Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός της Antifa στις ΗΠΑ ως τρομοκράτες

Γράφει ο Αλέξανδρος Νίκλαν Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας
“Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα χαρακτηρίσουν την ANTIFA ως τρομοκρατική οργάνωση”, έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, δείχνοντας τη σκληρή στάση που σκοπεύει να κρατήσει.
Για να κατανοήσουμε τί ακριβώς σημαίνει η συγκεκριμένη απόφαση θα πρέπει να επισημάνουμε τα ακόλουθα: 

Καταστάσεις ΧΑΟΥΣ στις ΗΠΑ! Σε καταφύγιο οδηγήθηκε ο Τραμπ – Πυρπόλησαν εκκλησία κοντά στον Λευκό Οίκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βήμα πριν τον εμφύλιο βρίσκονται οι ΗΠΑ.
Τα ίδια ετοιμάζουν οι ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, να γίνουν παντού…
Να τα περιμένουμε και στην Ελλάδα…

Τραμπ: «Θα Κηρύξω Τους Antifa Τρομοκρατική Οργάνωση»

Μία ημέρα πάντως μετά τη στοχοποίηση της ριζοσπαστικής Αριστεράς και των Antifa για τις βίαιες διαδηλώσεις, ο Αμερικανός πρόεδρος επανέρχεται, δηλώνοντας αυτή τη φορά, μέσω του αγαπημένου του twitter, ότι οι ΗΠΑ θα χαρακτηρίσουν τους Antifa ως τρομοκρατική οργάνωση.

Πάντως ο αμερικανός πρόεδρος προς το παρόν δήλωσε ότι δεν θα καλέσει μονάδες της εθνοφρουράς για την καταστολή των διαδηλώσεων, φοβούμενος ενδεχομένως ότι μία τέτοια κατασταλτική ενέργεια να πυροδοτούσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters