Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Δίωξη για κακούργημα στον Μιχάλη Σάλλα. Πώς άρμεγε την Πειραιώς, στο Documento του Μεγάλου Σάββατου

 
Αποκλειστικό: Δίωξη για κακούργημα στον Μιχάλη Σάλλα, τον επί 25 χρόνια ισχυρό άντρα της τράπεζας Πειραιώς.
 Στο πόρισμα – κόλαφο του οικονομικού εισαγγελέα, αποκαλύπτεται ότι ο Μιχάλης Σάλλας - καθώς και άλλα μεγαλοστελέχη της Πειραιώς - χρησιμοποίησε την τράπεζα για να κάνει αγοραπωλησίες ακινήτων και αγορές μετοχών μέσω εταιρειών συμφερόντων του ιδίου και μελών της οικογένειάς του, ζημιώνοντας έτσι την Πειραιώς με εκατομμύρια ευρώ

Αβλάβεια ...


Η υπόσχεση που είχε δοθεί για την Ισημερία εκπληρώθηκε, το κεφάλι του δράκου έπεσε άψυχο.
Αυτό ήταν το σινιάλο και όλα τώρα ξεκινούν να ξετυλίγονται.

Όλα τα ΦΕΚ του «Ελληνικού» «Κράτους» που αναφέρονται στους εν Ελλάδι Εβραίους

Εβραϊκή Κοινότητα
Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος της οποίας ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο άνηκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο) αποδείξεις ΕΔΩ, Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο «αντισημίτης» Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters