Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

16000 Γιατροί και Επιστήμονες Υπογράφουν Δήλωση Αντίθετα έντονα με ένα δεύτερο λοκνταουν COVID

Τι συνέβη:  Περίπου 16.000 γιατροί συναντήθηκαν εναντίον των μέτρων λοκνταουν σε διάφορες χώρες, καθώς και τη δυνατότητα ενός δεύτερου λοκνταουν που εξετάζουν επί του παρόντος πολλές κυβερνήσεις. Πιστεύουν ότι τα μέτρα λοκνταουν δεν είναι μόνο εντελώς περιττά, αλλά έχουν επίσης καταστροφικές επιπτώσεις στη σωματική και ψυχική υγεία, καθώς και στην κοινωνία.

Η CIA & τα ΜΜΕ: 50 γεγονότα που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος

Ο James F. Tracy είναι διδακτορικός από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Πρώην καθηγητής επικοινωνιών στο Boca Raton του Πανεπιστημίου Atlantic της Φλόριντα. Είναι ένας από τους πολλούς κριτικούς στοχαστές στον κόσμο της ακαδημαϊκής κοινότητας, και ως αποτέλεσμα της παρουσίασης των ακόλουθων πληροφοριών που μπορεί να προκαλέσουν κάποια γνωστική δυσαρέσκεια, έχει ξεχωρίσει λόγω των προσπαθειών του ακτιβισμού.

Ισχυρές αποδείξεις δείχνουν ότι οι εξωγήινοι τερματίζουν πυρηνικούς πυραύλους παγκοσμίως για δεκαετίες, αλλά γιατί;

Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω είναι μια πραγματική εικόνα που τραβήχτηκε τον Αύγουστο του 1952, είναι μια φωτογραφία πολλαπλών UFO που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο της Ακτοφυλακής κατά τη στιγμή πάνω από μια στρατιωτική εγκατάσταση των ΗΠΑ, ένα κοινό μέρος για παρατηρήσεις UFO. Η φωτογραφία ταξινομήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκρίθηκε για κυκλοφορία. Παρακολούθησαν πολλοί «επαγγελματίες» άνθρωποι. [ Πηγή ] ( πηγή )

Μια ματιά στο «Εξωγήινο όχημα αναπαραγωγής» που οι κυβερνήσεις έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες

Είναι δύσκολο να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις όταν γράφεις για ένα θέμα που φαίνεται να βρίσκεται στην κορυφή των γραφημάτων της μηχανής αναζήτησης Google κάθε χρόνο. Δεν είναι μυστικό ότι ο κόσμος είναι γοητευμένος με την ιδέα ότι η έξυπνη εξωγήινη ζωή επισκέφτηκε τον πλανήτη μας, και μπορεί να είναι τακτικά. Το ατυχές μέρος για το φαινόμενο είναι ότι ο κόσμος σπάνια βλέπει στοιχεία που παρουσιάζονται με αξιόπιστο τρόπο.

Τζορτζ Γιανκόπουλος, ο Έλληνας που έδωσε το «κοκτέιλ» στον Τραμπ

Τασούλα Επτακοίλη

Toυ είχα στείλει αρκετά sms εδώ και μέρες. Και είχαν μείνει αναπάντητα. Αναμενόμενο. Μετά την ανακοίνωση για τη χορήγηση του πειραματικού κοκτέιλ μονoκλωνικών αντισωμάτων της Regeneron στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο συνιδρυτής, πρόεδρος και επικεφαλής επιστήμων της μεγάλης αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας, Τζορτζ Γιανκόπουλος, βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
Η Υποεπιτροπή Εθνικού Συμβουλίου Επιστήμης και Τεχνολογίας (NSTC) για την Κβαντική Επιστήμη της Πληροφορίας (SCQIS) συντονίζει την Ομοσπονδιακή έρευνα και ανάπτυξη (Ε & Α) στην κβαντική επιστήμη της πληροφορίας και τις συναφείς τεχνολογίες υπό την αιγίδα της Επιτροπής Επιστημών NSTC
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters