Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Σύμφωνο» κατά του ρατσισμού θέλει η κυβέρνηση!-ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

 
Την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται κάτω από τις αρπακτικές διαθέσεις Τούρκων και Αμερικανών, με το «Μακεδονικό» να διανύει την τρίτη δεκαετία χωρίς να υπάρχει λύση, με την οικονομία της χώρας κάτω από τις χασάπικες μεθόδους της τροίκα – όπως είπε Ισπανός Ευρωβουλευτής- την Τουρκία να έχει αξιώσεις και επιτύχει την ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα και την χώρα να πλήττεται από ένα πρωτοφανές κύμα εισβολής λαθρομεταναστών που έχουν αλλοιώσει τον κοινωνικό ιστό, το κύριο μέλημα του υπουργού Εσωτερικών είναι προωθεί «Σύμφωνα» κατά του ρατσισμού πολιτικοποιώντας και τον  φόβο.
Έτσι στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης  προωθεί την υπογραφή ενός Συμφώνου κατά του ρατσισμού από τα κράτη μέλη της ΕΕ με την συμμετοχή της Κομισιόν με στόχο την «αποκήρυξη» κάθε είδους ρατσισμού και διάκρισης με τον πλέον θεσμικό τρόπο.
Οπως δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, «στόχος μας είναι η αποκήρυξη με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, κάθε μορφής διάκρισης και ρατσισμού με την υπογραφή ενός Συμφώνου κατά του Ρατσισμού για την περίοδο 2014- 2020 από τους υπουργούς των κρατών- μελών της ΕΕ».
Το Σύμφωνο, βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας και αποτελεί τη συνέχεια της προαναφερθείσας «Δήλωσης» που υπογράφτηκε στη Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2013 από 17 εκπροσώπους κρατών- μελών, στην οποία καταδικάζονται όλα τα πολιτικά προγράμματα, οι οργανώσεις και οι πρακτικές που προωθούν την ξενοφοβία και τον ρατσισμό.
Κάποιος βέβαια να εξηγήσει πως οι όροι ρατσισμός και ξενοφοβία είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και όσοι τα βάζουν στο ίδιο πλαίσιο ουσιαστικά επιζητούν την ποινικοποίηση του φόβου ακόμη και αυτής της εχθρότητας που αποτελούν όμως βασικά συστατικά του ανθρώπινου ψυχισμού.
Ακόμη και η εχθρότητα είναι θεμιτή εάν δεν αποσκοπεί στην αφαίρεση ζωής του άλλου ή την πρόκληση βίαιης συμπεριφοράς εναντίον του. Θεμιτή καθώς μόνο ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου «μεγάλου αδελφού» θα μπορούσαν να επιβάλλουν κανόνες στα ανθρώπινα συναισθήματα
Τμήμα ειδήσεων defencenet

Δεν είχα ιδέα για τον νόμο 3907 του 2011...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ
Νόμος 3907 του 2011, άρθρο 37 παρ.5:
"Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας.
Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα."
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 25.000 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2000. ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ.
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΝΟΥΝ....
ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...
(Να αναμένεις και την επίσημη πρεμιέρα του έργου
"Η Κοσοβοποίηση της Μακεδονίας"
.....Σύντομα στα σχολεία της περιοχής σου....)
http://www.katohika.gr/2014/02/den-eixa-idea-gia-ton-nomo-tou-3907-tou-2011.html

¨Tην μπάλα θα την πετάξουμε έξω από το γήπεδο¨ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΕΛΟΣ

¨Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των Ελλήνων, περιμένω σύντομα ενημέρωση για το τι θέλουν να κάνουν.¨ ο Όλι Ρεν στην «Welt am Sonntag»



¨Βήμα βήμα, δάκρυ δάκρυ, θα με βρεις σε κάποιαν άκρη¨ Στέλιος Καζαντζίδης Πάρε τα χνάρια μου –
1970

Ακόμα δεν ξεκίνησε η επίσημη προεκλογική περίοδο και ήδη εδώ και μέρες ξεκίνησαν οι ανεπίσημοι εκβιασμοί.

Ο χορός άνοιξε στις 5 Φεβρουαρίου 2014.

Τι άλλωστε άλλο μπορεί να σημαίνει η δήλωση του Αντικαγκελάριου της Γερμανίας και υπουργού Οικονομίας Ζίγμαρ Γκάμπριελ, σε δημοσίευμα της εφημερίδας Ντι Βέλτ.

Σε ό,τι αφορά, την Ελλάδα, ο κ. Γκάμπριελ δήλωσε ότι είναι μια περίπτωση «περισσότερο για την Παγκόσμια Τράπεζα παρά για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεδομένου ότι σε αυτήν δεν υπάρχουν καθόλου κρατικές δομές». Η Ελλάδα, πρόσθεσε, κατόρθωσε να μπει στην Ευρωζώνη μόνο μέσω της «παραποίησης όλων των στοιχείων». http://www.euro2day.gr/

και βήμα βήμα , δακρυ δάκρυ ο χορός συνεχίζεται

16 Φεβρουαρίου 2014 ο Όλι Ρεν στην «Welt am Sonntag»:

«η ελληνική οικονομία και διοίκηση ήταν στην έναρξη του προγράμματος σε μια κατάσταση όπου συχνά χρειαζόταν περισσότερο την Παγκόσμια Τράπεζα από το ΔΝΤ -θεσμοί έπρεπε πρώτα δημιουργηθούν από την αρχή».

Πετύχαμε πολλά, υποστηρίζει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, αλλά διευκρινίζει ότι απομένει ακόμη σημαντική δουλειά να γίνει. «Για αυτό είναι σημαντικό να εμπλακεί μελλοντικά στην Ελλάδα η Παγκόσμια Τράπεζα, ίσως και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανάπτυξης» επισημαίνει. PROTOTHEMA , http://www.epikairo.com/

Και τι είναι ρε παιδιά η Παγκόσμια Τράπεζα που θέλετε να μας εμπλέξετε;

Γνωρίζουμε ότι το ΔΝΤ είναι εκείνος ο μηχανισμός που συνεργεί με χώρες που έχουν βέβαιες κρατικές δομές , ώστε να δώσουν ώθηση στον παραγωγικό μηχανισμό τους να ξαναπάρει μπρος ( και ο Θεός βοηθός), ενώ η Παγκόσμια Τράπεζα δίνει οικονομική και τεχνική βοήθεια αποκλειστικά σε τριτοκοσμικές χώρες που στερούνται υποτυποδών υποδομών και το επίπεδο της πτώχειας τους είναι τέτοιο που φιγουράρει στον διεθνή τύπο.

Μάλιστα αν θυμόμαστε καλά από τον προηγούμενο Νοέμβριο του 2013 στείλαμε και ένα δικό μας εκεί!!

Στις 17 Νοέμβρη ο Παπουτσής στην Παγκόσμια Τράπεζα.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/365309/stis-17-noemvri-o-papoytsis-stin-pagkosmia-trapeza#ixzz2tWVjjjsc Λέτε να πήγε τυχαία; Μπορεί να βοηθήσει;

ΣΕ ΠΟΙΑ ΌΜΩΣ ΧΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;

Κλείνουν και σφραγίζονται όλες οι Μονάδες του ΕΟΠΥΥ, με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού, λόγω του «λουκέτου» για ένα μήνα που προβλέπει ο νόμος για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. http://www.newsbomb.gr/

Ηδη η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έδωσε διορία έως τη Δευτέρα στις Περιφερειακές του Διευθύνσεις να παραλάβουν τα κτίρια και το πάσης φύσεως υλικό των πολυϊατρείων, τα οποία εν συνεχεία θα σφραγιστούν. http://www.kathimerini.gr/

Έτσι λοιπόν ¨οι Πόντιοι Πιλάτοι¨ της Ευρώπης ξεκίνησαν πάλι το προεκλογικό παραμύθι τους.Η Καγκελάριος σταμάτησε σχέδια του υπουργού Οικονομικών της, να τεθεί στην διάθεση της Ελλάδας πριν από τις Ευρωεκλογές τον Μάιο, ένα νέο πακέτο βοήθειας» και επισημαίνει ότι η καγκελαρία «ενημέρωσε την κυβέρνηση στην Αθήνα ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε ένα τέτοιου είδους μήνυμα» Spiegel: Κόντρα Μέρκελ-Σόιμπλε για βοήθεια στην Ελλάδα Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Προσωπική πλέον εκτίμηση μου είναι και μετά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, ότι δεν θέλουν οι τοκογλύφοι ούτε τα πετρέλαια μας, ούτε τον ορυκτό μας πλούτο, ούτε τις αιγαιοπελαγίτικες και άλλες ομορφιές μας…

Αλλά μας θέλουν να λιμοκτονούμε σε τριτοκοσμικές και απαξιωμένες συνθήκες κοινωνικής διαβίωσης και υγιεινής. Για αυτό μας προετοιμάζουν για επίπεδα αναγνωρίσιμης χώρας Παγκόσμιας Τραπέζης.

Ουσιαστικά όταν θα λεηλατούν τον πλούτο μας δεν μας θέλουν μέσα στα πόδια τους.

Το τι απομένει να κάνουμε από εδώ και πέρα μας το είπε ο ¨παίκτης¨ Όλι Ρέν στην ανωτέρω συνέντευξη του.

Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο των Ελλήνων, περιμένω σύντομα ενημέρωση για το τι θέλουν να κάνουν».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι

¨Θα την δώσουμε μια κλωτσιά να βγεί έξω απ το γήπεδο και μετά τρέχα να την ψάχνεις…¨

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

triklopodia.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/t_17.html

Ελληνικό σχολείο 1700 ετών ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο. [φωτο]

Το αρχαίο Eλληνικό σχολείο
Οι αρχαιολόγοι που εργάζονται στη δυτική έρημο της Αιγύπτου ανακάλυψαν ένα σχολείο 1.700 ετών περίπου, στους τοίχους του οποίου βρέθηκαν κείμενα γραμμένα στην αρχαία Eλληνική γλώσσα....
συμπεριλαμβανομένου και ενός κειμένου για την αρχαία χρήση των φαρμάκων που παραπέμπει στην Οδύσσεια του Ομήρου.


Το σχολείο - το οποίο έχει μικρούς πάγκους που χρησιμοποιούσαν οι μαθητές ως θρανία για να κάθονται, να διαβάζουν ή να στέκονται όρθιοι και να γράφουν στους τοίχους - χρονολογείται σε μια εποχή όπου η Αίγυπτος ελέγχεται από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τα αρχαία ελληνικά ήταν ευρέως διαδεδομένα.

Σε χρήση για λιγότερο από 20 χρόνια, το κτίριο του σχολείου ενσωματώθηκε τελικά ως τμήμα ενός μεγάλου σπιτιού που περιείχε πολύχρωμα έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων εικόνων των θεών του Ολύμπου, σύμφωνα με τους ερευνητές.



Το σπίτι και το σχολείο βρίσκονται στην αρχαία πόλη Trimithis (σημερινή Amheida), η οποία βρίσκεται στην όαση Dakhla, 322 χιλιόμετρα περίπου δυτικά του ποταμού Νείλου.

Το σπίτι, και μερικά από τα έργα τέχνης που φιλοξενούσε, ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 1979. Το 2001, ένα νέο πρόγραμμα έρευνας στην Amheida, που σήμερα χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, οδήγησε στην ανακάλυψη του σχολείου, των ελληνικών συγγραμμάτων του και ακόμη περισσότερων σκηνών τέχνης που φιλοξενούσε. 

Μια μοναδική ανακάλυψη

Στον αρχαίο κόσμο, τα σχολεία δεν αποτελούσαν αυτόνομα κτίρια αλλά φιλοξενούνταν συχνά σε άλλα μέρη - όπως σε ιδιωτικές κατοικίες, δημόσια κτίρια και ναούς - και, ως εκ τούτου, είναι πολύ δύσκολο για τους αρχαιολόγους να το προσδιορίσουν με ακρίβεια, αναφέρει η Raffaella Cribiore, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στο άρθρο της στο επιστημονικό περιοδικό Zeitschrift für Papyrologie und Epigraphik.

Παρόλο που οι αρχαιολόγοι γνωρίζουν την ύπαρξη κι άλλου αρχαίου σχολείου στην Αίγυπτο – του πανεπιστημίου στην Αλεξάνδρεια – το σχολείο στην Amheida είναι μοναδικό, γιατί βρέθηκε με κείμενα στους τοίχους του, δηλώνει η Cribiore. Τα κείμενα αυτά είναι «μια ακόμη απόδειξη ότι η διδασκαλία και η μάθηση πραγματοποιήθηκε εκεί, και επιβεβαιώνουν ότι ανήκουν στον μοναδικό κτίριο που έχει ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα από την αρχαιότητα, και που αναγνωρίζεται με βεβαιότητα ως σχολείο ενώ επιδεικνύει και εκπαιδευτικές δραστηριότητες», αναφέρει η Cribiore.

 Tο κείμενο του καθηγητή (όπως φαίνεται εδώ στον τοίχο) γράφτηκε πολύ προσεκτικά και ήταν προφανώς ένα πρότυπο για τον μαθητή.

Για παράδειγμα, το κείμενο που αναφέρεται στην Οδύσσεια αφηγείται μια θρυλική ιστορία για την αρχαία χρήση φαρμακευτικών ουσιών: η Ελένη της Τροίας δίνει στους επισκέπτες της ένα φάρμακο (πιθανόν όπιο), το οποίο «παίρνει μακριά τη θλίψη και το θυμό, και φέρνει τη λήθη σε κάθε αρρώστια», αναφέρει το αρχαίο κείμενο. «Όποιος το πιεί αναμεμειγμένο σε κύπελλο δεν θα αφήσει να πέσει ένα δάκρυ στο μάγουλό του κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας τουλάχιστον. Μιμηθείτε». Η λέξη «Μιμηθείτε» φαίνεται να υποδεικνύει στους μαθητές ότι θα πρέπει να αντιγράψουν το κείμενο με κάποιο τρόπο. Αρχαίες πηγές αναφέρουν ότι μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι αυτό το απόσπασμα είχε μια τέτοια μαγική ποιότητα που μπορούσε να ηρεμεί τους νέους.

Σε ένα διαφορετικό δωμάτιο του σχολείου, η ομάδα ανακάλυψε ένα άλλο κείμενο που αποτελείται από ένα δάσκαλο να προτρέπει τους μαθητές του να αποκτήσουν τέτοιες ρητορικές ικανότητες που να φτάνουν μέχρι το επίπεδο διαφόρων θεοτήτων, όπως του αρχαίου Έλληνα θεού Ερμή. Προέτρεψε επίσης τους μαθητές να δουλέψουν σκληρά. «Να είστε τολμηροί, αγόρια μου. Ο μεγάλος θεός θα σας ανταμείψει με ένα όμορφο στέμμα πολλαπλής αρετής», αναφέρει μέρος του κειμένου. «Δούλεψε σκληρά για μένα, ο κόπος κάνει τους άνδρες ανδροπρεπείς ...» 

Το σχολείο τελείωσε

Το σχολείο δεν ήταν σε χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως επειδή ο δάσκαλος μετακινήθηκε ή έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τους ερευνητές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, «το σχολείο ήταν ο δάσκαλος και έπαψε να υπάρχει όταν ο τελευταίος μετακινήθηκε ή πέθανε», γράφει η Cribiore. Αφού έκλεισε, το σχολικό κτίριο ενσωματώθηκε σε ένα κοντινό σπίτι που ανήκε σε έναν σύμβουλο της πόλης με το όνομα «Serenos», ο οποίος χρησιμοποίησε μέρος του ως αποθηκευτικό χώρο.



 Το 1979, οι ερευνητές βρήκαν μια εικόνα των θεών του Ολύμπου στο σπίτι του Serenos και οι πρόσφατες ανασκαφές έφεραν στο φως περισσότερα έργα ζωγραφικής μεταξύ των οποίων και μια σκηνή συμποσίου με έναν άνδρα να παίζει φλάουτο. Σε ένα δωμάτιο, σχεδόν κάθε επιφάνεια «ήταν διακοσμημένη, είτε με πολύχρωμα γεωμετρικά μοτίβα ή με ζωντανές σχηματικές παραστάσεις, έτσι ώστε η εμπειρία της εισόδου στο χώρο, για πρώτη φορά κατά την αρχαιότητα θα πρέπει να ήταν συντριπτική», έγραψε η Susanna McFadden, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Fordham, σε ένα βιβλίο με τίτλο «Actes du XII Colloque de l' Association International pour la Peinture Murale Antique». (Το βιβλίο θα δημοσιευθεί από τον εκδοτικό οίκοInternazionale L' Associazione per la Pittura murale antica).



Ο Serenos φαίνεται να είχε μια εκτίμηση για τα μαθήματα που λάμβανα χώρα στο σχολείο και διατήρησε το κείμενο του καθηγητή που προτρέπει τους μαθητές να εργαστούν σκληρά και να ανυψώσουν τις ρητορικές τους ικανότητες, αναφέρει η Cribiore. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατά πάσα πιθανότητα«εκτίμησαν την εμφάνιση και το περιεχόμενό του, το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί ως σημάδι της πολιτιστικής τους εκλέπτυνσης», γράφει η Cribiore.

Το κείμενο που γράφτηκε από τον καθηγητή εκδόθηκε για πρώτη φορά στην έκδοση του 2008 του επιστημονικού περιοδικού Journal of Roman Archaeology.
Πηγή: O. Jarus, LiveScience

[Πηγή] 

Το είδαμε εδώ 

e-rodios
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/1700.html

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ

Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κι κλήθηκε πρόσφατα να παράσχει «κάθε αποδεικτικό στοιχείο για να διαψεύσει τη θεωρία ότι [αυτός] είναι στην πραγματικότητα ένα στυλ "ερπετοεξωγήινου" όπως αυτά που φαντασιώνεται και παρουσιάζει ο Εβραίος Δαβίδ Αικ, και ότι θέλει να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην υποδούλωση. "

Ο Τζόν Κί, απάντησε σχετικά με τη μεταμόρφωση του σε ερπετοεξωγήινο.
Βασικά είπε:

Απ ότι γνωρίζω, όχι. Έχω κάνει το ασυνήθιστο βήμα όχι μόνο να επισκεπτώ έναν γιατρό, αλλά και έναν κτηνίατρο, και οι δύο μου επιβεβαίωσαν ότι δεν είμαι ερπετό ... Δεν έχω μπέι ποτέ σε διαστημόπλοιο, ποτέ δεν βρέθηκα στο διάστημα, και η γλώσσα μου δεν είναι υπερβολικά μεγάλη.
Ενας κάτοικος της Auckland ο  Shane Warbrooke, που έθεσε  για πρώτη φορά το αίτημα μέσω της επίσημης νομοθεσίας πληροφοριών της Ν. Ζηλανδίας για την ελευθερία της πληροφόρησης,  είπε ότι ήταν ευτυχής αλλά "εξεπλάγην" από την απάντηση του προέδρου.

atheatignosi
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5631.html

Δημαρχούκοι..

 Επειδή η μάχη για τους αιρετούς άρχοντες έχει ήδη ανάψει σε πολλές περιοχές,  και είναι αναμενόμενο ν' ανάψει παντού, ας κάνουμε κάποιες πρώτες σκέψεις,
     ..που ως γνωστόν, είναι και οι.....
καλύτερες!

     Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να καταψηφιστούν όσοι ήταν δήμαρχοι όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια, εκλεγμένοι με το ''χρίσμα'' ή την στήριξη μνημονιακών κομμάτων,
     ..και δεν φρόντισαν στο ενδιάμεσο να καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα, ή τουλάχιστον να αποκηρύξουν τις κυβερνητικές πρακτικές που πηγάζουν απ' την εθελοντική δουλεία σε τρόϊκα και τοκογλύφους.
     Το επιχείρημα ότι εδώ πρόκειται για τοπικές κοινωνίες και ότι η προσωπικότητα του κάθε δήμαρχου ή υποψήφιου δήμαρχου παίζει ξεχωριστό ρόλο..
     ..σκοντάφτει στο σημειολογικό αντεπιχείρημα, ότι δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος όσο καλός, έντιμος, ή αξιοπρεπής κι αν είναι, εφ' όσον ''ανήκει'', ενστερνίζεται κάποιες πολιτικές, οι οποίες μάλιστα έχουν κριθεί απ' τους πολίτες σαν αντιλαϊκές και ανθελληνικές,
     ..να ξεφύγει απ' αυτές, και να πράξει για το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Οι ''ιδέες'' του και προπαντός το κομματικό ''χαλινάρι'' θα τον τραβάνε πάντα πίσω, και στις κρίσιμες στιγμές αντί να συνταχτεί με τον λαό και τους συνδημότες του, θα υποκύψει στην βούληση και στις εντολές των καταστροφέων της χώρας.

     Δεύτερον και εντελώς προφανές είναι, ότι πρέπει να καταψηφιστούν χωρίς δεύτερη σκέψη όσοι βουλευτές του ''μνημονιακού τόξου'' ξαφνικά θυμήθηκαν(!) τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και επιχειρούν να ''σώσουν'' κι αυτές, με τον ίδιο υποθέτουμε τρόπο που έσωσαν και την πατρίδα!
     Πρόκειται για ανθρώπους φάρους και υποδείγματα ιδιοτέλειας και ξετσιπωσιάς,
     ..που βλέποντας την βουλευτική τους καρέκλα και τα προνομιάκια τους να εξαφανίζονται στις επόμενες εκλογές, προσπαθούν να διασωθούν εξασφαλίζοντας για τον εαυτό τους μιάν άλλη καρέκλα, κάποια άλλα προνόμια.
     Είναι τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το καράβι..
     Είναι οι θρασύδειλοι που δεν αντέχουν να υποστούν τις συνέπειες εκείνου του ''ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ'' που τόσες φορές φώναξαν μέσα στην Βουλή,
     ..που θέλουν να αποφύγουν τις συνέπειες των πράξεών τους,
     ..και ζητούν την ψήφο των τοπικών κοινωνιών σαν ''κολυμπήθρα του Σιλωάμ'', σαν ''ξεκάρφωμα'' για την μνημονιακή τους εθελοδουλεία!

     Πρέπει να αναζητήσουμε σαν τοπικούς άρχοντες, ανθρώπους πραγματικά ανεξάρτητους, ή έστω ''αδειασμένους'' απ' το μνημονιακό σύστημα.

     Ας αρχίσουμε απ' τις τοπικές κοινωνίες να ξηλώνουμε το μνημονιακό τόξο, και να εξολοθρεύουμε πολιτικά τους βρυκόλακες που το υπηρέτησαν,
     ..και που σκοπεύουν να το εξυπηρετήσουν ακόμα..

http://mandatoforos.blogspot.gr/2
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7843.html

Με νεο κόλπο γεμίζει την Ελλάδα πακιστανούς ο Βενιζέλος

Η είδηση παρουσιάζεται απο το καθεστώς , ως κίνηση αποσυμφόρησης της χώρας απο λαθρο….διαβάζουμε σε ιστοσελίδα …δώστε σημασία στις υπογραμμίσεις για να καταλάβετε για πόσο χαιβάνια μας περνάνε

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ


Οδό διαφυγής προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης δίνει σε χιλιάδες μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα το νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο, που κατέθεσε το υπουργείο Εσωτερικών στην Βουλή.
ΣΧΟΛΙΟ
ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ….και ποιος θέλει απο αυτούς να πάει σε χώρες που έχουν νόμους και ασκούν έλεγχο και κυριαρχία, όταν εδώ καλοπερνάει τζάμπα στέγη, τζάμπα φαί και αν τον λοξοκοιτάξουν τρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ
1Όπως ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, στην Ολομέλεια «με τον κώδικα μεταναστευτικής πολιτικής ενοποιείται όλη η νομοθεσία στην Ελλάδα και αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι βοηθά και τη ιθαγένεια».
ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ…δεν κρύβονται καν….ο στόχος τους και η αγωνία τους είναι να παρέξουν ιθαγένεια παρακάμπτωντας την απόφαση του ΣΤΕ για τον προδοτικό νόμο ΡΑΓΚΟΥΣΗ
Και πρόσθεσε: «Δίνουμε δηλαδή αυτή την άδεια του επί μακρόν διαμένοντος, που λέει ότι, όσοι τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ελλάδα, μπορούν να μεταναστεύσουν στην ΕΕ. Δηλαδή, απεγκλωβίζουμε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι κάποιοι στιγμή ήρθαν εδώ και είχαν μόνο χαρτιά για την Ελλάδα, να μετακινούνται στην ΕΕ. Η ανεργία στην Ελλάδα είναι στα ύψη. Αυτοί οι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν εδώ και δεν μπορούν να φύγουν».
ΣΧΟΛΙΟ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ…δηλαδή για έναν μέτριο νομικό…δημιουργούμε στους ασιάτες και αφρικανούς το προσδοκόμενο δικαίωμα να γίνουν ιθαγενεις της Ελλάδος…και άρα να αποκτήσουν και ηθικό δικαίωμα κατοχής και νομής της χώρας στην οποία είναι ιθαγενεις….Στο σημαίο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι οι Βρεττανοι, όταν είδαν να χάνουν την Νότιο Αφρική απο τους Λευκούς Αφρικάνερς Μπόερς, κουβαλήσαν ως εργάτες χιλιάδες μαύρους και στην συνέχεια αποχωρόντας οι ίδιοι δημιούργησαν διεθνές θέμα προτείνοντας μια ψήφο για κάθε άνθρωπο…μιλάμε για ανθρωπιστές  όχι ψέμματα, με τους λευκούς να είναι πλέον μειοψηφία σε μια χώρα που όταν πηγαν δεν υπήρχε ένας μαύρος… 
Σημείωσε, δε, ότι «με το νέο κώδικα δίνουμε την ευκαιρία να πάνε να βρουν εργασία στην ΕΕ και απεγκλωβίζουμε έναν πολύ μεγάλο αριθμό από αυτούς τους συμπολίτες μας».
ΣΧΟΛΙΟ
ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ…απο που εως που είμαστε συμπολίτες με τους πακιστανούς τους νιγηριανούς και τα λοιπά ανθρωπομαζέματα;
Πέραν αυτού, είπε ότι μια άλλη ρύθμιση του κώδικα είναι η «χορήγηση βίζας από την αρχή επί μακρόν διαμένοντος στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από μετανάστες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Τους δίνεται η ευκαιρία στα 18 τους χρόνια να αποφασίσουν αν θέλουν να πάρουν ιθαγένεια ή όχι».

Είναι οι εβραίοι φίλοι του ΣΑΜΑΡΑ….αντιρατσιστές στο Ισραήλ;
εδώ ειναι το σπίτι μου…γεννήθηκα εδώ…(διαμαρτυρία αφρικανού που γεννήθηκε στο Ισραήλ και η ισραηλινή κυβέρηση δεν του δίνει Ιθαγένεια….Ο Αντώνης αφου θαυμάζει το ΙΣΡΑΗΛ γιατί δεν εφαρμόζει την νομοθεσία του και εδώ;)

ΣΧΟΛΙΟ
ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ..σε εμάς εμάςόμωςδεν δίνεται η ευκαιρία να αποφασίσουμε αν θέλουμε να μοιραστούμε την χώρα μας μαζί τους…..ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;;;….γιατι αυτό σημαίνει ιθαγενεια….
Οι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ….
Προειδοποιούμε όσους απεργάζονται την γενοκτονία μας ότι ερχόμαστε απο πολύ μακρυά …θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να το πετύχουν



1

Για τους πάσχοντες απο οξεία ακαδημαικού τύπου χαιβανίτιδα προτείνουμε για πολλοστή φορά να διαβάσουν :

Ποιοί κρύβονται πίσω απο την γενοκτονία των Ευρωπαίων – Το σχέδιο Kalergi

ΠΗΓΗ


thesecretrealtruth
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1227.html

Ποιανού Θεός;

Όταν ακούς έναν πολιτικάντη, που ορίζει την ζωή 10 εκατομμυρίων Ελλήνων, να αποδίδει τα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα στην χώρα στον Θεό του, πρέπει να αρχίζεις να ανησυχείς για το κομματικό Θεό που σε προστατεύει.

“Με την βοήθεια του Θεού σταθήκαμε στα....
πόδια μας”, είπε ο Σαμαράς από το μη φορολογούμενο περιβόλι της Παναγίας. Με τη βοήθεια του Θεού του, όχι απλά στάθηκε στα πόδια του ο ίδιος και η παρέα του, αλλά έκοψε τα πόδια εκατομμυρίων ανθρώπων. Έκοψε χιλιάδες ζωές, κατέστρεψε γενιές, λεηλάτησε σπίτια, αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, ξεπουλάει την εθνική ταυτότητα, παραδίδει την κυριαρχία της χώρας και όταν ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της επιχείρησης, πηγαίνει να αποδώσει τα ανάλογα στο Θεό του αφού για όλα αυτά είχε κάνει τάμα.

Είμαστε το αποτέλεσμα του τάματος ενός δίποδου που έχει ξεπεράσει κάθε ηθικό φραγμό και όταν έρχονται οι τριγμοί των εκλογών, πέφτει στα τέσσερα και προσκυνά το Θεό του και την Παναγία του, πιστεύοντας ότι το ελληνορθόδοξο τσούρμο θα οδηγηθεί από την θεϊκή εικόνα στην κάλπη για να διατηρηθεί η εξουσία του. Ξεχνάει το ελληνορθόδοξο κατασκεύασμα ότι οι κατακτητές του έχουν δικό τους μπαϊράκι που είναι προτεσταντικό, καθολικό, αγγλικανικό κλπ. Μπορεί μέχρι σήμερα να χώρεσε το τσούρμο αυτό ως Ελληνικό και ορθόδοξο στο χάρτη των θρησκευτικών πεποιθήσεων, αλλά στο τέλος θα του πάρουν και το χριστιανικό αυτό κατασκεύασμα που λέγεται ελληνορθοδοξία. Ας μην βαράνε δυνατά άλλο τις καμπάνες οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Θεού του Σαμαρά γιατί με το κιλό θα πουληθούν την δύσκολη ώρα τα καντήλια και τα μανουάλια και ό,τι μέχρι σήμερα αποτελούσε την επίπλωση των θεϊκών μεζονετών που είναι το ψυχικό καταφύγιο των ψηφοκουβαλητών της Αγίας Κάλπης.

Ποιανού Θεός είναι αυτός, που με την εντολή του παιδιά υποσιτίζονται; Ποια είναι η αναλογία του κεριού με το κομμάτι ψωμί που μπορεί να θρέψει μια κοιλιά πριν την λιποθυμία;

Ποιανού Θεός είναι αυτός που ορίζει ότι ο έχων λεφτά για την εγχείρηση και την χημειοθεραπεία ζει και όποιος δεν έχει περιμένει όχι το θαύμα αλλά το τέλος του να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται;
Ποιανού Θεός είναι αυτός που ξεσπιτώνει οικογένειες από τα πατρικά τους η Αγία Τράπεζα των κομματοθρεμμένων τύπου χριστιανού Σαμαρά;

Ποιανού Θεός είναι που αφήνει τις έγκυες να γεννούν στο δρόμο και στο σπίτι για να έχουν δικαίωμα δύο μηνών επιδόματος για να αγοράσουν γάλα στο νεογέννητο παιδί τους;

Ποιανού Θεός είναι αυτός που παίρνει το νερό από τους κατοίκους για να το δώσει ως δώρο σε El Dorando και σε κάθε πλιατσικολόγο που βρήκε φως και μπήκε;

Ποιανού Θεός είναι αυτός που στέκεται ως εικόνα πάνω από τα κεφάλια των Δικαστών αλλά απουσιάζει όταν η απόφαση έρχεται σαν πέλεκυς στο κεφάλι του ταλαίπωρου που δεν έχει να πληρώσει το κάθε χαράτσι;

Στα μέτρα των Θεών τους είναι οι εξουσιαστές. Θεός που μετατρέπεται σε Κύριλλο Α' για να εφαρμόσει τις πολιτικές και τα οικονομικά του κουμάντα είναι ο Θεός του Σαμαρά και όλων των ομοίων του. Μάς καταστήσαν νέες Υπατίες και αυτοί ως Άγιοι περιμένουν το προσκύνημα ενός λαού στους προϊσταμένους Αγίους τους, Σόιμπλε, Ρεν, Μέρκελ και όλων των άλλων.

Έχουν στήσει την αρένα και δεν έχουμε καν το δικαίωμα των μονομάχων να κρατάμε σπαθί και ασπίδα για να σώσουμε το τομάρι μας. Έχουν αμολήσει τα κομματοθρεμμένα τους λιοντάρια παίρνοντας εκδίκηση για τα δεινά των προγόνων τους. Διότι ούτε κοινούς προγόνους δεν έχουμε με τα Σαμαροειδή. Προσκυνάει το Θεό του ζητώντας να αποτελειώσει έναν ολόκληρο λαό βιάζοντάς τον και σφάζοντάς τον. Κι αυτός ο Θεός κάνει το θαύμα του και τον βοηθάει να στέκεται στα πόδια του για να συνεχίσει το άγιο έργο του.

Αφού, όπως μάς δίδαξαν είναι κατ' εικόνα και ομοίωση, ο Σαμαράς και ο Θεός του είναι ίδια ράτσα και ίδια φάτσα. Ανεπρόκοποι άεργοι και οι δύο που με όπλα τις ραδιουργίες και τον φόβο κάθονται στον θρόνο της εξουσίας.

Την στιγμή που ο απεγνωσμένος στρέφεται από ανάγκη στην πίστη και στην ελπίδα, όχι για τον εαυτό του αλλά για τα παιδιά του, έρχεται ο Σαμαράς να του πει ότι σε λάθος Θεό έχει εναποθέσει τα τελευταία του δράμια αντοχής. Αυτός ο Θεός είναι αποκλειστικά δικός του.
Τελικά δεν μπορείς να τους στείλεις ούτε στον Διάολο γιατί κι αυτός παιδί του Θεού του Σαμαρά είναι, οπότε θα τον λαδώσει και θα την βγάλουν καθαρή.

Με τη βοήθεια των ποδιών μας σταθήκαμε όρθιοι, Σαμαρά. Κι όταν ο Θεός σου θα έρθει να τα κόψει κι αυτά, θα δει το δικό μας πρόσωπο, που δεν είναι κατ' εικόνα και ομοίωσή ΣΟΥ, γιατί έχουμε και μια Ψυχή καβάντζα.-


http://lazarouyiannis.blogspot.gr/ 
 

1 σχόλιο:

τελικα και το αγιο ορος μουφα ειναι.γιατι τον δεχτηκε.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_341.html

ΚΑΠΑ ΚΑΠΑ Ε... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ... ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ – ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος.

Επί τη ευκαιρία, του επετειακού ιστορικού αφιερώματος στην ανακήρυξη της αυτονομίας της Β. Ηπείρου, θα αποκαλύψουμε μια ακόμη προδοσία του ΚΚΕ (κι όταν λέμε του ΚΚΕ, εννοούμε ολοκλήρου αυτού του εσμού που.....
αποκαλείται αριστερά και που μέχρι το 1968 είχε ενιαία έκφραση το ΚΚΕ). Μια προδοσία συνεχή και απροκάλυπτη , αλλά άγνωστη εν πολλοίς στο ευρύ κοινό.

Μέχρι την έναρξη του Β΄ Π.Π., το ΚΚΕ είναι αδιάφορο ως προς την Β. Ήπειρο, εφόσον η «μάνα των λαών» (ΕΣΣΔ) δεν είχε συμφέροντα εκεί. Αλλά, κατά την διάρκεια του πολέμου, αλλάζουν τα πράγματα. Το 1942, ακραιφνείς Έλληνες δημιουργούν το Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου (Μ.Α.Β.Η.), με σκοπούς προφανείς. Το Μέτωπο βρέθηκε από την αρχή εν μέσω δύο πυρών: των κομμουνιστών ανταρτών του Χότζα και των Τουρκαλβανών Τσάμηδων. Οι τελευταίοι, είχαν συμμετάσχει στον ΕλληνοΪταλικό πόλεμο με δύο τάγματα πεζικού, που είχαν ενσωματωθεί στον ιταλικό στρατό και κατά την διάρκεια της ιταλικής κατοχής σχημάτισαν συμμορίες και δρούσαν ως βοηθοί των κατακτητών, κυρίως στην περιοχή της Θεσπρωτίας, όπου ήταν η «βάση» τους. Οι Ιταλοί είχαν υποσχεθεί ότι μετά τον πόλεμο θα παραχωρούσαν την Ήπειρο στους Τουρκαλβανούς, για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», δορυφόρου της «Μεγάλης Ιταλίας». Οι Τσάμηδες αποδείχθησαν άντάξιοι της εμπιστοσύνης των Ιταλών. Ιδού τα εγκλήματά τους με αριθμούς: 630 δολοφονίες, 460 απαγωγές, 210 βιασμοί, 2.330 πυρπολήσεις κατοικιών (αφού πρώτα τα λεηλατούσαν…) και χιλιάδες αρπαγές ζώων. Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, μετά την φυγή των Ιταλών προστατών τους, έφυγαν (ή εκδιώχθηκαν) και οι Τσάμηδες, που εγκαταστάθηκαν στην Αλβανία, για να αποφύγουν τις συνέπειες των κακουργημάτων τους εις βάρος των Ελλήνων. Αργότερα, το 1947, με απόφαση της τότε κυβερνήσεως στερήθηκαν την ελληνική ιθαγένεια και δημεύθηκαν οι περιουσίες τους, οι οποίες αποδόθηκαν στα θύματά τους. Σήμερα έχουν συστήσει σύλλογο και με τις ευλογίες της αλβανικής κυβερνήσεως, ζητούν την αποκατάστασή τους και την απόδοση των περιουσιών τους! Αυτήν την στιγμή, αποτελούν την αιχμή του αλβανικού ανθελληνικού δόρατος…

Οι άνδρες του ΜΑΒΗ είχαν αποκτήσει επικοινωνία με τον ΕΔΕΣ του Ν. Ζέρβα και σε πολλές περιπτώσεις δρούσαν από κοινού. Μετά τις ύπουλες επιθέσεις του ΕΛΑΣ κατά των δυνάμεων του Ζέρβα (1943) και την αποδιοργάνωση που ακολούθησε, οι μαχόμενοι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας έμειναν εκτεθειμένοι στην δολοφονική μανία των Τσάμηδων, αλλά και των κομμουνιστών του Χότζα. Όμως, την χαριστική βολή, τους την έδωσε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, εκπρόσωποι του οποίου υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας με τους σφαγείς του ελληνισμού και καλούσαν τους Βορειοηπειρώτες με την παρακάτω ανακοίνωση, να συνεργασθούν με τους σφαγείς τους!

Ιδού τα χάλια τους: «Προς τον λαόν της Ελληνικής μειονότητος εν Αλβανία
Στη σύσκεψη της 8ης Αυγούστου, απεφασίσθη όπως η μειονότης μετάσχη του αντιφασιστικού αγώνος περισσότερον ενεργώς. Κατέστη δε φανερόν πως για να επιτευχθεί τούτο, πρέπει να ιδρυθούν ομάδες της μειονότητος κάτω από την καθοδήγηση Αρχηγείου αποτελούμενον από Αλβανόν αντιπρόσωπον, αντιπρόσωπον της μειονότητος και αντιπρόσωπον της ελληνικής οργανώσεως (ΕΑΜ), της συνεργαζομένης με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο Αλβανίας. Ο ίδιος τρόπος καθοδηγήσεως απεφασίσθη και δια την πολιτικήν οργάνωσιν. Την 10η Αυγούστου δε, εις κοινήν σύσκεψιν αντιπροσώπων των συνεργαζομένων ελληνο-αλβανικών οργανώσεων, μελετήθηκαν τα προβλήματα του αγώνος, τα οποία παρουσιάζουν η μειονότης εν Αλβανία και η μειονότης εν Ελλάδι και κατάληξαν εις την δημοσιευμένην απόφασιν. Ελπίζομεν ότι ο λαός της μειονότητος θα κατανοήσει το κρίσιμο των περιστάσεων και τη λεπτότητα των μειονοτικών ζητημάτων. Χρειάζεται επομένως απόλυτη πειθαρχία στην καθοδηγητική επιτροπή. Ο λαός να προσέξει να μην αναθέσει υπεύθυνη θέση σε ανθρώπους που ανεμίχθησαν σε παλαιούς αγώνες κι έχουν δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Επίσης, να μην αναθέσει υπεύθυνη θέση σε άτομα γνωστών σωβινιστικών φρονημάτων. Πάσα προπαγάνδα σωβινιστική και διασπαστική απαγορεύεται απολύτως. Ο λαός δέον να απομονώσει όσους θέλουν να τον παρασύρουν εις πράξεις εκτός της γραμμής του αντιφασιστικού αγώνος. Σήμερα γίνεται αγών των λαών και η νίκη θα είναι των λαών, η νίκη της λαϊκής δημοκρατίας» (πηγή: Α. Κύρου – «Εθνική Αντίστασις και Εθνική Μειοδοσία», σελ. 306).

Βλέπουμε, λοιπόν, πως το ΕΑΜ (ΚΚΕ) ανακάλυψε την ύπαρξη… αλβανικής μειονότητος στην Ελλάδα, από το 1943! Αυτή ήταν η «εθνική αντίσταση»!
Ωστόσο, μπορεί κάποιος να σας εμφανίσει άλλα έγγραφα του ΕΑΜ που να αναφέρονται στην Β. Ήπειρο. Πράγματι, τον πρώτο καιρό της κατοχής που το ΚΚΕ κρυβόταν πίσω από το «πατριωτικό» ΕΑΜ, υπήρξαν κάποιες ελάχιστες αναφορές στην Β. Ήπειρο. Προφανώς, για να πεισθεί ο κόσμος ότι το ΕΑΜ ήτο πράγματι «πατριωτική» οργάνωσις, που αποδεχόταν τις εθνικές διεκδικήσεις. Το «ενδιαφέρον» ήταν πέρα για πέρα ψεύτικο. Αναφέρει σχετικώς ο Ζαχαριάδης το 1949, όταν το ΚΚΕ δεν χρειαζόταν πλέον την μάσκα του «πατριωτισμού»: «Το λαϊκό επαναστατικό στρατόπεδο περνά μια περίοδο ανασυγκρότησης. Ξεκαθαρίζεται και το ιδεολογικό μέτωπο από τις παλιές αμαρτίες. Μαζί με το λαϊκοδημοκρατικό διαχωρισμό απαλλάσσεται το ΕΑΜ κι από τις λαθεμένες σωβινιστικές επιδράσεις, που εκφράζονταν με ότι στο διάστημα της κατοχής υιοθέτησε τα μεγαλοελλαδίτικα συνθήματα και ζητούσε εδαφικές παραχωρήσεις σε βάρος της Βουλγαρίας και της Αλβανίας» (πηγή: «Καινούργια κατάσταση – καινούργια καθήκοντα. Οι διαπιστώσεις, η γραμμή και οι αποφάσεις της 6ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ (9-10-1949)», έκδοση της Κ.Ε. του ΚΚΕ).

Το τέλος του πολέμου βρίσκει την Αλβανία στο κομμουνιστικό στρατόπεδο και την Ελλάδα στο Δυτικό. Την εποχή εκείνη, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αναμένει την εκπλήρωση των υποσχέσεων των «μεγάλων συμμάχων» μας, με την παραχώρηση των Δωδεκανήσων, της Κύπρου, της Β. Ηπείρου, της Ρωμυλίας. Το κλίμα είναι πατριωτικό και διεκδικητικό. Το ΚΚΕ, που εκείνη την εποχή παίζει το χαρτί του πατριωτισμού («εθνική αντίσταση» κ.τ.λ.), διστάζει να πάει ανοικτά κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, αφήνοντας «στον πάγο» τις παλαιότερες θέσεις του για την Μακεδονία, αν και εκφράζει την… ανησυχία του για την αποχώρηση των Βουλγάρων από την Μακεδονία: «Άρχισε η αποχώρηση του βουλγαρικού στρατού από την Ανατολική Μακεδονία και τη Δυτική Θράκη. Οι Έλληνες σύντροφοι ανησυχούν πολύ…» – Ραδιοτηλεγράφημα του Kostov – μέλους της Κ.Ε. του Κ.Κ. Βουλγαρίας προς τον Dimitrov για την αποχώρηση του βουλγαρικού στρατού από την Ανατολική Μακεδονία και τη Δυτική Θράκη και τις ανησυχίες των Ελλήνων συντρόφων , 12/10/1944- (πηγή: «Εμφύλιος Πόλεμος- Έγγραφα από τα γιουγκοσλαβικά και βουλγαρικά αρχεία», σελ. 199, εκδόσεις «Βήμα») και εκλιπαρεί τους Βουλγάρους να μην ανακινήσουν προς ώρας το Μακεδονικό: «Για το ζήτημα της Μακεδονίας υποστηρίζουν ότι η ανακίνησή του τώρα θα σήμαινε καταστροφικό πλήγμα στο Κόμμα τους και θα έριχνε νερό στο μύλο των εθνικιστών» – Ραδιοτηλεγράφημα του Kostov προς τον Dimitrov για την άφιξη του Αναστασιάδη στη Σόφια, 13/11/1944 – (πηγή: ό. π., σελ. 201)

Ωστόσο, υπάρχουν ανοικτά θέματα εθνικών διεκδικήσεων, σε Β. Ήπειρο, Κύπρο και Δωδεκάνησα, οπότε οφείλει να λάβει κάποια θέση. Και λαμβάνει, όπως πάντα εις βάρος των πόθων του ελληνισμού, με σύνθημα «Όχι αλλαγή των συνόρων του 1939-Δεν ζητάμε τίποτα» . Και για του λόγου το αληθές, ιδού το επίμαχο σημείο του λόγου του Ν. Ζαχαριάδη για την εξωτερική πολιτική, κατά το κλείσιμο των εργασιών της 12ης Ολομέλειας (25 έως 27/06/1945): «Όπως δεν αναγνωρίζουμε στους άλλους το δικαίωμα να έχουν εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος μας, έτσι κι εμείς δεν μπορούμε να θέτουμε παράλογες απαιτήσεις σε βάρος τους. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε βίαιη αλλαγή των συνόρων του 1939, ανεξάρτητα από ποια πλευρά αυτή προέρχεται… Αυτή η αρχή ισχύει και για τα Δωδεκάνησα και για την Κύπρο και για τη Βόρεια Ήπειρο» – (πηγή: ό. π., σελ. 63). Και τελικώς, η θέση του προδοτικού ΚΚΕ περνάει, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα! Η διεκδίκηση της Κύπρου και της Β. Ηπείρου εγκαταλείπεται…

Λίγον καιρό αργότερα, αρχίζει ο «Τρίτος Γύρος» και πλέον το ΚΚΕ σταματάει να κρύβεται. Στο πλευρό του πολεμούν ήδη οι λεγόμενοι «Σλαβομακεδόνες» (βλέπε Κομιτατζήδες), αλλά δεν φθάνουν. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε έμψυχο υλικό. Στο ΚΚΕ καταλήγουν στην απόφαση να ζητήσουν –δια στόματος Μάρκου Βαφειάδη- από τον κομμουνιστή δικτάτορα της Αλβανίας, Ενβέρ Χότζα, να τους στείλει μερικές χιλιάδες από τους φανατικούς ανθέλληνες Τσάμηδες –που έχουν εκδιωχθεί κακήν – κακώς από την Ελλάδα- για να τους εντάξει στον Δ.Σ.Ε. («Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος», δηλαδή, συμμορίτες…). Προφανώς, για να καταλήξει το ΚΚΕ σε μια τέτοια απόφαση, ήταν έτοιμο και για το αντάλλαγμα: την πλήρη δικαίωση των Τσάμηδων, άρα και την παραχώρηση και της Νοτίου Ηπείρου στην Αλβανία! Ευτυχώς, είτε ο Χότζα δεν συνειδητοποίησε την μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, είτε πράγματι δεν είχε εμπιστοσύνη στους Τσάμηδες και αρνήθηκε. Ιδού και το σχετικό έγγραφο: «Έκθεση του Hoxha (Ενβέρ Χότζα) προς τον Tito για την επίσκεψη του Βαφειάδη στα Τίρανα (24/09/1947) – Σας πληροφορώ για την επίσκεψη στα Τίρανα του στρατηγού Μάρκου. Ήρθε χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση. Για το λόγο αυτό δεν συναντήθηκα μαζί του. Εξουσιοδότησα έναν σύντροφο από το Πολιτικό Γραφείο να συζητήσει μαζί του. Έθεσε τα ακόλουθα ερωτήματα:
1ον) Να αποσταλούν 3.000-4.000 Τσάμηδες για τον Δημοκρατικό Στρατό, από τις 18.000 που ζουν στην Αλβανία, διωγμένοι από την Ελλάδα από τις δυνάμεις του Ζέρβα.
… Όσον αφορά τους Τσάμηδες, θεωρούμε ότι προς το παρόν δεν μπορούν να αποτελέσουν παράγοντα βοήθειας. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκαν υπό την επίδραση της αντίδρασης. Δεν θα θελήσουν να πάνε να πολεμήσουν, αλλά και για εκείνους που θα θελήσουν να πάνε υπάρχει ο κίνδυνος να περιπέσουν σε αμερικανική επίδραση. Για το λόγο αυτό απαντήσαμε ότι προς το παρόν αυτό είναι αδύνατο, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα του Δημοκρατικού Στρατού, αλλά ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε να στείλουμε την κατάλληλη στιγμή αυτούς που έχουν τη δυνατότητα…» – (πηγή: ό. π., σελ. 104).
Βεβαίως, η μη αποστολή Τσάμηδων στους συμμορίτες, δεν σήμαινε ότι αν κέρδιζε ο ΔΣΕ δεν θα υποχρεώνονταν οι συμμορίτες από τον «μεγάλο πατερούλη» Στάλιν, να παραχωρήσουν εδάφη στην Αλβανία… Μετά το τέλος του συμμοριτοπολέμου και την απόσχιση Τίτο από το σοβιετικό μπλοκ, δημιουργήθηκαν πολλαπλές εντάσεις στα ελληνο-αλβανικά σύνορα και το θέμα της Βορείου Ηπείρου ξαναφούντωσε. Τότε, το ΚΚΕ –δια στόματος του αρχηγού του Ζαχαριάδη- υπερασπίστηκε για μια ακόμα φορά το αλβανικό μόρφωμα από την «επιθετικότητα» της Ελλάδος και του Τίτο: «Άμεσος στόχος Ελλάδας και Γιουγκοσλαβίας είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Αλβανίας. Ενδεικτικό γι’ αυτό είναι όχι μόνο οι ατελείωτες μοναρχοφασιστικές πολεμικές προκλήσεις στα σύνορα, η διεκδίκηση της Νότιας Αλβανίας, η ακατάπαυστη λυσσασμένη προπαγάνδα ενάντια στην Αλβανία, μα και το γεγονός ότι ο Τίτο κατάγγειλε τελευταία τη συνθήκη φιλίας και αμοιβαίας βοήθειας με τη Λ.Δ. της Αλβανίας» – (πηγή: «Καινούργια κατάσταση – καινούργια καθήκοντα. Οι διαπιστώσεις, η γραμμή και οι αποφάσεις της 6ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του ΚΚΕ (9-10-1949)», έκδοση της Κ.Ε. του ΚΚΕ) .

Εν συνεχεία και παρά την ανεξαρτητοποίηση της Αλβανίας από την ΕΣΣΔ, ουδέποτε το ΚΚΕ αναφέρθηκε στο βορειοηπειρωτικό ζήτημα, ζητώντας έστω ανθρώπινα δικαιώματα για τους κατατρεγμένους Βορειοηπειρώτες. Μάλιστα, όταν κατέφτασαν εδώ οι πρώτοι φυγάδες, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, το ΚΚΕ υποδέχθηκε τους κατατρεγμένους αδελφούς μας με το σύνθημα: «Επαγγελματίες Βορειοηπειρώτες, κάτω τα χέρια από την σοσιαλιστική Αλβανία». Ακόμα και σήμερα, που εμφανίζεται ξανά με «πατριωτική» λεοντή, για το ΚΚΕ βορειοηπειρωτικό ζήτημα δεν υφίσταται! Βεβαίως, από τους μονίμους προδότες της πατρίδος, δεν περιμέναμε τίποτε καλύτερο…


http://www.stoxos.gr/ 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1185.html

ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το τελευταίο σαββατοκύριακο το άγιο Όρος «προ(σ)βλήθηκε» με ένα άθλιο μιντιακό τρόπο και αυτό είναι ότι πιο δυσάρεστο για όσους πηγαίνουν επί χρόνια στο περιβόλι της Παναγίας, προσεύχονται στην χάρη της, συνδιαλέγονται με πραγματικά άγιους γέροντες και προσκυνούν τα άπειρα προσκυνήματα και αγιάσματα που αγίασαν δια μέσω των αιώνων.... Για τα πέντε αργύρια της διεφθαρμένης και άθεης Ευρώπης, οι σύγχρονοι ρασοφόροι εκπρόσωποι του υποδεχτήκαν «μετά βαΐων και κλάδων» τον εκπρόσωπο της μνημονιακής κατοχής της χώρας. Αλλά ακόμα πιο ελεεινό για το τον Άθω, ήταν εκείνες οι τραβηγμένες σκηνές που προβληθήκαν από όλα τα κατοχικά ΜΜΕ δείχνοντας κάποιο γέροντα να αποθεώνει έναν από του πιο ξεπουλημένους πολιτικούς στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, που το τελευταίο του κατόρθωμα, αφού κατέστρεψε τον ελληνικό λαό, είναι η μεγάλη προδοσία της Κύπρου. Αυτό δεν είναι το άγιο Όρος των χιλιάδων προσκυνητών. Είναι το άγιο Όρος της υποκρισίας και του ξεπουλήματος. Αντί για υποδοχές με καμπανοκρουσίες οι ρασοφόροι θα έπρεπε να δηλώσουν ξεκάθαρα στον κ. πρωθυπουργό, πως η Ορθοδοξία δεν είναι… «εικονική προπαγάνδα» κάλυψης πολιτικών απατεώνων και των συνενόχων τους, που τρέμουν μην τυχόν και χάσουν την καρέκλα τους και δώσουν λόγο για τα εγκλήματα τους

Η τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο άγιο Όρος ήταν το αποκορύφωμα της εικονικής υποκρισίας ενός κατοχικού, αλλά και σφόδρα αντιχριστιανικού καθεστώτος, που δεν διστάζει να ψηφίζει νόμους διάλυσης της οικογένειας, αλλοίωσης της ελληνορθόδοξης ταυτότητας και αντικατάστασης του μαθήματος των θρησκευτικών με ένα πολυθρησκευτικό μόρφωμα. Ποιοι ψήφησαν το σύμφωνο συμβίωσης; ποιοι προωθούν αντιρατσιστικά νομοσχέδια με ρατσιστικό μένος κατά του ελληνισμού; ποιοι προωθούν νομοσχέδια «δήμευσης» ανθρωπινών οργάνων; ποιοι προωθούν την αποχριστανοποίηση της παιδείας και την διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας ; Και όμως, κανείς από τους άγιους πατέρες δεν μίλησε για όλα αυτά» Το μόνο που τους ενδιέφερε, όπως τουλάχιστον μετέδωσαν και τα κατοχικά ΜΜΕ, ήταν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Τα τριάκοντα αργύρια σε νέα έκδοση!
Πολλοί ισχυρίζονται ότι αν ζούσε σήμερα ο μακαριστός Χριστόδουλος δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Πράγματι ο Χριστόδουλος, παρά τα αρνητικά του στοιχεία, είχε την ικανότητα να κινητοποιεί τον κόσμο και κυρίως να γοητεύει την νεολαία και να την ξεσηκώνει κατά της αποταύτησης της Ελλάδας ενώ είχε προφητέψει ακόμα απο τότε την επερχόμενη «καταιγίδα» που θα μας μετέτρεπε σε άμορφο κιμά στο μπλέντερ της Νέας Τάξης. Σήμερα όμως δεν υπάρχει Χριστόδουλος. Ο διάδοχος του είναι ότι πιο θλιβερό θα μπορούσε να υπάρξει για την ηγεσία της ελληνορθόδοξης εκκλησιάς σε αυτή την κρισιμότατη συγκύρια. Χαριεντίζετε με τους ληστές και τους πολιτικούς προδότες, απολαμβάνει την εύνοια όλων των καταστροφέων του ελληνισμού και της πατρίδας και το πιο χειρότερο, προωθεί όλους τους φιλοπαπικούς ιεράρχες ενώ αγωνίζεται να βάλει φίμωτρο σε όσους θα μπορούσαν να αντισταθούν σε όλη αυτή την «λαίλαπα». Κάποιες εξαιρέσεις από κάποιους ιεράρχες που προσπαθούν να αρθρώσουν λόγο αντίστασης, αποτελούν μόνο την επιβεβαίωση του κανόνα.


Παρά όμως τις λυσσαλέες προσπάθειες όλων αυτών να εξαφανίσουν το ποίμνιο, αυτό όχι μόνο υπάρχει αλλά συνεχίζει να γεμίζει του ναούς και να στέκεται όρθιο επί ώρες για να προσκυνήσει κάποιο άγιο που επιβεβαίωσε με την προσωπική του εμπειρία την αγιοσύνη του. Αυτό θα το δει κατάματα κάθε επισκέπτης όταν στις 11 Ιουλίου κάθε καλοκαίρι θα πάει στο μοναστήρι της Σουρωτής και θα δει τους προσκυνητές να περιμένουν επί ώρες στην ατελείωτη ουρά για να προσκυνήσουν το μνήμα του πάτερ Παΐσιου, που πολλοί αγωνίστηκαν χωρίς επιτυχία να τον γελοιοποιήσουν.
Πως μπορεί όμως όλο αυτό το υπέροχο κομμάτι του ελληνισμού που δεν ταυτίζεται με τους υποκριτές ρασοφόρους και ακόμα ζει και πιστεύει, να αξιοποιηθεί για να μην χαθεί αυτή η πατρίδα ; Ένα ερώτημα που βασανίζει όλους όσους αγωνιούν μπροστά στον γκρεμό που σπρώχνουν τον ελληνισμό. Πως μπορεί η εκκλησία να αποβάλει τους υποκριτές, «φαρισαίους» και «κόλακες» και να καθοδηγήσει το ποίμνιο για να σώσει την πατρίδα από τους πολιτικούς καταστροφείς της, από αυτούς που εχθρεύονται κάθε τι το ελληνικό και ορθόδοξο, από τους Νεοταξικούς που κατάκλυσαν και κατακυρίευσαν τις αρχές του τόπου ; Έχει την μεγάλη δύναμη αλλά δεν έχει να την ηγεσία. Η επίσημη ιεραρχία είναι στο, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και στο «προσεύχεστε και.. κάνετε τα στραβά μάτια στην καταστροφή του τόπου». Ποιοι φωτισμένοι ιεράρχες, και υπάρχουν τέτοιοι, θα σηκώσουν ξανά το λάβαρο της αντίστασης για να αποφευχθεί η τελική καταστροφή και η εξαφάνιση του ελληνισμού ; Φωτεινά παραδείγματα υπάρχουν δόξα το Θεό πάρα πολλά στην ιστορία μας. Ο άγιος γέροντας Παΐσιος εύχονταν «να αναστήσει ο Θεός Μακκαβαίους». Ο χρόνος όμως είναι εναντίον μας και η τελική καταστροφή επέρχεται γοργά.
Μετά, θα είναι πολύ αργά και αυτή την φορά η «άλωση» θα είναι τελειωτική, γιατί η «άλωση» δεν θα είναι μόνο των σωμάτων ημών, αλλά και των ψυχών.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5369.html

Ο κ.Μπουταρης σιωπα για 7η ημερα

Ο κ.Μπουταρης εξακολουθει να μην εχει απαντησει για 7η ημερα.
Προφανώς οι παρακάτω «συμπτώσεις», ομιλούν από...
μόνες τους:

·         Η γερμανική κυβέρνηση, δια του κ. Φούχτελ, διαχειρίζεται για την Ελλάδα ένα πρόγραμμα 600.000 ευρώ.

(http://www.cducsu.de/presse/pressemitteilungen/unterstuetzung-fuer-deutsch-griechische-versammlung)

·         Σε αυτό το πρόγραμμα των 600.000 ευρώ προσέφερε ο ίδιος -εντελώς παράνομα- ένα χώρο για γραφείο στον δήμο Θεσσαλονίκης.

(http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/de/08/Gemeinsames__Buergermeisterbuero__in__Thessaloniki.html)

·         Σε αυτό το γραφείο δημιουργήθηκε ΜΙΑ θέση εργασίας.

·         Αυτή τη θέση εργασίας κατέλαβε η κατά δήλωσή του σύντροφός του.

http://issuu.com/imarketing/docs/grde-presentation-gr

Στον ίδιο χώρο (Κυδωνιών 2) στεγάζεται η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας.

Σε έλεγχο που έκανε εκεί το ΙΚΑ βρήκε ανασφάλιστους εργαζόμενους που δήλωσαν «εθελοντές». Δεν τους πίστεψε και έβαλε πρόστιμο.

Είχα ρωτήσει τον κ.Μπουτάρη από βήματος δημοτικού συμβουλίου:

·         Ποιος έχει την ευθύνη για τη λειτουργία των γραφείων του δήμου στην οδό Κυδωνιών;

·         Εμπλέκεται η κατά δήλωση του, σύντροφος του, κυρία Scheiner στη διαχείριση της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας Θεσσαλονίκη 2014;

Προσθέτω σήμερα μία ερώτηση:

Ποιος έδωσε στους πρώην εργαζόμενους την οδηγία να δηλώσουν εθελοντές σε περίπτωση ελέγχων από το ΙΚΑ;

Η πολιτική εξουσία διοικεί με τη δύναμη του παραδείγματός της. Το παράδειγμα της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι η φωτογραφία της πολιτικής, που οδήγησε την ελληνική κοινωνία στη βαθιά κρίση που βιώνει σήμερα με την ανεργία στο 28%.


ΥΓ:  φωτογραφία από παλαιότερη συνάντηση των εθελοντών της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας (ΕΠΝ):

·         Με το μικρόφωνο στο χέρι, ο πρώην (μέχρι  31.12.2013) υπεύθυνος των εθελοντών της ΕΠΝ, Juanjo Corales.

·         Δίπλα του  η κυρία Gabriela Scheiner.

·         Στο βάθος διακρίνεται να παρακολουθεί η εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού και πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, που διαχειρίζεται την ΕΠΝ, Μαρία Πασχαλίδου.



Χρηστος Ματης
Δημοτικος Συμβουλος Θεσσαλονικης - Υποψηφιοε Δημαρχος 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/7_17.html

Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο

strange- engarts (4)

Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο;
Πόσο Φανταστικό μπορεί να είναι ένα Φανταστικό σενάριο;
Ειδικά όταν είναι τόσο, μα τόσο Οφθαλμοφανές;

Κρίση οικονομική, αξιών, στοχασμού, νομίζετε ότι θα συνεχίσετε την ζωή σας με όλα τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα και λέτε «κι αυτό θα περάσει» λογικό ακούγεται εκ πρώτης όψεως. Όμως κάποιοι κύριοι της Νέας Τάξεως Πραγμάτων έχουν άλλα σχέδια για εσάς, την οικογένεια της και το μέλλον των απογόνων σας. [4] Πόσο ακόμη νομίζετε ότι θα ανέχονται οι επικυρίαρχοι τον Ελληνικό τρόπο Σκέψεως, Δράσεως – έστω κι εκφυλισμένο- ή την οποιαδήποτε πολιτισμική διαφορετικότητα του κάθε λαού; [5-6]
«Κύριε Πρόεδρε, η επίσκεψή σας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας Νέας Εποχής…» είπε ο Α. Σαμαράς στον πρόεδρο Πέρεζ του Ισραήλ κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2012. Ποιάς «Νέας Εποχής» είπε ο λαλίστατος, τι εννοούσε, τι ξέρει; Φυσικά και γνωρίζει, αλίμονο ! Θα σας πω, αν ενδιαφέρεστε, τι θέλουν, τι επιδιώκουν και πως τα σχέδια τους ευοδώνονται και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς.
Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου.
Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς, όχι δεν είναι Ο.Π.[1] αυτές είναι άνθρωποι, για να μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας και σας υπολογίζουν σαν μπριζολάκια και ευρώ. Λογικό είναι για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν.
Τι επιδιώκουν να πετύχουν; Ενεργοποιούν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ στο Βορειοαφρικανικό τόξο εδώ και δύο χρόνια, [11] Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα και στην Συρία, με κάμποσους ακόμη να ακολουθούν. Η γροθιά που θα διαλύσει τα πάντα, ο καταλύτης, είναι η Κίνα. Την Κίνα την «φτιάξανε», δίνοντάς τους δωρεάν τεχνολογία μέσω των πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ο υπόλοιπος «πολιτισμένος» κόσμος ασχολούταν με την ψευδή ποιότητα της ζωής του, μέχρι που αυτή η «ποιότητα» σαν άλλη μια ψευδαίσθηση, έγινε ταφόπλακα κι είναι έτοιμη να πέσει στο κεφάλι του. Είναι να γελά κανείς με αυτά που παρατηρεί γύρω του και είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι γελούν πολύ, μα ΠΟΛΥ, με τον «πολιτισμένο» άνθρωπο.
Κανείς δεν δείχνει να θυμάται πως, οι άνθρωποι δεκάδες χιλιάδες χρόνια ζούσαν χωρίς εμβόλια και χωρίς τρόφιμα ονομασίας προέλευσης τυποποιημένα (!!!)
Η ιατρική επιστήμη χρησιμεύει πρωτίστως στην αναπαραγωγή «ανθρώπων» που ήταν καταδικασμένοι από τους φυσικούς νόμους να εκλείψουν, όπως γίνεται σε όλο το φυσικό βασίλειο. Γιατί άραγε; Σκέφτεται κανείς; Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα. Ξεχάστε το ανθρώπινο DNA [2]
Ήδη ζούμε σε έναν απίθανο αχταρμά μιας θάλασσας αρρωστημένου dna. Τα βασικά εργαλεία τους τώρα είναι η Πολυπολιτισμικότητα η οποία προωθείται μέσω των ΜΚΟ και των λαθρολάγνων κομμάτων. Επειδή έχουν περάσει το πολιτικά ορθόν της «δημοκρατίας». Τι σχέση έχει τώρα η σημερινή «δημοκρατία» με την αρχαιοελληνική άμεση δημοκρατία, [8] μόνο τα αρρωστημένα μυαλά τους το ξέρουν.
Φυσικά και ξέρουν τι κάνουν, αλίμονο. Μόνο βλάκες δεν είναι αυτοί, -ποιοί είναι αυτοί; Δες [10-11]-παρά μόνο όσοι (δηλαδή σχεδόν όλοι –πλην ελαχίστων) ακολουθούνε τα λεγόμενα τους και τα συστήματα τους με τους –ισμούς κάθε είδους. Έχουν σοβαρότατο λόγο που το κάνουν.[7] Φοβούνται την ΑΝΑΦΛΕΞΗ των τελευταίων Εμψύχων Ανθρώπων στον πλανήτη, ειδικά του DNA των Ελλήνων κι αυτό δεν είναι ούτε εθνικιστικό ούτε εγωιστικό, κάθε άλλο.
Θετική Εντροπία σύμφωνα με τον νόμο της Θερμοδυναμικής: Η εκδήλωση ζωής στο Σύμπαν είναι αποτέλεσμα της Αρνητικής Εντροπίας. Η επιστήμη συστημάτων ή συστημική είναι ένα διεπιστημονικό γνωστικό πεδίο το οποίο παρέχει έναν κοινό τρόπο σκέψης με στόχο την ανάπτυξη μεθοδολογικών πλαισίων για τη μελέτη συστημάτων με εσωτερική δομή (π.χ. κοινωνικά, ηλεκτρονικά, βιολογικά, γνωσιακά ή μεταφυσικά συστήματα). Βασίζεται στη θεωρία συστημάτων, κεντρικές έννοιες στην οποία είναι η θερμοδυναμική ισορροπία και η αρνητική ή θετική εντροπία, καθώς η δομή και η κατάσταση ενός συστήματος τυπικά παραμένουν σταθερές ή διαρκώς περιπλέκονται με το πέρασμα του χρόνου, με παράλληλη εξαγωγή θετικής εντροπίας στο περιβάλλον του συστήματος.
Μόνο η ζωή παρατηρείται να προκύπτει ως οργάνωση από τη σχετική αταξία της ανόργανης ύλης, μειώνοντας την εντροπία. Όταν τείνει όμως στην θετική εντροπία τι σημαίνει; Με δύο λόγια, ότι πηγαίνει κατά διαόλου.
Οι «κύριοι» που ενδιαφέρονται για την «ποιότητα ζωής», φυσικά και δεν ασχολούνται με τον Ηράκλειτο, τον Πυθαγόρη, την Υπατία. Περί άλλων τυρβάζουν σαν ανθρωπόμορφα όντα που είναι. Οι άλλοι «κύριοι» της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, τέτοια άψυχα όντα θέλουν (δηλαδή Οργανικές Πύλες). Όμως με μια ειδοποιό διαφορά. Να είναι τουρλού – τουρλού μανιφατούρα. Χωρίς ψυχή, χωρίς σκέψη, χωρίς συναισθήματα, ειδικά τα ενεργειακά συναισθήματα, χαράς, γέλιου, ενθουσιασμού και με ένα χρώμα στο πετσί τους, το γκρίζο. Πως θα το επιτύχουν αυτό; Πανεύκολα, με την Παμειξία των Φυλών με το να δημιουργήσουν, την Γκρίζα Φυλή. Που ήδη συμβαίνει μέσα στο κοινωνικό καθίζημα. Δηλαδή την αύξηση της θετικής εντροπίας. Μελετήστε το θέμα Θετική – Αρνητική Εντροπία και θα καταλάβετε πόσο αντίθετα με τους φυσικούς νόμους ζει ο σημερινός άνθρωπος.

strange- engarts (66)
Η ζωή διατηρείται στον πλανήτη μας δια της αναπαραγωγής. Σε άλλους πλανήτες πιθανόν να είναι διαφορετικά, αλλά εδώ είναι έτσι. Όταν η αναπαραγωγή δεν είναι σε θέση να αναπληρώσει τα εκ του θανάτου προκύπτοντα κενά, το είδος εξαφανίζεται, είτε πρόκειται για κοπάδια προβάτων, είτε για ανθρώπινους πληθυσμούς. Υπάρχει κι άλλος ένας Νόμος Συμπαντικός, σχετικά με το κενό. Η φύση δεν ανέχεται το κενό, ή θα το αναπληρώσει όποιος το δημιουργεί ή θα το αναπληρώσει η φύση από μόνη της.
Είναι κι αυτό ένα θέμα με πάμπολλες εφαρμογές που θα αναλυθεί σε προσεχές άρθρο. Καμία σοφία και καμία φιλοσοφία δεν μπορεί να κλονίσει την ορθότητα της αλήθειας αυτής. Παρόλα τα φληναφήματα των ιεροφαντών και των δημαγωγών της «προόδου», οι κυριότεροι φορείς του δυτικού πολιτισμού βρίσκονται σήμερα στον δρόμο προς την αυτοκτονία και την εξαφάνιση υπό το πένθιμο εμβατήριο μιας τζαζ – μπάντ από Νέγρους μουσικούς.
Ό,τι επιβραβεύουμε ως «πρόοδο» δεν αποτελεί και βιολογική πρόοδο, πολλές φορές μάλιστα σημαίνει βιολογική οπισθοδρόμηση. Τι ωφέλησαν οι «υψηλοί» πολιτισμοί, τους οποίους ανέπτυξαν λ.χ. η Γαλλία, η Αγγλία, η Σουηδία, η εξαφάνιση του αναλφαβητισμού, οι δημοκρατικοί και φιλανθρωπικοί θεσμοί, οι συνεχείς προσπάθειες για την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου των κατωτέρων τάξεων και τόσα άλλα τα οποία εμείς οι πτωχοί Έλληνες θαυμάσαμε και εξακολουθούμε να θαυμάζουμε και προσπαθούμε να μιμηθούμε με όλες τις δυνάμεις μας.
Όταν μπορούμε να υπολογίσουμε με μεγάλη πιθανότητα, πότε θα πεθάνει ο τελευταίος Γάλλος, ο τελευταίος Άγγλος, ο τελευταίος Σουηδός η μάλλον ο τελευταίος κάτοικος της Γαλλίας, της Αγγλίας η της Σουηδίας, διότι ήδη προ πολλού ο πληθυσμός της Γαλλίας και της Αγγλίας και της Ελλάδος, αποτελείται κατά ένα αυξανόμενο ποσοστό από ξένα στοιχεία, τα οποία όμως ομιλούν μεν ίσως άπταιστα την Γαλλική η την Αγγλική και θεωρούνται Γάλλοι η Άγγλοι πολίτες, αλλά η καταγωγή τους είναι Ιταλική, Ισπανική, Σλαβική η Αραβική κλπ;
Αντεπιλογή: Αν πάρουμε δύο ομάδες ανθρώπων που διαφέρουν όχι ως προς το χρώμα του δέρματος ή προς άλλα σωματικά γνωρίσματα, αλλά ως προς τις πνευματικές ικανότητες, εάν π.χ. η μια ομάδα έχει τα πνευματικά χαρίσματα του Αρχιμήδη η του Πλάτωνα και η άλλη τις πνευματικές ικανότητες ενός ανεπίδεκτου μαθήσεως χειρωνακτικώς εργαζόμενου και αυτές τις δύο ομάδες τις ενώσουμε –επιμειξία κι αναπαραγωγή- τότε μετά από μερικούς αιώνες, ολόκληρη σχεδόν η κοινωνία, θα αποτελείται από στοιχεία του πνευματικού επιπέδου του χειρώνακτος. Σκέψου Πριν Επιλέξεις να Αναπαραχθείς. [3]
Εάν τώρα σκόπιμα και με πρόγραμμα, με την έννοια του ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ, περιλάβουμε όχι μόνον την γέννηση και εξάπλωση νοσηρών κληρονομικών καταβολών, αλλά και κάθε κληρονομική ιδιότητα ασυμβίβαστη με τον σκοπό της διατηρήσεως ή της προαγωγής του πολιτισμού, τότε μπορούμε να πούμε ότι η αντεπιλογή αποτελεί πρακτικά το σημαντικότερο αίτιο εκφυλισμού υπό την ευρύτερη αυτήν έννοια.
strange- engarts (4)
Σήμερα που δεν υπάρχει η φυσική επιλογή κι έχει φροντίσει γι αυτό η ιατρική, διατηρούνται στην ζωή και αναπαράγονται άτομα με ασθενική ιδιοσυστασία. Αυτοί βρίσκουν άσυλο και δρουν, στα διάφορα καθιστικά επαγγέλματα.
Αντιεξέλιξη: Οι οικογενειακές «επιχειρήσεις επιστημονικής» παλαιοντολογικής ανθρωπολογίας όπως των Leakey ψάχνουν ακόμη να βρουν τον σύνδεσμο με τον homo sapiens. Θέλουν πάση θυσία να επιβεβαιώσουν τον ηλίθιο φαινομενικά Δαρβίνο. Φυσικά ποτέ δεν θα βρουν τίποτα, αλλά κι αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου. Οι άνθρωποι δυστυχώς αντιεξελίσσονται σε μαϊμούδες και μάλιστα με κβαντικά άλματα. Το τι θα προκύψει δεν είναι και τόσο δύσκολο να το φανταστούμε, τα πρώτα σημάδια είναι ήδη ορατά.[4]
Η Γενετική: Άλλοτε ακούγαμε ότι οι άνθρωποι γεννήθηκαν «ελεύθεροι και ίσοι»  σήμερα μαθαίνουμε από τα δεδομένα της γενετικής ότι «γεννιούνται δεσμώτες και άνισοι», φυσικά από πλευράς του DNA. Οι άνθρωποι της Γκρίζας Φυλής θα γεννιούνται «δεσμώτες και ίσοι».
Ο Μεγάλος κίνδυνος του πολιτισμού: Ολόκληρη η φιλολογία των ψυχοπαθών, η οποία με διάφορους επιστημονικοφανείς τίτλους της «κομμουνιστικής ιδεολογίας» συγκινεί και σήμερα (ακόμη και μετά το αποτυχημένο πείραμα της Ρωσίας) μεγάλες μάζες ανθρώπων, μόνο ουτοπίες ηλιθίων περιέχει. Όλες αυτές χτίζονται πάνω στην πίστη για την ισότητα των ανθρώπων. (ενώ ολόκληρη η φύση είναι άνιση) [13]
Όταν ο ψυχοπαθής Ροβεσπιέρος διέταξε την καρατόμηση του μεγαλοφυούς φυσιοδίφη Λαβουαζιέ, στον οποίο τόσα οφείλει η Επιστήμη και η ανθρωπότητα, δικαιολόγησε την πράξη του αυτή ως εξής: «Η Επιστήμη φέρει την σφραγίδα των ευγενών, η Δημοκρατία δεν έχει ανάγκη τους μορφωμένους». Εδώ θα ήθελα να γράψω για την Υπερηφάνεια της Αγνοίας, αλλά λέω να μην παρεκτραπώ κι ας το αφήσω προς το παρόν. Ο φρενοβλαβής Μπαμπέφ, ο πρώτος που επιχείρησε να εφαρμόσει στην Γαλλία τον κομμουνισμό, έγραψε το περίφημο: «Ας χαθούν όλες οι τέχνες, αρκεί να επιτευχτεί η πραγματική ισότητα»  Στον ίδιον οφείλεται και το εξής παραλήρημα: «Κατακρημνίστε αυτήν την κοινωνία, προς την οποία δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε, αρπάξτε παντού ότι θέλετε». Ποιος πολιτισμός; Ούτε τα ζώα δεν ζουν με τέτοιον τρόπο. [14]
Φυλετικός Πόλεμος: Όσον οι Λευκοί και οι Έγχρωμοι πολεμούσαν με τα όπλα, η υπεροχή ήταν με το μέρος των Λευκών. Όταν όμως η «Βρετανική Ειρήνη» τερμάτισε τον αιματηρό πόλεμο, ο «Φυλετικός Πόλεμος», δηλαδή ο δια της υπεροχής των γεννήσεων πόλεμος έχει ήδη σημάνει το τέλος των Λευκών το πολύ σε είκοσι χρόνια από τώρα. Το αποτέλεσμα θα είναι ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΠΑΜΕΙΞΙΑ και η δημιουργία της Γκρίζας Φυλής. Έτσι οι επικυρίαρχοι θα έχουν τελειώσει δια παντός, με τους απαίσιους αυτούς Ευρωπαίους και ειδικά με τους πολύ πιο απαίσιους Έλληνες. [4] [5]
… και ακολουθεί η ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ.
Αλλά αυτό ψάξτε το μόνοι σας ή συνεχίστε να ασχολείστε με … τον πολιτισμό σας !
Είδατε τι φανταστικά σενάρια πλέκει η αχαλίνωτη φαντασία ενός αυτόκλητου ερευνητή;
Μην δίνετε σημασία, με τον καιρό θα την χαλιναγωγήσω !


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters