Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Η Απάτη Ροκφέλερ-Μπάιντεν Καταρρέει Καθώς ο Κόσμος την Αποστρέφεται

Benjamin Fulford 29/3/2021
Το πραξικόπημα που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την οικογένεια Ροκφέλερ και τους σκλάβους της του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων καταρρέει, καθώς ο κόσμος αποστρέφεται αυτή την αποτρόπαια εγκληματική οικογένεια.  Μετά την έξοδο του Ντόναλντ Τραμπ, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της ελίτ εξουσίας ότι η ψεύτικη προεδρία του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται σε ταινία καταστροφής. 

Νίκος Αντωνιάδης: ΕΛΑΤΕ “ΓΙΑΤΡΟΙ” ΚΑΙ “ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΤΕΣ” ΠΟΥ “ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ “ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ” ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ “ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!!

ΕΛΑΤΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΔΗΚΕΣ, ΡΟΖΟΙ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΔΕΣ !!!
ΕΛΑΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !!!
ΔΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ !!!!!!!!!!!!
ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ “ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ” ΟΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ !!!!!!!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΤΣΙΟΣ, 80 ΕΤΩΝ ,
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ Α΄ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ – ΚΟΒΙΝΤ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ,
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ,

Γνωστός γιατρός χάνει άδεια επαγγέλματος επειδή πληροφορεί γονείς για κινδύνους εμβολίων


Απο Κίμων Πετρόχειλος 

Γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί «αντιρρησίες» μεταξύ των παιδιάτρων σχετικά με τα παιδικά εμβόλια; Ίσως οι ακόλουθες πληροφορίες υπονοούν το λόγο. Γράφει ο Τζέρεμι Χάμοντ στο Ενημερωτικό του Δελτίο, 27 Μαρτίου 2020, ΗΠΑ:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters