Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πόσα Ξέρετε για την Εκκλησία της Ελλάδος; Αλήθειες που ΔΕΝ Διαψεύστηκαν από Κανέναν

 
Οι θρησκείες και ειδικότερα οι οργανωμένες θρησκείες, στις μέρες μας, προωθούν ένα συγκεκριμένο δόγμα που οι πιστοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν. Παράλληλα, όμως, για όσα δεν μπορούν να εξηγήσουν για αυτά που παραδίδουν, σε παραπέμπουν στον θεό ή στους θεούς που θεωρητικά πιστεύουν. Όμως, δεν είναι το μοναδικό μυστήριο ή μυστικό.

Συνήθως, υπάρχει και κάτι που οι ιερείς των θρησκειών αυτών δεν θέλουν να μάθουν οι πιστοί τους. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε μικρές αιρέσεις, σε κάποιες σέκτες και γενικότερα σε μη ιδιαίτερα γνωστές θρησκευτικές ομάδες με κύριο σκοπό, συνήθως, το κέρδος.

Υπάρχουν και μεγάλες θρησκείες, με εκατομμύρια πιστούς σε όλο τον κόσμο. Μία από τις πέντε μεγαλύτερες είναι εκείνη του Βατικανού. Σύμφωνα με την ίδια την Ιστορία, την ακολουθεί ένα αιματηρό παρελθόν, πάρα πολλά σκάνδαλα και εκατομμύρια φήμες για διάφορα πράγματα, που ο κάθε Πάπας οφείλει να μην έρχονται στην επιφάνεια.

Άλλου είδους μυστικά, ή κρυφά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν και στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος.

Όπως μας αναφέρει ο «Αρισταίας” Γεράσιμος Καλογεράκης μέσω του Fileas, αυτά που παρουσιάζονται στην συνέχεια, δεν έχουν διαψευστεί από κανέναν. Μένει μόνο σε εσάς, να κρίνετε, να ψάξετε και, αναλόγως, να αμφισβητήσετε: 
 
-Αληθεια ποσα ξερετε ; [Ετσι για την ιστορια]
-Η εκκλησια είναι ο θρησκευτικος μηχανισμος συντηρησης του ιερατειου,δεν την δημιουργησε ο Χριστος,αλλα οι εβραιοι της διασπορας με τον Παυλο.
-Εκκλησια σημαινει,αυτοκρατορες,πατριαρχες,επισκοπους,
καλογερους,σημαινει πλουτη,δυναμη,κοσμικη εξουσια,επιδειξη πλουτου και χλιδης.


-Σημερα η Ελλαδα παραμενει σκλαβωμενη στους Τουρκους για χαρη της,αφου εχει προισταμενη αρχη το Πατριαρχειο και ένα μεγαλο μερος της Ελληνικης επικρατειας ανηκει θρησκευτικα στο οικουμενικο Πατριαρχειο που διοικει Τουρκος υπηκοος.

-Η Ελληνικη Βουλη παραχωρησε προνομια στην εκκλησια,το ιδιο και ο Σουλτανος που ειχε δωσει προνομια νομικα που είναι ισχυροτερα των νομων.
-Στο Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως υπαγονται οι εκκλησιες Κρητης, Δωδεκανησου, ολες οι μονες και οι περιουσιες των ελεγχονται από το Πατριαρχειο.

-Πανω από την Ηπειρο και την Λαρισα ονομαζονται Μητροπολεις νεων Χωρων [Ελα ειμαστε νεες χωρες ???] και είναι 35,οι υπαλληλοι τους δε πληρωνονται από το Ελληνικο Δημοσιο.

-Ο Πατριαρχης είναι Τουρκος υπηκοος,υπηρετησε στον Τουρκικο στρατο σαν αξιωματικος και εκλεγεται ΑΠΟ την Τουρκια.
-Η Τουρκια μεσω Πατριαρχειου, ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ :
-Από την Ελλαδα και τις εκκλησιες της διασπορας 24.000.000 ευρω δηλ. [8.000.000.000 δραχμ.] ????
-Από το Υπουργειο Εξωτερικων της Ελλαδας : 5.870.000 ευρω.
-Από Αρχιεπισκοπη Β.Ν.Αμερικης : 5.150.000 ευρω.
-Από Αρχιεπισκοπη Αυστραλιας : 1.720.000 ευρω.
-Από Αρχιεπισκοπη Ευρωπης : 1.585.000 ευρω.
-Λοιπες Αρχιεπισκοπικες Νεων Χωρων και Μονων : 9.675.000 ευρω.
-Το Πατριαρχειο για την Τουρκια είναι Νομικο Προσωπο Δημοσιου Δικαιου,τα εσοδα και τα εξοδα του οποιου ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το Τουρκικο κρατος.

-ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters