Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
Η Υποεπιτροπή Εθνικού Συμβουλίου Επιστήμης και Τεχνολογίας (NSTC) για την Κβαντική Επιστήμη της Πληροφορίας (SCQIS) συντονίζει την Ομοσπονδιακή έρευνα και ανάπτυξη (Ε & Α) στην κβαντική επιστήμη της πληροφορίας και τις συναφείς τεχνολογίες υπό την αιγίδα της Επιτροπής Επιστημών NSTC
Ο στόχος αυτού του συντονισμού Ε & Α είναι να διατηρήσει και να επεκτείνει την ηγεσία των ΗΠΑ στην κβαντική επιστήμη πληροφοριών και τις εφαρμογές της κατά την επόμενη δεκαετία. Το SCQIS προεδρεύεται από το Γραφείο Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (OSTP), το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST), το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) και το Υπουργείο Ενέργειας (DOE).NQIA - Ο νόμος για την εθνική κβαντική πρωτοβουλία
[Υπογραφή της Εθνικής Κβαντικής Πρωτοβουλίας Νόμου]

Ο Νόμος για την Εθνική Κβαντική Πρωτοβουλία (Νόμος NQI) υπογράφηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ στις 21 Δεκεμβρίου 2018 «για την επιτάχυνση της κβαντικής έρευνας και ανάπτυξης για την οικονομική και εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών». Ο νόμος NQI εξουσιοδοτεί το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST), το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών (NSF) και το Υπουργείο Ενέργειας (DOE), να ενισχύσουν τα προγράμματα, τα κέντρα και τις κοινοπραξίες QIS.

Ο νόμος NQI απαιτεί επίσης μια συντονισμένη προσέγγιση στις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης QIS (Ε & Α) σε όλη την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, της άμυνας και των τομέων πληροφοριών.

Για να καθοδηγήσει αυτές τις δράσεις, ο νόμος NQI νομοθετεί ορισμένες ευθύνες για την υποεπιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Επιστήμης και Τεχνολογίας για την Κβαντική Πληροφορική (SCQIS), το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού Κβαντικών (NQCO) και την Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κβαντικού (NQIAC).

Αναγνωρίζοντας ότι οι τεχνολογίες QIS έχουν εμπορικές και αμυντικές εφαρμογές, η πρόσθετη εξουσιοδότηση για την Ε & Α QIS ρυθμίζεται από τον Νόμο Εθνικής Άμυνας Οι πολίτες, οι υπηρεσίες άμυνας και οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν μακρά ιστορία επενδύσεων στο QIS και έχουν μερίδιο στις μελλοντικές ανακαλύψεις και ανάπτυξη τεχνολογίας QIS. Η Εθνική Κβαντική Πρωτοβουλία παρέχει τώρα ένα γενικό πλαίσιο για την ενίσχυση και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων Ε & Α του QIS σε όλα τα Τμήματα και τις Υπηρεσίες των ΗΠΑ, τη βιομηχανία του ιδιωτικού τομέα και την ακαδημαϊκή κοινότητα.
QIS - Κβαντική επιστήμη πληροφοριών
Η Κβαντική Επιστήμη Πληροφοριών (QIS) προκύπτει από μια βαθύτερη εξέταση του τρόπου με τον οποίο η κβαντική φυσική (η περιγραφή μας για τον κόσμο σε μικροσκοπικό επίπεδο) έχει επιπτώσεις στην επιστήμη της πληροφορίας (πώς τα πραγματικά συστήματα όπως οι υπολογιστές επεξεργάζονται πληροφορίες).

Η κβαντική τεχνολογία πληροφοριών εκμεταλλεύεται αυτές τις βασικά κβαντικές ιδιότητες της ύλης για το σχεδιασμό νέων τύπων υπολογιστών, αισθητήρων και δικτύων που επιτρέπουν νέα ταχύτητα, ακρίβεια ή λειτουργικότητα.
Με βάση τις βασικές επιστημονικές ανακαλύψεις του QIS από τη δεκαετία του 1980, πρωτοποριακά πειράματα που ξεκινούν τη δεκαετία του 1990, κβαντική μηχανική από τη δεκαετία του 2000, και εμπορική δραστηριότητα σήμερα, ο κόσμος βρίσκεται στην κορυφή μιας δεύτερης κβαντικής επανάστασης.

Οι προοπτικές καινοτομίας που τροφοδοτούνται από το QIS, με επιπτώσεις στην οικονομική ευημερία και την εθνική μας ασφάλεια, παρακινούν μια προσέγγιση όλων των κυβερνήσεων και όλων των εθνών για το συντονισμό των δραστηριοτήτων του QIS στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στην κβαντική φυσική, ο συμβολισμός που αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό σύστημα, όπως η κατάσταση ενός κβαντικού υπολογιστή, είναι η λεγόμενη «κε» σημειογραφία. Για παράδειγμα, το ket | QC> θα αντιπροσωπεύει την κατάσταση ενός κβαντικού υπολογιστή. Ακολουθώντας αυτήν την ορολογία, το <quantum | gov> αντιπροσωπεύει τότε την αλληλεπικάλυψη των | quantum> και | κυβέρνησης>, που είναι η εθνική προσπάθεια.
NDAA και αμυντική νομοθεσία για το QIS
Ο νόμος εθνικής άμυνας (NDAA) για το οικονομικό έτος (FY) 2019 και ο NDAA για το FY 2020 νομοθετούν το Υπουργείο Άμυνας (DOD) για τη διεξαγωγή και υποστήριξη της κβαντικής έρευνας και τεχνολογίας της επιστήμης και της τεχνολογίας πληροφοριών.
Το NDAA εξουσιοδοτεί το DOD να αυξήσει το επίπεδο ετοιμότητας τεχνολογίας των κβαντικών τεχνολογιών πληροφορικής υπό ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες, να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός κβαντικού επιστημονικού και τεχνολογικού εργατικού δυναμικού και να βελτιώσει την ευαισθητοποίηση για την κβαντική επιστήμη και τεχνολογία.

Το NDAA παρέχει εξουσιοδότηση για το συντονισμό όλων των κβαντικών επιστημών και τεχνολογίας της έρευνας και της ανάπτυξης εντός του DOD, συμπεριλαμβανομένης της διαβούλευσης με το NQCO, το SCQIS και άλλες κατάλληλες ομοσπονδιακές οντότητες και οντότητες του ιδιωτικού τομέα. Το NDAA για το FY 2020 εγκρίνει περαιτέρω τη δημιουργία Κέντρων Ερευνητικών Κέντρων Πληροφορικής.
NQCO - Το Εθνικό Γραφείο Κβαντικού Συντονισμού
[Το Εθνικό Κβαντικό Γραφείο Συντονισμού]
Βρίσκεται στο Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου (OSTP), το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού Κβαντικών (NQCO) πραγματοποιεί τις καθημερινές δραστηριότητες που απαιτούνται για το συντονισμό και την υποστήριξη της Εθνικής Πρωτοβουλίας Κβαντικής.

Το NQCO ιδρύθηκε για να παρέχει τεχνική και διοικητική υποστήριξη στο SCQIS και το NQIAC. επιβλέπει τον διαπεριφερειακό συντονισμό του προγράμματος NQI · χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο επαφής σχετικά με τις ομοσπονδιακές πολιτικές δραστηριότητες κβαντικής επιστήμης και τεχνολογίας πληροφοριών εξασφάλιση συντονισμού μεταξύ των κοινοπραξιών και διαφόρων κβαντικών κέντρων διεξαγωγή δημόσιας προσέγγισης, συμπεριλαμβανομένης της διάδοσης των ευρημάτων και των συστάσεων της συμβουλευτικής επιτροπής, ανάλογα με την περίπτωση και να προωθήσει την πρόσβαση και την έγκαιρη εφαρμογή των τεχνολογιών, των καινοτομιών και της εμπειρογνωμοσύνης που προέρχονται από τις δραστηριότητες του προγράμματος NQI για την αναζήτηση ανακαλύψεων και νέων εφαρμογών που επικαλούνται κβαντικά συστήματα
Το προσωπικό της NQCO είναι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι σε αναλυτικές αναθέσεις από όλη την κυβέρνηση.
ESIX - Υποεπιτροπή για τις επιπτώσεις στην οικονομία και την ασφάλεια της κβαντικής επιστήμης
Η Υποεπιτροπή του Εθνικού Συμβουλίου Επιστήμης και Τεχνολογίας (NSTC) για τις οικονομικές επιπτώσεις και την ασφάλεια των επιπτώσεων της κβαντικής επιστήμης (ESIX) ιδρύθηκε για να διασφαλίσει ότι οι οικονομικές επιπτώσεις και οι επιπτώσεις της QIS γίνονται κατανοητές σε όλους τους οργανισμούς.

Η υποεπιτροπή παρέχει μια προοπτική εθνικής ασφάλειας στην έρευνα που σχετίζεται με το QIS. Η υποεπιτροπή ESIX συντονίζεται με υποεπιτροπές NSTC, όπως το SCQIS, για να διασφαλίσει ότι οι οικονομικές και εθνικές επιπτώσεις της ασφάλειας της βασικής έρευνας και ανάπτυξης στο QIS, μαζί με τις παράγωγες τεχνολογίες είναι πλήρως κατανοητές.

Η υποεπιτροπή προεδρεύεται από το Γραφείο Πολιτικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (OSTP), το Υπουργείο Άμυνας (DOD), το Υπουργείο Ενέργειας (DOE) και την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας (NSA).
NQIAC - Η Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κβαντικής
Η Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Κβαντικής Πρωτοβουλίας (NQIAC) είναι η Ομοσπονδιακή Συμβουλευτική Επιτροπή που ζητήθηκε από τον Νόμο NQI και ιδρύθηκε με την Εκτελεστική Διάταξη 13885, για να συμβουλεύει τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα Ενέργειας και την Υποεπιτροπή NSTC για το QIS.

Το NQIAC έχει καθήκον να παρέχει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση του Προγράμματος NQI και να κάνει συστάσεις προς εξέταση από τον Πρόεδρο, το Κογκρέσο, τον Γραμματέα Ενέργειας και την Υποεπιτροπή NSTC για το QIS κατά την αναθεώρηση και την αναθεώρηση του Προγράμματος NQI. Το NQIAC αποτελείται από ηγέτες στον τομέα από τη βιομηχανία, τον ακαδημαϊκό και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
ΣΗΜ: ΣΤΗΝ 1η ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΤΣΙΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ!!!!!
ΜΕΡΑΦΡΑΣΗ ΓΚΟΥΓΚΛ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ Τ.Μ.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters