Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Η ταινία που προετοίμασε τον ερχομό του Ομπάμα όταν αυτός ήταν 7 ετών! Δημήτρης Αλεξόπουλος


Πολλές φορές το Χόλιγουντ έχει «προβλέψει» μελλοντικά γεγονότα ή τα πραγματικά γεγονότα «εμπνεύστηκαν» απο το Χόλιγουντ.

Περιέργως το πιο τρανταχτό παράδειγμα τέτοιας «πρόβλεψης» παραμένει ακόμα άγνωστο στο ευρύ κοινό, παρ’ολο που αναφέρεται στον άνθρωπο που έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στην άνοδο της Ισλαμικής παρουσίας στις ΗΠΑ και τον κόσμο: τον πρόεδρο Ομπάμα.

Λευκές ελιές: Μια πανέμορφη σπάνια ποικιλία ελιάς με καταγωγή από τα αρχαία χρόνια



Το Leucocarpa, το οποίο αποκαλείται και Leucolea, είναι μια ποικιλία ελιάς η οποία χαρακτηρίζεται από μικρά φρούτα τα οποία, κατά την ωρίμαση, παίρνουν ένα λευκό χρώμα ελεφαντόδοντου.

«Κυρίως διαδεδομένη στις περιοχές της νότιας Ιταλίας, με ισχυρή παρουσία στην Καλαβρία, πιθανότατα εισήχθη κατά τον αποικισμό της Magna Graecia»,

Λευκή ελιά προερχόμενη από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και την Μεγάλη Ελλάδα


Leucolea – Portata dagli antichi Greci Λευκή ελιά προερχόμενη από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και την Μεγάλη Ελλάδα

Πολλοί δεν γνωρίζουν την ύπαρξη των λεγόμενων “ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΙΩΝ”, ενός σπάνιου είδους, που έχει σχεδόν χαθεί.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!!! Στις 10-11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο ο ΟΗΕ αποφασίζει τον «αφανισμό των λαών» !!!

Στις 10-11 Δεκεμβρίου, στο Μαρακές τού Μαρόκου, ο ΟΗΕ αποφασίζει τον «αφανισμό των λαών» με την μορφή που γνωρίζουμε σήμερα! 

Τα κράτη μέλη, ευτυχώς όχι όλα, αλλά δυστυχώς μέσα σε αυτά, δεν είναι ή Ελλάδα αφού κυβερνάται από την μακράν χειρότερη ανθελληνική κυβέρνηση όλων των εποχών, θα σφραγίσουν μία απόφαση ή οποία καθιστά την….

"Το Ατλάντειο Ιερατείο δεν έπαψε ποτέ να κυνηγάει τον Ελληνισμο, κρυμμένο πίσω απο τους Εβραίους τον Σιωνισμό και το Βατικανό"

"Άν θέλεις νά εξοντώσεις έναν λαό , πρέπει πρώτα νά εξαφανίσεις τήν γλώσσα του."

Τήν δουλειά αυτή ανέλαβε ο παπάς Νικόλαος Σοφιανός κατ' εντολή τού ουνίτη Πάπα Παύλου Γ’ από τό 1520!!!

Τό 1520 δημιουργήθηκε στήν Βενετία ένα ειδικό ουνίτικο κέντρο
μέ επικεφαλής τόν ουνίτη παπά Νικόλαο Σοφιανό πού αφιέρωσε ολόκληρη τήν δραστηριότητά του στήν δημιουργία μιάς λαϊκής ελληνικής γλώσσας γιά τόν σκλαβωμένο Ελληνικό λαό.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters