Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Εβραίος επιχειρηματίας εξηγεί πως έστησαν οι Εβραίοι τους δυο Παγκοσμιους Πολεμους και πως κυβερνούν τον κόσμο, κατέχoντας το χρήμα

Την αξιοσημείωτη ομιλία ενός σημαίνοντα εβραίου επιχειρηματία και… πολιτικού το 1961 θά έπρεπε, πρώτα, να διαβάσουν όλοι οι Αμερικανικοί πολίτες και δεύτερο, όλοι εμείς, γιατί ανατρέπει τον ισχυρισμό, ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για τον 1ο και τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι θα πρέπει να υποστηρίζουμε τους ΕβραίουςΗ Γερμανία και οι “Εβραίοι”
Ο ρόλος των “Εβραίων” στο 1ο και 2ο Παγκόσμιο πόλεμο
Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε πατριωτικής εφημερίδας του Conde McGinley ”Common Sense”

Φ. Νίτσε: Οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού

Ο Νίτσε, ένας από τους λάτρεις του ελληνικού πνεύματος, μέσα από το έργο του εκθειάζει τον ελληνικό κόσμο. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο “Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Monsanto-Ζιζανιοκτόνο dicamba: Σκοτώνει όλα τα φυτά εκτός των μεταλλαγμένων;



Η Monsanto ετοιμάζεται να προωθήσει ένα υπερ-δηλητήριο που σκοτώνει καλλιέργειες στο πέρασμά του — εκτός από τα γενετικά τροποποιημένα φυτά της Μονσάντο. Μεταφέρεται ακόμη και με τον αέρα στα γειτονικά χωράφια!
Το dicamba, ένα ζιζανιοκτόνο που παράγεται από την Monsanto και την BASF, τείνει να σκοτώνει ότι βρίσκεται στο δρόμο του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters