Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πεντακόσια χρόνια μετά τη θανατηφόρο επιδημία, οι επιστήμονες ανακάλυψαν τι σκότωσε τους Αζτέκους.


Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες μετά από πολλές μελέτες βρήκαν από τι σκοτώθηκε το ένα τρίτο του πληθυσμου στην Ευρώπη το Μεσαίωνα και από τι εξαφανίστηκαν οι Ατζέκοι.

Οι πρώτοι σκοτώθηκαν από την εξάπλωση της πανώλης που σκότωσε τουλάχιστον το ένα τρίτο του πληθυσμού στην Ευρώπη του Μεσαίων και οφειλόταν κυρίως στα παράσιτα των ανθρώπων και όχι στα τρωκτικά. 

Μυστηριώδεις σφαίρες: Ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά αινίγματα του 21ου αιώνα (φωτό)

 
Αυτές οι μυστηριώδεις σφαίρες είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά αινίγματα του 21ου αιώνα...

Βρίσκονται κυρίως στη Σκωτία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, ενώ εικάζεται ότι είναι από την ύστερη Νεολιθική έως ενδεχομένως την Εποχή του Σιδήρου.

Με αυτό θα θεραπεύσετε τα πνευμόνια σας! Πείτε αντίο σε Βήχα, Άσθμα, Βρογχίτιδα, Λοιμώξεις και όχι μόνο

 
Διαθέτει πολύ ισχυρές θεραπευτικές αντικαρκινικές,
αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριακές και
αντιοξειδωτικές ιδιότητες


Διατροφικές Αξίες 

Η ρίγανη περιέχει βιταμίνες A, C, E, και Κ, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, μαγνήσιο, σίδηρο, φυτικές ίνες, νιασίνη, ζεαξανθίνη, καροτενοειδή λουτεΐνη και κρυπτοξανθίνη.

Συμφωνία ΕΑΣ με Ελληνοαμερικανό για νέο φορητό όπλο στις Ενοπλες Δυνάμεις

Πρόταση για την μεταφορά της παραγωγής του αυτόματου τυφεκίου ADCOR A-556 ELITE κατέθεσε στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) η αμερικανική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων ADCOR Defence του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Δημήτρη Σταυράκη.

Στρέφονται με μανία κατά του Χριστού εξαιτίας του Πάπα - Θλιβερές εικόνες - Βίντεο. Του Άρη Δημόπουλου

Στρέφονται με μανία κατά του Χριστού εξαιτίας του Πάπα - Θλιβερές εικόνες

Εγγύηση Δημοσίου για μη εξυπηρετούμενα δάνεια ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ζητεί το ΤΧΣ

anakoinws1-thumb-large-thumb-large 
Την παροχή εγγύησης από την πλευρά του Δημοσίου για υφιστάμενα κόκκινα δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων εισηγείται η διοίκηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Η πρόταση αποσκοπεί στην ανακούφιση των ισολογισμών των ελληνικών τραπεζών ενόψει και της πραγματοποίησης των stress tests τον προσεχή Φεβρουάριο, που θα υπολογίσουν τυχόν πρόσθετες

ΑΡΧΟΝΤΕΣ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, γιατί ΜΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Σπύρος Μακρης

Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά;

Κάτι τέτοιο πιστευόταν, παλιά.

Όμως, τον Δεκέμβριο του 1945, μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα. Ειδικότερα μετά το 1947, όσοι γνώριζαν το μυστικό, πάγωσαν…

ΤΟ MEGA ΣΕ ΚΡΙΣΗ «ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ»


ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑ» ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters