Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Kαλλιτεχνικό Εργαστήρι Του Φειδία Με 130 Αρχαία Αγάλματα Κάτω Από Την Ακρόπολη Και Το Υπουργείο Πολιτισμού Το … Αγνοεί !!!

Agalmata.
Κάποιοι από τους πολλούς επίσημους αριθμούς πρωτοκόλλου που έχει πάρει η υπόθεσις… κι όμως παραμένει θαμμένη, κι αυτή όπως και το εργαστήριο κάτω από την Ακρόπολη!!! Και μάζι μ” όλα αυτά, η Αλήθεια και η Ιστορία!

Μερκούρη, Μικρούτσικος, Βενιζέλος, Σταϊκούρας, Καραμανλής, Βουλγαράκης, Λιάπης, Γερουλάνος, έθαψαν το αρχαίο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών»!!!
Μια παράξενη ιστορία πλανάται – χρόνια τώρα – στα στέκια των αρχαιοφίλων, και που εάν είναι αλήθεια, εκθέτει όλους τους υπουργούς Πολιτισμού αυτής της χώρας – από την Μελ. Μερκούρη και μετά! – καθώς και σύσσωμο το υπουργείο!..
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά…
Δυο φίλοι κατά την διάρκεια κάποιων εργασιών στην Πλάκα – στον αρχαιότερο οικισμό της Ευρώπης, κατά κάποιους – ανασύροντας μια πλάκα, ευρέθησαν πάνω από μια αραχνιασμένη τρύπα. Από περιέργεια, άναψαν δυο εφημερίδες, τις πέταξαν μέσα και είδαν πως υπάρχει βάθος. Εισέρχονται – αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο – και ευρίσκονται – απ” ό,τι λένε – σε έναν υπόγειο θάλαμο, με πάρα πολλά αρχαία ελληνικά αγάλματα!
Αμέσως απευθύνθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού και μάλιστα στην ίδια την υπουργό, τότε, Μελίνα Μερκούρη… Φωνή βοώντος… Οι υπουργοί αλλάζουν (άλλωστε αυτοί έρχονται και παρέρχονται, είναι περαστικοί και αναλώσιμοι, ασχέτως εάν φαντάζονται πως είναι αιώνιοι, αλλά τα προβλήματα μένουν) και ο άνθρωπος αυτός (ο κ. Κ. Κυπαρίσσης εν προκειμένω) επέμενε να τους ενημερώνει γι” αυτό που είδαν τα μάτια του… Ήταν δε, γνωστός στους κύκλους του υπουργείου, γιατί – συν τοις άλλοις – είχε βρει ένα άγαλμα της Μοίρας Κλωθούς, είχε ενημερώσει το υπουργείο, το οποίο εσκόπευε να τον αποζημιώσει (ΥΠΠΟ/ΔΙΛΑΠ/Γ/2612 π.ε./42486 π.ε./1.3.1988, με δυο φωτο συνημμένες).
Αλλά, για την… ταμπακιέρα, το υπόγειο «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών» – όπως ο ίδιος το όνομάσε – με τα 130 αγάλματα… ουδείς λόγος! Ας πω εδώ, πως ο κ. Κυπαρίσσης ιστορικώς έχει ένα δίκιο, λέγοντας πως ίσως να πρόκειται για ένα «μαρμαρογλυφείο», δεδομένου ότι κάπου θα πρέπει να φυλάσσονταν οι μήτρες των μεγάλων καλλιτεχνημάτων της Ακροπόλεως, ούτως ώστε σε περίπτωση φθοράς να αντικατασταθούν…
Ας δούμε όμως τι περιγράφει ο ίδιος, σε νέα επιστολή του προς τον υπ. Πολιτισμού, Ευ. Βενιζέλο (20.8.2003):
«Στην περίοδο Μελίνας Μερκούρη έκανα δύο φορές αιτήσεις για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών». Πιθανόν 99% του Αθηναίου Φειδία και ονομάζω τα εξής:
Από τις οικοδομικές εργασίες ο εκσκαφέας επέταξε ένα μάρμαρο, δηλαδή πλάκα 2 μ. και παρουσιάσθηκε ένα άνοιγμα σε στυλ πηγαδιού, καλυμμένο με στρώμα αράχνης. Πέταξα αναμμένη εφημερίδα και τότε και με τις ακτίνες του ηλίου, είδα πως υπήρχαν σκαλοπάτια. Τελειώνοντας τα σκαλοπάτια σε βάθος 3 μ. και παραπάνω υπήρχε αίθουσα. Και δεξιά στην καμάρα, δεξιά της στοάς, ήταν μία θεά! Γύρω στο 1,80 μ.! Αριστούργημα! Και από την αριστερή μεριά του προσώπου ήταν ακατέργαστη. Στην δεξιά μεριά ήταν ένα λεοντάρι. Δίπλα ο Διογένης γυμνός, όπως τον εγέννησε η μάνα του, και η θεά Αθηνά. Δεξιά και αριστερά στο τούνελ της καμάρας ολόσωμα συνεχόμενα αγάλματα στα 20 μ. Δεν υπάρχει οξυγόνο. Και το τούνελ συνεχίζεται. Αλλά θέλει φωτισμό.
Το νούμερο των αγαλμάτων είναι σε τριψήφιο αριθμό. Μετρήθηκαν και κόρες δεξιά και αριστερά. Στα τειχεία υπάρχουν ανάγλυφα, πιθανότατα να είναι 50% τα «Ελγίνεια», να τα είχε προβλέψει ο Φειδίας για κάποια φθορά των χρόνων.
Επίσης έχω κάνει αίτηση και στην περίοδο Μικρούτσικου. Βαστάω ημερομηνίες και αριθμούς πρωτοκόλλου για όλα αυτά.
Παρακαλώ να ενημερωθεί οπωσδήποτε ο υπουργός Πολιτισμού, να μην την πνίξουμε την υπόθεση, όπως και τις προηγούμενες φορές. Εγώ μπορώ να σας το υποδείξω το μέρος του τούνελ, με όλα αυτά τα οποία αναφέρω»…
Αυτά αναφέρει ένας Έλλην πολίτης, σε Έλληνες υπουργούς Πολιτισμού της Ελλάδος (δις στην Μελ. Μερκούρη, στον Θ. Μικρούτσικο, και στον Ευ. Βενιζέλο) και δεν κινείται κανείς τους! Δεν δίνει ουδείς σημασία! Δεν δίνει καμμιά εντολή στην Αρχαιολογική Υπηρεσία – η οποία, ως κράτος εν κράτει, ακόμη και για την υπόνοια υπάρξεως αρχαίου θραύσματος σταματά οικοδομικές εργασίες – να πάει να ελέγξει το βάσιμον των αναφερομένων…
Ενδιαμέσως δε, αναφέρει πως αιτήθηκε 10 φορές να συναντηθεί με την υπ. Πολιτισμού Ά. Ψαρούδα-Μπενάκη, για να την ενημερώσει για το θέμα, κι αυτή η συνάντησις δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ… Επίσης, ενημέρωσε και τον κ. Γ. Σταϊκούρα (ως δ/ντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της ΝΔ)…
Ο καιρός περνά… Γίνεται πρωθυπουργός – και υπουργός Πολιτισμού – ο Κ. Καραμανλής. Νέα – 4η – αίτηση (6.12.2004). Τον ενημερώνει πως πρόκειται για το «μαρμαρογλυφείο των Αθηνών», πως υπάρχει τριψήφιος αριθμός ολόσωμων αγαλμάτων, 15 κόρες, άγαλμα του Διογένους να κρατά τα μάγουλά του, κ.ά. ημιτελή… Επίσης, προσθέτει, πως υπάρχει και κατοικία, πηγάδι με σκαλοπάτια, αίθουσα προς Ν., με διακλαδώσεις που κανείς δεν ξέρει πού φθάνουν… Και ζητούσε ακρόαση γιατί έχει κι άλλα να του πει, αλλά από κοντά «κεκλεισμένων των θυρών»… Κι όλα αυτά, «για να δοξασθεί η Ελλάδα μας», όπως σημείωνε… Ο πρωθυπουργός και υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδος, Κ. Καραμανλής, δεν του απάντησε ποτέ…
Ο καιρός περνά… Γίνεται υπουργός Πολιτισμού ο Γ. Βουλγαράκης. Νέα – 5η – αίτηση (12.9.2006). Συμπληρωματικά στα παραπάνω του αναφέρει πως υπάρχει και μεταλλικό ολόσωμο άγαλμα του Αιπύτου[1] να κρατά με το δεξί του χέρι ηνία αλόγου, και στο αριστερό του πόδι τυλιγμένο ένα φίδι, όλα σε φυσικό μέγεθος… Τον προκαλεί να βγει στην τηλεόραση σε αντιπαρέθση με αρχαιολόγους… Ζητούσε άδεια, να εισέλθει με αρχαιολόγους, να επιβλέπουν άτομα από το υπ. Πολιτισμού, ο ίδιος ο υπουργός εάν θέλει, να παρίστανται τα κανάλια, κλπ. Και τον ενημερώνει πως αυτά εντοπίζονται απλώς και με ανιχνευτές μετάλλων, από την επιφάνεια (δηλ. χωρίς καν να σάψουν)… Και αυτός ο Έλλην υπουργός Πολιτισμού εποίησε την νήσσαν…
Επανέρχεται υποδεικνύοντας το εν λόγω οικόπεδο με επιστολή του προς τον γεν. γραμματέα του ΥΠΠΟ, κ. Χρ. Ζαχόπουλο και την Α΄ ΕΠΚΑ (12.3.2007). Και, ω, του θαύματος, ο Χρ. Ζαχόπουλος, ο προϊστάμενος της Α΄ ΕΠΚΑ, Αλ. Μάντης, και κλιμάκιο (κατάπληροφορίες μου 15μελές) του ΥΠΠΟ, καθώς και με τους εκπροσώπους του κ. Κυπαρίσση, μεταβαίνει αυθημερόν στο υποδειχθέν οικόπεδο – ως όφειλε να κάνει (αρ. πρωτ. 2282/12.3.2007)! Ο δε Χρ. Ζαχόπουλος ευχαριστεί τον κ. Κυπαρίσση για την υπόδειξη και του αναφέρει πως «εάν η δήλωση και υπόδειξη επιβεβαιωθεί, θα υπάρξει ηθική αναγνώριση της πράξης και υλική αμοιβή στο πλαίσιο των διατάξεων του ν. 3028/2002» (αρ. πρωτ. ΕΜΠ 21/12.3.2007). Αλλά η Αρχαιολογική, που κάνει άνω-κάτω ό,τι θέλει για ψύλλου πήδημα, για μια τόσο σοβαρή καταγγελία, αρκέσθηκε να πει πως «λόγω της ασφαλτόστρωσης του υπαίθριου χώρου στάθμευσης και της χρήσης του ανωτέρω χώρου από επιχείρηση στάθμευσης αυτοκινήτων, δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευθεί το βάσιμο της υποδείξεως»!!! Και απεφασίσθη «να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για την εξακρίβωση της υποδείξεως»… Μετά απ” αυτήν την «αυτοψία» Ζαχόπουλου, τα γεγονότα που επακολούθησαν με το άτομό του είναι γνωστά… Ο Χρ. Ζαχόπουλος έφυγε – όπως έφυγε – από την μέση, και η υπόθεσις ξανα-ενταφιάσθηκε στο υπόγειό της…
Ο καιρός περνά… Νέος υπουργός Πολιτισμού ο Μιχ. Λιάπης. Δυο νέες αιτήσεις του κ. Κ. Κυπαρίσση (4.6 και 12.8.2008), στις οποίες αναφέρεται η αυτοψία Ζαχόπουλου, καθώς και οι 28χρονες προσπάθειές του να πείσει τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον πολιτισμό αυτής της χώρας, να ενδιαφερθούν για τον πολιτισμό της, τον λαμπρότερο πολιτισμό του πλανήτου!
Ώσπου γνωστοποιείται το θέμα στο κόμμα του ΛΑΟΣ, και δυο τότε βουλευτές του, ο κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδης και ο κ. Αθ. Πλεύρης κάνουν (μια ασύντακτη και προχειρογραμμένη, κατά τ” άλλα) ερώτηση στην Βουλή (20.5.2010), η οποία έλεγε τα εξής:
«Σύμφωνα με καταγγελίες ενός συμπολίτη μας, σχετικά με κάποια αρχαιολογικά εύρήματα επί της οδού [……..] που ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, μας ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου τα εξής έγγραφα με αριθμούς πρωτοκόλλων: 1064/15-03-1989, 5176/26-08-1994, 46017/20-08-2003 και 21/12-03-2007, αλλά οι απαντήσεις αυτών ήταν αρνητικές ως προς τα συγκεκριμένα ευρήματα.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Εχει ελεγχθεί ο συγκεκριμένος χώρος και αν ναι ποτέ έγινε χρονικά και ποια ήταν τα. επίσημα αποτελέσματα των ερευνών;».
Και έρχεται το μεγαλείον της απαντήσεως του υπουργείου, δηλ. του επίσημου ελληνικού κράτους. Η μνημειώδης απάντησις την οποία υπογράφει ως υπ. Πολιτισμού ο κ. Π. Γερουλάνος, λέει ανάμεσα στ” άλλα διαδικαστικά, τα εξής (αντιγράφεται με τις ανορθογραφίες της):
«Σε απάντηση της […] ερώτησης των βουλευτών κ. Σπ.-Άδ. Γεωργιάδη και Αθ. Πλεύρη και σύμφωνα με τα στοιχεία που έθεσαν υπόψη μας οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, σας γνωρίζουμε τα εξής:
Ο κ. Κυπαρίσσης, κάτοικος Αθήνας, επί της οδού […], με επιστολή που απεύθυνε στις 12.03.2007 στον τότε Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Χρήστο Ζαχόπουλο, ανέφερε την ύπαρξη κινητών και ακίνητων αρχαιοτήτων στο οικόπεδο επί της οδού […], το οποίο χρησιμοποιείται από ιδιώτη ως υπαίθριος σταθμός στάθμευσης.
Στις 12.03.2007 πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο εν λόγω ακίνητο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠ.ΠΟ., του Προϊσταμένου της Α” ΕΠΚΑ, κ. Αλέξανδρου Μάντη, καθώς και των εκπροσώπων του κ. Κυπαρίσση, κ.κ. Ιωάννας Κονδύλη και Γρηγορίου Καρυώτη. Η ύπαρξη ασφάλτου στο χώρο δεν επέτρεψε την εξακρίβωση της ύπαρξης αρχαιοτήτων.
Στη συνέχεια, η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με την υπ” αρ. ΥΠΠΟ/ΓΔΑΠΚ/ΑΡΧ/Α1/Φ1/25741/1317/23.04.2007 απόφαση ενέκρινε τη διεξαγωγή συστηματικής ανασκαφής περιορισμένης χρονικής διάρκειας από την αρμόδια Α” ΕΠΚΑ, σύμφωνα με το άρθρο 36, παρ.15 του Ν. 3028/2002.
Ακολούθησαν, σε εφαρμογή της προαναφερθείσας Υπουργικής Απόφασης, το έγγραφο της αρμόδιας Α” ΕΠΚΑ, με αρ. πρωτ. 3806/15.06.2007 με το οποίο οριζόταν η διεπιστημονική ομάδα που θα διεξήγαγε την ανασκαφή, απαρτιζόμενη από προσωπικό της Εφορείας, το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και ο οικονομικός προϋπολογισμό τους, το έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με το οποίο η αρχική Υπουργική Απόφαση τροποποιήθηκε ως προς τα ονόματα των ιδιοκτητών του ακινήτου, καθώς και δυο έγγραφα της Υπηρεσίας προς τους ιδιοκτήτες του ακινήτου, […] με τα οποία ζητήθηκε η έγγραφη συναίνεσή τους, προκειμένου να διεξαχθεί η εγκριθείσα ανασκαφική έρευνα, που όμως δεν έτυχαν απάντησης.
Ύστερα από τα παραπάνω, και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το ακίνητο επί της οδού […], στην περιοχή της Πλάκας ανήκει σε ιδιώτες και, επιπλέον, ενοικιάζεται σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο το χρησιμοποιεί ως ενοικιαζόμενο χώρο στάθμευσης οχημάτων, είναι σαφές ότι η Υπηρεσία δε μπορούσε να επέμβει στο εν λόγω οικόπεδο, χωρίς να έχουν, προηγουμένως, ρυθμιστεί θέματα που συνδέονται με τη «στέρηση χρήσης» του ακινήτου και τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε ενδεχομένως να καταβληθούν, τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στον ενοικιαστή του ακινήτου, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 19 του Ν. 3028/2002, «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς»».
Αυτά τα κωμικοτραγικά απάντησε η υπουργία Γερουλάνου! Ότι επειδή ένας ιδιώτης-ιδιοκτήτης δεν συναινεί να γίνει μια μικρή τρυπίτσα σε κενό κομμάτι ασφάλτου του οικοπέδου του, να περάσει απ” αυτό μια μικροκάμερα, να αποδείξει εάν υπάρχει ένα ολόκληρο υπόγειο εργαστήριο γλυπτών, ένας υπόγειος ναός ή ό,τι άλλο ισχυρίζεται ο κ. Κυπαρίσσης, κάτω από την Ακρόπολι Αθηνών (!!!), ή όχι, η επιστημονική και αρχαιολογική έρευνα στην Ελλάδα, η Ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, η παγκόσμια διαφώτιση για το μεγαλείον των προγόνων μας, πρέπει να πάψει… Και ότι μια αποφασισμένη επίσημα να διεξαχθεί συστηματική ανασκαφή, μπορεί ως εκ τούτου να μη γίνει ποτέ! Και ότι η περίπτωση αναγκαστικής απαλλοτριώσεως – ή τόσα άλλα νομικά εργαλεία – που παρέχει ο νόμος που επικαλείται ο κ. Γερουλάνος δεν μπορούν να ισχύσουν!
Αλλά και οι δυο βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι οποίοι έλαβαν αυτήν την απίστευτη απάντηση… μούλωξαν! Μουγγάθηκαν! Και ανάγκασαν τον κ. Κυπαρίσση με φίλους του, όπως τον κ. Θ. Ρουμπάνη, να αναζητούν δικαίωση και δημοσιοποίηση του θέματος σε δημοσιογράφους, σε τηλεοπτικές εκπομπές, άρθρα, κλπ.
Και δεν είναι η μόνη κατάπαυση και κατάχωση για την οποία βαρύνεται η υπουργία Γερουλάνου. Που θα πρέπει να συνδεθεί και με άλλα χρόνια πρόσωπα και πράγματα στο υπ. Πολιτισμού. Και ειδικά στην Πλάκα, στον Άλιμο, στο Χαϊδάρι… (Περισσότερα εν ευθέτω χρόνω).
Αλλά εάν γινόταν μια τέτοια ανασκαφή, θα απεδείκνυε μόνον δύο πράγματα:
1. Ή ότι το κ. Κυπαρίσσης είναι μυθομανής. (Αλλά η ψυχολογία λέγει πως ένας μυθομανής δεν επιμένει 32 χρόνια… Κάποτε και οι μανίες περνούν)…
2. Ή ότι λέει αλήθεια. Και το υπόγειο αυτό εργαστήριο όντως υπάρχει!
Ναι, αλλά τότε θα αποδεικνύονταν άλλα δυο πράγματα:
1. Ή ότι «κάποιοι» έμαθαν για το υπόγειο εργαστήριο, εισήλθαν και ξάφρισαν ό,τι υπάρχει εντός αυτού, οπότε και έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες,
2. ή ότι – εάν όντως οι περιγραφές αποδειχθούν όπως τις βροντοφωνάζει τόσα χρόνια ο κ. Κυπαρίσσης – όλοι όσοι έλαβαν γνώση αυτής της πληροφορίας και δεν έκαμαν τίποτε, θα αποδειχθούν νεκροθάφτες του ελληνικού πολιτισμού, που τοποθετήθηκαν σε αυτές τις καρέκλες με αυτήν την εντολή και ορκιζόμενοι αυτό το έργο… Πάλι, λοιπόν, αυτοί και οι εντολείς τους έχουν κάθε λόγο να κωλυσιεργούν τις έρευνες…
Εσείς βλέπετε κάποιον άλλον λόγο;
Κι έτσι, αρχαιολόγοι, υπουργείο, πολιτικοί, και άλλοι πολλοί παράγοντες (όπως εφοπλιστές και επιχειρηματίες που… κατοικούν, δραστηριοποιούνται κι… επεκτείνονται στην Πλάκα, καταπατώντας τείχη ολόκληρα κλπ.), όλοι σε έναν πανηγυρτζίδικο χορό, σιωπούν και θάβουν… Κι έρχονται δημοτικές εκλογές (και) για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας… Και κανείς υποψήφιος δεν έχει εντάξει στο πρόγραμμά του το ξεβρώμισμα της «συνοικίας των θεών», της Πλάκας από τον κόπρο του Αυγείου, έως τώρα…
Θα επανέλθω και με άλλα στοιχεία…
———————————————-
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
[1] Στα κείμενά του, ο κ. Κυπαρίσσης, γράφει για κάποιον «Έπιτο» ή «Έπητο». Τέτοιο όνομα όμως στην αρχαία μας Μυθολογία ή Ιστορία δεν υπάρχει. Ίσως λοιπόν, θεώρησα πως αναφέρεται ανορθόγραφα προς τον ήρωα Αίπυτο, τον υιό του Νηλέως και εγγονό του Κόδρου, του τελευταίου βασιλιά και αυτοθυσιαζόμενου ήρωος των Αθηναίων, για να σωθεί η πόλις του. Ο εγγονός του, Αίπυτος, έκτισε την πόλη Πριήνη Καρίας της Μ. Ασίας!
Οι άλλοι ήρωες με το όνομα αυτό έχουν σχέση με την Αρκαδία και την Μεσσηνία.
Γιώργος Λεκάκης
Στην ενότητα μας “Αρχαιολογία » μπορείτε να δείτε πολλά θαυμαστα ευρήματα!!!
* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!
palaixthon.gr

Ο Αιθέρας και Αυτοί που Ελέγχουν τον Γήινο Πολιτισμό

Αιθηρ


Από τα πανάρχαια χρόνια ο Αιθέρας είναι γνωστός στους Έλληνες.

Ο Αιθήρ σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία είναι και το Πυρ που δίνει ζωή, είναι ο σπινθήρας της ζωής για κάθε πλάσμα. Γενικά ο αιθήρ είναι για τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους η βάση της επιστήμης. Το πρώτο που εδιδάσκετο ο ‘επιστήμων’ (εκ του επι + ίσταμαι, στα περίφημα ‘Ελευσίνια μυστήρια’ ήταν το ταξίδι στον αιθέρα.


Ο μυημένος εδιδάσκετο την ‘αστρική προβολή’ ή ‘αστρικό ταξίδι’, δηλαδή την τεχνική του να βγάλει κανείς την ψυχή από το βιολογικό του σώμα, δηλαδή το ταξίδι του πνεύματος – ψυχής στον αιθέρα. Αυτοί ήταν οι πρώτοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, διότι έβλεπαν με τον οφθαλμό της ψυχής τους, τον ΝΟΥ ή ΝΟΑ, το βιολογικό τους σώμα , κάτω στη γη , καθώς έφευγαν στον αιθέρα. ΙΣΤΑΝΤΟ δηλαδή ΕΠΙ του βιολογικού τους σώματος.

Ο Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα. Ο Αιθέρας είναι η πέμπτη ουσία του σύμπαντος .Το περίφημο «Ε» που βρισκόταν στο ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς, αυτήν ακριβώς η πέμπτη ουσία είναι. Ο ΑΗΡ με το ΑΙΘΗΡ , σαν ιδεογράμματα διαφέρουν κατά το Ι και Θ που = ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ .Δηλ. είναι η διάσταση που κινείται ο Θεός και τα πνεύματά του .

Εδω μας έκοψαν τα ερπετοειδή την σύνδεση με τον πραγματικό Δημιουργό μας. Η ζωτική δύναμης, του Αιθέρα , ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται.

Ο Αιθέρας είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», δηλαδή όπως ακριβώς θεωρείται ότι είναι ο Θεός, στη χριστιανική ή και σε άλλες θρησκείες.Μεχρι τώρα το κατεστημένο, μας τον απόκρυψε και επέμενε αν και ο Τεσλα τους έβαλε γυαλιά ότι δεν υπάρχει Αιθέρας.

Στο περίφημο πείραμα C.E.R.N, φωτογραφήθηκε ένα νέο υποαταμικό σωματίδιο το μποζόνιο, το σωματίδιο του θεού , το άπιαστο σωματίδιο που οι φυσικοί αναζητούσαν εδώ και 40 χρόνια!

Είναι το θεμελιώδες σωματίδιο από το οποίο γεννάται η μάζα των άλλων σωματιδίων και σε τελική ανάλυση, η ύλη του σύμπαντος κόσμου!
Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο Αιθέρας .Αλλά ο Μανωλιος άλλαξε τα ρούχα του και τα έβαλε αλλιώς .

Τον αιθέρα που το κατεστημένο είχε μουλαρώσει και δεν παραδεχόταν την ύπαρξη τώρα το αντιλήφτηκαν ότι υπάρχει και το ονόμασαν μποζόνιο, το σωματίδιο του θεού. Άκουσαν οι παπάδες σωματίδιο του θεού , πανικοβλήθηκαν γιατί μπήκαν ξένοι στην στα χωράφια τους και πάνε οι αγράμματοι να τα βάλουν με την αφρόκρεμα των επιστημόνων όλου του κόσμου .

Κλείνω με την σκέψη ότι όποιος άνθρωπος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ για τον Αιθέρα , δεν πρόκειται ποτέ να κατασκευάσει μηχανές αντιβαρύτητας. Άρα θα παραμένει εγκλωβισμένος σε αυτόν τον πλανήτη.

Γι αυτό μας το κρύψαμε και πρόβαλαν τον Αϊνστάιν που συμφώνα με αυτόν δεν πρόκειται να ταξιδέψουμε στα άστρα μιας που αν ένα αντικείμενο τρέξει ίση με την ταχύτητα του φωτός γίνεται άπειρο.
ΜΕΣΩ 
aetos-apokalypsis.com
http://www.diadrastika.com/2016/05/itheras-afti-pou-elegchoun-ton-giino-politismo.html

Όταν αρχίζουν και γίνονται κατανοητά τα δεσμά αυτού του κόσμου..




Δεν ξέρω γιατί αλλά συνειδητοποίησα και μου έγινε πλέον κατανοητό ότι "άλλος" ελέγχει την ζωή μας εδώ σε αυτόν τον κόσμο, άρα και δεν έχουμε ούτε είχαμε ποτέ ελεύθερη επιλογή.


Αυτό που παρεμβαίνει, ότι κι αν είναι, γνωρίζει τα πάντα κι εγώ τίποτα.


Αυτό κι αν είναι άνιση κατάσταση που ονομάζουμε εμείς εδώ ζωή.


Κατανόησα ότι ενδύθηκα και απόκτησα ένα σώμα το οποίο είναι μια μηχανή που κινείται από έναν κεντρικό επεξεργαστή τον εγκέφαλο, και αυτός ο εγκέφαλος κατευθύνεται από τον δημιουργό του και όχι από εμένα, γιατί αν ήμουν εγώ θα είχα ότι αναζητούσα, την αλήθεια της ζωής.

Πως να νικήσω αυτή την μηχανή που με κατευθύνει μέσα από τις αισθήσεις τα συναισθήματα γεμάτα από ανεκπλήρωτες ανάγκες του σώματος;

από τις σιχαμερές αισθήσεις;

Ναι..απαρνιέμαι αυτόν τον ψεύτικο κόσμο γεμάτο από επιθυμίες και ανάγκες  ανεκπλήρωτες, γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που ζω, αλλά η μηχανή που με έχει σκλαβωμένο μια ολόκληρη ζωή μέσα από τις ακόρεστες επιθυμίες και ανάγκες της γεμάτη φόβους και ανασφάλειες..

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Το Μυθικό Πουλί Φοίνικας και η Επιστροφή των Θεών


Ιερό μυθικό πουλί. Η Φιλική Εταιρεία χρησιμοποίησε τον Φοίνικα ως σύμβολο του Ελληνικού κράτους που ξαναγεννιέται από τη στάχτη του. Ο Α. Υψηλάντης στη σημαία του Ιερού Λόγου και ο Καποδίστριας τον καθιέρωσε επίσημο έμβλημα του κράτους και το απεικόνισε πάνω στα νομίσματα και τις σφραγίδες. Από τον Ησίοδο τον -8ο αιώνα, έχουμε την αρχαιότερη αναφορά για τον Φοίνικα, που τον ταυτίζει με τον ήλιο και τον Θεό Απόλλωνα.

Κατά τον Ηρόδοτο είχε το μέγεθος του αετού και πούπουλα χρυσοκόκκινα (βιβλ. 2,73). Κάθε 500 χρόνια ερχόταν από την Αραβία στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου, μεταφέροντας το νεκρό πατέρα του, τον οποίο τύλιγε σε σχήμα αβγού μέσα σε σμύρνα και τον έθαβε στο ιερό του Ήλιου.


Ο Έλληνας ιστορικός Ηρόδοτος, λέει: «Δεν έχω δει ποτέ αυτό το πουλί παρά μόνο σε εικόνες. Μέρη του φτερώματός του έχουν το χρυσό χρώμα και άλλα βαθυκόκκινο και μοιάζει στο περίγραμμα και τις διαστάσεις με αετό. Το πουλί αυτό μοιάζει με μεγάλο αετό ή με ερωδιό με χρυσό και κόκκινο φτέρωμα αν και ο κινέζικος έχει πέντε χρώματα. Του δίνουν πολλές ηλικίες, 500 , 540 , 1000 , 1461 , 12.994 χρόνια.Αυτός είναι ο Φοίνικας που γνωρίζουμε, το πουλί που αναγεννάτε μέσα από τις στάχτες του».

Ο Φοίνικας δεν ζει με φρούτα ή λουλούδια, αλλά με μία υγρή κολλώδη ουσία, όπως το ρετσίνι, που ευωδιάζει λιβάνι. Μύρα η κομμιοφόρος.Κατά τον Πλίνιο ένας μόνο Φοίνικας υπάρχει σ` ολόκληρο τον κόσμο. Όταν γερνά, κατασκευάζει φωλιά με κλαδιά αρωματικών φυτών, τη γεμίζει με αρώματα και πεθαίνει καιόμενος μέσα σ` αυτή. Από τη στάχτη του ξαναγεννιέται και μεταφέρει τα λείψανα της προηγούμενης υπάρξεώς του μαζί και της φωλιάς του στην πόλη του Ήλιου για ταφή.

Ο Πλίνιος ο πρεσβύτερος γράφει ότι: «Ο Φοίνικας ζούσε 1.460 έτη και οι ενδείξεις της επιστροφής του δίνονταν από τις κινήσεις των αστέρων». Ο Πλατωνικός Φιλόσοφος Κέλσιος, στο έργο του «Αληθής Λόγος», μας λέει: Ένα πουλί της Αραβίας, ο Φοίνικας, κουβαλά στην Αίγυπτο τον νεκρό πατέρα του τυλιγμένο σε σμύρνα (βαλσαμόδεντρο) και τον αποθέτει στο τέμενος του ήλιου.

Ο Οβίδιος μας λέει, ο Φοίνικας έρχεται από την Ασσυρία, αλλά αυτό το πουλί εμφανίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου. Όλα αυτά τα πουλιά έχουν ταυτιστεί με τον ήλιο και μοιάζουν πολύ στο πουλί που περιγράφει ο Οβίδιος. Ο Οβίδιος στο έργο του «Μεταμορφώσεις» γράφει τα εξής για τον Φοίνικα: «Ο Φοίνικας, όπως τον ονομάζουν οι Έλληνες, είναι ένα μυθικό πουλί, που αναγεννάτε από την τέφρα του. Είναι ένα ιερό πουλί που έρχεται πάντα από την ανατολή και φέρνει τον πατέρα του βαλσαμωμένο μέσα σε μια σφαίρα γεμάτη μύρο και πηγαίνει και την αφήνει μέσα στον ναό του Ηλίου της Ηλιούπολης. Εκεί χτίζει και την φωλιά του στην πέτρα του ηλίου, και από εκεί χανόταν μέσα στις φλόγες όταν ήθελε να φύγει. Οι Αιγύπτιοι ονόμαζαν το πουλί αυτό «Μπενού» και το ταύτιζαν με τον θεό Ατούμ, θεό της δημιουργίας, κατόπιν με τον Ρα και τέλος με τον Όσιρι. Τα κείμενα των πυραμίδων τοποθετούν το γεγονός της δημιουργίας και των Ζεπ Τεπί (θεοί) στην Ηλιούπολη, στον «Ναό του Φοίνικα».

Σύμφωνα με την παράδοση, ο Φοίνικας, αυτό το εξαίσιο πουλί, εμφανίζεται σαν από θαύμα πάντα από τον ανατολικό ορίζοντα κατά την διάρκεια παγιωμένων σημείων του ουρανού, για να αναγγείλει την αρχή μιας νέας κοσμικής εποχής. Επέστρεφε στην Ηλιούπολη αναγεννημένος κάθε 1.460 χρόνια, όταν έκλεινε ο Σωθικός (Σειριακός) κύκλος, ο οποίος και ονομαζόταν «Ιδανικό Νέο Έτος» και συνέπιπτε με την ηλιακή αύξηση του Σειρίου.

Οι περισσότεροι σύγχρονοι ερευνητές της αρχαίας αιγυπτιακής θρησκείας αναφέρουν ότι τα μυστήρια της Αιγύπτου ή «Μυστήρια του Όσιρι» θεσπίστηκαν από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, που ήταν παιδαγωγός του Όσιρι. Σχεδόν όλες οι πληροφορίες για τα αιγυπτιακά Μυστήρια προέρχονται από τον Έλληνα ιστορικό Ηρόδοτο. Έδρα των αιγυπτιακών μυστηρίων ήταν η πόλη Άβυδος, με τον μεγαλοπρεπή ναό του θεού «Ήλιου – Ρα». Όμως τα πιο μεγάλα και τα πιο ιερά μυστήρια της αιγυπτιακής θρησκείας ήταν τα «Μυστήρια του Φοίνικα» στην Ηλιούπολη.

Ο Φοίνικας ήταν ένα ιερό πουλί γνωστό σαν «Πνεύμα του Αναστημένου Όσιρι», το οποίο, σύμφωνα με τις θρησκευτικές δοξασίες της Αιγύπτου, ζούσε στον αστερισμό του Σειρίου. Ήταν το θεϊκό σύμβολο του Όσιρι και δήλωνε την αναγέννηση, η οποία άρχιζε από το «Μέγαρο του Φοίνικα» της Ηλιούπολης, όπως αναφέρουν τα κείμενα της πυραμίδας Τεξτς. Ο Γερμανός φιλόλογος Αδόλφος Έρμαν αναφέρει τα εδάφια των ταφικών μνημείων στα οποία είναι γραμμένα τα εξής: «Η ψυχή του Όσιρι κατοικεί στο πουλί Μπενού (Φοίνικας)». Ο ίδιος ο Όσιρις λέει: «Είμαι ο μεγάλος Φοίνικας που είναι το Ένα. Είμαι ο Όσιρις που έρχομαι από τον Σείριο. Είμαι ο επιβλέπων των πάντων».


Ο Πλούταρχος εξηγεί, ότι όλα τα ονόματα των Αιγυπτίων Θεών είναι Ελληνικά, και τα μετέφεραν στην Αίγυπτο, από την Ελλάδα οι εκάστοτε μεταναστεύσαντες Έλληνες.

Επί πλέον (ο Πλούταρχος) ως ιερέας του Απόλλωνος στους Δελφούς, μας φανερώνει ότι η θεά Αθηνά και η Ίσις, είναι το ίδιο πρόσωπο, η ίδια θεότης με διαφορετικό όνομα. Καθώς και ο θεός Ώρος ταυτίζεται υπό των Ελλήνων με τον Απόλλωνα. Δηλαδή οι (αρχαίοι) Αιγύπτιοι και οι Έλληνες είχαν τους ίδιους Θεούς με διαφορετικά ονόματα και αυτό μας υποδεικνύει κοινή καταγωγή μεταξύ τους.

Ο Πλούταρχος στο έργο του «Περί Ίσιδος και Οσίριδος» μας δηλώνει ότι η θεά Ίσις συμβολίζει το άστρο του Κυνός Σείριον ή Σώθιν «Εγώ ειμί η εν τω άστρω τω Κυνί επιτέλλουσα, κατακολουθών τω Ωρίωνι τω αστερισμώ του Οσίριδος» (Δαμάσκιος παρά Hopner). «Υπό των Ελλήνων(συνεχίζει ο Πλούταρχος) Κύων καλείται η ψυχή της Ίσιδος, Σώθις δε υπό των Αιγυπτίων, Ωρίων δε, η ψυχή του Ώρου, η δε ψυχή του Τυφώνος, Άρκτος. Οι δε ψυχές τους λάμπουν ως άστρα στον ουρανό. Επί πλέον αναφέρει «τον Θεό Όσιρι, ως στρατηγό και πλοίαρχο του Κανώβου, το οποίον πλοίο, ονομάζουν οι Έλληνες ΑΡΓΩ».

Ο αστερισμός Της Αργούς, δεν απέχει μακριά από τους αστερισμούς του Ωρίωνος και του Κυνός, από τους οποίους ο πρώτος εθεωρείτο ως ο ιερός αστερισμός του Ώρου και ο δεύτερος τηςΊσιδος». Ο Όσιρις, εξομοιώθηκε με πολλές θεότητες του Ελληνικού πάνθεου, κυρίως δε με τον Διόνυσο και τον Άδη. Όντας αρχικά θεός της φύσης, ενσάρκωση του πνεύματος της βλάστησης, που πεθαίνει κατά το θερισμό και αναγεννάται όταν φυτρώνει ο σπόρος, ο Όσιρις λατρεύθηκε σε ολόκληρη την αρχαία Αίγυπτο ως θεός των νεκρών. Ο Όσιρις μαζί με τον Σέραπη χαρακτηρίζονταν Άζωνοι θεοί.


Σύμφωνα με πανάρχαιες παραδόσεις όλων των ιστορικών λαών του πλανήτη, οι Θεοί μας, τα ουράνια όντα, επιστρέφουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάθε 13.000 χρόνια στην αρχή ή στο τέλος ή και στο μέσον του ζωδιακού κύκλου, που διαρκεί 25.920 χρόνια. Σύμφωνα με μαρτυρίες αρχαίων ιστορικών, που αναφέρονται στο «Ημερολόγιο της Πέτρας» που υπήρχε στην επικάλυψη της μεγάλης πυραμίδας, προκύπτει ότι ο νέος «Κύκλος του Φοίνικα» συμπίπτει με το κλείσιμο της ζωδιακής τροχιάς της Γης, στις 21-12-2012 του ισχύοντος σήμερα ημερολογίου.

Πηγές: Αιθηρόη , E R E B U S – Windows Live ,
Γερασ. Καλογεράκη «Φως από την μεγάλη πυραμίδα» εκδόσεις Δίον,
Ελληνική Ελεύθερη Εγκυκλοπαίδεια,
 ΕΝΝΕΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ: ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ,
Περιοδικό «Ιερά Ελλάς».

ΜΕΣΩ xemandrios1

 http://www.diadrastika.com/2012/02/2012-9.html

Ποιοι ΤΥΠΩΝΟΥΝ και ποιοι διαχειρίζονται τα ΧΡΗΜΑΤΑ στον ΚΟΣΜΟ (βίντεο)


Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και να προσέξουμε πως το αμερικανικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί και στην Ευρώπη…

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:»Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.»Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;

Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)


Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.

Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!)

Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): «Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».

Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald) δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν και στην Κύπρο να αναλογιστούμε το εξής: το ευρωπαϊκό νόμισμα (euro) τυπώνεται και διαχειρίζεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της τα διορίζει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (οι σύνοδος των ηγετών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΕΕ). Στην ΕΚΤ συμμετέχουν όλες οι κεντρικές «εθνικές» τράπεζες των κρατών μελών της ΕΕ. Μία από αυτές της Τράπεζες είναι και η Τράπεζα της Ελλάδος, της οποίας τον Διευθυντή ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κανονισμό.
ΟΜΩΣ!!!
Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μόνο κατ’ όνομα τράπεζα της χώρας μας. Ο Διοικητής και οι δύο Υποδιοικητές διορίζονται με Προεδρικό Διάταγμα με εξαετή θητεία.
Φυσικά και δεν ανήκει στο Κράτος και στη Χώρα μας. Αντίθετα τα προνόμια και οι αρμοδιότητες είναι πρόκληση στη λογική μας και επιβεβαίωση όσων αναφέρονται πιο πάνω σχετικά με την Αμερική. Στο Καταστατικό της στο Άρθρο 5Α αναφέρονατι τα εξής: «κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, η Τράπεζα της Ελλάδος και τα μέλη των οργάνων της, δεν ζητούν ούτε δέχονται οδηγίες από την Κυβέρνηση ή οργανισμούς». Γιατί;
Γιατί απλούστατα η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι ελληνική. Εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μετόχων της και αναλαμβάνει σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΚΤ την έκδοση του κοινού νομίσματος (ευρώ). Στο άρθρο 72 του ίδιου καταστατικού αναφέρεται πως για την Τράπεζα της Ελλάδος ΔΕΝ εφαρμόζονατι οι διατάξεις περί ανωνύμων εταιριών και οι νόμοι περί Τραπεζών!!! Και επίσης στο άρθρο 73 αναφέρεται πως η Τράπεζα της Ελλάδος απαλλάσεται από παντός φόρου ή τέλους!!!
Ό,τι συμβαίνει στην Αμερική κατάφεραν να το εφαρμόσουν και στην Ευρώπη… Δυστυχώς.
Δείτε το παρακάτω βίντεο που αναλύει ολόκληρη την ιστορία πίσω από την τρέχουσα οικονομική κρίση και το πώς ο στόχος για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο κρύβεται πίσω από μια πολύ μικρή αλλά παρόλα αυτά πανίσχυρη «συμμορία» τραπεζιτών η οποία δρα ανενόχλητη πέρα από κάθε νόμο και κάθε κυβέρνηση.

The Money Masters [Greek Subtitles] from Zeitgeist Greece on Vimeo.

Ο εκ Πλειάδων Αχιλλέας και ο Κρυφός Λόγος Τρωικού Πολέμου


Όλοι έχουμε ακούσει, δει ή διαβάσει την Ιλιάδα, σε κάθε είδους μορφή. Αγαπημένος ήρωας όλων είναι φυσικά ο Αχιλλέας. Όμως, μία διαφορετική προσέγγιση, ματιά και αποκωδικοποίηση δείχνουν πως ούτε ο Αχιλλέας ήταν αυτός που νομίζουμε, ούτε ο Τρωικός Πόλεμος έγινε για τους γνωστούς λόγους… -d-

Από το βιβλίο του Β.Ι.Λυκιαρδοπουλου
Ι Λ Ι Α Δ Α
Η α λ η θ ι ν ή ι σ τ ο ρ ί α


Η αποκωδικοποίηση του βιβλίου ΑΛΦΑ της Ιλιαδας

Στίχος Α1 της ΙΛΙΑΔΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του, σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.

Α1.- Μηνιν αειδε ,θεα , Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην ,
[Την καταραμένη οργή του Αχιλλέα , του γιου του Πηλέα, τραγουδούσε η θεά]
Ερμηνεία του στίχου [Α1] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΙΛΙΑΔΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού, προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Η ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ
ΓΝΩΣΗ – Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Α1.- Μηνιν αειδε ,θεα , Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην ,
[Την καταραμένη οργή του Αχιλλέα , του γιου του Πηλέα, τραγουδούσε η θεά]

Όπως όλοι, όσοι έχουμε διαβάσει την Ιλιαδα, γνωρίζουμε, η υπόθεση της έχει να κάνει με την καταραμένη οργή του Αχιλλέα, εναντίον του αρχηγού της εκστρατείας Αγαμέμνονα.

Η αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κειμένου, από τον πρώτο στιχο, μας εξηγεί ,πως δεν πρόκειται για τίποτα άλλο, παρα την απόκτηση, κατοχή και χρήση ,ενός γενετικού κωδικα του Δια [βρισηίδα ]*, που τα δεδομένα της αναβαθμίζουν προς το καλύτερο την ηδη υπάρχουσα νοημοσύνη εξωγήινων, ανδρων –ηρώων- θεών , όπως ο Αχιλλέας.

*Βρισηίδα είναι κόρη του Βρισεα. Ο Αχιλλέας την άρπαξε όταν κυρίεψε την Τρωική πόλη Λυρνησσο.



Τόσο απλά, μαλώνουν για την ποιοτική τους αναβάθμιση. Για τον ίδιο λόγο έγινε και ο Τρωικός πόλεμος . Η ωραία Ελένη ,δεν είναι τίποτα άλλο παρα γενετικό υλικό, που κλάπηκε και χρησιμοποιήθηκε παράνομα από κάποιους άρχοντες του Τριγωνικού γαλαξία.
Η γνώση περιέχεται μέσα σε ένα νάνο- βίο-υπολογιστή, αόρατο και αθάνατο .Μια συμπαντική εγκυκλοπαίδεια, που χρειάζεσαι ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για την δεις .
Οι δημιουργοί του, Έλληνες, Κρονιοι, Ολύμπιοι θεοί * ,κράτησαν για τον εαυτό τους τον ΔΙΑ τον μοναδικό τέλειο νάνο-βίο-υπολογιστή , αυτόν με όλα τα δεδομένα και μοίρασαν στους υπόλοιπους λαούς, που δημιουργούσαν,τα «παιδιά» του.

Γενετικούς κώδικες, δηλαδή, με διαφορετικά δεδομένα – πληροφορίες .Έτσι, ηδη γνωρίζουμε πως στο γαλαξία Αργο ο καλύτερος και πληρέστερος Γ.Κ. του Δια έχει δοθεί στον Μενέλαο ,τον Αγαμέμνονα και τους λαούς που αντιπροσωπεύουν. Αυτό είναι το σύστημα αξιών που κυριαρχεί στο γαλαξία μας.

Εμείς ,όταν απαλλαγούμε από την διττή μας υπόσταση, θα γίνουμε ισοι με τους υπόλοιπους λαούς του Αργου, όχι όμως με τους Δαναούς του Μενέλαου.

Αυτή είναι η κατάρα του παρόντος σύμπαντος, κατά τον Όμηρο ,όλοι προσπαθούν να αναβαθμιστούν με ένα καλύτερο γενετικό κωδικα, σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, όπως ένας γαλαξιακός πόλεμος .

Ακόμη και ο ίδιος ο Αγαμέμνονας προσπάθησε να κλέψει την Χρυσηίδα, που στην ουσία είναι ο γενετικός κώδικας του Απόλλωνα ,αλλα όπως ηδη γνωρίζουμε δεν του βγήκε η προσπάθεια.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τον πρώτο στιχο με οδηγό τον άριστο στην κωδικοποίηση Όμηρο.
Υπάρχουν δυο θηλυκά ονόματα στον πρώτο στιχο της Ιλιαδος «μήνιν» και «θεά» . Το επίθετο « καταραμένη» απευθύνεται και στα δυο .

Η καταραμένη οργή [Μήνις] και η καταραμένη θεϊκή διπλή έλικα Βρισηίδα [θεά] που την προκάλεσε.

Το επίθετο [ ουλομενην = λουομένην ] απευθύνεται και στη Σελήνη [ Μήνη], τον δορυφόρο της ΓΗΣ, που λούζεται στο φως της ενεργειακής πηγής του αστρικού μας συστήματος ,του Ήλιου και αποτελεί στείρα γη με τεράστια σημασία, όπως ηδη γνωρίζουμε.

Ο Όμηρος φροντίζει, από τις πρώτες λέξεις ,να μας συνδέσει με τα δεδομένα που αποκαλύπτει ο αριθμός των στίχων των δυο Ομηρικών κειμένων, που έχουν άμεση σχεση με τον δορυφόρο της ΓΗΣ και την απόσταση του από αυτήν.

Εμπλέκει ,σοφά σε αυτή του την προσπάθεια, τον σημαντικότερο ήρωα του Τρωικού πολέμου, τον Αχιλλέα .

Αυτος είναι ,που από τα βάθη του χρόνου, μας παροτρύνει να ερευνήσουμε τα δεδομένα που δορυφόρου* της ΓΗΣ, διότι εκεί κρύβεται κάποιο μεγαλο μυστικό, που θα μας βοηθήσει να σωθούμε!!!

*ας μην ξεχνάμε, πως ο Όμηρος μας έχει ενημερώσει ηδη, για την ύπαρξη [2] δυο εγκαταλειμμένων εδώ και πολλα χρόνια, εξωγήινων βάσεων στη Σελήνη, από το βιβλίο άλφα της Οδύσσειας .Απορώ γιατί οι σημερινοί άρχοντες του πλανήτη μας δεν το ανακοινώνουν στους ταπεινούς υπηκόους τους !!!

Πρόκειται για το «κλειδί» που ξεκλείδωσε το μυαλό μου και άρχισα να βλέπω το τι πραγματικά αντιπροσώπευε η Οδύσσεια.

Ένα μήνυμα από τους δημιουργούς μας .

Η τεχνική κωδικοποίησης του Ομηρου στα καλύτερα της. Στις πρώτες [6] έξι λέξεις του κειμένου έχουμε τις εξής βασικές πληροφορίες .

1].- άμεση σύνδεση των δυο Ομηρικών κειμένων Οδύσσεια- Ιλιαδα με την προτροπή του συγγραφέα από το στόμα της θεάς [θα μπορούσε να ήταν και η Αθηνά ] να ερευνήσουμε τα δεδομένα της Σελήνης .

2].- το «θεά» είναι απρόσωπο .Σε ποια θεά αναφέρεται ο Όμηρος ;;; Η κυρίαρχη θεά είναι η Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα του ΔΙΑ ,όπως όλοι γνωρίζουμε.

3].- η «θεά» θα μας εξηγήσει που οφείλεται η «μήνις» – οργή του Αχιλλέα, προς το πρόσωπο του Αγαμέμνονα .

4].- η Βρισηίδα είναι θεά, δηλαδή, θεϊκός γενετικός κώδικας [ ουλομενην = λουομένην ] , αφού λούζεται μέσα στο θαλασσινό νερό του θεϊκού κυττάρου και είναι καταραμένη ,διότι εξ αιτίας της έρχονται σε σύγκρουση ο Αχιλλέας με τον Αγαμέμνονα .

5].- ο ηρωας Αχιλλέας κατάγεται από τον πλανήτη ΧΙΟ του νεφελώματος των Πλειάδων. Ένα αστρικό σύστημα που απέχει 440 έτη φωτός από το δικό μας και συνορεύει με τον αστερισμό του Κριού, στον ουράνιο θόλο.



Τι θα μπορούσαμε αλήθεια να πούμε για την Σελήνη, η τον Σεληνιακό μήνα των [27] ημερών εμείς που ζούμε σήμερα ;;;

Εμπρός ,λοιπόν, κάνετε το νοητικό άλμα .Τι σχεση έχει ο σεληνιακός μήνας των 27 ημερών, η τροχιά της Σελήνης περι την ΓΗ και η απόσταση της από αυτήν.
Συνδέστε τις τελείες .

Πως η πρώτη λέξη της Ιλιαδος συνδέεται άμεσα με τον αριθμό των στίχων της Οδύσσειας [12110] ;;;

Εμπρός, λοιπόν, όλοι εμείς που ζούμε σήμερα στον πλανήτη ΓΗ και είμαστε θυμωμένοι –οργισμένοι με όσα βιώνουμε , ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας κάνοντας το νοητικό άλμα να συνδέσουμε τους αναγραμματισμούς της λέξης [Μήνιν] με την απόσταση της Σελήνης από τη ΓΗ και τον μήνα των 27 ημερών της Σελήνης ,με τα μεγαλιθικά ταφικά μνημεία των Μυκηνών και της Αμφιπολης*.

*στην Αμφίπολη η αρχιτεκτόνισσα του μνημειου, θεά Αθηνά, μας δίνει τον θεϊκό αριθμό [27] από το εμβαδόν των θαλάμων ένα και τρία της ταφικής στοάς .Οι διαστάσεις τους είναι [6] μέτρα μηκος και [4,5] μέτρα πλάτος [6Χ4,5 = 27] Στις Μυκήνες, πάλι η Αθηνά ,μας δίνει την πύλη των λεόντων , ένα τέλειο τετράγωνο με διαστάσεις [2,7 Χ 2,7] και τον «θησαυρό του Ατρέα», το ύψος του θόλου είναι 13,5μ [2Χ13,5 = 27] και ταυτοχρονα το μηκος της ακτίνας του κυκλικου δαπέδου του είναι 7,29μ δηλαδή το τετράγωνο του 2,7 μ!!!

Τι προσπαθεί να μας πει ο Όμηρος ;;;

Ο Όμηρος απευθύνεται σε εμάς ,που ζούμε σήμερα στον πλανήτη ΓΗ, συμβουλεύοντας μας για τα εξής .

Όλοι εσείς που είστε οργισμένοι – θυμωμένοι από τον τρόπο που βιώνεται στον πλανήτη σας και από την πραγματικότητα της διττής σας υπόστασης, που εμείς οι δημιουργοί σας κληροδοτήσαμε, ακούστε προσεκτικά τις συμβουλές του ΔΙΑ. Ερευνήστε διεξοδικά τα δεδομένα του δορυφόρου σας [Σελήνη], αυτά που θα ανακαλύψετε είναι η αλήθεια και θα σας βοηθήσουν να σωθείτε.

Θα αποκτήσετε πληροφορίες για τον ΔΙΑ που έχετε ανάγκη , που σας λείπουν.

Τα δυο Ομηρικά κείμενα συνδέονται αιώνια από τον συγγραφέα τους . Κάνεις δεν δύναται πλέον να χαρακτηρίσει συμπτώσεις τα όσα έχουν αποκαλυφτεί, από τους στίχους των δυο κειμένων, σε σχεση με την Σελήνη και τον Ήλιο του αστρικού μας συστήματος.

Κάνεις δεν μπορεί να αρνηθεί την άμεση σχεση των πληροφοριών με τον γαλαξία και τους πολιτισμούς που ζουν εκεί.

Καθαρή αναφορά στους στίχους των δυο Ο.Κ. που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τα αστρονομικά στοιχεία της Σελήνης, για τον μελλοντικό ερευνητή.

Ο θεός του σύμπαντος, η Ελληνική, διπλή, βίο-νάνο-έλικα, υπάρχει και μας επιτρέπει να την δούμε και να την ερευνήσουμε.

Ο Αχιλλέας και οι Μυρμιδόνες του προέρχονται από τις Πλειάδες .

Ποιο όμως είναι το νεφέλωμα των Πλειάδων ;;;

“Πλειάδες ή Πλειάς ή Μ45 στην αστρονομία ονομάζεται μία «ανοικτή συστροφή» αστέρων, δηλαδή ένα ανοικτό αστρικό σμήνος, που ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου.

Από τους αστέρες του σμήνους των Πλειάδων είναι ορατοί με γυμνό μάτι μόνο έξι ή οκτώ, ενώ με το τηλεσκόπιο αποκαλύπτεται ότι το σμήνος αποτελείται από 2.500 περίπου αστέρες μέχρι του 17ου μεγέθους. Οι λαμπρότεροι από αυτούς έχουν ιδιαίτερα ονόματα και είναι οι κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης: Αλκυόνη, Μαία, Μερόπη, Ηλέκτρα, Κελαινώ, Ταϋγέτη και Στερόπη.

Όλοι οι αστέρες των Πλειάδων παρουσιάζουν την αυτή ιδία κίνηση, που καταμαρτυρεί την κοινή φυσική καταγωγή και ύπαρξη και άλλων φυσικών δεσμών μεταξύ τους. Επίσης, οι αστέρες αυτοί περιβάλλονται από διάχυτη νεφελώδη ύλη που καλείται συνολικά «νεφέλωμα των Πλειάδων».

Οι Πλειάδες απέχουν από τη Γη περίπου 440 ως 480 έτη φωτός»

Έχουμε όμως και άλλες πληροφορίες από τον πρώτο στιχο της Ιλιαδας.

Όλα δείχνουν ,πως ο Αχιλλέας κατάγεται από τον πλανήτη ΧΙΟ, του αστρικού νεφελώματος των Πλειάδων. Όλο το Αιγαίο τρεις γαλαξίες [Αργος –Ελλάδα – Τριγωνικός].

Είναι κυρίαρχος του διαστήματος με τα αστρικά του σκάφη και δημιουργεί μεγαλο αριθμό νεκρών στους αντιπάλους του με την μέθοδο του πολέμου που έχει επιλέξει, δημιουργώντας την δική του σχολή . Είναι αυτό που σήμερα αποκαλούμαι ανταρτοπόλεμο.

Η μέθοδος του είναι αστάθμητη ,αλλα παράγει αποτελέσματα, δεν τελειώνει τον πόλεμο, δημιουργεί όμως αταξία-χάος στις τάξεις του αντιπάλου ,καταστρέφει τους όποιους σχεδιασμούς του και δημιουργεί πόνο ,θλίψη και πολλούς νεκρούς .

Χρησιμοποιεί αποτελεσματικά ηχητικά, ηλεκτρομαγνητικά όπλα, επιχειρώντας με αυτή την μέθοδο.

Ο Όμηρος παρομοιάζει ,τα χτυπήματα του στρατού του Αχιλλέα, με το δάγκωμα της Οχιάς .
Πως όμως πρόεκυψε το πρόβλημα με τους Γενετικούς κώδικες ;;;

Ο Αγαμέμνονας από την στιγμή που χάνει την έλικα με την κωδικη ονομασία «ΧΡΥΣΗΙΔΑ», που θα τον αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο πνευματικά, διότι ανήκε σε Έλληνα, αθάνατο θεό [Απόλλωνα], αποφασίζει να πάρει από την κατοχή του Α. την έλικα «Βρισηίδα», ώστε αυτος να μην μπορέσει να αναβαθμιστεί στο επίπεδο του, πιθανόν.

Άρα, η κίνηση του Αγαμέμνονα γίνεται για να μην αποκτήσει πνευματική ανωτερότητα , η ισότητα, ο Α. και οι Μυρμιδόνες του.

Έχουμε όμως και παράπλευρη πληροφόρηση στο στιχο Α1 της Ιλιαδος κυρίως απορρέει από τον αναγραμματισμό του όρου [Πηληιαδεω] .

Μαθαίνουμε πως έχουμε τον ίδιο Γ.Κ. με τον Αχιλλέα αν εξαιρέσουμε την διττή μας υπόσταση.

Πως επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τους ομοίους του.

Ο Α. μας δεσμεύει να ερευνήσουμε την εε διότι υστερούμε σε γνώσεις.

Οι συμβουλές του προς εμάς να ερευνήσουμε τα δεδομένα της Σελήνης και του Γ.Κ. μας ταξιδεύουν αιώνια στο διαστημικό ,ηλεκτρομαγνητικό μανδύα – ματριξ.

Αυτό απλά σημαίνει πως οποιοδήποτε χαρισματικό άτομο στη ΓΗ δύναται να τις προσλάβει.
Ζούμε σε ένα πληροφοριακό σύμπαν ,όλες οι πληροφορίες είναι ηλεκτρομαγνητικής υφής και ταξιδεύουν αιώνια στο διαστημικό ματριξ. Το τελειότερο όργανο για να τις αποκτήσει οποιοσδήποτε είναι η εε, στον πυρήνα των εγκεφαλικών του κυττάρων.
Ο Αχιλλέας επίσης μας δίνει ελεύθερη πρόσβαση στην αστρική πύλη που οδηγεί στις Πλειάδες για να τον επισκεφτούμε.

* ΕΛΛΗΝΕΣ = διότι, κατά δήλωση τους, προέρχονται από τον πλανήτη Ελλάδα, του γαλαξία Ελλάδα [Ανδρομέδα].

ΚΡΟΝΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι αποτέλεσμα της δράσης της αστρικής σκόνης [ κρονιδης = κονιης δρ’[ω] – α45 και α81 ] και του βίο-ηλεκτρομαγνητισμού των αρχικών στιγμών της μεγάλης έκρηξης που δημιούργησε το παρόν σύμπαν.

ΟΛΥΜΠΙΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους ,ζουν στον ΟΛΥΜΠΟ , που συμβολίζει το παρόν σύμπαν, τον ιδανικό χώρο για αθάνατες οντότητες του είδους τους, από την στιγμή που κατανόησαν τα μυστικά του.

ΘΕΟΙ = διότι, κατά δήλωση τους, είναι σε θέση να δημιουργήσουν, από τα δομικά συστατικά του παρόντος σύμπαντος ,ότι θα μπορούσε να δημιουργηθεί, με κορωνίδα την έλλογη ,αθάνατη, ανθρώπινη ζωή , τον συμπαντικό, αθάνατο άνθρωπο.

Ο αναγραμματισμός του [ Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην]

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ουλομενην *.-[ ο Αχιλλέας γιος του Πηλέα την καταραμένη ].-Α1-μ
2588[5]=η Πληιαδεω Αχιληος ουλομενην *.-[ η = αλήθεια / πληιαδεω = αυτού του οποίου η καταγωγή είναι από τις Πλειάδες / η αλήθεια για τον γιο του αστερισμού των Πλειάδων / πλειάδες = οι επτά θυγατέρες του Άτλαντα και της Πληιονης Ο Δίας τις μεταμόρφωσε σε άστρα Αποτελέσαν το αστερισμό των Πλειάδων / ο Α. από τις Πλειάδες για την καταραμένη / “Πλειάδες ή Πλειάς ή Μ45 στην αστρονομία ονομάζεται μία «ανοικτή συστροφή» αστέρων, δηλαδή ένα ανοικτό αστρικό σμήνος, που ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου.

Από τους αστέρες του σμήνους των Πλειάδων είναι ορατοί με γυμνό μάτι μόνο έξι ή οκτώ, ενώ με το τηλεσκόπιο αποκαλύπτεται ότι το σμήνος αποτελείται από 2.500 περίπου αστέρες μέχρι του 17ου μεγέθους. Οι λαμπρότεροι από αυτούς έχουν ιδιαίτερα ονόματα και είναι οι κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης: Αλκυόνη, Μαία, Μερόπη, Ηλέκτρα, Κελαινώ, Ταϋγέτη και Στερόπη.

Όλοι οι αστέρες των Πλειάδων παρουσιάζουν την αυτή ιδία κίνηση, που καταμαρτυρεί την κοινή φυσική καταγωγή και ύπαρξη και άλλων φυσικών δεσμών μεταξύ τους. Επίσης, οι αστέρες αυτοί περιβάλλονται από διάχυτη νεφελώδη ύλη που καλείται συνολικά «νεφέλωμα των Πλειάδων».

Οι Πλειάδες απέχουν από τη Γη περίπου 440 ως 480 έτη φωτός.

Τα ονόματά τους δόθηκαν από τις επτά Πλειάδες από την Ελληνική μυθολογία” / ο Α. από τις Πλειάδες είναι οργισμένος με τον Αγαμέμνονα διότι του αφήρεσε την Βρισηίδα Πρόκειται για γενετικό κωδικα που ανήκε στον Α. ].-Α1

2588[5]= Πηλέ ΔΙΑ ηώ Αχιληος ουλομενην *.-[ πηλέ = πάλλω = / ηώ = η αυγή = η θεά ΗΩ σύζυγος του Τιθωνα τον οποίο εγκαταλείπει εγειρόμενη από του Ωκεανού και προηγείται του Ήλιου / η παλλόμενη αυγή του ΔΙΑ / το παλλόμενο φως της αυγής του ΔΙΑ = μπορεί να αναφέρεται σε λεπτομέρειες των ουράνιων σωμάτων σε σχεση με τον Ήλιο για τον ακριβή προσδιορισμό της θέσης του νεφελώματος των Πλειάδων / ο Α. είναι το παλλόμενο φως της αυγής του ΔΙΑ από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος λουομένην *.-[ την καταραμένη που λούζεται .Επειδή η οργή δεν μπορεί να λούζεται ,όμως η διπλή έλικα λούζεται στην κυριολεξία μέσα σε θαλασσινό νερό, η αναφορά γίνεται για τον θεϊκό Γ.Κ. που αντιπροσωπευει η Βρισηίδα / ο Α. από τις Πλειάδες είναι οργισμένος που του πήραν την θεϊκή, διπλή έλικα της Βρισηίδος].-Α1
2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος η Ούλον μεν *.-[ ούλον = ουλος [1]= ολόκληρος – ακέραιος – σώος / αυτή βέβαια η καταστρεπτική οργή = η Σελήνη βέβαια ακέραια η ότι έχει σωθεί από αυτήν/ την θεϊκή διπλή έλικα επιθυμεί πίσω ο Α. ακέραιη ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ουν μεν όλη *.-[ ουν = αληθινά / αληθινά βέβαια ολόκληρη την θέλει πίσω ο οργισμένος Α.].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος νου μεν όλη *.-[ νου = το μυαλό – η νόηση / αληθινά βέβαια ολόκληρη την θέλει πίσω ο οργισμένος Α. με όλα τα δεδομένα που φέρει ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος νέμου όλην *.-[ νεμω = βόσκω = Α.Ε. = αποκομίζω όλες τις γνώσεις της διπλής έλικας που έγινε η αιτία θυμού του Α.].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ε Ούλον μην*.-[ ούλον = ολόκληρο / μην = μήνας = ο Σεληνιακός μήνας / και ολόκληρο τον Σεληνιακό μήνα να ερευνήσετε με το μυαλό σας μας ενημερώνει ο Αχιλλέας από τις Πλειάδες ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος ε Ούλον μην’[η] *.-[ μήνη = η Σελήνη / τα δεδομένα του δορυφόρου σας της Σελήνης να ερευνήσετε μας ενημερώνει ο Α. από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος η εμον νου λ *.-[ η έλικα που της νοημοσύνης τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του Α. από τις Πλειάδες θα αναδιάρθρωνε = η έλικα που τον τριαδικό θεό μέσα στο μυαλό του Α. από τις Πλειάδες θα αναδιάρθρωνε ].-Α1

2588[5]= Πηληιαδεω Αχιληος εμον ουλή ν’[υ] *.-[ η έλικα που τον τριαδικό θεό μέσα στο μυαλό μου θα αναδιαρθρώσει τωρα ].-Α1

2588[5]=Πηληια Δεω Αχιληος Ουλομενην *.-[ δεω [1]= δένω –δεσμεύω –εμποδίζω / ο γιος του Πηλέα Αχιλλέας σας δεσμεύει τα δεδομένα της Σελήνης του ξερού βράχου που είναι δορυφόρος της ΓΗΣ και της εε να ερευνήσετε].- Α1

2588[5]=Πηληια Δεω Αχιληος Ουλομενην *.-[ δεω [2]= είναι αναγκη υστερώ –υπολείπομαι / ο γιος του Πηλέα από τις Πλειάδες Α. σας ενημερώνει πως έχετε ανάγκη τις πληροφορίες αυτές διότι υστερείται σε γνώσεις].- Α1

2588[5]=Πηλη δια εω Αχιληος Ουλομενην *.-[ πηλη = πύλη = αστρική πύλη / δια = δια μέσου/ εω = αφήνω –επιτρέπω / δια μέσου της αστρικής πύλης που οδηγεί στις Πλειάδες του Αχιλλέα σου επιτρέπω να περάσεις ].- Α1

2588[5]=Πηλη ΔΙΑ εω Αχιληος Ουλομενην *.-[ δια μέσου της αστρικής πύλης του ΔΙΑ που οδηγεί στις Πλειάδες του Αχιλλέα σου επιτρέπω να περάσεις ].- Α1

2588[5]= διπλή ηα εω Αχιληος λουομένην *.-[ ηα [1] = εφόδια – δεδομένα / τα δεδομένα της διπλής έλικας του γιου του Πηλέα Α. που λούζεται μέσα σε θαλασσινό νερό σας επιτρέπω να ερευνήσετε ].- Α1

2588[5]= διπλή ηα εω Αχιληος λουομενην *.-[ ηα [2] = ειμι = είμαι –υπάρχω –βρίσκομαι / τα δεδομένα της διπλής έλικας του γιου του Πηλέα Α. που υπάρχουν σας επιτρέπω να ερευνήσετε Μάλλον η εε του ΔΙΑ των Δωριέων είναι ίδια με αυτή του Αχιλλέα .Χωρίς το μεσολόβιο πάντα . ].- Α1

2588[5]= η ιδέα πλω Αχιληος λουομενην *.-[ ιδέα = σκέψη – κάθε αφηρημένη έννοια –κρίση – γνώμη η υπόνοια – κάθε νοητική εργασία των εγκεφαλικών μου κυττάρων / πλω = πλέω – ταξιδεύω/κάθε νοητική μου εργασία ταξιδεύει στο διάστημα – στο χώρο αφού είναι ηλεκτρομαγνητικής υφής – επεα πτερόεντα = σκέψεις με φτερά = το έχουμε ονομάσει τηλεπάθεια = συμπέρασμα και ο γιος του Πηλέα Αχιλλέας επικοινωνεί τηλεπαθητικά με τους ομοίους του / η συμβουλή του Αχιλλέα να ερευνήσουμε την Σελήνη και την εε, αιώνια ταξιδεύει στο ηλεκτρομαγνητικό μανδύα –ματριξ του διαστήματος Και εμείς έχουμε το κατάλληλο όργανο στο κεφάλι μας να την αποκτήσουμε ].-Α1

2588[5]= η ιδε απλω Αχιληος λουομενην *.-[ ιδε = οραω / απλω = απλό / η αλήθεια είναι πως είναι απλό = το να επικοινωνείς τηλεπαθητικά με τον Α. Είναι γεγονός αφού και εμείς με το εμπόδιο του Μεσολόβιου τα καταφέρνουμε εν μέρει ].- Α1

2588[5]=άδω Ήλιε πη Αχιληος λουομενην *.-[άδω = τραγουδώ = Α.Ε. = συμβουλεύω / Ήλιε = ο πνευματικός Ήλιος / πη = κάπου –σε κάποιο μέρος / κάπου σε κάποιο μέρος ο πνευματικός Ήλιος που αντιπροσωπευει ο γιος του Πηλέα Α. από τις Πλειάδες τραγουδά – μας συμβουλεύει τι να κάνουμε ].- Α1

Σχόλιο .- Ο Αχιλλέας από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων και η καταραμένη οργή του εναντίον του Αγαμέμνονα. Την προκάλεσε η καταραμένη, θεϊκή, διπλή έλικα της Βρισηίδας.

Όλα δείχνουν, πως ο Γ.Κ. με την κωδικη ονομασία «Βρισηίδα», αναδιαρθρώνει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία λάμδα του εγκέφαλου προς το καλύτερο.

Ο Αγαμέμνονας, από την στιγμή που χάνει την έλικα με την κωδικη ονομασία «ΧΡΥΣΗΙΔΑ», που θα τον αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο, αποφασίζει να πάρει από την κατοχή του Α. την έλικα «Βρισηίδα», ώστε να μην μπορέσει να αναβαθμιστεί ο Α.

Ο Α. μας ενημερώνει να ερευνήσουμε την Σελήνη και τα δεδομένα της τροχιάς της. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ηδη γνωστός, από την αποκωδικοποίηση του βιβλίου άλφα της Οδύσσειας.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

http://www.diadrastika.com/2016/05/pliadios-achilleas-kryfos-logos-troikou-polemou.html

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε, σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Έχει ποτάμι η Αθήνα; Απλή ερώτηση, σωστά; Δεν έχει, όμως, μία απλή απάντηση. Εξαρτάται από το ποιον ρωτάτε, τι θεωρείτε ποτάμι, και τι ορίζετε ως Αθήνα. Για να ξεκινήσουμε από το τέλος: Αθήνα είναι, ας πούμε, ο Δήμος Αθηναίων, ή περιλαμβάνει και όλα τα προάστια, από την Κηφισιά ως τον Πειραιά; Ποτάμι είναι, κατά τη γνώμη σας, κάτι που μοιάζει στον Σηκουάνα, ή μετρά και ο Ηριδανός, όπως φαίνεται μερικά μέτρα κάτω από την πλατεία στο Μοναστηράκι;
Αν είστε κάπως ευέλικτοι με τις αποδεκτές απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, η Αθήνα έχει μια χαρά ποτάμια –τρία, για την ακρίβεια. Τον Ηριδανό, που βλέπετε να κελαρύζει κάτω από το Μοναστηράκι, τον Κηφισό, που κινείται παράλληλα με την Αθηνών-Λαμίας (την οποία οι παλαιότεροι παροικούντες τον Πειραιά αποκαλούν ακόμα «Το Ποτάμι») και τον Ιλισό, που μπορεί να μην τον βλέπετε πουθενά, κυλά όμως υπόγεια σε αρκετά σημεία της πόλης –κάτω από τη διασταύρωση της Μιχαλακοπούλου με τη Μεσογείων, για παράδειγμα.
Εκτός από τα ποτάμια, κάτω από την Αθήνα κυλούν περίπου 700 ρέματα, από τα οποία τα 70 φαίνονται σε διάφορα σημεία της πόλης. Ένα από τα πιο διάσημα παραδείγματα είναι ο Ποδονίφτης της Νέας Ιωνίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ποτάμια της Αθήνας, όπως ήταν στην αρχαιότητα, έχει το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, εδώ.

Ο Ιλισός περνούσε μπροστά από το Ολυμπιείο (Έργο του 1833, από τον γερμανό ζωγράφο Johann Michael Wittmer)

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Οι καταρράκτες του Ιλισού, Αθήνα 1801-1806. Έργο του βρετανού ζωγράφου Edward Dodwell. Τυπώθηκε στο Λονδίνο το 1821
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Η πηγή Καλλιρρόη, του Ιλισού, Αθήνα, 7 Μαρτίου 1891. Δεξιά ο Αμερικανός ποδηλάτης William Sachtleben. Φωτογράφος: Thomas Gaskell Allen Jr.

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Η πηγή Καλλιρρόη και ο Ιλισός, όπως ήταν το 1844. Λιθογραφία από το αρχικό έργο του Harry John Johnson. Δημοσιεύτηκε στο «London Illustrated News» το 1863
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Ο Ιλισός το 1844. Έργο του βρετανού ζωγράφου Harry John Johnson

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Η Ρωμαϊκή γέφυρα του Ιλισού και τα ερείπια του Παναθηναϊκού Σταδίου. Έργο του γάλλου αρχιτέκτονα και αρχαιολόγου Julien-David Le Roy | Από έκδοση του 1758

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Η γέφυρα του Ιλισού στη θέση του σημερινού Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, το 1938
Ψηφιακό Αρχείο της ΕΡΤ
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Το τρίτοξο γεφύρι που χτίστηκε πάνω από τον Ιλισό το 1874, δαπάνη Γεωργίου Αβέρωφ
Αθήνα, 1896
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Το γεφύρι από διαφορετική γωνία λήψης, με το Πανόραμα Θων (που χτίστηκε το 1895 και κατεδαφίστηκε το 1921) στα αριστερά του. Αθήνα, 1906
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Ο Ιλισός στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, περί το 1937. Ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 1937 | Η κάλυψη του Ιλισού

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Το Μετς και ο Ιλισός, φωτογραφημένοι από τον λόφο του Αρδηττού, στις αρχές του 20ου αιώνα
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Η κοίτη του Ιλισού, το 1905. Φωτογράφος: Ναύαρχος Νικόλαος Κ. Μακκάς. Φωτογραφικό Αρχείο Ελιά
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Γεφυράκι του Ιλισού, στη σημερινή Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας

 Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Ο Ιλισός, όταν κυλούσε στη μέση της Καλλιρόης | Αθήνα, 1963.Φωτογράφος: Δημοσθένης Μπούκης

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Το ρωμαϊκό υδραγωγείο του Αδριανού, πάνω από τον Ποδονίφτη, στη Φιλοθέη
Léon Joubert, τέλη 19ου – αρχές 20ου αιώνα. Σημερινή τοποθεσία: στο τέλος της Λεωφόρου Καποδιστρίου, μεταξύ Καλογρέζας, Περισσού και Νέας Ιωνίας.

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Ο Ηριδανός περνά δίπλα από τον Ναό του Ηφαίστου στο Θησείο.Αθήνα 1832. Έργο του σκωτσέζου ζωγράφου Hugh William «Grecian» Williams
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες! Ο Ηριδανός σήμερα κυλά στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Κι εδώ, από μια άλλη οπτική γωνία
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Ο Κηφισός και η Γέφυρα στο προάστιο Κολοκυνθού | Αθήνα, 1904
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Ο Κηφισός των αρχών του αιώνα

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Και πάλι ο Κηφισός
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Η πηγή Κεφαλάρι του Κηφισού, που έδωσε το όνομά της στη γνωστή γειτονιά της Κηφισιάς

Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!
Ο Κηφισός στο σημείο που σήμερα αποκαλούμε Τρεις Γέφυρες (και τότε είχε όντως τρεις γέφυρες). Αθήνα 1927. Ψηφιακό Αρχείο της ΕΡΤ
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Ο Κηφισός φωτογραφημένος κάτω από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Αθήνα, 26 Απριλίου 2009
Τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν κάποτε σε 25 εκπληκτικές φωτογραφίες!

Περισσότερες φωτογραφίες και ενδιαφέρουσες ιστορίες από τα ποτάμια της Αθήνας όπως ήταν, θα βρείτε στην εκπληκτική σελίδα Η Αθήνα Μέσα στο Χρόνο και ό,τι απομένει από τα αθηναϊκά ποτάμια στο Facebook Group Τα Ποτάμια της Αθήνας.

Κάτι ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ από το BLACK RAIN του CERN… (video)

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το CERN, συνεχώς δίνει τροφή για θεωρίες που κάποιοι τις θεωρούν παλαβές, αλλά τα στοιχεία και οι ισχυρισμοί υψηλά ιστάμενων δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ίσως, σοβαρότερα από ποτέ…


Κορυφαίο στέλεχος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (Large Hadron Collider – LHC), λέει ότι η «η τιτάνια αυτή κατασκευή μπορεί ενδεχομένως να δημιουργήσει ή να ανακαλύψει αδιανόητα μέχρι πρότινος επιστημονικά φαινόμενα, ή «παντελώς αγνώστες» (καταστάσεις) – για παράδειγμα, «μια επιπλέον διάσταση»».

«Έξω από αυτή την πόρτα μπορεί να έρθει κάτι, ή θα μπορούσαμε εμείς να στείλουμε κάτι μέσα από αυτήν», φαίνεται πως είχε δηλώσει κάπου μέσα στο 2009, ο Sergio Bertolucci, Διευθυντής Έρευνας και Επιστημονικών Υπολογισμών στο CERN…

Και ερχόμαστε στο σήμερα…

Οι καλλιτέχνες του CERN απεικονίζουν ένα ανατριχιαστικό μέλλον, με πύλες, διακοπές ρεύματος και… ακρίδες! Το συμβάν πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο του καθολικού Πάσχα, 2016, μια περίοδος που, επίσης, πολλές παγανιστικές θεότητες λατρεύονται.

Δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο τέχνης εμφανίζεται να πηγαίνει χέρι-χέρι με τα λόγια του Sergio Bertolucci αλλά και την συνωμοσιολογική θεωρία ότι απώτερος στόχος του CERN είναι το άνοιγμα της αβύσσου.

Στο Έργο βλέπουμε επίσης την ένδειξη «Black Rain». Στις εικόνες του video συναντούμε, επιπλέον, όχι μόνο μια διακοπή ρεύματος, αλλά και εικόνες από το Άνοιγμα μίας Πύλης…

Watch video!


Στο τέλος ακολουθεί ένα ακόμα βίντεο φτιαγμένο σαν ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Σε αυτό, εξετάζεται η προέλευση του Black Rain και γιατί το CERN μπορεί να δημιούργησε μια ταινία γι ‘αυτό.

Πιστεύεται ότι το Black Rain είναι η ουσία της αβύσσου και πως μέσα από αυτό ενισχύεται η κρυφή ατζέντα πίσω από το CERN.

Η Άβυσσος είναι ένα πραγματικό μέρος, σύμφωνα με τα βιβλία της Αποκάλυψης και του Ενώχ. Υπάρχουν πλάσματα που ζουν σε αυτόν τον τόπο. Η Αποκάλυψη τα αποκαλεί «ακρίδες» με ανθρώπινα πρόσωπα, ενώ Ενώχ τα περιγράφει ως παρατηρητές που διέπραξαν αμαρτίες ενάντια στις κόρες των ανθρώπων. Είχαν τοποθετηθεί σε ένα χώρο, μέχρι να έρθει η στιγμή της απελευθέρωσής τους από τη Γη, κατά την στιγμή της Κρίσεως.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλοι οι επιστήμονες του CERN που κατανοούν τι ακριβώς κάνουν στον LHC και πάνω σε τι εργάζονται. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι ψάχνουν για κάτι που ονομάζεται «Κοσμικό Δέντρο», το οποίο είναι ένας περίτεχνος χάρτης της φωτεινής και σκοτεινής ύλης που βρίσκονται σε παράλληλες διαστάσεις.

Ωστόσο, πιστεύεται γενικότερα από τους συνωμοσιολόγους ότι αυτοί οι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιηθεί για να «τρέξουν» ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανοίξει μια πύλη.

Οι Ελίτ πίσω από το CERN καθώς και οι χρηματοδότες τους γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί …
Black Rain – Μαύρη βροχή.

Ο όρος αυτός περιγράφει μια λοίμωξη η οποία «τοποθετήθηκε» στην ανθρωπότητα, μέσω της ίδιας της ανθρωπότητας και πέρασε από γενιά σε γενιά.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ο όρος Black Rain επινοήθηκε στον Β΄ΠΠ για να περιγράψει την πυρηνική καταστροφή και τις συνέπειες που έχει για το ανθρώπινο σώμα.

Ο συμβολισμός αυτός χρησιμοποιείται στην Χολιγουντιανή προπαγάνδα πάρα πολύ συχνά. Για παράδειγμα, το μήλο της Χιονάτης και οι Επτά Νάνοι ήταν βουτηγμένοι σε αυτήν την ουσία.

Μπορούμε επίσης να την δούμε στην Lady Gaga, όταν εισέρχεται στην άβυσσο και λούζεται με μία μαύρη βροχή, αλλά στην συνέχεια αναδύεται με ένα στέμμα στο κεφάλι της, μια προφανής αναφορά στον Άββαδων, τον βασιλιά της αβύσσου.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η Lady Gaga βρίσκεται μεταξύ γιγάντων που φορούν κόκκινες κάπες. Αυτά τα Νεφελίμ είναι τουλάχιστον 10 πόδια ψηλά (περίπου 3 μ.). Απεικονίζει τι πρόκειται να απελευθερωθεί από τη Γη.

Όλο αυτό θυμίζει τον «Μαύρο Θάνατο» (βουβωνική πανώλη) του 1347-1350, μια από τις πιο θανατηφόρες πανδημίες στην ιστορία του ανθρώπου. Λέγεται ότι θέρισε τα δύο τρίτα του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης, για να μην αναφέρουμε τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Τι συμβαίνει, λοιπόν; Είναι αυτή η θεωρία κοντά στην αλήθεια ή είναι απλά μία επιστημονική φαντασία;

diadrastika.com

«Άγνωστο» Ιπτάμενο Όχημα Καταδίωξε Τουρκικό Αεροπλάνο!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όσο και αυτό ακούγεται «περίεργο» και όμως όπως έγινε γνωστό ένα αγνώστου προέλευσης ιπτάμενο όχημα καταδίωξε αεροπλάνο των τουρκικών πολιτικών αερογραμμών που εκτελούσε την εναέρια συγκοινωνία από το τουρκικό λιμάνι του Bodrum στο Αιγαίο προς την Κωνσταντινούπολη.


Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, χτες το βραδύ και ώρα 23.30 μ.μ. το τουρκικό πολιτικό αεροπλάνο TK-2525 που πετούσε στην αερογραμμή Μπόντρουμ – Κωνσταντινούπολη και ενώ πλησίαζε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης πάνω από την πόλη της Σηλυβρίας, σε ύψος 17 χιλιάδων ποδών, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που πλησίασε επικίνδυνα το τουρκικό και σε κοντινή απόσταση εκπέμποντας μια μυστήρια πράσινη ακτινοβολία.

Οι πιλότοι του τουρκικού αεροπλάνου τύπου Boeing 737, έκπληκτοι και θορυβημένοι εξέπεμψαν αμέσως σήμα αναφέροντας πως ένα… UFO έχει πλησιάσει το επιβατικό αεροπλάνο. Το άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο αφού έκανε διέλευση κοντά από το τουρκικό αεροπλάνο, τελικά απομακρύνθηκε και χάθηκε στον ορίζοντα.

Το εντυπωσιακό είναι πως όπως αναφέρεται η αναφορά αυτή των Τούρκων πιλότων δεν «πιάστηκε» από το DHMİ, δηλαδή από το σύστημα ραντάρ που εποπτεύει την περιοχή που συνέβηκε το περίεργο αυτό επεισόδιο.

Το τουρκικό αεροπλάνο μετά από τριάντα ληπτέα και ώρα 00.37 τελικά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Να θυμίσουμε ότι πριν από δυο χρόνια τα τουρκικά ραντάρ είχαν αναστατωθεί όταν είχαν εντοπίσει ένα αεροπλάνο αγνώστου προέλευσης που είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο και πλησίαζε επικίνδυνα τις τουρκικές ακτές τους Αιγαίου.

THY UÇAĞININ ÜSTÜNDE UFO GEÇTİ = UFO ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ THY

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ nikosxeiladakis.gr

http://www.diadrastika.com/2016/05/agnosto-iptameno-ochima-katadioxe-tourkiko-aeroplano.html

ΧΙΛΙΕΣ ΑΨΙΔΕΣ σε ΧΙΛΙΑ ΣΗΜΕΙΑ – Τι ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ; (video)


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι άνθρωποι(;) που θέλουν να διοικούν και να εξουσιάζουν τον πλανήτη, συχνά σχεδιάζουν και προετοιμάζουν τον τρόπο που θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Τώρα, στήνεται αυτό που είχε ήδη προαναγγελθεί…


Μερικές φορές κάποια πράγματα μοιάζουν απίστευτα. Συνήθως, μόνο μετά από χρόνια μπορείς να βεβαιωθείς ότι μία θεωρία συνωμοσίας ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο…

Όταν πρωτοβγήκε πρόεδρος των ΗΠΑ ο πατέρας Τζορτζ Μπους, αναφέρθηκε σε ¨»μία φώτιση 1000 Σημείων Φωτός»…

Πολύ αναρωτήθηκαν τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό. Όμως, περίπου 26 χρόνια μετά, ενδεχομένως, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε.

Μετά τις καταστροφές στην Παλμύρα -και ειδικότερα της αψίδας- άρχισαν να ανεγείρονται και να σχεδιάζονται ανεγέρσεις αψίδων σε χίλια σημεία στον πλανήτη…

Στην Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, στην Πλατεία Τραφάλγκαρ, έχουν ήδη στηθεί αψίδες και φωτίζονται με παράδοξα χρώματα διόλου ελκυστικά προς την ανθρώπινη ιδιοσυγκρασία…

Κάποιοι είδαν, κατέγραψαν και μίλησαν για παρουσία πνευμάτων ή δαιμόνων…

Γκρέμισαν το παλιό για να έχουν αφορμή να στήσουν το καινούργιο όπως τους βολεύει; Μήπως οι αψίδες αυτές θα αποτελούν στο μέλλον πύλες σε χίλια σημεία; Ένα είδος πολλαπλού staragate παντού;

Μήπως σε όλο αυτά παίξει κάποιο ρόλο και το Cern από το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν πύλες προς και από τις άλλες διαστάσεις, κατ’ ομολογία του διευθυντή του Sergio Bertolucci και οτιδήποτε μπορεί να περάσει μέσα από αυτές…

Και τι να εννοούσε ο στρατηγός των ΗΠΑ, όταν διευκρίνισε στους υποψηφίους ότι θα έχουν να αντιμετωπίσουν «πράσινα ανθρωπάκια» και «υβριδικούς στρατούς»;…

Όμως, ας αφήσουμε καλύτερα να μας τα πει η vasoula2908, στο video που ακολουθεί και στο οποίο συγκέντρωσε όλα αυτά που αναφέραμε σε περίληψη:

 
Τα video που ακολουθούν είναι συμπληρωματικά του πρώτου, αν θέλετε να δείτε περισσότερα σχετικά με το θέμα:

 
 
Κάτω στο 5:53 η αναφορά του Μπους στα Χίλια Σημεία Φωτός:

 
 
diadrastika.com
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters