Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ο σατανικός κύριος Ομπάμα: Οι 4 πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας με υπεύθυνο τον Πρόεδρο


Δεν είναι λίγοι οι «καχύποπτοι» συμπατριώτες του που πίσω από το χαριτωμένο χαμόγελό του διακρίνουν τη διχαλωτή του γλώσσα. Στο βυθό των ματιών του τις φλόγες της κόλασης και στη λιτή κόμμη του τις ρίζες των κεράτων.
Αυτές είναι οι τέσσερις μεγάλες συνωμοσίες που του αποδίδουν ως δικό του έργο:
-Σκηνοθέτησε τις μαζικές δολοφονίες στο Νιούταουν, στην Ορόρα του Κολοράντο και στον Ναό των Σιχ με σκοπό να «αφοπλίσει» τους Αμερικανούς, οι οποίοι φημίζονται για τα εξαιρετικά υψηλά ποσοστά οπλοκατοχής.
-Μηχανεύτηκε το σκάνδαλο του πρώην διοικητή της CIA στρατηγού Πετρέους με σκοπό τη συγκάλυψη της επίθεσης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βεγγάζη της Λιβύης.
-Μαγείρεψε τα βιβλία στατιστικών εργασίας (καταφέρνοντας να φιμώσει τους πάντες).
-Προκάλεσε τον τυφώνα Σάντι για να κερδίσει στις εκλογές.
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/satanikos-obama.html

Παγκόσμιος Χάρτης 4000 χρόνων αγνοείται από επιστήμονες και Media

Αυτή είναι μια συνέντευξη με τον Charlotte Harris Rees
Η συνέντευξη διαρκεί περίπου 20 λεπτά και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με μία συγκρατημένη περιγραφή. Είναι πάντα εκπληκτικό το γεγονός ότι η αρχαία τεχνολογία και η γνώση δεν ταιριάζει με τα πρότυπα της ιστορίας μας και αρκετά ήσυχα κρύβεται από τους ιστορικούς και αρχαιολόγους μας.
Υπάρχει αρχαία τεχνολογία κρυμμένη σε μουσεία σε όλο αυτόν τον κόσμο που δεν ταιριάζει απόλυτα με τα όμορφα βιβλία της ιστορίας μας, που σχεδόν ποτέ δεν έχει έρθει στην δημοσιότητα, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την μεταχειρίζονται σαν να μην υπάρχει.
Στο βίντεο που ακολουθεί είναι μια λίστα με την καταπληκτική αρχαία τεχνολογία που έχει υποβιβαστεί σε μια υποσημείωση στην ιστορία. Ο ερευνητής Charlotte Harris Rees συζητητά για τους ασιατικούς χάρτες που χρονολογούνται ήδη 4.000 χρόνια πριν, και δείχνουν τις ακτές της Αμερικής.




Αποκάλυψη

http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/xartis-4000-xronon.html

Η φοβερή επέλαση του σιωνισμού

Η φοβερή επέλαση του σιωνισμού
«Οι Εβραίοι γίνονται ένα τρομερό επαναστατικό προλεταριάτο, όταν «βουλιάζουν», ενώ όταν βρίσκονται σε ανοδική πορεία μεγαλώνει εντυπωσιακά η οικονομική ισχύς τους». Τεοντόρ Χερτσλ -- Μία από τις… «διαπρεπέστερες» φυσιογνωμίες του τέλους του προηγούμενου και του πρώτου πέμπτου του εικοστού αιώνα ήταν ο Μανέλ Ζαχάρ, που γεννήθηκε στο Βιλκομίρ της Ρωσίας και που αργότερα μετέβαλε το όνομά του σε Μπάζιλ Ζαχάροφ, ενώ απέκτησε και τον τίτλο του «σερ» (!)
Οι Εβραίοι γονείς του μετακινήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, όταν εκείνος ήταν τεσσάρων χρονών. Μετά από δύο χρόνια άρχισε τη «λαμπρή» σταδιοδρομία του ως «κυνηγός πελατών» οίκων ανοχής, για να εξελιχτεί επάξια, από τα δεκαέξι του, σε σπουδαίο «μαστροπό», ενώ στα είκοσι τέσσερά του δραπέτευσε στην Αθήνα, αφού στη διάρκεια ληστείας είχε σκοτώσει ένα ναυτικό στην αποβάθρα.
Στην Ελληνική πρωτεύουσα δεν άφησε καμιά διάταξη του ποινικού κώδικα που να μην την παραβιάσει, παράλληλα όμως δημιούργησε σχέσεις με τον Ελληνοεβραίο Μπενύ Σελόν (ή Ελ. Βενιζέλο). Στη συνέχεια μεταπήδησε στο επικερδέστατο επάγγελμα του εμπόρου όπλων, αρχικά ως αντιπρόσωπος του οίκου Μαξίμ Μόρντενφελτ.
Δαπάνησε δεκάδες χιλιάδες δολάρια, για να… λευκάνει το ποινικό του μητρώο, αλλά το παρελθόν του αποκαλύφθηκε σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, όταν ο γιος του Χαΐμ Ζαχάρ προσέφυγε στα αγγλικά δικαστήρια διεκδικώντας μέρος της – ανερχόμενης σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια – πατρικής περιουσίας.
Ο Ζαχάροφ είχε ήδη αποκτήσει τα δύο τρίτα των μετοχών της Νόρντενφελτ το 1897, όταν η – ιδιοκτησίας Ρότσιλντ – πολεμική βιομηχανία Βίκερς εξαγόρασε την αγγλική «Εταιρεία Ναυπήγησης Πολεμικών Σκαφών και Πολεμικού Υλικού» και τη Μαξίμ Νόρντενφελτ. Οι Ρότσιλντς τον διόρισαν στο διοικητικό συμβούλιο της Βίκερς, προϊόντα της οποίας υποχρεώνονταν να προμηθευτούν όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που είχαν δανειστεί χρήματα από τις τράπεζές τους.
Η πρώτη παγκόσμια αλληλοσφαγή πλησίαζε και, όπως αποφάνθηκε ο ιστορικός και οικονομολόγος Βέρνερ Σόμπαρτ, «Οι πόλεμοι είναι η καλύτερη σοδειά για τους Εβραίους».
Γνωρίζοντας την προσέγγισή της, αφού ήταν δικό τους δημιούργημα, οι Εβραίοι άρχισαν να συρρέουν, κυρίως από τα Βαλκάνια, στη Μεγάλη Βρετανία (περισσότεροι από μισό εκατομμύριο σε ένα χρόνο) και στις Ηνωμένες Πολιτείες (ένα εκατομμύριο).
Σε λίγο κατείχαν καίριες θέσεις στο Φόρεϊν Όφις, που απέκτησε το παρατσούκλι «Εβροφόρεϊν Όφις» και στα υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης άλλων χωρών (ο Άιζαακς στην Αγγλία, ο Λουτσάτι στην Ιταλία, ο Ντέρνμπεργκ στη Γερμανία, ο Κλοτς στη Γαλλία), αλλά και στα έμμισθα προξενεία.
Για να ακολουθήσουν οικονομικά σκάνδαλα, με σημαντικότερο της Εταιρείας Μαρκόνι στην Αγγλία (ιδιοκτησίας του Χέρμπερτ Σάμουελ – στην οικογένειά του ανήκε η Shell – και του Τσαρλς Άιζαακς), που δώρισε 100.000 μετοχές της στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Λόιντ Τζορτζ και στον υπουργό Οικονομικών Ρούφους Άιζαακς.
Ο Τύπος έβαλε τις φωνές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα: Ο Λόιντ Τζορτζ διατήρησε το αξίωμά του και ο Ρότσιλντ υποχρέωσε τον αρχηγό του Συντηρητικού Κόμματος λόρδο Άσκουιθ να αναθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης (!) στον Ρούφους Άιζαακς και να του απονείμει και τον τίτλο του βαρόνου (!)
Ανενδοίαστος ο Ζαχάροφ, αφού δωροδόκησε τον Λόιντ Τζόρτζ, ανέθεσε στην πρώην σύζυγό του να ξελογιάσει τον πολιτικό, ώστε να «κρατάει» στο χέρι – και να μπορεί να εκβιάζει ακόμα περισσότερο – τον πρωθυπουργό της Αγγλίας. Πριν παραδώσει την ψυχή του στο διάβολο εκείνο το ανθρωπόμορφο κτήνος, φρόντισε να βγάλει από τη μέση τον ομόφυλό του Α. Ναντέλ, το μόνο που γνώριζε – επειδή είχε διατελέσει στέλεχος της Γαλλικής Ασφαλείας – το εγκληματικό παρελθόν του Ζαχάροφ και τον εκβίαζε επί μία δεκαετία, καθώς διέθετε γραπτές αποδείξεις.
Ο Ναντέλ βρέθηκε νεκρός στη σουίτα του στη Ριβιέρα, ενώ σε συρτάρι του γραφείου του υπήρχαν ένα εκατομμύριο γαλλικά φράγκα – προφανώς η τελευταία «δόση» που του είχε καταβάλει ο Ζαχάροφ…
ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΕΡΙΟ
Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος χάρισε τεράστιες περιουσίες όχι μόνο στον Ζαχάροφ, αλλά και σε άλλους Εβραίους μεγαλεμπόρους όπλων. Και όταν ο χημικός Χαΐμ Βάιζμαν ανακάλυψε, στο εργαστήριό του στην Αγγλία, ένα θανατηφόρο αέριο, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά των Γερμανών, αξίωσε από τη βρετανική κυβέρνηση, για να της δώσει τη «φόρμουλα», να δεσμευτεί με δημόσια δήλωση ότι η Παλαιστίνη θα γίνει εβραϊκό κράτος.
Έτσι, στις 2-11-1917, ο υπουργός Εξωτερικών Μπάλφουρ σε επιστολή του προς τον Ρότσιλντ περιέλαβε τη γνωστή δεσμευτική δήλωσή του, μολονότι είχε ήδη υποσχεθεί στον Τ. Ε. Λόρενς («Λόρενς της Αραβίας») πως, σαν αντίδωρο για την εξέγερση των Αράβων κατά των – συμμάχων της Γερμανίας – Τούρκων, οι Εβραίοι θα έμεναν μακριά από την Παλαιστίνη, ο Λόρενς ένιωσε βαθύτατη αηδία για την προδοσία εις βάρος των Αράβων και αποσύρθηκε από τη δημοσία ζωή.
Ο θάνατός του θεωρήθηκε τροχαίο ατύχημα, αλλά σύμφωνα με στοιχεία του Ντέσμοντ Στιούαρτ και αρκετών άλλων Άγγλων συγγραφέων επρόκειτο για ψυχρή δολοφονία, αφού ζωντανός θα αποτελούσε σημαντικό εμπόδιο για την πραγματοποίηση των σιωνιστικών σχεδίων για την Παλαιστίνη. Όσο για τον πρώην αντισιωνιστή Ουίνστον Τσόρτσιλ, η μεταμόρφωσή του σε κορυφαίο υποστηρικτή του σιωνισμού οφειλόταν σε δύο αιτίες:
Η μία ήταν ένα εξαιρετικά περίεργο ατύχημά του έξω από το Μέγαρο του Μπέρναρντ Μπαρούχ στη Νέα Υόρκη – που τον έστειλε για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο και η δεύτερη ένα μεγάλου ύψους ενυπόθηκο δάνειο για το κτήμα του στο Τσάρτγουελ, με τη συμβολαιογραφική πράξη της υποθήκης σε εβραϊκά χέρια…
ΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΥΙΛΣΟΝ…
Θα πρέπει επίσης να προστεθούν τα ακόλουθα:
Όταν ο τσάρος Νικόλαος Β’ προσπάθησε να περιορίσει την άγρια εκμετάλλευση των Ρώσων μουζίκων από τους Εβραίους, οι ομόφυλοί τους τραπεζίτες των ΗΠΑ αξίωσαν από τον πρόεδρο Ταφτ να… κηρύξει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Εκείνος αρνήθηκε και αυτοί διέσπασαν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και ανέδειξαν πρόεδρο ένα δικό τους άνθρωπο: τον Γούντροου Ουίλσον.
Είναι άξιο σχολιασμού το ότι ακόμα και η Ελβετία – η αναμφισβήτητα δημοκρατικότερη ευρωπαϊκή χώρα – υποχρεώθηκε από τα πράγματα να αρνηθεί ισότητα δικαιωμάτων στις λίγες εκατοντάδες εβραϊκών οικογενειών που ζούσαν εκεί (βλέπε Josef Kastein, ό.π.). Είναι ευκολονόητο τι προβλήματα είχαν δημιουργήσει…
Ενώ ο δέκατος ένατος αιώνας έπνεε τα λοίσθια, στη Βασιλεία της Ελβετίας δρομολογείται, το 1897, η νέα εξόρμηση του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος. Ο στόχος διπλός: Να δημιουργηθεί εβραϊκό κράτος – φυσικά, σε εδάφη αφαιρούμενα από άλλο λαό ή λαούς, αφού δεν υπήρχαν χώροι αδέσμευτοι και ακατοίκητοι για να φιλοξενήσουν την (κατά τον αυτοχαρακτηρισμό της) «περιούσια φυλή» του Ιεχωβά ή Γιαχβέ ή Αδωνάι.
Και να εξασφαλιστεί η διαπλανητική κυριαρχία, με όπλα το (τεράστιο σε όγκο και ανενδοίαστο σε μεθόδους επικράτησης) εβραϊκό κεφάλαιο.
Το νεοσιωνιστικό κίνημα, μετά από αιώνες απίστευτα πολύπλευρης δραστηριότητας στα οικονομικά παρασκήνια πολυάριθμων χωρών, αποκτούσε τώρα ενιαία και συντονισμένη ηγεσία και προγραμματισμό.
Εμπνευστής και ηγέτης της εξόρμησης ο Αυστριακο-εβραίος Τεοντόρ (Θεόδωρος) Χερτσλ, νομικός, δημοσιογράφος, συγγραφέας, με πληθωρικό δυναμισμό, οργιώδη φαντασία και αδίστακτο αριβισμό, πρόθυμος να συμμαχήσει και με τον Βεελζεβούλ χωρίς φόβους, και αναστολές: ήταν βέβαιος πως τελικά θα τον καθιστούσε όργανο και υποχείριό του…
ΤΟ «ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ»
Στο μαχητικότατο πόνημά του Το Ιουδαϊκό Κράτος διατυμπάνιζε πως μοναδική λύση του μακραίωνου προβλήματος της φυλής του αποτελούσε η δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Κατά τον Χερτσλ οι Εβραίοι γίνονται ένα τρομερό επαναστατικό προλεταριάτο, όταν συμβαίνει να «βουλιάζουν», ενώ κάθε φορά που βρίσκονται σε ανοδική πορεία μεγαλώνει εντυπωσιακά η οικονομική ισχύ τους.
Ο ίδιος είχε δεχτεί… «εντολή του Θεού του Ισραήλ» να αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις, για να οδηγήσει τον… «περιούσιο λαό» αρχικά σε κράτος στην Παλαιστίνη και αργότερα στη διαπλανητική κυριαρχία. Λίγο μετά το Α’ Σιωνιστικό Συνέδριο θα εκδώσει την εφημερίδα Die Welt (Ο Κόσμος), θα συστήσει με κεφάλαια των Ρότσιλντς την Εβραϊκή Αποικιακή Τράπεζα (!) (θα μετονομαστεί αργότερα σε Εθνική Τράπεζα του Ισραήλ) και θα κατευθύνει τα χρήματα του Σιωνιστικού Ιδρύματος Κεφαλαίου στην αγορά αγροτικών εκτάσεων στην Παλαιστίνη (ενώ σήμερα αγοράζουν κτήματα στην Κρήτη και στην Κύπρο, όπως με χρηματοδότηση της Άγκυρας οι τουρκόσποροι μουσουλμάνοι της Θράκης μας αυξάνουν καθημερινά τις ιδιόκτητες εκτάσεις τους…).
Για να πετύχει στις επιδιώξεις του θα στηριχτεί τόσο στο πανίσχυρο στη Γηραιά Ήπειρος και στις Ηνωμένες Πολιτείες – κυρίως τραπεζικό, αλλά και βιομηχανικό – κεφάλαιο των μεγιστάνων του πλούτου ομοφύλων του (Ρότσιλντ, Βάρμπουργκ, Σιφ, Κουν και Λεμπ, Γκόλντσμιθ, Σασούν, Μόργκαν κ.ά.), όσο και στις πολυποίκιλες πολιτικές (διαπλεκόμενες με τον πλούτο) διασυνδέσεις του εβραϊσμού.
Είχε προηγηθεί (1860) η ίδρυση, από τον Ρωσοεβραίο ραβίνο Χιρς Κάλισερ, της Παγκόσμιας Ισραηλιτικής Ένωσης (Π.Ι.Ε.), ενός είδους προδρόμου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης (Π.Σ.Ο.) του Χερτσλ, με κορυφαία στελέχη τους Ζιλ Καρβάλιο, Ιζιντόρ Κοέν, Τσαρλς Νέτερ, Αριστίντ Αστρίκ, Ευγενίου Μανιέλ και πρώτο πρόεδρο του Νταβίντ Κόνινγκσβαρερ, που τον διαδέχτηκε αργότερα επί δεκαέξι χρόνια ο – σκοτεινός ως φυσιογνωμία και διαβόητος για τη δράση του – Αντόλφ Ιζαάκ Κρεμιέ.
Με κυνισμό και θρασύτητα η ιδρυτική διακήρυξη της Π.Ι.Ε. εξαγγέλλει ότι επιδίωξή της είναι η εγκαθίδρυση του ιουδαϊσμού ως μοναδικής παγκόσμιας θρησκείας (!) και ο σχηματισμός διεθνούς ισραηλιτικής κυβέρνησης (!)
Κατά το πρώτο συνέδριό της (Βερολίνο, 1878) καταφάνηκαν οι στενότατοι δεσμοί της με τη μασονία, αφού κοινός παρονομαστής γεννήτρα (σιωνισμού) και εξώγαμου τέκνου (τεκτονισμού) ήταν ο Κρεμιέ.
Θα συνεχίσουμε.

Από το βιβλίο «20ός αιώνας: Τα φοβερά παρασκήνια»
Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ Ν. ΜΠΑΡΜΠΗΣ
(Ιστορικός Συγγραφέας)

Η κατάρρευσις της αυτοκρατορίας των εμβολίω

Μπορεί να μην ακούσατε την έκρηξη, αλλά όντως συνέβη.
Από την ανασκόπηση των Cochrane Collaboration, μια ευρέως σεβαστή από την ιατρική κοινότητα έρευνα-ανάλυση της ομάδας, η οποία ανέλυσε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, και έβγαλε το συμπέρασμά της:
Στους υγιείς ενήλικες, το εμβόλιο της γρίπης δεν προσφέρει καμία προστασία από τη γρίπη. Boom!
Δεν προστατεύει από τη μετάδοση των ιών της γρίπης ούτε από άνθρωπο σε άνθρωπο. Boom!
Έτσι, όλη η προώθηση και όλη η υπόθαλψη και όλες οι τακτικές εκφοβισμού και όλη η «ιατρική πραγματογνωμοσύνη» και όλη η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης… είναι άχρηστα, άνευ αξίας, και άσχετα.
Δισεκατομμύρια δολάρια των χρηματοδοτούμενων ψεμάτων για τα εμβόλια γρίπης ήταν ακριβώς αυτό ένα ψέμα:
Και γίνεται χειρότερο, επειδή ολόκληρη η θεωρία σχετικά με το πώς και γιατί τα εμβόλια λειτουργούν βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, έτοιμη να πέσει στην άβυσσο των απορριπτόμενων παραμυθιών.
Μας είπαν ότι τα εμβόλια διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα κάτι σαν «πρόβα» για το τι θα συμβεί όταν μια πραγματική ασθένεια μας κολλήσει. Όταν η ασθένεια εμφανιστεί, το ανοσοποιητικό σύστημα θα είναι κλειδωμένο και φορτωμένο, έτοιμο να καταστρέψει την επίθεση του μικροβίου.
Όμως, δεδομένου ότι τα εμβόλια γρίπης δεν προστατεύουν από τη γρίπη ή ακόμα και από το να σταματήσουν τη μετάδοση των ιών της γρίπης από άτομο σε άτομο, η λεγόμενη «πρόβα» του ανοσοποιητικού συστήματος είναι απλώς φαντασία ή ιστορία κάποιου. Ένας θρύλος.
Ένας μύθος.
Επίσης, μπορείτε να ξεχάσετε για τον πιο καλοπληρωμένο μύθο της γενεαλογικής ανοσίας. Πώς μπορεί μια ομάδα να έχει ανοσία όταν τα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα για να εμποδίσουν την ελεύθερη κυκλοφορία των μικροβίων από άτομο σε άτομο;
Όπως πάντα, το Cochrane Collaboration έκανε μια εξαντλητική ανασκόπηση όλων των προηγούμενων μελετών που είχαν δημοσιευθεί σχετικά με τη γρίπη και τα εμβόλια. Απέρριψαν τις μελέτες που είχαν άσχημα κατασκευαστεί . Σε ορισμένες περιπτώσεις, για να διερευνήσουν τα διαθέσιμα στοιχεία, ήρθαν σε επαφή με τον κάθε έναν από τους μεμονωμένους ερευνητές οι οποίοι είχαν διεξάγει τις μελέτες.
Επομένως, τα συμπεράσματα της μελέτης Cochrane αντιπροσωπεύουν την καλύτερη βιβλιογραφία σχετικά με τη γρίπη και τα εμβόλια.
Ωστόσο, επειδή η ομάδα Cochrane δεν οφείλει και δεν έχει κάποια σχέση με φαρμακευτικές εταιρείες, ανέλυσε τη βιβλιογραφία με νηφάλια μάτια και μυαλό. Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον σχόλιο από την ανάλυση:
«Η επανεξέταση έδειξε ότι η αξιοπιστία βάσιμων στοιχείων σχετικών με τα εμβόλια γρίπης είναι λεπτή και υπάρχουν ενδείξεις εκτεταμένης παραποίησης των συμπερασμάτων …
“ Τώρα ποιος θα είχε στον κόσμο ώφελος από μια τέτοια χειραγώγηση;
Ένα άλλο πράγμα.
Η ανασκόπηση της μελέτης Cochrane, δημοσιεύτηκε από τον John Wiley & Sons και εμφανίστηκε σε απευθείας σύνδεση στις 7 Ιουλίου, του 2010. Πάνω από δύο χρόνια. Πρέπει να έχουμε χάσει μάλλον τη μαζική κάλυψη της από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ίσως είχαμε πάει για ψάρεμα εκείνη την ημέρα, ή είχαμε πάει να αγοράσουμε λάστιχα για το αυτοκίνητο, ή διακοπές με το γιοτ μας στη Μεσόγειο.
Τι; Δεν υπήρχε μαζική κάλυψη από τα ΜΜΕ; Αδύνατο.
Σχετικά με τον συγγραφέα:
Ο Jon Rappoport είναι συγγραφέας μιας εκρηκτικής συλλογής, ΤΟ MATRIX REVEALED, ο Jon ήταν υποψήφιος για μια έδρα του Κογκρέσου των ΗΠΑ στην 29η Περιφέρεια της Καλιφόρνια. Υποψήφιος για το βραβείο Πούλιτζερ, έχει εργαστεί ως ερευνητής δημοσιογράφος για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική, και την υγεία για το CBS Healthwatch, LA Weekly, το περιοδικό Spin, Stern, και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.
Ο Jon έχει παραδώσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, τη λογική και την δημιουργική δύναμη του ακροατηρίου σε όλο τον κόσμο.
www.nomorefakenews.com
Επιμέλεια μετάφρασης
Ευαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μs
 
 
http://www.apocalypsejohn.com/2013/01/aytokratoria-embolion.html

Εσβησαν με το «έτσι θέλω» ζημιές 82,9 εκατ. ευρώ

Αυθαιρεσίες στη σύνταξη των ισολογισμών του ΜΤΣ δείχνουν οι οικονομικοί έλεγχοι, ενώ παρενέβη και η ποινική Δικαιοσύνη

Των Κατερίνας Κατή, Γιάννη Σεφεριάδη
 http://www.efsyn.gr/?p=14477
Και η ποινική Δικαιοσύνη διερευνά -παράλληλα με τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου- το σκάνδαλο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.» ο εισαγγελέας του οικονομικού τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, κ. Ελευθεριάνος, διενεργεί εδώ και καιρό προκαταρκτική έρευνα για τη σκανδαλώδη κακοδιαχείριση δεκαετιών που έχει ως αποτέλεσμα το «βούλιαγμα» του Ταμείου Αποστράτων Αξιωματικών, στην οποία ενέχονται υψηλόβαθμοι αξιωματικοί και ιδιώτες.


Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης, Χαράλαμπος Λακαφώσης, του διαβίβασε και σχετική μήνυση, με επιπλέον καυτά στοιχεία για το σκάνδαλο, την οποία είχαν υποβάλει δύο απόστρατοι αξιωματικοί.

Σημειώνεται πως η έρευνα που αποκάλυψε τα σημεία και τέρατα πολλών διευθύνσεων του ΜΤΣ έγινε πρώτη φορά στον χώρο τον ενόπλων δυνάμεων με βάση τα διεθνή πρότυπα ελέγχου και ξεκίνησε στις 30.12.2011, με εντολή του τότε υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου και τελείωσε στις 25.06.2012. Οπως προκύπτει από εμπιστευτικό έγγραφο του ΥΠΕΘΑ, το οποίο φέρει την υπογραφή του κ. Αβραμόπουλου, στις 22.12.2011 δίνεται εντολή προς τις οικονομικές διευθύνσεις να διενεργήσουν ενδελεχή έρευνα «για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων του Ταμείου και την καταπολέμηση κάθε παράνομης δραστηριότητας».

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως ο ισολογισμός έναρξης της χρήσης 2011 δεν ισοσκέλιζε (κατέλειπε χρεωστικό υπόλοιπο 165,9 εκατομμυρίων ευρώ), ενώ και μετά την απογραφή από τους ελεγκτές, ο ισολογισμός λήξης της χρήσης επίσης δεν ισοσκέλιζε και εμφάνιζε χρεωστικό υπόλοιπο 82,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ΜΤΣ, προκειμένου να ισοσκελίσει τον ισολογισμό λήξης της χρήσης του, αυθαίρετα και παράνομα μείωσε ισόποσα «στα χαρτιά» τη σωρευμένη ζημία, χωρίς να μπορεί να το αιτιολογήσει, κατά παράβαση των κανόνων του προεδρικού διατάγματος 205/1998, με αποτέλεσμα στις 31.12.2011 η σωρευμένη ζημία να είναι περί τα 373, 4 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά το ίδιο έτος, το Ταμείο συνέχισε να δανείζεται από το υπ. Οικονομικών, έλαβε συνολικά ποσό 19 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να δώσει «μέρισμα» και στις 31.12.2011 η σωρευμένη συνολική υποχρέωσή του προς το υπ. Οικονομικών έφθασε το ποσό των 137,9 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης δεν είχε εξοφλήσει άλλες υποχρεώσεις του, συνολικού ύψους 205 εκατομμυρίων ευρώ.


http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/01/829.html

Τι λέει η προφητεία-επιγραφή στον τάφο του Μεγ.Κωνσταντίνου για όσα έγιναν, και θα γίνουν(;)

Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούλη προφητεύει ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί. Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο.
Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος.
Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:
Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.
Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος:
Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται .
Η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων! Από την εποχή του Κωνσταντίνου (4ος αιώνας μ.Χ.) μέχρι και… την δική μας!!Προλέγει την ακμή και την εξάπλωση των Μογγόλων-Τούρκων (οθωμανική αυτοκρατορία) και την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Προλέγει την νίκη των Ασιατών επί των βόρειων λαών ( τους Δαλμάτας τροπώσει – Δαλμάτες ήτανε οι λαοί που ζούσανε πάνω από τον Δούναβη). Προλέγει δηλ. την πολιορκία της Βιέννης από τους Μογγόλους-Τούρκους το 1683. Αλλά προλέγει και την συντριβή των Toύρκων στους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1913 ( και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν και τον Ισμαήλ τροπώσουν ). Τέλος, επαληθεύτηκε και η γέννηση-δημιουργία της νέας Τουρκίας πάνω στις στάχτες της οθωμανικής αυτοκρατορίας υπό τον σφαγέα των Ελλήνων, τον ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ( το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον ). Μέχρι αυτό το σημείο η προφητεία της θαυμαστής επιγραφής επαληθεύτηκε απόλυτα!
Μένει τώρα να επαληθευτεί και το υπόλοιπο μέρος της, που αρχίζει από την φράση Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν και τελειώνει στο θέλημα εμού πληρούται . Ως Ισμαήλ στο Βυζάντιο αναφέρονταν στους Μογγολότουρκους-Μουσουλμάνους και βέβαια ξανθό γένος είναι οι Ομόδοξοί μας οι Ρώσοι! Μιλάει για την συντριβή των Τούρκων από την Ρωσία και τους δορυφόρους της ( πράκτορες στο κείμενο) σε έναν πόλεμο που θα γίνει τώρα σύντομα; Προλέγει πως η Κωνσταντινούπολη θα κυριευθεί από τους Ορθόδοξους Ρώσους ( Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων ). Και εκεί πέρα θα ακολουθήσει και θα γίνει φοβερός πόλεμος ( Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον ). Μένει να δούμε αν θα επαληθευθεί, ο καθείς μπορεί να πιστέψει ότι θέλει, αλλά οφείλει να έχει υπ' όψιν του και πράγματα τα οποία δεν πιστεύει αλλά πολλές φορές τον εκπλήσσουν.
 
 
http://www.katohika.gr/2013/01/profitia-megalou-konstantinou.html

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 
 
 
 
http://www.katohika.gr/2013/01/aimomiksies-biasmoi-paidofilia.html

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ > ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ "ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ" ΚΑΛΥΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ Η ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Ζητήματα παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές μας εγείρουν, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ως νομοσχέδιο πρόκειται να ψηφιστούν σήμερα στη Βουλή. κυβέρνηση -καταγγέλλει η αντιπολίτευση- θα υποχρεωθεί να προσφέρει «γην και ύδωρ» στους εταίρους μας σε περίπτωση που δεν εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις προβλεπόμενες υποχρεώσεις της.
Οπως αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές, η συγκεκριμένη τρισέλιδη συμφωνία-δέσμευση για τη χώρα μας δεν έχει λάβει όπως θα έπρεπε τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.


Αντίθετα το σχετικό κείμενο θα παραδοθεί τυπικά προς έγκριση στον προαναφερόμενο γνωμοδοτικό θεσμό.
«Δεσμεύουν εκ τω προτέρων την υπογραφή του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την κατάλυση κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας», τονίζει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τι προβλέπει
Στο 11ο εδάφιο του κειμένου ορίζεται ότι «ούτε το Δικαιούχο Κράτος Μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης -συντηρητικής ή αναγκαστικής- ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση Τροποποίησης».
Με άλλα λόγια δηλαδή καθίσταται σαφές -λέει ο βουλευτής- ότι ο δημόσιος πλούτος δεν μπορεί να εξαιρεθεί από οποιαδήποτε κατάσχεση προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των δανειστών μας.
Στο ίδιο κείμενο ορίζεται εξάλλου ότι οι τυχόν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα εξεταστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά από δικαστήριο του Λουξεμβούργου.
Συγκεκριμένα, στο 10ο εδάφιο αναφέρεται ότι «το Δικαιούχο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος έχουν υπαχθεί νόμιμα, αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε σχέση με τη Σύμβαση Τροποποίησης και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στην Ελληνική Δημοκρατία».
Ο Μανιτάκης
Βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης αντιτείνουν πάντως πως πρόκειται απλώς για μια τυπική νομική διαδικασία και υπενθυμίζουν ότι ο έγκριτος συνταγματολόγος και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, απαντώντας προσφάτως στη Βουλή σε ανάλογες αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, δήλωνε μεταξύ άλλων ότι όλοι αυτοί που επικαλούνται αστήριχτα την εκποίηση και προσβολή της εθνικής μας κυριαρχίας πρέπει να γνωρίζουν ότι, σύμφωνα με διάταξη του Διεθνούς Δημοσίου Δικαίου, η αναγκαστική εκτέλεση εκτελείται στη χώρα που έχει συναφθεί η σύμβαση και συντελείται πάντα με το εθνικό δίκαιο, στη συγκεκριμένη περίπτωση με το ελληνικό.
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και εισηγήτρια του κόμματος στο νομοσχέδιο κινούμενη στο ίδιο πλαίσιο επιχειρημάτων με τον υπουργό επιμένει ότι ο Ελληνας δικαστής θα αποφασίσει τι είναι κατασχετέο και τι όχι και πάντως δεν θα μπορέσει να κινηθεί εκτός Συντάγματος.
Η ίδια δίνει και την πολιτική διάσταση του θέματος σημειώνοντας με νόημα ότι δεν είναι δυνατόν οι Ευρωπαίοι εταίροι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (διότι η συμφωνία έχει συναφθεί με το Ευρωπαϊκό Χρηματοδοτικό Ταμείο Σταθερότητας και όχι με το ΔΝΤ) να κινηθούν κατά χώρας εταίρου διότι την επόμενη ημέρα δεν θα υπάρχει ενωμένη Ευρώπη.
 
 
http://greeknation.blogspot.gr/2013/01/blog-post_609.html

Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 - 1960

Σχόλιο Αφύπνισης: Όπως και οι Άγγλοι που δοκίμαζαν τα χημικά τους όπλα (που θα χρησιμοποιούσαν εναντίων των ναζί) στους ίδιους τους πολίτες τους! Η ιστορία και ο χρόνος δείχνουν πως όλα αυτά συνεχίζονται...φυσικά εναντίων μας.
Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 – 1960(εποχή ψυχρού πολέμου).
Η επόμενη Ιστορία είναι τόσο απίστευτη αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε οτί ο Αμερικανικός στρατός διεξήγαγε πειράματα σε πολλές πόλεις.
Τους λέγανε ότι ο καπνός στον ουρανό ήτανε για (καλό τους) να μπερδεύουν τα αεροπλάνα(ρώσικα) σε τυχόν επιδρομή.
Βάζανε μηχανήματα ακόμα και σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.



hellasxg ΠΗΓΗ


http://www.katohika.gr/2013/01/dokimes-chemtrails.html

ΑΠΟΛΥΤΩΣ... ΗΛΙΘΙΟΙ ! Έπνιξαν την Ελλάδα στην αιθαλομίχλη για 36.000.000 ευρώ!

Διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες από το μέτρο εξίσωσης των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης πετρελαίου κίνησης κατά τους δύο πρώτους μήνες εφαρμογή του. Δεν επιβεβαιώνουν τις προσδοκίες για αύξηση των δημοσίων εσόδων τα στοιχεία από τους δύο πρώτους μήνες εφαρμογής του μέτρου των ΕΦΚ πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης, απέχουν πάρα πολύ από τον ετήσιο στόχο που ήταν 1 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» το υπουργείο Οικονομικών το τελευταίο δίμηνο του έτους έχει βάλει στα ταμεία του αυξημένα έσοδα, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2011, κατά 36 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά είχε απώλειες 60 εκατ. ευρώ από τον ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης.
Τα στοιχεία θέτουν υπό αμφισβήτηση την αποτελεσματικότητα του στόχου... για αύξηση των δημοσίων εσόδων που καλείται να εκπληρώσει το μέτρο της εξίσωσης των ΕΦΚ στους δύο τύπους πετρελαίου (κίνησης και θέρμανσης), ενώ την ίδια στιγμή τα στοιχεία της αγοράς για τη ζήτηση καυσίμων, δείχνουν ότι αναποτελεσματικός παραμένει και ο στόχος της πάταξης του λαθρεμπορίου.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πηγές της αγοράς πετρελαιοειδών εκτιμούν ότι το μέτρο πέτυχε το στόχο του σε ό,τι αφορά τον περιορισμό του λαθρεμπορίου στο θέρμανσης, επισημαίνουν ωστόσο ότι άνοιξε νέο παράθυρο λαθρεμπορίας στο ναυτιλιακό καύσιμο, το οποίο δεν επιβαρύνεται με φόρους και προσφέρει υψηλά περιθώρια κέρδους στους επιτήδειους.
Οι εκτιμήσεις βασίζονται σε στοιχεία που δείχνουν αύξηση του πετρελαίου κίνησης το τελευταίο δίμηνο κατά 10-15%, που αντιπροσωπεύει σχεδόν εξ ολοκλήρου αντίστοιχο ποσοστό θέρμανσης που πριν την εξίσωση των φόρων διακινείτο ως κίνησης. Η αγορά, σύμφωνα με την εφημερίδα, παρατηρεί επίσης αύξηση της ζήτησης στο ναυτιλιακό καύσιμο ειδικά τον Νοέμβριο, η οποία όμως δείχνει να ανακόπτεται από τον Δεκέμβριο και μετά.
Παράγοντες της αγοράς των πετρελαιοειδών χαρακτηρίζουν ατελές το μέτρο της εξίσωσης των ΕΦΚ σε ό,τι αφορά την πάταξη του λαθρεμπορίου, επισημαίνοντας ότι δεν συνοδεύτηκε με μέτρα για το πετρέλαιο ναυτιλίας με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα εύκολο παράθυρο για τη μετακίνηση των λαθρεμπόρων στο ναυτιλιακό καύσιμο.
Από την άλλη η περιβαλλοντική ζημιά που έχει υποστεί η χώρα είναι ανυπολόγιστη με το νέφος αιθαλομίχλης στις μεγάλες πόλεις να έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο και η παράνομη υλοτόμηση να καταστρέφει τα ήδη λιγοστά δάση μας.
http://spirospero.gr
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/36000000.html

Τι κρύβει ο λογαριασμός των 550 εκ. δολαρίων και οι offshore εταιρείες του Σταύρου Παπασταύρου;

Γιατί ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, παραμένει στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, παρά τη βροχή των αποκαλύψεων για άμεση σχέση του ιδίου με... ύποπτα χρήματα;...


Την περασμένη Πέμπτη, το Εκ-κεντρικό δελτίο έφερε στο φως της δημοσιότητας τιςoffshore εταιρείες, πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο γραμματέας διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης Σταύρος Παπασταύρου. Η επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ δεν άργησε να έρθει. Το «Βήμα» της Κυριακής και το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου, όχι μόνο ταυτίζεται απόλυτα με τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή, αλλά έφερε στην επιφάνεια και την εταιρείαSunFlower.

Η συγκεκριμένη εταιρεία εδρεύει στη Νέα Υόρκη και βρίσκεται στην Madison Avenue 270, ενώ η ταχυδρομική θυρίδα έχει το όνομα του Σάμπι Μιωνή, παλιού γνώριμου τόσο του Εκ-κεντρικού δελτίου όσο και του Σταύρου Παπασταύρου.

Έχει επίσης σημειωθεί η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Λίστα Λαγκάρντ και τηSiemens εξαιτίας της παρουσίας προσώπων και εταιρειών που έχουν αναφερθεί.

Η κυβέρνηση Σαμαρά ρύθμισε τη ζημιά που υπέστη το ελληνικό δημόσιο από τηSiemens, ώρες πριν το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο, όπου δήλωσε το«ουδείς αναμάρτητος».

Στην ηγετική ομάδα της Siemens Hellas βρίσκεται οRobert Sikelis που είναι πρώην βοηθός εισαγγελέας στις ΗΠΑ και είχε ανάμειξη στην Ολυμπιακή Ασφάλεια, ο Πάνος Ξυνής που προέρχεται από τη Shell και η Μαίρη Αγαλιώτου, σημερινή διευθύντρια επικοινωνίας και εταιρικών σχέσεων της Siemens.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της κυρίας Αγαλιώτου, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στηMcDonald Hellas, Interamerican, Asset Sponcorship ( Bold Oglvy) και Nike.

Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα. Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ο Σταύρος Παπασταύρου και η Μαίρη Αγαλιώτου έχουν ….στενές σχέσεις;



http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/550-offshore.html

ΖΥΓΩΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ; Κλήσεις εφέδρων καταδρομέων για πολιτική και επιχειρησιακή ενημέρωση επί της ΑΟΖ...

Νέα διάσταση παίρνει η αποκάλυψη του defencenet.gr στις 14 Οκτωβρίου 2012 για την έκτακτη άσκηση-ενημέρωση των εφέδρων καταδρομέων που εκτελέστηκε στην ΣΕΑΠ της Κρήτης, μετά τις επίμονες διαρροές για επικείμενη - έστω άτυπη - ανακήρυξη ΑΟΖ με την κοινοποίηση των συντεταγμένων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας τον ΟΗΕ.
Αξίζει να δούμε τι είχε συμβεί τότε, αλλά και τι ακολούθησε μετά, που σε συνδυασμό με την μεγάλη διακλαδική άσκηση που ετοιμάζεται για τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου δείχνει ότι στην κυβέρνηση θέλουν να είναι έτοιμοι για τυχόν "απότομες" αντιδράσεις της Άγκυρας.
Κατ'αυτό τον τρόπο κλήθηκαν για επιχειρησιακή ενημέρωση 135 έφεδροι των οποίων χώρος ανάπτυξης σε περίπτωση κρίσης προβλέπεται να είναι το Καστελόριζο, η Κάρπαθος και η Σαρία που ελέγχει τον δίαυλο με την Ρόδο.
Η Σαρία καλύπτει την δεύτερη έξοδο, μετά τον δυτικό δίαυλο Κρήτης-Κυθήρων, από την Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο προς την Μεσόγειο .
Οι έφεδροι συγκεντρώθηκαν στην Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, στο χώρο όπου γίνονται και οι συγκεντρώσεις των Δοκίμων Αξιωματικών Πεζικού και ενημερώθηκαν από αξιωματικούς της Ανωτέρας Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) και της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ.
Σκοπός της άσκσηης ήταν η ψυχολογική προετοιμασία τους για προσπάσπιση της ΑΟΖ! Για την ακρίβεια "Τι σημαίνει ΑΟΖ" και "Πώς θα υπερασπιστούν συγκεκριμένες περιοχές μετά την ανακήρυξή της" και "Γιατί η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα σε περίπτωση που ανακηρυχθεί ΑΟΖ"!
Συγκεκριμένα το περιεχόμενο της ενημέρωσης ήταν "Να ενημερωθούν όλες οι έφεδρες δυνάμεις πυρός και ταχείας επέμβασης για το τι σημαίνει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη-ΑΟΖ".
Προς τι τέτοια ενημέρωση εφέδρων; Γιατί "Ο καλός καταδρομέας εκτός από εκπαιδευμένος πρέπει να είναι και σωστά ενημερωμένος γι’ αυτό που θα κληθεί να προασπίσει" σημειώνουν οι αξιωματικοί που κάνουν την ενημέρωση.
Εξήγησαν προς τους καταδρομείς την αναγκαιότητα για την οριοθέτηση της ΑΟΖ, ποιες είναι οι επιδιώξεις των Τούρκων που αμφισβητούν την ΑΟΖ που συνιστά το Καστελόριζο και τι θα σημάνει η απόφαση ανακήρυξης της ΑΟΖ από ελληνικής πλευράς.
Μετά την γενική ενημέρωση για την σκοπιμότητα ανακήρυξης ΑΟΖ και τα ελληνικά δικαιώματα, ακολούθησε η επιχειρησιακή ενημερωση, για την αποστολή:
Πως θα συγκεντρωθούν, που θα συγκεντρωθούν, από που θα αναχωρήσουν για Καστελόριζο και Κάρπαθο, ποια η αποστολή τους και οι κανόνες εμπλοκής.
Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε με την επίδειξη επιθετικού τυφεκίου FN, με το οποίο θα εξοπλιστούν αφού δεν προβλέπεται στην εφεδρεία η διάθεση M16A2. Και καλύτερα, αφού το FN είναι ανώτερο σε όλα, πλην ίσως του μεγέθουςκαι της μεταφορικής ικανότητας πυρομαχικών του στρατιώτη, αλλά για αμυντική αποστολή είναι ιδανικό: Με διπλάσιο δραστικό βεληνεκές και διπλάσια φονικότητα από το βλήμα των 5,56 χλστ. του Μ16, το 7,62 χλστ. του FN είναι ιδανικό για αντιαποβατικο αγώνα, αντιμετώπιση αεραποβάσεων και για αγώνα σε περιοχές με ισχυρούς ανέμους, όπως η Κάρπαθος και το Καστελόριζο.
Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Aπό τότε έχουν κληθεί έφεδροι καταδρομείς για ανάλογες ενημερώσεις την Κρήτη, τουλάχιστον άλλες δύο φορές. Η Κρήτη, άλλωστα θα αποτελέσει και την πλέον προωθημένη βάση συντονιμσού της όλης ελληνικής προσπάθειας.
Να συμπληρώσουμε ότι απ'ότι φαίνεται, όλα θα κριθούν γύρω, αλλά και επί του συμπλέγματος των νησιών και νησίδων της Μεγίστης. Και αυτό το ξέρουν και οι δύο πλευρές. Και ετοιμάζονται κατάλληλα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


 http://www.katohika.gr/2013/01/zigonei-i-megali-ora.html

Πατενταρισμένη ελληνική φύση. Όταν έχεις τέτοιους «εταίρους», τί τους θέλεις του εχθρούς;

Μέσα στα πλαίσια της γενικευμένης επίθεσης που δέχονται η Ελληνική Πολιτεία και οι κάτοικοί της, εντάσσεται μία ακόμα πτυχή, άκρως ενδιαφέρουσα, που θα πρέπει άμεσα να κινήσει το ενδιαφέρον των ειδικών και των ενεργών πολιτών. Πρόκειται για το θέμα των ντόπιων ποικιλιών σπόρων (σπερμάτων) της ελληνικής χλωρίδας.
Είναι γνωστό ότι τα τελευταία τουλάχιστον 80 χρόνια, γίνονται προσπάθειες από πολλές κυβερνήσεις παγκοσμίως, προκειμένου να συλλεχθούν και να αποθηκευθούν σε ειδικές τράπεζες τα σπέρματα των ντόπιων ποικιλιών κάθε περιοχής. Αυτό θα βοηθήσει, μέσα σε αυτόν τον «κατακλυσμό» των διαφόρων «πειραγμένων» ποικιλιών (υβριδίων) και κυρίως των τελευταία εισαχθέντων στη φύση, μεταλλαγμένων φυτών, να διατηρηθούν οι ποικιλίες της φυσικής επιλογής.
Στην προπολεμική Σοβιετική Ένωση ο πρωτοπόρος σε αυτήν την κατεύθυνση βοτανολόγος Νικολάι Βαβίλοφ και μέχρι το 1940 (οπότε έπεσε θύμα των μαζικών εκκαθαρίσεων του Στάλιν) είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 200.000 σπόρους (αλλά και καρπούς και βλαστούς) διαφορετικών ειδών. Η τράπεζα σπόρων που δημιούργησε, φέρει σήμερα το όνομά του και είναι μία από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, κατά τη διάρκεια της γερμανοκατοχής στη Σοβιετική Ένωση, ο Χίτλερ θέλησε να μεταφέρει την τράπεζα αυτή στη Γερμανία προκειμένου να ελέγξει έτσι μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως πηγές φυσικής τροφής. Ωστόσο μόνο μέρος των σπόρων αυτών κατάφεραν να εντοπίσουν οι επιφορτισμένοι για την κλοπή αυτή Γερμανοί επιστήμονες και στρατιώτες.
Στην Ελλάδα το σχετικό σχέδιο του Χίτλερ ήταν αποτελεσματικότερο, καθώς η ελληνική φύση από μόνη της αποτελούσε ένα ανοικτό βοτανικό πάρκο. Περίπου 2.000 ποικιλίες σπόρων της ελληνικής φύσης μεταφέρθηκαν το έτος 1942, αρχικά στην Αυστρία και μετά από δύο έτη στη Γερμανία, όπου αποθηκεύτηκαν σε ειδική τράπεζα και φυλάσσονται μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια πέρα από τον ελληνικό χρυσό, τα μάρμαρα και τα αρχαία ελληνικά δημιουργήματα, οι σημερινοί δήθεν εταίροι μας, οφείλουν να μας επιστρέψουν κάποια στιγμή και τις ντόπιες ελληνικές ποικιλίες σπερμάτων που υφάρπαξαν από τον ελληνικό χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έχει, με διάφορους τρόπους, επιστρέψει από τη Γερμανία μικρό μέρος από τις κρητικές ποικιλίες φυτών που υπήρχαν στο νησί το 1942. Κάνοντας μια παρένθεση εδώ, προκειμένου να αντιληφθεί ο αναγνώστης τον πλούτο της κρητικής και εν γένει ελληνικής βιοποικιλότητας που σταδιακά χάνεται, να αναφέρουμε ότι το 1942 υπήρχαν και καλλιεργούνταν στο νησί συνολικά 23 ποικιλίες μαλακού και σκληρού σταριού, ενώ σήμερα μόνον 6, καθώς και 6 ποικιλίες κριθαριού, ενώ στις μέρες μας μόνο 2...
Το γεγονός της μερικής επιστροφής σπόρων από τη Γερμανία αποδεικνύει ότι οι αρχικές συλλογές που εκλάπησαν, καλλιεργήθηκαν και ανανεώθηκαν, και μέρος από τα σπέρματα που προέκυψαν αποτελούν και τα προσφάτως αποκτηθέντα σπέρματα. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζουν να τα διατηρούν και να τα διαχειρίζονται όπως εκείνοι θέλουν. Το βασικό πρόβλημα όμως δεν είναι ότι δεν μας επιστρέφουν τις ελληνικές ποικιλίες σπόρων πίσω αλλά, ότι εμφανίζονται αυτοί ως ιδιοκτήτες του γενετικού αυτού υλικού, καθώς το «απέκτησαν» πριν το 1992 οπότε και υπογράφηκε η συνθήκη για τη βιολογική ποικιλότητα. Ως εκ τούτου θα πρέπει το θέμα να απασχολήσει ιδιαίτερα και άμεσα τα Ελληνικό Υπουργείο για τη γεωργία, αν υφίσταται ακόμα τέτοιο.
Επίσης το Ελληνικό Κράτος, αν επίσης υφίσταται τέτοιο, θα πρέπει να διασφαλίσει ότι οι συλλογές που εξάγονται στο εξωτερικό, συνοδεύονται με τις απαραίτητες άδειες, προκειμένου να εξασφαλίζονται τα δικαιώματα της χώρας μας επί των ωφελειών που θα προκύψουν από την αξιοποίησή τους (όπως αυτά προβλέπονται από την Συνθήκη για τη Βιολογική Ποικιλότητα - 1992).
Τα παραπάνω προβλέπονται από την εθνική νομοθεσία όμως αυτή δεν εφαρμόζεται, λόγω των γνωστών προβλημάτων, της γραφειοκρατίας και αναποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης, καθώς και της συνολικής ανικανότητας του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος να τα επιλύσει.
Σήμερα οι μεγαλύτερες τράπεζες σπερμάτων (σπόρων) βρίσκονται στις Η.Π.Α., τη Μ. Βρετανία, τη Ρωσία κ.ά. Επίσης στην Νορβηγία, στο νησί Spitsbergen του νορβηγικού αρχιπελάγους Svalbard και σε απόσταση 1.120 χλμ. από τον Βόρειο Πόλο, βρίσκεται μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες σπερμάτων, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε στις αρχές του 2008.
Όμως πώς μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί εμπορικά τα σπέρματα των φυτών; Η διαδικασία είναι απλή, με πρώτο και καθοριστικό βήμα το να πατενταριστεί το σπέρμα ή μέρος αυτού με αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης.
Για παράδειγμα, μία ουσία που υπάρχει στο κρητικό δίκταμο, εισάγεται ως κύριο συστατικό ή πρόσθετο σε βιομηχανικά προϊόντα (κυρίως της βιομηχανίας τροφίμων, φαρμάκων ή ποτών) και με αυτόν τον τρόπο, π.χ. μπορεί να πωλείται στην Κρήτη ή όπου αλλού, καραμέλα-καταπραϋντικό για τον πονόλαιμο με γεύση δίκταμο της Κρήτης, που έχει όμως παραχθεί στην… Γερμανία, από γερμανική εταιρεία! Σήμερα η χώρα που εμφανίζεται πρώτη στα πατενταρίσματα σπόρων και φυτών είναι η Ολλανδία. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διάφορες «ποικιλίες» των καλλιεργούμενων καλλωπιστικών φυτών του εμπορίου διακινούνται στην αγορά αποκλειστικά έπειτα από «πατεντάρισμα».
Στην μεταπολεμική Ελλάδα, φορείς, αλλά και μεμονωμένοι άνθρωποι, συνειδητοποίησαν την αξία των ντόπιων ποικιλιών, καθώς και τον κίνδυνο από ενδεχόμενη απώλειά τους. Η πρώτη και μεγαλύτερη στην Ελλάδα τράπεζα που δημιουργήθηκε είναι αυτή του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ), στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, στα ταμεία της οποίας είναι «κατατεθειμένα» χιλιάδες διαφορετικά είδη σπόρων.
Όμως σήμερα, στην υπό νέα Κατοχή πατρίδα μας, με νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαλύεται κάθε υποδομή φύλαξης και προστασίας του πολύτιμου γενετικού υλικού, αφού οι κυβερνήσεις της υποτέλειας των τελευταίων 3 ετών, φρόντισαν να διαλυθεί η τράπεζα διατήρησης της βιοποικιλότητας. Τα αγροτικά ιδρύματα που υπάγονται στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας βάσει του «σχεδίου» του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συγχωνεύονται-διαλύονται και τριάντα και πλέον χρόνια κόπων τινάζονται στον αέρα, ενώ η τράπεζα διατήρησης της ελληνικής βιοποικιλότητας κινδυνεύει είτε να καταστραφεί, είτε να κλαπεί μεταφερόμενη μακριά από το ελληνικό έδαφος.
Για να κατανοήσει κανείς τον πλούτο της ελληνικής φύσης που απλόχερα την προίκισε ο Θεός, να αναφερθεί ότι προσεγγιστικά από τα 10.500 φυτά που φύονται στην Ευρώπη, τα 6.000 από αυτά υπάρχουν και στην Ελλάδα, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 1.200 από αυτά είναι ενδημικά (!!) (το 20% αυτών), δεν φύονται δηλαδή πουθενά αλλού στον πλανήτη (ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στην Μ. Βρετανία εντοπίζεται ένα (1) ενδημικό φυτό...).
Αυτή η σπάνια και εξαιρετικά πλούσια ελληνική χλωρίδα θα πρέπει όχι μόνο να μην καταστραφεί, αλλά να προστατευτεί με κάθε μέσο, τόσο στο φυσικό περιβάλλον της, όσο και σε εθνικές τράπεζες σπόρων, καθώς αποτελεί μια ακόμα ιστορική κληρονομιά που οφείλουμε να μεταβιβάσουμε με πληρότητα στις επόμενες γενιές. Και να μην την ξεπουλούμε, ούτε να την καταστρέφουμε με fast truck διαδικασίες, όπως είναι για παράδειγμα η προωθούμενη μαζική εγκατάσταση αιολικών πάρκων στις κορυφές των κρητικών βουνών, μέσω του προγράμματος HELIOS που προωθούν οι Γερμανοί κατακτητές.
Δυστυχώς η προσπάθεια προστασίας της ελληνικής φύσης και των ντόπιων ποικιλιών χλωρίδας, δε μπορεί να είναι μεμονωμένη. Η μόνη ίσως αποτελεσματική μέθοδος είναι η κατάλυση της μεταπολιτευτικής αστειευόμενης ελληνικής δημοκρατίας και η, μέσα από την ψήφιση νέου δημοκρατικού σύγχρονου Συντάγματος, Διακήρυξη της νέας Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ηλίας Κοπανάκης
ΠΗΓΗ


http://www.katohika.gr/2013/01/otan-exeis-tetoioys-filoys-ti-toys-theleis-toys-exthrous.html

Τη σύλληψη του πακιστανού Πρωθυπουργού για διαφθορά διέταξε το Ανώτατο Δικαστήριο. Άντε & στα δικά μας!

Τη σύλληψη του Πακιστανού Πρωθυπουργού διέταξε το Ανώτατο Δικαστήριο, στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς που σχετίζεται με δημόσια έργα στον τομέα ενέργειας. Στην υπόθεση κατηγορούνται άλλα 15 άτομα, των οποίων επίσης διατάχθηκε η σύλληψη όπως αναφέρει το Reuters. 
Η αιφνιδιαστική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου συμπίπτει με την «πορεία προς το Ισλαμαμπάντ» που είχε διοργανώσει ισλαμιστής ιερωμένος το πρωί της Τρίτης ζητώντας την απομάκρυνση της κυβέρνησης και την εγκαθίδρυση μεταβατικής κυβέρνησης «με τη βούλα» του στρατού εν όψει των επικείμενων εκλογών.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2404.html

Κατατέθηκε η μήνυση εναντίον της Τρόικας από τον Τέρενς Κουίκ

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ κατέθεσε σήμερα (15/1/2013) στις 11:30 μήνυση εναντίον των τριών αξιωματούχων της τρόικας Πωλ Τόμσεν, Δανού υπηκόου, στελέχους του ΔΝΤ, Ματίας Μορς, Γερμανού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κλάους Μαζούχ, Αυστριακού υπηκόου, στελέχους της Ε.Κ.Τ., όλοι μέλη της τρόικας η οποία...


ανέλαβε από το Μάιο του 2010 να επιβάλλει στην Ελλάδα τα πιο σκληρά, τα πιο ανάλγητα και τα πιο απάνθρωπα αντιλαϊκά μέτρα.

Η μήνυση κατατέθηκε ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου.

Με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες η μήνυση θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Το Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευε ο επιστημονικός του σύμβουλος, Δικηγόρος και Πολιτευτής Α’ Αθήνας Ευάγγελος Παπαγεωργίου, ο οποίος συνέταξε και τη μηνυτήρια αναφορά.

Βγαίνοντας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης ο Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα, έγινε πράξη η δέσμευσή μου από το Βήμα της Βουλής. Δηλαδή να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της μισητής του παρέας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ελλάδας.

Τα μέτρα που επέβαλλαν με μεθόδους ψυχρού εκτελεστή, οδήγησαν σε αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, σε ιλιγγιώδεις αριθμούς ανέργων, σε κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, σε διάλυση οικογενειών και σε βαθιά οικονομική ύφεση της χώρας.

Ως Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata όπως και οι άλλοι δύο χαρτογιακάδες της τρόικας

Οι δεσμεύσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι δεσμεύσεις χωρίς μεταστροφές. Ότι υπόσχονται το εννοούν».

Ακολουθεί το κείμενο της μήνυσης.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

                                                ΜΗΝΥΣΗ
Τέρενς – Νικολάου Κουίκ, Βουλευτή Επικρατείας του πολιτικού κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».
                                                    ΚΑΤΑ
1) Πωλ Τομσεν,  Δανού υπηκόου, στελέχους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου(Δ.Ν.Τ) και εκπρόσωπου  αυτού στην  «ΤΡΟΙΚΑ», που ασκεί διοίκηση και εποπτεία στην Ελλάδα.
2) Ματίας Μορς, Γερμανού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και εκπροσώπου αυτής στην «ΤΡΟΙΚΑ».
3) Κλάους Μαζούχ, Αυστριακού υπηκόου, στελέχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και εκπροσώπου αυτής στην «ΤΡΟΙΚΑ», κατοίκων απάντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επί 45 χρόνια ασκούσα το επάγγελμα του Δημοσιογράφου και από τον Ιούνιο του 2012 είμαι εκλεγμένος Βουλευτής Επικρατείας του πολιτικού κόμματος « ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», το οποίο έλαβε ποσοστό 7,5% επί του συνόλου των ψηφισάντων Ελλήνων πολιτών. Σήμερα είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος.

Οι  μηνυόμενοι είναι  Κοινοτικοί  υπήκοοι και συγκροτούν  την Τρόικα, ή οποία ανέλαβε από τον Μάιο του 2010 να επιβάλει στην Ελλάδα τα πιο σκληρά, τα πιο ανάλγητα και τα πιο απάνθρωπα αντιλαϊκά  μέτρα, που καλύπτουν  όλο το φάσμα της οικονομίας.

Συγκεκριμένα οι εγκαλούμενοι υπήρξαν οι εμπνευστές  και οι συντάκτες  των τριών Μνημονίων, με τα οποία επήλθαν  κοσμογονικές αλλαγές στα οικονομικά και στα εργασιακά θέματα με αποτέλεσμα να περικοπούν με συνεχή και διαδοχικά μέτρα μισθοί, συντάξεις, δώρα και πάσης φύσεως επιδόματα των Ελλήνων πολιτών!

Ως  απότοκος συνέπεια αυτής της άγριας και ολομέτωπης επιδρομής της Ελληνικής Κυβέρνησης, υπό τις οδηγίες τις συμβουλές και τις κατευθυντήριες εντολές των μηνυόμενων  στον οικογενειακό  προϋπολογισμό των Ελλήνων, μεταβλήθηκε άρδην και επί τα χείρω  ή οικονομική θέση των Ελλήνων μισθωτών, συνταξιούχων και ελευθέρων επαγγελματιών, χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε νομικής μορφής είτε έκλεισαν οριστικά είτε ανέστειλαν την λειτουργία τους και τέλος πάνω από 1.500.000 άνδρες και γυναίκες έχασαν την εργασία τους και κατέστησαν  μακροχρόνια άνεργοι!

Ή ανεργία πλέον στη χώρα μας αγγίζει το 27%, κατά τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, ανεπίσημα υπερβαίνει  το 30% ενώ είναι σίγουρο ότι με τα νέα μνημονιακά μέτρα το ποσοστό αυτό θα εκτιναχθεί μέσα στο  έτος 2013!

 Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ή τεράστια περικοπή και μείωση των μισθών και συντάξεων των Ελλήνων πολιτών άλλαξε απότομα την ζωή τους, καθόσον πολλοί συμπολίτες μας είχαν λάβει στο παρελθόν και πριν από την έναρξη της οικονομικής κρίσης  δάνεια από τις Τράπεζες, είτε στεγαστικά για να αγοράσουν ένα ακίνητο για κατοικία, είτε επαγγελματικά για να αγοράσουν ένα ακίνητο για επαγγελματική χρήση, είτε καταναλωτικά για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης τους και εν γένει το επίπεδο ζωής τους, και τώρα αδυνατούν να τα αποπληρώσουν με αποτέλεσμα τα μεν δάνεια να έχουν χαρακτηρισθεί «κόκκινα» για τις Τράπεζες, αφού αυτές έχουν κλείσει τους λογαριασμούς τους και απαιτούν  από αυτούς ολόκληρα τα ποσά των δανείων τους ως ληξιπρόθεσμα, οι δε λήπτες των δανείων θεωρούνται πλέον υπερήμεροι οφειλέτες και  έχουν καταχωρηθεί στον μαύρο «ΤΕΙΡΕΣΙΑ»., παρουσιάζοντας έτσι μια δυσμενή εικόνα!

Από τα εκατομμύρια πλέον των Ελλήνων οφειλετών προς τις Τράπεζες, τις Δ.Ο.Υ  και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, αφού λόγω της τεράστιας και βαθειάς κρίσης ή πλειοψηφία του Ελληνικού λαού αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά και να εκπληρώσει τις εν γένει υποχρεώσεις, υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες μας που απέκτησαν ψυχολογικά προβλήματα μη δυνάμενοι να ελέγξουν την κατάσταση αυτή και να διαχειρισθούν τα νέα δεδομένα, και οι οποίοι  αποφάσισαν να δώσουν  τέλος στην ζωή τους! Έτσι οι συγκεκριμένοι αυτοί συμπολίτες μας, ίσως  περισσότερο ευαίσθητοι  από τους άλλους, προέβησαν σε μια στιγμή αδυναμίας, άγχους και στρες στο απονενοημένο  διάβημα της αυτοκτονίας βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, οικείους και φίλους και αφήνοντας οι περισσότεροι από αυτούς ορφανά τα ανήλικα παιδιά τους. Από τα υπάρχοντα στοιχεία, οι αυτοκτονίες στη χώρα μας από τις αρχές του 2010, όταν ξέσπασε ή οικονομική κρίση, και κυρίως από την έναρξη λήψης των μνημονιακών μέτρων υπερβαίνουν τις 3500 ενώ οι αυτόχειρες αυτοί στο παρελθόν δεν παρουσίαζαν κανένα απολύτως πρόβλημα ή διαταραχή και ζούσαν  με εντελώς φυσιολογικό τρόπο. Είναι απόλυτα εξακριβωμένο και διασταυρωμένο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι  δεν είχαν κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, δεν αντιμετώπιζαν καμία ιδιαίτερη δυσκολία στην καθημερινότητά τους και εν γένει  είχαν μια ευχάριστη και ήρεμη οικογενειακή ζωή! Τα προβλήματά τους είναι συνυφασμένα, αλληλένδετα   και χρονικά συνδεδεμένα με την έναρξη της οικονομικής κρίσης και με την απότομη και τραγική μεταβολή και εξέλιξη της οικονομικής, εργασιακής και κοινωνικής τους θέσης. Ανάμεσα στα άτομα  αυτά υπάρχουν επιχειρηματίες, που είδαν να μειώνεται τραγικά ό τζίρος των επιχειρήσεων τους, ελεύθεροι επαγγελματίες, που είδαν σιγά –σιγά να φεύγουν οι πελάτες τους μέχρι που τελικά τους έχασαν οριστικά, μισθωτοί και συνταξιούχοι που είδαν  να περικόπτονται οι μισθοί , οι συντάξεις, τα δώρα και τα επιδόματα τους και να μη δύνανται  να  είναι οικονομικά  συνεπείς,  πολλές φορές δε να μη μπορούν καν να επιβιώσουν!

Α΄  ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

Οι  μηνυόμενοι με την προκλητική τους συμπεριφορά  ουσιαστικά προέτρεψαν και εξώθησαν τους Έλληνες συμπολίτες μας  στην τραγική αυτή πράξη της αυτοκτονίας, άλλως προέβησαν σε διάφορες προπαρασκευαστικές πράξεις πριν από την εκτέλεση του θανάσιμου βουλεύματος εκ μέρους ενός εκάστου των αυτοχείρων. Οι  μηνυόμενοι με την ψυχολογική  πειθώ, την οποία επέδειξαν  και πέτυχαν με ορισμένη ηθική  συμπεριφορά, κατέπεισαν τους  συγκεκριμένους συμπολίτες μας να προβούν σε αυτήν την τραγική πράξη! Έτσι αυτοί με τα έργα και τις πράξεις  τους τέλεσαν με δόλο το έγκλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία, ως προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 301Π.Κ., που συνίσταται στη θέληση της παραγωγής παρά του ετέρου προσώπου απόφασης τερματισμού της ζωής. Είναι βέβαιον ότι οι πράξεις και τα λόγια των μηνυόμενων προκάλεσαν σταδιακά στην ψυχή κάθε θύματος πεισαθανάτια  διάθεση και καταλυτικά της ζωής αισθήματα, από τα οποία προήλθε ή απόφαση και ή τέλεση της αυτοκτονίας ή απόπειρας αυτής!

Ή πράξη αυτή του άρθρου 301 Π.Κ. αντιμετωπίζεται ως πράξη ετεροπροσβολής.   Ή ανεύρεση οποιουδήποτε μεγέθους αδίκου πρέπει να προσανατολισθεί στην κατεύθυνση της προσβολής του εννόμου αγαθού της  ζωής  μέσω τρίτου και στις συνθήκες υπό τις οποίες κάτι τέτοιο συμβαίνει. Βασικό συστατικό στοιχείο του αρθρου 301Π.Κ είναι ή κατάπειση, δηλαδή ή λεκτική ή με έργα επικοινωνία προς υποβολή της ιδέας της αυτοκτονίας.
Ή  συμπεριφορά των μηνυόμενων, ως τρίτων, οδήγησε πράγματι στην ψυχική διαταραχή των Ελλήνων αυτοχείρων και τους κατέστησε ευάλωτους και ευαίσθητους τόσο στις επιδράσεις όσο και στη λήψη μιας τέτοιας απόφασης με τραγική κατάληξη. Ή συμβολή των μηνυόμενων, ως τρίτων, είναι καθοριστική και τυποποιημένη στο άρθρο 301 Π.Κ και άρα χρήζει διερεύνησης τυχόν υπαγωγή στο αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία  και μόνο αν ό κάθε αυτόχειρας στερούνταν  πλήρους αυτονομίας, όντας όργανο στα χέρια τους πρέπει ή συμπεριφορά του τρίτου να κριθεί ως ανθρωποκτονία κατ’ έμμεση αυτουργία.

Στο άρθρο 301 Π.Κ. πρωταγωνιστεί ό αυτόχειρας, το αυτόνομο και αβίαστο της πράξης του ερευνάται για να διαπιστωθεί αν ή πληρούσα τους όρους του άρθρου συμμετοχική δράση θα αντιμετωπισθεί όντως ως τέτοια ή ως έμμεση αυτουργία σε ανθρωποκτονία. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν τεκμαίρεται  ή συμμετοχή των μηνυόμενων σε αυτοκτονία του άρθρου 301 Π.Κ., συντρέχει ή περίπτωση της ευθύνης αυτών για ανθρωποκτονία κατ’ έμμεση αυτουργία.

Συνεπώς σε κάθε περίπτωση οι μηνυόμενοι διέπραξαν εγκληματικές πράξεις καθ’ έξη, συστηματικά και κατ’  εξακολούθηση και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Στη περίπτωση που  ήθελε κριθεί οι μηνυόμενοι ότι εξανάγκασαν τους αυτόχειρες με απειλές ή με λόγια ή με έργα στην απονενοημένη πράξη τους, εξουθενώνοντας αυτούς τους ανθρώπους ψυχολογικά, ώστε ό θάνατος να παρίσταται γι’ αυτούς ως πράξη κατανοητή και  έμφρων λύση, εν όψει του αδιέξοδου, στο οποίο είχαν περιέλθει αυτοί προσωπικά, οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά, τότε οι μηνυόμενοι θα μπορούσαν να κριθούν υπεύθυνοι ως έμμεσα  αυτουργοί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση ενός εκάστου αυτόχειρα.

Κατόπιν όλων αυτών οι μηνυόμενοι είτε διέπραξαν το έγκλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία κατ’ άρθρο 301 Π.Κ., είτε διέπραξαν  το έγκλημα της έμμεσης αυτουργίας σε ανθρωποκτονία, έχουν τελέσει  σε βάρος του Ελληνικού λαού μια πραγματική γενοκτονία ή εν γένει ένα διαρκές έγκλημα με σοβαρή και έντονη ανθρωπιστική διάσταση, ως προβλέπεται από τις διατάξεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου.

Β΄ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ  ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ  ΡΩΜΗΣ

Οι  μηνυόμενοι με τις συνεχείς πράξεις τους ανέτρεψαν την ζωή των Ελλήνων, σάρωσαν τους μισθούς, τις συντάξεις, τα δώρα  και τα επιδόματα τους και δημιούργησαν τεράστια οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά  προβλήματα στην κάθε  Ελληνική οικογένεια και στον κάθε Έλληνα πολίτη προσωπικά και ξεχωριστά.  Έτσι ό κάθε Έλληνας λαμβάνοντας π.χ  πριν την έναρξη επιβολής των μέτρων συγκεκριμένο μισθό, μέρος του οποίου δαπανάτο για την  αποπληρωμή κάποιου δανείου, με την μείωση αυτού (μισθού) κατέστη  αδύνατη  εκ των πραγμάτων ή εξόφληση του τραπεζικού  προϊόντος με αποτέλεσμα ή οφειλή του να καταστεί  ληξιπρόθεσμη, ό ίδιος υπερήμερος  οφειλέτης και να «αμαυρωθεί» στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Ή κατάσταση αυτή οδήγησε τον κάθε αυτόχειρα σε σύγχυση και σε απόγνωση και τελικά στην τέλεση εκ μέρους του αυτής της  πράξης με το τραγικό τέλος και τις οδυνηρές συνέπειες για το οικογενειακό περιβάλλον του  και τον κοινωνικό του περίγυρο.

Το άρθρο 2 της Σύμβασης της Ρώμης για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο αναφέρεται στην προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών  του. Στον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υιοθετήθηκε στη Νίκαια τον Δεκέμβριο του 2000 από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα περιλαμβάνεται  ή διακήρυξη «κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στην ζωή». Τόσο το Σύνταγμα μας όσο και ή Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αναφέρονται στο δικαίωμα του ατόμου στην ζωή και ταυτόχρονα ή χώρα μας, ως Κράτος, έχει άμεση υποχρέωση να λάβει τα αναγκαία, απαραίτητα και προσήκοντα μέτρα για την προστασία της ζωής κάθε ατόμου.

Δυστυχώς οι Ελληνικές Κυβερνήσεις τα τελευταία 3 χρόνια επέτρεψαν στους μηνυόμενους να συντάσσουν και να  μας επιβάλλουν από κοινού θεσμικά μέτρα, με τα οποία προσβάλλονται και καταργούνται θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες του κάθε ατόμου, που αλλάζουν ριζικά τις συνθήκες διαβίωσης του, τον τρόπο της ζωής του και ουσιαστικά  οδηγούν τον κάθε πολίτη στα πρόθυρα της καταστροφής. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι τα τελευταία 3 χρόνια ό αριθμός των φτωχών και εξαθλιωμένων  ανθρώπων στην Ελλάδα αυξήθηκε ραγδαία και τραγικά, με αποτέλεσμα πολλοί από τους συμπολίτες μας, που τελικά οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, να θεωρούν μάταιο να συνεχίσουν να ζουν, νοιώθοντας ανίκανοι και ανήμποροι να προσφέρουν στον εαυτό τους, στην οικογένειά τους και γενικά στους δικούς τους ανθρώπους!  Είναι πλέον πασίδηλο, πανθομολογούμενο και ολοφάνερο ότι ή απελπισία και ή απόγνωση, εξαιτίας των μέτρων των μηνυόμενων, τους οδήγησε στην αυτοκτονία.

Με τις πράξεις τους λοιπόν αυτές οι μηνυόμενοι παραβίασαν σαφώς τις διατάξεις των  άρθρων 5, 6παρ 3,4 και 7 περίπτωση Κ  της Συνθήκης της Ρώμης για την σύσταση, συγκρότηση και λειτουργία του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, όπως υπογράφτηκε στην Ρώμη  στις 17-07-1998 και ισχύει από 01-07-2002 και πρέπει να διωχθούν με βάση το Διεθνές Ποινικό Δίκαιο.

Πράγματι τα εγκλήματα των μηνυόμενων κρίνονται  καθαρά πλέον ως γενοκτονικά  και  στρέφονται κατά της ανθρωπότητας, στην προκείμενη περίπτωση δε σε βάρος του Ελληνικού λαού, ως ορίζονται στο άρθρο 5 της Συνθήκης και αναλύονται στα επόμενα άρθρα. Ειδικότερα  με τις διατάξεις  του αρ.6 παρ.3 και 4 της Συνθήκης, θεωρείται γενοκτονία ή επιβολή τέτοιων συνθηκών ζωής, που επιφέρουν φυσική μείωση του πληθυσμού και περιορισμό των γεννήσεων, ενώ με την διάταξη του αρ.7 περ. Κ  θεωρείται έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ή επιβολή απάνθρωπων πράξεων που προκαλούν βλάβη στην ψυχική υγεία των ανθρώπων.

Λόγω των συνεχών πράξεων των μηνυόμενων σε βάρος του συνόλου του Ελληνικού λαού, ορισμένοι συμπολίτες μας μη αντέχοντας τις συνέπειες της τεράστιας   ανθρωπιστικής κρίσης και κυρίως μη δυνάμενοι να αντιμετωπίσουν την φτώχεια, την ανέχεια, την εξαθλίωση, την πείνα, την απελπισία, την  παντελή έλλειψη εισοδήματος για διαβίωση, την αδυναμία εξεύρεσης πόρων για στέγαση και  την ντροπή της κοινωνίας αποφάσισαν να θέσουν τέλος στην ζωή τους. Σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν, θα μπορούσαν να προστεθούν χωρίς να είναι εφικτός ό υπολογισμός τους χιλιάδες ή και εκατομμύρια Έλληνες, που εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων απέκτησαν σοβαρά προβλήματα υγείας, πολλοί  δε από αυτούς πέθαναν από παθήσεις με αιτίες που προέρχονταν από άγχος και στρες. Επιπλέον πολλές γυναίκες –έγκυοι αποφάσισαν με βαριά καρδιά να ρίξουν τα έμβρυα τους αφού με τα διάφορα μνημονιακά μέτρα μειώθηκαν οι ελαφρύνσεις και αυξήθηκαν οι επιβαρύνσεις  στον τομέα της φορολογίας για τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.
 
Ή κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί και τώρα πρέπει ή Ελληνική Κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική, να καταργήσει τους μνημονιακούς νόμους που εξαθλιώνουν  και φτωχοποιούν τους Έλληνες   και να  απαγορεύσει στους μηνυόμενους να συνεχίσουν να εμπνέονται  μέτρα που στρέφονται σε βάρος ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Ή Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα και δεν είναι προτεκτοράτο καμιάς άλλης δύναμης είτε Ευρωπαϊκής είτε πέραν του Ατλαντικού.  Το Κράτος οφείλει να  επιδείξει  την δέουσα ευαισθησία και να προστατέψει άμεσα τους πολίτες του από αυτήν την φορολογική,  οικονομική και εργασιακή καταιγίδα άλλως  λαίλαπα που διαλύει συνθέμελα  την Ελληνική οικογένεια και καθιστά τον κάθε Έλληνα ευάλωτο ψυχολογικά ωθώντας  αυτόν  στην αυτοκτονία!

Θεωρώ ότι οι μηνυόμενοι εκ δόλου τέλεσαν και συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Ελληνικού λαού. Τα εγκλήματα αυτά προβλέπονται και τιμωρούνται από την Σύμβαση της Ρώμης για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Ή χώρα μας μέσω υμών δύναται με βάση το άρθρο 14 της ως άνω Σύμβασης να ενημερώσει τον Εισαγγελέα  του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για  να ερευνήσει  την τυχόν διάπραξη  των εγκλημάτων αυτών, που περιλαμβάνονται στα άρθρα 5,6 παρ.3,4  και 7 περ.Κ  της Σύμβασης αυτής.

 Εσείς έχετε  άμεση νομική υποχρέωση να αποστείλετε την εν λόγω μήνυση στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα και αυτός με βάση το άρθρο 15 της ίδιας Σύμβασης δύναται «proprio  motu » να αρχίσει την σχετική του έρευνα και να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, που μπορώ άμεσα να θέσω υπ’ όψιν σας και υπ’ όψιν του προς πλήρη και ολοκληρωμένη γνώση του!  Άλλωστε εκατοντάδες φορείς, συγγενείς των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν και εκατομμύρια Έλληνες πολίτες άνεργοι και φτωχοί μπορούν να μας χορηγήσουν στοιχεία και αποδείξεις, έτσι ώστε να φανεί ή απότομη μεταβολή του επιπέδου της ζωής του μέσου Έλληνα τα τελευταία τρία χρόνια προς πλήρη εξαθλίωσή του.  Μάλιστα το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σοβαρό, από εθνικής άποψης, γιατί στον προθάλαμο της τέλεσης αυτής της πράξης βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες πολίτες, οι οποίοι στερούνται πλέον των βασικών μέσων διαβίωσης και πράγματι σκέπτονται σοβαρά να θέσουν τέρμα στη ζωή τους καθόσον διαπιστώνουν καθημερινά ότι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Συνεπώς οι μηνυόμενοι τέλεσαν παράνομες πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται όχι μόνο από τις διατάξεις του Ελληνικού Ποινικού Δικαίου αλλά και του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου, γι’ αυτό και πρέπει να ενημερωθούν οι Διεθνείς Εισαγγελικές Αρχές για το συνεχές και διαρκές έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
Εάν δεν το πράξετε, καθόσον είσθε Υπουργός της συγκυβέρνησης που καλύπτει την «ΤΡΟΙΚΑ» και εκτελεί χωρίς καμία απολύτως αντίδραση τις εντολές αυτής, τότε θα αναγκαστώ  να ενεργήσω προσωπικά παρακάμπτοντας την Χώρα μου προκειμένου να λάμψει  ή αλήθεια   και να διαλευκανθούν  επιτέλους οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα, οι οποίες πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσουν,   που  μας θλίβουν αφάνταστα, δείχνοντας  προς τα έξω την τραγική  εικόνα της χώρας μας, μας  δυσφημούν, μας εξευτελίζουν  σε όλο τον κόσμο και οι οποίες δημιουργούν στον λαό μας ένα αίσθημα ανησυχίας, λύπης, ανασφάλειας και ψυχολογικής κατάπτωσης.

                                                                                      Αθήνα 15/01/2013
                                                                                               Ό μηνυτής






http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4296.html

Η ευθύνη του κράτους για την ύπαρξη και λειτουργία του παρακράτους

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα, συντείνουν στην δημιουργία μίας εικόνας που δεν αρμόζει σε αυτοκυρίαρχο κράτος ή σε κράτος το οποίο έχει τις απαραίτητες λειτουργικές εκείνες δομές που αποτρέπουν την δημιουργία ανώμαλων καταστάσεων που δημιουργούνται με σαφή διάθεση είτε τον αποπροσανατολισμό των πολιτών είτε την...


άσκηση πίεσης στην κυβέρνηση αλλά και σε κέντρα πολιτικών – κομματικών αποφάσεων.

Δυστυχώς για την χώρα μας, είναι κοινά αποδεκτό πως υπάρχει μία κλιμάκωση σε παρακρατικές ενέργειες, οι οποίες έφτασαν ακόμη και στον κύκλο του ίδιου του πρωθυπουργού.
Με δεδομένη την πρόσφατη ιστορία και τα «χτυπήματα» παρακρατικών οργανώσεων που κυριάρχησαν προς το τέλος της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, με δεδομένη επίσης την σημερινή κρίσιμη περίοδο κατά την οποία κορυφώνονται οι δυναμικές επιβολής ισχύος στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και σε θέματα ενεργειακού ενδιαφέροντος που αφορούν την χώρα μας και ισχυρές παγκόσμιες δυνάμεις (ΗΠΑ, Γερμανία και Ρωσία), ίσως θα έπρεπε ο αντικειμενικός παρατηρητής να εστιάσει περισσότερο στην άσκηση εσωτερικής πίεσης που επιχειρείται από κέντρα του εξωτερικού, σε μία κυβέρνηση που (σύμφωνα με ορισμένους βρίσκεται σε «στάδιο αποχώρησης») ταλανίζεται επειδή φοβούνται την πιθανότητα εισόδου μίας ανεπιθύμητης δύναμης στον ενεργειακό χάρτη της περιοχής.

Όμως, ποιός φέρει την ευθύνη για την δράση αυτών των παρακρατικών ομάδων, που αποδεδειγμένα λειτουργούν όποτε τίθενται σοβαρότατα θέματα (οικονομικής φύσεως) που αφορούν την Ελλάδα και ξένες χώρες; Ποιος θα μπορούσε να ενεργήσει και δεν ενήργησε, για να κοπεί (αν όχι δια παντός, αλλά έστω για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα) η δράση του συγκεκριμένου παρακράτους;

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις και οι κατά το παρελθόν διαρρέουσες πληροφορίες τείνουν προς τον σχηματισμό μίας εικόνας «χάους» από πλευράς των ομάδων που συνιστούν το συγκεκριμένο παρακράτος, αφού κατά το παρελθόν έχουν γίνει σαφείς αναφορές για δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών εντός της Ελλάδας.
Μάλιστα, οι υπηρεσίες αυτές που φέρονται να ελέγχουν παρακρατικές (και οπλισμένες) ομάδες παρακρατικών, εικάζεται πως προέρχονται είτε από τις ΗΠΑ, είτε από όμορες χώρες που έχουν πλήθος συμφερόντων από μία ασταθή Ελλάδα αλλά και συνεργάζονται με άλλες υπηρεσίες (π.χ. Αγγλία, Αλβανία, Τουρκία, Γερμανία, Γαλλία κ.α.).
Στην σκοτεινή μάχη των μυστικών υπηρεσιών η Ελλάδα φέρεται να έχει απωλέσει σημαντικό έδαφος μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου (είναι γνωστά τα όσα έχουν καταγραφεί στα Wikileaks για τις προτεραιότητες που έδιναν οι «κηπουροί» της κυβέρνησης Γ.Α.Π.), ενώ κοινό μυστικό είναι πως η Ελληνική ΕΥΠ έχει «τυφλωθεί» στο εξωτερικό μετά από τραγικά λάθη που έγιναν σε επιχειρησιακό αλλά και επιτελικό επίπεδο.

Όμως, είναι διαφορετικό το να «χάνεις την μάχη» των πληροφοριών στο εξωτερικό, από το να εμφανίζεσαι απολύτως ανήμπορος στο εσωτερικό της χώρας, για την ασφάλεια της οποίας θεσμικά είσαι υπεύθυνος. Επειδή, όμως η Ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν έχει ανίκανους, αλλά –αντίθετα- ικανότατους επιχειρησιακούς πράκτορες, λογικά τίθενται και μία σειρά από ερωτήματα στα οποία οφείλει να απαντήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός:
Δεν γνωρίζει η ΕΥΠ για την ύπαρξη, την δράση και την σύσταση των παρακρατικών ομάδων που λειτουργούν –κυρίως- εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής;
Αν η ΕΥΠ γνωρίζει σχετικά με το παρακράτος που έχει στηθεί από ξένες υπηρεσίες, τι κινήσεις έχει κάνει ώστε να ελέγξει και να αποτρέψει την οποιαδήποτε δραστηριότητα των παρακρατικών αυτών ομάδων;
Είναι δυνατόν να προτιμάται ο έλεγχος και η παρατήρηση και όχι η σύλληψη εκείνων που είναι εκπαιδευμένοι, οπλισμένοι και που ενεργούν βάση σχεδίων που συντάσσονται από ξένες υπηρεσίες;
Τι γνωρίζει, τόσο ο αρμόδιος υπουργός κ. Δένδιας, όσο και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, για την επιχειρησιακή ικανότητα ή δραστηριότητα αυτών των παρακρατικών ομάδων και τι εντολές δόθηκαν στον διοικητή της ΕΥΠ κ. Δραβίλλα;
Επειδή, όμως, το τελευταίο διάστημα υπάρχει και μία «τάση» συγκεκριμένων ομάδων του ακρο-αριστερού χώρου, με βάση την οποία αποφασίσθηκε μία επίδειξη δύναμης έναντι του συνόλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας, προκειμένου να σταλεί ένα σαφές μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα (ο οποίος σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά την απομάκρυνση από το ΣΥΡΙΖΑ των συγκεκριμένων επικίνδυνων για την πολιτική του επιβίωση ομάδων), ενδέχεται αυτή η «υψηλή δραστηριότητα» να είναι πολύ πιο εύκολο να ταυτοποιηθεί και να υπάρξει εκείνη η «διαχείριση» από πλευράς της ΕΥΠ και της κρατικής ασφάλειας που θα εξασφαλίσει την οριστική ή μερική παύση της «κινητικότητας» και φυσικά των πιέσεων ή των κινδύνων που αυτή ασκεί στην κυβέρνηση ή εξάγει προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο (είναι γνωστό πως σε «μάχες πόλεων» το επιτιθέμενο μέρος αναγνωρίζει την πιθανότητα ύπαρξης «παράπλευρων απωλειών» μεταξύ των πολιτών).

Η ευθύνη, λοιπόν, είναι τόσο στην ΕΥΠ όσο και στην κρατική ασφάλεια, αλλά κυρίως στο ανώτατο πολιτικό και κυβερνητικό προσωπικό, για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην χώρα, τα οποία την εμφανίζουν σε επίπεδο Σομαλίας όσον αφορά την ικανότητα εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Καλό θα ήταν (εάν δεν πρόκειται για «ελεγχόμενη δραστηριότητα» που αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό των πολιτών από φλέγοντα ζητήματα τα οποία άπτονται του εθνικού συμφέροντος) με έγγραφες εντολές του πολιτικού προσωπικού να υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες οι οποίες είναι σε θέση να σταματήσουν την κατρακύλα που σήμερα εμφανίζεται στον χώρο της εσωτερικής ασφάλειας. Αν όχι, τουλάχιστον ας υπάρξουν παραιτήσεις αρμοδίων υπουργών, που θα δηλώσουν ότι δεν έχουν την ικανότητα, τους πόρους ή το απαραίτητο στελεχιακό προσωπικό, για να επαναφέρουν την τάξη και την ασφάλεια, όπως είναι υπεύθυνοι -από το Σύνταγμα της χώρας- να πράττουν.

kostasxan.blogspot.gr

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_908.html

ΒΙΝΤΕΟ: "Τον Έβρο δεν τον περνα κανείς"! Δείτε γιατί!


Καλές οι πλωτές γέφυρες και οι αμφίβιες μπουλντόζες που "σκαρφίζονται" οι Τούρκοι για να περάσουν τον Έβρο. Μόνο που θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από εκεί...δεν περνά κανείς!

Γιατί εκτός από το ποτάμι υπάρχει μια καυτή γραμμή πυρός που δεν διασπάται. Μέρος της η 50 ΜΚ
ΤΑΞ η οποία έχει φτιάξει το πραγματικά εξαιρετικό βίντεο από τις δραστηριότητές της. Βίντεο μήνυμα! "Δεν περνά κανείς..."


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7528.html

Ξέρουν τους «τρομοκράτες»

Ενώ η ΕΛ.ΑΣ και το Μαξίμου διαρρέουν στα media θεωρίες για επανασύσταση του αντάρτικου πόλεων, ξένες υπηρεσίες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των χτυπημάτων από την αρχή, τροφοδοτούν την αντιτρομοκρατική με στοιχεία σε διαφορετική κατεύθυνση. Η υφή των χτυπημάτων και η επιλογή των στόχων ανάγκασε τους...


ειδικούς να αναζητήσουν υπόπτους και στοιχεία σε νέο κάδρο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο τρόπος δράσης μοιάζει σε πολλά σημεία με αυτόν της μαφίας, ενώ η επιλογή των στόχων αποπολιτικοποιεί τα χτυπήματα, ακόμα κι αν στη συνέχεια υπάρξει προκήρυξη.

Όπως όλα δείχνουν, η αντιτρομοκρατική στοχοποιεί τους συνήθεις χώρους και διευρύνει τον κύκλο των υπόπτων. Ξένες υπηρεσίες που έχουν γνώση της υπόθεσης εκτιμούν ότι οι έρευνες τις ΕΛ.ΑΣ κινούνται σε δυο επίπεδα ενώ οι διαρροές προς τα Media στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό.

Κάποιοι ειδικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να σχετίζονται και με τις συλλήψεις επιχειρηματιών και τραπεζιτών στην Ελλάδα ή ακόμα και με επικείμενες συλλήψεις στο πλαίσιο της επιχείρησης "καθαρά χέρια" που υλοποιεί η κυβέρνηση, στοχεύοντας σε ακάλυπτους επιχειρηματίες και πολιτικούς.

Αυτό που φοβούνται οι ξένες υπηρεσίες και για το οποίο αποφεύγει να θέσει η ΕΛ.ΑΣ, είναι η πιθανότητα να προόκειται για επιχειρηματικά-πολιτικά χτυπήματα με τη συμμετοχή "νονών" ή εκτελεστών. Παράληλλα ιδιαίτερη μελέτη γίνεται για την επιλογή των στόχων. Η επίθεση επί αδίκων δείχνει την έλλειψη πολιτικής λογικής, ενώ τα όπλα, το μπαζούκας και τα γκαζάκια δείχνουν το βάθος του οπλοστασίου.

Από το Μαξίμου διαρρέεται ότι το νέφος της τρομοκρατίας που φαίνεται να καλύπτει την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία 24ωρα δημιουργεί εύλογες συζητήσεις και αναλύσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Οι εντολές προς την ΕΛ.ΑΣ είναι να διευρύνει τις έρευνες, ώστε να αναγκαστούν να κρυφτούν οι δράστες και να κάνει συλλήψεις σε όλους τους υπό διερεύνηση χώρους.

Από την ΕΛ.ΑΣ παραδέχονται ότι στην αρχή δεν εκτιμήθηκε με τη δέουσα προσοχή η προοπτική να υπάρχει επανεμφάνιση θυλάκων της τρομοκρατίας και απλά γινόταν διαφορετική προσέγγιση, μετά από το μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων εναντίον γραφείων κομμάτων, δημοσιογράφων, αλλά και του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σ. Κεδίκογλου.

Επισήμως επιμένουν ότι η υπόθεση έχει…«βάθος» και γίνονται εκτιμήσεις - με βάσει τις πληροφορίες από το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και την ΕΛΑΣ-  για την ανασυγκρότηση του αντάρτικου πόλης και διεργασίες στον αντιεξουσιαστικό χώρο.


http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3380.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters