Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Endgame
Endgame, του Alex Jones
To «Endgame» είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν
γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί
με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την «τελική λύση τους» για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.

Η μεγαλύτερη ANAKAΛΥΨΗ στην Υφήλιο βρίσκεται στην υπόγεια ΑΘΗΝΑ! Τι κρύβεται εκεί και γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να το αποκαλύψουν στον κόσμο; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


 

Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα. Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας, για το κατά πόσο είναι αλήθεια: Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού; Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια. Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και… 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση; Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω.

Ο Φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες


Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να “χτίσουμε” τη σκέψη μας.
Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες.
Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό “γιορτάζουν” στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή. Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι’ αυτούς.
Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.ΣΥ. 2 ΚΑΒΑΛΑΣ 01/03/2017


Πώς ο Βενιζέλος ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ - ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ). Μια ξεχασμένη ιστορία: Η νήσος Σάσων .

Image result for ΝΗΣΟΣ ΣΑΣΩΝ

H μυστική επιχείρηση της ΚΥΠ για την ανακατάληψη της νήσου Σάσωνος εν μέσω Ψυχρού Πολέμου
Ηνήσος Σάσων (αλβαν. Sazan), που ιστορικά και γεωγραφικά ανήκει στο σύμπλεγμα των Iονίων νήσων, βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου της Αυλώνας και αποτελεί μέγιστης σημασίας στρατηγικό σημείο καθώς ελέγχει τα στενά του Οτράντο.

Ο ISIS έφτιαχνε τα ναρκωτικά χάπια του στην Ελευσίνα! – Κατασχέθηκαν πάνω από 600.000 τεμάχια (βίντεο)


 

της Μαρίνας Νικολάκη
Εδώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη περιοχή της Ελευσίνας, παρασκευαζόταν η ναρκωτική ουσία (captagon) που λαμβάνουν οι φανατικοί ισλαμιστές προκειμένου να νιώθουν άτρωτοι και ανίκητοι. Πρώτη φορά συμβαίνει στη χώρα μας να εντοπίζεται τέτοιο οργανωμένο χημικό «εργαστήρι» ουσιών, οι οποίες να σημειωθεί ότι έχουν σημαντικές παρενέργειες για τον οργανισμό!
 
Οταν παίρνει κανείς το Captagon μπορεί να σκοτώνει δεκάδες συνανθρώπους του, διατηρώντας την παγερή γαλήνη, την οποία διέθεταν, κατά τις μαρτυρίες, οι δράστες των επιθέσεων σε όλο τον κόσμο αφού βρίσκοταν στην κατάλληλη εγκεφαλική κατάσταση!
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters