Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πόσα Ξέρετε για την Εκκλησία της Ελλάδος; Αλήθειες που ΔΕΝ Διαψεύστηκαν από Κανέναν

 
Οι θρησκείες και ειδικότερα οι οργανωμένες θρησκείες, στις μέρες μας, προωθούν ένα συγκεκριμένο δόγμα που οι πιστοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν. Παράλληλα, όμως, για όσα δεν μπορούν να εξηγήσουν για αυτά που παραδίδουν, σε παραπέμπουν στον θεό ή στους θεούς που θεωρητικά πιστεύουν. Όμως, δεν είναι το μοναδικό μυστήριο ή μυστικό.

"Το μυστηριώδες άστρο ΣΕΙΡΙΟΣ και οι Μακεδόνες. Επιστρέφει να φωτίσει ξανά την Ελλάδα;"

 
Ο αστερισμός της Αργούς είναι δίπλα στον Ωρίωνα και το Μεγάλο Σκύλο. Αν ο
Σείριος συμβολίζει τη Μεγάλη Μητέρα και τη μήτρα ή την Κιβωτό, όπου
φυλάσσονται οι γόνοι, τότε σίγουρα ο Ωρίωνας είναι η στιγμή της
ανάδειξης και του ανδρώματος του ήρωα και η Αργώ «το ταξίδι», δηλαδή η
αποστολή, που ο ήρωας πρέπει να πραγματοποιή­σει για την εξάπλωση της
φυλής του και των χαρακτηριστικών της.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ!- «ΖΟΥΜΕ ΣΕ MIA EIKONIKH ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!» - ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… (Βίντεο)



Ρεπορτάζ- επιμέλεια: Μαρίνα Νικολάκη


Ένα ερώτημα που βασάνιζε τον άνθρωπο πάντα είναι το εαν
«είναι πραγ­ματικότητα ό,τι αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας» ή μήπως
αποτελεί ένα «matrix», ένα «δημιούργημα του μυαλού μας». Όπως αναφέρει ο
 Σέξτος, ο Δημόκριτος σε αυτό το ερώτημα έδωσε μια σαφή απάντηση.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ

« … Φησί δε και Βοϊους τον Ερκύνιον δρυμόν οικείν πρότερον τους δε Κίμβρους ορμήσαντες επι του τόπου τούτου αποκρουσθέντων υπό των Βοϊων επι τον Ίστρον…
…Του μεν ουν αρχαίον ώσπερ έφην ειπώ των Κελτών περιωκείτο το πλείστον ο ποταμός, μάλιστα δ’ ην των Κελτών Έθνη Βόϊοι…» ( Στράβων «Γεωγραφικά» τομ. VII ρ. 293, τομ. ΙΙ, Ε, Ι, G, 212-213, και 6. 312, 20- 25 ).
«…Λοιπή δε εστι της Ευρώπης η εντός Ίστρου και κύκλω θαλάττης, αρξαμένης από του μυχού του Αδριατικού μέχρι του Ιερού στόματος του Ίστρου, εν η εστιν ήτε Ελλάς και τα των Μακεδόνων και των Ηπειρωτών Έθνη…».

ΤΟ ΙΕΡΟ ΒΟΤΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Είναι ένα κοινό όνομα για την μαγειρική βότανο Ocimum basilicum, της οικογένειας της μέντας. Ήρθε αρχικά από τη Νοτιοανατολική Ασία. Θεωρείται ως ο «βασιλιάς των βοτάνων». Τα φύλλα με γεύση γλυκάνισο, με μια ισχυρή, πικάντικη, συχνά γλυκιά μυρωδιά. Υπάρχουν διάφοροι τύποι του Βασιλικού, όπως της Ταϊλάνδης και ο ιερός βασιλικός, που χρησιμοποιήται κυρίως στην Ασία. αρχικά στην Ινδία και σε άλλες τροπικές περιοχές της Ασίας, που έχει καλλιεργηθεί από περισσότερα από 5.000 χρόνια.

Τα σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα σας είναι πολύ όξινο και πως να το διορθώσετε

 
Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα τέλεια ισορροπημένο σύστημα χημικών ουσιών, βακτηρίων και κυττάρων.

Ένας τρόπος για να διαπιστώσουμε, αν ο οργανισμός μας λειτουργεί σωστά είναι να ελέγξουμε το επίπεδο του pH του σώματός μας.


Τι είναι το pH;

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ!

 
Νέο υφυπουργείο ιδρύεται στο υπουργείο Οικονομίας, στην αρμοδιότητα του οποίου θα περιέλθουν οι πλειστηριασμοί, τα «κόκκινα» δάνεια, κ.λπ., το δε υφυπουργείο θα λειτουργήσει μετά από τον επικείμενο ανασχηματισμό της συγκυβέρνησης.

Όπως καταλαβαίνετε, το «έργο» που θα έχει να επιτελέσει το νέο υφυπουργείο, θα είναι η διευκόλυνση της διενέργειας των πλειστηριασμών, για να γίνει πράξη το εξόχως μαρξιστικό

Βρέθηκε ο τάφος του Ασκληπιού;

Κατά τη διάρκεια ανασκαφών, οι οποίες διεξάγονταν από τον Άγγλο αιγυπτιολόγο Δρ. Ουόλτερ Έμερυ στα περίχωρα του Καΐρου, αποκαλύφθηκαν ένα νεκροταφείο, καθώς επίσης και ένα συγκρότημα διαφόρων κτισμάτων, μεταξύ των οποίων πίστευαν ότι υπήρχε και ο τάφος του Ασκληπιού.

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για αποφυλάκιση Φλώρου: "Ξεπερνάει κάθε όριο φαρισαϊσμού και υποκρισίας να καταγγέλλονται αυτοί που εφάρμοσαν τον νόμο".Γελάνε ΑΥΤΟΙ που τον ψήφισαν όμως. Κοντονής κ.λ.π.


Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Ξεπερνάει όμως κάθε όριο φαρισαϊσμού και υποκρισίας να καταγγέλλονται από θεσμικούς φορείς αυτοί που εφάρμοσαν το Νόμο ενεργώντας σύμφωνα με τη συνταγματική τους αποστολή! 
Η εποχή που Δικαστές και Εισαγγελείς έπαιζαν το ρόλο της «Ιφιγένειας» σιωπώντας σε τέτοιες προκλήσεις, έχει πλέον περάσει", δηλώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφορικά με την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, ενός εκ των βασικών κατηγορουμένων του σκανδάλου της Energa- Hellas....

ΕΡΕΥΝΑ: Οι επιχειρήσεις ελέγχου «μυαλού και ψυχής» των Ελλήνων για να μην αντιδράσουν στα Μνημόνια

 
Δύο διαδοχικά άρθρα, του πρώην υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Πολ Γκρεγκ Ρόμπερτς και του Βρετανού πρώην υπουργού Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, για τα ελληνικά Μνημόνια, συναντώνται σε έναν «κοινό τόπο»: Την μη αντίδραση των Ελλήνων πολιτών στην παράδοση της κυριαρχίας της χώρας τους και την επιβολή μόνιμης οικονομικής εξαθλίωσης, χωρίς ελπίδα επαναφοράς της χώρας στην κανονικότητα.
Η συζήτηση δεν είναι καινούρια. Ξεκίνησε από τότε που τέθηκε στην Ελλάδα θέμα πιστωτικής κρίσης έως και την παράδοση από την πολιτική ηγεσία της χώρας

ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΑΖΑΡΩΝ
ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ -ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

Κατεπείγον σήμα στους πρώην πιλότους της Τουρκικής ΠΑ: «Σας καλούμε να προετοιμάζεστε για πόλεμο» – «Οι απειλές αυξάνονται»

Kατεπείγον σήμα στάλθηκε στους πρώην πιλότους της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, (TSK). Η επιστολή στάλθηκε σε όλους όσοι συνταξιοδοτήθηκαν και σε αυτούς που ακόμα πιλοτάρουν σε ιδιωτικές τουρκικές αεροπορικές εταιρείες.
Η επιστολή τιτλοφορείται ως εξής: «Προπαρασκευαστική εκπαίδευση για πόλεμο».
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ η επιστολή εστάλη από την Προεδρία του Προσωπικού της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας

«Σύγκρουση» δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων στην Ευρώπη: Μία ευγενική…χορηγία της Νέας Τάξης (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Είναι ακριβώς αυτό που με μία μόνο φράση θα μπορούσε να ειπωθεί ως: «Σημεία των καιρών»
Του Άρη Δημόπουλου 
Πρόκειται για την απόλυτη αποδόμηση οτιδήποτε ξέραμε ως σήμερα για τον «δυτικό κόσμο της…προόδου, των γραμμάτων και της ανάπτυξης».

Οτιδήποτε χτίστηκε τις τελευταίες δεκαετίες σκόπιμα πάνω στα σαθρά θεμέλια της Νέας Τάξης, σήμερα προοδευτικά, βἠμα-βήμα, καταρρέει συμπαρασύροντας όλους μαζί. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters