλοιπα μέλη, τα ψυχικά φαινόμενα άρχισαν να αποκτούν επιστημονική βαρύτητα και έγιναν αντικείμενο ενδελεχών μελετών και έρευνας.

Conspiracists say lasers and exploding smart meters used to start bushfires to make way for a new train network


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η Αυστραλία κάηκε, όπως ακριβώς η Καλιφόρνια αλλά και το Μάτι στην Αττική. Από πίσω κρύβονται τα ίδια λαμόγια. 

Ο σκοπός εκτός από το κέρδος, είναι να προωθήσουν και την παγκόσμια δικτατορία τους. 

Το έργο όπως βλέπει κανείς και στο άρθρο το έχει αναλάβει η VIRGIN που διαθέτει μέχρι και διαστημόπλοια.!! 
Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμμύδια, βρήκαμε ποιός έβαλε τις φωτιές

Ο κόσμος στην Αυστραλία θα πρέπει να ξεσηκωθεί, να ακυρώσει τα σχέδια απο τα λαμόγια, να βγεί στους δρόμους και να ζητήσει το κεφάλι τους στο "πιάτο".

ΕΠΕΙΓΟΝ – Πιθανή προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών στοιχείων (Κτηματολόγιο)

Πριν λίγες ώρες υπέπεσε στην αντίληψή μας, μετά από αναφορά-ερώτηση μελών μας, η παρακάτω ενέργεια η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Λόγω της σοβαρότητάς της, σε οποιοδήποτε από τα δύο πιθανά ενδεχόμενα (βλ. παρακάτω), σας ζητούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες. 

Τα μυστηριώδη αεροσκάφη που έχουν μπερδέψει τους κατοίκους του Κολοράντο για πολλές ημέρες

Σε έναν ερημωμένο χωματόδρομο, ο ουρανός φωτίζεται από αστέρια και μια κηρώδη ημισέληνο. Στη συνέχεια, μια μικρή σειρά από κόκκινα και λευκά φώτα αναβοσβήνουν γρήγορα, υποδηλώνοντας το τοπίο της υπαίθρου. Τα εναέρια αντικείμενα ταξιδεύουν βιαστικά στον ουρανό σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων πάνω από την πεδιάδα  και τις ανεμογεννήτριες.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα άλλο σέρνεται στον ορίζοντα. Και έπειτα ένα άλλο.Τα αεροσκάφη αιωρούνται πάνω από μια τεράστια έκταση γης έξω από μια μικρή πόλη στο Κολοράντο, την Τελευταία Ευκαιρία όπως την λένε.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ΑΟΖ «δένουν»

Η ante portas ΠτΔ είναι στον κύκλο Βενιζέλου - Γερμανών Πρασίνων, δηλαδή Σόρος μέσω Βαρουφάκη «οι υδρογονάνθρακες να μην βγουν ποτέ από τη θάλασσα». Εκπλήσσεστε;

Η εντιμότατη δικαστής από χθες παύει να κρίνεται για το επαγγελματικό της επίπεδο, το οποίο ουδείς φαντάζομαι θα αμφισβητούσε. Είναι πλέον άσχετο με το ρόλο. Αναλαμβάνει την ευθύνη του ρυθμιστή του πολιτεύματος.

Διπλάσιες οι αφίξεις ¨"προσφύγων τον Δεκέμβριο του 2019 σε σχέση το 2018

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή, που δόθηκαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα σε 190 περιστατικά συνελήφθησαν 6760 πρόσφυγες – μετανάστες και 7 διακινητές ενώ κατασχέθηκαν 37 σκάφη

Την ίδια στιγμή που παραγωγικοί φορείς και εκπρόσωποι σωματείων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο προετοιμάζονται για τις διήμερες κινητοποιήσεις για το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα εντυπωσιακή αύξηση παρουσιάζουν οι συλλήψεις προσφύγων και μεταναστών τον Δεκέμβριο του 2019 που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2018.

Democracy, λέμε !.... ΤΟ ..."ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΣΤΟΝ Τ Σ Ι Μ Ε Ν Τ Ο Λ Ι Θ Ο !!!!!!!


Στην 'σ@ατέ Ολέ', πατρίδα του Giannis Antetokounmpo , κάθε εαμοβούλγαρος μακάκας μπορεί να στείλει μήνυμα στον συνάνθρωπο με μία 'μολότοφ', ή έναν τσιμεντόλιθο!

Αλλά, όταν κάποιος θέλει να στείλει μήνυμα υπέρ της ζωής και κατά των εκτρώσεων το απαγορεύει το φασιστικό σκατίδιο.

Μία κλῖκα εἶναι...

Τι περίμενες; Μια κλίκα είναι τα καημένα τα παιδιά. 

Η φεμινίστρια Σακελλαροπούλου είναι αυτή που έβγαλε αθώα περιστέρα τον Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη.


Είναι αυτή που απέρριψε όλες τις προσφυγές κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! 



Mε την Σακελλαροπούλου θα πέσει και το άβατο στο Άγιον Όρος.

Τα πάντα θα ξεπουλήσουν....

Τι έγινε στη συνάντηση Μητσοτάκη – Χάφταρ πίσω από τις κάμερες?… Όλο το παρασκήνιο…

Τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Αρχηγό του Λιβυκού Εθνικού Στρατού Χαλίφα Χάφταρ 
στην συνάντησή του στο γραφείο του πρωθυπουργού στην Βουλή, περιγράφονται στο ενημερωτικό σημείωμα που εξέδωσε η ελληνική κυβέρνηση...

Καταγγελία Μόσχας για Α.Σακελλαροπούλου: «Επιλέχθηκε για ΠτΔ με αντάλλαγμα να παραδώσει σε ΗΠΑ τον Α.Βίνικ»

Κυβερνητικές πηγές στη Μόσχα προχώρησαν σε μια άνευ προηγουμένου καταγγελία σε βάρος της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής της νέας υποψήφια Προέδρους της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. 

Μια περίεργη… σκηνή περιείχε το επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» που προβλήθηκε την Κυριακή, Σας θυμίζει κάτι; (ΦΩΤΟ)

Μια περίεργη… σκηνή περιείχε το επεισόδιο 15 της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» που προβλήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στο Open.
Συγκεκριμένα περίπου 9 λεπτά πριν το τέλος του επεισοδίου εμφανίζεται η εξής ατάκα:
«Σχετικώς με την κατάσταση στα παράλια εκτιμούμε πως θα εξομαλυνθεί λίαν συντόμως με εποικισμό των περιοχών από μουσουλμάνους πρόσφυγες σε αντικατάσταση των υπό εκτοπισμό γηγενών πληθυσμών που ενοχλούν».

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ....»

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Ακούστε κάνοντας κλικ απο 1.02.58'' ΚΛΙΚ ΕΔΩ ως 1.10.55''τις φοβερές καταγγελίες που κάνει η Ειρήνη Μαρούπα...

Mr Bitcoin για Σακελλαροπούλου: Έδωσε το κεφάλι μου επί πίνακι- Θέλουν να με εξοντώσουν για τις γνώσεις μου



Τι δήλωσε ο Αλεξάντερ Βίνικ μέσα από το νοσοκομείο, όπου κρατείται φρουρούμενος και σε πλήρη απομόνωση, ενώ διανύει την 28η ημέρα απεργίας πείνας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:...

«Είμαι ένας άνθρωπος χωρίς δικαιώματα, κρατούμενος παράνομα 30 μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να κατηγορούμαι για τίποτε.
Θέλουν να με εξοντώσουν για την τεχνογνωσία μου. Θέλουν το κεφάλι μου επί πίνακι, μόνο και μόνο για τις γνώσεις και τις τεχνολογικές μου ικανότητες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters