Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Αξιωματούχος του ΠΟΥ παροτρύνει τους παγκόσμιους ηγέτες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το κλείδωμα ως κύρια μέθοδο ελέγχου ιών

Ο ειδικός απεσταλμένος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το COVID-19 κάλεσε τους παγκόσμιους ηγέτες αυτήν την εβδομάδα να σταματήσουν να "χρησιμοποιούν το λοκνταουν ως την κύρια μέθοδο ελέγχου σας".

«Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε το ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ως το πρωταρχικό μέσο ελέγχου αυτού του ιού», δήλωσε ο Δρ David Nabarro στον Andrew Neil του The Spectator . 

«Η μόνη φορά που πιστεύουμε ότι δικαιολογείται ένα λοκνταουν είναι να σας αγοράσουμε χρόνο για να αναδιοργανώσετε, να ομαδοποιήσετε εκ νέου, να εξισορροπήσετε τους πόρους σας, να προστατέψετε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σας που έχουν εξαντληθεί, αλλά σε γενικές γραμμές, δεν θα προτιμούσαμε να το κάνουμε.

Ο Nabarro επεσήμανε μερικές από τις αρνητικές συνέπειες που έχουν προκαλέσει τα λοκνταουν σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων καταστροφικών τουριστικών βιομηχανιών και αυξημένης πείνας και φτώχειας.

«Κοιτάξτε τι συνέβη στην τουριστική βιομηχανία στην Καραϊβική, για παράδειγμα, ή στον Ειρηνικό, επειδή οι άνθρωποι δεν κάνουν τις διακοπές τους», είπε. «Κοιτάξτε τι συνέβη στους αγρότες μικρών εκμεταλλεύσεων σε όλο τον κόσμο. ... Κοίτα τι συμβαίνει στα επίπεδα φτώχειας. Φαίνεται ότι ενδέχεται να έχουμε διπλασιασμό της παγκόσμιας φτώχειας έως τον επόμενο χρόνο. Ίσως έχουμε τουλάχιστον διπλασιασμό του παιδικού υποσιτισμού.Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, χιλιάδες ειδικοί ιατρικής υγείας υπέγραψαν τα ονόματά τους σε μια αναφορά που ζητούσε τον τερματισμό των λοκνταουν ιών κορωνών, αναφέροντας την «ανεπανόρθωτη ζημία» που προκάλεσαν.

«Ως επιδημιολόγοι των λοιμωδών νόσων και επιστήμονες της δημόσιας υγείας, έχουμε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις επιζήμιες επιπτώσεις της σωματικής και ψυχικής υγείας των επικρατούμενων πολιτικών COVID-19 και προτείνουμε μια προσέγγιση που ονομάζουμε Προστατευμένη Προστασία», διάβασε την αναφορά, γνωστή ως Διακήρυξη του Great Barrington "Οι τρέχουσες πολιτικές λοκνταουν δημιουργούν καταστροφικές επιπτώσεις στη βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη δημόσια υγεία."

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το λοκνταουν έχει συνδεθεί με αυξημένες σκέψεις αυτοκτονίας από παιδιά , αύξηση των υπερβολικών δόσεων ναρκωτικών , αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας και μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το άγχος και το άγχος από τα λοκνταουν θα μπορούσαν να καταστρέψτε επτά φορές τα χρόνια της ζωής που μπορεί να σώσει το λοκνταουν.


πηγη: https://www.washingtonexaminer.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters