Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Ο Κλάους Σβαμπ και η Κριστίν Λαγκάρντ Μετατρέπονται σε Μεγάλη Νίκη των Λευκών Καπέλων

Ο συνασπισμός που αγωνίζεται για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τον σατανικό έλεγχο σημείωσε σημαντική νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, καταλαμβάνοντας de facto τον έλεγχο του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναφέρουν πηγές της Μοσάντ και της Αμερικανικής Διαστημικής Διοίκησης (USC). Αυτό ήταν πίσω από τις επισκέψεις του Διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ στην Ανταρκτική και της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ την περασμένη εβδομάδα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters